Kinézet, Pénz, Felelősség by Fugitive
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2020. Május 26. Kedd, 13:28:24
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: 1 [2]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2014. Február 28. Péntek, 16:36:05 #50
Jimmi

Re:Kinézet, Pénz, Felelősség by Fugitivesterlingarcher: még csak alapoztunk, az lényegi kommunikációs képzés most kezdődik.

tudom, nem erre értettem, hogy ragadt rám valami. hanem könyvekből, 1-2 videóból stb.

Világos. A kommunikációddal nincs gond, a nőkkel kapcsolatban van pár sticking point.

És már nem az, hogy odamerj menni, vagy tudj velük beszélgetni, hanem az eszkalálás, és kapcsolatteremtésnél inkább. De majd erről szemlyesen.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2014. Február 28. Péntek, 17:24:02 #51
sterlingarcher

Re:Kinézet, Pénz, Felelősség by Fugitivesterlingarcher: még csak alapoztunk, az lényegi kommunikációs képzés most kezdődik.

tudom, nem erre értettem, hogy ragadt rám valami. hanem könyvekből, 1-2 videóból stb.

Világos. A kommunikációddal nincs gond, a nőkkel kapcsolatban van pár sticking point.

És már nem az, hogy odamerj menni, vagy tudj velük beszélgetni, hanem az eszkalálás, és kapcsolatteremtésnél inkább. De majd erről szemlyesen.

oké  Smiley
Nem elérhető  
Read 2014. Március 01. Szombat, 11:05:00 #52
Matthew

Re:Kinézet, Pénz, Felelősség by Fugitive

Múltkor hallottam RSD Tylertől egy ehhez a témához kapcsolódó előadást. Elsősorban a társadalmi elvárásokról beszélt, de feltette egyszer a kérdést, hogy "a kezdő PUA-k közül miért lesznek előbb sikeresek a nőknél a jóképűbbek és gazdagabbak?"

Első válaszok azok voltak, hogy "hát nyilván azért, mert jóképűbbek és gazdagabbak." Ez igaz is, de ez a társadalom megítélése felől való közelítés. Az illető belső játéka felől közelítve (ami a lényegesebb), hogy a valódi ok az az, hogy egyszerűen előbb lesz egy jóképű és/vagy gazdag férfi valósága az, hogy jó a csajoknál. Hamarabb elhiszi, kevesebbet kell győzködnie magát, kevesebbszer fog felmerülni benne a kétely, hogy tényleg jó fickó-e. Míg egy nem jóképű és/vagy nem gazdag többször fog azon agyalni, hogy "ááá ez mégse megy, én nem vagyok ilyen", és többet kell tréningeznie magát, hogy valóban elhiggye.

A másik ok pedig a társadalom reakciója. Egy jóképű és/vagy gazdag srácot hosszú távon nem fogják annyiszor kikezdeni sem a lányok, sem a srácok, ha csajozik, mert hogy ő valószínűbb, hogy csak simán ilyen, könnyebben el fogják fogadni. Míg az ellentétét összességében többször fogják shitelni, vagy AMOG-olni. Ez azért van, mert a társadalom által elfogadott csajozós image az elsőhöz hasonlít.

Vagy ez volt a videó:
http://www.youtube.com/watch?v=qFTP7OHE0iE

vagy pedig ez, már nem emlékszem:
http://www.youtube.com/watch?v=eoFv41hjExE

de lehet, hogy egyik volt egyik videóban másik része másikban, mindkettő hatalmas egyébként.

Illetve személyesen egyetértek azzal amit előbb is felhozott valaki, hogy egyáltalán nem csak a külső és a pénz (illetve pontosabban fogalmazva: az életstílus) számít, de szerintem jobban számít, mint amennyire elő van adva a PUA-ban, hogy mennyire, illetve mennyire nem számít. Magamon is érzem, hogy egyrészt mennyivel jobban érzem magam, illetve mennyivel több pillantást kapok másoktól, mikor jól vagyok felöltözve, ing zakó minden ahogy szeretem, és mennyivel kevesebbet, mint mondjuk így télen, hogy szimplán egy általános sötét farmer+fekete bőrkabát kombó van rajtam.

