Mi a baj veled?
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
2021. Szeptember 18. Szombat, 20:49:09 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
 
   Főoldal   Tréningek Anyagok Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1] 2 3 4 5   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Mi a baj veled?  (Megtekintve 224118 alkalommal) Bookmark and Share
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Rocco
Pua PreExpert User
Power User
****

Segített (Karma): +56/-3
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Thailand Thailand

Hozzászólások: 95


« Dátum: 2009. Augusztus 28. Péntek, 00:26:06 »

valószínűleg azért vagy itt, mert nem szexelsz annyit, mint amennyit szeretnél. néhány gyógymód. Valószínűleg érint téged a következőkből elég sok minden. az én nézőpontom:

1. nem szólítasz le elég lányt.
hazafelé a metrón, napközben ebédszünetben, minden este a szórakozóhelyeken, minden reggel munkába menet. a világ tele van lányokkal, ha nagyvárosban vagy. nézz magadba: a lehetőségek (kívánatos lányok) hány %-át használtad ki? hánynál próbáltad ki, hogy jól kijössz-e vele/megnyerő sármoddal eléred-e, hogy pinájának kellemes falai között/ügyes szájában landoljanak utódaid?


2. a 1.es pontnak két oka lehet. az egyik hogy kisebb városban laksz. ha ez van, akkor járj csajozni nagyvárosba!
a másik ok, hogy túl sokat maszturbálsz. nincs is igazán benned a szándék, hogy odamenj. egy kicsi van, mert tetszik, de nem akkora szándék, aminek muszáj engedelmeskedni. a te részedről nincs biológiailag alátámasztva, hogy "oda kell mennem".

érezd magadban azt, hogy te szexuálisan gyönyört tudnál neki okozni hatalmas duzzadt farkaddal! erre jó kanosnak lenni. jobban észrevesznek a nők, spontán elindulnak olyan beszélgetések, amik egyébként nem indulnának....egyszerűen jobban feltűnsz a nők radarján.
más lesz a hangod. jobban tele leszel érzelemmel. olyan nők, akik eddig hidegnek tűntek, azt találod, hogy flörtölnek veled. meglátod a lehetőségeket. vagy mindig is ott voltak, csak eddig nem számítottál a nők szemében (és leginkább saját felfogásod szerint) szexi férfinak.

3. járj kint a világban. ha otthon ülsz, hallgatod ezt és ezt a zenét, nézed ezt és ezt...akkor passzív vagy. ahhoz, hogy nőd legyen, az aktív oldaladat kell fejlesztened. neked kell a fas zodat belenyomni a világba, neked kell megdugnod a világot! fogd fel úgy, hogy mindig, amikor nem te alkotsz, hanem befogadsz, hogy egy nagy fas zt fogadsz be éppen a seggedbe és forgatják benned.

üljél le, és hallgasd a csendet! figyeld magad, hogy milyen érzelmek kelnek benned! gondold végig, hogy mit csináltál ma, mit csináltál a héten, mit akarsz csinálni az életedben! közben legyen teljes csend. figyelj a szobára, ahol vagy. az ürességre, a levegőre a falak között. figyeld meg magad kívülről. emelkedj fel a testedből, gyere ki a testedből, és figyeld magad. milyennek tűnsz kívülről? miket csináltál ma? közelebb vitted magad a céljaidhoz ma?


4. amikor kint jársz, tömegközlekedés, utca, klub, diszkó, akkor beszélgess emberekkel. a legnagyobb probléma, ami neked van, valószínűleg az, hogy nem beszélgetsz elég emberrel, és akivel beszélgetsz, arra se nyomulsz rá szexuálisan.

gondolj bele: hány olyan nő volt az elmúlt hónapban, akire tényleg, igazából rányomultál? szexuálisan agresszív voltál, és kitartó. hazakísérted, nem adtad fel. úgy kísérd haza, mintha ez a világ legtermészetesebb dolga volna. ülj fel vele a villamosra, sétálj vele. érezd magad olyannak, mint aki őhozzá tartozik.

ha olyan gondolat lopózna hozzád közel, de hát ez így furcsa és gáz...hessegesd el! ha olyan gondolat szállna meg, hogy de hát most én követem őt és ez rossz dolog...hessegesd el! a legkönnyebben megvalósítható logisztikai megoldás az, ha te mész haza ővele őhozzá! ha már ott állsz a kapuja előtt...és az a gondolatod támadna, de hát én egy veszélyes idegen vagyok, nem kéne, hogy felengedjen magához, hessegesd el! az járjon a fejedben, hogy te örömet, vidámságot adsz neki!

