Oldal nyomtatása - Tegyük fel, hogy nyertél a lottón...

Az Intelligens Csajozási Pua Fórum

EGYÉB - OFFTOPIC => MINDEN MÁS TÉMÁK HELYE - OFF ANYTHING ELSE => A témát indította: Damien28 - 2019. Július 11. Csütörtök, 10:58:31Intelligens Barátnőszerzés könyv Jimmitől, katt!   XII. Puafesztivál Tábor - 2020-ban. - Gyere el!Cím: Tegyük fel, hogy nyertél a lottón...
Írta: Damien28 - 2019. Július 11. Csütörtök, 10:58:31
Sziasztok!  :039:

Reggeli lottózós látogatásom után gondolkodtam el, mi lenne ha...? témakörön
Aki szerint hülyeség kicsit ábrándozni az ne olvasson tovább.

A gondolatoknak teremtő erejük van és amit el tudunk képzelni azt meg is tudjuk valósítani.
Te tettél az álmaidért, elmentél lottózni, beikszeltél 5 számot, kihúzták, nyertél 2 milliárdot, Hurrá!...

Te hogyan alakítanád az életed és hogyan állnál a csajozáshoz ha olyan hátteret teremthetnél magadnak amilyet szeretnél?
Tudom, hogy a pénz nem minden de nagyban hozzájárul ahhoz, hogy egy békésebb, stabilabb, nyugodtabb környezetben élhess és bőviti a lehetőségeid körét.

Saját részről:
Vennék egy házat itt a Budai hegyekben, nyugodt, csendes környéken, semmi extra, egyszintes, modern, fiatalos, amerikai konyhás, medence kinnt, Jacuzzi bennt.
2 db autó, narancsszínű Lamborghini Huracán, piros Audi RS5-R, egy motor Ducati 1299.
Az egyik álmom, hogy pilóta legyek egy utasszállító gépen, így beiratkoznák pilótaképzésre.
Elmennék személyi edzőhöz, hogy minnél többet kihozhassak magamból, egy stylist-hoz, hogy rendbetegyük a ruhatáramat, kinézetem.

Szándékosan veszem ki az egyetlentből, hogy körbejárom a világot és PUA mesterektől tanulok, bármennyire triviális megoldás lenne.
Szóval nincs barátnőm, nem vágyok egyéjszakás kalandokra ezért a szórakozó helyek, bárok előtt a Lamboval őrjáratozás kilőve.

Összeismerkedek egy lánnyal mondjuk az utcán sétálva, szimpatikus, aranyosnak tűnik, beszélgetünk (Egyébként a rutinok mint olyan már kihaltak? vagy még mindig azt a pár darabot pörgetik amit 4-5-10 éve is? Vagy már mindenki annyira egyedit talált ki, hogy nem akar vele összefutni?). Nos, beszélgetünk hétköznapi dolgokról, hobbi, munka, ilyesmi. Elmondom, hogy a Balatonmackóalsói ládagyárba vagyok beugrós ládamosó helyettes, meg hasonló faszságok. ;D Igen ám, de előbb-utóbb kiderül, hogy valójában gazdak vagyok és itt jön a képbe ez a kérdés:

Honnan tudható, szűrhető le, hogy valakit csak a pénzed vagy a státuszod érdekli vagy a személyiséged miatt van veled?
Volt már ilyenirányú tapasztalata valakinek?
megismétlem az elején feltett kérdést is:
Te hogyan alakítanád az életed és hogyan állnál a csajozáshoz ha olyan hátteret teremthetnél magadnak amilyet szeretnél?

Szóval srácok kíváncsi vagyok a véleményetekre!


Cím: Re:Tegyük fel, hogy nyertél a lottón...
Írta: metal - 2019. Július 11. Csütörtök, 15:34:44
Először azt gondoltam, hogy ez a cikk egy hülyeség lesz. De szerencsére végig olvastam és pozitívan csalódtam.

Honnan tudható, szűrhető le, hogy valakit csak a pénzed vagy a státuszod érdekli vagy a személyiséged miatt van veled?
Hát, ha elég jól meg a PUA, akkor figyeled a csaj reakcióit akkor látod. Utánad érdeklődik, vagy kocsid, lakásod után. Miről kérdez, mit dicsér benned. Őszinték e a jelzései. Magyarul kongruense az amit mond azzal amit csinál és mondjuk azzal ami az arcán látszik.

Ott mondjuk néztem egyet, amikor azt írtad semmi extrát nem akarsz aztán meg sorolod, hogy medence, jakuzzi és két sportautó.

Na nézzük az én életemet

Ugyanazzal akarnék foglalkozni, amivel most is akarok. Mert én nem csak munkát keresek, hanem hivatást.
Vennék pár új ruhát, de nem luxus boltokban.
Vennék egy középkategóriás elektromos autót (nem kell a luxus/gazdagon is maradjunk zöldek).
Vennék egy lakást a belvárosban. (Mehet a csajozás ezerrel.)
Felújítanám a nyaralónkat.
Adnék valamennyi pénzt a családomnak, de nem sokat, mert nem hiszem, hogy a sok pénztől boldogok lennének. Inkább csak elrontani tudnám az életüket túl sok pénzzel.
Gyakorolnám tovább a PUÁ-t, átlagos ruhákban mennék csajozni, mert az a célom, hogy fejlődjek, nem pedig az, hogy meglengetem a pénztárcám és jönnek az aranyásók. Viszont a pénz miatt valószínűleg magabiztosabb lennék, szóval már ettől lehet, hogy jobban menne.
Sportolnék és egészségesen táplálkoznék, de igazából ezt gazdagság nélkül is el akarom kezdeni most nyáron.

Régebben én is gondolkoztam ilyeneken, hasznos volt. Rájöttem, hogy minden amit akarok elérhetem kevesebb pénzből is.
Egészséges életmód, sport, kaja, barátok, csajok. A többit: autó, lakás kicsit nehezebb, de nem megoldhatatlan.
És most nagyon örülök, hogy az írásod miatt rájöttem, hogy jó úton haladok, hiszen, ha gazdag lennék és ugyanezen az úton mennék tovább, és ugyanazt a jövőt akarnám magamnak, mint most. Hisz a pénz nem a cél, hanem az eszköz.


Cím: Re:Tegyük fel, hogy nyertél a lottón...
Írta: Damien28 - 2019. Július 11. Csütörtök, 18:15:42
Metal, Örülök, hogy nem tartottad hülyeségnek az írásom és hogy válaszoltál.Amennyiben a neved zenei stílusra vonatkozik akkor főleg jár a pacsi. De ha a Csepeli vasöntödében dolgozol az is rendben van...

A házra értettem önmagában, hogy semmi extra, talán a jacuzzi már elérhető összegben van egy egyszerű halandó embernek is.

Én is úgy látom, hogy ha találtál magadnak reális célokat amiket sikerül elérned, van egy olyan munkád amit szeretsz, boldog, kiegyensúlyozott életet élsz akkor a pénz csak másodlagos.
Meg kell tanulni örülni a kis dolgoknak is, és rájön az ember, hogy a boldogsághoz nem az anyagiak segítik hozzá. Meg kell hozzá találni egy megfelelő társat.

Énszerintem az egész PUAság is arra fut ki, hogy boldog legyél. Felépítsd önmagad mint egy vonzó, magabiztos, karizmatikus férfi és megtaláld azt az egyetlen egy lányt akivel leélnéd az egész életed.

 


Cím: Re:Tegyük fel, hogy nyertél a lottón...
Írta: Robi95 - 2019. Augusztus 19. Hétfő, 12:57:41
Érdekes ezen elgondolkozni.

Ha én nyernék a lottón, amit azért nem fogok, attól függően cselekednék, hogy mennyi az adott nyeremény.

Amúgy egyszerűen vennék magamnak egy apró lakást a környéken, azt megpakolnám könyvekkel és hasonló dolgokkal, esetlegesen valami kicsi házat vásárolnék egy kisebb és csendesebb kerttel, amibe berendeznék valami olyan helyszínt, mondjuk egy filagória, ahol nyugodtan és kényelmesen tudnék olvasni.

Vásárolnék néhány érdekességet, egy zongorát, egy apró használt autót, rengeteg könyvet, majd felmondanék a munkahelyemen.

A pénzből éldegélnék egy két évet minimális költségek mellett, majd ha szerencsém volna és beköszöntene a válság, akkor a tőkém nagyrészt ingatlanokba fektetném, amiket utána kiadnék. Mindezt a gazdasági válságban szeretném megtenni, ám ha a piaci helyzetek olyanok, akkor másképp vásárolnék.

Alapvetően az lenne a cél, hogy képes legyek egy passzív jövedelmet felépíteni. Kolozsváron, vagy mondjuk Budapesten vásárolnék lakásokat, azokat kiadnám és a befolyt összegből éldegélnék, miközben tanulnék és fejleszteném magam, meg utaznék és nekifognék valami vállalkozásnak.

Alapvetően azt a elvet hajszolnám, hogy előbb legyek szabad és csak azután gazdag.
A pénzt elherdálni hülyeségekre felesleges lenne, én nem is csinálnék ilyet.

Legfeljebb vennék egy akváriumot és nekifognék akvarisztikával foglalkozni, vagy ha jó passzív jövedelmet tudnék felépíteni, akkor vennék egy lakókocsit és megfognám a barátnőm és elmennék vele utazni, sok sok időre.

Nem az lenne a célom hogy csajozzak, hanem az, hogy egy értékes életet éljek, amibe beakarnak lépni a nők.

Na meg hetente kiolvasnék egy könyvet. :)


Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve