Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2020. December 04. Péntek, 08:57:04
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2012. Június 08. Péntek, 21:27:22 #0
Jimmi

Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Van egy hozzáállás, ami önmagában sikerre fog vinni, akár a csajozásban, akár az élet más területét nézzük!

LÉGY GYŐZTES!


Ezt a gondolatot először még 15 éve hallottam egy nagyon sikeres és ráadásul sikeres üzletembertől!
Meg is van még az előadás: "Légy győztes!" a címe.

Ebből és más gondolatokból szeretném ha egységes egésszé állna össze benned ez: GYŐZTES VAGYOK!

Sok srácot akikkel terepen voltam, vagy csak beszéltem velük, vagy megkerestek tréning kapcsán azok mind jó srácok voltak! A legelső dolog amit igyekeztem metakommunikációval vagy direktben elmondani: "Te képes vagy sikert elérni! Képes vagy eredményt és nőket kreálni az életedben, amire vágysz!"

Ez a legfontosabb! Légy győztes!

Hajts a győzelemre!

Ha vesztes attitüddel mész bele a fejődésnek, önfejlesztésnek nevezett témába, akkor az leszel: vesztes!

Én nem szólítom meg, mert... épp telefonál, mert épp mással beszél, mert van jobb, mert van szebb, mert nekem ő magas státuszu, mert nekem ő túl szép...stb.

Én nem megyek randira, mert... épp nincs kivel, mert épp nincs kedvem, nincs időm, nincs pénzem, lusta vagyok, szerencsétlen vagyok...stb.

Ezek a gondolatok a te elmédből jön. Miért? Mert erre kondicionáltak téged a környezetedben lévők!

Mi a megoldás?

Ne tarts velük! Olyanok társaságát keresd, akik legyőzték egy-egy hiányosságukat, céljukat elérték...stb.

Ha valaki támadja a célod, akkor azonnal szakítsd meg vele a kapcsolatot... Csak kárt okoz az idegrendszeredben. Minden idegszálad fókuszáld arra, hogy sikeres, győztes legyél.

Amikor 13 éve bejelentettem barátaimnak, hogy céget (reklámcéget) indítok, és 2 titkárnőt fel is veszek, akkor elkezdtek mosolyogni, sőt kinevetni. Aztán 3 hónap múlva már nem nevettek... Sőt bevettem őket a cégbe, majdnem puszi alapon. Jó, pénzzel nem szálltak be, csak munkával... De 6 hónap múlva tiszta idegbeteg lettem! Miért? Mert folyamatosan a veszteségre, negatívumokra, nehézségekre fókuszáltak, ahelyett, hogy az eredményeket látták volna. Én pedig elhittem, hogy gáz, ahogy a céget vezettem (persze igazuk volt), az is gáz volt, hogy banánt ettem munkaidőben (igen azt ettem... és). Szóval majdnem elhittem, hogy minden amit csinálok műtrágya. 2 évre a cég majdnem tönkre is ment. Minusz 5 millió Ft, azaz ennyi tartozás. 20 ember alkalmazott, nem tudtam kifizetni őket, csak nagy késéssel. Aztán megszakítottam minden kapcsolatot ezekkel a "barátokkal", és lám: rá bő fél évre már pluszban volt a cég. Ennyit jelentett, hogy teljesen új alapokról el tudtam kezdeni, és nem hagytam magam befolyásolni. Persze jöttek újabb "barátok", megint lejtmenetbe került a cég, de mindig sikerül felülemelkednem, és megtanulnom sok tanulás árán azt, amit ebben a cikkben is írok.

"Tarts a sasokkal, ha magasan akarsz repülni!"


Ne hagyd, hogy károgjanak a többiek.

Vegyük rendbe a győztes hozzáállás pontjait. (Zig ziglar nyomán)

1. Tekintsd magad győztesnek!


Te már az vagy! Hiszen megszülettél. Létezel. A Földön élő emberek 50%-nál már sikeresebb vagy. Hiszen van számítógéped, tudsz klikkelni, olvasni, a másik fele tuti nem. Wink

Te az vagy! Ha már valami eredményt elértél (márpedig hogyne értél volna el), akkor egyre közelebb vagy a 60-70...stb százalékánál.

Arra teremtett téged a jóisten, hogy győztes légy, így tekintsd magad annak!

Egy jó gondolatminta:
"Gyújts tüzet magadban és légy Győztes! Tudnod kell tüzet gyújtanod! Mától kezdve vállalj felelősséget mindenért, ami vagy és mindenért, ami valaha is leszel. Problémáidra ne találj kifogásokat és gondjaidért ne másokat hibáztass. HAGYD abba a panaszkodást! Ne beszélj senkinek arról, hogy miért nem vagy boldog és mi minden bajod van az életben. Mostantól kezdve másokat se kritizálj. Vedd tudomásul, hogy Te vagy a FELELŐS a saját sorsodért. Ha van valami az életben, amit nem szeretsz, Te vagy az egyetlen ember, aki változtathat rajta.
A DÖNTÉS A TE KEZEDBEN VAN!"
 
a.) Senki nem érzékeltethet veled kisebbrendűséget, ha te nem adsz engedélyt rá.

