Hogyan kell csókolózni?
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2016. Május 27. Péntek, 17:04:48
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2010. Szeptember 17. Péntek, 16:51:21 #0
Jimmi

Hogyan kell csókolózni?

Én már írtam erről sok dolgot:

http://www.puafestival.com/forum/index.php?board=47.0
http://www.puafestival.com/forum/index.php?board=46.0

de a konkrét technikáról talán nem volt szó, vagy ha igen, nem
külön topic-ban... azoknak, akik még nem tették meg, vagy
szeretnék ezt fejleszteni.

Átadom a terepet a többieknek most!  victory


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2011. Február 11. Péntek, 23:31:21 #1
Jimmi

Re:Hogyan kell csókolózni?

Nagyon sokan tolongtatok ( Cool ), így néhány dolog azoknak, akik még soha nem csókolóztak, és a fenti linkek még meredekek:

Hogyan csókolj? Avagy mire használd az ajkad?

Csókot nem csak szájra lehet adni. Mire használd ajkaidat evésen és beszéden kívül?

A csók egy folyamatos változásban lévő testi érintkezés. Változik célterülete, intenzitása, fajtája, sőt még jelentése is. Máshogyan csókolsz, mikor tizenhat éves vagy és máshogyan, mikor már negyvenhat.

Mi a csók?

A csók egy 2004-es amerikai felmérés szerint a legintimebb testi érintkezés, mely két ember között létrejöhet. Egy kihülő kapcsolatban sokkal előbb szűnik meg a csókolózás, mint maga a szeretkezés. Pedig sokak szerint a csók "csak" annak bevezetője és arra hivatott, hogy az ajkakon kívül minden mást is benedvesítsen.

Ha valaki azt mondja csók, egyből arra gondol mindenki, amikor két ember összeérinti száját. Pedig hivatalosan csóknak nevezünk minden, ajkakkal történő érintkezést. Csók tehát az, amit arcodra, nyakadra, testedre, nemi szervedre kapsz (ez utóbbiról korábbi cikkünket itt olvashatsz).

Mit kell tudni a csókról?

A csók legyen tiszta

A csók praktikai értelemben egy kész baktérium bomba. Mivel a szájjal testnedvek is érintkeznek egymással, nagyon fontos a csókolózók kellő higiéniája. Többek között ezért sem árt csókolózás előtt fogat mosnod, és amennyiben párkapcsolatban élsz, folyamatosan extra nagy gondot fordítanod a szájápolásra.

Amennyiben a csókolózást egy hagymás vacsora előzi meg, az egyetlen dolog, amivel még mentheted a helyzeted, ha partnereddel is adsz pár falatot belőle. A fogmosás, rágózás, cukorka szopogatása ilyenkor nem segít. Illatuktól, bár te nem érzed, a hagyma illata biztosan nem tűnik el a szádból.

A csók legyen gyengéd

Ma már nem csak a férfiak kezdeményezhetnek (kezdeményeznek) csókot, de a tradíció szerint még mindig a férfi a kezdeményező. Mivel sok ember sokféle csókot preferál, az a legjobb, ha egy mindenkinek beváló, instant csókkal indítasz. Ez abból áll, hogy először gyengéden hozzányomod ajkaid az ő ajkaihoz, majd a nyomást kicsit növeled. Ha a reakció kedvedre való, akkor megérintheted nyelveddel a száját. Ha kinyitja, akkor mehet a francia csók (lásd később). A lényeg, hogy soha de soha ne kényszerítsd partnered a szája kinyitására.

A csók legyen nedves, de ne túlságosan

Akik tapasztaltak a csókolózásban elmondhatják, hogy nem szeretik, ha egy egész nyáltengert pumpálnak át a szádba. Ha nyelves csókot adsz (legyen az bármilyen hosszú is) ne felejts el nyelni közben. Szádban automatikusan több nyál termelődik, mint normálisan, hiszen mozgolódás és egy idegen testrész (a másik nyelve) van bent. Ez természetes. Viszont a túltermelődött nyálat le lehet nyelni. Senki sem tart egy túl nedves szájat vonzónak.

