Rendes barátnő, de hol?
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2019. Augusztus 25. Vasárnap, 04:43:16
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2018. December 09. Vasárnap, 03:56:31 #0
Safi69

Rendes barátnő, de hol?

Sziasztok! Nagyon el vagyok keseredve, mert nem találok rendes barátnőt, 18 éves korom óta. Most 26 vagyok és ez elég kellemetlen főleg azért, mert komoly kapcsolatom nem volt, ami legalább egy évig tartott volna. Pedig nincs káros szenvedélyem sem. Winget se találok Győr környékéből. Szeretném, ha segítenétek rávezetni, hogy hol a hiba. Voltam egy táborba, az a kezdeti lökést megadta. Milyen helyeken próbáltam? Utca, Busz, Facebook, Társkereső, Szex partner kereső, Telefonos hirdetés feladása, Disco. Busz keveset, ott elutasítottak, helyit próbáltam keresni. Fb pl. vakrandikon is voltam, de legtöbbször el sem jött a randira. Társkeresőről 46 éves nőt felszedtem, pesti a nő. Telefonosnál Szexig nem jutottunk, de kényeztetett, barátnője bekevert és nem is volt a legigényesebb. Disco Győrbe 3 helyen voltam Pirat, Mamma Mia, Lapos mindegyiken kevesen voltak vagy románok, hazamentem. Máskor laposon táncoltam és haverom szolt 2-en levideóztak. Jótékonysági esten voltam Vertigóba utána maradtam bulizni kaptam egy ingyen belépőt mert segítettem a jótékonyságin, pénztáros rendes volt azt mondta ott dolgoztam. Öltönyben voltam volt, aki furán nézett volt aki pénzügyesnek gondolt és aki öltönyös úriembernek. 3 ember itt is levideózott 4 óra környékén. Csaj nem jött össze, eggyel beszélgettem többet. Viszont táncnál nem nyomultam rá. Utólag megbántam mással táncolt csókolózott. Esetleg Salsa jutott eszembe bál meg könyvtár esetleg tengerpart. Ötleteket várok! Köszönöm elolvastad soraim.
Nem elérhető  
Read 2018. December 09. Vasárnap, 16:08:06 #1
Sabre

Re:Rendes barátnő, de hol?

Sziasztok! Nagyon el vagyok keseredve, mert nem találok rendes barátnőt, 18 éves korom óta. Most 26 vagyok és ez elég kellemetlen főleg azért, mert komoly kapcsolatom nem volt, ami legalább egy évig tartott volna. Pedig nincs káros szenvedélyem sem.

Sajnos manapság az eseted nem egyedi, rengeteg 18-30 közötti srácot hallok arról panaszkodni, hogy nem tud barátnőt találni.
A káros szenvedély nemléte, meg a nő találás semmilyen szinten nem függ össze.


Winget se találok Győr környékéből.

Ott van Brando. Örülhetnél, ő az egyik legjobb.
De a wingkeresős topicban is szétnézhetnél, vagy valami jobb, megbizható régi haverodból konvertálhatnál winget. (ha ilyen nincs, akkor barátom neked nem barátnőre, hanem megbizható haverra van szükséged először). 

Szeretném, ha segítenétek rávezetni, hogy hol a hiba. Voltam egy táborba, az a kezdeti lökést megadta. Milyen helyeken próbáltam? Utca, Busz, Facebook, Társkereső, Szex partner kereső, Telefonos hirdetés feladása, Disco. Busz keveset, ott elutasítottak, helyit próbáltam keresni. Fb pl. vakrandikon is voltam, de legtöbbször el sem jött a randira. Társkeresőről 46 éves nőt felszedtem, pesti a nő. Telefonosnál Szexig nem jutottunk, de kényeztetett, barátnője bekevert és nem is volt a legigényesebb.

A hiba ott kezdődik, hogy süt az irásodról, hogy te görcsösen barátnőt akarsz. Ez azért GAME mert ha jól állsz hozzá, akkor az odavezető utat még jobban is élvezheted mint magát a kapcsolatot. Ne kövesd el azt a hibát, hogy nem élvezed az utat!
(Egyébként ez a nőknek is lejön, hajjaj de még mennyire... és ettől needy meg creepy leszel a szemükben ami erősen taszitó).
A telefonos hirdetésbe mit irtál? xD Facebookon csajozni úgy h idegenekre irsz rá, ultragáz. Egy csomó csaj mondta nekem, hogy sok idióta facebookot társkeresőnek nézi, és az ilyeneket helyből lepattintják, vagy nem is válaszolnak.
Fiatalos rock/rom kocsmákat beülős helyeket néznék a helyedben, nem disco-t.