ha szülőkkel lakik, és az a gondolat szállna meg, hogy a szüleinek nem fogsz tetszeni vagy hogy most neki ezzel gondot okozol, hogy így felmész hozzájuk így...hessegesd el!  ha valamennyire útbaesik a te otthonod a lány útvonalán, akkor azért próbáld meg felhívni magadhoz!


sokan, akik szeretnének barátnőt vagy szexet, saját magukat szúrják tökön azzal (képzeld el magad, amint éppen egy kalapáccsal ütögeted a tökeidet), hogy ők maguk hagyják ott a nőt. ha a nő azt mondja, menj el, az más. de ha nem küld el, hanem ülsz vele egy unalmas délutánon vagy buli után reggel, és tudod, hogy ő is magányos, te is magányos vagy, akkor miért adnád fel? Mr. Macsót akarsz játszani, akinek sok nője van, és nem ér rá egy nővel foglalkozni? sok sikert, és vegyél hozzá zsebkendőt is. maszturbáló zsebkendőt.

5. szóval a kitartás. a nőknek olyan férfi kell, akinek ők is kellenek. igen, az első pár percben ne tegyél fel túl sok kérdést, pláne ne olyan keretből, hogy "te vagy az istennő".  ha olyan a kérdés, hogy érdekel rá a válasz, akkor nyugodtan felteheted.

ha visszanézel arra, hogy kiket sikerült életed során megdugni, azt fogod találni, hogy az olyanokat, akikről igazán érdekeltek dolgok. pl. hogy hol született, mi volt a múltja, stb. ugyan nem voltál tőle elájulva, de volt egy vágyad iránta.

6. életmód. valószínűleg túl keveset vagy napon, túl keveset mozogsz, túl keveset sétálsz, túl keveset futsz, túl kevés nagy súlyt emelsz, kevés a küzdelem, kihívás (fizikai és átvitt értelemben) az életedben. túl kevésszer kerülsz emberekkel vitába, túl biztonságosan élsz.

túl messze mozdultál attól, ami az egészséges, domináns, ősember férfit jellemezte. szokj vissza. menj kajakozni, napozni, küzdősportolni, gyúrni, futni. emeld a tesztoszteronszinted. ha a munkahelyen nem tetszik valami, szólj miatta. ha valaki rád akar sózni valami olyan munkát, ami nem tetszik, (bizonyos határokon belül) mondd neki, hogy nem. ha valami olyan van, amit jó lenne, ha valaki megcsinálna, legyél te az, aki megcsinálja. ne csak lézengj a munkahelyen, hanem tölts hetente legalább egy napot azzal, hogy teljes szívvel-lélekkel ott vagy, gondolkozol, hogy mi lenne jó a cégnek. gondolkodj el, hogy a munkahelyeden kívül lenne-e értelme valamilyen önálló vállalkozásba kezdened. de feleslegesen ne veszélyeztesd a munkahelyed, megélhetésedet!!

lányokkal levés. ha úgy vagy terepen ,hogy hú, ott vannak a lányok, ők valami idegen faj, oda kéne menni, ők valami ismeretlen, annál sokkal jobb az, ha nem félsz a lányoktól, nem tekinted őket ismeretlen valamiknek. legyél, beszélgess, lógj lányokkal! munkahelyen, iskolában, bárhol ahol tudsz! ha jó akarsz lenni a nőkkel, akkor lányokkal legyél. te is utálod azokat a lányokat, akik egész nap a barátnőikkel vannak és 6000 barátnőjük van, és valahogy furcsán kényelmes egy olyan lánnyal lenni, akinek vannak fiú barátai (de ő maga azért nőies, vagy legalábbis kívánatos).  lányokkal is így van ez fordítva. ha érzik rajtad, hogy félsz tőlük, merev, zárkózott, érzelemmentes,  "kemény srác" vagy jelenlétükben, az nem lesz nyerő.

7. személyiség. a személyiség szó azt jelenti, hogy megvannak az életben a preferenciáid, tudod, hogy mi az, amit kedvelsz, (pl. a csípős ízek), megvan egy egyedi, egyéni ízlésed. ha rádnéz a lány, lát benned valami egyedit. valami jellegzetességet. alakítsd ki az élet minden területén, fedezd fel, hogy neked mi tetszik. tudd, legyél tisztában azzal, hogy neked mi tetszik.

8. önbizalom. az önbizalom nagyrészt onnan jön, hogy te milyen embernek látod magad. ha olyan embernek látod magad, akivel szívesen beszélgetnek a lányok, akkor ők is pozitívan fognak reagálni rád. sokkal lazább, természetesebb leszel velük. nézz magadba: mi az önképed? milyen embernek tartod magad? ha ez negatív, akkor ideje ezt megváltoztatni! a legtöbb helyzetből nem a lány küld el, hanem te küldöd el magad azzal, hogy oda se mész, vagy ha egyáltalán odamész, nem érzed azt, hogy bármi jót tudnál adni a lánynak! változtasd meg az önképedet, azt, hogy milyen embernek tartod magad!

határozottság. ha valamit elkezdesz csinálni, akkor azt csinálod! ha megfogad a lány kezét, hogy kividd a tánctérről beszélgetni, akkor ne add fel! ha döntesz valamiben, akkor állj hozzá úgy, hogy ez egy jó döntés volt! bárki bármit is mond. tekints a saját dolgaidra, a saját döntéseidre, a saját csajozós dumáidra, a saját életedre egy pozitív, értékes dologként!

te mindig a nyerők közé tartozol! bármi történik, bárhogy küldenek el most a lányok, te valahogy mégis be fogsz csajozni valamikor!
te mindig jót kívánsz más PUÁ-knak is!

nézz rá azokra a srácokra, akiknek van nőjük és jól érzik magukat vele. mi van nekik, ami neked nincsen? mi az, amit úgy érzel, hiányzik belőled? önbizalom? jó frizura? kigyúrtság? ha ez valami biológiai dolog, amire gondoltál, akkor valószínűleg jól érzed, hogy mi kell neked. szerezd meg!

9. életöröm! legyél olyan ember, aki szeret élni, enni, inni, aki mozog, aki szeret baszni, aki szereti az életet!

10. hogy teljes legyen a lista. ha úgy érzed, akarsz nőt az életedben, KAPCSOLD KI A GÉPET, menj ki a lakásból, és tegyél valamit az életedért!
Naplózva
begin
Elegant User
****

Segített (Karma): +24/-9
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Romania Romania

Hozzászólások: 479« Válasz #1 Dátum: 2009. Augusztus 29. Szombat, 20:29:25 »

ez nagyon fasza cikk!megjobban meghozta a kedvem.
Naplózva

a fák zöldek,gyönyörűek,a csillagok és a folyok is gyönyörűek,de lattal valaha szebbet az emberi arcnál?az egész világon nincs semmi ami az emberi szemnél gyengédebb,meg a rozsa,meg a lótusz sem szállhat versenybe vele.és milyen mélysége van!és te azt tudakolod:Mit nyújthatnék a kedvesemnek?(Osho)
Nissifer
Junior User
**

Segített (Karma): +2/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hozzászólások: 21« Válasz #2 Dátum: 2009. Augusztus 31. Hétfő, 12:36:32 »

Idézet
neked kell a fas zodat belenyomni a világba, neked kell megdugnod a világot! fogd fel úgy, hogy mindig, amikor nem te alkotsz, hanem befogadsz, hogy egy nagy fas zt fogadsz be éppen a seggedbe és forgatják benned.
respect...
Gratulálok a cikkhez! Smiley
Naplózva
James Bond
Junior User
**

Segített (Karma): +1/-1
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hozzászólások: 19


A


« Válasz #3 Dátum: 2009. Augusztus 31. Hétfő, 14:11:19 »

Köszi.
Naplózva
gruber
Csajozási Newbie
*

Segített (Karma): +1/-1
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 9


« Válasz #4 Dátum: 2009. Augusztus 31. Hétfő, 19:53:45 »

jó cikk!
Naplózva
Puarto Rico
Power User
***

Segített (Karma): +4/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hozzászólások: 43


« Válasz #5 Dátum: 2009. Szeptember 01. Kedd, 22:24:31 »

Thx Rocco, jó írás
Naplózva
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Válasz #6 Dátum: 2009. Szeptember 01. Kedd, 23:19:25 »

Tényleg jó...
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Válasz #7 Dátum: 2009. Szeptember 01. Kedd, 23:22:06 »

9. életöröm! legyél olyan ember, aki szeret élni, enni, inni, aki mozog, aki szeret baszni, aki szereti az életet!

10. hogy teljes legyen a lista. ha úgy érzed, akarsz nőt az életedben, KAPCSOLD KI A GÉPET, menj ki a lakásból, és tegyél valamit az életedért!

Tetszik ez a Rocco féle nyers őszinteség...!

Sokat lehet tőled tanulni, kened vágod a témát.

Emberek! Aki teheti menjen Roccoval sargolni.
Úgy tudom szívesen sargol bárkivel.
Nagyon jó wing!

Ha mégsem, akkor PM-ben úgyis kiderül.
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Rocco
Pua PreExpert User
Power User
****

Segített (Karma): +56/-3
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Thailand Thailand

Hozzászólások: 95


« Válasz #8 Dátum: 2009. Szeptember 02. Szerda, 23:56:00 »

ne, ne, ne!!!!


ezt a cikket direkt ide írtam. PR-osan mondva: "exkluzív tartalom csak a puafesztivál fórum részére!"

tudom, hogy viccesen hangzik, hogy azt mondom, ne rakd fel a rózsaszínre, de én tényleg azért írtam ide a cikket, mert épp indult ez a fórum és nem volt tartalom rajta és úgy gondoltam ezzel indítom a fórumot. nem sajnálom a pua.hu-tól, de ez a cikk ez maradjon itt. ez itt ilyen helyi nevezetesség, mint kisfalumban a gémeskút.


Naplózva
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Válasz #9 Dátum: 2009. Szeptember 03. Csütörtök, 00:50:38 »

én tényleg azért írtam ide a cikket, mert épp indult ez a fórum és nem volt tartalom rajta és úgy gondoltam ezzel indítom a fórumot. nem sajnálom a pua.hu-tól, de ez a cikk ez maradjon itt. ez itt ilyen helyi nevezetesség, mint kisfalumban a gémeskút.


 Grin-Vigyorog Cheesy :Smiley

Thx!

Pedig nem is kértem tőled ilyet!

Cserébe kapsz egy havi Aranytagságot!
(Meg is hirdetem: bárki ír egy exkluzív cikket, az kap
Aranytagságot tőlem.)
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
csaklik
Junior User
**

Segített (Karma): +3/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 15


« Válasz #10 Dátum: 2009. Szeptember 07. Hétfő, 20:10:18 »

FUUUUUUUUUUU ez aztán motiváció!!!

Sajna 3 hónappal a hátam mögött nem tudok még írni jó cikket, de
nagyon jó kezdeményezésnek tartom. És alig várom a jobbnál jobb cikkeket.
Naplózva
nagyee
Pua PreExpert User
Special User
****

Segített (Karma): +19/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Nő
United States United States

Hozzászólások: 178


Mr. Grey


« Válasz #11 Dátum: 2009. Szeptember 18. Péntek, 14:35:56 »

Jó cikk, respect érte Smiley Grat.
Naplózva

Életed végén ne azt bánt amit megtettél, hanem amit még nem!
'A state sokkal fontosabb, mint az hogy hogy nézel ki'
Néha nyersz néha tanulsz!
Mielőtt pm-t írnál: nézd meg van-e topik a kérdésedről; gondolkodj el van-e értelme írnod; részletes leírást kérnék mindenről!! különben nem tudok tanácsot adni (ez nem azt jelenti,hogy 345 sor beszélgetést bemásolsz lol); személyes tali sajnos nem lehetséges; lehetőleg 1 üzenetet írj. Thx
RP
Special User
***

Segített (Karma): +27/-15
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hozzászólások: 171« Válasz #12 Dátum: 2009. Szeptember 25. Péntek, 00:06:30 »

Remek írás!
Naplózva

-=RP=-
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Válasz #13 Dátum: 2009. Szeptember 25. Péntek, 00:25:47 »

jah... karmapontot érő írás. Smiley
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Sabee
Elite User
Elegant User
******

Segített (Karma): +51/-1
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 226« Válasz #14 Dátum: 2009. Szeptember 25. Péntek, 08:05:10 »

Nagyon jó cikk, jól átlátod a problémákat! Ha majd á rájövök hogy kell, adok karma pontot. Cheesy Ha meg nem jövök rá, vki majd úgyis elmondja, hogy kell.  Grin-Vigyorog
Naplózva
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Válasz #15 Dátum: 2009. Szeptember 25. Péntek, 10:57:20 »

Tudsz tapsolni, meg lehurrogni! Smiley

Így biztos rájössz! a felhasználó neve alatt keresd.
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Zen
Power User
***

Segített (Karma): +5/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 28« Válasz #16 Dátum: 2009. Október 03. Szombat, 04:45:11 »

hát ez qva jó cikk! Asszem kinyomtatom, beteszem a táskámban, és minden alkalommal elolvasom, ha rámtör a kétség
Naplózva

JhonnyB
Elite User
Elegant User
******

Segített (Karma): +202/-1
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 464« Válasz #17 Dátum: 2009. November 05. Csütörtök, 18:24:23 »

Cstlakozom az előttem szólokhoz, tényleg lényegre törő összefoglalása a dolgoknak.
Naplózva
szentesipeti
HVP
Elegant User
****

Segített (Karma): +55/-21
Nem elérhető Nem elérhetőHozzászólások: 243« Válasz #18 Dátum: 2009. December 11. Péntek, 21:35:29 »


Oksi... Kérj meg ott valakit, hogy
tegye át a puafesztivál fórumra is amit írt.