A csók ne legyen fuldoklós

A másik jellegzetes probléma a nedvesség után, a lélegzés - vagyis pontosabban a nem lélegzés. Attól még, hogy a szád foglalt, tudsz lélegezni. Méghozzá az orrodon, mely általában csókolózás közben szabad marad. A lényeg, hogy ne érezze azt partnered, hogy mesterségesen szeretnéd lélegeztetni.
Viszont a lélegzeteddel tudod szabályozni az izgalmad, és a partnered izgalmának fokát.

A csók fajtái


A csók lehet:
szájra puszi (mikor ajkaitok csak egy pillanatra érnek össze)
csók (mikor ajkaitokat hosszabb időre nyomjátok össze)
francia csók (mikor már nem csak ajkaitokkal, hanem nyelvetekkel is játszotok)
testre adott (mikor a csókot nem a másik szája, hanem bármely testfelülete kapja)

Ezek mindegyikében nagyon fontos, hogy csókod szeretetteljes legyen, hogy partnered érezze, hogy kívánod és szívesen csókolod.

Érdemes a csókot nem csak felvezetőnek használni! Szánj a csókra több időt, hiszen a csók több puszta testfelületek érintkezésénél. A csókban benne van minden!

Fontos pontok a Csókózásnál:

1. Mikor jöjjön el az a pillanat? Általában megérezzük, de vannak bizonyos jelek, amelyekre érdemes figyelni:
a, Ha például a partnered a szemedről átvándorol a szádra, és ezt akár többször is megismétli, szinte biztos, hogy a csókon jár neki is az agya!
b, Ha már meg van a jel, akkor te is tégy hasonlóképpen, nézz a szemébe, majd vándoroljon a tekinteted a szájára és vissza.
c, Közben esetleg finoman meg is nedvesítheted a szádat, de azért ne ess túlzásokba.

Tehát összefoglalva, ha a lány megnedvesíti az ajkait, ha szemedbe néz, majd elvándorol a tekintetet a szádra, akkor tuti mehet a csók! Bármelyiket csinálja.

2. Közelíts! Lassan közelíts az „áldozathoz”, hogy legyen ideje akár visszakozni is. Hisz lehet, hogy már szeretne csókolózni, de lehet, még nem biztos magában. Picit döntsd oldalra a fejedet, csökkentsd a távolságot egymás között és közben folyamatosan nézz a szemébe, majd a szájára.

Egyébként nem kell ezt túlspilázni! A lényeg, hogy próbáld meg megcsókolni. Az, hogy engedi-e vagy sem majdnem lényegtelen. Soha ne fogd fel kudarcnak, ha nem engedi a lány a csókot! Nekem személyszerint a legsikeresebb kapcsolataim mindig úgy kezdődtek, hogy a lány nem engedte elsőre a csókot. Legyen az bulin, vagy randin, vagy sokadik találkozó!

A híres Randiguru c. film csókjelenete, ahol a két főszereplő próbálják a csókot (90%os szabály) is lehet egy támpont!

3. Először inkább egy puszit adj a szájára, finoman, alig érintve. Aztán picit távolodj el tőle, hogy lásd, milyen reakciót váltottál ki belőle. Így neki is lesz ideje hozzászokni a csókhoz, és a következő csókot már akár ő is kezdeményezheti, így a te önbizalmad is meg lesz erősítve.
Második nekifutás már tarthat hosszabb ideig és akár a szádat is megnyithatod kissé. Nem, nem egy nagy piros almát akarsz bekapni, inkább egy fagylalt-falatnyit. Idézd fel, ha nagyot harapsz a fagyiból, túl sok lesz a hidegből. Ez igaz a csókra is!

Gyakorolj fagyival, gyümölccsel hogy hogyan lehet csókolozni!

4. Sikamlós téma! Franciacsók: Ha már megnyílt a szátok, akkor akár a nyelveddel finoman át is nézhetsz a szomszédba. Ismételten a finomságra hívnám fel a figyelmedet! Nem kell éket verni kettőtök közé, mert hiába jött be eddig a finomság, ha most belépve a szentéjbe törni, zúzni kezdesz magad körül. Légy finom, lágy, a nyelved legyen játékos, de nem bohóckodó. Picit átdugod a nyelved, majd vissza… És ismét. Emlékszel a szem-száj játékra? Ez is hasonlóan működik.

5.  Viszonzás - ha már párod is előmerészkedik „odújából”, nyert ügyed van! Engedd, hogy is „benézzen” hozzád, vendégeskedjen picit. Itt és most nem szükséges eldönteni, ki is a domináns kettőtök közül.
Játék az élet! A játékosság fontos dolog, így párod nyelve körül kezdj el körözni, körbe-körbe úgy, hogy nyelved szinte végig érintse az övét.

6. Senki nem szereti a száraz, kicserepesedett szájat, így mindig gondozd szádat és legyen nálad ajakír.
Hagyd a másikat levegőhöz jutni, ne "nyomd össze" az orrát az arcoddal
Csók közben legalább az egyik kezed legyen aktív. Simogasd meg a másik arcát, haját. Kezed többnyire legyen finom és lágy.

7. Egyéb jelek, hogy a lány akar csókolózni. Szájspray-t használ. Cukorkát, rágót vesz be, hogy jobb legyen a szájillata. Ajakírt használ.

8. Jobban jársz, ha a csóknál becsukod a szemed, így jobban el fogod tudni engedni magad, és érzéseidre koncentrálni. Aztán ha épp olyanod lesz, akár néha ki is nyithatod a szemed, bár lehet, ha párod rájön arra, hogy lestél, akkor ez nem fog tetszeni neki.

9. Mit ne tégy?

- Első csóknál ne ess neki párodnak! Légy finom, gyengéd, lágy. Biztos dúl benned a szenvedély, legszívesebben az egész világot magadhoz ölelnéd és akár fel is falnád, de néha jobb türelmesebbnek lenni és nem elriasztani a kiszemeltet.
- Ne nyomd erősen a szádat a szájához! Az első pillanatokat úgy tudod, tudjátok a legjobban kiélvezni, ha finom indítotok, és csak lassan melegedtek bele a dolgokba. Ráadásul a gyors közelítésnek akár fogkoccanás is lehet a következménye, ami akár a pillanatot is elzavarja.
- Ez nem vizsga! Ne figyelj görcsösen arra, hogy jól csináld-e, betartod-e a szabályokat! Élvezd a pillanatot, és engedd el magad!
- Ne mozgasd túl sokat a fejedet, se túl gyorsan!
- Ne fogd le kezeddel semmijét, érezze a szabadságot. Sokan nem szeretik ha korlátozzák őket.
- Ha a nyelvedet a másik szájába dugod, ne mozgasd úgy, mintha ételmaradékot keresnél, se ne keményítsd meg túlságosan.
- Soha ne nyomd túl erősen a szádat a lányéhoz!


És egy video, hogy hogyan kell! Cool  098

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=T5XfbyiULek" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=T5XfbyiULek</a>

(A cikkhez a hotdog és a femina cikkeit használtam fel!)


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2011. Február 12. Szombat, 13:12:34 #2
rausch87

Re:Hogyan kell csókolózni?

A leírás majdnem annyira jó mint a videó!   djparty   HATALMAS IOI


Day és night game-re keresek társat előre egyeztetett időpontban. Én folyamatos műszakban vagyok így egy nappal előtte kell írnod minimum, hogy egyáltalán tudjak róla.
"Park" a vágóhídnál (amikor ingyenes a belépés) és MR2 vagy ha ismered a B2-t akkor az is lehetséges éjszakai helyszín. Időpontnak nappal a 8 és 13 óra közötti időpont lenne jó nekem.
Nem elérhető  
Read 2011. Február 12. Szombat, 18:54:15 #3
kamikaze

Re:Hogyan kell csókolózni?

Idézet
Ezek mindegyikében nagyon fontos, hogy csókod szeretetteljes legyen, hogy partnered érezze, hogy kívánod és szívesen csókolod.
A csókot csak érezni kell! Ennyi. Smiley
A videóhoz (a végén van a lényeg):
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=s_RGaSV0KIg" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=s_RGaSV0KIg</a>


"Az, aki nem tudja értékelni a kis dolgokat, soha nem fog véghezvinni nagyokat."

"A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést."

"Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is present."
Nem elérhető  
Read 2011. Március 26. Szombat, 11:50:40 #4
kamm

Re:Hogyan kell csókolózni?

Hogyan lehet vezetni a csókot?

Nem sok lánnyal csókolóztam, számszerűsítve hárommal.
Az az érdekes, hogy az első két lány gyakorlatilag ugyanúgy csókolt és, hogy őszinte legyek számomra nem tetsző módon. Cheesy
Technikailag ezt kb. úgy kell elképzelni, hogy a nyelvükkel nagyon gyorsan hadonásztak horizontális irányban Grin-Vigyorog , én viszont azt szeretem, mikor lassan, egymás nyelvét "masszírozzuk" a nyelvünkkel, szerintem ez a fajta csók a legjobb, közben ezt megszakítva lehet az ajkakat csókolgatni stb...
Az első lánnyal 7 évig jártam, így egy idő után "átneveltem" és nem volt vele gond ilyen téren, de hogyan lehet a kezdetektől, az első csókkal kezdve az irányításom alá vonni a csók folyamatát?


"Mindaddig egy senki vagy, ameddig azt hiszed magadról, hogy vagy valaki."
Nem elérhető  
Read 2011. Március 26. Szombat, 14:07:39 #5
Jimmi

Re:Hogyan kell csókolózni?

Értem a problémád: megtanítod neki...

Mondjuk a másik: jól kell lányt választani, könyvemben lesz erről szó!
Nekem 10-ből 9 jól csókolt... 1-nek kellett csak tanítani.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2011. Március 26. Szombat, 15:44:40 #6
recko

Re:Hogyan kell csókolózni?

Én két nőre emlékszek , akik bitang rosszul csókoltak, az utóbbinak magyarázgattam, tanítgattam, de mindig csak nyafogott, hogy ez neki nem fog menni... nem is véletlenül szakítottunk egy hét után Smiley

Idézet
Csók tehát az, amit arcodra, nyakadra, testedre, nemi szervedre kapsz

Azt úgy hívják: puszi! Smiley


Nem elérhető  
Read 2011. Március 26. Szombat, 16:17:06 #7
Samee

Re:Hogyan kell csókolózni?

Találtam egy régi könyvet:
How to kiss with confidence by Terry & Mike.
1982-ben adták ki MO.-n.
Vannak benne régi dolgok, amelyek ma már nem teljes érvényűek. Vannak benne olyan alap elvek, melyek a PUA-ban is használhatóak.

Mindenkinek ajánlom.
 
Megjegyzés: Nem azt mondom, hogy mindent 100%-ig tarts be belőle, de gondolkodj el rajta, mi az amit tudsz hasznosítani. Ugyan ez vonatkozik az összes PUA műre is... Wink

A link:
http://www.puafestival.com/forum/konyvek-e-book-ok-letoltese-(magyar-angol)/how-to-kiss-with-confidence-by-terry-mike-terry-mike-a-csok/
"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." (Stephen Dolly).

Attracting girls will be as simple or as complicated as you make it.

If you have more posts on any
single PUA forum than you have opened sets in your entire life, you are a keyboard jockey.

Nincs kudarc, csak visszajelzés....

A wise man once stated, “Amateurs study tactics. Professionals study logistics.”
Nem elérhető  
Read 2011. Március 27. Vasárnap, 00:26:20 #8
kamikaze

Re:Hogyan kell csókolózni?

Hogyan lehet vezetni a csókot?

Nem sok lánnyal csókolóztam, számszerűsítve hárommal.
Az az érdekes, hogy az első két lány gyakorlatilag ugyanúgy csókolt és, hogy őszinte legyek számomra nem tetsző módon. Cheesy
Technikailag ezt kb. úgy kell elképzelni, hogy a nyelvükkel nagyon gyorsan hadonásztak horizontális irányban
Az irány mindegy. Ha túl gyors, hegyes és/vagy merev a nyelve, akkor szerintem nem őszinte a csókja! Smiley Mert azt nem lehet élvezni legalábbis ha eleve úgy kezd! Az kb majdnem olyan formális, látszatcsók mint amikor egy egyszerű puszit ad a szádra.

