Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2021. Január 17. Vasárnap, 09:19:28
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2017. Február 24. Péntek, 15:48:07 #0
Ladislav

Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve

- Egyrészt egy hasznos témát akarok nyitni mindeni számára. Főleg azoknak akik még nem kaptak kedvet a kubai salsára.
- Másrészt a saját dolgomat is akarom megkönnyíteni. Elkezdtem írni egy kis órai beszámolót, amit a végén akartam megosztani. De végül csak nyitok egy új témát. Itt nem biztosan nem fog elveszni, mert ha a gépen hagyom akkor van esély rá, hogy elkeveredik véletlenül.
- Harmadrészt, vannak az oldalon olyanok akik már egy ideje salsáznak. Az ő tanácsaikat is nagyon szívesen fogadom, ez a harmadik ok a témára.
- Negyedrészt a tánctanuláson kívül az önfejlesztés miatt kezdtem el. Sok beszámolót olvastam, hogy jó hatással volt rájuk.


A beszámoló mesélős lesz, a megélt élményeket írom le.


Előzetes: Hónapokkal ezelőtt eldöntöttem, hogy elkezdem a Salsát, de csak most indult új tanfolyam, így most mentem.
1. A táncokhoz alapjában botlábú vagyok, ami a főbb oka volt az elkezdésnek.
2. Másrészt olvastam, hogy csajozási szempontból sem utolsó hely, ha betart pár fontos szabályt. Ezekről bővebben itt: http://www.puafestival.com/forum/hobbik/tanctanfolyam-mit-tanulhatsz-itt-meg/ és itt http://www.puafestival.com/forum/ismers-(szoc-kor)-lanyokkal-tapasztalat/ismerkedes-tanc-oran/

Úgy álltam neki a dologhoz, hogy az első szempontot tartottam legfontosabbnak, a másodikat már bónusznak fogtam fel. Ha összejön összejön, ha nem, akkor leszarom. Úgyis táncolni akarok megtanulni. Ezt a hozzáállást fontosnak tartom, mert rá lehet görcsölni, ha tényleg csak a csajozás miatt megy le az ember.


1. óra:
Ahogy közeledett az óra, egyre jobban vártam pozitív és negatív értelemben. Pozitív értelemben, nagyon vártam már az órát, negatív értelemben pedig egyre nagyobb lett bennem a félelem. Egy amolyan "Salsa AA" jött elő. Ennek oka volt, hogy csak botlábú vagyok és újdonság nekem egy táncóra.

Amint beléptem a táncstúdió előterébe, rögtön szertefoszlott a félelmem. Megkerestem haverinát és le is huppantam a kanapéba lazulni az órakezdésig. ( Egy jó csajbaráttal mentem és amint beléptem az épületbe és megláttam őt a "Salsa AA"-m rögtön szertefoszlott. Volt - nincs. Haverina az egyik barátnőjével jött, akitől kaptam is az IOI-kat. Úgy gondolom nem elsősorban az volt az oka, hogy Salsára mentem és DHV volt neki, hanem mert szimplán bejöttem neki.

Az órán nem csináltunk sok dolgot. Csupán az előre-hátra alaplépést. A középhaladósok bemutatót tartottak, az kegyetlen volt. Rögtön meg is szerettem a Salsát. Az óra egyetlen hátránya a tömeg volt. Kbszott sokan voltunk, körülbelül egymás nyakában voltunk. Ez a hely nagysága miatt volt probléma.

Jól éreztem magam az órán. Megismertem haverina egyik friend zónás haverját, akivel rögtön össze is haverkodtunk. Alapjában elég laza és folyamatosan tolja a poénokat. Jól feloldotta az óra előtti feszültséget, ez tény.


2. óra: 
A Salsa AA 90%-ban elmúlt, izgatottan mentem Salsára. Az előző órai tömegnyomor megharmadolódott. Sok volt a lány, de azért férfiak is voltak. Az órán az alaplépést, az oldalra lépést vettük, plusz megtanultuk vezetni a lányokat. Sétálgattunk velük előre hátra jobbra balra. Tanulás szempontjából az óra nagyon jól ment. Ezek a legalapvetőbb figurák, melyek jól mentek.

Az óra alatt több IOI-t is kaptam. Bevallom furcsa de nagyon jó érzés volt, hogy a 1,5 - 2 óra alatt IOI sörtűz alá vettek. A salsa előtt nem tudom volt-e részem ilyen intenzív és folyamatos érdeklődési jeldobálásban. Az óra egyik jó pillanata, hogy egy lány magányosan ücsörgött a sarokban, mert nem kérte fel senki. Én odamentem és már rántottam be magamhoz. Ez olyan szinten beütött neki, hogy kb  1,5 percen át tartó mély EC-t kaptam tőle. Ez azért elég kemény EC tréning volt, mert az utolsó fél percben már küzdeni kellett, hogy ne nézzek félre én elsőnek.

Másrészt: Már 6-7-8 évvel ezelőtt amikor még nem ismertem a PUA-t is szerettem nézegetni a környezetem testbeszédeit, reakcióját. Így már ez már ösztönössé alakult bennem. Ezért hát megfigyeltem a férfi társaimat is és levontam egy következtetést. A következtetést, miszerint negyed annyi férfi se lenne a Salsán, ha Jimmi nem kezdte volna el évekkel ezelőtt ajánlani. Számomra ez vitathatatlan.

Alapjában két féle típust láttam. Az egyik, akik a barátnőjükkel jöttek el. Egy-két személyről van szó, őket éreztem inkább lazának. Az ott megismert haver is ezért volt ennyire full laza, mert nem a PUA dolgok miatt jött el, hanem a totális FUN miatt.

A másik típus pedig a PUA tanoncok. Nehéz megmagyarázni. A PUA ismeretekkel a fejemben, nem tudom elképzelni, hogy mi másért jött volna el a többség. Nagyon sokon láttam a félelmet és azt, hogy csak az önfejlesztés miatt kezdték el. (Ha valaki esetleg a beszámoló alapján felismeri az órát, akkor nyugodtan írjon).


3. óra: a gyengeségek előtörnek
Eljött a harmadik óra, immáron már csak egy nagyon nagyon pici Salsa AA volt bennem. Az órán fura mód több volt a fiú, mint a lány. Ezt egy kisebb kihívásnak vettem fel, hogy párválasztásnál habozás nélkül menjek oda és egyszer se üljek két szép közé. Ezt sikerült is teljesítenem. Az óra elején 2 srác kiállt és ott is maradtak a végéig. Egyszerűen nem mertek felkérni egy lányt sem.

Eddig az első két óra az alaplépések egyszerűsége miatt főleg a FUN-ról és az élvezetről szóltak. Mivel az alapok még egyszerűek, a figyelmemet is a lányokkal való EC-re, mosolyokra, beszélgetésekre helyeztem. De itt jön az a bizonyos DE.

A táncoktató gyönyörűen letisztázta a lányoknak. " Mi férfiak egyszerű élőlények vagyunk, és így kezdőként nem tudunk egyszerre több helyre figyelni. Ha beszéltetitek a fiúkat tánc közben, akkor egy idő után kizökken a tánc ritmusából és elkezd gondolkodni, hogy milyen lépés is következik". - Na, ahogy a nagykönyvben elő van írva, úgy estem bele ebbe a hibába.

A pontozás következett, ami egy fokkal már bonyolultabbnak éreztem. Az elején ment is, aztán az óra egy bizonyos pontján pedig egy 20-25 percre totálisan elvesztettem a ritmust, kissé összezuhantam fejben. Nem tudom mi volt velem, de kb mindent elfelejtettem. A 20-25 perc mélypontján kb azt sem tudtam merre vagyok. Ezt 1-2 lány is megérezte.

A mélypont alatt kiestem a totál kiestem a stateből és tudtam is ezt. Elkezdtem gondolkozni, hogy miért is lehet ez, majd rájöttem, hogy totális önbizalomhiány uralkodott el rajtam (meg úgy az összes jelenlegi gyengeségem tört felszínre.) Eddig úgy éreztem, az önbizalmam egész jó szinten van, de az óra rávilágított a valóságra. Bőven kell még dolgoznom ezen.
Majd amikor rájöttem az okokra, próbáltam tenni ez ellen valamit, majd nagy nehezen leküzdöttem a béta statet és visszakerültem alfába. Ezért sem ment semmi abban a 25 percben, mert itt járt az eszem.

Az óra végére a mélypontból ismét a tetőpontra kerültem. Összeszedtem magam a táncban és ismét felkértem táncolni az egyik olyan csajt aki a legnagyobb IOI-kat dobta. Ezt most durván megkaptam, mert a testtartásnál teljesen behatolt az intimzónámba, kb 5 centire álltunk egymástól. Az óra végén zártam, és ennek a későbbiekben biztosan lesz folytatása.

Összefoglalva ez az óra egy totális hullámvasút volt. Az óra elejei alfaságból az óra közepére függőleges zuhanásba mentem át, amit az óra végére megmentettem és visszakerültem a csúcsra.
Mint mondtam, a mélypont alatt kb minden mostani gyengeségem előtört belőlem. Ez ellen van valakinek egy tanácsa? Vagy szimplán a tapasztalatlanságot éreztem, hagyjam átélni ezeket és idővel elmúlik?
 
Folytatás jövőhéten.

Nem elérhető  
Read 2017. Február 24. Péntek, 22:20:25 #1
Jimmi

Re:Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve

Nálam hasonló volt. Egyszerűen nem ment, nemhogy a 3-ik, de 10-ik órán, meg 20-ikon is "felejtettem".

Csak csinálni kell, kitartani, és leszarni ki mit gondolhat.

Nálam az igazi kattanás kb. 150 óra (1.5 év) után történt meg. De ehhez kellettek a korábbi órák, tapasztalatok.

Ami nekem (hangsúlyozom nekem) segített. A sok kérdés tanártól. (ÉS NEM HAGNYI HOGY egy órán lévő lány, vagy fiú magyarázza el!) Ez jó-e így? HOgy kéne máshogy? Miért úgy kell, miért nem máshogy? stb.


Nagy bátorság kell ehhez, mert KI FOGNAK RÖHÖGNI, ha nyíltan mered vállalni a gyengeséged és azt, hogy nem értesz valamit.

