Cold Reading for Magyar PUA
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2021. Április 19. Hétfő, 00:40:05
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2010. Január 31. Vasárnap, 17:55:44 #0
Ricco

Cold Reading for Magyar PUA

Elég nagy keveredés van PUA körökben a cold readinggel kapcsolatban. Sokan azonosítják a Barnum statementekkel, vagy pár sugar lump -ról már azthiszik, hogy az cold reading. Smiley

Nem az.

Én meg ebből (is) élek, úgyhogy miért ne segítselek benneteket is egy kicsit?! Wink Elöljáróban annyit, hogy -szerintem- ez a technika nem mindenkinek való, és pláne nem való kezdőknek. Tehát ha valaki még csak most ismerkedik a PUA technikákkal, még nincs kellő gyakorlata, megfelelő énképe, jó szövege, akkor ne ezzel kezdje, ne erőltesse, mert nem vezet sehová. Véleményem szerint a jó CR az egy kiegészítő mester eszköz, amivel katalizálni lehet dolgokat, vagy fűszerezhetjük a személyiségünket. Erre jó, de erre nagyon Smiley

- Mindjárt jön az első részlet.


PPH

(Pénz Pina Haverok)
Nem elérhető  
Read 2010. Január 31. Vasárnap, 18:02:55 #1
Ricco

Re:Cold Reading for PUA


A történelem legnagyobb átverése?

Mindenhol fellelhető az emberiség történetében.
Minden országban megtalálható.
Túléli a lebuktatást.

Ez a 'Psychic reading' (jóslat). Mindenki hallott már róla, majdnem mindenki volt, vagy akar menni, vagy ismer valakit aki már volt... Az emberek (különösen a nők) érdekesnek, varázslatosnak, misztikusnak találják ezeket a dolgokat.
Had magyarázzam el, hogy mi történik. Elmész egy Psychic -hoz valakihez akit akkor látsz életedben először,.és ennek ellenére pontos képet fest a személyiségedről. Mesél a múltadról a jelenedről, rég elfeledett és máig emlékezetes történeteket idéz fel, olyanokat is amiről nem tudhat hisz sosem mesélted el senkinek (legkevésbé neki), felsorolja emberek nevét akiket ismersz, vagy meg fogsz ismerni, mesél a tanulmányaidról, a karrieredről és a szerelmi életedről. Válaszokat ad a legbelső félelmeidre, gondolataidra és megoldást kínál, utat mutat a téged foglalkoztató problémákra. Gyakran bepillantást enged a jövődbe meglepő módon úgy, hogy a jóslatai valóra válnak.

Ez a Psychic reading. Ez a tömör lényege a ma dollármilliárdokat megmozgató iparágnak. Emberek százezrei – milliói csodálkoznak el, lesznek hívői és tesznek hasonló beszámolókat, mint ez:

„Nagyon élveztem a jóslatomat,.úgy gondolom abszolút fantasztikus volt. Hihetetlen, mert minden amit mondott talált, pontos volt. Amiket a jövőmre vonatkozóan hallottam, úgy tűnik sorra valóra válnak”

Rengeteg ilyen és hasonló beszámolóval találkozhatunk. Ha csak ezekre alapoznánk a jósok megítélését, munkájuk megkérdőjelezhetetlen lenne. De nem az.

A fenti idézet egy valós idézet egy élő személytől. Ő így élte meg a cold readinget. Miközben a jóslat (reading) amit kapott totál badarság és semmi „psychic” semmi földöntúli nem volt benne!
Tudom, miután én „jósoltam” neki... Smiley

Cold Readinget használtam. Ez ennek a könyvnek a témája. Egy lélektanilag meggyőző, komplex technika.

Egy globális egyre növekvő üzletág.

Gondoljunk csak a boszorkány boltokra, a Televíziós gyógyítókra, telejósdákra, 06 90-es vonalakra, ezo -boltokra... Ha az emberek ( a nők) nem lennének elragadtatva a psychic reading -ektől akkor az üzletág pillanatok alatt összedőlne, megszűnne létezni.
De elvannak! Egy üzletág ami talán nem olyan nagy, mint az olajipar, de sokkal régebbi, tovább fog fennmaradni és lényegesen nagyobb a profit rátája. Gondoljunk csak bele, ahhoz hogy az olajból pénz legyen, rengeteg befektetésre van szükség, rengeteg munkára, technikára, infrastruktúrára. A psychik iparban meg csak ülsz és beszélsz... az emberek pedig fizetnek érte; nem is keveset. 1999-ban csak az USA -ban 2 milliárd dollár fölött jövedelmezett ez a „beszélgetés” azaz a cold reading.

Két lehetőség van. Azok az emberek, akik ezt a szolgáltatást nyújtják valami földön túli, különleges képességgel rendelkeznek és ez esetben a kuncsaftjaik ennek az erőnek a közvetítéséért fizetnek, vagy cold readinget használnak... Ha az utóbbi, akkor viszont ez a történelem legrégebbi, legnagyobb átverése!

A csodálatos dolog a cold readingben az, hogy bár évezredek óta használják, az emberek mit sem tudnak róla! Az átlag ember még a kifejezést sem ismeri! Nincs szó róla a híradóban, az újságban és nem tudsz könyvet sem vásárolni ezzel kapcsolatban.

Próbáld ki! Sétálj be Budapest legnagyobb könyváruházába, keresd meg a legszimpatikusabb eladót és kér tőle egy cold reading szakkönyvet! Sétálj át a legnagyobb magyarországi ezoterikus könyvkiadó mintaboltjába és próbálkozz ott is. Sok sikert!


HOGYAN ÉS MITŐL  MŰKÖDIK A COLD READING?

Mi is ez pontosan?

A cold reading egy megtévesztő pszichológiai stratégia. Más dolgokkal együtt felhasználható arra, hogy azt az illúziót keltsük valakiben, hogy látjuk a múltját, jelenét, jövőjét, ismerjük szokásait, jellemvonásait stb... mindezt anélkül, hogy bármiféle különleges képességünk lenne. Bár a „szenvedő alanynak” ez lesz a benyomása, hisz más logikus magyarázatot nem talál.
A cold reading nem egyetlen technika, vagy trükk, sokkal inkább technikák összessége. Érdemes úgy gondolnunk rá, mint egy eszköztárra, amiből kedvünkre válogathatunk, hogy elérjük az adott célt. A könyv első részében ezeket az eszközöket fogom egyenként bemutatni, majd a komplex használatukat taglalni. Mikor ezzel megvagyunk utána foglalkozunk azzal, hogy hogyan hasznosítható fel ez a csajozásban (és az élet egyéb területein), hogyan válhat hasznos eszközévé a PUA -nak mindennapjaiban.

5 népszerű tévhit

Jó néhány tévhit terjeng a cold reading-el kapcsolatban.Itt az öt legnépszerűbb, melyek ugyan rész feladatot – szerepet játszanak a cold reading során, de távolról sem erről szól az egész technika.