"Te hülye..." "Te buzi..." "Köszönjük sunyi, aljas, bunkó simlis" "Baromfasz vagy, ezt bizonyítottad a kommenteddel. Kussoljál." "Azt hiszem kb ennyi lehetsz, és még az IQ teszten is megbuknál "

Ezek mind-mind téged próbál agresszív módon lebutítani, kisebbrendűvé tenni!

Na hagyd!

Próbáld úgy a dolgokat nézni, hogy "engedélyt nem adtam erre". Mint egy kapuőr, aki csak azt az elemet engedi át, aki neki illetve a bentlévőeknek megfelel.

Miért hagyod, hogy befogadj, elfogadj olyan aljas kommunikációt, ami leminősít téged?

Miért vagy te kíváncsi az ilyen jellegű kommunikációkra, emberekre? Kik ők? Mit raknak, mit raktak hozzá a te életedhez?

A te gondolataid minősége nem engedi ezt! Hiszen te egy értékes ember vagy (később kifejtem), és nem egy alacsonyabbrangú! Miért engednél a te gondolataidba rosszat?

Hogy tudsz egyáltalán fókuszálni a célodra, ha az ilyen leépítő kritikát elfogadod. Persze: az építő jellegűeket hallgasd meg, de csak azokat! "Szerintem jobban csinálnád, ha így..." ezek teljesen jó. Vizsgáld meg, hogy ez hasznos-e számodra, és döntsd el!

b.) Nem a képesség, hanem a képességbe vetett hit hiányzik.


Te mindenre képes vagy, amit elhiszel magadról!

Napoleon Hill: "Amit az emberi elme el tud képzelni, és hinni tud benne, azt meg is tudja valósítani" (nem szó szerinti idézet)

Ha az ember képes 100 emeletnyi épületeket építeni, képes átrepülni az óceánt, képes olyan szerkezeteket kitalálni, amivel tud kommunikálni a világ másik pontjával real-time, akkor...

...akkor te simán tudsz egy nőt meghódítani és ágyba vinni, nem? Wink


2. Érts meg a különbséget a megtagadás és az elutasítás között! Ha valami elsőre nem megy, az nem biztos, hogy elutasítás; próbáld újra!


Hány és hány olyan embert látok, aki már elsőre, másodjára feladja: nekem nem megy!

Pedig nekem sem ment semmi elsőre. Sőt 10x-20x kellett kipróbálnom különböző szövegeket, különböző hozzáállást, hogy lássam tényleg mi működik, és mi nem egy randi során.

Az a lány, aki ma azt mondja "NEM", az 1 év múlva azt mondja, hogy "Talán", 2 év múlva "IGEN", 3 év múlva pedig már te: "Nem... "

Smiley

Fejlődj, légy győztes! És te válogathatsz a nők között!


3. Mutatkozz erősnek, érezd magad erősnek, légy erős!


Rendben van. Most nem vagy erős. Nem is kell!

Egy kicsit csalni kell... A 7 éves unokaöcsém egy vakációzás alkalmával annó letepert a földre, és játszott velem, hogy ő erősebb. Persze utána én nyomtam le játékosan... és akkor azt mondta: "Te vagy a legerősebb ember a világon..." Persze nem voltam az, sőt... Smiley De mosolyogtam rajta. Hozzá képest bőven erősebb voltam, de a világ legerősebb embere? Aki ismer: tudja, hogy ez még viccnek is rossz. Smiley

Tehát: légy bátor. Merj odamenni lányokhoz! Légy tökös: mondd meg nekik, hogy tetszik neked. Ezt a férfiak 99%-a nem meri megtenni. Persze nem lehet jobb egy jól képzett puatól, vagy aki ért a nők nyelvén. De kicsit csalsz: a nők azt gondolják, hogy te tényleg erősebb vagy! Próbáld ki! Gyakorolj, merj!

Amikor megmutatkozol erősnek, akkor kicsit még "csalsz". (lásd rutinokat nyomsz, ahol azt tetteted, hogy te tudsz, értesz a nőkhöz...)
Amikor erősnek érzed magad, akkor már vannak kisebb-nagyobb sikereid. Már ezeknek nagyon örülsz: "Csók, randi olyan lányokkal, akikkel akartál)
Amikor erős vagy, akkor pedig már nem foglalkozol az eredményekkel, mert már jön magától. Smiley

A sorrend mindig a fenti... először kell megmutatkozz, utána fogod annak is érezni magad, majd jön a maximális hit, és erő, hogy te az is vagy.


4. Társulj győztesekkel!

Ezt már említettem: "Tarts a sasokkal!" Ha a károgókkal tartasz, akkor te is csak károgni fogsz! Repülni lehet úgy is megtanulsz, de hogy nem fogod jól érezni magad, vagy nem leszel maradéktalanul boldog, az is biztos!

Menj olyan helyekre (időben és térben), ahol tényleg akarsz!

Ha szórakozóhelyen ismerkedsz inkább, akkor ott. Azon belül is klubban, vagy kiskocsmában? Ha könyvtárban, akkor ott... Ha ismerősi körben, akikre büszke is vagy (sportcsapat, nyelvsuli...stb.), akkor ott.

Oda menj, ahol győztesek vannak! Ahol igazán győztessé akarsz válni!

Az egyik barátom 17 évesen eldöntötte, hogy otthagyja a gimnáziumot. Nem érdekelte senki véleménye. Megcsinálta 18 évesen az első vállalkozását, és ma 15 évre rá az egyik legsikeresebb ember a szakterületén Magyarországon.

Egy másik pedig nagyon jól rajzolt... és ma Kanadában él, ahol rajzkiállításai vannak.

5. Lendülj jó formába fizikailag!

Ha jól érzed magad a bőrödben, az egy nagy lökés a szervezetednek, és az önnön énednek is!

6. Tanulj a sikeres „sikertelenektől”!


Nézd meg azt, hogy ki sikertelen az életben, a nőzésben!

Nézd meg azt, hogy ők mit csinálnak! "Nem megyek oda mert..." "Leiszom magam, és nulla nővel vagyok egész nyáron"...
És ezeket NE csináld!

7. Lépj be a mosolygók és bókolók klubjába!

Van a fórumon egy Napi mosolyprojektnek nevezett cikk, amit én írtam. Olvasd el!

Minden nap adj örömöt valakinek! Minden nap mosolyogj valakire!

Előbb utóbb nemcsak a szokásoddá válik, hanem visszakapod! Rád fognak mosolyogni, és neked fognak bókolni!

8. Készíts győzelmi listát! Vedd számba sikereidet!

Írj egy listát, hogy mi okozna 1 héten, 1 hónapon, 1 éven belül győzelmet neked.

Aztán teljesítsd! Nézd meg, hogy mit sikerült elérni! És mindig örülj, hogy sikerült valami... ne azt nézd, mit nem sikerült, hanem mit igen!


9. Nézz a saját szemedbe!

Nekem ez borzasztó nehéz volt. Reggel minden nap a tükörbe nézni, és nem az arcomat, hanem a szememet, és rá mosolyogni!

El kellett fogadnom a saját énem! A saját mosolygós énem! Azt aki tud örülni, képes bármit elérni, ha igazán hisz benne!

Ez a pici reggeli gyakorlat sokat segít!


10. Tápláld szellemedet győztes gondolatokkal!


Olvass, olvass pozitív könyveket!

Találkozz, találkozz győztes emberekkel!

A gondolatok könyvekből, emberektől jön! Kérdés, hogy milyen könyveket fogsz olvasni, és milyen emberekkel fogsz találkozni?!


Folyt. köv. ha akarjátok...


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2012. Június 09. Szombat, 10:09:48 #1
bleah

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Ez a cikk egy újjabb példa arra hogy mindig van mit tanulni és hova fejlődni  iagree
Nem elérhető  
Read 2012. Június 09. Szombat, 10:32:05 #2
king

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

jó cikk, köszönjük!
Nem elérhető  
Read 2012. Június 09. Szombat, 10:49:39 #3
Samee

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Ez a cikk egy újjabb példa arra hogy mindig van mit tanulni és hova fejlődni  iagree

Valóban jó cikk. Ahogy Jimmi is írja mindig olvasni kell pozitív könyveket.
Minden könyvben vannak apró momentumok, melyeket a saját éltedbe be tudod építeni.

Én most a Kiyosaki-Fejleszd pénzügyi IQ-dat c. könyvet olvasom. Az elején járok még, de jó gondolatok vannak benne.

Jimmi szép cikk, csak így tovább.


"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." (Stephen Dolly).

Attracting girls will be as simple or as complicated as you make it.

If you have more posts on any
single PUA forum than you have opened sets in your entire life, you are a keyboard jockey.

Nincs kudarc, csak visszajelzés....

A wise man once stated, “Amateurs study tactics. Professionals study logistics.”
Nem elérhető  
Read 2012. Június 09. Szombat, 13:46:20 #4
Coolcat

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Köszönjük az írást!

Hihetetlen, hogy a legtöbb ember nem is képes meg se próbálni a dolgokat.
Nemrég kosaraztam pár kis sráccal, és jött pár idősebb tag. Én a "kicsikkel" voltam, akik meg sem próbáltak küzdeni. Leültek a pálya szélére, minden támadásnál azt mondták, hogy esélytelen stb. Persze, hogy kikaptunk.
Hatalmas szerepe van a környezetnek és a körülötted lévő embereknek a hozzáálláshoz magához is.

Viszont. Nagyon nehéz elhinni magát a tényt is, hogy valami sikerülhet. Szeretnék idővel sikeres lenni a munkában és viszonylag úgy élni, hogy ne kelljen aggódnom a pénz miatt, de egyelőre ezt nem tudom elhinni, hogy sikerülhet, vagy azt, hogy elkezdhetem, viszont nem látom lehetetlennek.

Ilyenkor jön képbe a fejlesztés, és a más világnézet.
Még több ilyen cikket!:)
Nem elérhető  
Read 2012. Június 09. Szombat, 14:07:35 #5
Stux

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Én most a Kiyosaki-Fejleszd pénzügyi IQ-dat c. könyvet olvasom. Az elején járok még, de jó gondolatok vannak benne.
A félreértés elkerülése végett:
Kiyosaki nem pozitív irodalom! Samee, te ezt nyilván tudod, inkább csak a többiek kedvéért jegyzem meg.
Viszont kétség nem fér hozzá, hogy state-be hoz, ahogy a pénzszerzésről ír. Szinte azonnal kedve támad az embernek tenni valamit az ügy érdekében.
AJÁNLOTT OLVASMÁNY


Irányváltó személy
Nem elérhető  
Read 2012. Június 09. Szombat, 17:51:41 #6
Samee

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Idézet
A félreértés elkerülése végett:
Kiyosaki nem pozitív irodalom! Samee, te ezt nyilván tudod, inkább csak a többiek kedvéért jegyzem meg.
Viszont kétség nem fér hozzá, hogy state-be hoz, ahogy a pénzszerzésről ír. Szinte azonnal kedve támad az embernek tenni valamit az ügy érdekében.
AJÁNLOTT OLVASMÁNY
Tudom, de ahogy mondod ajánlott olvasmány.... Smiley


"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." (Stephen Dolly).

Attracting girls will be as simple or as complicated as you make it.

If you have more posts on any
single PUA forum than you have opened sets in your entire life, you are a keyboard jockey.

Nincs kudarc, csak visszajelzés....

A wise man once stated, “Amateurs study tactics. Professionals study logistics.”
Nem elérhető  
Read 2012. Június 20. Szerda, 16:19:36 #7
Mr.Közvetlen

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Idézet
Folyt. köv. ha akarjátok...

Várjuk a folytatást,jó cikk ment a karma  victory
Nem elérhető  
Read 2012. Július 24. Kedd, 02:47:15 #8
Jimmi

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Köszi a biztatást srácok, lesz még folytatás!

Az az érdekes, hogy elolvastam én is most, és nagy motivációt kaptam saját magamtól! Smiley

Ez a COOL! Cool


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2012. Július 24. Kedd, 12:04:37 #9
reallywanna

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Köszi a biztatást srácok, lesz még folytatás!

Az az érdekes, hogy elolvastam én is most, és nagy motivációt kaptam saját magamtól! Smiley

Ez a COOL! Cool
You_Rock_Emoticon


„Az élet olyan, mint egy nyári ruha mellénye – rövid és céltalan.” (A szőke ...
Nem elérhető  
Read 2012. Október 05. Péntek, 13:05:31 #10
forchalad

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

 13 nagyon jo , koszonjuk . Akarjuk a folytatast  Smiley
Nem elérhető  
Read 2012. Október 07. Vasárnap, 09:31:36 #11
Lendo

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Van egy hozzáállás, ami önmagában sikerre fog vinni, akár a csajozásban, akár az élet más területét nézzük!

LÉGY GYŐZTES!


Ezt a gondolatot először még 15 éve hallottam egy nagyon sikeres és ráadásul sikeres üzletembertől!
Meg is van még az előadás: "Légy győztes!" a címe.

Ebből és más gondolatokból szeretném ha egységes egésszé állna össze benned ez: GYŐZTES VAGYOK!

Sok srácot akikkel terepen voltam, vagy csak beszéltem velük, vagy megkerestek tréning kapcsán azok mind jó srácok voltak! A legelső dolog amit igyekeztem metakommunikációval vagy direktben elmondani: "Te képes vagy sikert elérni! Képes vagy eredményt és nőket kreálni az életedben, amire vágysz!"

Ez a legfontosabb! Légy győztes!

Hajts a győzelemre!

Ha vesztes attitüddel mész bele a fejődésnek, önfejlesztésnek nevezett témába, akkor az leszel: vesztes!

Én nem szólítom meg, mert... épp telefonál, mert épp mással beszél, mert van jobb, mert van szebb, mert nekem ő magas státuszu, mert nekem ő túl szép...stb.

Én nem megyek randira, mert... épp nincs kivel, mert épp nincs kedvem, nincs időm, nincs pénzem, lusta vagyok, szerencsétlen vagyok...stb.

Ezek a gondolatok a te elmédből jön. Miért? Mert erre kondicionáltak téged a környezetedben lévők!

Mi a megoldás?

Ne tarts velük! Olyanok társaságát keresd, akik legyőzték egy-egy hiányosságukat, céljukat elérték...stb.

Ha valaki támadja a célod, akkor azonnal szakítsd meg vele a kapcsolatot... Csak kárt okoz az idegrendszeredben. Minden idegszálad fókuszáld arra, hogy sikeres, győztes legyél.

