Ki milyen sportot űz?
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum

Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2012. Május 18. Péntek, 09:14:41
collapse
PUAFESZTIVÁL ROADSHOW ÉS KONFERENICA ROBOG!
Pécs, Május 26. Szombat 10 - éjfélig

Miskolc, Június 2. Szombat 10 - éjfélig

és még 8 másik városban!

Fizetni lehet a helyszínen is, de vedd figyelembe, hogyha nem jössz el, akkor legközelebbi rendezvényünkre lehet nem tudsz majd regisztrálni!
Ez egy zártkörű program, korlátozott férőhellyel, csak jelentkezés alapján vehetsz rajta részt!

PROGRAM:
- Domináns és sikeres férfi
- Ismerkedési és társasági zseni hogyan lehetek?
- Minitréning egy adott trénerlánnyal - Kiképzés azoknak, akik kommunikációs képességüket szeretnék fejleszteni
- Éjszaka pedig terepoktatás csak 2 fő részére

Üdvözlünk Magyarország Intelligens  Ismerkedős Fórumán!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!

Oldalak: 1 [2] 3   Le
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2010. Január 21. Csütörtök, 17:59:11 #50
minime

Re:Ki milyen sportot űz?

Én régen kézi, röpi, kosár, úszás.
Majd ugribugri aerobik, ott step-es, meg mindenféle ötvözetek, volt egy ideig -e helyett ugyan abban a teremben taposógép és ellipszisgépezés.
Futni sajnos utálok, és otthon lépcsőzni, mert nagyon monoton, és nekem kell a társaság, így most majd hosszabb időkihagyás után ismét el fogok járni egy másik terembe aerobikozni.
Közben pedig a búvártanfolyam, amit már talán említettem. Nagyon tuti, tegnap iratkoztam be. Smiley
szerencsém, hogy a nővérem nyerte ezt, és nekem adta a lehetőséget! Smiley Már csak a felszerelésre kell gyűjtögetni, és az utakra, hogy tudjak menni merülni nyíltvízen Smiley
Nem elérhető  
Read 2010. Március 11. Csütörtök, 11:57:02 #51
Beast

Gyúrás!!!

Rászoktatott az egészséges életmódra, erőt, kitartást, fegyelmet adott, nameg egy esztétikus testet Smiley Élvezem, a társaság  is jó ebben a teremben, ennél többet szerintem senki nem várhat egy sporttól.
Nem elérhető  
Read 2010. Március 11. Csütörtök, 15:51:57 #52
Jimmi

Hova jársz?

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!

3 napos barátnőszerző tréning: Szerezd meg az ismerkedési képességeid! Katt!
Nem elérhető  
Read 2010. Március 11. Csütörtök, 18:21:01 #53
Beast

Schönhertz kolesz konditerme, über olcsó és jó, külsősöknek is (Bp 11. ker) Ha érdekel szólj, egyébként is elég sokat lehetünk a segítségedre, edzőtársam személyi edző, van némi fogalmunk róla hogy mit hogy kellene Smiley

MSNen is szivesen segitek bárkinek.
Nem elérhető  
Read 2010. Március 12. Péntek, 12:23:16 #54
alastor

Kosárlabdázom vagy cirka 14 éve  great
Nem elérhető  
Read 2010. Március 13. Szombat, 09:40:49 #55
Sabre

Kosárlabdázom vagy cirka 14 éve  great

A te magasságoddal nem is csoda Cheesy

(Boldogságban)Úszni tervezek amint picit jobb lesz az idő, és IOI-olnám ha valaki innen a fórumról velem tartana. Smiley

Ha 10-re nem kerülök ágyba akkor hazajövök.
"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Gratulálok! Első Hero tagunk!" /Jimmi - 2010.10.14.17:21:54 /
Nem elérhető  
Read 2010. Március 13. Szombat, 09:53:46 #56
Jimmi

Kosárlabdázni én is szeretek, és tudok...

Jó lenne már megint, régen volt rá példa...

Úszni mennék én is.

"be social!"

Nem elérhető  
Read 2010. Március 14. Vasárnap, 19:52:30 #57
Firestarter

Úszni én is mennék, régen elég sokat úsztam... De már vagy 6 éve nem Sad, úh szeretném újra elkezdeni. Ti hova mennétek? Meg főleg mikor?
Nem elérhető  
Read 2010. Augusztus 10. Kedd, 06:11:02 #58
boxer

Én speciel a capoeirát ajánlanám  mindenkinek  egy részt jó stressz levezetésnek,  izomépítésnek,  másrészt remek közösségi hangulat van és a az ember a kezdeti megilletődöttség után jó pár szociális gátat levetkőzik, és könnyebben ismerkedik bárkivel. 1-1,5 évig csináltam és még érzem a hatását így 3-4 év távlatából is bár kicsit húzós az ára  de mindenképpen megéri ^^

Steve Mcqueen : "Abban a pillanatban jó ötletnek tűnt..."
Nem elérhető  
Read 2010. Augusztus 16. Hétfő, 23:47:34 #59
Pete

Akit érdekel a szertorna és hogy hogyan lehet szert tenni olyan alkatra, annak ez a cikk nagyon érdekes lessz! Akinek kevés ideje van, annak szintén nagyon hasznos lehet, mivel a cikkben szereplő fő gyakorlathoz (planche - támaszmérleg) csak a talaj szügséges, olyan pedig mindenki alatt van Smiley
A cikkben szereplő front lever -hez (mellső mérleg) egy vízszintes rúd megfelelő térrel, vagy gyűrű (jobb, mert nehezebb és más rém egyszerű, de annál inkább hatásos alapgyakorlatokat lehet csinálni (pl.: sima támasz)kell
Jelenleg ezt a sportot űzöm rendszeresen, akár heti 5-6 alkalommal is (kézen állni, támaszmérlegelni bárhol lehet és tiszta FUN Smiley. Számomra ez a legszebb és legesztétikusabb sport, imádom!

