Mi is a keret?
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2020. Szeptember 24. Csütörtök, 15:36:15
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2009. Szeptember 05. Szombat, 12:18:32 #0
RP

Mi is a keret?

Iderakom egy korábbi írásom.

Ez jól összegzi szerintem a témát. Fogjuk fel egy alapként.

Szóval a keret az nem más mint egy alap amire a beszélgetésedet építed fel akár a hétköznapokban, akár PU-ban. Sima PU-ban mikor egy ÁFCS "gamel" egy HB-t és olyan kérdéseket tesz fel mint "Hogy vagy?" "Iszol valamit?" "Hol laksz?" stb, akkor a csajnak az jön le hogy a srác fel akarja őt szedni. Egyben ez a srác kerete. De pl ha ezek a kérdések egy állásinterjúban hangzanak el akkor az telejesen normális, tehát látható hogy a keret az nagyban függ a körülményektől is. Egy keretet nagyon nehéz fenntartani ha nem tudjuk hogy hogyan kell, mivel mindenki a sajátját szeretné érvényesíteni az interakció során, és az erősebb keret mindig győz néven, csak egy maradhat. De ha egy igazi PUA-ról van szó aki használ neg-et, időkorlátot, push&pull-t, disqualifiert stb, akkor azt biztosítja, tehát azt a keretet teszi a csajra, hogy nem ő, hanem a target akarja őt felszedni. Persze nem elég csak a keretet ráhúzni a csajra, meg is kell tartanunk.
Egy keretről csak úgy bizonyosodhatunk meg hogy igazi hogyha azt teszteljük. Az élet más területein ennek más neve van ,de a PU-ban ezek a SHIT tesztek.
Persze ha a kereted Betonbiztos, vagy úgy is mondhatom hogy a belső valóságod elég erős akkor a Shittek éle gyorsan elkopik, de ha látják rajtad hogy nem magabiztos, szétcincálnak.
Gyakori Shitt pl. HB: Miért nincs barátnőd? (ezzel azt akarja elérni hogy qualifikáld magad NEKI, hogy ess az ő kerete alá. Persze ez a csajoknál tudatalatt megy.)
erre a legjobb válasz:
-"Hé , épp hogy csak találkoztunk, ne nyomulj már!"
-"De ami ennél még fontosabb. Neked miért nincs barátod? Miért vagy itt?"
De az is nagyon jó megoldás ha nem válaszolsz a kérdésre, vagy újrakeretezel, és elmondasz egy sztory-t vot bnőddel kapcsolatban (az első 5 percben amíg nem izoláltad a csajt addig egyetlen kérdésre válaszolhatsz, arra amit te magad teszel fel, mint egy jó politikus) Wink

A keret alappillérei:

Összeegyeztethetőség/egybevágóság:

Ha az amit mondasz és ahogyan mondod, tehát a testbeszéded nem vág egybe akkor a kereted szétesik, senki sem fogja rólad azt gondolni amit mondasz. De ennek az ellenkezője, tehát ha a testbeszéded tökéletes, akkor szinte bármilyen dologról beszélhetsz. De jó példa az is hogy összeegyeztethetetlen az, amit csinálsz azzal ahogyan öltözöl.

Ha ezeket a dolgokat összeegyezted, tehát amit mondasz releváns azzal ahogy mondod vagy amit csinálsz azzal ahogy öltözöl stb. akkro erős belső valóságot építesz ki ami a belső játékodat erősíti.
Erre a legjobb módszer a rutinozás, kezdőknek konzerv rutin. Ami ha bekalibrálódik akkor az a személyiséged részévé válik.