21 évesen havi nettó 1,5 milliót keresek (Magyarországon) - kb. 19 éves korom óta keresek ennyit. Sajnos nem tudom elhinni magamról egyelőre, hogy jó lehetek a nőknél, bár járok Jimmihez trainingre, ez előbb utóbb segíteni fog. Az életstílusom is magasan átlag feletti, legjobb éttermekbe járok kajálni, sok külföldi utazás, saját lakás menő környéken, újabban konditerembe is járok személyi edzővel (bár ez még nem látszódik meg, vékonyabb vagyok, mint kellene), jól öltözködök stb. Még a nőkkel való kommunikációmat kell fejleszteni, bár pár dolog azért már ragadt rám, szerintem egy átlagos szinten lehetek (igaz Jimmi szerint még nem Cheesy), de majd a következő 50 óra után tuti átlag feletti lesz ez a skill is.
Abban biztos vagyok, hogy a csajozás nem a pénzen múlik, az sokkal inkább a saját életed miatt kell.
Az komoly, megkérdezhetem, hogy mivel foglalkozol?

Amúgy ezt tartalmazza is a kommentem, hogy hiába van meg a pénz és jó külső, ha nem tudod kihasználni az előnyöket, amit nyújtanak, illetve hogyha nem hiszel magadban, akkor ugyanúgy lecsapják a kezedről a csajokat azok, akik lehet szarabbul néznek ki, mint te és csórók, de az a valóságuk, hogy ők igenis jó csávók.

Jó pár frusztrált bemutatkozást olvastam már itt, hogy "nincs semmi sikerem a nőknél, pedig ügyvezető vagyok meg rohadt sok pénzem is van."

Ha van egy jó csaj, akkor nem fog pusztán hanyatt esni attól, akinek van pénze meg jól néz ki, miért? Mert ugyanúgy van még rengeteg jól kinéző és pénzes figura körülötte, akik viszont nem frusztráltak.

Tehát a dolog ezen múlik, ha frusztrált vagy, akkor a pénzed, illetve a külsőd csak egy átlagos, vagy az alatti lányt fog hozni. Ilyen példák vannak ismerettségi körömben is. A mindset a game minimum 80%-a szerintem.

Ettől függetlenül viszont mégis számít valamennyire szerintem mindkettő. Grin-Vigyorog Alapozni nem szabad rájuk, viszont ha megvan az alap, akkor bónuszokat adhat, jelentőseket is.
Nem elérhető  
Read 2014. Március 02. Vasárnap, 12:32:07 #53
sterlingarcher

Re:Kinézet, Pénz, Felelősség by Fugitive

köszi a választ, profi online poker játékos vagyok amúgy (nem fix havi 1,5 milliót kerestem, sokkal inkább évi 18 milliót, havi szinten nagy az ingadozás)
Nem elérhető  
Read 2014. Március 02. Vasárnap, 13:36:29 #54
villon

Re:Kinézet, Pénz, Felelősség by Fugitive

köszi a választ, profi online poker játékos vagyok amúgy (nem fix havi 1,5 milliót kerestem, sokkal inkább évi 18 milliót, havi szinten nagy az ingadozás)

Nocsak, egy sorstárs. Smiley Ment PÜ.
Nem elérhető  
Read 2014. Március 02. Vasárnap, 14:01:06 #55
Pityler

