Oldal nyomtatása - Mentalista és Bűvész Szeminárium

Az Intelligens Csajozási Pua Fórum

PUA FESZTIVÁL RENDEZVÉNYEK és PROJEKTEK => CSAJOZÁSI és ISMERKEDÉSI TRÉNING/TANFOLYAM - PUAFESZTIVÁL KLUB => A témát indította: Switch - 2013. Június 11. Kedd, 00:28:48Intelligens Barátnőszerzés könyv Jimmitől, katt!   XII. Puafesztivál Tábor - 2020-ban. - Gyere el!Cím: Mentalista és Bűvész Szeminárium
Írta: Switch - 2013. Június 11. Kedd, 00:28:48
Sziasztok!

A fórumot olvasva láttam, hogy többször előjött a bűvészet téma. Sokan írtátok, hogy szívesen tanulnátok néhány trükköt, amivel csajozhatnátok. Én már több, mint 2 éve aktívan bűvészkedem, így arra gondoltam szerveznék egy trükktanítást.

A fórumon nem vagyok túl aktív, ezért bemutatkozom. 18 éves vagyok, egy haverommal csinálom a fellépéseket. Dolgoztunk már az Okay Italiaban, a Dobozban, felléptünk a Bazaar Klubban.  Voltunk a Vidor fesztiválon Nyíregyházán és Győrben.

Tudom, hogy most páran nem tudjátok, mennyire vagyok megbízható, hogy jók-e a trükkök. Ezért a következőre gondoltam.

xxxxx
A trükkök:

Monogram
Találd ki a csaj monogramját, mielőtt bemutatkoznátok! Ez a rutin annyira erős, hogy Mystery kedvenc csajozós trükkjei között szerepel. A módszerrel kitalálhatod a születési dátumát, vagy akár leírhatod pontosan életének egyik fontos eseményét is.

Graphic Memory
Bizonyítsd hihetetlen memóriádat egy pakli kártyával. Az áldozatod által megkevert paklit pár másodperc alatt memorizálod, majd fejből visszamondod a lapok sorrendjét. A trükk után megtaníthatod a módszer egy egyszerűsített változatát a csajnak, melyet a mindennapi élet során is használhat, például bevásárlólisták megjegyzésénél. Erről még egy jó darabig eszébe fogsz jutni.

Coin Bend
Saját rutin. Kitalálod a kölcsönkért pénzérme kiadási dátumát, majd a pénz meghajlik a néző kezében. A pénzhez egyszer sem érsz hozzá!

Ashes on Arm
Fun bártrükk. A csaj kézfejére szórt hamu áthatol a kezén, és az ökölbe zárt kezébe kerül. Váratlanul bedobva a beszélgetés során a legjobb a reakció.

Holy Grail
Oké, ez gyilkos. Nehézséget okoz a telefonszám megszerzése? Többé nem. A trükk a következő:
Megkéred a csajt, hogy gondoljon néhány véletlenszerű számra. A számokat a telefonján összeadva kijön egy 7 jegyű szám. Megmondod neki, hogy tárcsázza ezt a számot, és bárki is veszi fel, ő lesz a lelki társa. Találd ki kinél csöng ki. Nincs több kamu szám, nincs lehetősége nemet mondani, a randi pedig szinte garantált. A trükk ismerős lehet Dynamo TV showjából.

Match Test
Ideális megnyitáshoz vagy AA leküzdésére. Megjósolod a csaj választott kártyáját a megkevert pakliból.

Body Language Reading
Mutasd be lenyűgöző emberismereted és elemezd a célpontod testbeszédét. Papírlapokra írja fel különböző emberek nevét, akik valamilyen szerepet töltenek be az életében. Nem csak azt találod ki, hogy kit szeret és kit utál, de az egyik ismerőse nevét is. Mivel közeli ismerőseiről van szó, ezért  képes lehetsz erős érzelmeket kiváltani belőle.

Kiss
A csaj által húzott – és a telefonszámával megjelölt – kártyán megjelenik az ajaklenyomata. Eközben a kártyát végig a kezében tartja. A rutin tökéletes eszkalációhoz és rapport kiépítéséhez, arról nem beszélve, hogy még napokkal később is azon fog gondolkodni, hogy csináltad.

A trükkök mellett megtanítjuk az előadásukat, és mindent, ami ahhoz kell, hogy hihetetlen reakciókat érjetek el.

Ezen a héten bármelyik nap szívesen találkozom bármelyik adminnal, Jimmivel, vagy bárkivel akinek kérdése van.Cím: Re:Mentalista és Bűvész Szeminárium
Írta: Jimmi - 2013. Június 11. Kedd, 15:07:40
Helló!

Nagyon jó, hogy itt vagy, és értéket akarsz adni. Vidor fesztivál, Nyíregyháza? Ott születtem.

Örülök, hogy tartanál ilyet, de ehhez először is engedélyt kell tőlem kérned. Sokkal jobban jársz. Így a programot töröltem.

A héten a belvárosban tudunk találkozni, és megbeszéljük. a számom: 20/516-4576 (ha nem veszem fel, akkor kérlek sms-t küldj!)


Cím: Re:Mentalista és Bűvész Szeminárium
Írta: nemén - 2013. Június 11. Kedd, 15:25:59
Inspiráló trükköknek hangzanak!


Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve