Kornéliusz: Natural Game epifánia
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2021. Április 19. Hétfő, 01:34:25
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2009. Október 19. Hétfő, 02:40:57 #0
Jimmi

Kornéliusz: Natural Game epifánia

írta: Kornéliusz

Ez egy történet lesz és egy új perspektíva, ahonnan most az életemet látom. Van benne egy opener technika is, úgyhogy olvassátok csak el, és tanuljátok meg azt az egy sort! A mögöttes elmélet részt kérlek hanyagoljátok el, különben tényleg sikerülni fog és akkor elhalásszátok előlem azt a sok szép budapesti hölgyet. Sad

A mai nap "nosztalgiáztam", avagy felkerestem egy régi régi ismerőst. A nőt, akivel réges rég elvesztettem az elveszteni valót. Smiley
Ahogy beszélgettünk a régi időkről, beugrott pár dolog, hogy tulajdonképpen hogyan is lett "felszedve", és miért történt meg az a bizonyos ügyetlenkedős tíz perc.

13-14 éves lehettem, és abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy a gimiben az egyik barátomnak a bátyja a 'nagymenők' csoportjába tartozott. Az a 4-5 srác, akiktől az egész iskola leányserege oda van meg vissza. Az is beugrott, hogy basszus! Volt idő, lassan tíz éve már, hogy ők engem próbáltak tanítgatni csajozni...sikertelenül.

Egy nyári táborban voltam velük, hetedikesként, ők épp tizenegyedikesek voltak. Túllépve azon, hogy az első éjszaka megmutatták hogyan kell zúzóra meginni fél liter Kalinkát és elszívni fél gramm zöldet félóra leforgása alatt per fő - hála égnek, a felügyelők nem foglalkoztak velünk, sőt, mivel ez egy szoc emléktábor volt, gyakorlatilag egy hét programja kimerült városnézésben és abban, hogy megtanuljuk hogyan kell sátrat verni az erdőben.
Aztán jött az emlék: estefelé üldögéltünk. Ittuk a 100 forintot alig meghaladó Borsodi sört és szívtuk a 285 forintos piros Multifiltert. A szúnyogok éppen elvonulóban. Jött 4-5 punklány, szűk és szakadt cuccokban, szegecselt tornacipővel, mindazt képviselve amiért én lázadó tinifejjel éppúgy rajongtam mint ők. Sőt, mi tagadás, az egyikőjük mélységesen megtetszett!
"ő az." - mutattam rá a feketére.
"Mi tetszik benne?"
"A stílusa full bejön. A tekintete is aranyos"
"Tudod mit, menj oda hozzá, és mondd meg neki."
"Úvazz, biztos?"

A kisöcs-nagybáty viszony a 'nagyokkal' annyira megvolt, vettem egy levegőt. 'Ok, eddig minden felnőtt dolgot ők magyaráztak el, akkor ezt is így kell'.
Odamentem.
Megmondtam.
A lány mosolygott.
Nem próbáltam király lenni.
Mindegyikőjükkel beszélgetni kezdtem, nem tagadtam, a citromsárga-fekete cuccokban lévő lány volt érdeklődésem fő tárgya
Csak később vettem észre, Iminek és Tominak hűlt helye. Semmi para, a beszélgetés folytatódott.
Az üveg megdőlt, egyre közelebb kerültünk egymáshoz, míg harmadnap végül nem történt meg az esemény.
Két hetes folytatása volt mondjuk de 13-14 évesen 200 kmeket utazni a másikért nem gyengén para, úgyhogy SMSben szakítottunk.

Szeptemberben nyolcadikas lettem, a srácok végzősök. Jött nekik az érettségi, ezért nem is nagyon járkáltak ki, egyedül pedig úgy voltam vele, csinálom azt, amire úgy gondoltam, hogy működik. Tulképpen lementem zülleni egy kocsmába, és hasonló fesztiváli részegségben próbáltam meg beszélni mindenféle lánnyal. Naná, hogy nem jött össze. Smiley Aztán gondoltam, biztos az a baj, nem vagyok elég menő nekik. Amivel el is követtem a legnagyobb hibámat. Megszűntem őszinte lenni magammal. És a környezetemmel. "Fakítottam." Én voltam a laza srác, aki hú, de menő ezt is csinálja, azt is csinálja! Nézd! Felmászik a villanypóznára és integet, mert hajj de laza!! Egy levegőre megiszik fél liter Hubertust, mert ő a laza Korneliusz! Korneliusz, a menő, de jó lehet neki...
Bohócnak egész jó bohóc lehettem. De jó pár évig nem is volt részem rendszeres szexben, nemhogy normális kapcsolatban.

Ami a meglepő, hogy tizenhét éves koromban véletlenül összejöttem egy leányzóval egy másik városból. Pont leszoktam a cigiről, és az alkoholfogyasztásomon is lényegeset moderáltam (nem hánytam a rockkocsma melletti árokban minden hétvégén kétszeri rendszerességgel). Tulképpen véget ért a lázadó tini korszak. Normálisan viselkedtem. Nem próbáltam meg laza lenni. Minek? Pesti. Az 100-150 km volt oda, ahol éppen laktam. Végül szerelem kerekedett belőle, ami legyőzte a távolságot és belementem, hogy hétvégén utazgatok.
Természetesen a kapcsolatba pár hónappal megint elkezdtem tolni valami furcsa beidegződésből ezt a furcsa álarcot. Ugyanazt, mint amit hónapokkal, évekkel azelőtt mutattam, csak züllés nem volt mellé. Mondhatni elhagytam a rosszfiús imidzset, amivel azért gimi alatt néha egy-egy csalódott nőnél becsúszott egy-egy szerencsés éjszaka.
Kitaláltátok már? Smiley A nagy szerelmem rövid időn belül elhagyott.

Egy év szünet - "biztos velem lehet a baj"...jajj, de nem láttam a fától az erdőt - aztán minden mindegy alapon azt mondtam magamnak, hogy internet. Láss csodát, amíg megpróbáltam a leghelyesebb, a legelragadóbb arc lenni az egész internet-kerekség hátán, addig 3-4 levél után mindig kudarcba fulladt minden levelezés. De amint szélnek eresztettem a 'büszkeségemet', és elhatároztam, hogy nem érdekel, írok pár spannolós levelet, egy-két csajhaver sosem árt. Két komoly kapcsolat. Párhuzamosan. Mondjuk nem tudtak egymásról, és csúfosan le is buktam, de valami csodával határos módon az egyikőjüket mégis sikerült megtartanom. Vele volt életem eddigi leghosszabb kapcsolata, majd amikor elérkeztünk a szakítunk egymással és összejövünk kéthavonta fázisába a kapcsolatunknak, mondtam elég, leszedem már ezt a DeAngelo ebookot, mert nagyon felhengerelte a kíváncsiságomat.
Sok új és hasznos dologra tanított. Egy bizonyos szinten megmutatta hogy legyek őszinte magammal. És ami ennél is fontosabb infó volt: A kapcsolatban én vagyok a legfontosabb személy. Nem a nő. És nem pedig az a személy, akinek csak látszani szeretnék.
Nem a véletlen műve volt, sem a punklány, sem a későbbi kapcsolataim. Csak teljesen rossz irányban kerestem a válaszokat. És teljesen rossz irányban akartam megváltozni. Az akartam lenni, aki nem vagyok.

Második évemet járom a nagy Játszmában. Voltam már kinn sokszor sargeolni. Indirekt módszer 99%os bizonysággal csődnek volt mondható. Direkt módszerrel pedig csak olyan helyeken voltam sikerrel, ahol hozzám hasonló alternatív hölgyek voltak. Meg egyszer a villamoson. De az sem számít, mert ő meg Kispálos volt.
Visszafele gondolkodva, egyetlen egy openerem volt. Ami nem is igazából opener volt, hanem sokkal inkább egy irány, ami meghatározta a jövőbeli kommunikációnk színpalettáját. A sor, amit sikeresen el tudtam "sütni", továbbvinni, és kapcsolatot hozni ki belőle a végére.
"Szimpatikus lánynak tűnsz. Mi a neved?"

A szavak nem is fontosak. Volt, hogy a szituáció szülte. Volt, hogy csak egy hátam mögötti beszélgetésbe csatlakoztam "Szerintem mindenféleképp kezdj el hegedülni! Az egy nagyon szép hangszer. Szépen mutatna a kezedben."
A lényeg. A hangomon érezni lehetett, hogy ott volt egy nő. Nem ismertem még. Nem tudtam kicsoda. Nem tudhattam pszichó vagy normális. Kutyákat szereti-e vagy a macskákat. Nem állítottam neki valótlant, hogy ilyen így a leggyönyörűbb meg úgy a leggyönyörűbb nő a világon. De tudtára hoztam, hogy észrevettem. Nem mint embert, hanem mint NŐT.