Re:Kinézet, Pénz, Felelősség by Fugitive

Szinte sejtettem, hogy pókeres vagy. Smiley

A témához szólva: valakinek az egész életét a pénzharácsolás tölti ki, aztán éppen csak élvezni nem marad ideje. Sokszor mindenen és mindenkin átgázolva, adót csalva, a vevőket becsapva, az alkalmazottakat éhbérért dolgoztatva stb. De lényeg, hogy neki, a tulajnak nagyon sok legyen, ez az egy számít. Most komolyan, az ilyen, az egy boldog, hasznos, szeretettel teli, sikeres élet? Ma Magyarországon sajnos sokszor ez a siker szinonimája. Meg aztán mindig többet és többet akar, amitől aztán minden lesz, csak boldog nem. Sok mindenre van példa, és nagyon összetett téma ez persze, de azért nem feltétlenül úgy működik a dolog, hogy én elhatározom, hogy gazdag leszek, mindent megteszek érte és akkor hamarosan a luxusyachtomon döngetem a csajokat. Cheesy Persze azt sem mondom, hogy bele kell törődni mindenbe, de nem árt mérlegelni, mert a pénz korántsem minden.

Például én is pókereztem, több, mint 5 évig, meg is éltem belőle, de lehet, hogy összesen nem kerestem annyit, mint sterlingarcher 1 év alatt. Hogy miért? Nem tudom. De még folytatom szerintem a játékot, csak most már, hogy van rendes állásom, kevesebbet tudok játszani, de kevésbé is kell stresszelnem rajta, mivel e nélkül sem halok éhen. Még csak néhány hete van mondjuk, szóval még bármi lehet.

A kinézettel kapcsolatban, természetesen mindenki hozza ki magából a maximumot, ez alap. Sport, egészséges élet, öltözködés stb. Itt sem feltétlenül a minél drágább a jobb. Én elég komolyan dolgozom ezen és érzem is a hatását, szóval hajrá! De azért talán itt sem kell átesni a ló túloldalára, és több időt tölteni a fürdőszobában, mint a csajok. Smiley

Ami tényleg igaz, és ezen gondolkodtam el leginkább: ha valaki igénytelen, lusta, és várja a csodát, az tényleg olyan nővel szeretne összejönni, aki az ilyen igénytelen, lusta pasikat szereti? Vagy mégis hogy gondolja? Az persze igaz, hogy mindenkinek vannak belső értékei, de én azért olyan nővel (nőkkel) szeretnék ismerkedni, akinek vannak valamelyest igényei a pasijával szemben minden téren, és persze magával szemben is. De ezek az igények nem túlzók és nem extrémek, és alapvetően egymás szeretete és tisztelete, elfogadása lenne az elsődleges mondjuk egy kapcsolatban.
Nem elérhető  
Oldalak: 1 [2]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (5%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 7 (17%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 11 (27%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 11 (27%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 6 (15%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 0 (0%)
 • -
 • Összes szavazó: 40
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2020. Május 14. Csütörtök, 23:13:06]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta Sabre
[2020. Április 28. Kedd, 12:24:49]Calendar
május 2020
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 [26] 27 28 29 30
31


* Havi top hsz.ó
Jimmi Jimmi
6 üzenet
Sabre Sabre
6 üzenet
rboy81
1 üzenet
gabesz939
1 üzenet
Fenrir Fenrir
1 üzenet
Tapirusz Tapirusz
1 üzenet
SWEETBOY
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Te szoktál karmát adni (avagy elvenni) más fórumtag részére?
 • Pont Igen, rendszeresen, amikor fórumon vagyok mindig
 • 10 (9%)
 • -
 • Pont Ritkán, amikor eszembejut, inkább olvasok
 • 14 (12%)
 • -
 • Pont Csak ha tényleg ütős (avagy nagyon rossz) a hozzászólás!
 • 76 (68%)
 • -
 • Pont Szeretnék gyakrabban, de annyira nem érdekel a rendszer
 • 3 (2%)
 • -
 • Pont Nem, mert szerintem nagy hülyeség a rendszer
 • 2 (1%)
 • -
 • Pont Egyik opció sem
 • 6 (5%)
 • -
 • Összes szavazó: 110
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 2.156 másodperc alatt készült el 52 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.91s, 27q)

Google visited last this page Ma - 01:17:18