Önmagad megértése, mint Férfi
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2020. Július 07. Kedd, 05:51:46
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Szavazás: Melyik forma szimpatikusabb neked a cikkhez? Érdekel a véleményed, de olvasd el elejétől a végéig!
(Szavazás lezárva: 2011. Március 23. Szerda, 02:11:17)
Poll Results Melyik forma szimpatikusabb neked a cikkhez? Érdekel a véleményed, de olvasd el elejétől a végéig!
Egyes verzió -  11 (61.1%)
Kettes verzió -  3 (16.7%)
Egyik sem -  1 (5.6%)
Mindkettő, mindegy! -  3 (16.7%)
Összes szavazó: 18
Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2011. Március 03. Csütörtök, 02:38:53 #0
Jimmi

Önmagad megértése, mint Férfi


Kérlek szavazz! Melyik verzió tetszett jobban? Egyes vagy Kettes?

EGYES VERZIÓ


Megnéztem a Fekete Hattyú filmet...

Támadt pár gondolatom...  098

Akinek már nem inge... de aki kicsit is kételkedik férfias mivoltában, annak ezennel kötelező olvasmányként előírom:

A célja a férfivá válásodnak, az igazi férfivá válásodnak, (nemcsak biológialag) az hogy értsd meg önmagad!

Értsd meg tested!

Értsd meg szexualitásod!

Értsd meg mit jelent férfinak lenni!

Kell életedben egy "jelenet", amikor férfivá válsz! Ami egyfajta mintaként szolgál majd ahhoz, hogy tényleg férfinak érezd magad!

Mert végülis mitől érzed magad férfinak? Sokmindenkinek más...
Lehet attól, hogy éppen dugsz egy vonzó lányt...
Lehet attól, hogy éppen megcsókoltad a kiszemelt lányt, aki láthatólag boldog, hogy összejöttetek
Lehet attól, hogy ismeretségi körödben a lányok folyamatosan össze akarnának jönni veled... te meg válogatsz! Smiley

A lényeg, érezd magad férfinak! Igazán férfinak!

Hogyan is van ez?

A tested megértése:
Ébredj fel, hogy a tested arra született, hogy egy másik női testtel párosodjon! Nem arra, hogy a testedet hazavidd aludni, majd másnap munkahelyen, vagy az iskolában letárold!
A szex, két test örömforrása (és utódok nemzése) életünk természetes része, bizonyítja ezt kb. 7 milliárd földlakó jelen állapot szerint! Smiley
Nem kell feltétlen máris dugni, de érezd egy másik (ellenkező nemű) test melegét ölelésedben, kezedben és később öledben! Nem anyukádét! Smiley Hol van az már... 18 éves elmúltál jócskán nem? Szakadj el tőle! Ideje egy másik csöcs felé nézni!

És te ehelyett mit csinálsz? Jobb esetben kerülöd a női testekkel való érintkezést. Nem mersz odamenni és kezet nyújtani, majd megpuszilni a lányokat. Vagy ha ez megy, nem mered őket megölelni! Mi van rosszabb esetben?
Nem csinálsz semmit, vagy épp maszturbálsz, ahelyett, hogy kimennél a plázába és ismerkednél! Vagy lemennél a helyi klubba, és megismernél pár lányt, akik odajárnak!

ÉBREDJ MÁR FEL EMBER! FÉRFITESTBE SZÜLETTÉL! Arra, hogy női testeket megérints, megfogj és szívedbe zárd őket a lelkükkel együtt!

Először értsd meg a farkat (szexuális felvilágosító könyvek elmélete), majd a női mellet vagy a pinát. Ezekután fedezd fel fizikailag is. De ne kelljen erre 10-20 óránál több időt eltöltened. Menj rá ezekután a mellekre, érd el, hogy megérints minél hamarabb egyet! stb...
Női test! Nincs annál izgalmasabb örömforrás. Hihetetlen lesz amikor megérinted álmaid nőjének kezét, arcát, később mellét, punciját! Tegyél érte!


Szexualitásod megértése:
Értsd meg, hogy mi a férfiszerep a szexben! Nem az, hogy dugj! Az a végeredmény, egy jóleső, kielégítő érzés amit okozol egyszerre két testnek egyszerre!
A Férfi szerepe az, hogy szexuális legyen! Legyen Férfi! Úgy légy férfi, aki úgy tud nézni egy nőre, mint ahogy a Magassági Mámorban a főhős a nőjére! Sugározzon az az őserő, az az ősi dolog, ami megmagyarázhatatlan!

Egyik gyerekkori barátom már 16 évesen tudott úgy nézni egy nőre, hogy közben nem sóvárgott, csak kifejezte a szemeivel, hogy mennyire nőnek látja a kiszemeltet, és hogy ezt mennyire férfi módjára teszi!

Ahelyett, hogy sunnyognál adj értéket! Ahhoz, hogy nőd legyen, PAZAROLJ EL RENGETEGET! Menj oda ma egy nőhöz, mondd meg, hogy mi tetszik neked benne, és utána kedvesen köszönj el, határozottan, nem elhalkulva, nagy energiával, barátságosan, nem hezitálva... (ha nem megy, sürgősen keress meg! Wink )
Mondd meg a nőnek, aki tetszik neked az utcán, hogy "Szívesen szexcsatáznák veled!" De ne kuncogj közben, meg ne nevesd el, hanem mosolyogva lépj oda hozzá, és mondd neki: "Szia! Idejöttem, mert akarok mondani valamit..." ..."Annyira szexi a mosolyod, hogy gondoltam legszívesebben itt megcsókolom az ajkad!" Nem -nám...-ném... A kulcs, hogy ezután nézz mélyen a szemébe, és meglátod ő fogja elvenni a tekintetét hamarabb! Látja, hogy egy domináns szexualitását felvállaló férfival van dolga, korától függetlenül! Nem kell megcsókolni, csak mondd meg! Kezdésnek az első lánynak mondd azt: "Szia! Idejöttem, mert el kellett mondanom, hogy régen találkoztam ilyen kisugárzású lánnyal, mint te..." és köszönj el kedvesen!


Férrfinak lenni mit jelent:
Ébredj fel! Ne hagyd, hogy a nők (vagy egy nő) irányítsanak téged, mégha azt is igyekeznek az emancipáció hívei elterjeszteni! Kell legyen célodnak lennie! Kell, hogy magabiztos légy! Minden amit már olvashattál! Tegyél le valamit az asztalra, aminek elsősorban te nagyon örülnél, de kívül van a nőkkel való ismerkedés területén... Úszd át a balatont, indíts egy klubot, csinálj egy vállalkozást, tökmindegy, de tégy meg valamit magadért, avagy másokért!
Légy Férfi! Tanuld meg azt, hogy mit jelent Férfiként kommunikálni... Tanuld meg, hogy lehet elcsábítani egy nőt! Legyen életed!
Légy te az, aki irányít! Miért? Mert ez a vonzó... A régi törzsi időkben is ez volt... annak voltak a legjobb női, aki irányította a törzset. Legyen az 10 fős, vagy 150 fős. A törzsi vezető segített elsősorban... Ezzel irányítasz, ha segítesz! De nem mindegy hogyan, tanuld meg!

Összefoglalva:
Értsd meg tested, értsd meg lelked! Férfinak születtél, tehát ideje nem kisfiúként, hanem férfiként viselkedni!
Ha még most vissza akarnál menni a langymeleg szobádba ...ni, vagy anyukádhoz akarnál bújni, ha kudarc ér, és a tanuláson, munkádon, nőkön kívül nincs igazán célod, akkor azt tudom mondani neked:

ÉBRESZTŐ!Fiamnak 12-13 évesen ezt fogom először odaadni, hogy olvassa el, és értse meg jól! Utána jöhetnek a felvilágosító könyvek, ha nem olvasott addig... majd ezután jöhetnek egyéb hódítási tippek!

MÁSODIK VERZIÓ

Megnéztem a Fekete Hattyú filmet...

Támadt pár gondolatom...  098

Akinek már nem inge... de aki kicsit is kételkedik férfias mivoltában, annak ezennel kötelező olvasmányként előírom:

A célja a férfivá válásnak, az igazi férfivá válásnak, (nemcsak biológialag) az hogy értsük meg magunkat!