http://gymnasticbodies.com/index.php?option=com_content&view=article&id=8:building-an-olympic-body&catid=2:articles&Itemid=3

http://www.youtube.com/watch?v=O9NiHJCtuZ8&playnext=1&videos=RqDzXUH9VJY planche on floore
http://www.youtube.com/user/TheAgileDorian#p/u/3/7QBh2ws3Opw planche on rings

http://www.youtube.com/watch?v=DMkLmJGMWWc ring routine

Read 2010. November 07. Vasárnap, 11:38:29 #60
Dorcy

Haliho....

egyszerűen lételemem a mozgás, nem csak a szakmából adódóan, hiszen egész nap le sem ülünk szinte:)

anno általánosban 5-6 évet kosaraztam, cserkész voltam így rengeteget kirándultam, és futottam hosszútáv futó versenyeken indultam, úgy 3-4 évig....majd aerobikoztam úgy 2 évet ..mind elmaradt a sok mellékes dolog miatt , manapság biciklizem, sétálok,konditerembe járok, step órákon veszek részt,amikor csak lehet.....mozgok.....imádok táncolni......ha bulizni megyek csakis a tánc miatt megyek..semmi másért!!!

hát ennyi....Kiss

"Az élet találkozásokból és elválásokból áll. Nap mint nap érkeznek új arcok az életünkbe, illedelmesen köszöntjük őket, van, aki csak néhány percig marad, mások hónapokra, és van olyan, aki egész életünkön át velünk lesz."
Cecelia Ahern

"Minden jó emberi kapcsolatnak a titka a kölcsönösség, a nyíltság. Ahhoz, hogy te megnyílj előttem, nekem is meg kell nyitnom magam. Olyan nincs, hogy én páncélban járok, és te meztelen vagy."
Müller Péter
Nem elérhető  
Read 2010. November 13. Szombat, 14:32:07 #61
Lackó

Srácok én ,már nagyon korán kezdtem el sportolni.Mindigis része volt az életemnek.3 éve kezdtem el Kempozni,most 16 vagyok.Az egész életem megváltozott.Hihetetlen módon megnőtt az önkontrollom,képes vagyok kezelni a vitákat,képes vagyok fékezni önmagam de ki is ereszteni a dühömet.Nagyon nagy mértékben megfegyelmezett,és képes vagyok teljesen más szögekből megszemlélni egy szituációt és tudok komolyan ,megfontoltan dönteni.Néha kicsit zavarnak mások ,amikor valaki a semmiről rakja fel a feszítős képeit facebookra és az ilyen helyekre.Én úgygondolom egy igazi férfinak nincs szüksége arra ,hogy reklámozza önmagát egy facebookhoz hasonló közösségi oldalon.Az utóbbi időben elkezdtem kondizni is,és nagyon élvezem.Sikerült megformálnom magam,az izomzatom a 65kg-omhoz,és a 185 cmhez,azonban én nemvagyok meg elégedve őszintén magammal.Élvezem ,hogy jobb fizikummal,tűrőképességgel,fájdalomküszöbbel,és alakkal rendelkezem mint az átlag de nemvagyok meg elégedve magammal.Minden erőmmel azonvagyok ,hogy fejlesszem magam továbbra is ,de mindenki aztmondja ,hogy csak az korom miatt nemtudom magasabbra rakni a mércét.Én elég későn,még csak most emelgetem a szárnyaim a csajozás terén,kisebb,nagyobb sikerekkel és a Kemponak rengeteget köszönhetek hisz kihat erre a területre is magabiztosság terén,és egyenes,nyílt őszinteség terén is.Elképzelhetetlen lenne az életem Kempo és mozgás nélkül és remélem kihat a további életemre ,csajozás terén is pozitivan Smiley
Nem elérhető  
Read 2010. November 13. Szombat, 22:49:56 #62
Jimmi

Lackó: ez motiváló, csinálhatnál egy cikket külön, hogy hogyan kezdte, hogyan hatott az
életedre a Kempó. (egyáltalán mi az? tudom ciki, de nem tudom.)

"be social!"

Nem elérhető  
Read 2010. November 14. Vasárnap, 11:04:54 #63
Lackó

Okés ,csinálok egyet szivesen Smiley Ez egy utcai önvédelmi sport,ami a 20. században alakult ki .Dr Harnai Imre az alapító aki mellesleg a japán császár által samurai-á lett avatva.Megtanít az utcai harcra ,hogyan védd meg magad egy vagy több ellenfél ellen.Mit tegyek ha kést rántanak vagy fölkapnak egy vasrudat.De megtanít a földharcra,a judo,a birkózás,és egyéb harcművészetek földharc technikáit ötvözve.Tudom milyen ponton kell megfeszítenem úgy hogy elszakadjanak az izmok,tudom mikor és melyik irányba fojtsak és egyéb ilyen dolgok.Emelett az állótechnikákra is megtanít vagyis kesztyűs vagy pusztakezes harcra,mint a kickbox,thaibox,karate.Számtalan formagyakorlatot lehet megtanulni,többek között fegyverekkel is ,mint a Boken ami a Katana gyakorló változata.De a fő és alap az utcai önvédelemről szól.Nagyon nagy hangsúlyt helyeznek a lelki terhelésre.De eztmajd kifejtem bővebben.Röviden ez rengeteg harcművészet ötvözete,amit nemeleht úgy űzni ,hogy lemész hetente egyszer.Aki komolyan gondolja,és űzi annak komolyan kihat az életére!
Nem elérhető  
Read 2010. November 14. Vasárnap, 11:11:47 #64
oti

Én is támogatnám a cikket, ez nagyon kool! victory

"Álmodj, amit csak akarsz, menj, ahova szeretnél, légy az, aki szeretnél, mert csak egy életed van, s csak egy lehetőséged, hogy olyan dolgokat csinálj, amit szeretnél!"

