Cold Reading for Magyar PUA
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
2021. Szeptember 18. Szombat, 20:33:01 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
 
   Főoldal   Tréningek Anyagok Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Cold Reading for Magyar PUA  (Megtekintve 139869 alkalommal) Bookmark and Share
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
8: Array to string conversion
Fájl: /home/ferfikom/public_html/puafestival.com/forum/Sources/Subs.php
Sor: 2407
Ricco
PUA Expert User
Elegant User
*****

Segített (Karma): +53/-7
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 271« Dátum: 2010. Január 31. Vasárnap, 17:55:44 »

Elég nagy keveredés van PUA körökben a cold readinggel kapcsolatban. Sokan azonosítják a Barnum statementekkel, vagy pár sugar lump -ról már azthiszik, hogy az cold reading. Smiley

Nem az.

Én meg ebből (is) élek, úgyhogy miért ne segítselek benneteket is egy kicsit?! Wink Elöljáróban annyit, hogy -szerintem- ez a technika nem mindenkinek való, és pláne nem való kezdőknek. Tehát ha valaki még csak most ismerkedik a PUA technikákkal, még nincs kellő gyakorlata, megfelelő énképe, jó szövege, akkor ne ezzel kezdje, ne erőltesse, mert nem vezet sehová. Véleményem szerint a jó CR az egy kiegészítő mester eszköz, amivel katalizálni lehet dolgokat, vagy fűszerezhetjük a személyiségünket. Erre jó, de erre nagyon Smiley

- Mindjárt jön az első részlet.
Naplózva

PPH

(Pénz Pina Haverok)
Ricco
PUA Expert User
Elegant User
*****

Segített (Karma): +53/-7
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 271« Válasz #1 Dátum: 2010. Január 31. Vasárnap, 18:02:55 »


A történelem legnagyobb átverése?

Mindenhol fellelhető az emberiség történetében.
Minden országban megtalálható.
Túléli a lebuktatást.

Ez a 'Psychic reading' (jóslat). Mindenki hallott már róla, majdnem mindenki volt, vagy akar menni, vagy ismer valakit aki már volt... Az emberek (különösen a nők) érdekesnek, varázslatosnak, misztikusnak találják ezeket a dolgokat.
Had magyarázzam el, hogy mi történik. Elmész egy Psychic -hoz valakihez akit akkor látsz életedben először,.és ennek ellenére pontos képet fest a személyiségedről. Mesél a múltadról a jelenedről, rég elfeledett és máig emlékezetes történeteket idéz fel, olyanokat is amiről nem tudhat hisz sosem mesélted el senkinek (legkevésbé neki), felsorolja emberek nevét akiket ismersz, vagy meg fogsz ismerni, mesél a tanulmányaidról, a karrieredről és a szerelmi életedről. Válaszokat ad a legbelső félelmeidre, gondolataidra és megoldást kínál, utat mutat a téged foglalkoztató problémákra. Gyakran bepillantást enged a jövődbe meglepő módon úgy, hogy a jóslatai valóra válnak.

Ez a Psychic reading. Ez a tömör lényege a ma dollármilliárdokat megmozgató iparágnak. Emberek százezrei – milliói csodálkoznak el, lesznek hívői és tesznek hasonló beszámolókat, mint ez:

„Nagyon élveztem a jóslatomat,.úgy gondolom abszolút fantasztikus volt. Hihetetlen, mert minden amit mondott talált, pontos volt. Amiket a jövőmre vonatkozóan hallottam, úgy tűnik sorra valóra válnak”

Rengeteg ilyen és hasonló beszámolóval találkozhatunk. Ha csak ezekre alapoznánk a jósok megítélését, munkájuk megkérdőjelezhetetlen lenne. De nem az.

A fenti idézet egy valós idézet egy élő személytől. Ő így élte meg a cold readinget. Miközben a jóslat (reading) amit kapott totál badarság és semmi „psychic” semmi földöntúli nem volt benne!
Tudom, miután én „jósoltam” neki... Smiley

Cold Readinget használtam. Ez ennek a könyvnek a témája. Egy lélektanilag meggyőző, komplex technika.

Egy globális egyre növekvő üzletág.

Gondoljunk csak a boszorkány boltokra, a Televíziós gyógyítókra, telejósdákra, 06 90-es vonalakra, ezo -boltokra... Ha az emberek ( a nők) nem lennének elragadtatva a psychic reading -ektől akkor az üzletág pillanatok alatt összedőlne, megszűnne létezni.
De elvannak! Egy üzletág ami talán nem olyan nagy, mint az olajipar, de sokkal régebbi, tovább fog fennmaradni és lényegesen nagyobb a profit rátája. Gondoljunk csak bele, ahhoz hogy az olajból pénz legyen, rengeteg befektetésre van szükség, rengeteg munkára, technikára, infrastruktúrára. A psychik iparban meg csak ülsz és beszélsz... az emberek pedig fizetnek érte; nem is keveset. 1999-ban csak az USA -ban 2 milliárd dollár fölött jövedelmezett ez a „beszélgetés” azaz a cold reading.

Két lehetőség van. Azok az emberek, akik ezt a szolgáltatást nyújtják valami földön túli, különleges képességgel rendelkeznek és ez esetben a kuncsaftjaik ennek az erőnek a közvetítéséért fizetnek, vagy cold readinget használnak... Ha az utóbbi, akkor viszont ez a történelem legrégebbi, legnagyobb átverése!

A csodálatos dolog a cold readingben az, hogy bár évezredek óta használják, az emberek mit sem tudnak róla! Az átlag ember még a kifejezést sem ismeri! Nincs szó róla a híradóban, az újságban és nem tudsz könyvet sem vásárolni ezzel kapcsolatban.

