Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2021. Január 16. Szombat, 10:20:21
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1] 2 3   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2017. Augusztus 02. Szerda, 18:46:18 #0
Horváthzoltán

Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Izgalmas napom volt. rettenetesen megb@szott a szakításom, ezért pusztán kíváncsiságból felmentem egy online társkeresőre, hogy milyen a felhozatal.
Volt fent egy csaj, akiről csak annyi látszott, hogy nagy mellei vannak és vékony- sportos, a fejét takarta a haja, és egy fitnesstyúk. Ráírtam mindkettőre. Nagy mell picit szivatott, de viszonylag gyorsan belement a randiba. Vele kb. maga voltam a flegmaság. Nem akartam én semmit mára, fáj még a létezés is ,szl. leszartam az egészet. Ms.Fitness viszont túl könnyen adta magát, ezért randit beszéltem meg hozzá. Mivel lassan indulnom kellett Ms. Mellel is megbeszéltem egy randit három órával későbbre a Borároshoz. 

Ms.Fintess kint lakott a fenében kőbányán, GPS-el is alig találtam meg a házat. A lakótársa nem volt otthon, piával kínált, amit nem fogadtam el, mert vezetek. Alig 10 perc után elkezdett arról siránkozni, hogy minden pasi kihasználja, a csávók csak azt akarják, és egyre jobban olyan érzésem támadt, hogy szegény egy szeretethiányos lány, aki kb. mindenkivel összefekszik, és tudtam, hogy nem lenne szabad beállni a sorba. Dumáltunk egy picit, mesélt a kondiról, és hamarosan nem volt rajta a felsője és a hátát masszíroztam. Ez valahogy úgy jött, hogy elmagyaráztam neki, hogy a szomorúságtól rossz a tartása, húzza ki magát. Itt megfogtam és elkezdtem masszírozni. Ledumáltam róla a felsőt, majd onnan már csak el kellett kalandozni izgalmasabb tájakra. Nem esett jól, hogy meg fogom húzni, de nekem sincs jó pediódusom, és annyira brutálisan feszes teste és melle volt ennek a nőnek, hogy nem bírtam megállni. Eléggé gáz volt, hogy már ketyegett az óra, hogy a másik randira odaérjek, így rövidre kellett fognom a végét. Amúgy lefelé a lépcsőházban extrém sz@rul éreztem magam. Kb. úgy, mintha megcsaltam volna az exem. túl könnyen ment, túl gyorsan, és ez a dugok - megyek arc nem én vagyok.

Boráros: utolsó pillanatban esek be. A csaj jön, élőben helyes, bitang nagy kipakolt mellekkel. kiderül,hogy ő meg versenyszerűen kickboxol, azért ilyen az alakja. Első szóval bekóstol: online nagyobb volt a szád. Asszem ez a shit test. Ott nem volt humorom kezelni, mert még fáradt voltam az alig befejezett dugástól, így csak annyit mondtam vigyorogva, hogy az én koromban már visszafogottabb az ember. Gyakorlatilag mentünk a 60 fokban a körúton, és oltott végig, én meg telibe le sem szartam, és jókat röhögtem az oltogatásain. Valamiért az volt az érzésem, hogy meg akar törni.

Egy szutyvadt gyrososnál álltunk meg - én mondtam, hogy éhes vagyok és meghívtam valami főzelékre. Szembe ült, mellek az asztal felett. szép volt, de nem annyira az esetem. Dumáltunk ,online társkeresőről, az exeiről, és egyre többet oltott. Amikor lebuzizott - párszor előfordult Smiley - akkor mindig jót röhögtem, és olyasmiket mondtam, hogy "pedig még tűsarkúban nem is láttál..." Szerintem tetszett neki, hogy nem magyarázkodom. Az utolsó oltására konkrétan elásítottam magam, és kijött belőlem a frankó
"Figyelj Gizi, ne fárassz, öreg és fáradt vagyok én már ehhez. Most szakítottam, és alig egy órája dugtam meg az egyik badoodublőrődet. de mindez kutyafasza ahoz képest, amit te tolsz itt,  gondolod, hogy elbírom én ezt a lelki terhet? " a csaj nyelt egyet, majd közölte, hogy nem vagyok az esete. Smiley Azóta kb. folyamatosan írogat messengeren.

Jajjjj....kemény a lázadók élete...Smiley     
 
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 02. Szerda, 20:03:50 #1
Shancee

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Szép. Kalandoknak első osztályúak ezek a sztorik. Neked nincs gondod a nőkkel semmilyen szinten. Te 40-es pali vagy? Ezek a nők milyen évjárat voltak kb? Cheesy
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 02. Szerda, 20:59:41 #2
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Köszönöm! Brutál leírni, de már közelebb a 30-hoz, mint a negyvenhez.  ( szerk. freudi elírás: természetesen közelebb a 40-hez)
Ms.Fitness-t 32-nek saccolom, Ms.Mellről tudom, hogy 26.
Sajnos van gondom velük. Ismerkedni kiismertem őket, az könnyű terep. De olyat választani, aki érdekel is, megfog ráadásul bízni is tudok benne...
Itt még nagyon sok a tanulni és az önfejleszteni valóm.  
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 03. Csütörtök, 01:00:29 #3
Jimmi

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Szentesipeti stílusához hajaz az írás. 2009-2011. közt volt aktív pua.

Maga a sztori, viszont ritkaság. Ebből másoknak el lehet lesni a mindsetet.

Mert egy ilyen "Hülyepicsának" valóban mehet ez:

"Figyelj Gizi, ne fárassz, öreg és fáradt vagyok én már ehhez. Most szakítottam, és alig egy órája dugtam meg az egyik badoodublőrődet. de mindez kutyafasza ahoz képest, amit te tolsz itt,  gondolod, hogy elbírom én ezt a lelki terhet? " a csaj nyelt egyet, majd közölte, hogy nem vagyok az esete. Smiley Azóta kb. folyamatosan írogat messengeren. "

Ha egy kezdő, vagy akár nem olyan kezdő srácnak ilyet tolni nem lehet. Nulla kongruencia.

Aki lightosabban tesztel, és kevésbé kalibrált csaj, annak maximum:
"Figyi! Kinőttem már az ilyenekből, elég fárasztó ez. Nemrég szakítottam kedvesemmel, és nem olyan rég egy másik lánnyal randiztam, de az egész semmi ahhoz képest, amit te nyomsz nekem. Szerinted elbírom én ezt?"


A lényeg, hogy lásd az alapelvet mögötte.
van itt push-pull, kvalifikáció és bőség mindset demonstrálás ezerrel.

Főleg azoknak a lányoknak kell ezt, aki ezerre tolja a tesztet!


Másik tanulság: online ha jól néz ki a csaj, akkor nehéz nem lelki sérültet találni köztük. Smiley


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 03. Csütörtök, 06:18:23 #4
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Köszönöm! Kb. annyira sz@rtam ezekre a randikra, hogy ha pont az ellentéte történik, akkor sem változtatott volna a hangulatomon.  

Leállok amúgy az online-al. Tízből 8 lány vagy frissen szakított és sebtapaszt keres, vagy belépett a 28 körüli pánikbaesős, mindegy ki, csak vegyen feleségül és csináljon nekem gyereket típus. Szerencsére ezeket villámtempóban szúrom ki. Azt már látom, hogy vlsz. utcán kisugárzás alapján vagy szockörben fogok ismerkedni. Csak a hitemet kell visszanyernem, és a bizalom képességét. Sajnos érzem, hogy nagyon megcincált a kapcsolatom.

Jövő héten jön pestre egy régi szilikonmellű lány, akivel a kapcsolatom előtt rendszeresen dugtunk, de komolyan ambivalens érzéseim vannak. Még mindig úgy érzem, hogy az exemhez tartozom. Ez nem beteg?

Szerk: Szentesi Petitől találok valami anyagot? Ha alapból volt ilyen a stílusa, akkor szerencsés ember lehetett. Smiley
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 03. Csütörtök, 08:35:06 #5
tibour

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Hosszú évek óta ez az első normális beszámoló. Köszönjük szépen, csak így tovább!

Azért figyelj arra, hogy az exeddel kapcsolatos érzéseidet feldolgozd és ne mérgezze tovább az életedet.


Az igazság egyszerű és mindenki számára hozzáférhető. Miért bonyolítod? Az igazság szerető és szeretetre méltó. Tartalmaz mindent, elfogad mindent, megtisztít mindent. A hazugság viszont bonyolult, és bajok forrása... Nisargadatta Maharaj
a tudatosság tudománya és a tudatszintek
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 03. Csütörtök, 10:58:40 #6
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Hát. Attól félek még egy darabig fogja. Átbaszottnak érzem magam. A lány tudom, hogy szeretett és komolyban gondolkodott, mégis mindenkinek riszálta a picsáját. Árulásnak fogom fel, és nem értem, hogy miért érte meg neki ez, amikor tudta, hogy zavar. Részben nem tudatos arra, amit csinált, nagyon közvetlen típus.
Viszont azt nőként nem lehet nem észrevenni, hogy Laci hoz-visz lakást nézni, Feri elvisz ejtőernyős ugrani és úgy néz rád, mint a cafatra, Géza intézi a repjegyet és mindnek nyalogatja a szája szélét, basztatja a haját, és ezer egyéb mód ad jeleket. Én ezt úgy fogom fel, hogy SZEXET HAZUDIK nekik, hogy validációt, előnyöket, értékeket kapjon. Én 100%-ban állatan a kopcsolatban, pasiként túlzottan rendben vagyok magammal ahhoz, hogy a kis rajongók figyelme vagy pinája kelljen, és nehezen fogadom el, ha a so called párom ilyen-olyan pasiknak a viselkedésével szexet hazudik.

tudom, hogy neki az is rosszul esett, amikor kedvesebb voltam a kolléganőjével, és folyamatosan bizalmatlankodott. Azt gondolom, hogy azért, mert ő volt ilyen.
Tudom, hogy visszacsinálhatnám, de az a baj, hogy egy száz éve bevésett viselkedésmód vagy talán túlélési stratégia már nem fog változni. Engem meg mindig is zavarni fog, ha a párom pasiknak szexet hazudik, ezért ők azt hiszik, hogy energiabefektetés után baszható.

Lehet nagyon kategorikus vagyok, de nem tudom másképp látni.
És tény: még kurvára bosszant.
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 03. Csütörtök, 11:29:50 #7
tibour

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Az vesse rá az első követ, aki bűn nélkül való. Te talán nem vagy a vágyaid rabja? Én talán nem vagyok a vágyaim rabja, még ha csak pillanatokra is? Dehogynem.

Te nem hazudozol egész nap? Én nem hazudozom egész nap? Dehogynem! Mind hazugok vagyunk. Egyikünk sem mindig azt kommunikálja, amit a szíve legmélyén érez.

Te bánkódsz, ezért bosszút állsz azzal, hogy minden lehetséges nőt megkúrsz. Hazudsz magadnak. Ez van, barátom. Igazság és hazugság között nincsen éles határvonal. A legjobb amit tehetünk, hogy törekszünk az igazságra, az elfogadásra, megbocsátásra, szeretetre.


Az igazság egyszerű és mindenki számára hozzáférhető. Miért bonyolítod? Az igazság szerető és szeretetre méltó. Tartalmaz mindent, elfogad mindent, megtisztít mindent. A hazugság viszont bonyolult, és bajok forrása... Nisargadatta Maharaj
a tudatosság tudománya és a tudatszintek
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 03. Csütörtök, 11:45:08 #8
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Dehogy kúrok meg minden nőt. Ez nem megoldás, és csak újabb szenvedést és rossz karmát szül. Francnak sem kell. Leginkább az zavar, hogy volt már egy körünk a gyengék keringőjében, és őt büntettem. Teljesen tudat alatt jövő szúrkálásokkal kihasználtam, hogy ő akarja jobban, és megbüntettem minden egyes rossz érzésért, amit okozott ( okoztam magamnak, hogy eltűrtem a szitut) és nem voltam annyit tudatos / erős, hogy ezt kontrollálni / elengedni tudjam. A hiba itt van...

Úgy látom, hogy tudni kell, hogy mi kell nekünk, és egy percet nem eltölteni ott, ami nem az, mert nem az elvárásokkal van a baj, hanem azzal, hogy ott maradunk, ahol nem azokat kapjuk, és elkezdjük átformálni a másikat és magunkat- ez egy szintig oké, egy szint felett óriási destrukció...

Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 03. Csütörtök, 15:43:48 #9
tibour

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Leírnád konkrétan a helyzetet, hogy milyen játszmákat játszottatok?

Mit érzel ezzel kapcsolatban? Bűntudatot, undort?


Az igazság egyszerű és mindenki számára hozzáférhető. Miért bonyolítod? Az igazság szerető és szeretetre méltó. Tartalmaz mindent, elfogad mindent, megtisztít mindent. A hazugság viszont bonyolult, és bajok forrása... Nisargadatta Maharaj
a tudatosság tudománya és a tudatszintek
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 03. Csütörtök, 16:34:53 #10
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

haragot.
A csaj állítólag szeretett, a viselkedésével mégis kb. minden pasival flörtölt. Én úgy fogom fel, hogy ez árulás, mert ezzel szexet hazudik, ami megalázó a párodra nézve. Full bizalmatlan volt, teljesen ok és értelem nélkül. Bennem egyre nőtt a kétely: nem fogok gyereket csinálni egy nőnek, aki riszál mindenkinek, de kurvára éreztük egymást, így ezt megérezte, hogy elkezdett távolodni. Én kivágtam, mert nem bírtam ezt, lett 3 hét no contact, és úgy jött vissza, mint aki repül...De annyi volt bennem a sértettség, hogy hiába az állat szex, a szeretet(szerűség) és a lány kötődése, a kétely, hogy ez vezet-e bárhova állandóan előjött. őszinte gyerek vagyok, ennek hangot is adtam, amin megsértődött, hogy miért nem a jelenre koncentrálok, miért hánytorgatom fel a múltat. ( miért baszki, nem ő nézte végig, ahogy egy közös melón három napig végigflörtölök egy kollégával Smiley ) jött, akarta, de már nem hittem neki, nem hittem el, hogy alkalmas rá.

Lehet én vagyok túlérzékeny, de még a tesója azt mondta, hogy "túl közvetlen, amit nyilván mindenki félreért")  Szl. azt gondolom, hogy ha ilyen, akkor így kéne elfogadnom, de én nem fogadom el... innentől a téma fájhat, de vége van... A baj az, hogy hamarosan megint lesz egy közös munkánk, amit együtt vállaltunk be, és egy szobában kell(lehet, mert akarjuk)  aludnunk.  Ez megint meg fog cincálni, hacsak nem zárom le magamban ezt 1,5 hónap alatt...
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 03. Csütörtök, 16:45:21 #11
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Közben megvan a hétvégi újabb szex...
Elképesztő, milyen könnyen ment. - bár nyugtával dícsérjük, szl. nem kiabálom el.
Egy meghívott elődadóként képzést tartottam - kemény konfliktusok bevállalásával, olyan introvertáltan beszólogatósan, de erősen szakmai dogmákat döngetve. Utána a kollégám bemutatott egy jelen lévő csajnak. Kicsit dumáltunk, hármasban kajáltunk, akkor futott az előző felvonása a szakításomnak, arról meséltem, de amúgy  semmi extra. 

A csajjal összefutottam ma a társkeresőn...

És kb. elkezdtünk egymásnak udvarolni, amire konkrétan feldobtam, hogy megdugnám...
Ő meg csak annyit kérdezett, hogy mikor érek rá.
Kijött a napallergiám, ezért kértem két nap türelmet, de kb. ennyi volt. Ha érdekel titeket, felteszem a szöveg rövidített lényegi részét.

Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 07. Hétfő, 20:44:23 #12
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Hát skacok, a hétvégi lánnyal csúnyán elcsúszott a dolog. Levittem anyukámat horvátországba tengerpartozni három napra, és olyan napallergiám lett, hogy én nem bírtam magam nézni a tükörben, úgyhogy lemondtam az egészet. Esküszöm pszichés, mert még az exemhez tartozónak érzem magam. Tibour mester, ha olvasod ez, légyszi áruld el, hogyan tudnám elengedni a haragot, amit iránta / felé érzek? Kizárólag engem mérgez, ráadásul amikor kommunikálunk, mindig odaszúrok valami bántót, pedig esküszöm nem akarom.

Meg kéne írni neki a frankót, hogy milyen megbántottnak és átbaszottnak érzem magam és akkor elmúlik? 
Az olyan picsogásféle, nem?
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 07. Hétfő, 22:54:05 #13
Shancee

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Zoli: Nem fontos írnod neki, teljesen lényegtelen a gyógyulásod szempontjából. Mi a megoldás?
Elismered saját magadnak a dolgot, hogy kibaszottul bánt téged ez az egész. És fáj, dühös vagy... vagy egyéb negatív érzés(ek) amit ez az egész okoz.

Elkezdesz nem ellenállni az érzések energiáinak, hanem odafigyelsz rájuk, hagyod lenni őket csak úgy.
A legfontosabb, hogy tényleg ne állj ellen az érzéseknek. Ha nagyon sok negativitást halmoztál fel magadban a témában, akkor lehet, hogy rádtör a sírás...

Rágondolsz a dologra, megfigyeled az érzéseket, hagyod lenni őket. Egy idő után elfogy az energiájuk és már nem fognak tovább kínozni.

Ami még fontos, hogy nem vagy sem a gondolataid, sem az érzéseid. A tudattal a legjobb azonosulni. Mikor rájössz, hogy csak megfigyelő vagy itt és a TUDATOD átveszi az irányítást a dolgok felett egy bizonyos tudatszint elérése után. Smiley
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 08. Kedd, 09:46:39 #14
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Köszönöm!
Ezt fogom tenni.
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 08. Kedd, 15:46:02 #15
tibour

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Shancee leírta a magas szintű érzelmi kezelést. E mellett ajánlott az ezzel kapcsolatos programokat, viselkedést is megvizsgálni.


Értelmetlen levelet írni, mert csak a negatív álláspontodat erősítenéd, csak magadat hergelnéd.

Olyat viszont kipróbálhatsz, hogy leírod magadnak, hogy mit érzel, mit szeretnél. Aztán kimondod, hogy elengeded.

Az őrlődésed a picsogásnak a súlyosabb formája. Én is tudok néha akár hetekig is őrlődni. Engedd magadnak az őrlődést és csak figyeld magadat közben, mintha egy fotelból néznéd a belső filmet. Hagyd, hogy pörögjön magától az a film. Engedd meg, hogy szenvedj, adj bele apait-anyait. Csak figyelj, és ne akadályozd magad őrlődés közben. Éld meg az őrlődést, adj teret neki. Ugyanazt mondtam sokféleképpen.

Másik módszer, hogy tudom javasolni, hogy olvasd el a tudatosság tudománya c. topikban az "egyszerű és nagyszerű eszközök" c. részt, és próbáld ki az egyiket. Az alázattal kapcsolatos módszert.

Meg is kereshetsz személyesen, mivel életvezetési tanácsadónak/lelki segítőnek készülök, és gyakorlásnak jól jöhetsz. A közelben lakom. Szerintem tudok segíteni feldolgozni ezt a dolgot.

Amúgy meg nekem is az a fő kattanásom, hogy hajlamos vagyok belül szinte a végtelenségig küzdeni. Na arról kell valahogy leszokni! Spirituális közhellyel ezt úgy nevezik, hogy túl nagy egónk van. Az egy dolog, hogy van is mögötte érték, de attól még biztosan baszott nagy egód van neked is. Egyelőre még nem tudom hogyan kell abbahagyni a küzdelmet, de hamarosan meg fogom találni a választ. Mindenesetre, ha már tudatában vagy annak, hogy te belül küzdesz, már akkor sokkal előrébb vagy, mintha elfojtanád az egészet, és nem tudnád mi folyik.

Az egyik, amit megtanultam most az, hogy még mielőtt teljesen beszippantódnék az elmémben lévő sztorikba, eldönthetem szabadon és szeretettel, hogy belemegyek-e ebbe a gondolatmenetbe vagy. Szóval légy éber, és ha rád jön, hogy sztorizgass vagy küdjél, figyelmeztesd magad, hogy nem muszáj belemenni ebbe. Ha feljön benned bármi rossz érzés, csak hagyd, hogy legyen, anélkül, hogy elkezdenél sztorizgatni, vagy megoldási stratégiákat gyártani.

Erről jut eszembe, hogy van az erőszakmentes kommunikáció nevű módszer, amit érdemes alkalmazni ilyen helyzetben is. Ha utánanézel, jó lesz neked.Másik, hogy szerintem nagy segítség lehet, ha elkezdesz magadtól kérdezni.
Mint pl.
Megéri-e ez a küzdelem?
Megtettem minden tőlem telhetőt?
Mit akarok én valójában ettől az egésztől?
Mi az az érzés, amit nem akarok tudomásul venni?
Miről is szól ez az egész?
Mi lehetséges még?
...stb.

(ez a két utolsó a legfontosabb, mert ha felteszed ezeket, akkor automatikusan eltávolodsz a problémától, és nem fogsz a részletekbe veszni, hanem képes leszel az egész képet látni)

Szerintem ez nagyon hasznos módszer, mert a saját lelkedhez kell legvégül mindig fordulni. Ott van benned minden bölcsesség. Meg van benned minden válasz, csak a megfelelő kérdést kell megtalálni hozzá. Ha nincs ötleted, mit kérdezz, akkor egyszerűen kérdezd meg, hogy "mi lenne most a legjobb kérdés?"  
Másik nagyon hasznos dolog, hogy kérj segítséget a felfogásod szerinti Istentől.


