vissza az élménybeszámolókhoz!

Balatoni Puafesztivál 2009 élménybeszámoló

Archie

 

Wooo, srácok! Ez nem volt semmi. Most éreztem azt, hogy az elmúlt három hónap erőfeszítései meghozták a gyümölcseiket. Iszonyat jó volt a hangulat, iszonyat sokat tanultam. Nagyon sok értékes embert megismertem bennetek. Én úgy látom, hogy mindenki sokkal többel ment haza, mint amivel jött.

Ha a nyers statisztikákat nézzük, akkor 3 k-close, 1 f-close + meg sem számoltam mennyi telefonszám, msn-cím.

Nehéz részletes élménybeszámolót tartani erről a hétről, mert könyvet lehetne írni az egészről, és minden este egy külön kötet lenne. Leírom röviden a két legemlékezetesebb game-et.

Tudni kell rólam, hogy, lehet, szemüveget kéne már cserélnem, mert rendszeresen néztem vegyes szteket tiszta csaj szetnek távolról, néha szülők is befigyeltek. Ilyen volt az egyik, ahol meglátok egy csajt. 4-en voltak. Odamegyek hozzá, hogy megtetszett, gyönyörű a mosolya, stb, stb. Csak mosolyog, de nem áll meg. Odamegyek a mögötte lévő csajhoz, kérdezem, hogy honnan ismerik egymást. Mondja, hogy a nővére. Kérdezem, hogy részéről ok -e, ha én összejövök a hugával. Mondja, ok, de ezt beszéljem meg vele. Odamegyek megint a csajhoz, nyomom neki. Erre csak azt érzem, hogy valaki nagyon néz. Elfordítom fejem, és látom, hogy a 4 csajból az egyik egy középkorú nő. Erre megszólal: “Nekem azért lenne ehhez egy-két szavam”. Az anyukája volt. Gondolom, hmm…. De azért nyomom tovább. Végül ott nem lett semmi, mert már kezdtem zavarban lenni. Csak mondtam, hogyha a sors úgy akarja, akkor még találkozunk.

És találkoztunk. Pár órával késöbb a tekintetünk egymásba akadt. Megfogom a kezét “na most velem jössz”. Ott számzártam. Másnap felhívtam, estére randi megbeszélve. Kéz a kézben sétáltunk, meg átkarolva, meg eszkaláltam mindenhogy, de nem hagyta magát lekapni sehogy sem. Így végül ennyi lett ez, de ez egy emlékezetes game volt.

A másik mag úgy volt, hogy az egyik setben lett egy k-close elég hamar. Kb. 10 perc. Utána számzártam is. Poltergeist közben az unokanővérét gamelte. Másnap napközben próbáltam elhívni valahova, de nem jött. Este találkoztam vele. Az unokanávér közölte, hogy kerítsem elő neki azt szexi Poltergeistet. Mondom, ezen ne múljon. Nekik f-close. Én addig elvoltam a targettel. Balatonon egy stégen. A storyhoz hozzátartozik, hogy pont ezelőtt jöttem a 3 órás randiból, ahol nem tudtam semmit kezdeni a csajjal. Kicsit fel volt baxva az agyam. Jimmi mondta, hogy valószínűleg nem volt elég szexuális téma. Úgy voltam vele, hogy most kipróbálom, ha mindenféle malac dolgot a fülébe suttogok, meg ilyenekről beszélgetünk. Aznap nem is volt semmi, de másnap ő keresett. Találkoztunk, mire ő:
“Emlékszel arra, hogy miről beszéltünk tegnap a stégen? Nekem nagyon kúrhatnékom van”. Nem volt LMR nyoma se, de a biztonság kedvéért bigyival együtt vettem le a nadrágot smile.gif Igazi kis perverz volt. Utólag is elnézést az érintett szobatársaktól a feldúlt ágyért, és a várakozásért az ajtó előtt smile.gif

vissza az élménybeszámolókhoz!

 

 

Feliratkozás

Ingyenes Csajozási tanácsokra"23.000 Ft értékben" feliratkozás
 A személyes adataidat a legnagyobb biztonsággal kezeljük. Harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki azokat. Az oldalra való belépés feltétele hogy elmúltál 18 éves.
Részletes feliratkozás itt!