Viszont mégis, ezzel elértem, hogy a tanár jobban megszeressen, és jobban foglalkozzon velem, később.

Hányszor volt olyan (ma is haladó órákon), hogy a tanár kénytelen velem foglalkozni többet. Smiley Ami egyszerre jó érzés, meg rossz is. Jó, mert foglalkozik veled, rossz, mert még mindig érzem, hogy buta vagyok.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2017. Február 25. Szombat, 23:13:47 #2
Shancee

Re:Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve

Ladi:

Szerintem a legtöbb srác nem foglalkozik komolyan önfejlesztéssel (itt gondolom a nőkkel való jobb eredmények elérését érted), ha olvastak is a témában 1-2 könyvet, nem értik, nem alkalmazzák, nem vállalják fel a fejlődéssel járó kellemetlenségeket. Csak úgy elmennek táncórára. Hallották, hogy ott lehet ismerkedni, de mivel nem túl jók a férfi női dinamikában, nem érnek el jó eredményt (randikat, szexet, párkapcsolatot, vagy amit akarnak éppen).

Természetes, hogy tánc közben hullámvölgyek jönnek, mennek. Azt vettem észre, hogy ezeken túl lehet jutni, csak csinálni kell. Nem beleesni a fejbe, hanem a pillanatban maradni. A fejlődés itt sem lineáris. Van amikor jól megy, van amikor úgy érzed fél év után is, hogy életedben először táncolsz... Cheesy

Idézet
Az óra végére a mélypontból ismét a tetőpontra kerültem. Összeszedtem magam a táncban és ismét felkértem táncolni az egyik olyan csajt aki a legnagyobb IOI-kat dobta. Ezt most durván megkaptam, mert a testtartásnál teljesen behatolt az intimzónámba, kb 5 centire álltunk egymástól. Az óra végén zártam, és ennek a későbbiekben biztosan lesz folytatása.

Ez jó, ezt viheted tovább. Lehetséges, hogy elég magas a vonzalmad a lánynál, akkor viheted tovább simán. Én annak idején a 2. órán a tánc után instant randira hívtam egy lányt, ahol 10 perccel később már smároltunk. Milyen bohó is voltam... Cheesy

Idézet
Összefoglalva ez az óra egy totális hullámvasút volt. Az óra elejei alfaságból az óra közepére függőleges zuhanásba mentem át, amit az óra végére megmentettem és visszakerültem a csúcsra.
Mint mondtam, a mélypont alatt kb minden mostani gyengeségem előtört belőlem. Ez ellen van valakinek egy tanácsa? Vagy szimplán a tapasztalatlanságot éreztem, hagyjam átélni ezeket és idővel elmúlik?

Szerintem túl sokat vagy a fejedben. Agyalsz, valószínűleg a nőkön. Kivel mit csinálj, milyen technikát alkalmazz, vagy most éppen milyen ioi-kat dob a lány, milyet nem, van egy elvárásod a tánccal kapcsolatban, de éppen abban a pillanatban nem hozza azt, amit elvársz a dologtól... stb. A fejedben vagy, a "gondolataidon" kattogsz. Ha a pillanatban lennél, és csak szimplán élveznéd az egész helyzetet, akkor nem hullámvasutaznál.

Az a jó, ha a tudatalattid csendben van. Vidám, és élénk vagy. Ekkor vagy a pillanatban.


------------


Érdekes ez a lányfelkérés. Meg az is, hogy nem párcseréztek. (vagy igen?) Nálunk mikor kezdőként sokan voltunk 2-3 percenként párcsere volt, ami azt jelentette, hogy a lányok egy sráccal odébb mentek a jobb kezük felé. Ma már kevesebben vagyunk, kevesebb a párcsere is. Mindenki egészen jól ismer mindenkit. Párcsere azért jó, mert akkor nem marad senki parlagon, max 2-5 percig (ha ügyesen forgatja a csapatot a tanár). Illetve minden lányt fel lehet mérni közelről. Nagyon nem elhanyagolható szempont. Smiley
Nem elérhető  
Read 2017. Február 26. Vasárnap, 22:15:30 #3
Ladislav

Re:Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve

Jimmi, Shancee! Jó tapasztalt Salsások véleményét olvasni. Ha olykor nem is minden héten, de majd 2-3 hetente bepótolva mindenképp leírom az élményeimet. Elvégre nem nagyon találni ilyesmi beszámolót. Kerestem külföldit ezzel a témával, de nem igen találtam.


Azonban egyenlőre a táncváltások újak nekem. Legutóbb volt elsőnek, hogy teljesen magunktól kellett kiválasztani, hogy mit is táncolunk a lánnyal. (Alaplépés, oldalralépés, pontozás) Ami rögtön szembejött, hogy ha csináljuk mondjuk az alaplépést és majd átváltok az oldalrára, a lányok kb mindegyike későn reagált. Kissé én éreztem a helyzetet furcsának, mintha én rontottam volna el. Ami nem igaz, mert mi vezetjük őket és a lánynak kell reagálni, de elsőre bevallom furcsa volt. Ilyenkor mit tanácsoltok, hogyan reagáljuk le, hogy én már mást csinálok a lány meg még nem? Vagy ez még amiatt volt, mert elsőnek csináltuk?