A másik hibád az lehet, hogy talán túlságosan felfelé keresgélsz. Tehát ha te egy 5-ös srác vagy, akkor ne 8-as barátnőt keress. Egyébként feltetted magadnak a kérdést, hogy vajon készen állsz egy párkapcsolat kihivásaira???

Disco Győrbe 3 helyen voltam Pirat, Mamma Mia, Lapos mindegyiken kevesen voltak vagy románok, hazamentem. Máskor laposon táncoltam és haverom szolt 2-en levideóztak. Jótékonysági esten voltam Vertigóba utána maradtam bulizni kaptam egy ingyen belépőt mert segítettem a jótékonyságin, pénztáros rendes volt azt mondta ott dolgoztam. Öltönyben voltam volt, aki furán nézett volt aki pénzügyesnek gondolt és aki öltönyös úriembernek. 3 ember itt is levideózott 4 óra környékén. Csaj nem jött össze, eggyel beszélgettem többet. Viszont táncnál nem nyomultam rá. Utólag megbántam mással táncolt csókolózott. Esetleg Salsa jutott eszembe bál meg könyvtár esetleg tengerpart. Ötleteket várok! Köszönöm elolvastad soraim.

Abból, hogy levideóztak arra tudok következtetni, hogy rendszeresen bohócot (finoman fogalmaztam) csinálsz magadból. Igy maximum is entertaiment guy leszel a csajok körében, ezzel pedig nemhogy komoly barátnőt, de még egyéjszakás kalandot is nehezen fogsz tudni összehozni.
A Salsa jó ötlet, de csak ha tudsz valamennyire táncolni, amúgy tánciskola magában is jó terep. A tengerpartot én személy szerint első randi helyszinnek használtam, még amikor külföldön éltem. Az annak remek. De... egyébként eléggé régen jártam Győrben, és javits ki ha tévednék, de úgy emlékszem, Győrben nincs tengerpart, meg talán 2-300km-es körzetében sem nagyon. Igy meglehet, hogy a csaj nehézkesen lesz helybeli.


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2018. December 09. Vasárnap, 19:54:35 #2
Question!

Re:Rendes barátnő, de hol?

Nekem a leírtak alapján úgy tűnik, alapból a csajozás se nagyon megy, ezért ezen kéne először dolgoznod (ha már tudsz ismerkedni, akkor barátnőt is ezerszer könnyebb lesz találni, és nem csak megalkuvásból ugrasz majd bele egy kapcsolatba az első nővel, aki épp hajlandó erre).

"Ha jó akarsz lenni egy bizonyos nőnél, legyél általánosságban jó a nőknél" - RSD Tyler.
Nem elérhető  
Read 2018. December 09. Vasárnap, 22:50:57 #3
Safi69

Re:Rendes barátnő, de hol?

Írtam összes győri wing topicba, privátot nem tudok írni.
Elmegyek akkor disco tánc oktatásra, van e tehetségem. Őszintén volt olyan csaj, aki azt mondta jól táncolok, volt ki szerint nem, ez is relatív. Ultragáz esetén mindenki telibe röhögne.

Ráfeszülni nem jó, de ha hosszú ideje nincs komoly csak kaland, te is így lennél.

Ha senkivel sem tudnék ismerkedni, akkor miért sikerült 46 éves nővel összejönni?
Illetve telo sex is sikerült egy másikkal ingyen, de ezek inkább unaloműzők.
Olyan csaj is volt aki egy tábla csokit küldött nekem.
Egy távoli csaj parfümöt és pénzt akar adni nekem.
Valaki videóban mutatta magát.
Másik szőke 36 körüli meg csokit és tangát.
Ez is véletlen? Mert nem hiszek a véletlenben!

Káros szenvedély nők, hát van összefüggés komoly nők nem állnak össze drogossal, vagy aki egészségtelen, nem sportol, depressziós, ápolatlan, de ti tudjátok.