Az igazság egyszerű és mindenki számára hozzáférhető. Miért bonyolítod? Az igazság szerető és szeretetre méltó. Tartalmaz mindent, elfogad mindent, megtisztít mindent. A hazugság viszont bonyolult, és bajok forrása... Nisargadatta Maharaj
a tudatosság tudománya és a tudatszintek
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 15. Kedd, 21:11:11 #16
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Egész jól megy a szakításrehab. Az exem felé irányuló harag eltűnt, úgyhogy barátilag újra felvettük a fonalat. Megbeszéltem vele egy éjszakát, amikor egy szót nem szólunk. Ez állat volt, mert így nem tudtunk veszekedni. Összefutottam egy régi szilikonmellű fb-mal is, vele nehéz lett volna elkerülni a szexet, az is jó volt, de az exem valami más dimenzió. Közben egy lánnyal eléggé egymásra cuppantunk - kipróbáltuk egymás autóját - és erős vibe mellett ment egy egész estés túlfűtött chat, de elragadt a munka sodra másnap.

Aztán - csak a próba kedvéért, hogy hogy megy -  nyitottam egy szigetlakó kettes setet az auchanban.  Hát ennyire tehetségesen elbaszni szerintem kevés fórumtárs tudta volna. Smiley
 sign0151

Eleve szétcsap a parlagfűallergia, ami nem tesz túl jót a hangomnak és a szemem is úgy néz ki, mint egy idült alkoholistáé. Elment mellettem egy nagyon jó alakú meg egy csúnyácskább lányból álló kettes set. A csaj kis kék miniben.  035 Intent semmi, de olyan jó lábai voltak, hogy gondoltam teszek egy próbát, mit tudok még Smiley hát....
 Hagytam menni őket, amikor legközelebb összefutottunk, eye contact. Majd a pogácsáspult egyik oldaláról nem túl nagy meggyőződéssel szóltam át a másikra.
- figyi, nem merlek megszólitani, mert béna vagyok életkormegállapításban, és félek, hogy akár az apukád lehetnék...Smiley
A csaj arcát itt láttam először, és bár helyes volt, de közel nem volt annyira szép, mint a teste, így ez után az épületes nyitás után - a csaj arcára volt írva, hogy rögtön megtette a hatását - még tovább csökkent az intent. A csaj barátnője válaszolt: 23
én: az jó, az már egész ivarérett....     csak valahogy a kedvem nem jött meg.
A csajok valahogy átkerültek a pogispult másik feléről az én térfelemre, de kölcsönösen nem szimpatizáltunk annyira egymással.

A bnő közölte, hogy "targetünknek" van barátja, mire én lenyomtam a klasszik "nekem több is van" bullshitet. A lány: de nekem igazi barátom van.  Elkezdtem az orrszőrös - elhízós forever happily ever after barátpusztító sablont, de konkrétan nem volt türelmem végigmondani, így út közben félbeszakítottam magam: nincs nekem ehhez türelmem baszki...) és mosolyogva elköszöntem...Smiley


Hát...

Szerk: visszaolvastam, ez így túl epic ahhoz képest, ami történt. Ha befejezem, akkor simán ők sétálnak el. :/
ráadásul sz@r helyre írtam, itt már jobb lesz.
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 15. Kedd, 22:30:25 #17
J.D.

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Nem úgy tűnik hogy nagyon élvezted volna. (?)
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 16. Szerda, 18:30:15 #18
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Hát...az a helyzet, hogy a parlagű szezon alatt nincs olyan dolog, amit élvezni tudok. Az autós kislány társaságát nagyon élveztem, a szilikonos kúrás jó volt, de utána utáltam a két órát ,amit illemből a lánnyal kellett tölteni, ez a nyitás dolog meg nem az én műfajom. Csak akkor megy - de akkor jól megy - ha van valós érdeklődés. De így...Az volt a célom, hogy kipróbáljam megy-e, és végül is mosolyogva jókedvűen jöttem ki, de csajozásnak nem volt mondható...Smiley
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 17. Csütörtök, 19:18:34 #19
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Pusztán tanulságként teszem fel a mostani társkeresős szösszenetemet:

Előzmény:
online randi egy csinos csajjal - kb. a kevés társkeresős jó nők egyike.
laza talk, némi eszkaláció, de inkább AFC érdeklődés, kiderül üzlettyúk, utána elvittem a helyre, ahová a tesójával ment, hívott, nem mentem.

Utána még elküldtem neki a radikális őszinteség linkjét - itt találtam a fórumon - aztán ezer más dolgom volt így nem kerestem.

Ma rámír:  (kb. 1 hét elteltével)

Szia Zoli, csak latom itt az elozo uzeneteinket es eszembe jutottal, remelem minden jol megy a weboldal tartalom irassal!  nem tudom mit kuldtel a multkor de biztos erdekes lehet "


azta, milyen jól nézel ki még mindig azon a rajzolós képen. minden oké, csak b@szogat az élet. kijött az éves parlagfűallergiám és ha lehet bezárkózom egy hideg szobába, mert úgy nézek ki, mint egy idült alkesz.  Veled mizu? A könyv a Radikális Őszinteség: Brad Blanton. Szerintem nagyon érdekes.
mondtam már, hogy nagyon szexi szád van?


Itt megy egy sor duma az allergiámról meg a szájáról, de erről nem fárasztalak titeket.

A lényeg az átvezetés után kezdődik:

mióta kijött -szerk. az allergia - csak döglök, olvasok, izgalmas önfeljesztő videókat nézek.
amúgy nem jó ez a radikális őszinteség. Figyelj: most is pl. azt érzem, hogy össze-vissza bullshitelünk, miközben masszívan le akarok feküdni veled, közben picit aggódom, hogy ezt nem értenéd-e félre, vagy akarnál belegondolni túl sokat.


Ezt úgy értsétek, hogy minden átmenet nélkül, és azért a randi hangneme nem ez volt.

itt jön egy kis döbbenet, elviszem oda, hogy tök rendben van, hogy a szakítása után még nincs kész egy kapcsolatra, de dugni akar valakivel. felépítek egy valóságot, amibe ez simán belefér - sehol nem tiltakozik, pedig egy olyan kis konszolidált helyes nő volt, akiről sosem gondolnád, hogy egy ilyenért nem zavar el - kicsit írok neki arról, mit csinálnánk, majd közli, hogy ma már nem jó neki, mert elutazik, de jövő csütörtökön hazajön... Woot_Emoticon

Ennyit arról, hogy a lányok - a cuki helyes lányok - mennyire szentek...Smiley
nem tudom már ki írt a radikális szinteségről, de köszi neki! Tök jól bevezeti ezt a témát.Smiley
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 18. Péntek, 21:46:57 #20
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Hát srácok, azt hittem, hogy nem tudok már új dolgokat megtapasztalni szexben, de az élet rámcáfolt.
A múltkor írtam, hogy találkoztam egy lánnyal egy előadásomon, egy kolléga mutatott be neki. Belefutottam badoon, és a radikális őszinteség jegyében pikk-pakk megírtam neki ( is) hogy megdugnám. Vártam a hideget-meleget, de helyette egy lelkes okét kaptam. Aztán kijött az allergiám, és semmi kedvem nem volt hozzá.
Ma viszont elhatároztam, hogy a kínai doki, full hatástalan allergiagyógyszerek után mentálisan rendberántom magam, és mit ad isten, tényleg jobban lettem. Ráírtam a csajra, hogy mikor, mire  ő azt mondta, hogy menjük el egy kávéra valahová.