A párválasztás az általában akkor van amikor nem körbe állunk, hanem a tanár mögé. Majd a lépések megmutatása és gyakorlása után mondja, hogy akkor válasszuk egy párt. Persze körben is álltunk, aztán a Torrentoval (hű, ez lehet nem pontos) a harmadik lépésre már váltunk is a következő lányhoz.

A sokat vagyok fejben és gondolkodok nagyon igaz. Bár ezt a rossz szokást ki kell ölnöm magamból, mert a terepen is tapasztalom olykor.
A következő alkalommal a minden eddigieknél jobban elengedem magam és csak élvezni akarom az egészet. Majd írok erről.

Az meg, hogy olykor nem megy, helyén próbálom majd kezelni. Nekem személy szerint nagyon megtetszett a Salsa. És bár 3 óra alapján még nem lehet következtetést levonni, de elég durva gyakorlás a KINOnak, ECnek és egészében a (hű ez most hülyén fog hangzani) a CA lánnyal való szocializálódásnak. Kapcsolatban vagy szockörben gyakrabban kaphat az ember ilyen ingereket, de CA-s körűekkel nagyon intenzív az élmény, pont emiatt imádom. És ez hatalmas közhely, de azt sajnálom, hogy nem kezdtem el hamarabb.
Nem elérhető  
Read 2017. Február 27. Hétfő, 19:06:58 #4
Jimmi

Re:Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve

Jimmi, Shancee! Jó tapasztalt Salsások véleményét olvasni. Ha olykor nem is minden héten, de majd 2-3 hetente bepótolva mindenképp leírom az élményeimet. Elvégre nem nagyon találni ilyesmi beszámolót. Kerestem külföldit ezzel a témával, de nem igen találtam.

Ilyet én se nagyon. Volt egy magyar blog, ahol nyomon volt követve salsatanulás. De elhalt hamar. Ez kb. 4-5 éve volt.


Idézet
Azonban egyenlőre a táncváltások újak nekem. Legutóbb volt elsőnek, hogy teljesen magunktól kellett kiválasztani, hogy mit is táncolunk a lánnyal. (Alaplépés, oldalralépés, pontozás) Ami rögtön szembejött, hogy ha csináljuk mondjuk az alaplépést és majd átváltok az oldalrára, a lányok kb mindegyike későn reagált. Kissé én éreztem a helyzetet furcsának, mintha én rontottam volna el. Ami nem igaz, mert mi vezetjük őket és a lánynak kell reagálni, de elsőre bevallom furcsa volt. Ilyenkor mit tanácsoltok, hogyan reagáljuk le, hogy én már mást csinálok a lány meg még nem? Vagy ez még amiatt volt, mert elsőnek csináltuk?


Persze. A lány kezdő. Ő se tudja mit kell lépni. Nem tud követni normálisan még. Ezt el kell viselni. Vagy fizetni magánórát, ahol profival tanulsz. Avagy az oktató csak veled foglalkozik.


Idézet
Az meg, hogy olykor nem megy, helyén próbálom majd kezelni. Nekem személy szerint nagyon megtetszett a Salsa. És bár 3 óra alapján még nem lehet következtetést levonni, de elég durva gyakorlás a KINOnak, ECnek és egészében a (hű ez most hülyén fog hangzani) a CA lánnyal való szocializálódásnak. Kapcsolatban vagy szockörben gyakrabban kaphat az ember ilyen ingereket, de CA-s körűekkel nagyon intenzív az élmény, pont emiatt imádom. És ez hatalmas közhely, de azt sajnálom, hogy nem kezdtem el hamarabb.

Bármennyire is úgy tűnik, de ez nem CA ismerkedés. Ez szoc.kör game. Csak ki van hegyezve arra, hogy egyből nagy ingerek érnek.

Nemcsak az szoc.kör game, hogy ismered a lányt (régről). Hanem ha egy ismerős lány (vagy akárki), bemutat egy neked új embernek.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2017. Február 27. Hétfő, 21:03:21 #5
Shancee

Re:Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve

Táncórai game tényleg nem ca game. Sima szoc. kör ahogy Jimmi mondja. Viszont a tanultaknak ca-ban is hasznát veszed.

Idézet
A sokat vagyok fejben és gondolkodok nagyon igaz. Bár ezt a rossz szokást ki kell ölnöm magamból, mert a terepen is tapasztalom olykor.
A következő alkalommal a minden eddigieknél jobban elengedem magam és csak élvezni akarom az egészet. Majd írok erről.

Ezt nem egyszerű "kiölni". Talán nem is lehet. Illetve tipikusan az a dolog, amit nem lehet akarattal megcsinálni. "márpedig én elengedem magam" egyébként nem baj, ha feszült vagy, egy idő után úgy is javul a dolog.

Én sokszor elmondom a lányoknak, hogy most mit fogunk táncolni. Így oldom meg a problémát. De egyébként majd fogtok olyat gyakorolni később, hogy hogyan kell jól "tartani és ellentartani" a pasinak és a nőnek. Az abból adódó feszkóból lehet vezetni a lányt. Ha jól csinálod, akkor érezni fogja a nő, hogy mi jön. Persze sok gyakorlás kell és nem megy könnyen, legalábbis nekem nem ment. Ha van az embernek fix párja ott nyilván sokkal könnyebb ez.