Barát van discoba segített, de csajoknak nem voltam szimpatikus, viszont egy jót beszélgettem velük.
Ugyanitt idősebb nőnek segítettem féltékennyé tenni a barátját táncoltam vele. Meghívott egy üdítőre meg 2 szer csocsóztunk, én nyertem.

Féltékennyé tevésben volt egy másik csaj, mondta csókoljam meg, mert le akar koptatni valakit, mondom jó. Amúgy érzéki volt a csókja.

Fogadtam egy nővel, ha 1 éven belül szétmegy barátjával, akkor fizet nekem 500€ ezt is megnyertem.

Casinóba megismertem egy nőt, azt mondta én is sokat beszélek.
Megkérdezte hazaviszem-e kocsival, mondom persze.
Azóta barátság alakult ki, igazából férjes a csaj.

Vertigóba meg egy csajra rámozdult hátulról egy pasi, de nem akart táncolni vele. Lekoptattam a srácot megköszönte a hölgy. Utána meg akarta hívni magát piára meg 3 barátnőjét, szemébe néztem kicsit megigazítottam a zakóm, mondom ezért? Ő mondja nem, de nevetett nagyon. Mondtam nem, mert csalódtam a nőkben.
Utána kihívott, hogy kísérjem őket ki cigizni.
Kimentem gondolkodtam, de úgy döntöttem ilyen nőkre nem pazarlom az időt.

Rosszabb sztori, megismertem egy csajt, de kiderült 20 nál fiatalabb 16, szóval felejtős és lehet gyereke is lesz.
Barátnője d..gozik keményen, őt a pénz érdekli ruhát szeretett volna és 40 sexel.
Utána meg rám akarta hívni a rendőrséget, de leszartam nem mentem.

Akkor úgy tolom, hogy nos én nem akarok semmi komolyat...

Fun: odaadom a névjegyem és azt mondom, hogy itt a Romantikus VIP számom, de nem hívlak fel és elköszönök.
Szőke csaj olyat nézett pizzériába, havert kérdezte ez mi?
Tesztelek tesztelek tesztelek...


Nem elérhető  
Read 2018. December 10. Hétfő, 01:17:30 #4
Sabre

Re:Rendes barátnő, de hol?

Írtam összes győri wing topicba, privátot nem tudok írni.

Ez van.

Elmegyek akkor disco tánc oktatásra, van e tehetségem. Őszintén volt olyan csaj, aki azt mondta jól táncolok, volt ki szerint nem, ez is relatív. Ultragáz esetén mindenki telibe röhögne.

vagy levideózna ...

Ráfeszülni nem jó, de ha hosszú ideje nincs komoly csak kaland, te is így lennél.

vagy nem... olvasd el a naplómat. és tapasztalat, amikor ráfeszültem akkor még messzebb került a dolog. De ha te támadáésnak veszed, hogy segiteni próbálok, akkor hagyjuk.


Ha senkivel sem tudnék ismerkedni, akkor miért sikerült 46 éves nővel összejönni?
Illetve telo sex is sikerült egy másikkal ingyen, de ezek inkább unaloműzők.
Olyan csaj is volt aki egy tábla csokit küldött nekem.
Egy távoli csaj parfümöt és pénzt akar adni nekem.
Valaki videóban mutatta magát.
Másik szőke 36 körüli meg csokit és tangát.
Ez is véletlen? Mert nem hiszek a véletlenben!

26 évesen egy saját bevallásod szerint nem túl igényes 46 éves nő... ez neked dicsőség?
"Illetve telo sex is sikerült egy másikkal ingyen" itt azért ugye érzed, hogy az ingyenen van a hangsúly?
Távoli csaj pénzt meg parfümöt... de távol van más amit mond. melelsleg taktikusan hallgatsz arról hány éves és milyen nő volt... Szóval, ezt sem veszem nagy eredménynek. A videóban mutogatósnál viszont kimaradt az ingyen Cheesy
A 36 éves szőke nem tudom mit akart a csokival és a tangával, majd egy köv irásoidból legfelejebb kiderül.


Káros szenvedély nők, hát van összefüggés komoly nők nem állnak össze drogossal, vagy aki egészségtelen, nem sportol, depressziós, ápolatlan, de ti tudjátok.

A dohányzás is káros szenvedélynek minősül nem leszel tőle feltétlenül drogos ... De te csak sejted, mi meg tudjuk Wink


Barát van discoba segített, de csajoknak nem voltam szimpatikus, viszont egy jót beszélgettem velük.
Ugyanitt idősebb nőnek segítettem féltékennyé tenni a barátját táncoltam vele. Meghívott egy üdítőre meg 2 szer csocsóztunk, én nyertem.

Féltékennyé tevésben volt egy másik csaj, mondta csókoljam meg, mert le akar koptatni valakit, mondom jó. Amúgy érzéki volt a csókja.

Fogadtam egy nővel, ha 1 éven belül szétmegy barátjával, akkor fizet nekem 500€ ezt is megnyertem.

Úgylátom ezek a nők sem a te választásaid, hanem eszköz vagy a céljaik elérésében. Legalább megkaptad az 500€urt?Casinóba megismertem egy nőt, azt mondta én is sokat beszélek.
Megkérdezte hazaviszem-e kocsival, mondom persze.

Dobott egy shitet, és te azonnal elbuktad. Tongue


Vertigóba meg egy csajra rámozdult hátulról egy pasi, de nem akart táncolni vele. Lekoptattam a srácot megköszönte a hölgy. Utána meg akarta hívni magát piára meg 3 barátnőjét, szemébe néztem kicsit megigazítottam a zakóm, mondom ezért? Ő mondja nem, de nevetett nagyon. Mondtam nem, mert csalódtam a nőkben.
Utána kihívott, hogy kísérjem őket ki cigizni.
Kimentem gondolkodtam, de úgy döntöttem ilyen nőkre nem pazarlom az időt.

Átmehettél volna a shiten, de te ehelyett a frusztrált oldalad mutattad (csalódtál a nőkben), ráadásul azonnal feltétel nélkül teljesitetted az engedelmességi tesztet. Azt hiszem Question cimbinek igaza van, te alapból sem vagy jó a nőknél az olvasottak alapján.

Rosszabb sztori, megismertem egy csajt, de kiderült 20 nál fiatalabb 16, szóval felejtős és lehet gyereke is lesz.
Barátnője d..gozik keményen, őt a pénz érdekli ruhát szeretett volna és 40 sexel.
Utána meg rám akarta hívni a rendőrséget, de leszartam nem mentem.

Ebből semmit sem értek, hogy a dolgozás meg a 40 szex hogy jön mihez, de mindegy is.


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2018. December 10. Hétfő, 17:37:25 #5
Question!

Re:Rendes barátnő, de hol?

Idézet
Ha senkivel sem tudnék ismerkedni, akkor miért sikerült 46 éves nővel összejönni?

Én arra alapoztam, amit megosztottál az első kommentedben (miszerint élőben legtöbbször elküldenek). Attól még lehetnek olykor-olykor sikereid - bár tegyük hozzá, 40 feletti nőket felszedni fiatal, 20-30 éves srácként nagyon könnyű (nemrég megtapasztaltam Tongue), mert legtöbbször örülnek, ha egyáltalán találnak egy normális pasit, aki foglalkozik velük.
Nem elérhető  
Read 2018. December 10. Hétfő, 19:56:33 #6
Safi69

Re:Rendes barátnő, de hol?

Dehogy buktam a shitet, max feélig, mondtam összeillünk, ha ő is.
Azt mondta igazam van.

Van kép a 46 ról nem mondanám csúnyának, de látszik, hogy érett.
Nem akarok veled versenyezni jó?

Videó kam ingyen.
500 eurot meg ő németbe dolgozik.

Meg kellett volna hívnom csak őt piára?
Azért vagyok itt, hogy fejlődjek.
Különben nem lennék itt.

40 ezer forintért sexel csak, ingyen nem. Tehát kúrva.

Igazad van idősebbeket könnyebb, annyi baj legyen.
Nem elérhető  
Read 2018. December 10. Hétfő, 20:37:19 #7
Question!

Re:Rendes barátnő, de hol?

Idézet
Azért vagyok itt, hogy fejlődjek.

