Zeitgeist - társadalom elzüllése
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2020. Április 02. Csütörtök, 11:23:18
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Szavazás: Maradjon ez a társadalmi téma nyitva?
Poll Results Maradjon ez a társadalmi téma nyitva?
Igen, mindenképp, érdekel!
Talán, nem tudom
Nem illik ilyen téma ehhez a fórumhoz
Semmiképp, hiszen ez már politika
Más, beírok a topikba
Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2013. Február 27. Szerda, 17:19:55 #0
Robi366

Zeitgeist - társadalom elzüllése

.

Mostanában ilyen különböző mozgalmakat tanulmányozok például a Zeitgeist

Avagy a jelenlegi társadalom hibás nézetei, és hogyan lehetne utópisztikus társadalmat építeni ahol nincsen szegénység és nincsenek háborúk és nincs bűnözés.

Kiszámolták azt hogy a jelenlegi technológiai tudással ami rendelkezésre áll már most a földön, ha mindent autómatizálnának, például vannak már autómata gyorsbüfék, autómata gyártósorok, autómatizált önkiszolgáló rendszerek. ha abszolút mindent a gépek végeznének el a föld lakosságának körülbelül 3%-a lenne akinek munkahelye lenne. Pénznek sok értelme így nem lenne mindenki önkéntesen dolgozna, és a gazdasági világválságokat úgy tudnánk megelőzni ha mindenki kimenne az utszára és elégetné a föld összes papírpénzét.

Az országok fejlettségének egyik legjobb mutatója hogy a lakosság hány %-a dolgozik a mezőgazdaságban és az iparban, minél kevesebben dolgoznak fizikai munkát annál fejlettebb az ország. Amerikában ez a lakosság 25%-a körül van. a többi gyakorlatilag szellemi munkát végez, irodában vagy kutatás területén, vagy tervező, vagy szórakoztatóipar ... stb.

.
---==> A rosszlányoktól vagyok ilyen rosszfiú ! <==---


Nem elérhető  
Read 2013. Február 27. Szerda, 17:49:43 #1
Robi366

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Látom kipakolta valamelyik adminisztrátor a hozzászólásomat új témának, rámhárítva ezzel a téma felhozásának felelősségét.

Na egyébként a Zeitgeist mozgalom alapelve az hogy a profitorientált társadalom az nem élhető, aki profitot akar elérni annak nem érdeke a jó minőség, példa erre a tervezett elavultság hogy ha túl hosszú valaminek az élettartama akkor egy idő után nem lehet eladni, de ha túl kicsi akkor meg azért, úgyhogy behatárolták hogy kölcséghatékonyság szempontjából a profitorientált cégeknek mi a jó. például angliában van egy villankörte ami már 120 éve ég és még nem ment tönkre, webkamera rögzíti is hogy világít azóta is, nem tud kiégni, de például az én szobámba 2 évente eldurran a takarékos villanykörte. mert az iparnak és a GDP-nek ez tesz jót.

Másik lényeges elv amit a Zeitgeist hirdet hogy a bankszektór nem létező pénzt állít elő. kamatos kamat amire nincs fedezet csak akkor ha az állam új pénzt nyomtat hogy a jelenlegi adósságát ki tudja fizetni, így pénzből több lesz forgalomban és egyre kevesebb az értéke, gyakorlatilag az infláció egyet jelent a jelenlegi bankrendszerrel. egyre több a szegénységben éhenhalt ember, inmáron több ember halt éhen mint a történemelmen az összes háborúban együtt véve. A 2003 Szeptember 11.ei terrortámadás sem terrortámadás. a terrovisták nem mások mint a bankszakma ellenségeinek a listálya. terrorelhárításra a kormány körülbelül 6000-szer annyi pénzt költ mint például egy olyan betegség kutatására amibe sokkal több ember hal bele mint terrorcselekményekbe. A szálak az amerikai bankoknál futnak össze, szándékosan pénzügyi eladósodásba kergetik a világ országait, amelyik ország nem hódol be annak lemondatják a politikusait, ha nem sikerül akkor megölik. így járt Szaddam Husszein, Külföldi bankok által független akart maradni Amerika a banki lobbisták megvesztegetésére háborúval fenyegette az arab világot azért mert nem akarták eladni külföldnek az országot. A terrortámadás nem volt más mint logikus indítékkal elkövetett bosszú amit az amerikaiak provokáltak ki. az az öngyilkos merénylő meg jobb ha nem tudja hogy miért hal meg, valójában magasabb eszmékért. Irak most már amerikai gyarmat, még ha papíron demokráciának hiszik. De minden országban ugyan ez a helyzet, tök mindegy milyen politikus van hatalmon, ha jól viselkedik akkor hatalmon marad, de mindegyik politikus ugyan azt a forgatókönyvet követi mint egy marionettbábú. de ugyan akkor a pénzügyi szektort is veszélyezteti hogy egyre több a munkanélküli, így egyre kevesebb a vásárló és rá vannak kényszerítve hogy ebbe ők is beleszóljanak.
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=JcbMW5Y5HxY</a>

Ez már politika szóval Off ... aki kiemelte moderátor a hozzászólásomat témává az most mérlegelje mennyire Off a téma.


---==> A rosszlányoktól vagyok ilyen rosszfiú ! <==---


Nem elérhető  
Read 2013. Február 27. Szerda, 18:45:21 #2
Progressive

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Utánanéztem neten, hogy mi is ez meg elolvastam az írásodat. Szerintem ez úgy szemben az árral... Már ott hibádzik, hogy elhagyjuk a pénzt. Szerinted, szerintetek ezt mikor fogják engedni azok, akik irányítják a világot? Smiley Elég utópisztikus a dolog, tudom nincs olyan, hogy megvalósíthatatlan, de igen kicsi rá a valószínűség, hogy ez pár évtizeden, évszázadon belül meglesz.

Minden esetre érdekes egy ideológia (mondhatni ez az új világ kommunizmusa - Mielőtt bárki belekötne, nem azt mondom, hogy bármi köze is van a kommunizmushoz, hanem azt hogy egy új ideológia, amit jónak gondolnak az emberek aztán meg ki tudja mi lesz belőle ^^ )
Nem elérhető  
Read 2013. Február 27. Szerda, 19:19:32 #3
Robi366

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

vannak ezek az úgy nevezett irányelvek: kommunizmus markszizmus liberalizmus prezsbiteriánus iszlám satöbbi meg akármilyen egyházszervezet

Igazából minden ilyen szervezetnek egy célja van minnél tovább fent maradni minél inkább mosni az emberek agyát, tudatlanságban tartani és a fejlődésnek gátat szabni. itt a kulcs a technológiai fejlődés.

a Zeitgeist terve pont az hogy fejlődést hozzon a világba mégpedig a fentartható fejlődést, ugyebár kapitalista világban élünk mely arra megy ki hogy minél több és több ami fentarthatatlan mivel a föld kapacitása véges és már így is 2030-ra 4 föld bolygóra lenne szükségünk hogy tartani tudjuk a jelenlegi tempót. ezzel szemben indut az úgynevezett Vénusz projekt mely technológia alapú társadalmat jelent, ahol nincs szükség fizikai munkára sőt dolgozni sem kell, és ezt a társadalmat a jelenlegi meglévő technológiával meg tudnánk valósítani, bőségesen van energia a földbolygó számára, nap szél árapály és geotermikus erőművek.

------------------------------------------------------------

Van még egy másik mozgalom ami szerint a technológiát szintén elnyomás alatt tartják. és állítólag már 120 éve megszabadulhattunk volna a fosszilis energiahordozóktól csak ez bizonyos érdekekbe ütközött.

http://ztka.hu

120 évvel ezelőtt Nikola Tesla feltalálta a 2 vezetékes áramot, feltalálta a váltóáramot, aztán feltalálta hogyan tud 1 vezetéken keresztül áram haladni, aztán feltalálta hogyan lehet vezeték nélkül, aztán feltalálta hogy áramforrás sem kell ki lehet az éterből nyerni az ingyen energiát, igen ám de addigra kiépült a felső vezeték hálózat, milliókat öltek bele a réz bányászatába, és az ötlete nem hogy nem kellett senkinek de kis híján főbe lőtték és találmányait eltitkolták. 120 éve megszabadulhattunk volna az összes fosszilis energiaforrástól.

Modok másikat. 60 évvel ezelőtt Amikor a második világháborúnál Amerikában végezték az atomkísérleteket nem csak uránnal kísérleteztek hanem Tóriummal is. A tórium 80-szor több hőenergiát termel a maghasadáskor mint az urán, A tórium Rádióaktív hulladék szempontjából sokkal kevésbé veszélyes, és 300 év alatt semlegessé válik, az urán ezzel szemben 10.000 évig el kell zárni a külvilágtól. Egy nagy hátrány volt ami miatt a Tóriumot nem alkalmazták: Nem lehet belőle atombombát gyártani ! Amcsiknak csak egy fegyver kellett ami jó nagyot szól. A tórium ha nincs ami táplálja a maghasadási fúziót szép lassan megáll és nem képez láncreakciót. Nem lett volna Csernobil, Nem lett volna japán katasztrófa ha tóriumot használnának urán helyett. kitermelése olcsóbb mert 80-szor kevesebb kell belőle ugyan annyi energia kinyeréséhez. Amerikában 60 évvel ezelőtt már meg volt a tökéletesen működő technológia. Építettek Tórium meghajtású vadászbombázókat is, ezek voltak az úgynevezett Levegőben lakó repülőgépek amik felszállás után akár hónapokig a levegőben tudtak maradni leszállás nélkül tankolás nélkül. De készítettek Atomtengeralatjárókat is Tórium meghajtással 60 évvel ezelőtt. A tórium készletek az emberiség számára 10.000 évig elegendő energiát tudnának termelni, holott az urán készletek kifogyása várhatóan 100 év múlva bekövetkezik.

Becslések szerint mint 15.000 Szabadalmat jegyeztek már be világ szerte mely kiválthatná az összes fosszilis energiaforrást a földön. Miért megy a kocsink még mindig benzinnel ? Mert így több pénzt tudnak kiszedni a zsebünkből az olajnagyhatalmak, Ez a világ legnagyobb üzletága. A fizika az egyetlen iparág amelyik nem fejlődik. Bárki aki új találmányát akarja piacra dobi mint "olcsóbb energiaforrás" kísérteties történések veszik kezdetét, Szabadalmát vagy felvásárolják és aztán eltűnik nyomtalanul egy porosodó irattár mélyén, vagy az illetőt csalással kuruzslással vádolják és elmegyógyintézetbe zárják, tönkreteszik szakmai hírnevét, vagy ami legegyszerűbb megmagyarázhatatlan "baleset" áldozatai lesznek. kb 10 évvel ezelőtt például a vízzel működő autó feltalálója egyszer csak úgy tisztázatlan körülmények között kiesett egy vonatablakon és életét vesztette.

Dollár milliók "nyilvános sikkasztása" ami a jelenlegi fizika tudományt jellemzi. Megépült a Cern kutató intézet milliárdos költségvetésekből, építettek egy gigantikus senki sem tudja mit, hogy antianyagot állítsanak elő. Igazából egy hatalmas pénznyelő azért hogy a kutatások ne más működő találmányokra legyen elköltve a pénz, ilyen pénznyelő kíséretek az Usában is folynak, Dollármilliárdokat ölnek bele hogy egy fúziós reaktort építsenek, valahol gigantikus lézerágyúkkal próbálkoznak. egy a lényeg legyen minden gigantikus és jó drága. A magfúzió jelensége a természetben is lejátszódik, vannak baktériumok amelyek vasat állítanak elő, De másik érdekes példa hogy a tyúktojást ha lemérik a kálciumtartalmát Negyed annyi kálciumot tartalmaz mint egy kifejlődött kiscsirke csontozata. szóval alig 40 fokon normál atnoszféra nyomáson is létrejön a magfúzió a természetben kálciumtermelődés formájában, holott a kutató intézetekben iszonyatos nagy hőmérsékletet és nyomást próbálnak előállítani és mégsem működik évtizedek óta nekik a magfúzió.

Ahhoz hogy a technológia fent maradjon összefogásra van szükség. egy egy tudóst eltenni láb alól még "feltűnés mentesen" el tudnak tenni, de ha egy komoly politikailag független kutató csoport jön létre ahol a technológia szabadon terjeszthető és terjed, ahol nem tudják már eltitkolni meg tudjuk állítani az olajdiktatúrát és fel tudjuk szabadítani a jelenlegi látszatdemokráciát.

.


---==> A rosszlányoktól vagyok ilyen rosszfiú ! <==---


Nem elérhető  
Read 2013. Február 27. Szerda, 19:39:30 #4
Hank

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Idézet
vannak ezek az úgy nevezett irányelvek: kommunizmus markszizmus liberalizmus prezsbiteriánus iszlám satöbbi meg akármilyen egyházszervezet

Igazából minden ilyen szervezetnek egy célja van minnél tovább fent maradni minél inkább mosni az emberek agyát, tudatlanságban tartani és a fejlődésnek gátat szabni. itt a kulcs a technológiai fejlődés.

Nem tudom van e szabályzat a fórumon a hülyeségre...De ha nincs is, ez fájdalmas. A helyesírásod meg csak tetézi a bajt...


"Can't is the cancer of happen"
Nem elérhető  
Read 2013. Február 27. Szerda, 20:03:59 #5
Robi366

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Nem tudom van e szabályzat a fórumon a hülyeségre...De ha nincs is, ez fájdalmas.

igaz vagy sem, szkeptikusak vagytok vagy sem, ezeket nem én találtam ki csak leírom a kutatómunkám végeredményét röviden tömören de az is sok oldalas olvasmány. én nem mondom meg senkinek ki milyen eszmében vagy istenben higgyen, csak megmutatom hogy mit jelképez ez a műfaj. a döntés hogy hisztek e benne a ti kezetekben van.

.


---==> A rosszlányoktól vagyok ilyen rosszfiú ! <==---


Nem elérhető  
Read 2013. Február 27. Szerda, 20:35:56 #6
Progressive

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Robi, szerintem te "túllátod" ezt az egészet és egy nagy összeesküvés elmélettel mosták át az agyad/az agyad így tette össze az infókat amelyeket csipegettél...

Tény, hogy van a világnak egy vezető rétege, akik meghatározzák és irányítják az emberiséget, ők a világ urai, a leggazdagabb emberek a Földön.

Tény, hogy a legújabb technológiák vissza vannak tartva! Gondolj csak bele: Kutatás & Fejlesztés. Rengeteg pénzt öltek bele és akarják, hogy valami be is jöjjön azért... pl. Van a sima TV meg mondjuk a LED tv. Felfedezték a TVt és elkezdik árusítani, közben K&F megy, de olyan gyorsan, hogy még a sima TV nem hozta be az árát és veszteséges lenne egyből kidobni piacra a LED TV-t. Kapisgálod?

Ezek a "elhagyhattuk volna a fosszilis energiahordozókat" és egyéb témák pedig szerintem nem érdemes foglalkozni... Amíg el nem fogy az olaj addig úgy sem fogjuk megtudni, másik: Ott vannak a természetesen megújuló energiák.

Tesla legnagyobb ellenlábasa Thomas Alva Edison volt, nagyon sok helyen keresztbetett neki, lényegében ott ahol csak tudott, ezáltal jelentősen akadályozta Teslát a kutatásaiban és azok közzétételében, elismerésében.

Az, hogy mindent automatizálunk és lényegében Borgokká(Star-Trek : lényegében egy kiborg faj, asszimilálják a fajokat és beolvasszák magukban, félig organikusak, félig gépek. Nanoszondák vannak a vérükben, stb...
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=CbYCBHdNAMU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=CbYCBHdNAMU</a><--kisvideó, aki tud angolul még több infót kaphat róluk ) válunk szerintem egyáltalán nem jó út. Gondold át, az emberek elpunnyadnak, nem mindenki egyforma ahhoz, hogy szellemi munkaágban helyezkedjen el + kell egyáltalán ekkora munkaerő a szellemi munkaágakba?? Ez egy esztelen nagy hülyeség!!!

Nem elérhető  
Read 2013. Február 27. Szerda, 21:17:08 #7
Robi366

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

.

A plazmatévé és a led tévé is bőven alátámasztja az elméletet Gondolj csak vele, van újfajta tévé drágább technológiát igényel, drágább anyagba kerül, drágábban el lehet adni, és még le is kenyerezik a filmipart hogy a legújabb 5.1-es HD minőségű fúl minőséget támogassák mert akkor az új tévé jobban fogy, ami drágább és több a haszon rajta. de átlagosan 3 évente le kell cserélni a tévét mert az már kiment a divatból nem támogatja a legújabb MP4 formátumon, gagyi a felbontása, nem elég nagy a képátmérő. holott a tévé működne 15 évig is, de a 3 éves tévédet aminek kutya baja ajándékozd a nyugdíjasoknak mert nekik úgy se telik új tévére.

Idézet
Ezek a "elhagyhattuk volna a fosszilis energiahordozókat" és egyéb témák pedig szerintem nem érdemes foglalkozni... Amíg el nem fogy az olaj addig úgy sem fogjuk megtudni, másik: Ott vannak a természetesen megújuló energiák.

Ebben van valami. Az emberek gyakran akkor kapálóznak amikor már nyakig ér a kaki. Mint a politikusok, vagy patópál úr ej ráérünk arra még. Csak bizonyos társadalmi rétegek ezt már nem élik túl, már lassan eltűnt a középosztály, szegények és gazdagok vannak erre megy ki a játék, és minél magasabbak az árak valaki egyre gazdagabb lesz, a szegények egyre szegényebbek. tehát a gazdag örül neki ha válság van. de mikor tör már ki a forradalom ? Éjséglázadás, szegénységi bűnözés, nyomornegyedek, más országokba már megérkezett, Magyarország is erre halad. csak rajtunk múlik hogy teszünk e valamit vagy tétlenül várjuk hogy majd a jó isten megsegít.

Én lázadó típus vagyok beismerem !

.


---==> A rosszlányoktól vagyok ilyen rosszfiú ! <==---


Nem elérhető  
Read 2013. Február 27. Szerda, 21:24:46 #8
Matthew

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Azt nem értem, hogy ez hogyan illik erre a fórumra?

Amúgy én láttam az összes Zeitgeist filmet, szerintem érdekesek, de végeredményben az egész nem más, mint egy új, csillogó, cukormázas burokba csomagolt kommunizmus.
Nem elérhető  
Read 2013. Február 27. Szerda, 21:33:22 #9
Hank

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Idézet
igaz vagy sem, szkeptikusak vagytok vagy sem, ezeket nem én találtam ki csak leírom a kutatómunkám végeredményét röviden tömören de az is sok oldalas olvasmány. én nem mondom meg senkinek ki milyen eszmében vagy istenben higgyen, csak megmutatom hogy mit jelképez ez a műfaj. a döntés hogy hisztek e benne a ti kezetekben van.

Mielőtt félreértenéd, nem a Zeitgeist-ra céloztam, hanem Rád. Fogalomzavarban szenvedsz. Google-ba pötyögd be szépen ezeket: ideológia, vallás, irányelv. Aztán amiket felsoroltál, olvasd el miről szólnak. Aztán olvasd el a Bibliát, a Koránt, beszélgess, ismerj meg hívő embereket. Aztán tegyél ilyen katyvasz kijelentéséket, mint a hozzászólásod elején.

Egyébként: presbiteriánus, ez az apróság gondolom elkerülte a figyelmed, a kutatómunkád gyűjtése közben.


"Can't is the cancer of happen"
Nem elérhető  
Read 2013. Február 27. Szerda, 21:49:52 #10
Robi366

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Idézet
Aztán olvasd el a Bibliát, a Koránt, beszélgess, ismerj meg hívő embereket

Ez olyan mint amikor a zsidó és a budhista vitatkozik isten tanításáról. Mindkettőnek igaza van a saját realitásában, mindegyik azt hiszi hogy a másik fogalomzavarban szenved.

Eszméket nem lehet egymáshoz hasonlítani, egymáshoz mérni mert abból jön ki a legnagyobb sületlenség. el kell fogadni hogy a másik fél máshogy vélekedik bizonyos témában.

Olyan mint ha arról vitatkoznánk hogy szerinted a kék az a legszebb szín szerintem meg a zöld, erre azt mondanád hogy hülye vagyok mert a zöld az egy ronda szín és a kék a legszebb, erre mondhatnám azt hogy te vagy a hülye mert a zöld a szép és a kék az természetellenes.

Van ennek a vitának így értelme ?

.


---==> A rosszlányoktól vagyok ilyen rosszfiú ! <==---


Nem elérhető  
Read 2013. Február 27. Szerda, 22:27:55 #11
Progressive

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

KÉPMUTATÁS!!! Képmutatás az, amit ezek művelnek, zsidók, iszlám. A Biblia a szeretetre ösztönöz. De ezek mit csinálnak? Háborúznak és egymást gyepálják... Megölték a saját Messiásukat is a zsidók, még nem nyílt fel a szemük (tisztelet a kivételnek)

Iszlámban a dzsihad, "szent" háború, a fenéket szent.

Ami az eszméket illeti -> Madách Imre Ember tragédiája tökéletesen bemutatja, a kommunizmus is szép lenne, a demokrácia is szép lenne. Lásd a tökéletes eszméket elkorcsosulni, mert az ember nem tökéletes és bűnös, mi más magyarázatot találsz erre? Én ezt találtam.
Nem elérhető  
Read 2013. Február 27. Szerda, 22:59:36 #12
Hank

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Ne haragudjatok, hogy ezt mondom, de elég műveletlen gondolkodásotok van.

Robi, nem is értem az érvelésed?! Sűrűn látsz zsidót és buddhistát vitatkozni?  Cheesy És most felhozod a fogalomzavart, amit írtam, mintha egyikünk lenne a zsidó, másik meg a buddhista? Mivan? És DIREKT nem mentem bele az eszmék, és vallások értelmezésébe, hogy még véletlenül se lyukadjunk itt ki, nem is értelek, de tényleg. Fogalomzavarod ott van, hogy amit leírtál, ROSSZ. Felsoroltál ideológiákat, "irányelvek" címszóval, majd hozzátettél még vallást is, és az egyházakat. Mindezt, besűrítve az "irányelvek" halmazba. Olvasd vissza amit írtál. Jah igen, aztán ezeket "szervezetek" címszóval illetted. Ezt nevezem én fogalomzavarnak. Amíg ilyenekkel nem vagy tisztában, mi értelme lenne beszélgetni erről? Valóban, semmi.

Progressive: Ha jól tudom, nem szabad vallási témákba belemerülni, ezért csak nagyon röviden felszeretném nyitni a szemed. Van a Biblia, van a Korán, és van ami ezekbe le van írva. Elolvasod, értelmezed. Az emberi jóságról, és minden másról van bennük szó. Te, ezt mint olvasó, beépítheted az életedbe, elgondolkozhatsz a dolgokan, értéket meríthetsz. Az, hogy bizonyos emberek, rossz dolgokat csinálnak, és valamilyen formában közük van ezekhez a vallásokhoz, nem a vallást, és nem a műveket minősíti, hanem az embert, aki ezek mögé bújva cselekszik úgy, ahogy. Igen, van rengeteg képmutató, az egyházakban, a terroristák körében.

Moderátor: Aki ebben a topikban még egyszer leírja, isten, vallás, egyház vagy ehhez kapcsolódó bármilyen kifejezést, egyházat: az tiltva lesz.


"Can't is the cancer of happen"
Nem elérhető  
Read 2013. Február 27. Szerda, 23:12:17 #13
Robi366

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

.

én a földönkívüliekben hiszek ! youtube-on van rengeteg videó róluk. Istenben hogyan higgyek amikor mindenki csak "mesél" róla de még videó nem készült róla ? abban hiszek amit a saját szememmel látok, amit a saját számológépemen kiszámolok amire találok bizonyítékot és alátámasztást. ugyanakkor nyitott füllel hallgatok meg mindenkit, mert ameddig nincs meggyőző ellenérv az igazukra addig mindig fenn áll a lehetőség hogy mindenkinek igaza van. csak épp a nézőpont változik.

Én két dologra bontom a világot. Tényekre és véleményekre. Tény hogy a gravitáció létezik mert hatásait megfigyeljük, a vélemény az amiben mindenki máshogy vélekedik. mert gravitációról mindenki tudja hogy van. De például hogy a föld kerek régen vélemény volt ma már tény hiszen mindenki egyet ért benne régen meg lefejezték aki nem azt állította hogy korong alakú

szóval minden amiről vitatkozni lehet az vélemény. de csak tények alapján lehet biztosra menni. az eszmék csak vélemények, amik mindenkiben különbözőek. eszmét cserélni úgy lehet hogy ha valamelyik fél több meggyőződést több érvet mutat fel mint a másik, a több érv győz általában. nekem elég érvet mutatott az a 50 órányi dokumentum filmcsomag amit youtube-ról leszedtem és megnéztem. Vajon a te érveidet alá tudod támasztani ennyi bizonyítékkal ? ameddig nem addig a véleményünk különbözik. a te igazad alátámasztására mennyi időt szenteltél ? tudsz e mutatni róla dokumentumfilmet ? bibliát egyszer megpróbáltam elolvasni de a magyartalan latinos tájszólási nyelvezete miatt az első oldalig sem jutottam mert agyamra ment a nyelvezete. fordítsák le magyar nyelvre rendesen ne olyan félig latin félig magyar zagyválásra.

.


---==> A rosszlányoktól vagyok ilyen rosszfiú ! <==---


Nem elérhető  
Read 2013. Február 28. Csütörtök, 15:50:16 #14
Progressive

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Robi, ez tiszta materializmus! Te csak az anyagi dolgokat látod és pedig a szellemvilágot nem... Ha eddig nem mondták volna akkor én most leírom neked: Létezik szellemvilág Wink ( Látsz szellemeket és túlvilági lényeket? NEM Látod a gravitációt? NEM  DE! hiszel benne Smiley )
Nem vagyok egy grafológus, de írásaidból kiindulva elég furcsa fazon lehetsz Cheesy

Kedves moderátor & Hank , azt szerettem volna kivejezni, hogy ezek képmutató emberek. Nagy ügybuzgóan ölik egymást miközben egyáltalán nem ez a helyes irány! Egymás szeretete, békességben élés, tényleg nagyon nehéz^^ Ezek csak dobálóznak az olyan szavakkal, mint emberi jóság, szeretet. (ui.: Igyekeztem minden vallási dolgot elkerülni...)

Am Hank, ezt a műveletlen gondolkodást rám is értetted?

moderátor: még mindig kerüljük, mert parttalan vitát eredményez. Maradjatok ontopikok. Hogy jön a társadalom elzüllesztéséhez a vallás és isten? Robi ki lett tiltva 2 napra, mert nem tartotta be, amit írtam.

Nem elérhető  
Read 2013. Március 02. Szombat, 11:14:25 #15
gangnam style

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Letartóztatási parancsot adnak ki Benedek Pápa, Erzsébet Angol Királynő és Stephen Harper Kanada Miniszterelnöke ellen 2013 március 4-én

A Pápát, a Királynőt és a kanadai miniszterelnököt bűnösnek találták emberiség ellen elkövetett bűncselekményekben, és 25 év szabadságvesztésre ítélik őket.

...

Moderátor: A hozzászólást moderáltuk. Természetesen gagnam style-t kitiltottuk, majd ki is töröltük  a felhasználók közül. Minimális tisztelet sincs meg benne a szabályok betartása mellett. Az már csak hab a tortán, hogy friss regisztráltként 7-8 mínusz karmát szedett össze 2 nap alatt. Önmagában ezért nem tiltunk ki senkit, de a szabályok be nem tartása miatt természetesen.


 
Read 2013. Március 02. Szombat, 15:30:23 #16
Progressive

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Ez hülyeség... A gyerekeket simán át lehet nevelni, lásd 3.  birodalom. Hitlerjugend, jungvolk.

Másrészt: Ez már megint vallási téma határait feszegeti...
Nem elérhető  
Read 2013. Március 03. Vasárnap, 13:38:46 #17
Kepler

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Nem érdekes hogy a földön az összes eddigi birodalomnak az eszméi között szerepet hogy "világuralomra törni" ?

moderátor: gangnam style és aki mögötte van, nem nyugszik, és továbbra is erőlteti magát... ezért is tiltjuk ki továbbra is.
Nem elérhető  
Read 2013. Március 04. Hétfő, 18:33:51 #18
Frici80

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Itt van egy jó példa még ezekre a honfoglalás !

moderátor: ... Robi alias gangnam style...stb. még mindig nem nyugszik. Továbbra is tiltás! Robi366: a saját nickneveden szólj hozzá, semmilyen flood, és duplareg nem engedélyezett.
Nem elérhető  
Read 2013. Március 04. Hétfő, 21:16:28 #19
Sabre

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

.

Mostanában ilyen különböző mozgalmakat tanulmányozok például a Zeitgeist

Avagy a jelenlegi társadalom hibás nézetei, és hogyan lehetne utópisztikus társadalmat építeni ahol nincsen szegénység és nincsenek háborúk és nincs bűnözés.

Kiszámolták azt hogy a jelenlegi technológiai tudással ami rendelkezésre áll már most a földön, ha mindent autómatizálnának, például vannak már autómata gyorsbüfék, autómata gyártósorok, autómatizált önkiszolgáló rendszerek. ha abszolút mindent a gépek végeznének el a föld lakosságának körülbelül 3%-a lenne akinek munkahelye lenne. Pénznek sok értelme így nem lenne mindenki önkéntesen dolgozna, és a gazdasági világválságokat úgy tudnánk megelőzni ha mindenki kimenne az utszára és elégetné a föld összes papírpénzét.

Az országok fejlettségének egyik legjobb mutatója hogy a lakosság hány %-a dolgozik a mezőgazdaságban és az iparban, minél kevesebben dolgoznak fizikai munkát annál fejlettebb az ország. Amerikában ez a lakosság 25%-a körül van. a többi gyakorlatilag szellemi munkát végez, irodában vagy kutatás területén, vagy tervező, vagy szórakoztatóipar ... stb.

.


Jelenleg gazdasági érdekek sem (sőt, konkrétan ellenérdekek) fűződnek az utópisztikus társadalomhoz.