Idézet
Grin-Vigyorog , én viszont azt szeretem, mikor lassan, egymás nyelvét "masszírozzuk" a nyelvünkkel, szerintem ez a fajta csók a legjobb, közben ezt megszakítva lehet az ajkakat csókolgatni stb...
Az első lánnyal 7 évig jártam, így egy idő után "átneveltem" és nem volt vele gond ilyen téren, de hogyan lehet a kezdetektől, az első csókkal kezdve az irányításom alá vonni a csók folyamatát?
Szerintem rá kell szólni, meg kell mondani, hogy mi van! Cheesy Jobb nem jut eszembe (már ha a kőkorszaki módszereket is kizárjuk).


"Az, aki nem tudja értékelni a kis dolgokat, soha nem fog véghezvinni nagyokat."

"A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést."

"Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is present."
Nem elérhető  
Read 2011. Március 27. Vasárnap, 08:30:37 #9
kamm

Re:Hogyan kell csókolózni?

De az nem megalázó a lány számára, ha azt mondom neki, hogy "Figyel csak! Mikor csókolózunk, akkor lazulj el egy picit és csináld azt amit én, mert amit te csinálsz csókolózás címen, azt én inkább nyelv karaténak hívnám! Grin-Vigyorog "

??


"Mindaddig egy senki vagy, ameddig azt hiszed magadról, hogy vagy valaki."
Nem elérhető  
Read 2011. Március 27. Vasárnap, 11:47:45 #10
kamikaze

Re:Hogyan kell csókolózni?

Megalázni mások előtt szoktak (az én szótáramban) ergo ha mások nem hallják akkor nem lehet az.
Alapvetően két mód van:
1.játékos keret: "na most megtanulunk csókolózni... Én leszek a tanárbácsi..."
2.komolyra veszed: határozottság.
Bár utóbbinál is valszeg a rávezetést alkalmaznám. Annyit mondanék, hogy csókoljon jobban, szenvedélyesebben és ha rossz irányba megy el, akkor rászólnék, hogy ez most még rosszabbb. Addig próbáltatnám amig rá nem érez.. Cheesy


"Az, aki nem tudja értékelni a kis dolgokat, soha nem fog véghezvinni nagyokat."

"A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést."

"Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is present."
Nem elérhető  
Read 2011. Április 01. Péntek, 21:06:11 #11
kisdelfin

Re:Hogyan kell csókolózni?...A CSÓKOT NEM MAGYARÁZNI,HANEM ISMÉTELNI KELL!!!:))
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2015

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.


Aktuális Témák Komoly Szakasz
topic A nagy mumus: barátzóna és hogyan törj ki ebből?
[KINCSESLÁDA - CIKKEK]
Jimmi
2016. Május 21. Szombat, 17:31:39
topic Az Érdeklődés Jelei - IOI (indicator of interest)
[TESTBESZÉD, FLÖRTÖLÉS, NŐI JELZÉSEK, FLÖRTJELEK]
confident
2016. Május 13. Péntek, 09:32:00
topic Pornóipar fellendülésének jóslása
[SZEX - SZEXUÁLIS ÉLET / SEX - SEXUAL LIFE]
J.D.
2016. Május 12. Csütörtök, 21:45:13
topic Push Pull példák, amiket már használtunk a gyakorlatban
[VONZALOMÉPÍTÉS, SHITTESZT, COLD READ]
Jimmi
2016. Május 06. Péntek, 06:16:10
topic Cooky&Funny
[KÜLSŐ JÁTÉK]
Jimmi
2016. Április 26. Kedd, 23:41:24
topic Szabó Péter
[SZEMÉLYISÉGFEJLESZTÉS, MINT ÉLETSTILUS]
Jimmi
2016. Április 26. Kedd, 23:33:34
topic A vonzalom folyamatos fenntartása egy kapcsolatban
[PÁRKAPCSOLAT - SZERELEM]
sorcer777
2016. Április 25. Hétfő, 20:36:58
topic Hirtelen adja nekem az elérhetetlent
[SZEX - SZEXUÁLIS ÉLET / SEX - SEXUAL LIFE]
sorcer777
2016. Április 24. Vasárnap, 20:14:32
topic Péter és a varázsszál
[ÖNFEJLESZTÉS - BELSŐ JÁTÉK]
TBrady12
2016. Április 20. Szerda, 20:36:40
topic John Cooper - Social Heartistry
[ÖNFEJLESZTÉS - BELSŐ JÁTÉK]
Cole
2016. Április 18. Hétfő, 23:30:49
topic Értékesítői munka - segíthetsz embereknek fejlődni
[EGZISZTENCIA, KARRIER és ÜZLET]
Jimmi
2016. Április 15. Péntek, 19:40:03
topic Pua álláshirdetés - recepciós
[EGZISZTENCIA, KARRIER és ÜZLET]
tibour
2016. Április 13. Szerda, 19:26:20
topic Jimmi első titkos videója!
[INSPIRÁLÓ VIDEÓK És (PUA) FELSZEDÉSEK]
Leon
2016. Április 12. Kedd, 22:12:32
topic Pua filmek
[FILMMŰVÉSZET, MÉDIA BLOKK]
Jimmi
2016. Április 12. Kedd, 17:39:50
topic Nem áll össze a kép
[ÖNFEJLESZTÉS - BELSŐ JÁTÉK]
Sabre
2016. Április 12. Kedd, 16:15:47