Egyébként a lényeg, hogy nem szabad, hogy egy kis "kudarc" eltántorítson a dologtól. Ha akarsz fejlődni, keresed a jobb megoldásokat és eleget gyakorolsz, akkor egyre jobb leszel. Ez mondjuk mindenre igaz az életben.
Nem elérhető  
Read 2017. Február 28. Kedd, 23:01:09 #6
Ladislav

Re:Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve

Első Salsa partym.

Közben az óra keretében lehetett menni Salsa bulira ma, amit a tánctanárok közül a hölgyemény szervezett meg. (Feltűnhet, hogy ezt 22:58-kor írom. Ez azért van, mert 7órától 10ig tartott) A Salsa buli előtt volt egy 1 óra keretében kezdőknek kurzus, majd utána volt a buli. Milyen a Salsa buli? Kbszott nagy, nagyon élveztem. Maximálisan igaza van Jimminek, hogy nagyon jó ismerkedési terep. Az már más kérdés, hogy gamelni is kell.

Az órán megkaptam azt, amire a legkevésbé számítottam. Túl erős az EC-m Cheesy Egy csaj vágta hozzám, hogy túlságosan erős tánc közben a szemkontaktusom vele. Feltűnt, hogy akármikor rám nézett mindig elnevette magát. Egy idő után gyanús volt nekem, hogy ez bizony nem IOI. Needynek éreztem volna ha rákérdek nála, így kissé viccesen, de gúnyosan mondtam egy "tartsd azt a szemkontaktust". Ekkor jött az "ennyire azért nem kéne, mint amennyire te tartod" - (valami ilyesmit mondott)
Ezt shit tesznek éreztem és elsőnek próbáltam visszafordítani a helyzetet egy "ennyire szégyenlős ne legyél már." majd kicsit később. "Tudod mit? Egyezzünk meg abban, hogy mostantól minden percben kétszer nézek rád." - ezzel az óra, party végéig szekáltam.


A party közepén haverina barátnőjével és egy sráccal, "Jana"-val társalogtam. Neki próbáltam titkos jeleket dobni, hogy "megyek ezután összefutok Sabre haverommal, hallottál róla?". Fel is dobtam neki a csaj előtt rejtve a "ismered a puafesztivál oldalt?". Nem esett le neki, szóval ha mégis felismered magad, akkor írj Jana.

 Az party vége fele én vetettem fel a távozást. Mondtam haverinabarátnőnek, hogy "Elviszlek egy darabig, ha gondolod. De ez az ajánlat, csak a következő 20 másodpercben él" - majd amikor mondta, hogy ő még maradna, büntetésből elsétáltam tőle.

A buli végén amikor hárman, Janával együtt álltunk, kérdezte, hogy "elviszem?". Needynek és bétának éreztem volna, ha igent mondok. Plusz láttam, hogy egész este körülötte volt Jana. PUA ismeretekkel bennem, pedig egyértelmű volt, hogy tetszik neki a csaj. Kicsit a David X féle "hagyom, hogy a haverom elbassza" járt az eszemben. Lefutott bennem egy pillanat alatt a  "vagy elbassza, vagy nem. Ha nem, akkor se érdekel, jelenleg mindenki dobálja a jeleket nekem". amikor:
Ránéztem Janára és : "elviszed?"
ő: Persze.
Én: "Az én ajánlatom már nem él, lemaradtál róla". - itt próbáltam alfaként viselkedni, plusz a srácot kissé amogolni szerettem volna.

 Ami feltűnő volt és (a szöszivel aki felkért engem táncolni beszéltük is). hogy csak mi kezdők táncoltunk. Mindenki más csak üldögélt. Vele is egy húrra pendültem. Rákérdezett a nevemre (ez IOI szerintem), majd jól elhülyéskedtünk. Talán ennek is lesz folytatása. Az egyetlen probléma most, hogy túl sok lány dob IOI-t és nem tudom kivel foglalkozzak.


Összefoglalva ez volt az első Salsa partym és önmagában zsír volt. Nagyon jó state-ben voltam, végig megvolt a hangulat és alfában voltam végig. Ráadásul a szöszivel is megvolt a "gyere pallántézzunk oda" a tánctanárhoz. Végül puszival köszöntem el a tánctanárcsajtól (had lássa mindenki, hogy nem szorulok rá egyik lányra sem) majd visszakvátrózva egy menet után léptünk is.
Nem elérhető  
Read 2017. Március 01. Szerda, 23:38:51 #7
Ladislav

Re:Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve

  Újabb óra, újabb élménybeszámoló.

4. Óra: A tegnapi Salsa party után az eddieknél is jobban vártam az órát. A "Salsa AA" maximálisan eltűnt.
 Ehelyett észre vettem magamon, hogy az eddigieknél is többet mosolysok és a egyre többször tudom kikapcsolni az agyalásaimat.  Ha sétálok az utcán vagy ha csak várakozom, kikapcsolt gondolatokkal, csibészi mosollyal élem a pillanatot. Hogy ez placebó hatás lenne vqgy ennyire jó hatással van rám a Salsa? Fogalmam sincs.