1)Testbeszéd.
Népszerű tévhit, hogy a Jósok a vendég testbeszédét figyelik és arra alapozzák a mondandójukat. A „testbeszéd” vagy inkább a non-verbális kommunikáció, mint arckifejezés, mimika, testtartás, gesztusok stb... ugyan szerepet játszik a cold readingben de csak egy apró szerepet.
Ha csak ennyi lenne a dolog, hogy figyeljük az illető testbeszédét, akkor pl. teljesen alkalmazhatatlan lenne a cold reading az online game -ben, vagy telefonon... Nem beszélve arról, hogy hogyan árulkodik a testbeszéd mondjuk gyermekkori élményekről, elhunyt hozzátartozók nevéről, fontos dátumokról.

2)Okos megfigyelés. Sok szkeptikus terjeszti, hogy a jósok a jó megfigyelő képességüknek köszönhetően produkálják reading -jeiket. Kicsit Sherlock Holmes -hoz hasonlóan, sok apró mások számára észrevehetetlen árulkodó jelből rakják össze a képet. Nos ez fontos alkotó elem, de megint távolról sem maga az eszköz, hisz gondoljunk a telefonos, tévés, online jósoltatásra: ott ez nem működne.
3)Adathalászat. Sokan úgy hiszik, hogy ennyi az egész: kiszedni információt az emberből úgy, hogy azt nem veszi észre. Igen, ez lehetséges! És csináljuk is. De ez is csak egy apró segédeszköz lesz a számunkra.
4)Elnagyoltság – általánosítás. Az egyik leginkább terjesztett tévhit, hogy csupán erre alapozva 'tökéletes' jóslatokat lehet adni. Ez talán igaz lehet a magazinokban közölt háromsoros horoszkópokra, amiknek valóban nincs semmi értelme. A későbbiekben konkrét esetet és technikát mutatok be arra, amikor egy reading közben megmondjuk az illető hozzátartozójának a nevét, a címét vagy az ajtó számát... ez általánosítva elég nehéz lenne lássuk be! Smiley

5) Ostoba, hiszékeny és becsapható.  Sokan úgy gondolják, hogy mindenki aki valaha felkeres egy Psychic Reader -t az vagy ostoba, vagy nagyon hiszékeny, vagy csak könnyen becsapható. Esetleg mindhárom. Nos. Mindegyik igaz is lehet, hiszen mindenféle emberek járnak jósoltatni, így az ostobák és a hiszékenyek is. A becsaphatóságról csak annyit, hogy amerikai orvoscsoport éveken át vizsgálta a Banachek nevű bűvész „különleges képességeit”! Uri Gellert most ne is említsük...


   


PPH

(Pénz Pina Haverok)
Nem elérhető  
Read 2010. Január 31. Vasárnap, 18:43:29 #2
siraurelius

Re:Cold Reading for PUA

Még! Ilyet! Grin-Vigyorog


Egyszer fent, egyszer még fentebb. Smiley
Nem elérhető  
Read 2010. Január 31. Vasárnap, 19:29:26 #3
Poltergeist

Re:Cold Reading for PUA

Jó post. Várjuk a folytatást... PDT_Armataz_01_37
Nem elérhető  
Read 2010. Január 31. Vasárnap, 19:42:48 #4
Santino

Re:Cold Reading for PUA

Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.
A Cold Reading mindig is érdekelt.


,,Az milyen szép lehet, ha eljuthatsz a csúcsra,
lassan majd megszokod, de még egy kicsit furcsa
Most fogva tart,
majd rád szakad
újra, meg újra a VONZERŐ!!!"
Nem elérhető  
Read 2010. Január 31. Vasárnap, 20:20:01 #5
Ricco

Re:Cold Reading for PUA


Miért is jó ez nekünk?

Ha eddig nem jöttél rá, akkor lehet, hogy ez nem neked való, de nézzünk pár okot. A nők imádják a miszticizmust, az ezotériát. Nincs női magazin horoszkóp nélkül. Nincs látogatott női internetportál külön ezo részleg, ezo fórum és online ezo tanácsadás nélkül! Mindegy, hogy mit mondanak; hisznek e benne vagy sem: imádják!
Ettől jobban már csak azt imádják, ha valaki kitalálja a gondolataikat! Ami ugye, mint tudjuk nem könnyű... mert; vagy nincsenek, vagy annyira kuszák, hogy számunkra megfejthetetlenek, esetleg ők maguk sem tudják, hogy mit is akarnak. És akkor ott vagy Te, aki még nem is ismeri őket és megmondod, hogy milyen ember, milyen szerető, mik a kedvencei, milyen élményekben volt eddig része, stb stb... ezzel felkapcsolsz egy olyan kapcsolót, amit más technikával nem lennél képes! Te pedig; instant különlegessé válsz!
Ha már PUA vagy, akkor garantáltan mondták neked a nők, hogy más vagy, mint a többi, mint az átlag férfi! Ha PUA vagy és jól használod a cold readinget, akkor szokj hozzá, hogy a különleges jelzőt is gyakran fogod hallani!

Lássuk végre magát a technikát!
A jó cold reading, a következő lépésekből épül fel:

set up - komfort építés (nem pua)
együttműködő magatartás megteremtése
ezoterikus atmoszféra megteremtése
psychic credit
a hit megalapozása
tévedési lehetőség beiktatása
maga a reading.

Gyakorlatilag lényegtelen, hogy egy órás konzultációról beszélünk, vagy egy rövidke online game-ről... olyan ez, mint az eszkalációs létra; végig kell járni. Lehet ugrálni, el lehet nagyolni de nem érdemes. Viszont szituációja választja, hogy mire mennyi időt és energiát kell fordítanunk.

Set up.

Mielőtt beleugranánk a sűrűjébe meg kell teremtenünk a körülményeket. Mondjuk online game-nél, nem működőképes az első alkalommal, hogy:

L: -Szia!
F: -Szia! Pisti vagyok és Te?
L: Barbara.
F: Ó! Barbara?! A Barbarák általában nagyon érzelmesek, csillogó egyéniségek, bár néha visszahúzódóak is. És jók az ágyban!


Hehe. Ez így nem működik! A lány arra fog gondolni, hogy: ezt adod be mindenkinek, vagy csak simán hülyének néz! Nincs megfelelően előkészítve!