Kíváncsi leszek mi lesz!  Cool

Smiley
Most látom ezt a hozzászólásod Jimmi mester!
Miért ez a cinizmus???
Egy csomót áthoztam önként, minden kérés nélkül...
Nem is értem...Tongue
Naplózva
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Válasz #19 Dátum: 2009. December 13. Vasárnap, 21:28:41 »


Oksi... Kérj meg ott valakit, hogy
tegye át a puafesztivál fórumra is amit írt.

Kíváncsi leszek mi lesz!  Cool

Smiley
Most látom ezt a hozzászólásod Jimmi mester!
Miért ez a cinizmus???
Egy csomót áthoztam önként, minden kérés nélkül...
Nem is értem...Tongue

Tongue Olvass vissza! ...

Jó, hogy itt vagy! Smiley
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
eric
Junior User
**

Segített (Karma): +0/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 11


« Válasz #20 Dátum: 2009. December 23. Szerda, 23:56:35 »

Tényleg jó a cikk, megy is a hűtőre motivációs levélnek

Naplózva
magnifico
Power User
***

Segített (Karma): +8/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 73


« Válasz #21 Dátum: 2009. December 30. Szerda, 20:34:06 »

Zsír ez a cikk! Megjön az embernek a kedve mindenhez tőle Smiley
Naplózva
Vajling
Power User
***

Segített (Karma): +1/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hozzászólások: 32


« Válasz #22 Dátum: 2010. Január 07. Csütörtök, 12:43:55 »

Bírom Roccot, kicsit (vagy nagyon Smiley ) olyan, mint David X, lebasz egy-két atyai pofont!!! Kösz a cikket.
Naplózva
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Válasz #23 Dátum: 2010. Január 07. Csütörtök, 13:56:30 »

Így van!

Rocco szuper!
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Zack
Junior User
**

Segített (Karma): +2/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hozzászólások: 18« Válasz #24 Dátum: 2010. Január 07. Csütörtök, 14:01:11 »

A mindenit ez a cikk nagyon ott van. IOI  s_cool
Naplózva

Nincs lehetetlen, csak tehetetlen.
hryssus
Power User
***

Segített (Karma): +6/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hozzászólások: 52


« Válasz #25 Dátum: 2010. Január 10. Vasárnap, 15:31:25 »

Ténylg nagyon állat cikk! Grat hozzá, és köszi!
Naplózva
Plasticin3
Power User
***

Segített (Karma): +2/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 93« Válasz #26 Dátum: 2010. Január 31. Vasárnap, 10:52:59 »

köszi a cikket... igen hangos infókkal szolgál =)
 13 Respect..
Naplózva

Az igazi férfi két dolgot akar: játékot és veszélyt. Ezért akarja az asszonyt, legveszélyesebb játékszer gyanánt.
siraurelius
Elegant User
****

Segített (Karma): +21/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 468« Válasz #27 Dátum: 2010. Február 12. Péntek, 09:14:37 »

Motiváló Grin-Vigyorog
Naplózva

Egyszer fent, egyszer még fentebb. Smiley
PsychoG
Power User
***

Segített (Karma): +1/-1
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 67« Válasz #28 Dátum: 2010. Február 26. Péntek, 22:38:09 »

Talált süllyedt   Cheesy
Naplózva

"A magabiztosság nem létezik... semmi más, csak egy érzés, amikor jól összpontosítasz, és mások ezt a viselkedést látják."
http://www.youtube.com/watch?v=TGelsMOIJZY
kamikaze
Hero
*****

Segített (Karma): +61/-5
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 1 425« Válasz #29 Dátum: 2010. Július 16. Péntek, 14:31:54 »

Hi!
Nagyon jól összeszedett cikk, gratulálok!  iagree
A 8-as pontnál esett le, hogy a volt (egyébként pszihológus) barátnőm miért kritizál annyit. Így akarja az önbizalmamat lefaragni, hogy ne legyen másik csajom és menjek vissza hozzá... Persze lehet, hogy ez nem tudatos nála de már egyre inkább idegesítő.  banghead
Naplózva

"Az, aki nem tudja értékelni a kis dolgokat, soha nem fog véghezvinni nagyokat."