"Amiben az embei elme hinni tud, azt meg is tudja valósítani!"

Mi és az Életünk:

http://www.nemtudod.blogspot.com/
Nem elérhető  
Read 2010. November 14. Vasárnap, 17:56:37 #65
Jimmi

Lackó: mikor lesz meg a cikk?

"be social!"

Nem elérhető  
Read 2010. November 14. Vasárnap, 19:58:41 #66
Lackó

Megcsináltam ,jó hosszú lett,de ha elolvassátok akkor remélem nem csalódtok
Nem elérhető  
Read 2011. Február 14. Hétfő, 15:23:23 #67
4LEAF

Amit komolyan űzök az a Wing Chun Kung Fu, egy éve Smiley
ezenkívül szeretek kosárlabdázni, kézilabdázni, úszni, futni ( csak úgy ki a világból.. Cheesy ), horgászni... de ezeket nem űzöm olyan komolyan Cheesy
Nem elérhető  
Read 2011. Február 14. Hétfő, 16:00:33 #68
kamikaze

Amit komolyan űzök az a Wing Chun Kung Fu, egy éve Smiley
ezenkívül szeretek kosárlabdázni, kézilabdázni, úszni, futni ( csak úgy ki a világból.. Cheesy ), horgászni... de ezeket nem űzöm olyan komolyan Cheesy
Chun vagy Tsun? Smiley

"Az, aki nem tudja értékelni a kis dolgokat, soha nem fog véghezvinni nagyokat."
Nem elérhető  
Read 2011. Február 14. Hétfő, 16:07:12 #69
4LEAF

Chun, a Tsun-osok egy másik banda Cheesy
Mi Lo Man Kam stílusát tanuljuk
Nem elérhető  
Read 2011. Február 15. Kedd, 04:00:14 #70
Danny

Jó is az! Én Tsun-os voltam jópár éve (nem olyan óriási különbség), szerettem, de elköltöztem, és nem kezdtem újra.
Most viszont teljesen be vagyok indulva az Aikido-ra, érik, hogy elmenjek egy edzést megnézni egyszer... van valakinek tapasztalata?
Nem elérhető  
Read 2011. Február 15. Kedd, 10:57:06 #71
kamikaze

Én három évig Aikidoztam! Nem értem, hogy a WT után mi tetszik benne? Az erőelvezetések? A könyörületesség az ellenféllel szemben? A szellemisége? A fegyverek? Szép szép, de nehéz és sok a (le)fogás meg feszítés benne.

Az is a baj, hogy nem realisztikus, mert sokszor koproduktiv. Az exem is már több mint 6 éve csinálja, jópár eddzőtábort megjárt és mégis panaszkodik, hogy nagyon magas szinten kell lenni ahhoz, hogy alkalmazni tudja. Attól még jó és élvezetes de nekem speciel bonyolultak a technikák és nem láttam át az apró részleteket,különségeket... no meg nem is úgy fáraszt ki fizikálisan, mint egy sport...valahogy más.

A WT az zsír alkalmazhatóság szempontjából de sokszor túl fanatikus a saját elvei iránt. Tudom instabilitás meg egyebek, de pl a lábtechnikák terén nem győzött meg, hogy ott is csak a közelharc meg az egyenes technikák a nyerők. Ne feledjük, hogy kinai számára lett kifejlesztve ráadásul nők által. Az ő fizikumuk kicsit eltérő a miénktől...ez egyszerre jó és kritikus dolog szerintem.

"Az, aki nem tudja értékelni a kis dolgokat, soha nem fog véghezvinni nagyokat."
Nem elérhető  
Read 2011. Február 15. Kedd, 14:22:27 #72
Danny

Kösz kamikaze! Kicsit más megvilágításba helyezted a dolgokat, amíg csak "promo-t" lat az ember, az mindig idealizált...
Igen, a WT és az Aikido közötti "használd fel az ellenfeled lendületét és erejét ellene, ahelyett, hogy blokkolnál" szellemiséget véltem hasonlóságként felfedezni.
Igazából nem akarok streetfighter lenni, csak valami lágyabb harcművészettel elfoglalni magam heti 1-2 alkalommal hobbi szinten, és az Aikido szimpatikusnak tűnt... Smiley
Érdekes, hogy részben azért nem mentem mélyebben bele a WT-be én sem, mert kezdett "eluralkodni" az életemen, és valóban van egy enyhe fanatizmus mögötte (persze attól még élvezetes és nagyon hatékonynak tartom) Smiley
Nem elérhető  
Read 2011. Február 15. Kedd, 15:35:59 #73
kamikaze

Az Aikido lágyabb de passzivabb is (inkább védekezik mint támad). Ugyanúgy benne van a másik erejének felhasználsa, az ellenfélre "mászás" és irányítása, ugyanolyan nemes elaganciával mint a WT-ben. De a szituációk nincsenek annyira "kidolgozva" (rossz szó de nem részletezném) és mint írtam egy jelentős részük szabadulás (kéz,csuklófogások).

Persze máshol lehet másképp oktatják, szerintem mindenképp próbáld ki! És kitudja lehet még csajok is többen lesznek mint másutt.. Smiley

Nem elérhető  
Read 2011. Február 15. Kedd, 15:37:59 #74
4LEAF

Hát, én a Wing Chunba beleviszem a saját "stílusomat" is, hogy úgy mondjam.. például engem is idegesít ez a túlzott stabilság..
Karatés barátomtól vettem az át ütemes ugrálást, ritmusba és lendületbe hoz, és gyorsan el lehet ugrani egy támadás elől vele..   a mesteremet viszont már az idegbaj kerülgeti ahányszor csak meglátja hogy pattogok Cheesy
Nem elérhető  
Read 2011. Február 15. Kedd, 18:37:05 #75
Calbur

Ez de jó, jómagam óvodában kezdtem úszni és ekkor nyertem első érmem Cheesy ( bronz ) de meghozta a kedvet és 11 évig úsztam most 16 vagyok, nyertem jó pár érmet mégis versenyszerűen nem úszhattam köszönhetően a szüleimnek. aztán általános iskola 1. osztályában elkezdtem focizni is majd le is igazoltak a focista életem 8 évig tartott ezalatt még 7-edikben elkezdtem karatézni meg anno rengetek atlétikai bajnokságon vettem részt, valamint versenyszerűen futottam. jelenleg Parkour és Freerun az én sportom lassan második éve, youtubon rengeteg videot lehet találni erről. és milyen szerepet játszott ill játszik az életemben, nos mindenem a sport volt, jelenleg a csajozásba fektetek több energiát ( próbálok ) és sajna eddig a sportban jóval több sikerem volt mint a csajozásban..
Nem elérhető  
Read 2011. Február 19. Szombat, 23:12:14 #76
kamm

Áprilisban költözök, már nézegetem a neten, hogy milyen sportot válasszak az új városban. Folytassam a kondizást, vagy vágjak bele valami másba? (költő kérdés)
Szeretném kipróbálni a falmászást, úgy tudom van rá lehetőség a városban, bár nem tudom, hogy milyen minőségű műfalak vannak.
Amin viszont megakadt a szemem: Kettlebell.
Hallottam már róla korábban is, de most komolyabban is elgondolkodtam rajta.
Van köztünk valaki, aki űzi ezt a sportot?

A következőket írják róla:
A Kettlebell gyakorlatilag egy teljes edzőterem a kezedben, amellyel a következőket érheted el:
extrém mértékű zsírleadás rövid idő alatt,
esztétikus, atletikus izomzat, kiváló megjelenés,
javuló testtartás,
jelentős erőnövekedés,
állóképesség fejlődés,
erős és hajlékony törzsizomzat,
gyorsaság és robbanékonyság,
kiváló mozgáskoordináció és testtudat,
funkcionális erő javulása.

Ami vonz benne:
nyáron szabad téren folynak az edzések
csoportos a tréning (fiúk-lányok egybe Tongue ), így az új városban a szocializációt is segítheti, új ismeretségek jöhetnek létre
változatos, nem válik rutinná

Idézet
A Kettlebell kezdetben orosz mezőgazdasági eszköz volt, melyet a termények mérésére használtak ellensúlyként (1 PUD = 16 Kg). Ezt pakolgatva, emelgetve a munkások megerősödtek, majd egymással rivalizálva versenyeztek is. Népszerűsége az 1900-as évek elejétől nőtt jelentősen, amikor sporteszközként kezdték el használni és nemzeti versenyeket is rendeztek Kettlebell vagy Girya emelésekből. Közel száz évvel ezelőtt már Amerikába is eljutott ez az eszköz, a legendás Arthur Saxon tette népszerűvé. Később az orosz majd szovjet súlyemelők, birkózók, judo vagy sambo versenyzők több generációja használta a Kettlebell-t.

A Kettlebell-t a Szovjet Néphadsereg, majd az orosz különleges erők (Specnaz) használták fizikumuk fejlesztéséhez és teszteléséhez. Ez utóbbi erőnléti edző tisztje volt a Kettlebell edzés "atyja", Pavel Tsatsouline. Pavel 1998-ban az USA-ba emigrált, ahol az orosz tradicionális Kettlebell edzésre alapozva létrehozta az RKC (Russian Kettlebell Challenge) oktatási és instruktori programját.

"Mindaddig egy senki vagy, ameddig azt hiszed magadról, hogy vagy valaki."
Nem elérhető  
Read 2011. Június 17. Péntek, 13:40:45 #77
minime

Kamm, kipróbáltad már a kettlebell-t?

én most 2 hónapja elkezdtem Zumbára járni.
latin táncok aerobik elemekkel ötvözve, ezáltal sokkal populárisabbá téve. Az egész egy edzés, de olyan, mintha végig táncolnánk. Heti 2-3 alkalommal járok, és nagyon nagyon szeretem Smiley
Nem elérhető  
Read 2011. Június 17. Péntek, 14:52:50 #78
Mirge27

Én elég sok sportot kipróbáltam kiskoromban, aztán vízilabda lett belőle. 4 év a népligetben(Fradi sporttelep -> fradi szív). Miután abba kellett hagynom más oprt után néztem: most 3(vagy 4?) éve Shaolin Kung fu-zok, mellette versenytáncolni tanulok. Mind2-t nagyon szeretem, bár illenek össze nagyon.... Nekem is lételemem a mozgás!
Nem elérhető  
Read 2011. Június 17. Péntek, 23:41:55 #79
eviktor

Mirge! Irigyellek, hogy játszhattál a számomra legkedvesebb klubban, a Fradiban! Én nem mehettem oda, mert kapusokkal túl jól álltak, így aztán BVSC lett belőle! Légy rá nagyon büszke, hogy zöld-fehér színekben sportolhattál!

"Nyújtsd mindig a legtöbbet, ne elégedj meg azzal, ami vagy! Törekedj azzá válni, ami lehetnél!" Dalnoki Jenő
Elérhető  
Read 2011. Szeptember 26. Hétfő, 21:40:40 #80
raxburi

Én tömegsportot űzök, azaz lassan 15 éve focizok...nem tudom számít-e ez, de azért leírom  Smiley

Minden okkal történik...
Nem elérhető  
Read 2011. Szeptember 27. Kedd, 08:29:20 #81
Norbert

Hosszú téli estéken sakkozzatok.
Nem elérhető  
Read 2011. Szeptember 28. Szerda, 18:14:03 #82
raxburi

télen az alvás nevű sportot űzöm inkább...

Minden okkal történik...
Nem elérhető  
Read 2011. Szeptember 29. Csütörtök, 23:00:31 #83
Secondlife

Ahogy elkezdtem az általános iskola első osztályát, úgy elkezdtem úszni is.
Most is emlékszem, hogy mennyire féltem megtanulni fejest ugrani Smiley
Aztán több háziversenyen is részt vettem.
Pontosan most nem is tudom hány érmet szedtem össze. Tizenöt körül lehet.
Otthon kint vannak az asztalom fölött. Mindig szívesen mutogatom őket Smiley
Heti kétszer, később heti háromszor jártam.
Önfegyelemre tanított, mivel az edzésig meg kellett csinálnom a sulis dolgaimat;
meg hát télen sokszor nem volt kedvem beugrani a sportmedencébe, de akkor is csinálni kellett.
8 évig tartott a lendület.
Utána vízilabdázni szerettem volna, de a szülővárosomban nem volt rá lehetőség.

Aztán kosaraztam. Másfél év után abbahagytam, mert állandóan változtatták a csapat összetételét,
az meg nekem nem tetszett.
Karatéztam. 4 fokozatot szedtem össze, aztán megingott a mesterben a bizalmam, így kiléptem.

Ja meg táncolok is. Megszakításokkal több mint 2 éve.
Latin-amerikai táncok.

Most kondizom. Az egyetem termébe járok.
Jó a társaság. Minden oké........azt leszámítva, hogy ma is meghúztam magam Cheesy

"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your TV, follow fashion, act normal, obey the law and repeat after me: I am free!"
Nem elérhető  
Read 2011. November 18. Péntek, 21:31:38 #84
Faszacsávó

Bírkó, karate, box, volt itt minden, mostmeg box, plusz konditerem.
Na meg a jó öreg favágás, hasogatás, főleg az ilyen hideg időszakban.

Amúgy meg néha nekem is elmegy a kedvem az edzéstől, iylenkorelég pár részt megnéznem a 300-ból, oszt már nincs ilyen gondom Cheesy

"Aki küzd veszthet, aki nem harcol az máris veszített."
Nem elérhető  
Read 2011. November 19. Szombat, 17:10:53 #85
AranyosBadBoy

Sziasztok!

Én 5 évet karatéztam, 1 évet kosaraztam. Most futok + tervezem,hogy konditerembe járok.
Nem elérhető  
Read 2011. November 20. Vasárnap, 21:06:10 #86
Ördögfióka82

Sziasztok!

Én ált. suliban foci, kézi, kosár, ami ugyebár majdnem mindenhol megy... Nagyon szerettem mindet, de egyszer a villamoson kiraboltak pofátlanul és hidegvérrel, ekkor úgy 14-15 lehettem és akkor fogalmazódott meg bennem, hogy valamit kell kezdenem az ilyen helyzetek megfelelő kezelése érdekében.
Ismerős révén elkezdtem Shotokan karatézni a rendőrségnél, ahol 1 évig egy kiképző tiszt szárnyai alatt voltunk, de miután szívességből járt le, így idővel el-elmaradozott, majd végül meg is szűntek az edzései... Rá 1 évvel elkezdtem AIKIDO-zni egy elég keménykezű instruktor dojo-jában, ahol meglehetősen gyakoriak voltak a sérülések (annak ellenére, hogy ez nem egy ilyen harcművészet), uh kb. 3 évvel később át is nyergeltem egy haladóbb szellemiségű edzőhöz, akinél az elkövetkező 1-1,5 évben többet tanultam, mint korábban... Sajnos házinyúlra lőttem és megromlott a kapcsolatunk, így menni "kényszerültem", de azért egy bizonyos belső nyomás is hatással volt a döntésemre.
Ez az ágazat gyönyörű és művészi, de sajnos nem ad elég tudást, jobban mondva nagyon hosszú idő mire az ember eljut oda, hogy az utcán, ha megtámadnak cselekvőképes lesz. (mindemellett 5 évig kb. heti 3x kondiba is jártam és semmit koxot nem szedtem  - ez fontos lesz a későbbiekben).Tehát váltottam és idestova 3 éve Kempozom és nagy boldogsággal tölt el, hogy oda tartozhatok közéjük!

Amit fontosnak tartok megjegyezni, hogy bármire is adod a fejed, MINDENKÉPPEN FIGYELJ AZ ÉRZÉSEIDRE, HOGY SZERETED-E CSINÁLNI, ÖRÖMMEL MÉSZ-E EDZÉSRE!!!!! Ha nem vagy azt érzed, hogy az edző nem szimpatikus (emberileg és nem tudásában), akkor javaslom lépj le és keress másikat, mert edző és edző között is HATALMAS különbségek vannak, meg, ha rangban azonos szinten állnak is. Tapasztalatból mondom, hogy sehol nem fognak kímélni. Az első időkben biztos lehetsz benne, hogy összekerülsz olyanokkal, akik próbára teszik az akaratodat és lesznek olyanok is, akik segítőkészen állnak eléd és vezetnek be az adott sport rejtelmeibe. Ha túléled ezt az időszakot, akkor sem szűnnek teljesen a tesztek, de feljebb léptél a létrán és már vagy valaki. (pont olyan, mint a nőknél a shittestelés, csak ezt könnyebb felismerni és kezelni, mert itt össze kell szorítanod a fogad és csinálni.)
Ahogy egyre előrébb és előrébb jutsz, folyamatosan megy fel az értéked és olyan láthatatlan kapuk nyílnak meg előtted, amire korábban nem is gondoltál. Számítanak rád, kikérik a véleményed és befogadnak. Én nemrég lettem kéköves és bár még csak időben 1/2 úton vagyok a Dan fokozathoz (min.6 év elérni ezt nálunk), de most kezdem érezni, hogy igazából "ki vagyok ott". A fokozatokkal járó egyre magasabb elvárások exponenciálisan hatnak a mentális és fizikai kondícióra.

Említettem korábban, hogy heti 3x jártam gyúrni, na itt heti 3x járok kempozni és a fokozódó szellemi terhelésre egyre jobban kell reagálni, ami húzza magával, hogy testileg is iszonyatosan fejlődik az ember. Most jobban nézek ki, mint az 5 év gyúrás után és ezen az is sokat dob, hogy az nem műizmom volt, amit cuccolással értem el, hanem 5 év kőkemény szenvedés gyümölcse. Már kb. egy éve a kempo mellett kubai salsázom és kb. 3 hónapja bachatázom, úgy H-P-ig minden nap van valami, ami testileg és lelkileg épít:)

És, ha volt türelmed ezt mind elolvasni, akkor te igazi harcos szellem vagy, akinek érdemes harcművészettel foglalkoznia!;->

Egészségedre!
Nem elérhető  
Read 2011. November 21. Hétfő, 11:06:22 #87
Moran

Nekemis jó lenne már vlmi sport. Régen Shokotan karatéztam 1 évig, meg kosaraztam suliba. Most is elmennék vlmi rendes edzésekre, pl kosár, de az a baj hogy ma már ez is csak a pénzről szól. Ha az ember kondizni akar csak, azis havi 20-30e ft kiadás...

Mostanában itthon csinálok fegyencedzést + futok heti 2-3 nap.

"Ha annyiszor lennél terepen, mint ahányszor ide írkálsz, már háremed lehetne..."
Nem elérhető  
Read 2011. November 21. Hétfő, 11:53:34 #88
Ördögfióka82

Ha az ember kondizni akar csak, azis havi 20-30e ft kiadás...

Már ne is haragudj, de ez hülyeség... Persze attól függ hová jársz. Ha tényleg gyúrni akarsz, akkor javaslom neked a Fitness2000 c. helyet (Pesterzsébeten a csepeli átjáró mellett). Ide járnak cicababár és komoly, nagy emberek is. Pl.: Lengyel Aranka, Barna Robi, Árai László, stb.
Ha pedig küzdősportolni szeretnél, akkor nálunk 6eFt egy hónapra a Kempo heti 3 edzéssel.

Ha érdekel szólj!
Nem elérhető  
Read 2011. November 21. Hétfő, 18:58:50 #89
Nicolas

Szerintem ő az étkezés részére gondolt, esetleg tápkieg, vitamin.
Nem elérhető  
Read 2011. November 22. Kedd, 10:17:04 #90
Ördögfióka82

Ja?! Hát az tényleg nem olcsó!!!! De érdemes úgy kigyúrni magad, hogy a hátadat sem tudod megvakarni a bicepszedtől?

Akik elkezdik kicsit komolyabban venni a kondizást és már eredménye is van, tehát látszik rajta a fejlődés, azok mind vérszemet kapnak és folyton azt mondogatják, hogy: áhh, ez még kicsi; még nem elég formás; lehetne jobb is, stb. És ha akkora leszel, mint a Svárcenegger is pont ezt fogod mondani.

A nőknek éppen elég, ha szép a férfi teste, tehát nincs szükségük 50-es bicepszre. Pláne, ha megnézed, hogy minden gyúrós először felpumpálja magát, majd leszálkásít, pont az előbb említett esztétikai okokért.

Szerintem járj el kondiba és gyúrj viszonylag nagy súlyokkal az izomtömeg növelése érdekében, de mellette fuss is vagy valami kardio mozgást végez, mert az szálkásít, javítja a kondit. Lehet, hogy így lassabban fejlődsz, de olyan fizikumra tehetsz szert, amit csak kondival soha nem érnél el pláne, ha tömegnövelőt szedsz, mert ezek nagy része vízmegkötő és ha elhagyod a használatát kicsordogál a kukin a vizecske és úgy összeesel, mint a pinty. Ez az én véleményem és meglátásom, de ez nem egyetemes álláspont.
Nem elérhető  
Read 2011. November 22. Kedd, 15:48:09 #91
gabesz939

Ja?! Hát az tényleg nem olcsó!!!! De érdemes úgy kigyúrni magad, hogy a hátadat sem tudod megvakarni a bicepszedtől?

Akik elkezdik kicsit komolyabban venni a kondizást és már eredménye is van, tehát látszik rajta a fejlődés, azok mind vérszemet kapnak és folyton azt mondogatják, hogy: áhh, ez még kicsi; még nem elég formás; lehetne jobb is, stb. És ha akkora leszel, mint a Svárcenegger is pont ezt fogod mondani.

A nőknek éppen elég, ha szép a férfi teste, tehát nincs szükségük 50-es bicepszre. Pláne, ha megnézed, hogy minden gyúrós először felpumpálja magát, majd leszálkásít, pont az előbb említett esztétikai okokért.

Szerintem járj el kondiba és gyúrj viszonylag nagy súlyokkal az izomtömeg növelése érdekében, de mellette fuss is vagy valami kardio mozgást végez, mert az szálkásít, javítja a kondit. Lehet, hogy így lassabban fejlődsz, de olyan fizikumra tehetsz szert, amit csak kondival soha nem érnél el pláne, ha tömegnövelőt szedsz, mert ezek nagy része vízmegkötő és ha elhagyod a használatát kicsordogál a kukin a vizecske és úgy összeesel, mint a pinty. Ez az én véleményem és meglátásom, de ez nem egyetemes álláspont.
Annyiban igazad van, hogy ha elkezd kondizni, akkor kardiozzon is. De abba már nincs ,hogy a tömegnövelő "kicsordogál a kukin". Az max a kreatin rossz használatának és annak befejezésének eredménye. Ám a tömegnövelő, ha úgy is eszik(tehát a szilárd kaja rendben van), akkor hozza a kilókat(izomban is). De ezt sok dolog befolyásolja!

De
Punknak születtem, vállalom
A hajamat taréjba vágatom
Bár ez nem alapja e létformának
Van aki ebben csak ezt látja
Nem elérhető  
Read 2011. November 22. Kedd, 16:23:15 #92
Nicolas

Ha valaki kajára, fehérjére vagy vitaminokra költ, az nem feltétlenül izomagyú állat akar lenni.
Manapság ezek mind hozzátartoznak az egészséges étkezéshez (paleo), az pedig nem olcsó. Kaja alatt itt csak minőségi dolgokra gondolok (magvak, gyümölcs, zöldség, csirke, pulyka). Minden étkezés alkalmával ezeket fogyasztani, szal csipsz vagy McDonalds helyett, az a drága.
(Mondjuk nem tudom miért van a köztudatban az, hogy a McDonaldsot olcsó. Szerintem nevetségesen magas áraik vannak. Valaki képes azért kiadni pénzt, hogy egészségügyileg egy roncs legyen.)

Én a kondizást nem javaslom senkinek. Saját tapasztalat. Nagy része az én hibámból ered, de olyan területen, ahol könnyű hibázni, más is fog Smiley Könnyű megsérülni, vagy életre szóló rossz izületeket összeszedni.
Crossfit vagy fegyencedzés, esetleg harcművészeti sportok.

Én fegyencedzést űzöm, egy minimális CrossFites beütéssel. Nagyon élvezem, gyorsan megvagyok (egy edzés fél óra), 7 napból 5ön tudok edzeni, mert egyik edzésen sem terhelem magam bukásig, de még csak a közelében sem vagyok. Fél óra tiszta munka, 10 másodperc pihenő sincs. És olyan frankó dolgokat csinálok, mint állásból lemenni hídba fal segítségével, majd felállni Smiley Szerintem ez jópofább mint az a monoton kondi.
És izom + erő is szépen jön.
Nem elérhető  
Read 2011. November 22. Kedd, 18:23:15 #93
Moran

konkrétan arra gondoltam, hogy pl ha el akarsz menni karatézni:
ruha: 10-20e ft, egyéb(cipő, kesztyű, akármi): 5-6e ft, bérlet = havi 2-8e ft.
de mind1 hagyjuk, még a végén zsidónak néztek Cheesy

btw: esténként, ilyen gecinagy szomgban el lehet menni futni szerintetek? nem lesz másnapra tüdőbajom?
mert amugy imádok ilyen téli napokon futni, fel a kapucnit, sapkát (Rocky feeling).
és ilyen vidéki szmogra gondoljatok: 2X akkora mint BP-n, mert majdnem minden ház vegyes v. fatüzeléses és áll a levegő.

"Ha annyiszor lennél terepen, mint ahányszor ide írkálsz, már háremed lehetne..."
Nem elérhető  
Read 2011. November 23. Szerda, 09:02:01 #94
Ördögfióka82

btw: esténként, ilyen gecinagy szomgban el lehet menni futni szerintetek? nem lesz másnapra tüdőbajom?
mert amugy imádok ilyen téli napokon futni, fel a kapucnit, sapkát (Rocky feeling).
és ilyen vidéki szmogra gondoljatok: 2X akkora mint BP-n, mert majdnem minden ház vegyes v. fatüzeléses és áll a levegő.

Múltkor volt talán a diszkoverin vagy sprektrumon, hogy egy pasi (műsorvezető) és két igazolt bringás gyerek elmentek a városban a legnagyobb csúcs közepén tekerni avval a céllal, hogy megtudják városi forgalomban a kipuffogó-gáz mekkora szén-monoxid koncentráció emelkedést okoz a vérben. És bár meglepő volt, de szinte 1-2% volt csak. Persze ez egy kis része a történetnek, mert azt senki nem nézte, hogy az egyéb veszélyes gázok, mint NOx, SO2, stb. milyen hatást fejtettek ki a szervezetre. Úgyhogy ne aggódj, CO mérgezést nem fogsz kapni Grin-Vigyorog

Az én véleményem, hogy... Fatüzelés esetén több szennyezőanyag és szálló részecske kerül a levegőbe, mint a kipuffogó-gázból, hiszen ez utóbbi folyadékot éget el és gáz+H2O lesz belőle, míg szilárd tüzelőanyag esetén a kéményen kiáramló forró gázok magukkal ragadnak az égőfelületről apró részecskéket és ezeket a légkörbe juttatják, amit te futás közben szépen belélegzel.

A por hatása:
Az ülepedő vagy durva por (azaz 7,1mikrométernél nagyobb átmérő esetén) nem jut be a tüdőbe. Ha nagy mennyiségben lerakódik az orrban, a garat, légcső és hörgők nyálkahártyáin izgató hatást vált ki, ennek következtében a nyálkiválasztás fokozódik, a szervezet reflex-tevékenyéggel (köhögés, tüsszentés) próbálja eltávolítani a lerakódott anyagot. Ha a porbelélegzés naponta ismétlődik a szervezetben hurutos állapot jön létre.

Ha a belégzett por, korom, stb. mérete 7,1mikronnál kisebb, akkor a méret csökkenésével nő a tüdőben bent maradó por mennyisége, melyet nem lehet kilélegezni. Ezek a tüdődben lerakódott szennyeződések okozzák idővel a szilikózist, mely persze hosszú folyamat, de sok kicsi sokra megy, ahogy tartja a mondás is... Javaslom, ha kimész futni egy respirátort (amit a festők is használnak, ez szájat és orrot takaró maszk) vegyél fel.
Nem elérhető  
Read 2012. Január 21. Szombat, 23:36:10 #95
H3ctor

Én kajakozom, leigazolt versenyzőként. Szerintem egy nagyon szép sport, főleg így télen futással összekötött kondizáson, az evezésen átvezetett biciklizésig mindent megtalálunk benne. Imádom csinálni, és jelen helyzetben úgy állok, hogy akár híres versenyző is lehet belőle, de ahhoz meg kell nyerni a kvalifikációs futamokat tavasszal. Úgyhogy erre hajtok most 1000-rel Smiley

Csak a Pufin adhat erőt, és mindent lebíró akaratot!
Nem elérhető  
Read 2012. Február 01. Szerda, 23:36:50 #96
Jimmi

Kamm, kipróbáltad már a kettlebell-t?

én most 2 hónapja elkezdtem Zumbára járni.
latin táncok aerobik elemekkel ötvözve, ezáltal sokkal populárisabbá téve. Az egész egy edzés, de olyan, mintha végig táncolnánk. Heti 2-3 alkalommal járok, és nagyon nagyon szeretem Smiley

LOL. Most olvasom. Zumbázol. Hol?

"be social!"

Nem elérhető  
Read 2012. Február 06. Hétfő, 21:49:53 #97
gorog

lassan 5 éve hip hop táncolok. jók az arányok (azt hiszem a táncsulinkban kb 30 csajra jut egy srác) ,és buliban is hasznosítható:D
Nem elérhető  
Read 2012. Február 07. Kedd, 01:14:56 #98
Dorian Gray

lassan 5 éve hip hop táncolok. jók az arányok (azt hiszem a táncsulinkban kb 30 csajra jut egy srác) ,és buliban is hasznosítható:D

Ezen én is sokat gondolkodtam, hogy elmenjek-e hip-hop táncra. El tudnád mondani, hogy ez mennyire "nehéz" úgymond, ha teljesen kezdő vagy, és nem túlzottan tehetséges? Tanulható-e? Vagy kell hozzá egy alap tehetség? Érdemes-e nekikezdeni?
Nem elérhető  
Read 2012. Február 07. Kedd, 13:50:40 #99
gorog

nekem semmi tehetségem nem volt, az első órákon összeszorítottam a fogam és tudtam hogy hülyén néz ki amit csinálok,de nagyon. én mindenképpen javaslom, ha szoc kört is akarsz vele építeni akkor számíts rá hogy első pár alkalommal nem fog menni,szóval először kisebb táncsulikhoz menj,nézz meg 2-3 edzést maradj ott 1-2 hónapig mindben.
utána egy nagyobb táncsuli középhaladója jöjjön.
ez azért jó mert értéked van a kezdőkkel szemben, középhaladóban már kialakultak a csoportok, de nem annyira vannak betonba öntve mint egy haladóban.
szóval ha odafigyelsz 6 hónap alatt csak ezzel megismerhetsz kb 90 csajt ,megtanulhastz úgy táncolni h az már mindenképp dhv legyen egy buliban, aztán kiköthetsz egy olyan társaságban amit ha tudsz irányítani akkor förtelmes dhv
bárhol és bármikor.
a táncsulis nyári táborok meg egész egyszerűen gigantikusak.
ja, érdemes ráállni, de lehetőleg mostanában, nincs olyan messze a nyár
Nem elérhető  
Oldalak: 1 [2] 3   Fel
Ugrás:  

Copyright: Puafesztivál 2010-2011

2012-ben a Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!

Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
  • Mennyire jön át neked a videóból az, hogy müködik a tréning?
  • Pont Semennyire
  • 5 (20%)
  • -
  • Pont Kicsit 2-es
  • 6 (25%)
  • -
  • Pont Közepesen 3-as
  • 7 (29%)
  • -
  • Pont Jól 4-es
  • 2 (8%)
  • -
  • Pont Remekül átjön az egész tudás, feeling és csapat
  • 2 (8%)
  • -
  • Pont Egyéb, írok a topikba
  • 2 (8%)
  • -
  • Összes szavazó: 24
  • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Bemutatkozás - Matthew írta Stux
[Tegnap - 21:35:02]

Bemutatkozok QD_Thrawn írta qdthrawn
[2012. Május 16. Szerda, 18:17:07]

Bemutatkoznék: AntilopÚr írta nemén
[2012. Május 16. Szerda, 14:43:52]

hogyan ne szúrd el az sms game-et? írta Hank
[2012. Május 16. Szerda, 09:30:05]

Calendar
május 2012
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 [18] 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nincsenek naptári események.

* Havi top hsz.ó
Sabre Sabre
160 üzenet
Hank Hank
112 üzenet
Jimmi Jimmi
98 üzenet
tibour tibour
82 üzenet
Stux Stux
77 üzenet
Numero Numero
72 üzenet
Bandus Bandus
69 üzenet
king king
63 üzenet
konfucius
53 üzenet
bleah bleah
44 üzenet
Coolcat Coolcat
36 üzenet
Imperial Imperial
34 üzenet
rghemond
33 üzenet
Davide
32 üzenet
Moran
27 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
  • Meddig helyes elmenni barátnő mellett ismerkedésben?
  • Pont Semmeddig, ez így illik
  • 1 (1%)
  • -
  • Pont Beszélgetni, ismerkedni lehet
  • 15 (24%)
  • -
  • Pont Flörtölni lehet
  • 9 (14%)
  • -
  • Pont Flörtölés és telefonszámcsere mehet, esetleg baráti randi
  • 9 (14%)
  • -
  • Pont Flört, randi mehet csók kizárva
  • 6 (9%)
  • -
  • Pont Randi, maximum csók
  • 0 (0%)
  • -
  • Pont Akár előjáték is
  • 0 (0%)
  • -
  • Pont Szex is mehet
  • 5 (8%)
  • -
  • Pont Amivel megegyezek a barátnőmmel...
  • 16 (26%)
  • -
  • Összes szavazó: 61
  • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.657 másodperc alatt készült el 52 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.45s, 27q)

Google visited last this page 2012. Május 14. Hétfő, 13:17:50