Social Prime
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2021. Január 16. Szombat, 09:01:36
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2018. Február 14. Szerda, 21:49:36 #0
Fenrir

Social Prime

Sziasztok!

Ahogy néztem ilyen téma még nincs, de egy topikban volt róla szó, mint ajánlás. Szóval én elkezdtem nézni, igaz, nincs sok videójuk még, de annál hasznosabbak. Angol nyelvű, de fordítót betoljátok és jobban érthető, bár van aminél csak spanyol fordítás van, de megoldható az is.   Wink

Aki gondolja nézze meg őket. Dobok 1 budapesti terepezés alatt készült videójukról linket, mivel a csatorna linket érvénytelennek írja. De a videó alatt úgyis megtaláljátok.

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=t3J6Uu0INmg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=t3J6Uu0INmg</a>

Remélem más is jónak gondolja őket.  Grin-Vigyorog

Üdv: Fenrir king


,,Aki elpusztít egy életet, olyan bűnös, mintha az egész világot pusztította volna el; és aki egy embert megment, az egész világot menti meg."
Nem elérhető  
Read 2018. Február 14. Szerda, 21:57:53 #1
loveandtruth

Re:Social Prime

Jimmi leírta nemrég, hogy nem tartja helyesnek amit csinálnak, mert ők is varázsformulákkal etetik a tanulni vágyó férfiakat, illetve az egyéjszakás kapcsolatokra mennek rá, nem épp patyolattiszta módon.Nem vagyok vele tisztában, de gondolom kb hasonló lehet mint az RSD vonalból a manipulatívabbak, persze kinek a pap, kinek a papné.

Valami horror áron oktattak, amit még még ki is fizetnék, ha célom lenne az hogy elmegyek tanfolyamra, amennyiben utánanéznék és azt szűrném le, hogy valóban használható tudást adnak.
Nem elérhető  
Read 2018. Február 14. Szerda, 22:22:42 #2
Fenrir

Re:Social Prime

Hát én nem tudom. 2 videójukat láttam eddig, de nekem tetszett. Személyes véleménye bárkinek lehet.  Smiley

Szívesen várom a véleményeket.  Grin-Vigyorog

Update:
Elolvastam a másik topikban az erről szóló dolgokat, mint pl Ciros és Jimmi véleményét. Lehet benne igaz.
Én csak a facebook csoportban láttam először, hogy közzétették a legújabbat, majd megnéztem 2 videót és bejött. (lehet csak mert még kezdőnek számítok, és nem látom még úgy át a dolgokat, mint a tapasztaltabbak, nem tudom.)


,,Aki elpusztít egy életet, olyan bűnös, mintha az egész világot pusztította volna el; és aki egy embert megment, az egész világot menti meg."
Nem elérhető  
Read 2018. Február 15. Csütörtök, 02:45:23 #3
Jimmi

Re:Social Prime

Idemásolom a másik topikban, ami erről volt:

ciros - 2017. November 05. Vasárnap, 15:10:12
"Szerintem a social prime a pénzre megy. RSD koppintás, pár fiatal sráctól. Egy videó szemet szúrt a sráctól snapchaten,  szerintem prostituált volt, azóta nem is nézem."


Igen. Ez a gond ezzel. Nehezen ellenőrizhető bármi. Nem beszélve arról, hogy alapvetően az egész bragelés, és ez a személyiséget ferdíti.


Nem beszélve erről, hogy:
http://socialprimedating.com/index.php/en/coaching/bootcamp/
(5.000 dollár érték, 1.200 dollár amit fizetni kell 3 naposra, ami kb. ugyanaz, mint nálunk ez:
http://www.puafesztival.hu/puafesztival-trening/ )

(Illetve mi többet adunk, mert ott se, és egy bootmcamp-nél nem láttam trénerlányos képzést.)

Tehát pénzre mennek. Amivel mint írtam nincs baj, hiszen erre is van kereslet.
"FELVÁGOK, hogy mennyi és milyen milfeket, vagy lányokat fektetek le, ezt megtanítom, adok magicpillt," és erre van igény, mai napig, 10 év múlva is.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2018. Február 15. Csütörtök, 11:06:54 #4
Question!

Re:Social Prime

Fiatal és nagyrészt külföldi (de legalábbis átlagon felüli anyagi helyzetű) srácok a csapat célközönsége, akik ki tudják fizetni a képzést és nem feltétlenül a leendő feleségüket keresik, nincs ezzel szerintem gond.

A trénerlányos képzés szerintem nagyon kezdőknek jó lehet, de ha valaki már meg mer szólalni lányok társaságában, az gyakoroljon terepen. Valószínűleg keményebb, de ugyanakkor objektívebb visszajelzéseket fog kapni.
Nem elérhető  
Read 2018. Február 15. Csütörtök, 14:51:50 #5
metal

Re:Social Prime


A trénerlányos képzés szerintem nagyon kezdőknek jó lehet, de ha valaki már meg mer szólalni lányok társaságában, az gyakoroljon terepen. Valószínűleg keményebb, de ugyanakkor objektívebb visszajelzéseket fog kapni.

Én többször voltam már trénerlányos képzésen és terepen is voltam párszor, szóval elmondom a tapasztalataimat.
A képzés főleg kezdőknek van, de bizonyos esetekben utána is jó lehet. Viszont az, hogy ha meg mersz szólítani lányokat akkor neked már a terep kell csak azt nem mondanám. Inkább azt, hogy a kettő együtt jó.

A trénerlányos képzés előnye, hogy gyorsabban fejlődsz, mert ha valamit elrontasz megmondják mit kellett volna máshogy csinálnod. A terepen vagy nem mond semmit és keresztülnéz rajtad vagy mond valamit, de az nem segít, hisz általában ők nincsenek tudatában, hogy mi alapján vonzódnak egy férfihoz.
Ha te magad akarod jobban átlátni a dolgokat és begyakorolni az esetleges reagálásokat (nem, hogy mit mondj vagy csinálj, hanem, hogy milyen eszközhöz nyúlj) eszkaláció, cold reading, aikido pörgetés stb. akkor ajánlom ezt a megoldást. (Sokszor azt hiszed, hogy értesz egy PUA fogalmat, pedig dehogy.) Tudnék közülük példát mondani akinél aligha kapsz keményebb beszólásokat a legtöbb terepen. Majd ha a szituációs gyakorlatnak vége aligha kapsz náluk objektívebb véleményt.

Ami miatt kevés csak a képzés, hogy nincs az az izgalom, mint terepen és annyi tréner amennyi lány van a külvilágban. Itt tudod, ha elrontod a trénerlány megmondja mi volt rossz és megpróbálod újra. Mivel egy idő után már ismered őt, nem érzed, hogy ciki ha elrontod, nem valós a szituáció. Valamint lehet, hogy nem is tartod vonzónak a trénert, ezért is máshogy reagálsz. Ezt megoldhatja sok terepezés.

Összességében szerintem az a legjobb, ha kezdetben a kettőt együtt csinálod. Persze megértem, hogy sokaknak nincs erre pénzük, ők is elérhetik ugyanazt a szintet, mint akik trénerrel gyakoroltak, csak szerintem lassabban éreznek rá a dolgokra.

Még annyit, hogy eleinte nagyon vonakodtam ilyenre menni. Jajj a trénerlányok ki fognak röhögni, nem merek majd megszólalni, holott magadba tudod, hogy valószínűleg száz bénább szöveget hallottak már a tiednél. Egyszer sem röhögtek ki, nagyon segítőkészek. Többükkel kifejezetten jó a viszonyom (semmi szexuális vagy romantikus jellegű.) Inkább olyanok, mint egy haver. Ha valaki nem tud egyről a kettőre lépni a fejlődésben, nem tudja miben kéne fejlődnie ajánlom neki a trénerlányos képzést.