"A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést."

"Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is present."
csupa-kabra
Special User
***

Segített (Karma): +5/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 111


What Chupacabra..?


« Válasz #30 Dátum: 2010. Július 17. Szombat, 09:44:17 »

Ez durván motiváló cikk! Beteszem könyjelzőnek, ha azon kapnám magam, hogy kezdem unni az olvasást/gyakorlást...

Köszi!!
Naplózva

Bármelyik férfi képes elejteni a kiszemelt nőnemű zsákmányt! csak egy jó puska kell!
/Hitch/
andrewboyka
Power User
***

Segített (Karma): +8/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 41« Válasz #31 Dátum: 2010. Augusztus 08. Vasárnap, 18:25:02 »

Óriási cikk, nagy lendületet adtál. Köszi
Naplózva
Yakuza
Csajozási Newbie
*

Segített (Karma): +0/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Hungary Hungary

Hozzászólások: 7


« Válasz #32 Dátum: 2010. Szeptember 21. Kedd, 16:33:18 »

A cikket elolvasva teljesen átszellemülten mentem le a városba gyakorolni.
És megdöbbentő volt az eredmény.
 celebrate great
Ennyi emberrel soha eddig nem beszéltem még, mint  a mai nap folyamán.
És volt egy fura érzésem...
Mégpedig az, hogy a lányok akartak felszedni engem, és nem fordítva.
 Woot_Emoticon
Mindenesetre hatalmasat dobott az önbizalmamon.

Köszönet a cikkért....
 You_Rock_Emoticon
Naplózva
Picassoo2010
Csajozási Newbie
*

Segített (Karma): +0/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Hungary Hungary

Hozzászólások: 3


« Válasz #33 Dátum: 2010. Szeptember 29. Szerda, 08:02:30 »

Na, ez tetszik Cheesy részletekbe menő, és valóban elgondolkodtató anyagocska Cheesy thanx
Naplózva
Wiktorius
Csajozási Newbie
*

Segített (Karma): +0/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 4« Válasz #34 Dátum: 2010. Október 05. Kedd, 17:32:44 »

Ez tuti jó cikk! breakcomp violent-smiley-007 victory
Naplózva

A jobbik énem szerelmes,a rosszabbik csak baszna,a jó elbukik,mert rosszabb azt akarja!
recko
Hero
*****

Segített (Karma): +17/-15
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 1 329« Válasz #35 Dátum: 2010. Október 14. Csütörtök, 18:21:37 »

Rocco!

Ezt nem sok embernek mondtam, de isten vagy!
Naplózva

mologa
Elegant User
****

Segített (Karma): +2/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 234« Válasz #36 Dátum: 2010. November 06. Szombat, 12:20:27 »

jaja élni kell. De ha egy csajra egyböl ugy nyomulsz hogy látja rajtad hogy megakarod dugni semmi esélyed nála.

mod: ha a topicnyitónak válaszolsz, ne másold be legközelebb az egészet! Túl nagy lesz a topic.
Naplózva

"Ahol eltörtél, ott leszel erős. Ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen és ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen..!"
recko
Hero
*****

Segített (Karma): +17/-15
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 1 329« Válasz #37 Dátum: 2010. November 06. Szombat, 12:23:00 »


jaja élni kell. De ha egy csajra egyböl ugy nyomulsz hogy látja rajtad hogy megakarod dugni semmi esélyed nála.

Nem biztos!

A csaj is azt érzi, amit te! Smiley ha te dugni akarsz, ő is!
Naplózva

mologa
Elegant User
****

Segített (Karma): +2/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 234« Válasz #38 Dátum: 2010. November 06. Szombat, 12:27:27 »


jaja élni kell. De ha egy csajra egyböl ugy nyomulsz hogy látja rajtad hogy megakarod dugni semmi esélyed nála.

Nem biztos!

A csaj is azt érzi, amit te! Smiley ha te dugni akarsz, ő is!

Persze a 15 -18 éveseket bárki ráveszi a dugásra Smiley  De egy 25-30 é nöt nehezebb. De meglet ött is Smiley  Na meg ha csak igy megkapunk egy nöt azt bárki más is megkapja.  Ilyen csaj nem kéne nekem komolyabb kapcsra. Smiley  Ma meg már az van hogy a csaj szedi fel a palikat. Akik kicsit tökösebbek azokat a csajok felszedik Smiley  pl. discoban
Naplózva

"Ahol eltörtél, ott leszel erős. Ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen és ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen..!"
Question
Special User
***

Segített (Karma): +19/-1
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 151« Válasz #39 Dátum: 2010. November 06. Szombat, 13:38:18 »

"Na meg ha csak igy megkapunk egy nöt azt bárki más is megkapja."