Amikor 13 éve bejelentettem barátaimnak, hogy céget (reklámcéget) indítok, és 2 titkárnőt fel is veszek, akkor elkezdtek mosolyogni, sőt kinevetni. Aztán 3 hónap múlva már nem nevettek... Sőt bevettem őket a cégbe, majdnem puszi alapon. Jó, pénzzel nem szálltak be, csak munkával... De 6 hónap múlva tiszta idegbeteg lettem! Miért? Mert folyamatosan a veszteségre, negatívumokra, nehézségekre fókuszáltak, ahelyett, hogy az eredményeket látták volna. Én pedig elhittem, hogy gáz, ahogy a céget vezettem (persze igazuk volt), az is gáz volt, hogy banánt ettem munkaidőben (igen azt ettem... és). Szóval majdnem elhittem, hogy minden amit csinálok műtrágya. 2 évre a cég majdnem tönkre is ment. Minusz 5 millió Ft, azaz ennyi tartozás. 20 ember alkalmazott, nem tudtam kifizetni őket, csak nagy késéssel. Aztán megszakítottam minden kapcsolatot ezekkel a "barátokkal", és lám: rá bő fél évre már pluszban volt a cég. Ennyit jelentett, hogy teljesen új alapokról el tudtam kezdeni, és nem hagytam magam befolyásolni. Persze jöttek újabb "barátok", megint lejtmenetbe került a cég, de mindig sikerül felülemelkednem, és megtanulnom sok tanulás árán azt, amit ebben a cikkben is írok.

"Tarts a sasokkal, ha magasan akarsz repülni!"


Ne hagyd, hogy károgjanak a többiek.

Vegyük rendbe a győztes hozzáállás pontjait. (Zig ziglar nyomán)

1. Tekintsd magad győztesnek!


Te már az vagy! Hiszen megszülettél. Létezel. A Földön élő emberek 50%-nál már sikeresebb vagy. Hiszen van számítógéped, tudsz klikkelni, olvasni, a másik fele tuti nem. Wink

Te az vagy! Ha már valami eredményt elértél (márpedig hogyne értél volna el), akkor egyre közelebb vagy a 60-70...stb százalékánál.

Arra teremtett téged a jóisten, hogy győztes légy, így tekintsd magad annak!

Egy jó gondolatminta:
"Gyújts tüzet magadban és légy Győztes! Tudnod kell tüzet gyújtanod! Mától kezdve vállalj felelősséget mindenért, ami vagy és mindenért, ami valaha is leszel. Problémáidra ne találj kifogásokat és gondjaidért ne másokat hibáztass. HAGYD abba a panaszkodást! Ne beszélj senkinek arról, hogy miért nem vagy boldog és mi minden bajod van az életben. Mostantól kezdve másokat se kritizálj. Vedd tudomásul, hogy Te vagy a FELELŐS a saját sorsodért. Ha van valami az életben, amit nem szeretsz, Te vagy az egyetlen ember, aki változtathat rajta.
A DÖNTÉS A TE KEZEDBEN VAN!"
 
a.) Senki nem érzékeltethet veled kisebbrendűséget, ha te nem adsz engedélyt rá.

"Te hülye..." "Te buzi..." "Köszönjük sunyi, aljas, bunkó simlis" "Baromfasz vagy, ezt bizonyítottad a kommenteddel. Kussoljál." "Azt hiszem kb ennyi lehetsz, és még az IQ teszten is megbuknál "

Ezek mind-mind téged próbál agresszív módon lebutítani, kisebbrendűvé tenni!

Na hagyd!

Próbáld úgy a dolgokat nézni, hogy "engedélyt nem adtam erre". Mint egy kapuőr, aki csak azt az elemet engedi át, aki neki illetve a bentlévőeknek megfelel.

Miért hagyod, hogy befogadj, elfogadj olyan aljas kommunikációt, ami leminősít téged?

Miért vagy te kíváncsi az ilyen jellegű kommunikációkra, emberekre? Kik ők? Mit raknak, mit raktak hozzá a te életedhez?

A te gondolataid minősége nem engedi ezt! Hiszen te egy értékes ember vagy (később kifejtem), és nem egy alacsonyabbrangú! Miért engednél a te gondolataidba rosszat?

Hogy tudsz egyáltalán fókuszálni a célodra, ha az ilyen leépítő kritikát elfogadod. Persze: az építő jellegűeket hallgasd meg, de csak azokat! "Szerintem jobban csinálnád, ha így..." ezek teljesen jó. Vizsgáld meg, hogy ez hasznos-e számodra, és döntsd el!

b.) Nem a képesség, hanem a képességbe vetett hit hiányzik.


Te mindenre képes vagy, amit elhiszel magadról!

Napoleon Hill: "Amit az emberi elme el tud képzelni, és hinni tud benne, azt meg is tudja valósítani" (nem szó szerinti idézet)

Ha az ember képes 100 emeletnyi épületeket építeni, képes átrepülni az óceánt, képes olyan szerkezeteket kitalálni, amivel tud kommunikálni a világ másik pontjával real-time, akkor...

...akkor te simán tudsz egy nőt meghódítani és ágyba vinni, nem? Wink


2. Érts meg a különbséget a megtagadás és az elutasítás között! Ha valami elsőre nem megy, az nem biztos, hogy elutasítás; próbáld újra!


Hány és hány olyan embert látok, aki már elsőre, másodjára feladja: nekem nem megy!

Pedig nekem sem ment semmi elsőre. Sőt 10x-20x kellett kipróbálnom különböző szövegeket, különböző hozzáállást, hogy lássam tényleg mi működik, és mi nem egy randi során.

Az a lány, aki ma azt mondja "NEM", az 1 év múlva azt mondja, hogy "Talán", 2 év múlva "IGEN", 3 év múlva pedig már te: "Nem... "

Smiley

Fejlődj, légy győztes! És te válogathatsz a nők között!


3. Mutatkozz erősnek, érezd magad erősnek, légy erős!


Rendben van. Most nem vagy erős. Nem is kell!

Egy kicsit csalni kell... A 7 éves unokaöcsém egy vakációzás alkalmával annó letepert a földre, és játszott velem, hogy ő erősebb. Persze utána én nyomtam le játékosan... és akkor azt mondta: "Te vagy a legerősebb ember a világon..." Persze nem voltam az, sőt... Smiley De mosolyogtam rajta. Hozzá képest bőven erősebb voltam, de a világ legerősebb embere? Aki ismer: tudja, hogy ez még viccnek is rossz. Smiley

Tehát: légy bátor. Merj odamenni lányokhoz! Légy tökös: mondd meg nekik, hogy tetszik neked. Ezt a férfiak 99%-a nem meri megtenni. Persze nem lehet jobb egy jól képzett puatól, vagy aki ért a nők nyelvén. De kicsit csalsz: a nők azt gondolják, hogy te tényleg erősebb vagy! Próbáld ki! Gyakorolj, merj!

Amikor megmutatkozol erősnek, akkor kicsit még "csalsz". (lásd rutinokat nyomsz, ahol azt tetteted, hogy te tudsz, értesz a nőkhöz...)
Amikor erősnek érzed magad, akkor már vannak kisebb-nagyobb sikereid. Már ezeknek nagyon örülsz: "Csók, randi olyan lányokkal, akikkel akartál)
Amikor erős vagy, akkor pedig már nem foglalkozol az eredményekkel, mert már jön magától. Smiley

A sorrend mindig a fenti... először kell megmutatkozz, utána fogod annak is érezni magad, majd jön a maximális hit, és erő, hogy te az is vagy.


4. Társulj győztesekkel!

Ezt már említettem: "Tarts a sasokkal!" Ha a károgókkal tartasz, akkor te is csak károgni fogsz! Repülni lehet úgy is megtanulsz, de hogy nem fogod jól érezni magad, vagy nem leszel maradéktalanul boldog, az is biztos!

Menj olyan helyekre (időben és térben), ahol tényleg akarsz!

Ha szórakozóhelyen ismerkedsz inkább, akkor ott. Azon belül is klubban, vagy kiskocsmában? Ha könyvtárban, akkor ott... Ha ismerősi körben, akikre büszke is vagy (sportcsapat, nyelvsuli...stb.), akkor ott.

Oda menj, ahol győztesek vannak! Ahol igazán győztessé akarsz válni!

Az egyik barátom 17 évesen eldöntötte, hogy otthagyja a gimnáziumot. Nem érdekelte senki véleménye. Megcsinálta 18 évesen az első vállalkozását, és ma 15 évre rá az egyik legsikeresebb ember a szakterületén Magyarországon.

Egy másik pedig nagyon jól rajzolt... és ma Kanadában él, ahol rajzkiállításai vannak.

5. Lendülj jó formába fizikailag!

Ha jól érzed magad a bőrödben, az egy nagy lökés a szervezetednek, és az önnön énednek is!

6. Tanulj a sikeres „sikertelenektől”!


Nézd meg azt, hogy ki sikertelen az életben, a nőzésben!

Nézd meg azt, hogy ők mit csinálnak! "Nem megyek oda mert..." "Leiszom magam, és nulla nővel vagyok egész nyáron"...
És ezeket NE csináld!

7. Lépj be a mosolygók és bókolók klubjába!

Van a fórumon egy Napi mosolyprojektnek nevezett cikk, amit én írtam. Olvasd el!

Minden nap adj örömöt valakinek! Minden nap mosolyogj valakire!

Előbb utóbb nemcsak a szokásoddá válik, hanem visszakapod! Rád fognak mosolyogni, és neked fognak bókolni!

8. Készíts győzelmi listát! Vedd számba sikereidet!

Írj egy listát, hogy mi okozna 1 héten, 1 hónapon, 1 éven belül győzelmet neked.

Aztán teljesítsd! Nézd meg, hogy mit sikerült elérni! És mindig örülj, hogy sikerült valami... ne azt nézd, mit nem sikerült, hanem mit igen!


9. Nézz a saját szemedbe!

Nekem ez borzasztó nehéz volt. Reggel minden nap a tükörbe nézni, és nem az arcomat, hanem a szememet, és rá mosolyogni!

El kellett fogadnom a saját énem! A saját mosolygós énem! Azt aki tud örülni, képes bármit elérni, ha igazán hisz benne!

Ez a pici reggeli gyakorlat sokat segít!


10. Tápláld szellemedet győztes gondolatokkal!


Olvass, olvass pozitív könyveket!

Találkozz, találkozz győztes emberekkel!

A gondolatok könyvekből, emberektől jön! Kérdés, hogy milyen könyveket fogsz olvasni, és milyen emberekkel fogsz találkozni?!


Folyt. köv. ha akarjátok...

NAGYON NAGY motivációt ad ez a szöveg Grin-Vigyorog folyatást akarunk Cheesy
Nem elérhető  
Read 2012. Október 28. Vasárnap, 10:09:31 #12
John

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Motiváló cikk. Szerintem ha valaki ezt elolvassa egy héten 3-szor+ pozitív könyvek akkor lassan kialakul a pozitív mindset.  13


''Az ismerkedés képessége megvan mindenkiben, ahogy a szobor is ott van a megdolgozatlan sziklában, csak még nem került a felszínre.''
Nem elérhető  
Read 2012. Október 28. Vasárnap, 11:54:32 #13
Jimmi

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Erdélyben sokkal népszerűbb ez a cikk, mint itt? Valaki linkelte ezt a cikket onnan? Smiley

Fogom folytatni, csomó ötletem, anyagom van! Cool


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2012. Október 28. Vasárnap, 21:28:37 #14
John

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

A-a, én valami jó cikket akartam olvasni és ez volt a legelső Smiley


''Az ismerkedés képessége megvan mindenkiben, ahogy a szobor is ott van a megdolgozatlan sziklában, csak még nem került a felszínre.''
Nem elérhető  
Read 2013. Július 21. Vasárnap, 12:55:49 #15
jackson

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Nagyon jó cikk!! Tetszik. Kíváncsian várom a folytatást. PDT_Armataz_01_37
Nem elérhető  
Read 2013. Július 29. Hétfő, 23:24:35 #16
Excel

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Most jutottam el a kincses ládához, itt tényleg aranyat érő gondolatok vannak!  13

Még egy UP a folytatásnak.  celebrate


Milyen rövidnadrágja van Excelnek?
XL-s.
Nem elérhető  
Read 2013. Július 30. Kedd, 20:01:26 #17
Superfly

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Nagyon jó cikk, már alig várom a folytatását Smiley Erőt ad ez nekem.
Nem elérhető  
Read 2013. Szeptember 05. Csütörtök, 22:20:33 #18
Ferno18

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Győztes mentalitás. Aranyat ér. Soha ne add fel, dolgozz keményen és társai.

Valahogy eddigi életem során olyan tapasztalatokat szereztem, amiből nálam kialakult ez. Szóval nincs ilyen gondom a sportok terén, meg az olyan dolgoktől, amiben csak magamat fejleszthetem. Smiley
Komolyan, amikor focizok, kosárlabdázok akkor olyan vagyok, mint a farkas falka élén az alfa hím. Cheesy Még ha ez rohadtul nagyképü is, de valahogy mindig azok a játékosokra figyeltem fel, akik nagyon kemény munkát végeznek, indulatosak, szenvedélyesek. Ez a játékomon meg is látszik. Smiley


Csajozás terén, ha nagyon vonzó volt számomra a lány akkor mindig léptem, de amúgy nem volt jellemző, ahogy a szociális beállítottságom sem volt túl jó. Eddig.  Smiley Most már tudom az oldalnak hála, hogy a csajozás is egy tanulható képesség szóval előbb vagy utóbb, de elérem, amit akarok. Cheesy

Szerintem mindenkinek van valami hobbija, amiben nagyon otthon érzi magát, amiben győztes, azt kell átmenti az élet minden területére.  Smiley
Nem elérhető  
Read 2015. Január 14. Szerda, 20:22:59 #19
Drax

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Pozitív, győztes gondolkodáshoz ajánlom az Agykontrollt. Tizenegyedikes koromban végeztem el, nekem ez volt az első igazán nagy lökés a pozitív gondolkodásmódhoz:) A többi hatásáról nem is beszélve Smiley És tényleg olvassatok minden nap pozitív irodalmat (elég már 20-30 perc), meglepően sokat dob a hangulatotokon és a motivációs szinteteken! Jelenleg Brian Tracy-től olvasom a Személyes hatékonyság c. könyvet, ami az időgazdálkodásról szól. Nagyon hasznosnak találom! Máris több időm van a fórumot olvasni/csajozni  great
Nem elérhető  
Read 2015. Szeptember 22. Kedd, 14:49:08 #20
Jimmi

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Rengeteg ígéretem van, hogy folytatok cikkeket, ennek jelentős része megvan, csak ezeket már a fizetős könyvekbe raktam bele.

A társas iq könyv 150 oldalról nőtt 210 oldalra 3 év alatt.
Az Intelligens Barátnőszerzés könyv pedig 238-ról 450-re szintén 3 év alatt.
Az ár nem változott.