Továbbmenve. Ami az érdekes ezekben a szituációban: a beszélgetésben csak magamat adom. Nem kellenek rutinok. Sem Mysterytől, sem DeAngelotól, de a kedvencemtől, Zantől sem. Számtalan beszélgetés után végül elhittem a hihetetlent: egy ilyen egyszerű dolog, mint ez olyan nagyban különböztet meg minden más pasitól, hogy nem is kell törődnöm semmiféle játékkal utána.

Tesztek jönnek? Igen, de senki sem tökéletes. Smiley Néha még akaratlanul is mutatok sajnos egy-egy morzsányi őszintétlen felületet. Kapom is érte a savat. Meg nem minden nőt lehet kiragadni a nap 24 órájában a saját világából. Hogy minden férfit tesztelnek, az normális. Hogy néha elfelejtik, hogy engem fölösleges, az emberi.

Működik-e HB9+ekre? Kifejezetten! ők még kevesebb őszinte szeletet kapnak a férfiakból. Az ő közelükben még nehezebb normálisan viselkedni. Vagy túl AFC. Vagy túl DHV DHV DHV DHV DHV DHV DHV DHV. A nők nem hülyék. Tízszer empatikusabbak a férfiaknál, a szoba túloldaláról megérzik ha manipulálni akarod őket.
Az más kérdés, hogy valamelyik (megsúgom: a többség) nő efelől eltekint, mert "nincs jobb". Csak jobban mutat az életében egy furcsa nagymenő. Akkor is, ha belül egy sértett kisfiú. Mintsem egy nyámnyila nice guy, akiről minden akarata és próbálkozása ellenére ordít az aszexualitás.
De amint feltűnik a képen egy igazi férfi...aki alatt nem csak a 80as évek napszenyás macsó Marlboro cowboyait értem, hanem azokat a teljesen átlagos kinézetű embereket, akiket anno mi csak "Nézd már, ennek meg hogy a picsába van ilyen csaja??" jelzővel illettünk...onnantól tudjátok a képletet. Jókedvemben ezt is megsúgom: utóbbiak többen vannak, mint az előbbiek. De a Nő a kettő között nem lát különbséget. A nő szíve nem külsőségekben gondolkodik. Ha beszélgetsz velük, és kutatod álmaikat, erre rájössz hamar. A nőnek csupán az egója kívánja meg azt az imidzset, amire mi azt hisszük, hogy úúú, ha ilyen lennék, de nagy csajozógép lehetnék ám!..a nő egója, amit a szerető férfi elcsendesít, hogy a nő szívének helyet adhasson.

Aki a gameben már jó ideje benne van, és nem kap eredményeket, az valószínűleg ezért van: túlságosan erősen akar más lenni, mint aki ő maga valójában.
Két jó stratégia ajándékba ezen embereknek, mert aranyosak vagytok, hogy engem olvastok:

1.) Nézz magadba. Nézz szét a PUÁk között. Melyik PUÁhoz kell a legkevesebbet változz hogy olyan légy, mint ő. Melyik az a PUA, akinek értékrendje, belső dolgai a leginkább hasonlítanak a te belső dolgaidra.
A game nem arról szól, hogy erőszakkal változol meg.
A game arról szól, hogy a jó oldaladat nem nyomod el álarcokkal amikre azt gondolod "na ezzel maj jól becsajozok", hanem felszínre hozod és hagyod, hogy domináljon az elmédben. Hagyod, hogy az irányítsa az életedet!
A rossz oldaladnak pedig megengeded, hogy létezzen. Elfogadod és szereted magad, hogy más is elfogadhasson és szerethessen.
Így lesz belőled az, aki akarsz lenni. Aki valójában már te magad vagy. Csak egy milliószor vonzóbb, szerethetőbb fajtában.

2.) Nézd meg, milyen a kedvenc PUÁd. Milyen akarsz te lenni. Olvasd el egyszer-kétszer a könyvét, nézd meg egyszer-kétszer a videóját. De ne azt figyeld, amit mond, hanem azt, hogy miért mondja.
Tudd meg, hogy jutott el odáig, ahol most van. És utánozd le az útját.
Egy szorosan kapcsolódó sztori: egy haverom egy ideje cseszeget az Amwayyel és Kiyosaki munkásságával, hogy ő hogy ajnározta a network markettinget. Tudja, hogy önsegítő körökben hogyan mozgok, és ő is Brian Tracy mániás, csak éppen nem kapcsolatokra használja hanem pénzre.
Mondtam neki - nagybátyám figyelmeztetett anno az ilyen dolgokra - ez ott sántít, hogy ha sikeres akarsz lenni, mintázd magad a legsikeresebb emberekről. Még nem hallottunk olyanról, hogy valaki Amwayből lett volna Fortune 500-as vagy egyike Mo. 100 leggazdagabb emberéből.
Ha nőknél akarsz sikeres lenni, tudd meg, milyen utat jártak be a mintaképeid. Hogyan tanultak ők. Ha biztosra akartok menni, az útjukat utánozzátok, ne a személyiségük felszínét. Mert így lehettek igazából olyanok, mint David X, Mystery, Rick H, Lance, Juggler, stb...máskülönben ti is a Style- és a Mehow-félék díszes társaságát fogjátok díszíteni. Smiley

Kornéliusz


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2010. Január 26. Kedd, 21:37:16 #1
Guitarist

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Na ez már elsőosztályú nagyonhatásos iromány....nem mintha a többi nem lenne az(mert minden cikk sok gyakorlási időd spórol meg nekünk), de ez szíven ütött dance!!!


A naturaloké a világ, de gyakorlással még őket is lepipálhatod!!!
 
                  Guitarist, aki most kezdett és fejlődni akar.
Nem elérhető  
Read 2010. Augusztus 21. Szombat, 00:41:29 #2
jomagam2

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Igazából Kornéliusz cikkeiben már minden benne van, de örülnék Jimmi ha még raknál fel. Egyszerűen élvezet olvasni. Cheesy


,,Jól pofán veri a nőt, a vidéki maaaan." Cheesy
Nem elérhető  
Read 2010. November 16. Kedd, 22:09:34 #3
mologa

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Akkor nem is kell PUA-nak lenni csak merni  olyannak lenni amilyenek vagyunk. Nekem ez jött le a cikkböl.


"Ahol eltörtél, ott leszel erős. Ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen és ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen..!"
Nem elérhető  
Read 2010. November 16. Kedd, 22:22:15 #4
Question

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Kb. ez a lényege és teljesen igaz is.
Nem elérhető  
Read 2010. November 17. Szerda, 09:26:04 #5
mologa

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Ennyi erővel nem kell olvasni PUA irományokat. Csak fogni magunkat s belevágni a csajozásba s tanulni a hibáinkból.
De nekem tetszik a PUA dolog, mert nem ugy áll a nőkhöz, hogy " Jaj szia, de szép vagy ismerkednék veled......stb "   Hanem megmutatja a jo irányt, hogy kitünjünk a többi pasi közül. VAgy valami hasonló Smiley


"Ahol eltörtél, ott leszel erős. Ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen és ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen..!"
Nem elérhető  
Read 2010. November 17. Szerda, 16:44:09 #6
jomagam2

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Kornéliusz életfelfogása fényévekre van az összes hülye methódtól. A mély belső játék minden szabályt felülír.


,,Jól pofán veri a nőt, a vidéki maaaan." Cheesy
Nem elérhető  
Read 2010. December 05. Vasárnap, 12:24:52 #7
nyuszomuszo

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Kornéliuszt hol lehet elérni?
Nem találom sehol a fórumon.
 
Read 2010. December 05. Vasárnap, 14:08:11 #8
mologa

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Ő a láthatatlan ember Cheesy


"Ahol eltörtél, ott leszel erős. Ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen és ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen..!"
Nem elérhető  
Read 2010. December 05. Vasárnap, 22:24:15 #9
Jimmi

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Kornéliuszt hol lehet elérni?
Nem találom sehol a fórumon.

Kornéliusz 2006. és 2008. között volt aktív. 2008. májusa óta nem aktív PUA.
Más utakat jár!

Egy előadás lesz még vele, még behajtom az ígéretét!


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2010. December 17. Péntek, 15:15:23 #10
recko

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

A fél "Pozitív Gondolkodás Hatalma" könyv, más értéket adó könyvek és eme cikk második elolvasása után kezdem érteni és átérezni, hogy miről is van szó konkrétan. Kezdem már átlátni az egész PUA és életstílus erdőt, kezdem megtalálni a kiutat.

