Fiatal házas anyuka beíratta férjét!
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2020. Június 06. Szombat, 07:59:04
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2013. December 19. Csütörtök, 19:27:32 #0
Jimmi

Fiatal házas anyuka beíratta férjét!

A minap leveleztem egy friss házas hölggyel:

Kedves Gábor!

Az imént találtam rá honlapodra, nagyon tetszik. Sajnos kicsit későn találtam rád, hisz rövid az időnk.

A férjem évek óta ilyen tréninget keres magának. Már pszichológusnál is járt, de nem kapta meg azt, amit elvárt.
Jó kiállású, nőkkel is jól kommunikáló fiatal férfi, de elégedetlen a férfias határozottságával.

Vágya, hogy jobban ki tudja fejezni a férfiasságát, jobban meg tudja mutatni a férfias oldalát.
Már sokat beszélgettünk erről és megértem ezt az igényt, sőt támogatom. Minden bizonnyal én is profitálhatok belőle

Ezért kérem a segítséged.
Meglepném a férjem szülinapja alkalmából a tréningeddel. Olvastam a honlapon különböző verziókat, de tanácstalan vagyok.

Van valamennyi rugalmasság a képzésekben?
Ugyanis nekem legjobban a "sikeres és hatékony férfikommunikáció" tréning tetszik. A leírás jónak tűnik.
itt találtam:
http://ferfikommunikacio.com/ferfikommunikacio-sikeres-es-hatekony-kommunikacio-ferfiaknak

A leírásból azt gondolom, hogy erre vágyik.

Viszont tetszik a "sikeres és magabiztos férfi" szeminárium is. Az első és második modul együtt.
Viszont itt az első modulnál nem szeretném, ha arra tanítanátok meg, hogy felszedjen valakit valami szilveszteri bulin

Folyton azt mondja, hogy határozottabban szeretne az édesanyjával kommunikálni, és bizsergetőbben velem. Szeretné jobban kifejezni, hogy fontos vagyok számára (ezt én is támogatom:-) de nem nyálasan (a túlzott romantikától frászt kapok). Határozottabbnak és magabiztosabbnak szeretné láttatni magát. Hogy mások is olyannak lássák, amilyennek ő érzi magát belül.

Gábor!
Megvan!
Eligazodtam a honlapodon! Nehezen ment, de talán sikerült.
Komolyan fogyatékosnak érzem magam, hogy csak sokadszorra sikerült.

És döntöttem is gyorsan.
Mindhárom modulra befizetném, az esti terepgyakorlatra nem, tehát gold csomag. A január 11-ei időpontra gondoltam.
Van még hely?

Ha van, elküldöm a jelentkezést, és előre átutalnám a pénzt is a számlára.
Tudtok küldeni valamit a befizetésről, amit átadhatok neki? Díszoklevélben nem reménykedem, elég valami visszaigazolás is, hogy be van regisztrálva

Megpróbáljuk. Nagyon-nagyon tetszik, amit csinálsz. Meggyőződésem, hogy már az általános iskola végén minden fiút elküldenék hozzád egy egész napra, és néhány évente újra.
A kisfiam még csak 6 éves, de lehet hogy ő is megfordul majd nálad. Smiley


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. December 21. Szombat, 02:43:37 #1
Pityler

Re:Fiatal házas anyuka beíratta férjét!

Ez gondolom nem mindennapos esemény. Gondolom azért raktad fel, hogy egyrészt büszkélkedj vele valamelyest, (bár ezt szerintem majd a tréningek után, a kedves férj és az asszonyka véleményével kellene) másrészt hogy hozzászóljunk.

Számomra, megmondom őszintén, érdekes és kicsit meglepő ez a dolog. Olyan kérdéseket vet fel, hogy hogy jöttek össze egyáltalán, ha tényleg ennyire férfiatlan ez a férj, hogy pszichológushoz is fordult a problémájával? Illetve, ha ennyire pontosan tudja a férj, hogy mit szeretne, akkor miért nem csinálja egyszerűen? Miből gondolja, hogy ez a tanfolyam segíteni fog rajta? Illetve az utolsó pár sor: miből gondolja a hölgy már előre, hogy ennyire nagyon szuper lesz ez, hogy jó eséllyel majd a fiát is be fogja íratni? Persze jó dolog bízni és hinni valamiben, de ez azért túlzás.

Igaz, a hölgy részéről különösebb kritika nem hangzott el a férjére vonatkozóan, csak arról ír többször is, hogy a férje szeretne megváltozni, ez is elég furcsa nekem. Vagyis nem érzem ebből, hogy olyasmi szituáció lenne, mint a "házas emberek tesztkezelése" című írásban, nem tűnik úgy, mintha a hölgy elégedetlen lenne a férjével, de azért mégis támogatja a részvételét a tréningen.

Nem is értem, hogy a terepgyakorlatra miért nem fizette be?  Cheesy
Nem elérhető  
Read 2013. December 21. Szombat, 17:25:32 #2
Jimmi

Re:Fiatal házas anyuka beíratta férjét!

Pityler: nem ő az egyedüli házas, vagy párkapcsolatban élő, aki jön hozzánk. Bár az, hogy konkrétan a feleség íratja be hozzánk, az kivételes.

Ez magas fokú tudatosságot feltételez.

"Olyan kérdéseket vet fel, hogy hogy jöttek össze egyáltalán, ha tényleg ennyire férfiatlan ez a férj, hogy pszichológushoz is fordult a problémájával? "

Biztos hallottál a vonzalmi kapcsolókról: a nők nem 1-2 dologba szeretnek belénk, hanem sok apróságba. A dominancia hiánya, azaz a szeretet és erő kontrollálatlansága miatt még simán összejöhetsz az áhított nővel. (Elcsépelt, de igaz: megszerezni könnyű: megtartani nehéz.)

Akik elolvasták a Társas Iq könyvemet, főleg akik el is végezték a tréninget, tudják ezt a mátrixot, hogy hova helyezzék el a dominanciát. Minimális dominanciára felépülhet egy erős Vonzalom, sőt Kapcsolat, sőt BIZALOM is. Hiszen a kapcsolat jóbaráttá alakul, de mégis a lila köd, az, hogy nincs mellette versenyképes konkurencia, a feleséget elvakulttá tette, és már késő volt: összeházasodtak, anélkül, hogy a dominancia a férjnél meg lett volna. A dominancia apró (vagy nagyobb) töredezéseit pótolta az asszony, szeretetével, odaadásával. (Sok AFC erre vágyik, pedig ilyen nő nagyon ritka)

Viszont telnek a hónapok, 1-2 év, és látják mindketten, hogy nem elég boldogok: tanulnak, fejlődnek mindketten, és látják, hogy nem  megy ez a dolog. A dominancia újra gyenge vagy túl erős, és így nem teljes az életük.

"Illetve, ha ennyire pontosan tudja a férj, hogy mit szeretne, akkor miért nem csinálja egyszerűen?"

Smiley Jogos kérdés. Ezt az embernek meg kell tanulni. Vagy ideális esetben tizenéves korban, vagy kénytelen később. Később már tréning nélkül elképesztő nehéz a komfortzónádat kimozdítani. Nem mellesleg nem áll össze a fejedben egy minta. Nem tudod, hogy mi alapján kellene összerakni ezeket.
Tehát:
1. Minél idősebb vagy, annál nehezebb a komfortzónádat tágítani. Ideális 10-20 év között.
2. Lehet később punnyad bele. Megtanulja tizenéves korban, de 5-10 évig tunyul, kényelmes neki a párkapcsolat, vagy az, hogy nincs senkije. A társas kommunikáció folyamatos gyakorlásra szorul. De ha az alapok nincsenek meg, már rosszul épülhet be bármi.
3. A tréning azért jó, amit csinálunk, mert 1. alapos, nem megyünk tovább. lépésenként haladunk. Gyorsan, de kis lépésenként. Tehát egyre nehezedik, és amikor már meg a szemkontaktus, akkor megyünk tovább a tesztekre, utána megyünk a pörgetésre, utána megyünk a többi bonyolultabb gyakorlatra, aminek a végeredménye az, hogy minden nehéz és bonyolult szitut tud kezelni az ember. Legalábbis sokkal magasabb szinten.
4. A trénerhölgyek profin ki vannak képezve, és 1 óra alatt annyi visszajelzést adnak, és olyat, amit egy átag afc 3 év alatt sem. És azok a visszajelzések, amit az AFC kap, az nem stabil, hiszen a visszajelzés a csajoktól sokszor nem igaz, nem akarják megbántani...stb. indokkal megbízhatatlan.