Az órára immáron csak pozitív gondolatokkal érkeztem. Előtte véletlenül összefutottam a református pappal, akivel hülyültünk egyet. Az akkorinál is jobb statebe hozva magam. (Azon a sztorin hülyültünk, hogy nálunk a katolikus pap elkártyázta a házát. Majd amikor vissza akarta nyerni, elvesztette a kocsiját is. Hatalmas sztori haha). A táncsulihoz érkezés előtt pedig a sok idióta miatt szörnyülködtem akik 5fokban is pólóban futnak.

A táncsuliba érve rögtön lepacsiztam a  tánctanárral és a segítő hölgyeménnyel. Utóbbival a tegnapi party királyságát hangoztattuk.
Jimmi tanácsára rá is kérdeztem az erős EC-mre. Elmondta, hogy ha fel akarom szedni, akkor tegyem. Ellenkező esetben a 0-24es EC az intimzónájába való behatolás. A tanácsot próbáltam betartani, de csak kicsit fogtam vissza magam. A lányok mindegyikével folytattam egy rövid, kb 30másodperces gamet. Többre nem volt idő a torrító miatt.
Az új anyagok, a hátul keresztezés és a karba tett kézzel való ritmusra vállmozgások jól mentek. Bár utóbbi ritmusára még rá kell éreznem.
Az óra végén felhívta a tanár a figyelmünket, hogy április elején 2-3 napos Salsa Oscar gála lesz Szegeden. Páran rögtön erősen felvetettük az ötletet, hogy menni kéne.
 
Összefoglalva minden egyes óra egyre jobb és jobb. Kezd a csoport "krémje". Ez a krém belőlem, 2 srácból és kb 8-9 lányból áll.
Sok férfi társamról olvasom le a Shancee által leírt "búvalbaszottságot". Én így hívom. Feszültek és csendesek. Míg mi hárman elengedjük magunkat, bátran poénkodunk hangosan. Én külön szoktam köszönni a lányok mindegyikének. (bár az esetek többségében ők köszönnek először és néhány a nevemre is kíváncsi). Ahogy tapasztalom ez a lazaság és a lányokkal való game totál nyerő mindegyik nő számára. Persze olykor még bénázombénáztam, de nem jöttem zavarba, mert nem érdekelt mások véleménye.
Nem elérhető  
Read 2017. Március 02. Csütörtök, 20:03:39 #8
Shancee

Re:Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve

Még nem voltam sosem salsa buliban. Nálunk a tanár nem szervez ilyesmit, nem tudom miért. Cheesy Az érzés kedvéért jó lenne menni. Barátnőmből kinézem, hogy nem zavarná, ha pl a hugával elmennék (Ő is táncol ugyanott a táncsuliban mint én) egy ilyenbe. Egyszer lehet sor kerül rá. Biztos, hogy jó terep, mert az ilyen bulin sem cold approach teljsen az ismerkedés. Inkább szoc kör jellegű, bár persze messze nem annyira, mint órán.

Idézet
Elmondta, hogy ha fel akarom szedni, akkor tegyem. Ellenkező esetben a 0-24es EC az intimzónájába való behatolás.

Ezt nem igazán értem...


Idézet
Összefoglalva minden egyes óra egyre jobb és jobb. Kezd a csoport "krémje". Ez a krém belőlem, 2 srácból és kb 8-9 lányból áll.
Sok férfi társamról olvasom le a Shancee által leírt "búvalbaszottságot". Én így hívom. Feszültek és csendesek. Míg mi hárman elengedjük magunkat, bátran poénkodunk hangosan. Én külön szoktam köszönni a lányok mindegyikének. (bár az esetek többségében ők köszönnek először és néhány a nevemre is kíváncsi). Ahogy tapasztalom ez a lazaság és a lányokkal való game totál nyerő mindegyik nő számára. Persze olykor még bénázombénáztam, de nem jöttem zavarba, mert nem érdekelt mások véleménye.

Ez jó, hogy alakul egy krém. Smiley

A salsa bulin a túl erős ec azért volt, mert azt érezhette a nő, hogy ez nem teljesen te vagy, erőlteted a dolgot, nem kongruens veled az ennyire erős szemezés. Bár nagyon rossz nem lehettél, de biztos volt az egészben valami erőltetettség.

Nem baj, hogy tesztnek érezted ezt a csaj részéről. Majd később derül ki igazad volt-e vagy sem.

Idézet
Az party vége fele én vetettem fel a távozást. Mondtam haverinabarátnőnek, hogy "Elviszlek egy darabig, ha gondolod. De ez az ajánlat, csak a következő 20 másodpercben él" - majd amikor mondta, hogy ő még maradna, büntetésből elsétáltam tőle.

Ez nem rossz, de akkor le kellett volna lépned tényleg egyből. Nekem az ilyen szöveg ma már nagyon mesterkélt, erőltetett. Ki mond ilyet normális ember? Cheesy Tudom, hogy ilyesmiket ajánlanak pua irodalmak, de ez annyira erőltetett... Szerintem a nők kicsit hülyének néznek minket, mikor ilyen szövegeket találunk ki és nagyon átlátnak rajta.