Ez tipikus önbizalomhiányos szöveg. Csak az kapja meg, aki legalább olyan kúl, mint mi.  Cheesy
Amúgy meg kit érdekel, hogy hány partnere volt a nőnek? Ha jól érzed vele magad, akkor nem mindegy?
Naplózva
recko
Hero
*****

Segített (Karma): +17/-15
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 1 329« Válasz #40 Dátum: 2010. November 06. Szombat, 13:58:41 »


Persze a 15 -18 éveseket bárki ráveszi a dugásra Smiley  De egy 25-30 é nöt nehezebb. De meglet ött is Smiley  Na meg ha csak igy megkapunk egy nöt azt bárki más is megkapja.  Ilyen csaj nem kéne nekem komolyabb kapcsra. Smiley  Ma meg már az van hogy a csaj szedi fel a palikat. Akik kicsit tökösebbek azokat a csajok felszedik Smiley  pl. discoban

HÁHÁÁÁÁÁ Cheesy

Apa! Egy olyan 18 alatti csaj mondj, akit bárki meg tud dugni! Cheesy Csak egyet! Smiley
Akit a csajok szednek fel, az érdekes, és nem tökös Smiley Tökös az, aki odamer mennia  csajhoz felszedni bármilyen sablon/nem sablon szöveggel, aki 3mp után le mer smárolni egy csajt! Smiley Igen, ők tökösek!
Naplózva

oti
Lifeartist
Elegant User
****

Segített (Karma): +54/-1
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Nő
Austria Austria

Hozzászólások: 304


« Válasz #41 Dátum: 2010. November 06. Szombat, 14:14:25 »

"Persze a 15 -18 éveseket bárki ráveszi a dugásra."

Tény h. a fiatal lányok nem annyira kalibráltak, mint
egy sokkal idősebb.Ha egy ilyen csajt megakarsz dugni,
sokkal többet kell gamelned, mint egy idősebbet.
Mystery szerint, átlag 7 óra együttlét
kell, hogy szex alakuljon ki (és ez igaz is, legalább ennyi)
mármint ha rendesen eszkalálsz, kino, vonzalom, komfort,
végig csinálod.Persze van kivétel és akkor beszélünk
susztermattról, amikor ennél jóval rövidebb idő kell.
Egy ilyen fiatal csajnál, nem elég, a hét óra együttlét
még a tíz sem, főleg ha te vagy neki az első komoly,
úgyértem akivel dugni is fog.Jóval több idő kell és
öcsém olyan utolsó pillanati ellenállást kapsz, hogy
a pofád leszakad.
Naplózva
mologa
Elegant User
****

Segített (Karma): +2/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 234« Válasz #42 Dátum: 2010. November 06. Szombat, 14:44:10 »Jajj nem igy értettem Smiley Cheesy  Nem tökös hanem olyan menönek látszik de nem mer a csajokhoz hozzászolni.   Láttam már ilyet házibulikban discokban is. Nem is tudom h nevezzem az ilyeneket.  Szerencsés AFCS-k Smiley  De amugy ha megnézed ma tényleg az megy h a csajok szedik fel a palikat!  De hát azok a palik meg is érdemlik.
Naplózva

"Ahol eltörtél, ott leszel erős. Ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen és ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen..!"
kamm
Pua PreExpert User
Elegant User
****

Segített (Karma): +62/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 845


HCSV


« Válasz #43 Dátum: 2010. November 16. Kedd, 22:04:20 »

Épp most néztem egy műsort, aminek a zárómondata azt hiszem épp idevág:

"Ránézek egy kisgyerekre és azt mondom: Fiú! Indulj el! Tudod, hogy arra születtél, hogy szerelmes legyél, hogy mély kapcsolatokat alakíts ki, hogy vágyakozz a szex után. Úgyhogy gyerünk! Próbálj kicsit felelősen érni! Tehát ne árts magadnak túl sokat, de indulj! Az élet azért van, hogy éljünk!"
Naplózva

"Mindaddig egy senki vagy, ameddig azt hiszed magadról, hogy vagy valaki."
Klunya
Junior User
**

Segített (Karma): +0/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Hungary Hungary

Hozzászólások: 10


« Válasz #44 Dátum: 2011. Június 27. Hétfő, 21:13:01 »

 Hát eddig maximum Yoda tanításai érintették meg ennyire a kis lelkivilágomat, bár a jedi mester nem volt ennyire motiváló  d030 Minden nap elolvasom legalább 1x  You_Rock_Emoticon
Naplózva
GTOM
Elegant User
****

Segített (Karma): +4/-64
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 283


« Válasz #45 Dátum: 2011. Július 19. Kedd, 15:15:42 »

"10. hogy teljes legyen a lista. ha úgy érzed, akarsz nőt az életedben, KAPCSOLD KI A GÉPET, menj ki a lakásból, és tegyél valamit az életedért!"

LOL és mit érek el vele? Semmit... online gamel még legalább vmit össze lehet hozni.
Naplózva
zolee19
Elegant User
****

Segített (Karma): +20/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Hungary Hungary

Hozzászólások: 404


« Válasz #46 Dátum: 2011. Július 19. Kedd, 19:22:51 »

Hihetetlen mennyire negatív, makacs ember vagy.

Kimész, találsz egy jó hobbit, lesznek új ismerőseid,
barátaid. Szocializálódsz, kiépítesz egy új szockört, ha kell.

Kijársz terepre nyitni, ismerkedni.
Lehet így ismered meg álmaid nőjét.

Át kéne állítanod a gondolkodásod pozitívra.
Lásd mindenben a jót, a pozitívat.
Lehet kezdetben nehéz lesz, de próbálkozz,
kitartás, és menni fog !!

Olvass pozitív könyveket, Napoleon Hill,
Louise L. Hay.
Naplózva
GTOM
Elegant User
****

Segített (Karma): +4/-64
Nem elérhető Nem elérhető

Hozzászólások: 283


« Válasz #47 Dátum: 2011. Július 20. Szerda, 08:41:19 »

XX alkalommal kimentem mindenféle helyekre minden eredmény nélkül.

Szórakozóhelyek életkedv rombolásra jók, utcán meg csak naturaloknak megy.
Naplózva
mologa
Elegant User
****

Segített (Karma): +2/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 234« Válasz #48 Dátum: 2011. Július 23. Szombat, 18:20:49 »

Régen amikor még internet sem volt meg még mobiltelosem szerinted hogyan ismerkedtek?  Kint az utcán meg szorakozohelyeken.   Én azt vettem észre hogy a csajok kajak várják hogy a pasik leszolitsák őket legalábbis a discokban. Mondjuk itt sok a szép akik csak arra hajtanak hogy vegyél nekik piát meg hogy lóvés csávó vagy e. De őket a legkönnyebb leszólitani. Akármilyen szöveget nyomsz meghallgatnak. De amikor kinyögi h gyere hivj meg valamire akkor lerázod Smiley De legalább rájössz hogy nem is olyan nagy cucc megszólitani egy csajt.  A beszélgetés fenttartása az már nehezebb Smiley   
Naplózva

"Ahol eltörtél, ott leszel erős. Ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen és ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen..!"
origer
Elegant User
****

Segített (Karma): +7/-1
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 523« Válasz #49 Dátum: 2011. Július 23. Szombat, 20:31:36 »

Régen amikor még internet sem volt meg még mobiltelosem szerinted hogyan ismerkedtek?  Kint az utcán meg szorakozohelyeken.   Én azt vettem észre hogy a csajok kajak várják hogy a pasik leszolitsák őket legalábbis a discokban. Mondjuk itt sok a szép akik csak arra hajtanak hogy vegyél nekik piát meg hogy lóvés csávó vagy e. De őket a legkönnyebb leszólitani. Akármilyen szöveget nyomsz meghallgatnak. De amikor kinyögi h gyere hivj meg valamire akkor lerázod Smiley De legalább rájössz hogy nem is olyan nagy cucc megszólitani egy csajt.  A beszélgetés fenttartása az már nehezebb Smiley   

Dettó, nálunk is. Már annak örülnek, ha valaki odamegy hozzájuk  Cheesy
Mert sok a birka AFC
Naplózva

"Soha ne tekints úgy egy nőre, mint jövőbeli társra!"

"Az emberekből általában nem az erő hiányzik, hanem az akarat."

"a kúlság és az önbizalom nem genetikailag kódolt, a nem kúlság és az
önbizalomhiány csak rossz szokás, amit útmutatással és akaraterővel meg lehet változtatni"
Oldalak: [1] 2 3 4 5   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2019 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 11ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.

Új Tagok, Kezdő Kérdések, Aktuális Információk
8192: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead
Fájl: /home/ferfikom/public_html/puafestival.com/forum/Sources/Load.php(198) : runtime-created function
Sor: 3