Értsük meg testünket!

Értsük meg szexualitásunkat!

Értsük meg mit jelent férfinak lenni!

Kell életünkben egy "jelenet", amikor férfivá válsz! Ami egyfajta mintaként szolgál majd ahhoz, hogy tényleg férfinak érezzük magunkat!

Mert végülis mitől érzi magát férfinak valaki? Sokmindenkinek más...
Lehet attól, hogy éppen dug egy vonzó lányt...
Lehet attól, hogy éppen megcsókolta a kiszemelt lányt, aki láthatólag boldog, hogy összejöttek
Lehet attól, hogy férfi ismeretségi körében a lányok folyamatosan össze akarnának jönni vele... ő meg válogat! Smiley

A lényeg, érezze magát férfinak! Igazán férfinak!

Hogyan is van ez?

A teste megértése:
Ébredjünk fel, hogy a férfi teste arra született, hogy egy másik női testtel párosodjon! Nem arra, hogy a testét hazavigye aludni, majd másnap munkahelyen, vagy az iskolában letárolja!
A szex, két test örömforrása (és utódok nemzése) életünk természetes része, bizonyítja ezt kb. 7 milliárd földlakó jelen állapot szerint! Smiley
Nem kell feltétlen máris dugni, de érezze egy másik (ellenkező nemű) test melegét ölelésében, kezében és később öleében! Nem anyukájáét! Smiley Hol van az már... 18 éves elmúlt jócskán nem? Szakadjon el tőle! Ideje egy másik csöcs felé nézni!

És ő ehelyett mit csinál? Jobb esetben kerüli a női testekkel való érintkezést. Nem mer odamenni és kezet nyújtani, majd megpuszilni a lányokat. Vagy ha ez megy, nem meri őket megölelni! Mi van rosszabb esetben?
Nem csinál semmit, vagy épp maszturbál, ahelyett, hogy kimenne a plázába és ismerkedne! Vagy lemenne a helyi klubba, és megismerne pár lányt, akik odajárnak!

ÉBREDJÜNK MÁR FEL! FÉRFITESTBE SZÜLETTÜNK! Arra, hogy női testeket megérintsen, megfogjon és szívébe zárja őket a lelkükkel együtt!

Először értse meg a farkat (szexuális felvilágosító könyvek elmélete), majd a női mellet és a pinát. Ezekután fedezze fel fizikailag is! De ne kelljen erre 10-20 óránál több időt eltöltenie. Menjen rá ezekután a mellekre, érje el, hogy megérintsen minél hamarabb egyet! stb...
Női test! Nincs annál izgalmasabb örömforrás. Hihetetlen érzés, amikor megérinti álmai nőjének kezét, arcát, később mellét, punciját! Tegyünk érte!


Szexualitás megértése:
Értsük meg, hogy mi a férfiszerep a szexben! Nem az, hogy dugjunk! Az a végeredmény, egy jóleső, kielégítő érzés amit okozol egyszerre két testnek egyszerre!
A Férfi szerepe az, hogy szexuális legyen! Legyen Férfi! Úgy legyen férfi, aki úgy tud nézni egy nőre, mint ahogy a Magassági Mámorban a főhős a nőjére! Sugározzon az az őserő, az az ősi dolog, ami megmagyarázhatatlan!

Egyik gyerekkori barátom már 16 évesen tudott úgy nézni egy nőre, hogy közben nem sóvárgott, csak kifejezte a szemeivel, hogy mennyire nőnek látja a kiszemeltet, és hogy ezt mennyire férfi módjára teszi!

Ahelyett, hogy sunnyognánk, adjunk értéket! Ahhoz, hogy nője legyen, PAZAROLJON EL RENGETEGET! Menjen oda ma egy nőhöz, mondja meg, hogy mi tetszik neki benne, és utána kedvesen köszönjön el, határozottan, nem elhalkulva, nagy energiával, barátságosan, nem hezitálva... (ha nem megy, sürgősen keressen meg az illető! Wink )
Mondja meg a nőnek, aki tetszik neki az utcán, hogy "Szívesen szexcsatáznák veled!" De ne kuncogjon közben, meg ne nevesse el, hanem mosolyogva lépjen oda hozzá, és mondja azt neki: "Szia! Idejöttem, mert akarok mondani valamit..." ..."Annyira szexi a mosolyod, hogy gondoltam legszívesebben itt megcsókolom az ajkad!" Nem -nám...-ném... A kulcs, hogy ezután nézzen mélyen a szemébe, és meg fogja látni ő fogja elvenni a tekintetét hamarabb! Látja, hogy egy domináns szexualitását felvállaló férfival van dolga, korától függetlenül! Nem kell megcsókolni, csak mondja meg! Kezdésnek az első lánynak mondja azt: "Szia! Idejöttem, mert el kellett mondanom, hogy régen találkoztam ilyen kisugárzású lánnyal, mint te..." és köszönjön el kedvesen!


Férrfinak lenni mit jelent:
Ébredjünk fel! Nem a nők irányítanak, mégha azt is igyekeznek az emancipáció hívei elterjeszteni! Kell legyen célunknak lennie! Kell, hogy magabiztos legyen! Minden amit már olvasott máshol! Tegyen le valamit az asztalra, aminek elsősorban ő maga  nagyon örülne, de kívül van a nőkkel való ismerkedés területén... Ússza át a balatont, indítson egy klubot, csináljon egy vállalkozást, tökmindegy, de tegyen meg valamit magáért, avagy másokért!
Legyünk Férfiak! Tanuljuk meg azt, hogy mit jelent Férfiként kommunikálni... Tanuljuk meg, hogy lehet elcsábítani egy nőt! Legyen élete a Férfinak!
Legyen ő az, aki irányít! Miért? Mert ez a vonzó... A régi törzsi időkben is ez volt... annak voltak a legjobb női, aki irányította a törzset. Legyen az 10 fős, vagy 150 fős. A törzsi vezető segített elsősorban... Ezzel irányít a férfi, ha segít! De nem mindegy hogyan, tanulja meg!

Összefoglalva:
Értsük meg testünket, értsük meg lelkünket! Férfinak születtünk, tehát ideje nem kisfiúként, hanem férfiként viselkedni!
Ha még most vissza akarnánk menni a langymeleg szobádba ...ni, vagy anyukánkhoz akarnánk bújni, ha kudarc ér, és a tanuláson, munkádon, nőkön kívül nincs igazán célunk, akkor azt tudom mondani neked:

ÉBRESZTŐ!Fiamnak 12-13 évesen ezt fogom először odaadni, hogy olvassa el, és értse meg jól! Utána jöhetnek a felvilágosító könyvek, ha nem olvasott addig... majd ezután jöhetnek egyéb hódítási tippek!


Kérlek szavazz! Melyik verzió tetszett jobban? Egyes vagy Kettes?


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2011. Március 03. Csütörtök, 07:20:20 #1
kamm

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

Ennyire jó ez a film? Shocked


"Mindaddig egy senki vagy, ameddig azt hiszed magadról, hogy vagy valaki."
Nem elérhető  
Read 2011. Március 03. Csütörtök, 09:29:20 #2
Samee

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

Jimmi....

Gratulálok! Egy újabb, remek cikk... Cheesy
Olyan dolgokat írtál le, amik évekkel ezelőtt fogalmazódtak meg bennem.
Ezek hasznos dolgok, főleg olyanoknak, akik most keresik a helyüket az életben, a világban.


"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." (Stephen Dolly).

Attracting girls will be as simple or as complicated as you make it.

If you have more posts on any
single PUA forum than you have opened sets in your entire life, you are a keyboard jockey.

Nincs kudarc, csak visszajelzés....