Én azt értettem meg, hogy a tanult dolgokat, amiket innen a fórumról, trénerektől, vagy könyvekből tanultunk, csak akkor tudjuk teljes sikerrel alkalmazni, ha pozitív ÖNMAGUNKAT adjuk a tanult technikákkal együtt úgy, hogy közben teljes mértékben elfogadjuk saját magunkat minden rossz tulajdonságunkkal együtt.

Jobban visszagondolva az előző kapcsolataimra tényleg az önbizalmam és a kisugárzásom lehetett a megfogó tényező csajok számára. Hisz' akkor nem ilyen idétlen osztálytársaim és lehúzó közösségem volt (ami felett már túl tettem magam rég, de középsuli közben rossz volt), boldogabb is voltam.
Szüzességem elvesztése is csak a csaj f@szhiánya miatt sikerült és az akkori személyiségem hibája volt, hogy nem tudtam tüzet lobbantani benne és megtartani.

Már értem...


Nem elérhető  
Read 2011. Augusztus 01. Hétfő, 19:26:49 #11
Saiyan

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia


Tesztek jönnek? Igen, de senki sem tökéletes. Smiley Néha még akaratlanul is mutatok sajnos egy-egy morzsányi őszintétlen felületet. Kapom is érte a savat. Meg nem minden nőt lehet kiragadni a nap 24 órájában a saját világából. Hogy minden férfit tesztelnek, az normális. Hogy néha elfelejtik, hogy engem fölösleges, az emberi.

Működik-e HB9+ekre? Kifejezetten! ők még kevesebb őszinte szeletet kapnak a férfiakból. Az ő közelükben még nehezebb normálisan viselkedni. Vagy túl AFC. Vagy túl DHV DHV DHV DHV DHV DHV DHV DHV. A nők nem hülyék. Tízszer empatikusabbak a férfiaknál, a szoba túloldaláról megérzik ha manipulálni akarod őket.
Az más kérdés, hogy valamelyik (megsúgom: a többség) nő efelől eltekint, mert "nincs jobb". Csak jobban mutat az életében egy furcsa nagymenő. Akkor is, ha belül egy sértett kisfiú. Mintsem egy nyámnyila nice guy, akiről minden akarata és próbálkozása ellenére ordít az aszexualitás.
De amint feltűnik a képen egy igazi férfi...aki alatt nem csak a 80as évek napszenyás macsó Marlboro cowboyait értem, hanem azokat a teljesen átlagos kinézetű embereket, akiket anno mi csak "Nézd már, ennek meg hogy a picsába van ilyen csaja??" jelzővel illettünk...onnantól tudjátok a képletet. Jókedvemben ezt is megsúgom: utóbbiak többen vannak, mint az előbbiek. De a Nő a kettő között nem lát különbséget. A nő szíve nem külsőségekben gondolkodik. Ha beszélgetsz velük, és kutatod álmaikat, erre rájössz hamar. A nőnek csupán az egója kívánja meg azt az imidzset, amire mi azt hisszük, hogy úúú, ha ilyen lennék, de nagy csajozógép lehetnék ám!..a nő egója, amit a szerető férfi elcsendesít, hogy a nő szívének helyet adhasson.


Ez a rész fogott meg a legjobban.


"When a Saiyan powers up to heavy metal you know you are fucked"
Nem elérhető  
Read 2011. December 20. Kedd, 19:38:57 #12
H3ctor

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia


De amint feltűnik a képen egy igazi férfi...aki alatt nem csak a 80as évek napszenyás macsó Marlboro cowboyait értem, hanem azokat a teljesen átlagos kinézetű embereket, akiket anno mi csak "Nézd már, ennek meg hogy a picsába van ilyen csaja??" jelzővel illettünk...onnantól tudjátok a képletet. Jókedvemben ezt is megsúgom: utóbbiak többen vannak, mint az előbbiek. De a Nő a kettő között nem lát különbséget. A nő szíve nem külsőségekben gondolkodik. Ha beszélgetsz velük, és kutatod álmaikat, erre rájössz hamar. A nőnek csupán az egója kívánja meg azt az imidzset, amire mi azt hisszük, hogy úúú, ha ilyen lennék, de nagy csajozógép lehetnék ám!..a nő egója, amit a szerető férfi elcsendesít, hogy a nő szívének helyet adhasson.


Engem ez fogott meg a legjobban. Kb 5x olvastam eddig el ezt a cikket, de most jött át igazán a lényege. Végig olvasom újra a fontos cikkeket! (: Ezeregy köszi érte! Üdv: Gábor! ;  )


Csak a Pufin adhat erőt, és mindent lebíró akaratot!
Nem elérhető  
Read 2012. Október 13. Szombat, 09:44:28 #13
winrefresh

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

hát ez baromi jó nagyon köszönöm Jimmi hogy kiraktad  Cheesy
Nem elérhető  
Read 2012. Október 14. Vasárnap, 02:51:48 #14
adam221

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Nekem nagyon tetszett a cikk.

Ha valaki szintén ezen a véleményen van és szeretné megfogadni a cikkben leírtakat annak ajánlok egy könyvet:
Anthony Robbins - Határtalan Siker  (könnyen megtalálható pdf-ben)

Itt találtam ezen a fórumon a könyves részlegben. Engem teljesen magával ragadott, azt hiszem a leghasznosabb könyv amit eddig valaha életemben olvastam.
Gyakorlatilag semmi másról nem szól, csak arról, hogyan másoljuk le a sikeres emberek útját, hogy mi is elérhessük azokat a sikereket mint ők. Ugye Kornéliusz is pont erről írt a cikk végén, szóval hajrá!
Több mint 400 oldal, és az első 100 oldal után nagyon tömény és unalmas. Még én sem értem a végére de rendkívül hasznos, már most érzem a hatását.

Nem elérhető  
Read 2013. Április 28. Vasárnap, 18:33:05 #15
gainward91

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Max Dávid x nek nézznék utànna Vagy svarcinak .
Nem elérhető  
Read 2013. Július 17. Szerda, 01:35:13 #16
Kult

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Mi a baj Style-lal és Mehow-al?
Nem elérhető  
Read 2013. Július 17. Szerda, 10:04:43 #17
Jimmi

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Mi a baj Style-lal és Mehow-al?

Semmi.

Kornéliusz fordulata mindössze. Lehetett volna a végén Mystery és David-x is. Smiley


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Július 18. Csütörtök, 14:48:09 #18
Excel

Re:Kornéliusz: Natural Game epifánia

Ennyi erővel nem kell olvasni PUA irományokat. Csak fogni magunkat s belevágni a csajozásba s tanulni a hibáinkból.
De nekem tetszik a PUA dolog, mert nem ugy áll a nőkhöz, hogy " Jaj szia, de szép vagy ismerkednék veled......stb "   Hanem megmutatja a jo irányt, hogy kitünjünk a többi pasi közül. VAgy valami hasonló Smiley

Szerintem azért jó, mert ad egy keretet és a tanulásod/tapasztalatod is egy érhető folyamat része sok-sok visszacsatolással. Amíg "ösztön"-ből nyomtam sok mindent nem értettem és a hibáimból való tanulás hatékonysága is a nullához konvergált. Smiley Egyelőre ismerkedem a témával, de úgy gondolom, hogy saját magad felismerése a legnagyobb erő, amit ad. Minden mást ebből levezethetsz.  celebrate


Milyen rövidnadrágja van Excelnek?
XL-s.
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 8 (14%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 14 (25%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 18 (32%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 9 (16%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 1 (1%)
 • -
 • Összes szavazó: 56
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2021. Március 10. Szerda, 01:36:46]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta gabesz939
[2020. Szeptember 14. Hétfő, 18:31:14]Calendar
április 2021
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 [19] 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30

Nincsenek naptári események.

* Havi top hsz.ó
Piezo
2 üzenet
Claudio Claudio
2 üzenet
huncutpasi
1 üzenet
metal
1 üzenet
Sabre Sabre
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 99 (33%)
 • -
 • Pont 1-70 ezer Ft
 • 31 (10%)
 • -
 • Pont 70-120 ezer Ft
 • 50 (16%)
 • -
 • Pont 120-180 ezer Ft
 • 40 (13%)
 • -
 • Pont 180-250 ezer Ft
 • 27 (9%)
 • -
 • Pont 250-400 ezer Ft
 • 22 (7%)
 • -
 • Pont 400-600 ezer Ft
 • 9 (3%)
 • -
 • Pont 600 ezer - 1 millió Ft
 • 1 (0%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft fölött
 • 13 (4%)
 • -
 • Pont csak a megtakarításomból élek
 • 3 (1%)
 • -
 • Összes szavazó: 293
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.613 másodperc alatt készült el 52 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.372s, 27q)

Google visited last this page Tegnap - 05:13:57