Nyugi, 1-2 éve én is rengeteg ilyen szöveget használtam, mire bekalibráltam, hogy mikor, az ismerkedés melyik fázisában lehet ilyeneket mondani esetleg. Megsúgom, ez nem az a fázis. Itt szockörben, már x óra együtt töltött idő után inkább a teljesen normális énedet add az ottani csajoknak, mint az ilyen megjátszottat.

Persze nem tudom mi a szándékod amúgy. Mikor privátban is csacsogtunk, nem emlékszem, hogy mi a motivációd a nők terén. Barátnőt, vagy fuckbuddyt akarsz. Esetleg egyiket sem, csak kalibrálni magad egyre ügyesebbre...

Idézet
A buli végén amikor hárman, Janával együtt álltunk, kérdezte, hogy "elviszem?". Needynek és bétának éreztem volna, ha igent mondok.

Ez pedig lehet ioi is(többet kéne tudni a dinamikából, de nyilván nehéz átadni). Ha egyszer leterelt, utána meg nem sokkal később megkér, hogy vidd el, pláne hogy a másik is nyomult rá.

Idézet
Az egyetlen probléma most, hogy túl sok lány dob IOI-t és nem tudom kivel foglalkozzak.

Tudd, hogy mit akarsz. Minél több lányt lefektetni, vagy komoly barátnőt. Az előbbi opciónál csak vágj bele, ne tökölj, és eszkalálj keményen. A másodiknál meg hallgass a szívedre és akivel a legjobban érzed magad emberileg, arra hajts rá.


Nem elérhető  
Read 2017. Március 02. Csütörtök, 21:53:52 #9
Natale

Re:Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve

Írtad hogy tartasz attól hogy nyugger találkozó lesz. Most hogy tapasztaltad, milyen korosztály jár oda?
Nem elérhető  
Read 2017. Március 02. Csütörtök, 22:23:07 #10
Jimmi

Re:Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve

Még nem voltam sosem salsa buliban. Nálunk a tanár nem szervez ilyesmit, nem tudom miért. Cheesy Az érzés kedvéért jó lenne menni. Barátnőmből kinézem, hogy nem zavarná, ha pl a hugával elmennék (Ő is táncol ugyanott a táncsuliban mint én) egy ilyenbe. Egyszer lehet sor kerül rá. Biztos, hogy jó terep, mert az ilyen bulin sem cold approach teljsen az ismerkedés. Inkább szoc kör jellegű, bár persze messze nem annyira, mint órán.

Csodálkozom, hogy még nem voltál. Menj el nyugodtan. latinfo.hu-n találsz helyeket. Napi 2 helyre lehet menni általában. Hétvégén akár 3-4 hely is van.

Idézet
Idézet
Elmondta, hogy ha fel akarom szedni, akkor tegyem. Ellenkező esetben a 0-24es EC az intimzónájába való behatolás.

Ezt nem igazán értem...


Akkor tartsa a szemkontaktust a lánnyal, ha akar tőle valamit. Ha nem, akkor ne tegye, mert a lány rosszul érezheti magát. AZ más kérdés, hogy a tanár nem érti a férfi-női dinamikát teljesen. Mert lehet egyik-másik jó, vagy éppen nem. De nagyjából igaza van.


Idézet

A salsa bulin a túl erős ec azért volt, mert azt érezhette a nő, hogy ez nem teljesen te vagy, erőlteted a dolgot, nem kongruens veled az ennyire erős szemezés. Bár nagyon rossz nem lehettél, de biztos volt az egészben valami erőltetettség.

Ez nem kizárt, sőt!

Idézet
Idézet
Az party vége fele én vetettem fel a távozást. Mondtam haverinabarátnőnek, hogy "Elviszlek egy darabig, ha gondolod. De ez az ajánlat, csak a következő 20 másodpercben él" - majd amikor mondta, hogy ő még maradna, büntetésből elsétáltam tőle.

Ez nem rossz, de akkor le kellett volna lépned tényleg egyből. Nekem az ilyen szöveg ma már nagyon mesterkélt, erőltetett. Ki mond ilyet normális ember? Cheesy Tudom, hogy ilyesmiket ajánlanak pua irodalmak, de ez annyira erőltetett... Szerintem a nők kicsit hülyének néznek minket, mikor ilyen szövegeket találunk ki és nagyon átlátnak rajta.

Nos igen. Próbált push-pullozni, de lejön, hogy nem kongruens ez vele. A pua szövegek jók. De csak akkor ha magadba integrálod, és mire eljutsz idáig, már a szöveg teljesen más lesz. Smiley
Ha így nézzük, akkor ne használj pua szöveget.
"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2017. Március 02. Csütörtök, 22:24:41 #11
Jimmi

Re:Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve

Írtad hogy tartasz attól hogy nyugger találkozó lesz. Most hogy tapasztaltad, milyen korosztály jár oda?

Nagyon változó. Ki kell próbálni több helyet. Van amikor csak huszonévesek vannak.
Van hogy harmincasok inkább. Ez van általában.

Olyan hogy csak idősek, 40 felett: olyan még nem igazán volt.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2017. Március 03. Péntek, 09:26:30 #12
Ladislav

Re:Kubai Salsa tanulás - élménybeszámoló a kezdetektől kezdve

Idézet

A salsa bulin a túl erős ec azért volt, mert azt érezhette a nő, hogy ez nem teljesen te vagy, erőlteted a dolgot, nem kongruens veled az ennyire erős szemezés. Bár nagyon rossz nem lehettél, de biztos volt az egészben valami erőltetettség.