Az utóbbi időben irtó rosszfiúsan tolom - inkább úgy mondom, hogy pofátlanul kimondom, amit gondolok -  úgyhogy írtam neki, hogy nem igazán szeretek randizni, de van-e nála klíma... Ő azt mondta, hogy kávézni szeretne, mire megkérdeztem, hogy milyen a kávéja.

A lényeg, hogy megbeszéltük, hogy ha végzek a marketingessel, akkor írok és megyek. Abban maradtam vele, hogy ma szexelni nem akarok, mert még fáradt vagyok, de egy masszázst mindenképp kérek...

Hát  Undecided - "Mostmivan?"...úgy kezdte, hogy egy füstölővel (!) végigizgatott, aztán csinált olyanokat, hogy csak néztem, aztán már nem bírtam magammal.

A konklúzió: a kedvesnek látszó lányok nagyon nem mind vérszegények, mindig van mit tanulni, viszont SOSEM tudsz úgy találkozni egy lánnyal, hogy ne sérülne akkor, ha te nem akarsz többet. Sajnos a végén nagyon előjött a mi lehetne ha. Erre is korrektül mondtam ,hogy semmi, de ez akkor sem jó így. Elkerülhetetlen, hogy bántod a nőt, ha csak szexelsz vele?  Egyre jobban úgy látom, hogy igen, mert ez csak egy szerertetpótlék számára, ami után még nagyobb az űr...
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 19. Szombat, 08:44:44 #21
Pityler

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Ráadásul akkor ezek szerint nagyon oda is tette magát szegény, hogy lenyűgözzön. Mindenesetre nem hazudtál neki, az a lényeg, tehát ebből a szempontból nem hitegetted, de ő azért úgy tűnik, mégis reménykedett.
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 24. Csütörtök, 22:49:11 #22
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Ez a sztori jól alakult. Beszéltem a lánnyal párszor azóta, és full nyitottan elmondatam neki, hogy valahol az ő sara, hogy nem jut egyről a kettőre a pasikkal. Többre kell értékelnie, és jóval drágábban adnia magát, és akkor rögtön feljebb mászik az árfolyama. A dolog betalálhatott, mert törölte magát a társkeresőről.
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 25. Péntek, 14:40:30 #23
Xnemorf

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Bennem még a csajokkal szemben van egy fajta "félsz", hogy nem akarom elveszíteni a lehetőséget még ha csak dugásról is van szó, pedig egyre (ijesztően) több lehetőség adódik rá. Szóval ugyanúgy látom őket, mint ahogy Te is elmondtad a lánynak vágja már arcon magát és legyen tartása, de ezeket valahogy nem mondom el nekik, mert a szex a célom az alacsonyabb tudatszinten álló csajokkal. Mintha szükségem lenne az extra kisajtolásukra. Értsd pl múlt hétvégén egy kétnapos kitérőről értem haza, ami után közvetlen rám írt egy másik csaj, akiről már akkor tudtam nem a legélesebb kés a fiókban. De, nem kellett több, elhívtam és aznap este szexeltünk, csupán azért, mert jól nézett ki.
Szóval én fél éve mentem szét barátnőmmel, de úgy érzem ezen a testiség szintjén idülten megragadtam. Nálad egy tízessel vagyok tapasztalatlanabb. Tudom, hogy nem vagyok elkésve, de ez egyszerre frusztráló és élvezhető. Úgy érzem most jön hasonló árfolyamnövekedés részemről. A kettősség pedig szerintem abból fakad, hogy egyszerre vágyom egy értékes nőre és mellette csak kötetlenül élvezni szeretném az életet felületesen, magamat is megvezetve. Tudom, hogy a vágyakozás az el nem fogadás szintje, amit csak akkor engedhetek el, ha feladom ezeket a programokat.

Update: most döbbentem rá, hogy tisztában vagyok vele, hogy az életem egyéb területein szeretném az értékeimet növelni, addig az "ilyen" lányokkal is beérem és a "komolyabb" csajokat alapból bukásnak tekintem.
Nem elérhető  
Read 2017. Augusztus 28. Hétfő, 20:49:40 #24
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Bennem még a csajokkal szemben van egy fajta "félsz", hogy nem akarom elveszíteni a lehetőséget még ha csak dugásról is van szó, pedig egyre (ijesztően) több lehetőség adódik rá. Szóval ugyanúgy látom őket, mint ahogy Te is elmondtad a lánynak vágja már arcon magát és legyen tartása, de ezeket valahogy nem mondom el nekik, mert a szex a célom az alacsonyabb tudatszinten álló csajokkal. Mintha szükségem lenne az extra kisajtolásukra. Értsd pl múlt hétvégén egy kétnapos kitérőről értem haza, ami után közvetlen rám írt egy másik csaj, akiről már akkor tudtam nem a legélesebb kés a fiókban. De, nem kellett több, elhívtam és aznap este szexeltünk, csupán azért, mert jól nézett ki.
Szóval én fél éve mentem szét barátnőmmel, de úgy érzem ezen a testiség szintjén idülten megragadtam. Nálad egy tízessel vagyok tapasztalatlanabb. Tudom, hogy nem vagyok elkésve, de ez egyszerre frusztráló és élvezhető. Úgy érzem most jön hasonló árfolyamnövekedés részemről. A kettősség pedig szerintem abból fakad, hogy egyszerre vágyom egy értékes nőre és mellette csak kötetlenül élvezni szeretném az életet felületesen, magamat is megvezetve. Tudom, hogy a vágyakozás az el nem fogadás szintje, amit csak akkor engedhetek el, ha feladom ezeket a programokat.

Update: most döbbentem rá, hogy tisztában vagyok vele, hogy az életem egyéb területein szeretném az értékeimet növelni, addig az "ilyen" lányokkal is beérem és a "komolyabb" csajokat alapból bukásnak tekintem.

Tök pozitív arc lehetsz. Nehéz kérdés amúgy, amit feszegetünk, mert dugni jó, még akkor is k%rva jó, ha tudjuk, hogy ez sérülést okozhat az alacsonyabb tudatszintű lányoknál. Szerintem ha már tudjuk, az nagy előrelépés. Haverjaim olyen ideológiákat tudnak tolni arról, hogy miért jó egy nőnek, ha megdugják őket, hogy valami elképesztő. Szerintem ez a tagadás és felelősség nem felvállalásának a tipikus esete.

A mi szintünk már egy fokkal jobb, amikor legalább tudjuk, hogy mit csinálunk.

A legmagasabb szint az lesz, amikor már szükségünk sem lesz ezekre  a kósza pinára, mert megéljük az intimitást egy minőségi nő mellett egy párkapcsolatban  - és erre csak akkor leszünk képesek, ha mi magunk is minőségi férfivá válunk. Hát ez a hosszú út.

amúgy az ,hogy könnyű ma dugni, az vlsz. mindkét nem szegénységi bizonyítványa. Smiley
Nem elérhető  
Read 2017. Szeptember 09. Szombat, 17:44:08 #25
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Segítséget szeretnék kérni. Ha idegen közegben vagy online kell csajoznom, az nagyon jól megy, de most meghívtak egy konferenciára előadónak, ahol szinte csak nők lesznek. Volt már ilyesmire precedens, és ilyenkor ezer tágra nyitott szempár néz, aztán betámadnak a csajok az átlátszó kérdéseikkel - persze sosem ezek, hanem a kedves szendék tetszenek.

A probléma persze nem ez, hanem a következő:

Egy hülye önkorlátozó hiedelem miatt nem tartom etikusnak a rájuk nyomulást, pedig iszonyú könnyű terep lenne.

Mivel itt én vagyok a szaki és a profi, valahogy szakmaiatlannak tartom a kezdeményezést, imidzsrombolónak, pedig ez is hülyeség.
Ettől meg úgy viselkedek, mint egy vagány de asszexuális ÁFCS.

Ti hogyan kezdeményenétek ilyenkor, hogy egy nő se sértődjön meg?
Fizikai kontakt is van az előadásban, simán ki tudok hívni bárkit, szl. elég sok lehetőségem van...
Ti hogy csinálnátok?

Előre is köszi a tanácsokat!
Nem elérhető  
Read 2017. Szeptember 09. Szombat, 20:45:04 #26
tibour

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Nekem 2 ötletem támadt.

Az egyik, ha zavar téged a mester-tanítvány kontextus, akkor változtasd meg a tereped. Hívd el a kiszemeltet kávézni, egy másik napra, ahol szerep nélkül, önmagatokként tudtok ismerkedni.

Másik, hogyha az a baj, hogy zavar téged az alá-fölé rendeltségi viszony, akkor viszont nézd szembe a saját egóddal, a saját felsőbbrendűségi (vagy éppen a kisebbrendűségi, ha túlkompenzálsz) érzéseiddel és hiedelmeiddel. Ha eláraszt téged a pöffeszkedő, egofűtött érzés, akkor kezdd el figyelni a légzésedet 10 másodpercig, hogy kikerülj az egoisztikus tudatállapotból, és tisztán fogod látni, hogy mi a helyes döntés adott helyzetben. Biztos egy meghitt, egyenrangú kapcsolatra vágysz, ami őszinteségen alapul. Tartsd ezt az elmédben és engedd el az "énafaszagyerekvagyok" érzést közben. Légy őszintén önmagad, és mások is így fognak hozzád állni.


Az igazság egyszerű és mindenki számára hozzáférhető. Miért bonyolítod? Az igazság szerető és szeretetre méltó. Tartalmaz mindent, elfogad mindent, megtisztít mindent. A hazugság viszont bonyolult, és bajok forrása... Nisargadatta Maharaj
a tudatosság tudománya és a tudatszintek
Nem elérhető  
Read 2017. Szeptember 10. Vasárnap, 17:47:33 #27
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Tibour, olyan dolgokat tudsz írni néha, hogy az ember csak néz...Smiley
Te valami Echart Tolle vagy?

Szó sincs szétbaszott egóról, egyenrangúság van. De a highlight person szindróma mindig szemét dolog.
Ha fogsz egy majmot, felteszed egy színpadra, ráirányítod a fényeket, és teszel a közönségbe 50 random nőt, aki a majmot figyeli, akkor a majom vonzóvá válik, bárki is ő. Én erre gondolok, amikor azt mondom, hogy etikátlan a dolog, mert olyan előnyt és érzéseket gerjeszt,ami nem nekem szól, és így félek, hogy nem helyes útra tereli az ismerkedés folyamatát.

Igy ha elhívom, az első benyomás már nem változik. Smiley
Nem elérhető  
Read 2017. Szeptember 10. Vasárnap, 20:24:23 #28
tibour

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Honnan veszed, hogy az első benyomás nem változhat?

Honnan veszed, hogy highlighted person leszel attól, hogy tartasz egy előadást az új tisztasági betétről? Érettebb nők nem fognak a lábaid elé rogyni ettől, és neked érett nő kell. Úgyhogy ne értékeld túl magad, a szereped, legyél csak ember nyugodtan. Valld be nyugodtan, hogy csak azért írtad ezt a posztot, mert izgulsz, mint egy elsőáldozó.. WinkEz a highlightpersonszindróma mindig is mindenhol létezett, nem kell hozzá színpad. Csak normálisabb nőket kevésbé befolyásolja.


Az igazság egyszerű és mindenki számára hozzáférhető. Miért bonyolítod? Az igazság szerető és szeretetre méltó. Tartalmaz mindent, elfogad mindent, megtisztít mindent. A hazugság viszont bonyolult, és bajok forrása... Nisargadatta Maharaj
a tudatosság tudománya és a tudatszintek
Nem elérhető  
Read 2017. Szeptember 10. Vasárnap, 20:59:42 #29
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Tibour,  hadd kérdezzek egy személyeset:
mikor álltál fel utoljára a géped mögül, és éltél egy picit ahelyett,hogy elbújtál  volna az ezoagyalás mögé?
A projekció fogalmát nyilván ismered. elég kemény, ami átjön belőled a soraid közöl.
 
Nem elérhető  
Read 2017. Szeptember 10. Vasárnap, 21:21:59 #30
tibour

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Az egész világ projekció Cool
De ez nem segít neked.

Amúgy beismerem, a mai hsz-emben hiteltelen voltam, mivel én még nem tartottam előadást és nem esedeztek hölgyek a lábaim előtt. Imádni imádtak már, de szerintem nem küzdeni kell ezen hatás ellen, hanem jóra használni.

Számolj majd be, mi volt!


Az igazság egyszerű és mindenki számára hozzáférhető. Miért bonyolítod? Az igazság szerető és szeretetre méltó. Tartalmaz mindent, elfogad mindent, megtisztít mindent. A hazugság viszont bonyolult, és bajok forrása... Nisargadatta Maharaj
a tudatosság tudománya és a tudatszintek
Nem elérhető  
Read 2017. Szeptember 12. Kedd, 07:26:08 #31
Jimmi

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Szerintem ne ott csajozz!

Szerezd meg a számukat... és akkor másnap, harmadnap el lehet hívni kávézni.

Nem is értem ezt a nyomulást... miért ott akarnál nyomulni?


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2017. Szeptember 12. Kedd, 09:27:06 #32
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

valahogy félreérthető lehetek.
pont, hogy nehezemre esik ott csajozni, mert nem érzem etikusnak a pofátlan helyzeti előny miatt. A számuk és minden elérhetőségük megvan, de egy ilyen után kb. guruként néznek rám. viszont a highlight person effektus áldozatait nem szeretném összeszedni, hanem inkább olyanra vágyok, akinek én teszem, és nem ez a szerep.
Nem elérhető  
Read 2017. Szeptember 12. Kedd, 11:57:58 #33
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

de itt egy konkrét példa:
- A leghelyesebb csajszi elkapott az ebédszünetben és nyomott egy félreérthetetlen flörtöt - ignoráltam
- tegnap körbeudvarolt a fb-on - ignoráltam
- most meg rámírt egy félreérthetetlent privát emailen, mert vlsz. vette, hogy többiek előtt nem fogom gamelni.

Ilyenkor mit tesz az ember?
Ha élőben látok egy ilyen kaliberű nőt, nyitok és megeszem reggelire.
Igy kb. azt érzem, hogy elvenném tőle azt amit a tanfolyamon adtam neki.
Nem elérhető  
Read 2017. Szeptember 12. Kedd, 13:36:44 #34
tibour

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Lehet, hogy kissé csőlátású a gondolkodásod.. Feszengsz és nem tudod, mit tegyél. Szerintem pont a kérdésedre válaszoltunk. Milyen választ VÁRSZ EL tőlünk?

Ahhoz, hogy eldöntsd, téged akar, vagy a szerepedet, el kell mélyítened a kapcsolatot. Ismerkedj meg vele közelebbről. Mutasd be a hétköznapi oldaladat.

