Oldal nyomtatása - Érdemes-e tisztázni a dolgot vagy hagyjam lógva ?

Az Intelligens Csajozási Pua Fórum

ÚJAKNAK - INTELLIGENS CSAJOZÁSI FÓRUM / FOR NEWBIE => KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT! => A témát indította: jason - 2019. Március 18. Hétfő, 07:02:06Intelligens Barátnőszerzés könyv Jimmitől, katt!   XI. Puafesztivál Tábor - 2019-ben. - Gyere el!Cím: Érdemes-e tisztázni a dolgot vagy hagyjam lógva ?
Írta: jason - 2019. Március 18. Hétfő, 07:02:06
SZiasztok!

Van egy lány, akivel 2 hónapig minden áldott nap beszéltünk messengeren ill. 2-3 órás telefongame-k.Volt hogy Ő hívott volt, hogy én Őt, megvolt a dinamikája a dolognak nem éreztem egyoldalúnak egyáltalán. Eddig nem tudtuk összehozni a talit, neki vizsgák voltak én meg elutaztam munka ügyben. Na most hétvégén összejött az első tali és hát eléggé furán éreztem magam sokkal jobban nézett ki mint amire számítottam és nem tudtam kezelni ezt a helyzetet szerintem, nem adtam teljesen magam és ez valószínű lejött a lánynak is.

Na most randi után kézen fogva sétáltunk az autohoz és az autóból kiszállva adott egy gyors szájra puszit.
Viszont másnap, azaz tegnap egy ilyet írt, amikor kerestam, hogy szerinte ez nem fog működni és azóta ezen gondolkozott.
Én ezt nem is firtattam akkor, gondolván biztos nem jöttem be neki, hanem elfogadtam hogy értem és akkor örülök, hogy megismertem.

Na már most mégis kicsit idegesít a dolog, nem-e gondolt bunkónak vagy nem bántottam-e meg valamivel, amit észre sem vettem.

Szerintetek ilyenkor írjak neki egy rövid levelet, amiben leírom, hogy nem hagy nyugodni a dolog és remélem nem bántottam meg semmivel?
Nem vagyok alap esetben bunkó csak kicsit szét voltam hullva aznap este, lehet nem tudtam annyira rá koncentrálni. Nem azért írnék, hogy most ebből legyen valami egyszerűen csak bánt, mert nem ilyen vagyok, mint amit neki mutattam és nem akarom, hogy annyiban maradjon, ha megbántottam valamivel. úgy érzem, ha megírom neki akkor tudom nyugodt szívvel elengedni ezt a dolgot.


Cím: Re:Érdemes-e tisztázni a dolgot vagy hagyjam lógva ?
Írta: Sabre - 2019. Március 18. Hétfő, 09:45:56
Na most hétvégén összejött az első tali és hát eléggé furán éreztem magam sokkal jobban nézett ki mint amire számítottam és nem tudtam kezelni ezt a helyzetet szerintem, nem adtam teljesen magam és ez valószínű lejött a lánynak is.

Erről a részről kellene sokkal többet tudnunk ahhoz, hogy legalább közelítőleg hasznos tanácsot tudjunk adni


Cím: Re:Érdemes-e tisztázni a dolgot vagy hagyjam lógva ?
Írta: jason - 2019. Március 18. Hétfő, 10:21:01
Igazából igy visszagondolva kicsit paraszt voltam. És pedig nem ilyen vagyok.
Cukkoltam, tesztelgettem tul sokat poénkodtam úgy érzem. Sokkal kimértebb szoktam lenni és komolyabb.

Viszont kézen fogva sétàltunk az autòhoz és kérdeztem is, hogy nem zabarja-e ha megfogom a kezét és mondta, hogy nem aztan elköszönésnél is kaptam egy gyors szájra puszit, szòval nem értem.


Cím: Re:Érdemes-e tisztázni a dolgot vagy hagyjam lógva ?
Írta: jason - 2019. Március 18. Hétfő, 21:15:06
Na beszéltem a csajjal. Azt mondta tudja, hogy normalis vagyok és jòl érezte magàt, de nem mûködött a kémia, nem érezte azt a plusszt. Na most megnyugodott a kis lelkem haha Szoval egyszerûen csak nem jöttem be neki, szoval nem hibaztatom magam, hogy én basztam el a csajszit. Nem jöhet be mindenkinek az ember. :)


Cím: Re:Érdemes-e tisztázni a dolgot vagy hagyjam lógva ?
Írta: Sabre - 2019. Március 19. Kedd, 01:08:38
Na beszéltem a csajjal. Azt mondta tudja, hogy normalis vagyok és jòl érezte magàt, de nem mûködött a kémia, nem érezte azt a plusszt. Na most megnyugodott a kis lelkem haha Szoval egyszerûen csak nem jöttem be neki, szoval nem hibaztatom magam, hogy én basztam el a csajszit. Nem jöhet be mindenkinek az ember. :)


Végülis ez egy elég jó hozzáállás.


Cím: Re:Érdemes-e tisztázni a dolgot vagy hagyjam lógva ?
Írta: jason - 2019. Március 19. Kedd, 18:55:05
Harom nőre koncentráltam most egyszerre és ő lett volna a legjobban  LTR jelöltem másik kettő inkább fuckbuddy jelöltt. Szóval kicsit szarul esett hogy lekoptatott meg , hogy nincs bennem plussz, de muszaj vagyok így hozzá állni.
Szóval most két csaj maradt úgyhogy be kell újitanom valakit még, mert még így is kicsit megérintett, majdnem mint egy one-itis ez a lekoptatas. Egy napig letargiában voltam.

De holnap randi egy masik csajjal nem sok hangulatom van hozzá, de megnézem hátha sikerül felmutatnia valami PLUSSZT :D


Cím: Re:Érdemes-e tisztázni a dolgot vagy hagyjam lógva ?
Írta: Xnemorf - 2019. Március 21. Csütörtök, 12:31:58
Idézet
hát eléggé furán éreztem magam sokkal jobban nézett ki mint amire számítottam és nem tudtam kezelni ezt a helyzetet szerintem, nem adtam teljesen magam és ez valószínű lejött a lánynak is.

Itt az önfejlesztés alapjául szolgáló potenciális tételmondat. A potenciál alatt pedig azt értem, hogy vagy-e olyan szinten, hogy észrevedd ez az egész helyzet, a lány mennyivel többet ad(hat) hozzád, mint hamarosan levarrandó 3-4 csaj. Persze mindennek megvan a helye. Egy bizonyos szint felett a csajozás önmagában kevés, ha nincs meg mögötte az önfejlesztés szándéka. Aki enélkül űzi a "mesterséget" éveken keresztül céltalanul, az bizony megrekedt valahol.

Ebben a mondatodban azt látom, hogy a lányt magasabb értékekkel ruháztad fel, mint magadat. aka a valóságod nem fogadta be, hogy ilyen nőt kezelni tudj. ezért kezdtél furán viselkedni, mert csipkelődéssel próbáltad "lehozni" az értékét a szintedre, hogy kezelni tudd. Brandonál olvastam, hogy ha rendben van az érzelmi stabilitásod, akkor nem elveszel értékben a másikból, hogy önző módon kezelni tudd és a stabilitásod illúzióját ezzel fenntartsd, hanem hozzáadsz értékben inkább, ezzel a sajátodat is emelve. Persze a képletben benne lehetett, hogy tényleg nem volt meg a kémia és emiatt öngerjesztő hatással már alapból el volt ásva a dolog. Tyúk vagy tojás esete ugye.

szóval javaslom gondolkodj el rajta mindenképp, és fejleszd a belső játékodat, hogy ha legközelebb találsz egy értékes nőt, ne éppen ez fosszon meg a sikerektől, hogy nem vagy olyan "értékes" fejben.


Cím: Re:Érdemes-e tisztázni a dolgot vagy hagyjam lógva ?
Írta: jason - 2019. Március 23. Szombat, 08:46:19
Ahogy a leirásod olvastam teljesen magamba szálltam és teljesen igazad van. Nem éreztem magam elég értékesnek a lányhoz. Több okból sem.
Egy az, hogy en fiatal vagyok most vegeztem nemreg az egyetemen most kezdődött el a nagybetűs élet, egy átlagos családból származom, viszont a csajsziék eléggé kőgazdagok és orvosnak tanul, ez is volt egy visszatartó erő, hogy ha esetleg összejönnénk, hogy tudnék beilleszkedni az Ő életébe. Folyamatos utazgatás külföldre stb. Én sem keresek rosszul, de azért még oda kell figyelnem mire költök. Aztán az, hogy még élőben mégjobban nézett ki az a másik dolog.

Szóval valóban jól vetted észre, hogy nem éreztem magam elég értékesnek. De szerintem így lehet jobb, akármennyirei is normális csajszi volt meg sajnálom hogy így alakult. Biztos nehéz lett volna kezelni a társadalmi különbséget, mert az ami neki alap az még nekem luxus.


Cím: Re:Érdemes-e tisztázni a dolgot vagy hagyjam lógva ?
Írta: Horváthzoltán - 2019. Április 15. Hétfő, 19:39:33
Jason!
Ez az előző kommentben használt "tételmondat" szó nagyon tetszik - szerintem is kövesd a kolléga tanácsát.

De azért hadd mondjak mást is:

 amíg egy nő azt mondja, hogy "szerintem nem fog működni" - addig azon gondolkodik, hogy működni fog-e, és tőled várja a meggyőzést.
Szl. vlsz. nem voltál annyra sz&r azon a randin, mint hiszed.

Ilyenkor komfortozni kell:
- miért érzed így?
- pics pics pics bullshit bullshit bullshit
- valami vicces oltás, majd FULL RACIONÁLIS ELLENÉRVEK.

És a lány a tiéd.
Örökké működő template.
A Tiéd , használd legközelebb egészséggel. ;) 


Copyright: Puafesztivál 2009-2019 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 11ik éve