Próbáld ki! Sétálj be Budapest legnagyobb könyváruházába, keresd meg a legszimpatikusabb eladót és kér tőle egy cold reading szakkönyvet! Sétálj át a legnagyobb magyarországi ezoterikus könyvkiadó mintaboltjába és próbálkozz ott is. Sok sikert!


HOGYAN ÉS MITŐL  MŰKÖDIK A COLD READING?

Mi is ez pontosan?

A cold reading egy megtévesztő pszichológiai stratégia. Más dolgokkal együtt felhasználható arra, hogy azt az illúziót keltsük valakiben, hogy látjuk a múltját, jelenét, jövőjét, ismerjük szokásait, jellemvonásait stb... mindezt anélkül, hogy bármiféle különleges képességünk lenne. Bár a „szenvedő alanynak” ez lesz a benyomása, hisz más logikus magyarázatot nem talál.
A cold reading nem egyetlen technika, vagy trükk, sokkal inkább technikák összessége. Érdemes úgy gondolnunk rá, mint egy eszköztárra, amiből kedvünkre válogathatunk, hogy elérjük az adott célt. A könyv első részében ezeket az eszközöket fogom egyenként bemutatni, majd a komplex használatukat taglalni. Mikor ezzel megvagyunk utána foglalkozunk azzal, hogy hogyan hasznosítható fel ez a csajozásban (és az élet egyéb területein), hogyan válhat hasznos eszközévé a PUA -nak mindennapjaiban.

5 népszerű tévhit

Jó néhány tévhit terjeng a cold reading-el kapcsolatban.Itt az öt legnépszerűbb, melyek ugyan rész feladatot – szerepet játszanak a cold reading során, de távolról sem erről szól az egész technika.

1)Testbeszéd.
Népszerű tévhit, hogy a Jósok a vendég testbeszédét figyelik és arra alapozzák a mondandójukat. A „testbeszéd” vagy inkább a non-verbális kommunikáció, mint arckifejezés, mimika, testtartás, gesztusok stb... ugyan szerepet játszik a cold readingben de csak egy apró szerepet.
Ha csak ennyi lenne a dolog, hogy figyeljük az illető testbeszédét, akkor pl. teljesen alkalmazhatatlan lenne a cold reading az online game -ben, vagy telefonon... Nem beszélve arról, hogy hogyan árulkodik a testbeszéd mondjuk gyermekkori élményekről, elhunyt hozzátartozók nevéről, fontos dátumokról.

2)Okos megfigyelés. Sok szkeptikus terjeszti, hogy a jósok a jó megfigyelő képességüknek köszönhetően produkálják reading -jeiket. Kicsit Sherlock Holmes -hoz hasonlóan, sok apró mások számára észrevehetetlen árulkodó jelből rakják össze a képet. Nos ez fontos alkotó elem, de megint távolról sem maga az eszköz, hisz gondoljunk a telefonos, tévés, online jósoltatásra: ott ez nem működne.
3)Adathalászat. Sokan úgy hiszik, hogy ennyi az egész: kiszedni információt az emberből úgy, hogy azt nem veszi észre. Igen, ez lehetséges! És csináljuk is. De ez is csak egy apró segédeszköz lesz a számunkra.
4)Elnagyoltság – általánosítás. Az egyik leginkább terjesztett tévhit, hogy csupán erre alapozva 'tökéletes' jóslatokat lehet adni. Ez talán igaz lehet a magazinokban közölt háromsoros horoszkópokra, amiknek valóban nincs semmi értelme. A későbbiekben konkrét esetet és technikát mutatok be arra, amikor egy reading közben megmondjuk az illető hozzátartozójának a nevét, a címét vagy az ajtó számát... ez általánosítva elég nehéz lenne lássuk be! Smiley

5) Ostoba, hiszékeny és becsapható.  Sokan úgy gondolják, hogy mindenki aki valaha felkeres egy Psychic Reader -t az vagy ostoba, vagy nagyon hiszékeny, vagy csak könnyen becsapható. Esetleg mindhárom. Nos. Mindegyik igaz is lehet, hiszen mindenféle emberek járnak jósoltatni, így az ostobák és a hiszékenyek is. A becsaphatóságról csak annyit, hogy amerikai orvoscsoport éveken át vizsgálta a Banachek nevű bűvész „különleges képességeit”! Uri Gellert most ne is említsük...


   
Naplózva

PPH

(Pénz Pina Haverok)
siraurelius
Elegant User
****

Segített (Karma): +21/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 468« Válasz #2 Dátum: 2010. Január 31. Vasárnap, 18:43:29 »

Még! Ilyet! Grin-Vigyorog
Naplózva

Egyszer fent, egyszer még fentebb. Smiley
Poltergeist
Pua PreExpert User
Power User
****

Segített (Karma): +9/-1
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 94


« Válasz #3 Dátum: 2010. Január 31. Vasárnap, 19:29:26 »

Jó post. Várjuk a folytatást... PDT_Armataz_01_37
Naplózva
Santino
Don
Elegant User
****

Segített (Karma): +9/-1
Nem elérhető Nem elérhető

Hungary Hungary

Hozzászólások: 239


Don


« Válasz #4 Dátum: 2010. Január 31. Vasárnap, 19:42:48 »

Nagyon kíváncsi vagyok a folytatásra.
A Cold Reading mindig is érdekelt.
Naplózva

,,Az milyen szép lehet, ha eljuthatsz a csúcsra,
lassan majd megszokod, de még egy kicsit furcsa
Most fogva tart,
majd rád szakad
újra, meg újra a VONZERŐ!!!"
Ricco
PUA Expert User
Elegant User
*****

Segített (Karma): +53/-7
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 271« Válasz #5 Dátum: 2010. Január 31. Vasárnap, 20:20:01 »


Miért is jó ez nekünk?