Ez nem kizárt, sőt!
 Ezt a leckét megtanultam. Úgy gondoltam, hogy rettenthetetlenül tartani kell az EC-t, de akkor tényleg túlerőltettem a dolgot.


Idézet
Ez nem rossz, de akkor le kellett volna lépned tényleg egyből. Nekem az ilyen szöveg ma már nagyon mesterkélt, erőltetett. Ki mond ilyet normális ember? Cheesy Tudom, hogy ilyesmiket ajánlanak pua irodalmak, de ez annyira erőltetett... Szerintem a nők kicsit hülyének néznek minket, mikor ilyen szövegeket találunk ki és nagyon átlátnak rajta.


Nos igen. Próbált push-pullozni, de lejön, hogy nem kongruens ez vele. A pua szövegek jók. De csak akkor ha magadba integrálod, és mire eljutsz idáig, már a szöveg teljesen más lesz. Smiley
Ha így nézzük, akkor ne használj pua szöveget.

Igen Shancee, ebben egyetértek, hogy egyből menni kellett volna.
Jimmi! Igazság szerint ezek abszolút zsigerből jöttek. El kell ismernem, abban a pillanatban szimplán jól éreztem magam, el voltam lazulva. Eszemben sem volt, hogy most milyen pua szöveget kellene mondani. Ez az "ha igent mondok, needy leszek" is a másodperc tört része alatt zajlott le bennem. Igen, push-pull volt, de inkább csak mondtam, ami abban a másodpercben a gondolatomban volt. Egy ösztönös, szituációs game volt.

Idézet
Írtad hogy tartasz attól hogy nyugger találkozó lesz. Most hogy tapasztaltad, milyen korosztály jár oda?
Vegyes. Van 2 nyugger is egy papóka és egy anyóka szerepében. De van 40-es és 20-as korosztály is.  Utólag tényleg hülyeség volt, ilyenen rágódni. Ugyanúgy tanul az ember, ha egy 40essel táncol. Persze, azért erősebb ingerek érnek egy 20-astól, de ugyanúgy tanul minden helyzetben.

Ugyanakkor írtam is, hogy én nem elsődlegesen a csajozás miatt kezdtem (ez már a másodlagos dolog amit ki akarok aknázni, ha már ott vagyok) hanem azért, hogy megtanuljak táncolni.


Idézet
Nyugi, 1-2 éve én is rengeteg ilyen szöveget használtam, mire bekalibráltam, hogy mikor, az ismerkedés melyik fázisában lehet ilyeneket mondani esetleg. Megsúgom, ez nem az a fázis. Itt szockörben, már x óra együtt töltött idő után inkább a teljesen normális énedet add az ottani csajoknak, mint az ilyen megjátszottat.

Persze nem tudom mi a szándékod amúgy. Mikor privátban is csacsogtunk, nem emlékszem, hogy mi a motivációd a nők terén. Barátnőt, vagy fuckbuddyt akarsz. Esetleg egyiket sem, csak kalibrálni magad egyre ügyesebbre...

Tudd, hogy mit akarsz. Minél több lányt lefektetni, vagy komoly barátnőt. Az előbbi opciónál csak vágj bele, ne tökölj, és eszkalálj keményen. A másodiknál meg hallgass a szívedre és akivel a legjobban érzed magad emberileg, arra hajts rá.


Hogy mi a szándékom velük? Ezen a kérdésen még tényleg nem gondolkodtam, erre is a bizonytalanság ez ügyben.
De mégis inkább a kalibrációra hajtok. Belemenni a helyzetekbe és gyakorolni őket. Annyira egyik sem fog meg, hogy LTR legyen, inkább a fuckbody és a kalibráció az. A kettő közül is inkább  a helyzetek átélése, gyakorlása, önmagam bekalibrálása  az, ami a prioritásom. (persze azért sok dologban összefügg a kettő)
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 8 (15%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 13 (25%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 17 (32%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 8 (15%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 1 (1%)
 • -
 • Összes szavazó: 52
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[Tegnap - 02:50:08]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta gabesz939
[2020. Szeptember 14. Hétfő, 18:31:14]Calendar
január 2021
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
[17] 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31

Nincsenek naptári események.

* Havi top hsz.ó
Sabre Sabre
7 üzenet
florian11
2 üzenet
metal
1 üzenet
tibour tibour
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Hogyan magyarosítanád a PUA-t, mint Pick Up Artistot...? Jelentését lásd lejjebb
 • Pont Ismerkedő Művész
 • 49 (24%)
 • -
 • Pont Csajozós Művész
 • 6 (2%)
 • -
 • Pont Csajozási Művész
 • 20 (9%)
 • -
 • Pont Csábmester
 • 31 (15%)
 • -
 • Pont Kódolt Srác
 • 7 (3%)
 • -
 • Pont Ismerkedő Mester
 • 9 (4%)
 • -
 • Pont Felszedő Művész
 • 79 (39%)
 • -
 • Összes szavazó: 200
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.522 másodperc alatt készült el 52 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.218s, 27q)

Google visited last this page Ma - 01:50:57