"Miből gondolja, hogy ez a tanfolyam segíteni fog rajta?"

Lehet találgatni, tippem: Mert tudatos. Alaposan elolvasta a weboldalt, és felfogta, hogy ez neki jó lesz. Bízik bennem, hiszen látja, hogy mit csinálok, milyen eredménnyel. Persze át is verhetném, ha akarnám, de az én oldalamon kivétel nélkül valós eredmények, és sikerélmények vannak. Még nem tapasztalt rossz szolgáltatást a neten, tetszik a kisugárzásom, jó a karmám ezeregy ok lehet még.


"Illetve az utolsó pár sor: miből gondolja a hölgy már előre, hogy ennyire nagyon szuper lesz ez, hogy jó eséllyel majd a fiát is be fogja íratni?"

Mert ő elolvasta az összes sikerélményt. 2 hete felraktunk kb. 200-at, biztos látja, hogy ezek jók. Lehet látja azt a hitet, amit én látok, és sugárzok, hogy IGEN: Ez egy fantasztikus program és tényleg sok embernek óriásit segít.

Ez a küldetésem: sikeres férfiakat faragunk az élet minden területén!

Ezért veszek fel és képzek ki most jelenleg még 20 új munkatársat, ezért volt/van 12 stabil trénerhölgyem, akik már évek óta, van aki 4.5 éve velem van, és segítünk hathatósan segíteni a férfiaknak. Ezért van 2.5 éve tele szinte mindegyik hétvégém kiscsoportos tréningekkel, és ezért emelem lassan az égbe a coach díjaim, mert nincs időm a privát ügyfeleimre (nem tudok már újakat fogadni sajnos.)


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. December 21. Szombat, 22:36:28 #3
konfucius

Re:Fiatal házas anyuka beíratta férjét!

Bazdmeg Jimmi, tényleg, ez tök jó...

Engem miért nem képzel ki/veszel fel munkatársnak??! Kb másfél éve levelezünk erről!

A 140-es IQ-mmal szerintem elég gyorsan haladnék... (De még azt sem tudom elérni nálad HETEK ALATT, hogy a (sajnos) exbarátnőmet azonosíthatatlanná tedd a fórumon (ha már egyszer ez a vágya...))
Nem elérhető  
Read 2013. December 22. Vasárnap, 00:05:00 #4
Jimmi

Re:Fiatal házas anyuka beíratta férjét!

OFF: Konfucius: Az Extreme nevű moderátornak átadtam a feladatot, elvileg küldött emailt is neked 1-2 hete.

Az a helyzet, hogy kb. 3 hónapig elég szarul keresnél nálam, mivel ki kellene képződni admin munkatárssá, átlátni a dolgokat, a céget, az összes terméket, szolgáltatást (van kb. 10 tréning annak többféle verziója, tehát kb. 30 féle tréning, és van 20 termék (dvd, könyv)). Egy fix dolgot beszéltünk meg: a fordítás, viszont per pillanat arra nincs szükség égetően (illetve van, de ahhoz 40-50 órát kellene legalább tanulnod, hogy átlásd, hogy mondjuk tudj hírlevélre átírni, megírni, és beilleszteni a kampányainkba.)
Ha érdekel, keress meg nyugodtan, leülhetünk újra.
ON:
Igen, tényleg tök jó! Smiley


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. December 22. Vasárnap, 05:17:19 #5
kaen

Re:Fiatal házas anyuka beíratta férjét!

Lehet, hogy negatív hozzászólás lesz de nem hagy nyugodni a dolog.
Örülök a sikereknek tényleg!
Ha jól gondolom ez egy magán levelezés volt. Akkor viszont nem értem, hogy miért került ki a nyilvánosság elé egy ilyen levél. Én értem, hogy büszke vagy, hogy megkeresnek egy ilyen dologgal. De miért kell tudni több ezer embernek, hogy a férj hogyan kommunikál az anyjával és milyen bizsergetően beszél a feleségével. Milyen adatkezelés ez??
Tegyük fel ha azt levelezem veled, hogy kell egy tanfolyam mert félárbócon áll a zászló akkor az is kikerülhet a nagyközönség elé???
Hogy van ez?
Mikor először olvastam akkor le se sz@rtam, mert ez egy viszonylag zárt fórum. De most ugyanez a levél fogad a facebookon is.

jav.: Most látom, hogy ez kiemelt téma lett. Maximum szerintem a milyen kedved topicban érdemelt volna egy kis örömködést, hogy megkeresett egy friss házas. De semmiképp sem egy teljes levél idézését.

Egyáltalán nem tartom profi dolognak ezt!
Nem elérhető  
Read 2013. December 22. Vasárnap, 17:27:34 #6
Jimmi

Re:Fiatal házas anyuka beíratta férjét!

konf.: már eddig is offoltad csúnyán a topikot, kérlek az ilyeneket privát írd meg.
(Értem, hogy sürgős neked a moderáció, de annak idején te írtál be, és vállaltad a következményeket... fórumszabályzat...stb. )

Lehet, hogy negatív hozzászólás lesz de nem hagy nyugodni a dolog.
Örülök a sikereknek tényleg!
Ha jól gondolom ez egy magán levelezés volt. Akkor viszont nem értem, hogy miért került ki a nyilvánosság elé egy ilyen levél.

Azért mert engedélyt kértem rá. Illetve azért, mert név nélkül osztottam meg, és semmi olyan nem lett közzétéve, amiből következtetni lehetne másik emberre.

Én is örülök, ha tényleg örülsz! Smiley

Idézet
Én értem, hogy büszke vagy, hogy megkeresnek egy ilyen dologgal. De miért kell tudni több ezer embernek, hogy a férj hogyan kommunikál az anyjával és milyen bizsergetően beszél a feleségével. Milyen adatkezelés ez??

Ez nem adatkezelés kérdése, hanem annak nyilvánosságra hozása, hogy vannak emberek, akik pozitívan állnak a pua és egyéb fejlesztendő területekhez.

Vagy neked minden ismerősöd támogat, hogy milyen jó, hogy puaval foglalkozol? Vagy esetleg titkolni kell? Naugye...


Idézet
Tegyük fel ha azt levelezem veled, hogy kell egy tanfolyam mert félárbócon áll a zászló akkor az is kikerülhet a nagyközönség elé???

Az, hogy azt írom, hogy
"Peti írta, hogy neki félárbóc helyzet van... és emiatt tanfolyam kell neki." Ebből még nem derül ki semmi. Mivel téged nem Petinek hívnak.

Nem értem mi ezzel a gondod?

Idézet
Hogy van ez?
Mikor először olvastam akkor le se sz@rtam, mert ez egy viszonylag zárt fórum. De most ugyanez a levél fogad a facebookon is.

Igen, facebookon egy TITKOS ZÁRT CSOPORTBAN, ami ennél a fórumnál is zártabb, mivel csak ismerősök vannak ott.

Eddig még csak tippeltem, hogy szívatsz, most már biztos vagyok benne. Smiley


Idézet
Egyáltalán nem tartom profi dolognak ezt!

Nem baj. Nem lehet senki és semmi tökéletes.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (4%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 7 (17%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 11 (26%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 11 (26%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 7 (17%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 0 (0%)
 • -
 • Összes szavazó: 41
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Fenrir
[Tegnap - 10:52:18]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta Sabre
[2020. Április 28. Kedd, 12:24:49]Calendar
június 2020
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3 4 5 [6]
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30


* Havi top hsz.ó
Sabre Sabre
6 üzenet
Jimmi Jimmi
4 üzenet
SWEETBOY
4 üzenet
Fenrir Fenrir
3 üzenet
rboy81
1 üzenet
gabesz939
1 üzenet
Tapirusz Tapirusz
1 üzenet
angelcica
1 üzenet
Szabee Szabee
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Melyik van előbb?
 • Pont Önbizalom.
 • 65 (69%)
 • -
 • Pont Siker.
 • 25 (26%)
 • -
 • Pont Mást gondolok, írok a topikba
 • 3 (3%)
 • -
 • Összes szavazó: 93
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.23 másodperc alatt készült el 53 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.102s, 27q)

Google visited last this page Ma - 06:56:03