Ha eddig nem jöttél rá, akkor lehet, hogy ez nem neked való, de nézzünk pár okot. A nők imádják a miszticizmust, az ezotériát. Nincs női magazin horoszkóp nélkül. Nincs látogatott női internetportál külön ezo részleg, ezo fórum és online ezo tanácsadás nélkül! Mindegy, hogy mit mondanak; hisznek e benne vagy sem: imádják!
Ettől jobban már csak azt imádják, ha valaki kitalálja a gondolataikat! Ami ugye, mint tudjuk nem könnyű... mert; vagy nincsenek, vagy annyira kuszák, hogy számunkra megfejthetetlenek, esetleg ők maguk sem tudják, hogy mit is akarnak. És akkor ott vagy Te, aki még nem is ismeri őket és megmondod, hogy milyen ember, milyen szerető, mik a kedvencei, milyen élményekben volt eddig része, stb stb... ezzel felkapcsolsz egy olyan kapcsolót, amit más technikával nem lennél képes! Te pedig; instant különlegessé válsz!
Ha már PUA vagy, akkor garantáltan mondták neked a nők, hogy más vagy, mint a többi, mint az átlag férfi! Ha PUA vagy és jól használod a cold readinget, akkor szokj hozzá, hogy a különleges jelzőt is gyakran fogod hallani!

Lássuk végre magát a technikát!
A jó cold reading, a következő lépésekből épül fel:

set up - komfort építés (nem pua)
együttműködő magatartás megteremtése
ezoterikus atmoszféra megteremtése
psychic credit
a hit megalapozása
tévedési lehetőség beiktatása
maga a reading.

Gyakorlatilag lényegtelen, hogy egy órás konzultációról beszélünk, vagy egy rövidke online game-ről... olyan ez, mint az eszkalációs létra; végig kell járni. Lehet ugrálni, el lehet nagyolni de nem érdemes. Viszont szituációja választja, hogy mire mennyi időt és energiát kell fordítanunk.

Set up.

Mielőtt beleugranánk a sűrűjébe meg kell teremtenünk a körülményeket. Mondjuk online game-nél, nem működőképes az első alkalommal, hogy:

L: -Szia!
F: -Szia! Pisti vagyok és Te?
L: Barbara.
F: Ó! Barbara?! A Barbarák általában nagyon érzelmesek, csillogó egyéniségek, bár néha visszahúzódóak is. És jók az ágyban!


Hehe. Ez így nem működik! A lány arra fog gondolni, hogy: ezt adod be mindenkinek, vagy csak simán hülyének néz! Nincs megfelelően előkészítve!

Tegyük hát meg. Az együttműködő magatartás megteremtése nem is olyan nehéz, mint gondolnánk. Ha a fenti esetlen kis gamet nézzük, akkor a következő:

F: Hmm. Barbara?! Hallottál már a számmisztikáról? (ezoterikus atmoszféra)
L: Igen/Nem (tök mind1) esetleg még mond valamit... az is mind1 Smiley
F: És a hozzá kapcsolódó Név -misztikáról?
L: Nem.
F: A nevünk sok mindent elárul rólunk. Ha például azt mondom, hogy Ödön, akkor nem a Brad Pitt arca ugrik be igaz? (ez már részben a hit megalapozása is, miközben készítjük elő a readinget, építjük a komfortját)
L: Hát nem. Igaz! Smiley
F: A Te neved 12-es! Ami ha összeadjuk 3. Tehát a Barbara az 3as a névmisztikában. Fura, mert én meg 21 vagyok... az pont a 12 megfordítva... összeadva pedig 3!
L: És ez mit jelent?
F: A hármasnak általában jók a megérzései, fejlett a hatodik érzéke. Volt már veled olyan, hogy csörgött a telefon és tudtad, hogy ki az még mielőtt felvetted volna? (psychic credit)
L: Igen! 
F: Na látod! Mondom, hogy 3-as vagy... egy igazi kis boszorkány! (psychic credit) Érdekel, hogy a 12 mit jelent a Barbarára vonatkoztatva?

Kizárt, hogy ezek után azt mondja, hogy nem! Smiley Majd jöhet maga a reading. És mielőtt kétségbeesnénk, matekról itt szó nem lesz... a számokat most találtam ki, miközben ezt gépelem...  Egy pillanatra elhitted? Ő is elfogja! Ez pedig annak köszönhető, hogy megfelelően előkészítetted a readingnek a terepet.

Az ezoterikus atmoszféra érthető szó szerint is. Élőben ezt egy a dohányzó asztalon „elöl felejtett” Tarot kártya csomag, egy gyertya – pendulum stb tökéletesen megteremti. Csak hagyd, hogy észrevegye a lány és rákérdezzen. Telefonon, online pedig megteremtheted ezt az atmoszférát egy kérdéssel, vagy kijelentéssel ami az ezoterikus dolgokra vonatkozik. Kerüld a hiszel e benne típusú kérdést, inkább indíts az ismered e, hallottál e róla kezdetűekkel. Ha igen, akkor lehet megkérdezni, hogy hisz e benne, volt e már ezoterikus élménye, van e esetleg valamilyen képessége? Kész. Ezzel megteremtődött az atmoszféra. Tiéd a terep.