Ez volt a reklám helye.

De íme egy másik topikban hozzászóltam:
Idézet
...Ha heti háromszor nem gyötör álmatlanság a céljaid miatt, akkor nem is akarod őket eléggé. Vagyis, ha te nyugodtan tudsz aludni attól mert nem vagy sikeres a nőknél, akkor valószínűleg nem is akarod eléggé azt hogy sikeres legyél...
Ha heti háromszor nem gyötör álmatlanság céljaid miatt, akkor esélyes hogy épelméjű vagy.

Szerinted az egy boldog élet hogy kitalálok egy célt és szenvedek mert nem érem el?
Szerinted normális dolog a boldogságod egy ilyen külső tényezőbe helyezni?
Szerinted boldog lesz hogy eléri, vagy ha eléri kitalál magának egy újabb célt ami miatt megint szenved?

Ezzel saját magad szopatod meg, de nagyon.

Ha önmagad büntetése nélkül nem vagy képes megtenni ami adott célodhoz szükséges, akkor nem is érdemes vele törődni.


Na várjunk! Azért ne vedd már annyira szó szerint ezt. Smiley


"Szerinted az egy boldog élet hogy kitalálok egy célt és szenvedek mert nem érem el?"

Nem. De a srác, nem is ezt írta. Az a boldog élet, ha van egy REÁLIS cél, amin folyamatosan dolgozol. Ha kitalálsz egy célt, és szenvedsz, akkor nem ismered azt a módszert, hogyan kell célokat kitűzni és elérni. A csodalámpa c. könyv leírja.


"Szerinted normális dolog a boldogságod egy ilyen külső tényezőbe helyezni?"

Nem. De a célod nem külső tényező!  lol_hitting

Ha eltaláltad a valódi célod, akkor te magad vagy az.

Így például nyilván egy jó nő, egy jó kocsi nem lehet a valódi célok közé sorolni.


"Szerinted boldog lesz hogy eléri, vagy ha eléri kitalál magának egy újabb célt ami miatt megint szenved?"

Nem, nem lesz boldog. De örülni fog 10 percig-pár napig. Aztán újabb célokat kitűz.

De mégegyszer írom: a célod nem egy ház, autó, nő, telefon, játék.

A célod az egy Életcél, és ahhoz idomulnak a kisebb alcélok. Pityler bátyánkban megvannak a célok, de az életcél tökéletesen zavaros/hiányzik. Ezért (is) nem megy.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2015. Szeptember 22. Kedd, 19:55:08 #21
Shancee

Re:Legrázósabb dologok amik a céljaid útjában állnak: Légy Győztes!

Nagyon király cikk! Régen is olvastam már, de most más megvilágítást nyert. Most már tudom milyen, mikor tűz van bennem. Illetve azt is, hogy milyen győztesnek lenni. Mindössze annyi a feladatom, hogy ezek tudatában legyek egy életen át. Smiley
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.


Aktuális Témák Komoly Szakasz
topic Tartsunk szünetet!
[PÁRKAPCSOLAT - SZERELEM]
Sabre
2020. Október 05. Hétfő, 23:33:55
topic Hogyan kerekedj felül, és mégis maradj rendes Arc?
[KINCSESLÁDA - CIKKEK]
Jimmi
2020. Augusztus 28. Péntek, 18:01:05
topic PUA tábor -avagy mit várhatsz tőle
[PUA TÁBOR ÉS FESZTIVÁL]
Jimmi
2020. Augusztus 21. Péntek, 16:29:30
topic Insta date helyszínek Budapesten
[PARTYHELYEK, CSAJOZÁSI HELYEK - SARGOLÁS]
metal
2020. Július 15. Szerda, 16:09:16
topic Újra van night game
[PARTYHELYEK, CSAJOZÁSI HELYEK - SARGOLÁS]
Sabre
2020. Május 29. Péntek, 12:42:23

Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 8 (15%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 13 (25%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 16 (31%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 8 (15%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 1 (1%)
 • -
 • Összes szavazó: 51
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2020. November 04. Szerda, 12:14:13]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta gabesz939
[2020. Szeptember 14. Hétfő, 18:31:14]Calendar
december 2020
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3 [4] 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

 • - Születésnapok -
 • birthday Jimmi

* Havi top hsz.ó
metal
4 üzenet
kdom
3 üzenet
Sabre Sabre
1 üzenet
Matifu Matifu
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Milyen DHV áll hozzád legközelebb?
 • Pont Segítség egy nőnek
 • 12 (23%)
 • -
 • Pont Egy kiskutya megmentése
 • 6 (11%)
 • -
 • Pont Szockör megsegítése
 • 18 (35%)
 • -
 • Pont Saját hőstett
 • 12 (23%)
 • -
 • Pont Egyéb(írd meg)
 • 3 (5%)
 • -
 • Összes szavazó: 51
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.543 másodperc alatt készült el 53 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.3s, 27q)

Google visited last this page Ma - 00:51:24