 PDT_Armataz_01_37

Helyes, épp ezért írjuk le a hibáidat, hogy tudatosítsd őket. Az az első lépés mindenben, hogy őszinte vagy önmagaddal, pl. beismered, ha nem megy valami és ezért segítséget kérsz.
Nem elérhető  
Read 2018. December 11. Kedd, 02:28:45 #8
Sabre

Re:Rendes barátnő, de hol?

Dehogy buktam a shitet, max feélig, mondtam összeillünk, ha ő is.
Azt mondta igazam van.

Jah, hogy te ezt igy megmondod? Én kérek elnézést!
Összeillünk ha ő is ... mivel? mivel illik össze? HA ő is? tehát megint a kezébe adtad a döntést összeilletek ha ő is igy gondolja. (miért kell nekem brit tudósokat bevonnom a kommentjeid megfejtésébe? Mi lenne ha egyértelműen fogalmaznál?) 


Van kép a 46 ról nem mondanám csúnyának, de látszik, hogy érett.
Nem akarok veled versenyezni jó?

Nekem is vannak képeim : Az egyiken december 10-én van egy szivárvány. Elhiszed? A másikon meg az űrben vagyok két HB10-el meg egy 1958-as Corvette-el. ELHISZED? mert én állitom, de meg nem mutatom Wink Igy PM nélkül ennyit ér az érvelésed.

Nem is kell velem versenyeznie senkinek. Én általában segitek az embereknek. Ok, hogy kicsit már felülről nézem az egészet, lévén én már boldog vagyok, de azért próbálkozom. Mármint másoknak segiteni, meg ez az egész egyfajta hobbi is lett nekem.  Versenyezni azért sem akarnék, mert úriember 500€ur alatt nem fogad abban ami biztos Cheesy


Videó kam ingyen.
500 eurot meg ő németbe dolgozik.

de miért fontos h ingyen? Alapból ez a természetes. Vagy másoktól pénzt kér ezért? csöpögtess már neküönk némi infót, és ne úgy állj már az egészhez mintha a napi haverjaid lennénk. Azoknak akik veled vannak mindennap elég ilyen félmondat, de nekünk nem.
Tehát 500 eurot. Mi van az 500 eurral? kit érdekel hol doglozik? 500 €ur az 500 €ur... de mielőtt elvesznék a mellébeszédben, MEGKAPTAD a pénzt?Huh? vagy csak  megigérte és egy szép mosollyal leterelte?Meg kellett volna hívnom csak őt piára?
Azért vagyok itt, hogy fejlődjek.
Különben nem lennék itt.

40 ezer forintért sexel csak, ingyen nem. Tehát kúrva.

Igazad van idősebbeket könnyebb, annyi baj legyen.

Csak nem kellett volna azonnal hazavinni.
"Azért vagyok itt, hogy fejlődjek." - Na ez az első szimpatikus mondatod Smiley

40Kért szexel az tényleg az ... de akokr azt irt, hogy ennyiért szexel és ne azt, hogy "és 40 sexel" mert ebbe az is benne lehet, hogy 40 csávóval feküdt le, vagy 40 éves, de szexel és még folytathatnám.  Fogalmazz egyértelműbben kérlek!


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2018. December 16. Vasárnap, 11:36:26 #9
Safi69

Re:Rendes barátnő, de hol?

A csaj pultosként dolgozik németben.
Nem volt biztos, hogy dobja a pasiját, de legalább 500€ megvan.
Nem elérhető  
Read 2018. December 16. Vasárnap, 18:09:46 #10
Tomme94

Re:Rendes barátnő, de hol?

Jobban teszed, ha egyelőre hanyagolod a csajozást. Először tegyél magadban rendet és inkább fejleszd az életed többi területét:

http://www.puafestival.com/forum/szemelyisegfejlesztes-mint-eletstilus/eleted-pillerei-amitol-konnyebb-a-csajozas-is/


Inkább a szomorú igazság, mint a vidám hazugság!
Nem elérhető  
Read 2018. December 16. Vasárnap, 18:58:11 #11
Sabre

Re:Rendes barátnő, de hol?

A csaj pultosként dolgozik németben.
Nem volt biztos, hogy dobja a pasiját, de legalább 500€ megvan.

Hm, legalább akkor ez jó kör volt.

De egyetértek Tomme94-el, előbb az életedben kellene rendet rakni


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2019 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 11ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.

Új Tagok, Kezdő Kérdések, Aktuális Információk
topic Hogyan kezeljek egy olyan lányt aki érdeklődik de mégsem ír?
[Felszedési és Párkapcsolati Nehézségek Konkrét Lány Esetén - Segítsetek!]
huncutpasi
Tegnap - 17:11:22
topic Vid: Deák téri CA este, bunkó(?) hölgyválasz, mi volt a hiba?
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
Jimmi
2019. Augusztus 21. Szerda, 15:21:43
topic Szokszor előfordul velem hogy a csajok
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
Sabre
2019. Augusztus 19. Hétfő, 23:47:11
topic Siker vagy bukás, más kimenetelem nem lehet
[MUTATKOZZ BE]
Békés_harcos
2019. Augusztus 10. Szombat, 00:01:06
topic Kik a könnyen megdugható csajok?
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
szex
2019. Július 14. Vasárnap, 19:13:06
topic Lány meghívott italra, mit gondoltok erről? Fojtatas masodik resz
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
szex
2019. Június 20. Csütörtök, 16:30:41
topic tudtok valami könyvet ami a nökel valo beszelgetesrol szol,es hogy mirol hogya?
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
szex
2019. Június 20. Csütörtök, 15:54:05
topic Csajozási Fórum észrevétel - Van javaslatod?
[INTELLIGENS ISMERKEDÉSI FÓRUM - ÉSZREVÉTELEK - SZÓTÁR]
Jimmi
2019. Június 14. Péntek, 18:26:34
topic Lány meghívott italra, mit gondoltok erről?
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
Sabre
2019. Június 03. Hétfő, 00:29:59
topic Ki milyen technikat,hasznal hogy nemenjen el hamar ismeretlen lanyoknal sex köz
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
J.D.
2019. Május 28. Kedd, 15:49:06


Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (5%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 3 (16%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 3 (16%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 7 (38%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 4 (22%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 0 (0%)
 • -
 • Összes szavazó: 18
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Siker vagy bukás, más kimenetelem nem lehet írta Békés_harcos
[2019. Augusztus 10. Szombat, 00:01:06]


* Legfrissebb OFF Stuff
Mi a hegedű van a fórummal? írta Jimmi
[2019. Augusztus 21. Szerda, 15:17:14]


Tegyük fel, hogy nyertél a lottón... írta Robi95
[2019. Augusztus 19. Hétfő, 12:57:41]


Nők félrelépnek? - megcsalás máshogy írta szex
[2019. Augusztus 17. Szombat, 22:56:24]


Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2019. Július 31. Szerda, 10:47:20]Calendar
augusztus 2019
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
[25] 26 27 28 29 30 31

Nincsenek naptári események.

* Havi top hsz.ó
Sabre Sabre
9 üzenet
Jimmi Jimmi
8 üzenet
huncutpasi
5 üzenet
Piezo
3 üzenet
Békés_harcos
3 üzenet
metal
3 üzenet
szex
3 üzenet
Robi95 Robi95
3 üzenet
Question!
2 üzenet
mologa mologa
2 üzenet
yoshi2000 yoshi2000
2 üzenet
Xnemorf Xnemorf
1 üzenet
J.D. J.D.
1 üzenet
mozilla
1 üzenet
Shinobi Shinobi
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Mit szeretnél most csinálni?
 • Pont Barátnőt szeretnék
 • 88 (49%)
 • -
 • Pont Csajozni szeretnék
 • 47 (26%)
 • -
 • Pont Feleséget szeretnék már
 • 6 (3%)
 • -
 • Pont Párkapcsolatban vagyok, csak érdekes a téma
 • 6 (3%)
 • -
 • Pont Egyelőre nem szeretnék nőt, csak a kommunikációm fejleszteném
 • 9 (5%)
 • -
 • Pont Szeretőt (azaz csak szexkapcsolatot) szeretnék
 • 15 (8%)
 • -
 • Pont Egyéb, beírom a topikba
 • 6 (3%)
 • -
 • Összes szavazó: 177
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.229 másodperc alatt készült el 53 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.122s, 27q)

Google visited last this page Tegnap - 15:21:55