Együttműködő magatartás, az olyan valami amire szükségünk van. Teremtsük meg hát azt is. Ha mondjuk kártyát használsz. ( vagy BÁRMI mást, a tenyerét, a bokáját, egy hajszálát tök mindegy) akkor el kell mondanod, hogy az információk nem mindig egyértelműen jönnek, illetve számodra lehet, hogy nem mondanak semmit, így a pontos értelmüket NEKI kell megtalálnia! Hallottál már hasonlót mondjuk TV jósoktól? Hehe, nem véletlenül. És hidd el, hogy a lány boldogan lesz a segítségedre, hogy kiderítsétek, hogy az adott fényszögben mit is jelenthet az Uránusz a kettes házban, vagy a Botok Ászára kihúzott Mágus és a Kelyhek Királynője...

Psychic Credit
Az pedig nem más, mint hogy felruházod az illetőt különleges képességekkel. Kinozás közben csinálsz egy kis tenyérjóslást? „ Az Apolló vonalad és a szív vonalad kereszteződésénél látod ezt a sok apró vonalkát? Az azt mutatja, hogy erős benned az érdeklődés ezek iránt a dolgok iránt. Lehet, hogy elnyomod, de vannak megérzéseid, különleges, néha nehezen megmagyarázható dolgok történnek veled.. Gondolsz valakire és másnap összefuttok az utcán, meg hasonlók. Igaz?” Ez fontos elem, hiszen ha vannak képességei, neked is vannak; már egy közös pont... és kevésbé fogja kritikusan hallgatni amit mondani fogsz, mintha nem kapna egy kis psychic creditet!

A hit megalapozása, akkor fontos ha az illető szkeptikus. Nem azt jelenti, hogy meg kell győznöd, hogy ez az egész dolog igaz! Már csak azért sem, mert nem az...
Viszont ahhoz, hogy ne röhögje ki kapásból az eszközt amit használunk, meg kell alapoznunk a hitét benne. Kártya esetében elég megemlíteni a több száz éves múltat, a rajta szereplő jelképek ősi mivoltát. Azt, hogy mind a mai napig az angol Királynőnek is személyi asztrológusa és saját udvari jósa is van. (ez igaz) Szükségünk van a hit megalapozására, mert nem lenne jó ha a lány esetleg előhozakodna azzal az amúgy logikus kérdéssel, hogy 72 színes papírdarab, amit egy közel keleti nyomdában nyomtattak, vajon mi módon nyújthat segítséget a mindennapjainkban, vagy hogyan is mesél az Ő személyéről, lényéről... Jobb elébe menni ennek és megalapozni a hitét.

Miután valójában nem látunk a múltba, sem a jövőbe ezért érdemes előre beiktatni a tévedés lehetőségét. Nem mindig működik, néha nem vagyok az erőm teljes birtokában, van hogy olyan információk jönnek amik nem világosak és elsőre értelmetlenek, én is tévedhetek hisz én is csak egy ember vagyok, én csak azt mondom amit a tenyeredben látok; nem mondhatok mást ez van benne.... stb... stb... stb...
Naplózva

PPH

(Pénz Pina Haverok)
BeniMoto
Power User
***

Segített (Karma): +4/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 37« Válasz #6 Dátum: 2010. Január 31. Vasárnap, 20:57:02 »

Ciao!


Köszi nagyon tetszik az írásod!  13
Elhittem én is a számokat!


Üdv: Beni
Naplózva

Ha citromot kapsz az élettől, Csinálj egy limonádét! (:
Ricco
PUA Expert User
Elegant User
*****

Segített (Karma): +53/-7
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 271« Válasz #7 Dátum: 2010. Január 31. Vasárnap, 21:43:21 »

Örülök ha tetszik. Remélem hasznos lesz.

Mára az utcsó rész:

Fő témák:
Valahogy a jóslatok sosem arról szólnak, hogy konkrétan mi lesz velem holnap reggel 10-kor, vagy mit húznak a jövőheti ötöslottón. A jóslatok az alábbi fő témaköröket érintik:

Szerelem
Pénz
Karrier
Egészség

Ennyi. Akad még három 'kis téma' is, úgy mint; utazás (konkrétan és a szó átvitt értelmében), tanulmányok (effektív iskolai, vagy az adott helyzetből mit tanul meg) és az ambíciók (célok, álmok, remények) Mi viszont csajozni akarunk, úgyhogy ez az alap témakör még kiegészül:

Szex
Szexuális szokások
Intim testrészek leírása
Személyiség jellemzés.

Kezdjünk is neki!

Az első csokor az emberek személyiségének leírását szolgálja. A cold reading egyik ereje abban rejlik, hogy bár közel 7 milliárdan élünk a földön, mégis szeretjük azt hinni, hogy még egy olyan, mint én: nem létezik! Smiley Ezért ha valaki ismeretlenül bármi igazat, találót mond rólunk, az nagyon meglepően hat. Pedig az emberekben több a közös vonás, mint a különbség.
A leghíresebb cold reading eszköz a

BARNUM STATEMENT

A Barnum -féle kijelentések. Nevét P.T. Barnum (1810-1891) amerikai cirkuszigazgatóról kapta. A figura korának a legjelentősebb showmanje, pénzembere, szórakoztatóipari mágnása volt. Nem hallottál még róla? Két mondását így is ismered: „We have something for everybody!” Mindenki számára tartogatunk valamit... vagy a híresebb „ A sucker is born in every minute!” azaz Minden percben születik egy balek! Ha egyiket sem hallottad még, Barnum statement-et akkor is olvastál már. Feltéve ha valaha elolvastál egy egymondatos horoszkópot bármely bulvárlapban. Az 99%, hogy Barnum statement volt. Az öreg arról is nevezetes volt, hogy mindenkihez volt egy jó szava, és olyan találóan szólította meg még az idegen embereket is, hogy legendássá vált kitűnő emberismerő képessége.