A wise man once stated, “Amateurs study tactics. Professionals study logistics.”
Nem elérhető  
Read 2011. Március 03. Csütörtök, 21:07:04 #3
rausch87

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

Bennem ez asszem 2 hete fogalmazódott meg, a PÜ-dből Jimmi, amit az egyik HSZ-emre írtál.
Nekem erről az a véleményem, hogy a felébredéshez egy jó társaság is kell. Még akkor is ha negy az elszántság.  banghead


Day és night game-re keresek társat előre egyeztetett időpontban. Én folyamatos műszakban vagyok így egy nappal előtte kell írnod minimum, hogy egyáltalán tudjak róla.
"Park" a vágóhídnál (amikor ingyenes a belépés) és MR2 vagy ha ismered a B2-t akkor az is lehetséges éjszakai helyszín. Időpontnak nappal a 8 és 13 óra közötti időpont lenne jó nekem.
Nem elérhető  
Read 2011. Március 04. Péntek, 00:14:19 #4
Jimmi

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

A felébredéshez elég egy jó apa is! Wink
vagy egy jó edző, vagy egy jó barát...

Vagy persze valóban: itt a közösség! Wink

Mindenképp kell az elszántsághoz partner, aki támogat!


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2011. Szeptember 09. Péntek, 09:13:06 #5
gegepapa

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

Jimi!
Köszi a cikket, nagyon hasznos volt! Azt hiszem párszor még el fogom olvasni a közeljövőben  Grin-Vigyorog
Annyira találó, hogy szerintem ezzel kéne kezdeni mindenkinek a fórumot!
Üdv.: G  13
Nem elérhető  
Read 2013. Január 26. Szombat, 19:27:43 #6
J.D.

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

csak nekem nem estek le ezek a verziók? meg hogy hogy támadt ez a gondolatod a filmből?  smiley_confused1
Nem elérhető  
Read 2013. Január 26. Szombat, 20:09:28 #7
Jimmi

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

csak nekem nem estek le ezek a verziók? meg hogy hogy támadt ez a gondolatod a filmből?  smiley_confused1

Mi nem esett le?  021

Hogy támadnak gondolataim?

Úgy, hogy teljesen más szögekből tudom nézni a dolgokat."Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Január 26. Szombat, 20:35:13 #8
J.D.

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

Az hogy mi a lényeges különbség a 2 verzió között?? Smiley
Nem elérhető  
Read 2013. Január 26. Szombat, 21:20:11 #9
Jimmi

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

Az hogy mi a lényeges különbség a 2 verzió között?? Smiley

Semmi.

Bár magyar tanárt ajánlhatok. Tongue


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Március 31. Vasárnap, 20:59:13 #10
Vortex

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

Hat a ket verzio kozott nincs semmi kulonbseg, szerintem azert akartad, hogy legalabb 2x elolvassuk, hogy jobban a fejunkben menjen Smiley


If you're going through hell, keep going.
Nem elérhető  
Read 2013. Április 01. Hétfő, 14:49:21 #11
Coolcat

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

Elsőre szavazok. Szerintem a férfiasságot rendesen tanítani kéne, mert amit manapság látok a tinik többségénél az sokszor kiakaszt. A legrosszabb, amikor vagy aláznak egy nőt, húsként kezelik és tiszteletlenek vele; vagy az, hogy ok nélkül szét bókolják, mondjuk egy kacsaszájú kép miatt és lelki szemetesládát játszanak. Aztán persze ha nem érik el a céljukat vele kapcsolatban, jön a k&#ázás és elmondják mindennek a csajt.

"Annyira szexi a mosolyod, hogy gondoltam legszívesebben itt megcsókolom az ajkad!" Rendesen kedvem támadt kipróbálni, mint nyitás! Baromira megnövelné az önbizalmam az már biztos!

Elfelejtjük milyen férfinak lenni hála a befolyásoló környezetnek, ami a nőket sokkal felénk helyezi, pedig ideje megmarkolni amink van, és letenni az asztalra a nő elé! Sőt! Egy haver/barát is képes a rossz irányba befolyásolni minket.

Engem motivált az írás, Jimmi még több ilyet!

Szerk: Fantasztikus érzés, mikor egyre jobban fedezi fel az ember a szexualitás témakört. Olyan dolgokra jön rá, amit csak filmeken hallott, megismeri a testét, rájön, hogy vannak olyan képességei az ágyban, amit a lány nagyon értékel. Emlékszem az első szexnél a fogammal kapcsoltam ki a melltartót, úgy levetkőztettem, hogy észre nem vette, megtaláltam a g-pontot, és annyira meglepődtem, hogy szex után egy órán át azt nyöszörögtem, hogy "jééézus"Cheesy
Nem elérhető  
Read 2015. December 29. Kedd, 16:52:01 #12
Koresz

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

Nagyon jó cikk!!  PDT_Armataz_01_37

Az a baj, hogy mi az "Y" generáció tagjai nem esünk át semmiféle férfivá avatáson, beavatáson. A törzsekben mai napig vannak bizonyos feladatok szertartások, amiket meg kell tenni és utána a törzs többi tagja férfiként tekint rá nem fiúként. Itt ilyen volt a katonaság, amit ugye eltöröltek így nem maradt semmiféle férfivá avatási szertartás.

Szerintem férfinak lenni az, hogy felelősségteljes döntéseket kell hozni, amik befolyásolják az életedet illetve másokét, áldozatokat követel. Nem is feltétlen a férfivá váláshoz köthető, inkább így leszünk felnőttek.
Pl: szakma választása, felmondás egy jobb élet miatt, felvállalni egy műtétet, elköltözni stb.
Az is egy döntés, hogy mások legyünk mint a többiek, nem a divatot követni, kimutatni az érzéseinket, őszintének lenni a másikhoz (ma már ez is becsülendő) és mégse megsérteni.

Én nem tudom emberszámba venni azokat akik megalkudnak egy rossz munkahelyen, párkapcsolatban stb. Lehet elköltöznek otthonról, van munkájuk kocsijuk de nem képesek kommunikálni nőkkel, nem érzik át, hogy azért jöttünk a világra, hogy utódokat nemzzünk.

Az utód vállalása az mi? Felelősség..
Megszólítani a NŐ-t, megszerezni, megismerni, MEGTARTANI, és gyermeket csinálni.
Ha otthon ülsz az anyukáddal és semmit nem csinálsz az nem nevezhető se életnek se emberségnek. Akkor minek születtél? Az ember társas lény, MUSZÁJ ismerkedned. Szeresd magad annyira, hogy ÉLJ, ISMERKEDJ, CSALÓDJ, SZERESS, TAPASZTALJ!
Nem elérhető  
Read 2016. Szeptember 30. Péntek, 16:32:21 #13
Ladislav

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

Pár hónapja olvasgatom már ezt, mert sok igazságot ír benne és motiváló is. Most gondoltam megosztom veletek, mert illik ehhez a témához. A "pua dolgok többnyire nevetséges" résszel nem értek egyet, de a cikk alapjában nagyon sok jó dolgot ír le.

"lényeg a magabiztosság, a mosoly, a nyugalom és a szemkontaktus."

http://velvet.hu/randi/2016/06/25/en_is_klasszikus_beta_voltam_tutyimutyi_szerencsetlen/
Nem elérhető  
Read 2016. Október 01. Szombat, 16:16:34 #14
Shancee

Re:Önmagad megértése, mint Férfi

Egèszen pompás ez a cikk. Azt hiszem ez idáig még nem olvastam! Köszi a bumpért.
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (4%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 8 (18%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 11 (25%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 13 (29%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 7 (15%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 0 (0%)
 • -
 • Összes szavazó: 44
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[Tegnap - 23:33:36]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta Sabre
[2020. Április 28. Kedd, 12:24:49]Calendar
július 2020
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3 4
5 6 [7] 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31


* Havi top hsz.ó
Sabre Sabre
7 üzenet
Fenrir Fenrir
6 üzenet
kdom
6 üzenet
metal
4 üzenet
Jimmi Jimmi
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Milyen mobilod van jelenleg?
 • Pont HTC
 • 14 (9%)
 • -
 • Pont iPhone
 • 12 (8%)
 • -
 • Pont LG
 • 8 (5%)
 • -
 • Pont Motorola
 • 2 (1%)
 • -
 • Pont Nokia
 • 46 (32%)
 • -
 • Pont Samsung
 • 24 (16%)
 • -
 • Pont Sony Ericsson
 • 26 (18%)
 • -
 • Pont Egyéb (írd le)
 • 10 (7%)
 • -
 • Összes szavazó: 141
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.384 másodperc alatt készült el 53 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.166s, 26q)

Google visited last this page Tegnap - 22:38:45