2016-ban a Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • mennyire vagy magabiztos ha nővvel kell beszélj ?
 • Pont 0 (nincs merszed beszélni velük)
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont 1(lehet már beszéltem velük)
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont 2(már pár nővvel beszéltem is )
 • 6 (10%)
 • -
 • Pont 3 (már megyeget de valami hiányzik )
 • 12 (20%)
 • -
 • Pont 4 (simán oda megyek de ki fogyok a szavakból )
 • 10 (16%)
 • -
 • Pont 5 (már akármelyiket le tudom szólitani viszon randi nem tudok kicsikarni )
 • 4 (6%)
 • -
 • Pont 6 (van hogy randi is össze jön de csak néha amugy minden beszélgetés sima )
 • 4 (6%)
 • -
 • Pont 7 ( már randi nagy százalékban megy de még egyikkel sem tudok felfeüdni a beszélgetés simán megy akárkivel )
 • 7 (11%)
 • -
 • Pont 8 ( randi ok szinte minden csajnál sex az már nem mindegyiknél beszélgetés simán megy mert már nem félek )
 • 13 (21%)
 • -
 • Pont 9-10 (már mester vagyok amelyik nő tetstzik oda megyek és pár nap már meg is lesz fektettve , a szavak már kevés már csak tettek van )
 • 2 (3%)
 • -
 • Összes szavazó: 60
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Sziasztok! írta Opál
[2016. Május 20. Péntek, 20:53:16]


Dave, a srác aki túl sokáig olvasott. írta Davethebeginner
[2016. Május 16. Hétfő, 23:19:35]


* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2016. Május 20. Péntek, 18:20:53]


Hazaszeretet, magyarság! írta Jimmi
[2016. Április 29. Péntek, 18:32:56]Calendar
május 2016
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 [27] 28
29 30 31

Nincsenek naptári események.

* Havi top hsz.ó
Jimmi Jimmi
16 üzenet
J.D. J.D.
12 üzenet
Shancee
9 üzenet
mzoli
9 üzenet
tibour tibour
8 üzenet
Pityler
7 üzenet
confident
5 üzenet
L. Angelov L. Angelov
5 üzenet
sm0ker sm0ker
5 üzenet
Krisz007 Krisz007
4 üzenet
Sabre Sabre
4 üzenet
Wulfgar Wulfgar
3 üzenet
sorcer777
2 üzenet
Robi95 Robi95
2 üzenet
Robi366 Robi366
2 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Melyik konferencia érdekelne, ha csak a cím alapján kellene döntened?
 • Pont A Férfi Konferencia
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont Sikeres Férfi Konferencia
 • 20 (68%)
 • -
 • Pont Hatékony Férfi konferencia
 • 1 (3%)
 • -
 • Pont Boldog Férfi Konferencia
 • 1 (3%)
 • -
 • Pont Csábító Férfi Konferencia
 • 4 (13%)
 • -
 • Pont Egyéb érdekelne, ha más lenne a cím, beírom a topikba
 • 3 (10%)
 • -
 • Pont Egyikre sem, nem érdekelne eléggé egyik sem
 • 0 (0%)
 • -
 • Összes szavazó: 29
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.265 másodperc alatt készült el 51 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.135s, 26q)

Google visited last this page 2016. Május 19. Csütörtök, 19:11:41