'Erősen szükséged van arra, hogy az emberek szeressenek és elismerjenek téged.'
'Némely álmod és célod néha elérhetetlennek tűnik.'
'Gyakran úgy érzed, rengeteg a kihasználatlan kapacitás benned, mégis az emberek nem becsülik meg eléggé a képességeid.'

Hogy mennyire erős a Barnum statement, azt egy kísérlet bizonyítja. Főiskolás diákokat kértek meg, hogy írják fel a születési időpontjukat egy lapra, majd rajzolják körbe a tenyerüket. Azt ígérték nekik, hogy ez alapján fognak kapni egy személyiség rajzot, amit majd értékelniük kell. A személyiség rajznak természetesen semmi köze nem volt sem születési dátumhoz, sem a tenyérrajzhoz... már csak azért sem, mert mindnyájan ugyan azt a 3 oldalas jóelőre megírt szöveget kapták meg. Teli s teli Barnum statementekkel. Az eredmény 75 – 100% -os pontosság.
Azaz így ítélték meg a diákok a személyiségrajzuk igazságtartalmát.

Derren Brown rekreálta ezt a kísérletet, angolul beszélőknek érdekes lehet.

http://www.youtube.com/watch?v=btP_vy5cQq4
Naplózva

PPH

(Pénz Pina Haverok)
Mihailo
Pua PreExpert User
Elegant User
****

Segített (Karma): +63/-3
Nem elérhető Nem elérhető

Hungary Hungary

Hozzászólások: 468

Never give up!


« Válasz #8 Dátum: 2010. Január 31. Vasárnap, 23:10:32 »

Nagyon jó ez a topik, ment a karma érte!

Nálam a könyvjelzők közt van egy videó ebben a témában, msn game közben érdemes lehet elküldeni, ha ki kell menned kajálni/pisilni közben:

http://freevlog.hu/video/15623.html
Naplózva

Bármit is akarsz, csináld azt. De tudd, hogy mit akarsz!

http://www.youtube.com/watch?v=ACnBlql6GKU
atis
Elegant User
****

Segített (Karma): +7/-1
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hozzászólások: 218


« Válasz #9 Dátum: 2010. Január 31. Vasárnap, 23:25:06 »

Nagyon jó cikksorozat!

Amúyg szerintem érdemes lenne gyűjteni az ilyen "egyedi" CA mondatokat.
Legalábbis nekem sokat segítene CA ügyileg.
Naplózva
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Válasz #10 Dátum: 2010. Február 04. Csütörtök, 06:58:17 »

Nagyon jó cikk! Köszönjük!

Kérdésem: Hogyan lehetne átalakítani
úgy, hogy az egész őszinte legyen?

Van tippem, de kíváncsi vagyok!
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Ricco
PUA Expert User
Elegant User
*****

Segített (Karma): +53/-7
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 271« Válasz #11 Dátum: 2010. Február 04. Csütörtök, 08:52:17 »

Aki komolyan szeretné ezt űzni, az ne gyűjtsön semmit Smiley Azért írom le az összes alkotóelemet viszonylag részletesen, hogy bárki! alap általános intelligenciával helyzetre és személyre szabottan tudja alkalmazni. Kicsit olyan ez, mint az approach lehet kezdeni betanult mester szövegekkel, de egy idő után az a cél, hogy "magától jöjjön"!

Jimmi! Mit értessz (itt) őszínteség alatt? Ha van egy lány akit 30 másodperce ismerek, akkor nyilván nem gondolhatjuk komolyan, hogy mondjuk a tenyeréből megmondom, hogy Ő milyen ember... viszont két dolgot elérek; könnyebben és egyszerűbben kínozom, és picit lenyűgözöm, hatok a lelkére, misztikussá teszem magam a szemében. Ez erre jó. Természetesen vannak hátulütői is, illetve vannak alapvető etikai normák amiket be kell tartani, majd erre is kitérek.

Folyt.:

Sugar Lumps

Cukor a fülnek Smiley  A sugar lumps (kockacukor) ugyan olyan jutalom, mint amit a kutyánknak adunk ha jól viselkedett, csak ezt szóban adjuk, kvázi azért, hogy a szenvedő alany elhiszi a sok baromságot amit mondunk neki.

„Nagyon jó szívű vagy, az emberek felé kedves és nyitott. Te egy érzelemgazdag lány vagy, talán ezért is lehetséges, hogy ennyi mindent látok a tenyeredből (szemedből, arcodból, bárhonnan). Sokkal többet, mint általában a lányoknál.”

Ez többé kevésbé kötelező elem. Mármint a dicséret. És alattomos is, hiszen, minél találóbban és többet kedveskedünk (jóslatnak álcázva) annál többet hisz el belőle a lány, sőt annál többet akar. Ő fog visszajönni és kérni – kérdezni még.

Hasonló de mégis más a Fine Flaterly azaz a finom hízelgés. Ez a formula általában összehasonlító, az emberekkel úgy általában, vagy konkrétan a lány saját szoc. köréhez viszonyítva kicsit felül emeljük őt a többieken.
Ez egy rossz példa:

„Te csodálatosan őszinte vagy!”

Ez abszolút hízelkedő, sőt talán még igaz is. Mégis egy igen gyenge cold reading próbálkozás. Úgy hangzik, mint a színtiszta hízelgés; mert, hogy az. Semmi más. A legtöbb nő gyanakodva fogadja az efféle hízelkedést és mögöttes szándékot sejt. ( vajon miért Smiley )

Jó példa ugyan erre: „Ezeknek a szemeknek a tulajdonosa valaki olyan akiben általánosan meg lehet bízni.Azt mondanám, hogy ez a személy tanán becsületesebb és megbízhatóbb, mint az emberek általában.Nem egy szent, nem tökéletes, de mondjuk azt, hogy amikor valóban számít, akkor Te tudod, hogy mikor kell megbízhatónak lenni.”

Jó kiindulópontok, amivel nem lehet mellélőni:
 
-keményen dolgozó, szorgalmas
- Lelkiismeretes
- Elfogulatlan
- Meleg és szeretetteljes
- Független

A fenti technikák önmagukban elegendőek egy pár mondatos cold readinghez. PUA körökben gyakorlatilag ennyi információ terjed CR technikaként. Ez még édes kevés, de jó kiinduló alap. Úgyhogy akit érdekel, az próbáljon magától Barnum statementeket alkotni, majd tegyen hozzá 1-2 cukorkát és hízelgést. Egy átlag gyors msn gamehez, vagy esti szórakozóhelyen gyors readinghez kezdetnek ennyi általában elég.

Ne felejtsük el misztikus mázzal leönteni! Küld el a képed, mert szeretném kielemezni! Add a tenyered, kíváncsi vagyok, hogy mit mutat. Hajolj közelebb, tudtad, hogy a parfümöd több dolgot elárul rólad, mint gondolnád?! Smiley

Persze mi itt nem állunk meg.

Greener Grass statements.

Azaz a szomszéd kertje mindig zöldebb. Ezek a kijelentések azon a tényen alapulnak, hogy mindnyájunknak vannak nagy sorsszerű döntései. Mindnyájan döntünk rosszul. Sőt ha jól döntöttünk is, gyakran elmélázunk azon, hogy mi lett volna ha...?! „Bárcsak a Hufnágel Pistihez mentem volna feleségül!” - mert akkor minden jó lenne és minden másképp alakul... igaz?!
Mégis szőkére kellett volna festetni a hajam, nem vörösre.
A másik inget kellett volna megvennem.
A Kandóra kellett volna jelentkeznem, akkor most nem kéne ennyit tanulnom.
Satöbbi... Ismerős? Smiley
A vidéki lányok gyakran álmodoznak, róla, hogy milyen lehet egy nagyvárosban élni, sőt esetleg tervezik is. Míg aki az aszfalton nevelkedett, egy kiadós dugóban elmélázik azon, hogy milyen jó is lenne egy csöndes vidéki házikó, ahol minden karnyújtásnyira van és nincs dugó.
Greener Grass -t lehet mindenre mondani. Ha már ismered valamennyire, akkor nyugodtan megjósolhatod neki, hogy álmodozott az ellenkezőjéről. Ha a nagydarab kopasz maffiózó csaját gémeled; bátor vagy... és mondhatod neki nyugodtan a következőket Smiley

„Látom, hogy jelen van az életedben a biztonság, mind fizikai, mind anyagi értelemben. Megbecsülés és tisztelet övez, mégis úgy érezheted, hogy kevés a törődés. Néha, titokban egy egyszerű aranyos, kedves fiúra vágysz, aki meghallgat és akivel beszélgetni is lehet.”
Naplózva

PPH

(Pénz Pina Haverok)
Ricco
PUA Expert User
Elegant User
*****

Segített (Karma): +53/-7
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 271« Válasz #12 Dátum: 2010. Február 07. Vasárnap, 22:57:57 »

Tegnap nagyon gusztustalan voltam, field riportokat meg sokat ne várjatok tőlem, viszont ebben volt egy kis cold reading meg magic úgyhogy ide írom Smiley Egy lánybarátom már ajánlgatja egy ideje az eggyik barátnőjét, mert "olyan neked való". Mondtam, hogy én egy tapodtat sem mozdulok, de ha házhoz hozza, akkor szívesen megnézem. A kislány 23, HB8, egy azeri "vállalkozó" család egyetlen kislánya... nagyon erős princess mindsettel. Ennyit tudtam róla, meg hogy este 6-kor érkeznek puncitorna után.

7kor érkeztek. Köszönés bemutatkozás helyett közöltem, hogy "már nem vártalak titeket".

A lány élőben szebb, mint a képein talán HB9, de a lénye az aranyossága még többet dob rajta. Viszont miután ki van nyalva a segge, ő az egész család királynője ezért nehéz diónak tűnt. A rózsaarany karórára egy pillantást sem vetett, de leszarta a falon lévő repedést is. Leült és várta, hogy majd körül lesz rajongva.
Nem lett Smiley

Az ilyeneknél és csakis az ilyeneknél szoktam alkalmazni a "Delon" technikát: tudomást sem vettem róla. 15 percig beszélgettem kedélyesen a havernőmmel, megkínáltam, röhögtettem, stb... a lány nevetését, megjegyzéseit, beszólásait észre sem vettem. Teljesen töröltem, mintha ott sem lett volna. Majd egyszercsak hozzáfordultam és megkérdeztem: "Na és Angyalom, TE mit tanultál a mai puncitornán? Mutatsz valamit?"
Gyakorlatilag ez volt az első mondat amit érkezése óta kimondottan hozzá intéztem Smiley
Köpni nyelni nem tudott! De vigyorgott.
"Nem baj, majd megmutatod később, elötte kicsit oldódj... A hasadat egyébként nem torrnáztatod?"
- Miért? Kövér vagyok? Igen egy picit kéne Igaz?  ( 40 kiló, egy deka háj nincs rajta Cheesy )
"Nem, csak a köldöködet akartam látni. Megfelelő lesz, pont elfér benne egy koktélcseresznye!"
- A sok koktélcseresznyétől megfájdul a gyomrod Tongue
"Az lehet, de nekem elég lesz két szem. Egy a köldöködből..." Itt kellett neki pár másodperc, hogy megeméssze, hogy hová is csöppent, meg hogy rájöjjön, hogy a második szemet honnan is szeretném kienni. Iszonyat röhögés volt a reakció. Itt volt az idő egy kis kino-ra ami nálam általában bűvészettel párosul.
"Mielőtt nagyon belemelegednénk a dolgokba, szeretném leellenőrizni, hogy megvan e köztünk a mentális összhang is! Itt egy darab papír, rajzolj rá valami egyszerűt, ami eszedbejut. Ha kész vagy, dobd be ide a többi közé. Ezeket más lányok rajzolták, akikkel az utóbbi időben megismerkedtem és megcsináltam ezt a tesztet. Itt elővettem egy átlátszó hűtőtasakot kb 80db apró összehajtogatott cédulával tele. Csak lesett. Beledobta, megkevertük, kihúzott egyet és titokban megnézte. Most add ide a kezed, hunyd le a szemed és koncentrálj az ábrára. Szó nélkül csinálta. Hmmm. Mindenhol ilyen bársonyos a bőröd? Remélem igen! Na kezdjük, látok egy háromszöget, ez egészen biztos. Kicsit meg kell dörzsöljem a kézfejedet, hogy jobban jöjjenek az információk Smiley Mhmmm. Látok egy négyzetet is! Na jó, mert ilyen aranyos vagy, elárulok egy szakmai titkot: ennek a dorzsölésnek az egészhez semmi köze! Csak jó csinálni! Smiley És nem húzta el a kezét, sőt finoman vissza is dörzsölt Cheesy Az ábra, egy házikó! Igaz? Ez pedig azt jelenti, hogy fontos számodra a biztonság, és a családi értékek. Valamint, szeretnél már megállapodni is!"

Itt elkezdett visítani, hogy "Zsófi Zsófiii a Riki KITALÁLTA A GONDOLATOMAT!" Cheesy Cheesy Cheesy

Innen már elég könnyű volt. Átváltottam kedvesen parancsoló stílusra. Közöltem vele, hogy nálam dolgozni kell, úgyhogy jó lenne ha kivinné a tányérokat maga után és elmosogatna... Bontsa ki a haját, forduljon meg és mutassa a seggét stb... mindent csinált zokszó nélkül Cheesy Fejvakarással zártuk az estét, ami közben óvatosan bekéretszkedtem a pólója alá és kicsit megcirógattam. Két "hagyjálmár" volt a reakció de 1mm-t nem húzódott el. Éjfélkor raktam ki őket. Puszit sem kapott.

Ma reggel FB-n már jelentkezett.
Elkezdett pasikat mutogatni Cheesy
Naplózva

PPH

(Pénz Pina Haverok)
Guitarist
Power User
***

Segített (Karma): +6/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 29


« Válasz #13 Dátum: 2010. Május 12. Szerda, 18:07:04 »

Jó dolog ez a CR!!! Most már minden horoszkópot értek victory victory
Naplózva

A naturaloké a világ, de gyakorlással még őket is lepipálhatod!!!
 
                  Guitarist, aki most kezdett és fejlődni akar.
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Válasz #14 Dátum: 2010. Május 12. Szerda, 18:25:59 »

Nos, igen...

Nem véletlen, hogy a nőkre hatnak ezek leginkább... Cool

Aki ezt annó kitalálta, hogy 12 részre oszzuk
fel a születésiidők alapján, egy zseni volt...

Ricco: ez az ábrás trükk, ez hogy van?
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Ricco
PUA Expert User
Elegant User
*****

Segített (Karma): +53/-7
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 271« Válasz #15 Dátum: 2010. Május 14. Péntek, 16:32:05 »

Clear Force Bag-el Smiley
Átlátszó, megnézhető, Ő nyúl bele és mégis azt húzza amit én akarok... onnantól már nem nehéz kitalálnom, hogy mi volt az Smiley
Naplózva

PPH

(Pénz Pina Haverok)
szentesipeti
HVP
Elegant User
****

Segített (Karma): +55/-21
Nem elérhető Nem elérhetőHozzászólások: 243« Válasz #16 Dátum: 2010. Június 10. Csütörtök, 22:29:03 »

Nagy vagy Ricco!
Ez a CR cikked az egyik legjobb és leggyakorlatiasabb cikk, amit fórumokon olvastam!
Thkns!
Naplózva
lorand
Power User
***

Segített (Karma): +0/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Afghanistan Afghanistan

Hozzászólások: 26


« Válasz #17 Dátum: 2010. Június 22. Kedd, 08:22:32 »

Átlátszó, megnézhető, Ő nyúl bele és mégis azt húzza amit én akarok...

Ezt esetleg nem írnád le később részletesen? Elég hihetőnek tűnik ;-)
Naplózva
kamm
Pua PreExpert User
Elegant User
****

Segített (Karma): +62/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 845


HCSV


« Válasz #18 Dátum: 2010. Szeptember 28. Kedd, 17:17:29 »

...Ezeket más lányok rajzolták, akikkel az utóbbi időben megismerkedtem és megcsináltam ezt a tesztet. Itt elővettem egy átlátszó hűtőtasakot kb 80db apró összehajtogatott cédulával tele. Csak lesett. Beledobta, megkevertük, kihúzott egyet és titokban megnézte...

Azt gondoltam, az a titok nyitja, hogy minden cetlin ugyanaz az ábra van.

Clear Force Bag-el Smiley
Átlátszó, megnézhető, Ő nyúl bele és mégis azt húzza amit én akarok... onnantól már nem nehéz kitalálnom, hogy mi volt az Smiley

De ezek szerint tévedtem. Ez alapján fingom sincs, hogy miből találtad ki. Kérhetnénk esetleg részleteket? Wink

Naplózva

"Mindaddig egy senki vagy, ameddig azt hiszed magadról, hogy vagy valaki."
Ricco
PUA Expert User
Elegant User
*****

Segített (Karma): +53/-7
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 271« Válasz #19 Dátum: 2010. Szeptember 28. Kedd, 19:10:47 »

A cucc neve clear vagy see trough force bag. Google it Smiley
A figaróban is kapni valami hasonlót de nem annyira jót hálóból. www.figarobuveszbolt.hu
Naplózva

PPH

(Pénz Pina Haverok)
kamm
Pua PreExpert User
Elegant User
****

Segített (Karma): +62/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 845


HCSV


« Válasz #20 Dátum: 2010. Szeptember 28. Kedd, 19:39:09 »

Jaa, hogy az a neve a batyunak!! El sem jutott az agyamig, hogy mit jelent, azt hittem, hogy a módszer/trükk neve. Grin-Vigyorog
Naplózva

"Mindaddig egy senki vagy, ameddig azt hiszed magadról, hogy vagy valaki."
thrayel
Power User
***

Segített (Karma): +1/-1
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 47


« Válasz #21 Dátum: 2010. Szeptember 30. Csütörtök, 22:18:15 »

Clear Force Bag-el Smiley
Átlátszó, megnézhető, Ő nyúl bele és mégis azt húzza amit én akarok... onnantól már nem nehéz kitalálnom, hogy mi volt az Smiley

Az okés hogy te tudod mit húz, de abból hogy találod ki hogy mit rajzolt? Vagy ha csak azt találod ki mit húzott, akkor miért kellett rajzolnia?
Naplózva

Good from afar, but far from good.
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Válasz #22 Dátum: 2010. Október 01. Péntek, 00:43:39 »

Én is csak akkor értettem meg, amikor adott nekem
egyet ajándékba Ricco! Smiley
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
JhonnyB
Elite User
Elegant User
******

Segített (Karma): +202/-1
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 464« Válasz #23 Dátum: 2010. Október 01. Péntek, 09:29:44 »

Ez egy dupla falu zsák ?   
Naplózva
KREMA
Elegant User
****

Segített (Karma): +3/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 253« Válasz #24 Dátum: 2010. November 03. Szerda, 01:13:09 »

Számomra sem érthető túlságosan 017
Vizuális típus vagyok.Jobban értem a dolgokat,ha szemléltetik.
Naplózva

'Cause everything's wrong...well it's all right
nyuszomuszo
Vendég
« Válasz #25 Dátum: 2010. December 05. Vasárnap, 12:27:19 »

Az cold readingnek tekinthető, ha elkezdem elemezni például a hajának a színét?
Naplózva
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Válasz #26 Dátum: 2010. December 05. Vasárnap, 22:21:29 »

Igen...
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Morgan
Junior User
**

Segített (Karma): +0/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 24« Válasz #27 Dátum: 2011. Június 13. Hétfő, 10:24:02 »

Ez nagyon jó volt kösz szépen ! Úgy érzem nekem is fekszik a cold reading. A Barnum statement-ről olvastam évekkel ezelőtt, meg akartam keresni pontosabban mostanság, de elfeledkeztem róla mi is a neve.

"mint tudjuk nem könnyű... mert; vagy nincsenek, vagy annyira kuszák, hogy számunkra megfejthetetlenek,"- Ezen akkorát nevettem, majd kitört az ablak. Tök igaz !
Naplózva
Robi95
Hero
*****

Segített (Karma): +140/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
England England

Hozzászólások: 1 216


Social Freedom


« Válasz #28 Dátum: 2012. Augusztus 28. Kedd, 09:31:17 »

Kétszer is elolvastam az egészet, érdekes de nem adtál választ arra hogy hogyan mondod meg a lakás címet, egy hozzátartozó nevét vagy hasonlókat.
Lesz még folytatása, a trükköt meg szerintem kipróbálom Cheesy
Naplózva

One hundred ways for a better life

it's a not pick up women, it's a building life.
Moran
Pua PreExpert User
Elegant User
****

Segített (Karma): +36/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Hungary Hungary

Hozzászólások: 921


« Válasz #29 Dátum: 2012. Augusztus 28. Kedd, 15:44:07 »

Kétszer is elolvastam az egészet, érdekes de nem adtál választ arra hogy hogyan mondod meg a lakás címet, egy hozzátartozó nevét vagy hasonlókat.
Lesz még folytatása, a trükköt meg szerintem kipróbálom Cheesy

nekem olyan 'cold read'-em volt, hogy megmondtam a csajnak a korát, hány testvére van, hanyadik emeleten laknak és hogy van macskája.
ez csak mák volt, de volt hatása.
Naplózva

"Ha annyiszor lennél terepen, mint ahányszor ide írkálsz, már háremed lehetne..."
Robi95
Hero
*****

Segített (Karma): +140/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
England England

Hozzászólások: 1 216


Social Freedom


« Válasz #30 Dátum: 2012. Augusztus 29. Szerda, 08:34:42 »

Idézet
nekem olyan 'cold read'-em volt, hogy megmondtam a csajnak a korát, hány testvére van, hanyadik emeleten laknak és hogy van macskája.
ez csak mák volt, de volt hatása.

persze hogy van hatása Cheesy
mostanában én is használom és egyre nagyobb pontossággal, de ahhoz hogy ezt kitalált nagyon nagy mák kell..
Naplózva

One hundred ways for a better life

it's a not pick up women, it's a building life.