Tegyük hát meg. Az együttműködő magatartás megteremtése nem is olyan nehéz, mint gondolnánk. Ha a fenti esetlen kis gamet nézzük, akkor a következő:

F: Hmm. Barbara?! Hallottál már a számmisztikáról? (ezoterikus atmoszféra)
L: Igen/Nem (tök mind1) esetleg még mond valamit... az is mind1 Smiley
F: És a hozzá kapcsolódó Név -misztikáról?
L: Nem.
F: A nevünk sok mindent elárul rólunk. Ha például azt mondom, hogy Ödön, akkor nem a Brad Pitt arca ugrik be igaz? (ez már részben a hit megalapozása is, miközben készítjük elő a readinget, építjük a komfortját)
L: Hát nem. Igaz! Smiley
F: A Te neved 12-es! Ami ha összeadjuk 3. Tehát a Barbara az 3as a névmisztikában. Fura, mert én meg 21 vagyok... az pont a 12 megfordítva... összeadva pedig 3!
L: És ez mit jelent?
F: A hármasnak általában jók a megérzései, fejlett a hatodik érzéke. Volt már veled olyan, hogy csörgött a telefon és tudtad, hogy ki az még mielőtt felvetted volna? (psychic credit)
L: Igen! 
F: Na látod! Mondom, hogy 3-as vagy... egy igazi kis boszorkány! (psychic credit) Érdekel, hogy a 12 mit jelent a Barbarára vonatkoztatva?

Kizárt, hogy ezek után azt mondja, hogy nem! Smiley Majd jöhet maga a reading. És mielőtt kétségbeesnénk, matekról itt szó nem lesz... a számokat most találtam ki, miközben ezt gépelem...  Egy pillanatra elhitted? Ő is elfogja! Ez pedig annak köszönhető, hogy megfelelően előkészítetted a readingnek a terepet.

Az ezoterikus atmoszféra érthető szó szerint is. Élőben ezt egy a dohányzó asztalon „elöl felejtett” Tarot kártya csomag, egy gyertya – pendulum stb tökéletesen megteremti. Csak hagyd, hogy észrevegye a lány és rákérdezzen. Telefonon, online pedig megteremtheted ezt az atmoszférát egy kérdéssel, vagy kijelentéssel ami az ezoterikus dolgokra vonatkozik. Kerüld a hiszel e benne típusú kérdést, inkább indíts az ismered e, hallottál e róla kezdetűekkel. Ha igen, akkor lehet megkérdezni, hogy hisz e benne, volt e már ezoterikus élménye, van e esetleg valamilyen képessége? Kész. Ezzel megteremtődött az atmoszféra. Tiéd a terep.

Együttműködő magatartás, az olyan valami amire szükségünk van. Teremtsük meg hát azt is. Ha mondjuk kártyát használsz. ( vagy BÁRMI mást, a tenyerét, a bokáját, egy hajszálát tök mindegy) akkor el kell mondanod, hogy az információk nem mindig egyértelműen jönnek, illetve számodra lehet, hogy nem mondanak semmit, így a pontos értelmüket NEKI kell megtalálnia! Hallottál már hasonlót mondjuk TV jósoktól? Hehe, nem véletlenül. És hidd el, hogy a lány boldogan lesz a segítségedre, hogy kiderítsétek, hogy az adott fényszögben mit is jelenthet az Uránusz a kettes házban, vagy a Botok Ászára kihúzott Mágus és a Kelyhek Királynője...

Psychic Credit
Az pedig nem más, mint hogy felruházod az illetőt különleges képességekkel. Kinozás közben csinálsz egy kis tenyérjóslást? „ Az Apolló vonalad és a szív vonalad kereszteződésénél látod ezt a sok apró vonalkát? Az azt mutatja, hogy erős benned az érdeklődés ezek iránt a dolgok iránt. Lehet, hogy elnyomod, de vannak megérzéseid, különleges, néha nehezen megmagyarázható dolgok történnek veled.. Gondolsz valakire és másnap összefuttok az utcán, meg hasonlók. Igaz?” Ez fontos elem, hiszen ha vannak képességei, neked is vannak; már egy közös pont... és kevésbé fogja kritikusan hallgatni amit mondani fogsz, mintha nem kapna egy kis psychic creditet!

A hit megalapozása, akkor fontos ha az illető szkeptikus. Nem azt jelenti, hogy meg kell győznöd, hogy ez az egész dolog igaz! Már csak azért sem, mert nem az...
Viszont ahhoz, hogy ne röhögje ki kapásból az eszközt amit használunk, meg kell alapoznunk a hitét benne. Kártya esetében elég megemlíteni a több száz éves múltat, a rajta szereplő jelképek ősi mivoltát. Azt, hogy mind a mai napig az angol Királynőnek is személyi asztrológusa és saját udvari jósa is van. (ez igaz) Szükségünk van a hit megalapozására, mert nem lenne jó ha a lány esetleg előhozakodna azzal az amúgy logikus kérdéssel, hogy 72 színes papírdarab, amit egy közel keleti nyomdában nyomtattak, vajon mi módon nyújthat segítséget a mindennapjainkban, vagy hogyan is mesél az Ő személyéről, lényéről... Jobb elébe menni ennek és megalapozni a hitét.

Miután valójában nem látunk a múltba, sem a jövőbe ezért érdemes előre beiktatni a tévedés lehetőségét. Nem mindig működik, néha nem vagyok az erőm teljes birtokában, van hogy olyan információk jönnek amik nem világosak és elsőre értelmetlenek, én is tévedhetek hisz én is csak egy ember vagyok, én csak azt mondom amit a tenyeredben látok; nem mondhatok mást ez van benne.... stb... stb... stb...


PPH

(Pénz Pina Haverok)
Nem elérhető  
Read 2010. Január 31. Vasárnap, 20:57:02 #6
BeniMoto

Re:Cold Reading for PUA

Ciao!


Köszi nagyon tetszik az írásod!  13
Elhittem én is a számokat!


Üdv: Beni


Ha citromot kapsz az élettől, Csinálj egy limonádét! (:
Nem elérhető  
Read 2010. Január 31. Vasárnap, 21:43:21 #7
Ricco

Re:Cold Reading for PUA

Örülök ha tetszik. Remélem hasznos lesz.

Mára az utcsó rész:

Fő témák:
Valahogy a jóslatok sosem arról szólnak, hogy konkrétan mi lesz velem holnap reggel 10-kor, vagy mit húznak a jövőheti ötöslottón. A jóslatok az alábbi fő témaköröket érintik:

Szerelem
Pénz
Karrier
Egészség

Ennyi. Akad még három 'kis téma' is, úgy mint; utazás (konkrétan és a szó átvitt értelmében), tanulmányok (effektív iskolai, vagy az adott helyzetből mit tanul meg) és az ambíciók (célok, álmok, remények) Mi viszont csajozni akarunk, úgyhogy ez az alap témakör még kiegészül:

Szex
Szexuális szokások
Intim testrészek leírása
Személyiség jellemzés.

Kezdjünk is neki!