Igy kb. azt érzem, hogy elvenném tőle azt amit a tanfolyamon adtam neki.
Szerintem vizsgáld meg, mi van ezen hiedelem mögött.

Mit vennél el tőle, ha megismerkednél vele és összejönnétek?
Vagy talán megszólalt a lelkiismereted, és érzed, hogy kihasználod a nőket?


Az igazság egyszerű és mindenki számára hozzáférhető. Miért bonyolítod? Az igazság szerető és szeretetre méltó. Tartalmaz mindent, elfogad mindent, megtisztít mindent. A hazugság viszont bonyolult, és bajok forrása... Nisargadatta Maharaj
a tudatosság tudománya és a tudatszintek
Nem elérhető  
Read 2017. Szeptember 12. Kedd, 20:31:43 #35
Jimmi

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Vagy talán megszólalt a lelkiismereted, és érzed, hogy kihasználod a nőket?

 035
Ez lehet betalált!

Szerintem is lelkiismeretfurdalásod lehet, amiket más nőkkel tettél, vagy nem tettél!

Ha valamit meg szeretnél tenni, tedd meg!

Ami meg nem szeretnél, azt meg ne tedd meg!

Még mindig nem értem, hogy miért nem lehet felhívni azt akit akarsz, és megbeszélni egy találkozót?

Vagy az " highlight person effektus áldozatait " az azt jelenti számodra, hogy nem szeretnél olyat magad mellett, aki rajongód?


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2017. Szeptember 14. Csütörtök, 20:37:53 #36
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Projekció az egész világ.
"Tibour"

A "ha valamit szeretnél megtenni, tedd meg" mondat viszont a nap mondata.
most adtam el a kecóm, az újba szeretnék egy egyik falra motiváló mondatokat tenni. Ez lesz az egyik.
Egy olyan embernek, aki hajlamos mindent túlagyalni, ez nagyobb kincs, mint amilyennek elsőre tűnik.

Köszönöm!
megtettem!:)
game is on.Smiley
Nem elérhető  
Read 2017. November 01. Szerda, 21:18:59 #37
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Van sok előnye a szinglilétnek, az egyik az idő. Még ismerkedni is marad néha.
Vicces, hogy kapcsolatban éltem és elvileg ki kellett volna jönnöm a gyakorlatból, de azt érzem, hogy erősebb vagyok, mint valaha.
 

Tegnap előtt találkoztam egy lánnyal Badoo-ról, és a randit totálisan a Radikális őszinteség jegyében toltam.
Kb. az első tíz perben elmondam a csajnak, hogy észbontóan bejön, hogy ennyire sportos, és mielőbb le akarom fektetni.
Húsz perc után azt mondta hogy "nagyon rossz vagyok, ugye tudom" - mire azt válaszoltam, hogy kurvára nem vagyok az, csak most olvastam ki a Radikális őszinteség c. könyvet. Mire ő: " nem vagyok az az egy éjszakás lány"  mire én: " akkor ígérem legalább két éjszakára tervezek veled". minden percét élveztem. Ha őszinte vagy, nincs helye és nincs tere a shit teszteknek.

Ma is volt egy fc-m. A lánnyal egyszer találkoztam online. Azt mondta, hogy kb. az érdeklődés minimumát sem látta rajtam, pedig helyes volt.
Aztán pár héttel később ráírtam minden átmenet nélkül, hogy mit csinálnék vele. Innentől már csak logisztika kérdése volt, hogy mikor ugrik át.

Viszont megismerkedtem egy helyes - perspektivikus lánnyal.
Tanárnéni. Rendes értékek, csak pár dolog nem passzol. Holnap lesz a 3. randink. Vonz, várom, csak van bennem egy csak.
De majd megnézzük mi lesz.

Amit észrevettem: a csajok nőcsábásznak néznek, és ezt ki is mondják. Pedig kurvára társat és kapcsolatot keresek.
Erre mostanában elmondom nekik, hogy mit keresek, és hogy jutottam el oda, hogy egy társat többre becsüljek, mint egy újabb pinát.
Smiley
Nem elérhető  
Read 2017. November 02. Csütörtök, 09:49:51 #38
Johnny_Bravo

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

persze hogy nőcsábásznak hisznek mert jóképű vagy előnyöd van
sokkal kevesebb munkával jutsz el a kúrásig

és tök királyul nyomod
sokan irigyelnek (én is)


Ami szép, az nem mindig jó is: a szépség fogalma néha összekapcsolódhat olyan negatív tartalmakkal is, mint az önzés és a hiúság.

/Meskó Norbert/
Nem elérhető  
Read 2017. November 02. Csütörtök, 16:17:26 #39
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Köszönöm!
Tolnám jobban is, csak annyira nincs időm most a csajozásra, hogy elképesztő.

Nem elérhető  
Read 2017. November 02. Csütörtök, 16:37:21 #40
J.D.

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

persze hogy nőcsábásznak hisznek mert jóképű vagy előnyöd van
sokkal kevesebb munkával jutsz el a kúrásig

és tök királyul nyomod
sokan irigyelnek (én is)
Honnan tudod hogy jóképű?
Nem elérhető  
Read 2017. November 02. Csütörtök, 19:04:51 #41
Jimmi

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

persze hogy nőcsábásznak hisznek mert jóképű vagy előnyöd van
sokkal kevesebb munkával jutsz el a kúrásig

és tök királyul nyomod
sokan irigyelnek (én is)
Honnan tudod hogy jóképű?

Mert aki nem az, annak nem hiszi el a sikereit.

Ő azt gondolja, hogy ezen múlik bármeilyen siker! Smiley


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2017. November 03. Péntek, 01:15:16 #42
loveandtruth

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Kedves Horváth Zoltán!

Királyul nyomod,  13 de volna egy kérdésem.A nők, akiket megkúrsz, nem vágynak utána komoly kapcsolatra?Hogyan csinálod azt, hogy megelégedjenek egy éjszakával és ne vágyjanak többre?Baromira érdekelne!Köszönöm
Nem elérhető  
Read 2017. November 03. Péntek, 08:14:12 #43
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Nem dugok meg sok nőt, de a dolog változó.
Kb. azt látom, hogy a nők kb. kategóriákba esnek ezek a téren:

1. van aki pontosan tudja, hogy nem jöhet össze a dolog, és tényleg csak szexet keres. Ezek legtöbbször elvált, gyerekes, de még nagyon helyes és "potens" nők, aktív vágyakkal. Velük élből nem beszélek párkapcsolatról, de sokkal inkább szexről, és tudják miért jönnek. Ha megkapták, kedvesen még csevegnek egy kicsit, aztán lelépnek és nem basztatnak.

2. van, aki irtózatos ringyó. Ezekhez egyre kevesebb kedvem van. Ők lefekszenek mindenkivel, és az ragadja meg őket, ha te nem szeretsz beléjük. Szerintem jellemzően ők a DiCarló féle Social Butterfly-ok. Őket erős game-mel lehet felszedni, és nagyon könnyű tőlük megszabadulni, csak egy kis kedvességet és gyengeséget, vagy érzelmet kell mutatni feléjük. Szl. ők azok, akiket nem sajnálok, de nincs is már hozzájuk gusztusom.

3. a rendes lányok, akik nem mondják ki, de keményen reménykednek. Ilyenből sajnos sok van, őket mostanában inkább próbálom elkerülni, mert itt a dolog egyértelműen sérüléseket és a rendes lány lelkének a károsodását okozza.  Itt a legjobb megoldásnak tényleg az elkerülés vagy az LTR tűnik, de legkevésbé rossz megoldásnak az vált be, hogy a 3. randi után - ők ált. a 4.-en dughatók.Smiley - közlöd, hogy nem akarsz kapcsolatot, és még a szex előtt szólni akartál, hogy ne legyen para. 10-ből 8-szor ilyenkor még akarni fognak egy szexet, és amíg nem találnak valakit, simán dugnak veled.
Nem elérhető  
Read 2017. November 03. Péntek, 16:36:00 #44
J.D.

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

persze hogy nőcsábásznak hisznek mert jóképű vagy előnyöd van
sokkal kevesebb munkával jutsz el a kúrásig

és tök királyul nyomod
sokan irigyelnek (én is)
Honnan tudod hogy jóképű?

Mert aki nem az, annak nem hiszi el a sikereit.

Ő azt gondolja, hogy ezen múlik bármeilyen siker! Smiley
Erre gondoltam én is.
Nem elérhető  
Read 2017. November 03. Péntek, 17:49:54 #45
Johnny_Bravo

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Idézet
Mert aki nem az, annak nem hiszi el a sikereit.

Ő azt gondolja, hogy ezen múlik bármeilyen siker! Smiley
az idő a legfontosabb
összesen van pár perced hogy névhez telefonszámhoz jussál
ha nincs rögtön benned valami vonzó külsőre
akkor miért àllna meg / adná meg a számát
4 perc hogy megmutasd te férfi vagy kevés
3-4 ember kér tőle szàmot 5 nap alatt
akkor esélytelen hogy átmenj a szűrőjén

szerencsére van bug a rendszerben ...


Ami szép, az nem mindig jó is: a szépség fogalma néha összekapcsolódhat olyan negatív tartalmakkal is, mint az önzés és a hiúság.

/Meskó Norbert/
Nem elérhető  
Read 2017. November 03. Péntek, 18:40:29 #46
J.D.

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Idézet
Mert aki nem az, annak nem hiszi el a sikereit.

Ő azt gondolja, hogy ezen múlik bármeilyen siker! Smiley
az idő a legfontosabb
összesen van pár perced hogy névhez telefonszámhoz jussál
ha nincs rögtön benned valami vonzó külsőre
akkor miért àllna meg / adná meg a számát
4 perc hogy megmutasd te férfi vagy kevés
3-4 ember kér tőle szàmot 5 nap alatt
akkor esélytelen hogy átmenj a szűrőjén

szerencsére van bug a rendszerben ...
Milyen nőtöl kérnek 5 nap 3-4x-er telefonszámot? Ismersz ilyet? Vagy honnan veszed?
Nem elérhető  
Read 2017. November 06. Hétfő, 20:24:15 #47
Johnny_Bravo

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Milyen nőtöl kérnek 5 nap 3-4x-er telefonszámot? Ismersz ilyet? Vagy honnan veszed?

valahol olvastam erről egy statisztikát
jobban kinéző nőknél ez reális
a sok próbálkozó miatt van a ribanc pajzsuk ...


Ami szép, az nem mindig jó is: a szépség fogalma néha összekapcsolódhat olyan negatív tartalmakkal is, mint az önzés és a hiúság.

/Meskó Norbert/
Nem elérhető  
Read 2017. November 06. Hétfő, 21:30:37 #48
Shancee

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Milyen nőtöl kérnek 5 nap 3-4x-er telefonszámot? Ismersz ilyet? Vagy honnan veszed?

valahol olvastam erről egy statisztikát
jobban kinéző nőknél ez reális
a sok próbálkozó miatt van a ribanc pajzsuk ...

Ezt nem tartom megalapozott feltevésnek. Tudod milyen kevesen közelednek normálisan a nagyon dögös lányokhoz? Szerintem még a naptárukba is felírják, ha valaki nappal NORMÁLISAN közelíti meg őket. Az utánuk füttyögés, vagy mindenáron a közelükbe való férkőzés, de egy kumma szó el nem mondása nem számít bele.

Nem elérhető  
Read 2017. November 16. Csütörtök, 14:17:13 #49
Horváthzoltán

Re:Az első szárnypróbálgatásaim mint pua - első nap 2 randi, 1 dugás

Majdnem lett egy LTR-em az elmúlt két hétben. Online-os a lány, pikk-pakk randi - sosem fizettem még online előfizetést, de megláttam és éreztem a spirituális üzentet. Úgyhogy csengettem és írtam. kb. fél óra chat után randi a mammutban, teázó, chit-chat. Kurvára nem kvalifikáltam magam. Még mondta is, hogy egy kicsit már nagyképűsködjek... 

A csaj kívül - belül bejött. volt valami köztünk, éreztem a chit.
Utána gyógyfürdő - kc - elmondta, hogy fél tőlem -  majd túra a normafánál. Itt már baj volt. éreztem ,hogy nem tudunk miről beszélgetni. Ahogy a chit-chat lement, már nem voltak mélységei. De jó volt ,hogy bújt, hogy kedves volt, hogy hozott kaját és bitang jól nézett ki.

A köv találkozó volt a fc, ottaludtam, de már sorozatot néztünk - számomra ez a halál, tévém sincs. előbb beszélgetek Berne Sorskönyvéről, mint valami Sex and the Citys szarról. Még volt két kocc, aztán kiléptem. Irtó nehezemre esett, mert tudtam, hogy beleélte magát, de bevállaltam a műtrágya ember szerepet. nem akartam az idejét húzni.

Azóta volt egy fc-m egy tánctanárnénivel - van gyereke, szl. nem pálya, de radikálisan őszintén toltam. meg egy sporttyúkkal, akinek az alakja bomba. Na ott az első randi egy tanulmány volt, majd elmesélem...Smiley Ilyen még sosem toltam. Ő is seggre volt ülve. Elmondta, hogy nem akarok semmit, de a képe alapján tudtam, hogy le akarom fektetni.Smiley innentől jött egy shitmenet, de az őszinteségen nincs fogás, úgyhogy szegény most azt mondja, hogy biztos így védekezek. Smiley pedig annyira meg akarom dugni, mint állat. ma találkozunk 4 fal között...

Kíváncsi vagyok ,mi lesz. Smiley
Nem elérhető  
Oldalak: [1] 2 3   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 8 (15%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 13 (25%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 17 (32%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 8 (15%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 1 (1%)
 • -
 • Összes szavazó: 52
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[Ma - 02:50:08]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta gabesz939
[2020. Szeptember 14. Hétfő, 18:31:14]Calendar
január 2021
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 [16]
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31


* Havi top hsz.ó
Sabre Sabre
7 üzenet
florian11
2 üzenet
metal
1 üzenet
tibour tibour
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Lehet-e veled bunkó egy ember?
 • Pont Bárki, ha rosszul bánok vele.
 • 54 (41%)
 • -
 • Pont Senki, akármi is történjék.
 • 35 (26%)
 • -
 • Pont Csak a férfiak lehetnek bunkók velem, legfeljebb visszabunkózok...
 • 3 (2%)
 • -
 • Pont Csak a nők lehetnek bunkók velem, mert ez úgyis shitteszt...
 • 21 (16%)
 • -
 • Pont Nem tudom...
 • 18 (13%)
 • -
 • Összes szavazó: 129
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.502 másodperc alatt készült el 53 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.285s, 27q)

Google visited last this page Ma - 08:17:04