Nézd meg a grundeinkommen -t. Svájci és osztrák németül van, így alig értettem, de  van hozzá angol felirat! Smiley Úgy már azért csak meglehet érteni.

Érdekesnek fogod találni.


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2013. Augusztus 10. Szombat, 15:46:54 #20
Triumphant

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Amúgy nem tudom ezzel kinek sértem az aranyos lelkét, de ha az ilyen elméletek kitalálói például valami hasznosat tennének (jótékonykodás, hasznos munka) az összeesküvés-elméleteken való rágódás helyett, akkor a mostanihoz képest vajon mennyire lennénk előbbre?


Úgy kerek, ha én nyerek.
Nem elérhető  
Read 2013. Augusztus 10. Szombat, 18:35:37 #21
attila

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Olvassátok el Aldous Huxley Szép új világ című művét.(megjegyzés, nem egy kalandregény ) Az utópia sose fog működni, mert a hatalomban lévő emberek önérdekét sérti.

Ez az én véleményem, persze lehet éppen működne, ha olyan emberek vezetnék...
Nem elérhető  
Read 2013. December 27. Péntek, 01:13:27 #22
Csurek

Re:Zeitgeist - társadalom elzüllése

Robi!
Így van szerintem is már minden a kezünkben , hogy a bőség mindenkinek meglegyen.

Én réges régen hallottam, hogy oda fogunk fejlődni, hogy anyagi szinten, vagyis materiálisan, lásd kövek , élettelen dolgok, szervetlen élőlények, ilyen a pénz is mint fizetőeszköz, nem lesz szükségünk rá. Úgymint élelmiszerre sem lesz szükségünk , úgymint beszélgetésre sem lesz szükségünk , úgy érintkezésre is minimális szükségünk lesz.
Mint egy ufót elképzelsz. Képzeld el . . . .
Ezzé válunk , hacsak nem már ezek is vagyunk  ! Stop ! Vajon miért érzem azt sokszor , hogy több vagyok annál ami vagyok , többre vagyok képes, és a gondolataim mindig anyagi formát öltenek.

Tehát spirituális lényekké kell váljunk. Ez a fejlődés útja.
Ami annyit tesz , hogy kilépünk a testi valónkból, azaz meg tudjuk hosszabbítani magunkat, mint gadgets felügyelő Smiley. Gondolatokkal beszélgetünk száj nélkül.

És ha belegondolok. Most az önfejlesztés idejét éljük. A szellemi érték az érték, az információ a hatalom. Kezdünk felébredni , hogy jé , hiszen nyitva a menyország kapuja. Ez egyre többen meg is merjük osztani a többiekkel. Tessék itt a titok  , használd.
Szeretnénk visszajutni a közösségi élethez amit szétszakított a szegregálódás, kapitalizmus, monopóliumok , kártellek, mecénások. Tudjátok miről beszélek. Mi egy ősközösségi társadalom vagyunk.
Nincsenek gazdasági fékek, társadalmi akadályok. Hol a királyság, hány császárság van ? Jó vezetők kellenek, példaképekre szükségünk van.

Ami a fő: the thought is free - a gondolat szabad
Hihetetlen nagy ereje van a szónak , a kimondott jónak és rossznak.
A gondolatnak teremtő ereje van
 welcome
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2019 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 11ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 7 (20%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 8 (22%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 11 (31%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 5 (14%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 0 (0%)
 • -
 • Összes szavazó: 35
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta dreamscometrue
[Tegnap - 22:22:04]


Mi a hegedű van a fórummal? írta szex
[2019. Október 23. Szerda, 21:52:15]Calendar
április 2020
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 [2] 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30


* Havi top hsz.ó
Fenrir Fenrir
6 üzenet
Sabre Sabre
5 üzenet
dreamscometrue
5 üzenet
Johnie Walker
3 üzenet
WildStyle WildStyle
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Érdemes egy kapcsolatban azt mondani a lánynak, hogy "szeretlek"?
 • Pont IGEN
 • 61 (47%)
 • -
 • Pont NEM
 • 22 (17%)
 • -
 • Pont Ez ennél BONYOLULTABB, leírom
 • 20 (15%)
 • -
 • Pont NEM TUDOM, nincs e téren tapasztalatom
 • 25 (19%)
 • -
 • Összes szavazó: 126
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.521 másodperc alatt készült el 54 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.15s, 27q)

Google visited last this page Tegnap - 07:28:17