Az első csokor az emberek személyiségének leírását szolgálja. A cold reading egyik ereje abban rejlik, hogy bár közel 7 milliárdan élünk a földön, mégis szeretjük azt hinni, hogy még egy olyan, mint én: nem létezik! Smiley Ezért ha valaki ismeretlenül bármi igazat, találót mond rólunk, az nagyon meglepően hat. Pedig az emberekben több a közös vonás, mint a különbség.
A leghíresebb cold reading eszköz a

BARNUM STATEMENT

A Barnum -féle kijelentések. Nevét P.T. Barnum (1810-1891) amerikai cirkuszigazgatóról kapta. A figura korának a legjelentősebb showmanje, pénzembere, szórakoztatóipari mágnása volt. Nem hallottál még róla? Két mondását így is ismered: „We have something for everybody!” Mindenki számára tartogatunk valamit... vagy a híresebb „ A sucker is born in every minute!” azaz Minden percben születik egy balek! Ha egyiket sem hallottad még, Barnum statement-et akkor is olvastál már. Feltéve ha valaha elolvastál egy egymondatos horoszkópot bármely bulvárlapban. Az 99%, hogy Barnum statement volt. Az öreg arról is nevezetes volt, hogy mindenkihez volt egy jó szava, és olyan találóan szólította meg még az idegen embereket is, hogy legendássá vált kitűnő emberismerő képessége.

'Erősen szükséged van arra, hogy az emberek szeressenek és elismerjenek téged.'
'Némely álmod és célod néha elérhetetlennek tűnik.'
'Gyakran úgy érzed, rengeteg a kihasználatlan kapacitás benned, mégis az emberek nem becsülik meg eléggé a képességeid.'

Hogy mennyire erős a Barnum statement, azt egy kísérlet bizonyítja. Főiskolás diákokat kértek meg, hogy írják fel a születési időpontjukat egy lapra, majd rajzolják körbe a tenyerüket. Azt ígérték nekik, hogy ez alapján fognak kapni egy személyiség rajzot, amit majd értékelniük kell. A személyiség rajznak természetesen semmi köze nem volt sem születési dátumhoz, sem a tenyérrajzhoz... már csak azért sem, mert mindnyájan ugyan azt a 3 oldalas jóelőre megírt szöveget kapták meg. Teli s teli Barnum statementekkel. Az eredmény 75 – 100% -os pontosság.
Azaz így ítélték meg a diákok a személyiségrajzuk igazságtartalmát.

Derren Brown rekreálta ezt a kísérletet, angolul beszélőknek érdekes lehet.

http://www.youtube.com/watch?v=btP_vy5cQq4


PPH

(Pénz Pina Haverok)
Nem elérhető  
Read 2010. Január 31. Vasárnap, 23:10:32 #8
Mihailo

Re:Cold Reading for PUA

Nagyon jó ez a topik, ment a karma érte!

Nálam a könyvjelzők közt van egy videó ebben a témában, msn game közben érdemes lehet elküldeni, ha ki kell menned kajálni/pisilni közben:

http://freevlog.hu/video/15623.html


Bármit is akarsz, csináld azt. De tudd, hogy mit akarsz!

http://www.youtube.com/watch?v=ACnBlql6GKU
Nem elérhető  
Read 2010. Január 31. Vasárnap, 23:25:06 #9
atis

Re:Cold Reading for PUA

Nagyon jó cikksorozat!

Amúyg szerintem érdemes lenne gyűjteni az ilyen "egyedi" CA mondatokat.
Legalábbis nekem sokat segítene CA ügyileg.
Nem elérhető  
Read 2010. Február 04. Csütörtök, 06:58:17 #10
Jimmi

Re:Cold Reading for PUA

Nagyon jó cikk! Köszönjük!

Kérdésem: Hogyan lehetne átalakítani
úgy, hogy az egész őszinte legyen?

Van tippem, de kíváncsi vagyok!


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2010. Február 04. Csütörtök, 08:52:17 #11
Ricco

Re:Cold Reading for PUA

Aki komolyan szeretné ezt űzni, az ne gyűjtsön semmit Smiley Azért írom le az összes alkotóelemet viszonylag részletesen, hogy bárki! alap általános intelligenciával helyzetre és személyre szabottan tudja alkalmazni. Kicsit olyan ez, mint az approach lehet kezdeni betanult mester szövegekkel, de egy idő után az a cél, hogy "magától jöjjön"!

Jimmi! Mit értessz (itt) őszínteség alatt? Ha van egy lány akit 30 másodperce ismerek, akkor nyilván nem gondolhatjuk komolyan, hogy mondjuk a tenyeréből megmondom, hogy Ő milyen ember... viszont két dolgot elérek; könnyebben és egyszerűbben kínozom, és picit lenyűgözöm, hatok a lelkére, misztikussá teszem magam a szemében. Ez erre jó. Természetesen vannak hátulütői is, illetve vannak alapvető etikai normák amiket be kell tartani, majd erre is kitérek.

Folyt.:

Sugar Lumps

Cukor a fülnek Smiley  A sugar lumps (kockacukor) ugyan olyan jutalom, mint amit a kutyánknak adunk ha jól viselkedett, csak ezt szóban adjuk, kvázi azért, hogy a szenvedő alany elhiszi a sok baromságot amit mondunk neki.

„Nagyon jó szívű vagy, az emberek felé kedves és nyitott. Te egy érzelemgazdag lány vagy, talán ezért is lehetséges, hogy ennyi mindent látok a tenyeredből (szemedből, arcodból, bárhonnan). Sokkal többet, mint általában a lányoknál.”

Ez többé kevésbé kötelező elem. Mármint a dicséret. És alattomos is, hiszen, minél találóbban és többet kedveskedünk (jóslatnak álcázva) annál többet hisz el belőle a lány, sőt annál többet akar. Ő fog visszajönni és kérni – kérdezni még.

Hasonló de mégis más a Fine Flaterly azaz a finom hízelgés. Ez a formula általában összehasonlító, az emberekkel úgy általában, vagy konkrétan a lány saját szoc. köréhez viszonyítva kicsit felül emeljük őt a többieken.
Ez egy rossz példa:

„Te csodálatosan őszinte vagy!”

Ez abszolút hízelkedő, sőt talán még igaz is. Mégis egy igen gyenge cold reading próbálkozás. Úgy hangzik, mint a színtiszta hízelgés; mert, hogy az. Semmi más. A legtöbb nő gyanakodva fogadja az efféle hízelkedést és mögöttes szándékot sejt. ( vajon miért Smiley )

Jó példa ugyan erre: „Ezeknek a szemeknek a tulajdonosa valaki olyan akiben általánosan meg lehet bízni.Azt mondanám, hogy ez a személy tanán becsületesebb és megbízhatóbb, mint az emberek általában.Nem egy szent, nem tökéletes, de mondjuk azt, hogy amikor valóban számít, akkor Te tudod, hogy mikor kell megbízhatónak lenni.”

Jó kiindulópontok, amivel nem lehet mellélőni:
 
-keményen dolgozó, szorgalmas
- Lelkiismeretes
- Elfogulatlan
- Meleg és szeretetteljes
- Független

A fenti technikák önmagukban elegendőek egy pár mondatos cold readinghez. PUA körökben gyakorlatilag ennyi információ terjed CR technikaként. Ez még édes kevés, de jó kiinduló alap. Úgyhogy akit érdekel, az próbáljon magától Barnum statementeket alkotni, majd tegyen hozzá 1-2 cukorkát és hízelgést. Egy átlag gyors msn gamehez, vagy esti szórakozóhelyen gyors readinghez kezdetnek ennyi általában elég.

Ne felejtsük el misztikus mázzal leönteni! Küld el a képed, mert szeretném kielemezni! Add a tenyered, kíváncsi vagyok, hogy mit mutat. Hajolj közelebb, tudtad, hogy a parfümöd több dolgot elárul rólad, mint gondolnád?! Smiley

Persze mi itt nem állunk meg.

Greener Grass statements.

Azaz a szomszéd kertje mindig zöldebb. Ezek a kijelentések azon a tényen alapulnak, hogy mindnyájunknak vannak nagy sorsszerű döntései. Mindnyájan döntünk rosszul. Sőt ha jól döntöttünk is, gyakran elmélázunk azon, hogy mi lett volna ha...?! „Bárcsak a Hufnágel Pistihez mentem volna feleségül!” - mert akkor minden jó lenne és minden másképp alakul... igaz?!
Mégis szőkére kellett volna festetni a hajam, nem vörösre.
A másik inget kellett volna megvennem.
A Kandóra kellett volna jelentkeznem, akkor most nem kéne ennyit tanulnom.
Satöbbi... Ismerős? Smiley
A vidéki lányok gyakran álmodoznak, róla, hogy milyen lehet egy nagyvárosban élni, sőt esetleg tervezik is. Míg aki az aszfalton nevelkedett, egy kiadós dugóban elmélázik azon, hogy milyen jó is lenne egy csöndes vidéki házikó, ahol minden karnyújtásnyira van és nincs dugó.
Greener Grass -t lehet mindenre mondani. Ha már ismered valamennyire, akkor nyugodtan megjósolhatod neki, hogy álmodozott az ellenkezőjéről. Ha a nagydarab kopasz maffiózó csaját gémeled; bátor vagy... és mondhatod neki nyugodtan a következőket Smiley

„Látom, hogy jelen van az életedben a biztonság, mind fizikai, mind anyagi értelemben. Megbecsülés és tisztelet övez, mégis úgy érezheted, hogy kevés a törődés. Néha, titokban egy egyszerű aranyos, kedves fiúra vágysz, aki meghallgat és akivel beszélgetni is lehet.”


PPH

(Pénz Pina Haverok)
Nem elérhető  
Read 2010. Február 07. Vasárnap, 22:57:57 #12
Ricco

Re:Cold Reading for PUA

Tegnap nagyon gusztustalan voltam, field riportokat meg sokat ne várjatok tőlem, viszont ebben volt egy kis cold reading meg magic úgyhogy ide írom Smiley Egy lánybarátom már ajánlgatja egy ideje az eggyik barátnőjét, mert "olyan neked való". Mondtam, hogy én egy tapodtat sem mozdulok, de ha házhoz hozza, akkor szívesen megnézem. A kislány 23, HB8, egy azeri "vállalkozó" család egyetlen kislánya... nagyon erős princess mindsettel. Ennyit tudtam róla, meg hogy este 6-kor érkeznek puncitorna után.

7kor érkeztek. Köszönés bemutatkozás helyett közöltem, hogy "már nem vártalak titeket".

A lány élőben szebb, mint a képein talán HB9, de a lénye az aranyossága még többet dob rajta. Viszont miután ki van nyalva a segge, ő az egész család királynője ezért nehéz diónak tűnt. A rózsaarany karórára egy pillantást sem vetett, de leszarta a falon lévő repedést is. Leült és várta, hogy majd körül lesz rajongva.
Nem lett Smiley

Az ilyeneknél és csakis az ilyeneknél szoktam alkalmazni a "Delon" technikát: tudomást sem vettem róla. 15 percig beszélgettem kedélyesen a havernőmmel, megkínáltam, röhögtettem, stb... a lány nevetését, megjegyzéseit, beszólásait észre sem vettem. Teljesen töröltem, mintha ott sem lett volna. Majd egyszercsak hozzáfordultam és megkérdeztem: "Na és Angyalom, TE mit tanultál a mai puncitornán? Mutatsz valamit?"
Gyakorlatilag ez volt az első mondat amit érkezése óta kimondottan hozzá intéztem Smiley
Köpni nyelni nem tudott! De vigyorgott.
"Nem baj, majd megmutatod később, elötte kicsit oldódj... A hasadat egyébként nem torrnáztatod?"
- Miért? Kövér vagyok? Igen egy picit kéne Igaz?  ( 40 kiló, egy deka háj nincs rajta Cheesy )
"Nem, csak a köldöködet akartam látni. Megfelelő lesz, pont elfér benne egy koktélcseresznye!"
- A sok koktélcseresznyétől megfájdul a gyomrod Tongue
"Az lehet, de nekem elég lesz két szem. Egy a köldöködből..." Itt kellett neki pár másodperc, hogy megeméssze, hogy hová is csöppent, meg hogy rájöjjön, hogy a második szemet honnan is szeretném kienni. Iszonyat röhögés volt a reakció. Itt volt az idő egy kis kino-ra ami nálam általában bűvészettel párosul.
"Mielőtt nagyon belemelegednénk a dolgokba, szeretném leellenőrizni, hogy megvan e köztünk a mentális összhang is! Itt egy darab papír, rajzolj rá valami egyszerűt, ami eszedbejut. Ha kész vagy, dobd be ide a többi közé. Ezeket más lányok rajzolták, akikkel az utóbbi időben megismerkedtem és megcsináltam ezt a tesztet. Itt elővettem egy átlátszó hűtőtasakot kb 80db apró összehajtogatott cédulával tele. Csak lesett. Beledobta, megkevertük, kihúzott egyet és titokban megnézte. Most add ide a kezed, hunyd le a szemed és koncentrálj az ábrára. Szó nélkül csinálta. Hmmm. Mindenhol ilyen bársonyos a bőröd? Remélem igen! Na kezdjük, látok egy háromszöget, ez egészen biztos. Kicsit meg kell dörzsöljem a kézfejedet, hogy jobban jöjjenek az információk Smiley Mhmmm. Látok egy négyzetet is! Na jó, mert ilyen aranyos vagy, elárulok egy szakmai titkot: ennek a dorzsölésnek az egészhez semmi köze! Csak jó csinálni! Smiley És nem húzta el a kezét, sőt finoman vissza is dörzsölt Cheesy Az ábra, egy házikó! Igaz? Ez pedig azt jelenti, hogy fontos számodra a biztonság, és a családi értékek. Valamint, szeretnél már megállapodni is!"

Itt elkezdett visítani, hogy "Zsófi Zsófiii a Riki KITALÁLTA A GONDOLATOMAT!" Cheesy Cheesy Cheesy

Innen már elég könnyű volt. Átváltottam kedvesen parancsoló stílusra. Közöltem vele, hogy nálam dolgozni kell, úgyhogy jó lenne ha kivinné a tányérokat maga után és elmosogatna... Bontsa ki a haját, forduljon meg és mutassa a seggét stb... mindent csinált zokszó nélkül Cheesy Fejvakarással zártuk az estét, ami közben óvatosan bekéretszkedtem a pólója alá és kicsit megcirógattam. Két "hagyjálmár" volt a reakció de 1mm-t nem húzódott el. Éjfélkor raktam ki őket. Puszit sem kapott.

Ma reggel FB-n már jelentkezett.
Elkezdett pasikat mutogatni Cheesy


PPH

(Pénz Pina Haverok)
Nem elérhető  
Read 2010. Május 12. Szerda, 18:07:04 #13
Guitarist

Re:Cold Reading for PUA

Jó dolog ez a CR!!! Most már minden horoszkópot értek victory victory


A naturaloké a világ, de gyakorlással még őket is lepipálhatod!!!
 
                  Guitarist, aki most kezdett és fejlődni akar.
Nem elérhető  
Read 2010. Május 12. Szerda, 18:25:59 #14
Jimmi

Re:Cold Reading for PUA

Nos, igen...

Nem véletlen, hogy a nőkre hatnak ezek leginkább... Cool

Aki ezt annó kitalálta, hogy 12 részre oszzuk
fel a születésiidők alapján, egy zseni volt...

Ricco: ez az ábrás trükk, ez hogy van?


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2010. Május 14. Péntek, 16:32:05 #15
Ricco

Re:Cold Reading for PUA

Clear Force Bag-el Smiley
Átlátszó, megnézhető, Ő nyúl bele és mégis azt húzza amit én akarok... onnantól már nem nehéz kitalálnom, hogy mi volt az Smiley


PPH

(Pénz Pina Haverok)
Nem elérhető  
Read 2010. Június 10. Csütörtök, 22:29:03 #16
szentesipeti

Re:Cold Reading for PUA

Nagy vagy Ricco!
Ez a CR cikked az egyik legjobb és leggyakorlatiasabb cikk, amit fórumokon olvastam!
Thkns!
Nem elérhető  
Read 2010. Június 22. Kedd, 08:22:32 #17
lorand

Re:Cold Reading for PUA

Átlátszó, megnézhető, Ő nyúl bele és mégis azt húzza amit én akarok...

Ezt esetleg nem írnád le később részletesen? Elég hihetőnek tűnik ;-)
Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 28. Kedd, 17:17:29 #18
kamm

Re:Cold Reading for PUA

...Ezeket más lányok rajzolták, akikkel az utóbbi időben megismerkedtem és megcsináltam ezt a tesztet. Itt elővettem egy átlátszó hűtőtasakot kb 80db apró összehajtogatott cédulával tele. Csak lesett. Beledobta, megkevertük, kihúzott egyet és titokban megnézte...

Azt gondoltam, az a titok nyitja, hogy minden cetlin ugyanaz az ábra van.

Clear Force Bag-el Smiley
Átlátszó, megnézhető, Ő nyúl bele és mégis azt húzza amit én akarok... onnantól már nem nehéz kitalálnom, hogy mi volt az Smiley

De ezek szerint tévedtem. Ez alapján fingom sincs, hogy miből találtad ki. Kérhetnénk esetleg részleteket? Wink"Mindaddig egy senki vagy, ameddig azt hiszed magadról, hogy vagy valaki."
Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 28. Kedd, 19:10:47 #19
Ricco

Re:Cold Reading for PUA

A cucc neve clear vagy see trough force bag. Google it Smiley
A figaróban is kapni valami hasonlót de nem annyira jót hálóból. www.figarobuveszbolt.hu


PPH

(Pénz Pina Haverok)
Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 28. Kedd, 19:39:09 #20
kamm

Re:Cold Reading for PUA

Jaa, hogy az a neve a batyunak!! El sem jutott az agyamig, hogy mit jelent, azt hittem, hogy a módszer/trükk neve. Grin-Vigyorog


"Mindaddig egy senki vagy, ameddig azt hiszed magadról, hogy vagy valaki."
Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 30. Csütörtök, 22:18:15 #21
thrayel

Re:Cold Reading for PUA

Clear Force Bag-el Smiley
Átlátszó, megnézhető, Ő nyúl bele és mégis azt húzza amit én akarok... onnantól már nem nehéz kitalálnom, hogy mi volt az Smiley

Az okés hogy te tudod mit húz, de abból hogy találod ki hogy mit rajzolt? Vagy ha csak azt találod ki mit húzott, akkor miért kellett rajzolnia?


Good from afar, but far from good.
Nem elérhető  
Read 2010. Október 01. Péntek, 00:43:39 #22
Jimmi

Re:Cold Reading for PUA

Én is csak akkor értettem meg, amikor adott nekem
egyet ajándékba Ricco! Smiley


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2010. Október 01. Péntek, 09:29:44 #23
JhonnyB

Re:Cold Reading for PUA

Ez egy dupla falu zsák ?   
Nem elérhető  
Read 2010. November 03. Szerda, 01:13:09 #24
KREMA

Re:Cold Reading for Magyar PUA

Számomra sem érthető túlságosan 017
Vizuális típus vagyok.Jobban értem a dolgokat,ha szemléltetik.


'Cause everything's wrong...well it's all right
Nem elérhető  
Read 2010. December 05. Vasárnap, 12:27:19 #25
nyuszomuszo

Re:Cold Reading for Magyar PUA

Az cold readingnek tekinthető, ha elkezdem elemezni például a hajának a színét?
 
Read 2010. December 05. Vasárnap, 22:21:29 #26
Jimmi

Re:Cold Reading for Magyar PUA

Igen...


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2011. Június 13. Hétfő, 10:24:02 #27
Morgan

Re:Cold Reading for Magyar PUA

Ez nagyon jó volt kösz szépen ! Úgy érzem nekem is fekszik a cold reading. A Barnum statement-ről olvastam évekkel ezelőtt, meg akartam keresni pontosabban mostanság, de elfeledkeztem róla mi is a neve.

"mint tudjuk nem könnyű... mert; vagy nincsenek, vagy annyira kuszák, hogy számunkra megfejthetetlenek,"- Ezen akkorát nevettem, majd kitört az ablak. Tök igaz !
Nem elérhető  
Read 2012. Augusztus 28. Kedd, 09:31:17 #28
Robi95

Re:Cold Reading for Magyar PUA

Kétszer is elolvastam az egészet, érdekes de nem adtál választ arra hogy hogyan mondod meg a lakás címet, egy hozzátartozó nevét vagy hasonlókat.
Lesz még folytatása, a trükköt meg szerintem kipróbálom Cheesy


One hundred ways for a better life

it's a not pick up women, it's a building life.
Nem elérhető  
Read 2012. Augusztus 28. Kedd, 15:44:07 #29
Moran

Re:Cold Reading for Magyar PUA

Kétszer is elolvastam az egészet, érdekes de nem adtál választ arra hogy hogyan mondod meg a lakás címet, egy hozzátartozó nevét vagy hasonlókat.
Lesz még folytatása, a trükköt meg szerintem kipróbálom Cheesy

nekem olyan 'cold read'-em volt, hogy megmondtam a csajnak a korát, hány testvére van, hanyadik emeleten laknak és hogy van macskája.
ez csak mák volt, de volt hatása.


"Ha annyiszor lennél terepen, mint ahányszor ide írkálsz, már háremed lehetne..."
Nem elérhető  
Read 2012. Augusztus 29. Szerda, 08:34:42 #30
Robi95

Re:Cold Reading for Magyar PUA

Idézet
nekem olyan 'cold read'-em volt, hogy megmondtam a csajnak a korát, hány testvére van, hanyadik emeleten laknak és hogy van macskája.
ez csak mák volt, de volt hatása.

persze hogy van hatása Cheesy
mostanában én is használom és egyre nagyobb pontossággal, de ahhoz hogy ezt kitalált nagyon nagy mák kell..


One hundred ways for a better life

it's a not pick up women, it's a building life.
Nem elérhető  
Read 2012. Augusztus 29. Szerda, 08:38:58 #31
Robi95

Re:Cold Reading for Magyar PUA

A sörétes puska technika:
A „sörétes puska” (angol Shotgunning) egy gyakran használt cold reading-technika, amit többek között a televíziós illuzionisták és médiumok használnak előszeretettel. A médium vagy olvasó nagyon általános dolgokkal kezdi a beszédet az egész közönség felé. A jelenlévők között szinte biztosan lesz valaki, akire teljesen vagy legalább részben illenek az elhangzottak. Az olvasó figyeli a nézők reakcióit (különös tekintettel a testbeszédre), és folyamatosan szűkíti a témát, melyekre pozitív visszajelzés érkezett. Gyakran érzelmi reakciókat kiváltó kijelentésekkel dolgozik, ami megkönnyíti a szűrést.
Ezt a technikát a sörétes puskáról nevezték el, mivel az sok apró sörétet lő ki, melyek közül néhány célt talál, néhány pedig nem. A kellően nagy számú közönségből is biztosan lesz egy-két találat: például egy idősebb hozzátartozó elvesztése vagy egy gyakori nevű ismerős.
A sörétes puska technika használata során ilyen homályos kijelentések hangozhatnak el:
„Szívproblémákat látok egy férfi hozzátartozónál, valaki apjánál, nagyapjánál, esetleg nagybácsijánál vagy unokatestvérénél… Határozottan érzem a mellkasi fájdalmat a családja férfiágán.”
„Egy nőt látok, aki nem vérrokon. Valakit, aki a közeledben volt, amikor felnőttél. Egy nagynéni, édesanyád egyik barátnője, esetleg mostohaanya. Fekete foltot látok a mellkasában… tüdőrák, szívbaj, mellrák…”
„Egy idősebb férfit látok az életedből, aki szeretné, ha tudnád, hogy bár sok nézeteltérésetek volt az életben, ő mindvégig szeretett.”


A szivárványtrükk
A szivárványtrükk egy sajátosan megfogalmazott állítás, amely egy időben ruházza fel az alanyt egy bizonyos tulajdonsággal vagy személyiségjeggyel, valamint annak ellenkezőjével. Egy ilyen kijelentéssel a cold reader lefedhet minden eshetőséget, és úgy tűnhet az alanynak, mintha egy pontos következtetést vont volna le, holott az ilyen szivárványmondatok homályosak és gyakran ellentmondásosak. Ez a technika bátran alkalmazható, mivel a személyiségjegyek úgysem számszerűsíthetők, valamint a legtöbb ember az élete során már biztosan átélte egy adott érzelem mindkét oldalát.
Néhány példa ilyen mondatokra:
„Általában optimista vagy és vidám, ám volt idő az életedben, amikor nagyon zaklatott voltál.”
„Nagyon kedves és megértő ember vagy, de ha valaki visszaél a bizalmaddal, mély haragot érzel.”
„Úgy érzem, legtöbbször visszahúzódó és csendes vagy, de ha olyan a hangulatod, könnyen a figyelem középpontjába kerülsz.”
A cold reader sokféle tulajdonság közül választhat, kigondolja az ellenkezőjét, és összeköti a kettőt egy kellően homályos vagy általános mondatba különböző kitételekkel, úgy mint idő, kedv, lehetőség stb.


Akikmeg tudnak angolul:
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=haP7Ys9ocTk" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=haP7Ys9ocTk</a>

Külső hivatkozások angol nyelven

The Art of Cold Reading - James Randi Educational Foundation
Ian Rowland, The Full Facts Book on Cold Reading - Ian Rowland
Cold Reading - Skeptic's Dictionary
Cold Reading - Skeptic Friends Network
Cold Reading: The Psychic's True Power - Robert Novella
The Cold Reading Technique - Denis Dutton
Forer Effect - Skeptic's Dictionary
Guide to Cold Reading - Ray Hyman
How come TV psychics seem so convincing? - The Straight Dope
Psychic sophistry - Tony Youens
Shotgunning - Skeptic's Dictionary
The Skeptic's Guide To The Paranormal - Lynne Kelly
What is Cold Reading? Skeptical Perspectives - Austin Cline, About.com


Utána néztem és wikipedian is megtalálható ez meg az, onnan másoltam be ezeket is Smiley
Talán valakinek a hasznára lesznek.


One hundred ways for a better life

it's a not pick up women, it's a building life.
Nem elérhető  
Read 2012. Augusztus 29. Szerda, 16:38:59 #32
Robi95

Re:Cold Reading for PUA

A cucc neve clear vagy see trough force bag. Google it Smiley
A figaróban is kapni valami hasonlót de nem annyira jót hálóból. www.figarobuveszbolt.hu

Ilyen valamit hol lehet akkor kapni? Valami link, nem találom. És valaki magyarázza már el, mit kell keresnem mert fogalmam nincs Cheesy


One hundred ways for a better life

it's a not pick up women, it's a building life.
Nem elérhető  
Read 2012. November 07. Szerda, 19:06:06 #33
tomiii

Re:Cold Reading for Magyar PUA

Jó kis anyagot hoztál össze! Gratula érte!

Na de most én fogok egy kis cold readinget alkalmazni! Cheesy
Nos.... Ricco mennyire ismered a cold readinget? Remélem hallottál már névmisztikáról is hogy egy nem szokványos becenév (ami nem a rendes név leröviditéséből származik) alapján meglehet mondani a keresztnevet! ...Mivel tudom hogy a beceneved Ricco így már nem volt nehéz kitalálni hogy a keresztneved Márton!  Tongue
Nem elérhető  
Read 2012. November 08. Csütörtök, 15:31:12 #34
Robi95

Re:Cold Reading for Magyar PUA

Jó kis anyagot hoztál össze! Gratula érte!

Na de most én fogok egy kis cold readinget alkalmazni! Cheesy
Nos.... Ricco mennyire ismered a cold readinget? Remélem hallottál már névmisztikáról is hogy egy nem szokványos becenév (ami nem a rendes név leröviditéséből származik) alapján meglehet mondani a keresztnevet! ...Mivel tudom hogy a beceneved Ricco így már nem volt nehéz kitalálni hogy a keresztneved Márton!  Tongue


Na szóval szeretném ezt tesztelni Cheesy
Van egy haverom beceneve Snoopy, mi a keresztneve? illetve van egy Bumby, az övé meg mi? Cheesy


One hundred ways for a better life

it's a not pick up women, it's a building life.
Nem elérhető  
Read 2012. November 22. Csütörtök, 14:07:47 #35
Skeffington

Re:Cold Reading for Magyar PUA

A Hazudj, ha tudsz c. sorozatban láttam, ott kclose lett belőle...  Cheesy

"Mondj magadról 3 dolgot, amik közül az egyik igaz, és én kitalálom melyik."

Ez elmegy CR-nek?
Nem elérhető  
Read 2012. November 22. Csütörtök, 17:35:20 #36
Jimmi

Re:Cold Reading for Magyar PUA

A Hazudj, ha tudsz c. sorozatban láttam, ott kclose lett belőle...  Cheesy

"Mondj magadról 3 dolgot, amik közül az egyik igaz, és én kitalálom melyik."

Ez elmegy CR-nek?

Ez nagyon tetszik... lopom az ötletet. Smiley


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2012. November 22. Csütörtök, 22:22:18 #37
Skeffington

Re:Cold Reading for Magyar PUA

Jimmi: Örülök, hogy tetszett! Smiley

OFF
A jelenet egyébként úgy folytatódott, hogy a csaj visszadobta: "Most te jössz!"

"Énekelek a zuhany alatt. Billy Joelt. A legutóbbi csajom egy
barátom miatt hagyott el, és én nem sejtettem semmit. És most meg akarlak csókolni."

"Mind igaz." (a csaj hazugság-szakértő volt - amúgy a srác is, kollégák voltak)
És ezt követte a kclose. Itt most felvette a srác a lány keretét, mert válaszolt, vagy nem, mert mindegyik válasz igaz volt?
Nem elérhető  
Read 2012. December 07. Péntek, 02:11:54 #38
Jimmi

Re:Cold Reading for Magyar PUA

A Hazudj, ha tudsz c. sorozatban láttam, ott kclose lett belőle...  Cheesy

"Mondj magadról 3 dolgot, amik közül az egyik igaz, és én kitalálom melyik."

Ez elmegy CR-nek?

Ez nagyon tetszik... lopom az ötletet. Smiley

Teszteltem 1-2 hete. Jól működött. Kapsz karmát! Smiley


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. December 31. Kedd, 10:52:30 #39
Matifu

Re:Cold Reading for Magyar PUA

Rohadt jól hangzanak, sokat mosolyogtam rajtuk.. Smiley Van valakinek még hasonló?  Woot_Emoticon


"Death is not the greates loss in life.
The greatest loss is  what dies inside while still alive!"
Nem elérhető  
Read 2014. Augusztus 17. Vasárnap, 16:21:07 #40
MysterAngelo

Re:Cold Reading for PUA


A történelem legnagyobb átverése?

Mindenhol fellelhető az emberiség történetében.
Minden országban megtalálható.
Túléli a lebuktatást.

Ez a 'Psychic reading' (jóslat).

Ez egy érdekes olvasmány volt. Én tizenévesen azzal szereztem az akkori haverjaim körében népszerűséget, hogy ha valaki szerelmes volt egy csajba, akkor én vetettem neki kártyát a csajjal kapcsolatban. Csak én konkrétan ZEN-TAROT kártyát használtam és azt vettem észre, hogy az embereknek 90%-ban bejött az amit elmondtam a kártya segitségével.

Elsőnek mindig könyvből jósoltam, de később akkora gyakorlatra tettem szert, hogy már nem könyvből csináltam, hanem a kihúzott kártyákat figyelembe véve mindig a saját megérzéseimet tolmácsoltam az illetőnek és "a viselkedéséből" olvastam ki, hogy az amit mondok igaz vagy sem. Abból teszteltem és ha úgy láttam a viselkedésén (akár a szemállásán is), hogy valahol tévedek, akkor azt mondtam neki, hogy "várjál, mégsem, inkább átfogalmazom máshogy" és a végére általában odajutottunk, főleg, ha Nőről volt szó, hogy "minden igaz amit mondok róla és a pasiról". Cheesy


Higgy Onmagadban es csinald! Ennyi!

Mi a jele annak, hogy nem hiszel onmagadban?
Az, ha nem csinalsz semmit se es mindig mindennel csak probalkozol, mert azt hiszed neked nem fog sikerulni. Ez a problema, nem magadban hiszel, hanem ebben a nevetseges elkepzelesben.

Higgy magadban es ha felsz, ha nem, tedd, amit tenned kell, csinald es ennyi...
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 8 (14%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 14 (25%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 18 (32%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 9 (16%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 1 (1%)
 • -
 • Összes szavazó: 56
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2021. Március 10. Szerda, 01:36:46]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta gabesz939
[2020. Szeptember 14. Hétfő, 18:31:14]Calendar
április 2021
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 [19] 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Nincsenek naptári események.

* Havi top hsz.ó
Piezo
2 üzenet
Claudio Claudio
2 üzenet
huncutpasi
1 üzenet
metal
1 üzenet
Sabre Sabre
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Lehet-e veled bunkó egy ember?
 • Pont Bárki, ha rosszul bánok vele.
 • 54 (41%)
 • -
 • Pont Senki, akármi is történjék.
 • 35 (26%)
 • -
 • Pont Csak a férfiak lehetnek bunkók velem, legfeljebb visszabunkózok...
 • 3 (2%)
 • -
 • Pont Csak a nők lehetnek bunkók velem, mert ez úgyis shitteszt...
 • 21 (16%)
 • -
 • Pont Nem tudom...
 • 18 (13%)
 • -
 • Összes szavazó: 129
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 2.611 másodperc alatt készült el 52 lekéréssel. (Pretty URLs adds 1.364s, 27q)

Google visited last this page Tegnap - 05:11:58