Reszkessen minden férfi, aki egy asszony kezét elnyeri és nem tudja fölkelteni annak szívében a legforróbb szenvedélyt. /Nathaniel Hawthorne - A skarlát betű/
Nem elérhető  
Read 2018. Február 15. Csütörtök, 23:26:42 #6
Jimmi

Re:Social Prime


A trénerlányos képzés szerintem nagyon kezdőknek jó lehet, de ha valaki már meg mer szólalni lányok társaságában, az gyakoroljon terepen.


Szerinted színész terepen (előadás közben) fejlődik többet, mint mestere jelentlétében, amikor gyakorolnak (főleg míg színész lesz)?

Szerinted egy táncos, akár jó, akár kezdő parketten fejlődik jobban, vagy ha éppen tanítja, elemzi a táncmester?

Szerinted egy jó kungfus hol lesz jó? Terepen vagy ha a mestere tanítja, figyeli, javítja?

Szerintem nem kéne megszólalnod, ahol látszik, hogy tök amatőr (vagy inkább befolyásolt?) vagy egy kérdésben!

Nagyon kezdőknek???  sign0065 Általában nálam/nálunk mindig azok fejlődnek sokkal többet, akik már elég jó szinten vannak. Lehetne sorolni ügyvédet, vagy múltkor fekete öves karatemestert (több szakágban). Nekik már elég jól ment nélkülem is, de mégis sokkal több/nagyobb sikerről számolnak be ők, mint az, aki nagyon kezdőként jön hozzám.

Találd ki, hogy miért!


"gyakoroljon terepen. "

Igen olyan nálunk is van, és szinte 100% biztos, hogy jobbak vagyunk a social prime-nál is abban! Bár igaz őket nem láttam még!

Viszont ezt is már 1000x elmondtam! Én is, és rengeteg más srác sokkal többet fejlődik szituációs trénerlányos képzéseinken! Nem véletlen, hogy 2009-ben elkezdtem ezeket a tréningeket kifejleszteni! Láttam a terepeen fejlődésnek a korlátait, és beláttam, hogy nem lesz olyan sok srác, aki szintén befektet 1000, vagy 2000 órát terepbe, mint én!

Ahogy metal is írja, ott van visszajlezés! Terepen pedig nincs, illetve sokkal rosszabb, mert nem akar megbántani a lány, vagy épp ellenkezőleg, megbánt... stb. stb.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2018. Február 16. Péntek, 07:52:59 #7
Question!

Re:Social Prime

Van bennem egy olyan kétely, hogy pont egy trénerlány nem akar majd megbántani és az arcodba mondani a kendőzetlen igazságot, ha már pénzt kap tőled cserébe (metal is írta, hogy ők biztosan nem röhögnek majd ki).

Valóban csak videókat láttam erről, de ott ránézésre olyan srácok voltak, akiknek valószínűleg a hangjuk felemelése is problémákat okoz még pl. reklamáció közben. Ezért feltételeztem (akkor ezek szerint tévesen), hogy kezdők mennek főleg, ellentétben a Social Prime-mal, ahol alapból haladóbb srácok vannak (magabiztosak, game-ben is vannak sikereik, pl. voltak már pulljaik, csak szeretnének még jobb eredményeket elérni), legalábbis a Facebook csoporban.
Nem elérhető  
Read 2018. Február 16. Péntek, 09:46:07 #8
metal

Re:Social Prime

Van bennem egy olyan kétely, hogy pont egy trénerlány nem akar majd megbántani és az arcodba mondani a kendőzetlen igazságot, ha már pénzt kap tőled cserébe (metal is írta, hogy ők biztosan nem röhögnek majd ki).

Félre értetted amit írtam. A trénerlány ha szituációban vagy dobálja a teszteket, ha az kell ki is röhög benne, de csak mert esetleg ezt kapnád terepen is. Trénerlánynál átmenni shitteszten nehezebb, mint terepen, mert ha az kell ő dob akár 10-et is és nem fárad bele. De szituáción kívül nem röhög ki téged, nem néz le az ügyetlenségedért.

Igen, ők pénzt keresnek vele, de nem hazudnak ezért. Az neked se jó és tőle se ezt várja senki. Nekem inkább úgy tűnik, hogy segíteni akarnak neked, mert úgy gondolják neked is és a társadalomnak is jobb ha segítenek a frusztrált fiúknak férfivé válni. Ők hétköznapi segítőkész emberek.


Reszkessen minden férfi, aki egy asszony kezét elnyeri és nem tudja fölkelteni annak szívében a legforróbb szenvedélyt. /Nathaniel Hawthorne - A skarlát betű/
Nem elérhető  
Read 2018. Február 16. Péntek, 12:54:01 #9
Sabre

Re:Social Prime

Én többször voltam már trénerlányos képzésen és terepen is voltam párszor, szóval elmondom a tapasztalataimat.
A képzés főleg kezdőknek van, de bizonyos esetekben utána is jó lehet. Viszont az, hogy ha meg mersz szólítani lányokat akkor neked már a terep kell csak azt nem mondanám. Inkább azt, hogy a kettő együtt jó.

A trénerlányos képzés előnye, hogy gyorsabban fejlődsz, mert ha valamit elrontasz megmondják mit kellett volna máshogy csinálnod. A terepen vagy nem mond semmit és keresztülnéz rajtad vagy mond valamit, de az nem segít, hisz általában ők nincsenek tudatában, hogy mi alapján vonzódnak egy férfihoz.
Ha te magad akarod jobban átlátni a dolgokat és begyakorolni az esetleges reagálásokat (nem, hogy mit mondj vagy csinálj, hanem, hogy milyen eszközhöz nyúlj) eszkaláció, colt reading, aikido pörgetés stb. akkor ajánlom ezt a megoldást. (Sokszor azt hiszed, hogy értesz egy PUA fogalmat, pedig dehogy.) Tudnék közülük példát mondani akinél aligha kapsz keményebb beszólásokat a legtöbb terepen. Majd ha a szituációs gyakorlatnak vége aligha kapsz náluk objektívebb véleményt.

Ami miatt kevés csak a képzés, hogy nincs az az izgalom, mint terepen és annyi tréner amennyi lány van a külvilágban. Itt tudod, ha elrontod a trénerlány megmondja mi volt rossz és megpróbálod újra. Mivel egy idő után már ismered őt, nem érzed, hogy ciki ha elrontod, nem valós a szituáció. Valamint lehet, hogy nem is tartod vonzónak a trénert, ezért is máshogy reagálsz. Ezt megoldhatja sok terepezés.

Összességében szerintem az a legjobb, ha kezdetben a kettőt együtt csinálod. Persze megértem, hogy sokaknak nincs erre pénzük, ők is elérhetik ugyanazt a szintet, mint akik trénerrel gyakoroltak, csak szerintem lassabban éreznek rá a dolgokra.

Még annyit, hogy eleinte nagyon vonakodtam ilyenre menni. Jajj a trénerlányok ki fognak röhögni, nem merek majd megszólalni, holott magadba tudod, hogy valószínűleg száz bénább szöveget hallottak már a tiednél. Egyszer sem röhögtek ki, nagyon segítőkészek. Többükkel kifejezetten jó a viszonyom (semmi szexuális vagy romantikus jellegű.) Inkább olyanok, mint egy haver. Ha valaki nem tud egyről a kettőre lépni a fejlődésben, nem tudja miben kéne fejlődnie ajánlom neki a trénerlányos képzést.

Én ezt úgy csináltam régen, hogy voltak megnyitott ismert lányok, akikkel mondjuk együtt metem be a városba vagy ilyenek.és akkor azokon gyakoroltam, egyfajta crash test dummy-k voltak, sokszor amit este akartam kipróbálni azokat sütöttem el nekik, és figyeltem a reakciójukat.
Egy idő után rájöttem, hogy nem feltétlenül pontos eredményeket kapok, hisz más elsütni ismerettség után vagy épp idegeneben/coldból dolgokat, illetve a korábbi akcióim is befolyásolhatják az összképet.


Egyébként felmeról bennem a kérdés, hogy a tréner lányok mint nők nem "rontódnak" el?
Gondolok arra a trrénerllány szabadidejében elmegy bulizni, vagy fényes nappal odamegy hozzá egy magabiztos alfa pua/natural srác, megnyitja jól viszi a game-t domináns, s e közben a csaj, ahelyett h sodródna az eseményekkel (amiket ugye szeretnek, hog csak úgy megtörténik) elemez, hogy "aha, magabiztos volt a nyitás" "igen most ezt shit testemet ügyesen kezelte" stb.


És még valami, lehet h csak elírtad : nem colt reading, hanem cold reading (hidegolvasás)


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2018. Február 16. Péntek, 13:09:08 #10
Jimmi

Re:Social Prime

Van bennem egy olyan kétely, hogy pont egy trénerlány nem akar majd megbántani és az arcodba mondani a kendőzetlen igazságot, ha már pénzt kap tőled cserébe (metal is írta, hogy ők biztosan nem röhögnek majd ki).

Valóban csak videókat láttam erről, de ott ránézésre olyan srácok voltak, akiknek valószínűleg a hangjuk felemelése is problémákat okoz még pl. reklamáció közben. Ezért feltételeztem (akkor ezek szerint tévesen), hogy kezdők mennek főleg, ellentétben a Social Prime-mal, ahol alapból haladóbb srácok vannak (magabiztosak, game-ben is vannak sikereik, pl. voltak már pulljaik, csak szeretnének még jobb eredményeket elérni), legalábbis a Facebook csoporban.

Ott is itt is vannak kezdőbbek, ne aggódj! És nálunk is vannak nagyon haladók, akik még jobbak akarnak lenni!

"pont egy trénerlány nem akar majd megbántani és az arcodba mondani a kendőzetlen igazságot,"

Megbántani nem, de az arcodba mondani, hogy mi a gond, azt igen. Mindezt persze abszolút szakértői munka, és erre vagyok a legbüszkébb!
(Én képeztem, és képzem őket, MINT TRÉNER! nem mint pua! Utóbbiból van sok, TRÉNERBŐL sajnos nincs igazán képzett, csak értékesítési tréning. vonalon.)

Tehát nyílván egy olyan srác, aki félénk, de volt azért 1x-2x barátnője, annak nem fogjuk még talán 1 óra alatt sem azt mondani (gyakorlaton kívül), hogy te bénán ülsz. hanem sokkal finomabban. Hacsaknem látjuk a benne szunnyadó férfit, csak elő kell csalogatni, akkor keménykedünk jobban.

Egy nagyon haladónál, gyakorlaton belül már sokkal erősebb tesztek jönnek, bár itt is sokszor előfordul, hogy egy sima "van barátom" vagy alapteszttől kibukik. Gyakorlaton kívül meg sokkal mélyebb, haladóbb elemzésre kerül sor, és keményebbek is tudunk lenni! Nem beszélve arról, hogy addig ismételjük, amíg javulás nincs. Nem tökéletesség a cél, hanem javulás! Hiszen egy kezdőbbtől nem lehet azt elvárni, amit egy haladótól.

Az emberek sokfélék, rengeteg féle skill szinten vannak, és mindenkinek a saját szintjén adni a dolgokat, a lehető legszakmaibb kommunikációs tréning munka.

Még a színészképzők is, akik mesterek csak kisgyerekekkel foglalkoznak (mert formálhatók), vagy színész palántákkal, akik már eleve nagyon jól tudnak kommunikálni. Ott extra haladó dolgokról van szó, és ők is tudnak mesterien javítani!

Kevés még Amerikában is az olyan tréner, kommunikációs tréner még az USÁBAN is, aki tud átlagemberekkel foglalkozni, főleg ha speckó pick up dolgok is vannak benne.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2018. Február 16. Péntek, 13:21:26 #11
Jimmi

Re:Social Prime

Egyébként felmeról bennem a kérdés, hogy a tréner lányok mint nők nem "rontódnak" el?
Gondolok arra a trrénerllány szabadidejében elmegy bulizni, vagy fényes nappal odamegy hozzá egy magabiztos alfa pua/natural srác, megnyitja jól viszi a game-t domináns, s e közben a csaj, ahelyett h sodródna az eseményekkel (amiket ugye szeretnek, hog csak úgy megtörténik) elemez, hogy "aha, magabiztos volt a nyitás" "igen most ezt shit testemet ügyesen kezelte" stb.

Nem. Sweetboyék is leszólították 2 trénerlányomat is. AZ egyik nem nagyon állt meg. Smiley A másikkal már nem emlékszem, de vele se volt.

Igazából rosszul csinálták, mert eleve sietett a lány, így nem kellett volna, bár ugye vonzó volt, azért is próbálkoztak.

És nem, nem elemeznek közben. Párkapcsolatban már egy kicsit igen, de csak kicsit.

Mellettem ül az egyik trénerlányom, őt is megkérdeztem:
Azt mondja, hogy a mostani párjával amikor elkezdett randizni, akkor látta a hibákat, de aztán kikapcsolt, és elengedte ezt. A párja nem volt "nemdomináns", így ezekre nem figyelt.

Tehát Sabre, ha a srác magabiztos, alfa, stb. Akkor elvileg bármely trénerlányomat fel tudja csípni. Smiley

1-2 a 8 év alatt össze is jött pua sráccal. Smiley


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2018. Február 16. Péntek, 15:08:20 #12
Sabre

Re:Social Prime

Nem. Sweetboyék is leszólították 2 trénerlányomat is. AZ egyik nem nagyon állt meg. Smiley A másikkal már nem emlékszem, de vele se volt.

Igazából rosszul csinálták, mert eleve sietett a lány, így nem kellett volna, bár ugye vonzó volt, azért is próbálkoztak.

És nem, nem elemeznek közben. Párkapcsolatban már egy kicsit igen, de csak kicsit.

Mellettem ül az egyik trénerlányom, őt is megkérdeztem:
Azt mondja, hogy a mostani párjával amikor elkezdett randizni, akkor látta a hibákat, de aztán kikapcsolt, és elengedte ezt. A párja nem volt "nemdomináns", így ezekre nem figyelt.

Tehát Sabre, ha a srác magabiztos, alfa, stb. Akkor elvileg bármely trénerlányomat fel tudja csípni. Smiley

1-2 a 8 év alatt össze is jött pua sráccal. Smiley

gyorsan megadtad a választ, köszönöm Smiley


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2018. Február 18. Vasárnap, 20:05:23 #13
ciros

Re:Social Prime

Az elozo velemenyemet visszavonom abban a tekintetben, hogy azota lattam őket vagy 1 tucatszor, èlesben.... Es azt kell, hogy mondjam, hogy world class gameejuk van,NIGHTgameben....A legtehetsegesebbek a piacon, ebben a mufajban, nyilvan meg is kèrik az árát... A lay ratio amit 2-3 naponta posztolnak videon, hat nem gyenge... Sajnos en utalom az ejszakazast, es nem szeretem a klubokat...
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 8 (15%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 13 (25%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 17 (32%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 8 (15%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 1 (1%)
 • -
 • Összes szavazó: 52
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[Ma - 02:50:08]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta gabesz939
[2020. Szeptember 14. Hétfő, 18:31:14]Calendar
január 2021
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 [16]
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31


* Havi top hsz.ó
Sabre Sabre
7 üzenet
florian11
2 üzenet
metal
1 üzenet
tibour tibour
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Mennyire jön át neked a videóból az, hogy müködik a tréning?
 • Pont Semennyire
 • 5 (20%)
 • -
 • Pont Kicsit 2-es
 • 6 (25%)
 • -
 • Pont Közepesen 3-as
 • 7 (29%)
 • -
 • Pont Jól 4-es
 • 2 (8%)
 • -
 • Pont Remekül átjön az egész tudás, feeling és csapat
 • 2 (8%)
 • -
 • Pont Egyéb, írok a topikba
 • 2 (8%)
 • -
 • Összes szavazó: 24
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.898 másodperc alatt készült el 52 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.509s, 27q)

Google visited last this page Ma - 08:50:27