Magabiztosság:

Kis sikerekből kellő magabiztosságot tudsz nyerni, amit felhasználhatsz újabb sikerek elérésére. Ha pl gamelsz akkor mindig arra gondolj hogy a legutóbbi sikered épp az imént történt meg. A magadról alkotott kép is nagyon fontos. (casa-nova leírta a Csodalámpa kulcsmondatát, olvassátok el) Ha te nem becsülöd magad akkor ki fog? Senki. Egyszóval, olyan képet kell hogy alkoss magadról ami azt sugallja (tudat alatt, tehát ne legyél arrogáns) ,hogy sikeres vagy a nőknél.

A keret nem csak arra jó hogy ráhúzd a csajra és a csaj belső valóságát átalakítsd, hanem arra is hogy ezzel végig vidd a játszmádat. Persze ahhoz nagyon fontos tudni a Célodat is. (Ismét a csodalámpára tudnék hivatkozni. Olvassátok el!) A cél elérése lehet, számzár, csókzár, szex, kapcsolat, day2 stb. Az a lényeg hogy tartsd magad előtt és tegyél meg mindent érte. Shit teszteknél tedd fel magadban azt az egyszerű kédést hogy "Ez most közelebb visz engem vagy távolabb a célomhoz). Ha távolabb akkor óvakodj tőle. Az első 5 percben fontos az hogy ne hagyd hogy a target vagy akár az akadáj sokat beszéljen, az arány 90% 10% a te javadra. A betonkeret alapja hogy te vezeted a szálat. Persze soha senki szavába se vágj bele. A legjobb mód arra hogy te vezess hogy megvárod mikor egy mondatot befejeznek és utána folytatod a tiédet, esetleg bevonhatsz valakit, winget, idegen csajt (féltékenységi vonal). stb. De ez persze még Day 2-ben is fontos. Soha ne keérdezd meg tőle hogy neked mikor jó, hova menjünk, . Mert ez nem Hollywood hogy a szégyenlős jóképű srác ilyen "romantikusan" megszerzi magának a csajt aki annyra cukinak találja...XD. A valóságban a nők azt a férfit keresik akik mágikusan rájönnek arra hogy a nő mit akar. Idea

Soha ne magyarázkodj, hiszen nincs miért. Ne öööööö-zél. Mert ez mit sugall a nőnek ha nem tudod hogy mit akarsz? Semmi jót. pl. Hogyan törődsz magaddal? Koszos vagy? -hogyan várja el egy csajt hogy tudj rá vigyázni ha még magaddal sem törődsz?

A legtöbb keret amit egy csaj felállít általában csak látszólag kemények. Pl "Nem megyek veled" "Nem szexszelek ma este" -jóllátható hogy a keret nem a valóság (persze egy PUA-nál az a legjobb ha azzá teszi, így lehet betonkemény, ehhez olyan életstílust kell élned.)

Ezeket a kereteket át kell keretezni. De hogyan? Az a legrosszab ha kérleled hiszen minél többet harcol vlaki az álláspontjáért annál jobban akarja azt. (Ennek fordítottja mikor a csajt negeljük stb, így egyre többet kell qualifikálnia magát, ergó jobban akar minket, PUA.kat)

"Nem szexelek ma este" logikusan soha nem fogsz meggyőzni egy csajt. a legjobb válasz erre "oké" " Miért beszélsz mindig a szexről ha velem vagy?" -tehát ha egyetértsz vele az legjobb amit tehetsz. Pl "Ha azt mondja hogy "A volt barátom féltékeny votl rám,stb". erre nem az a elgjobb válasz ha azt mondod hogy éééén bizony sem voltam még féltékeny,stb. Hiszen ha qualifikálod magad azzal te leszel alacsonyabb értékű, ergó a csaj kerete győz. Legjobb válasz: "Tényleg", utána kzdj új szálat.
Másik példa. "Van barátom"- legrosszabb ha elkezded osztani, vagy kérdezni róla mivel azzal csak életrehívod(az esetleg nem is valós barátot)
Legjobb válasz: "ÁÁ ez nagyszerű, legalább nem unatkozol míg nem látsz:D"


Mi van ha a ruhádról kérdez?
HB: Miért van ez rajtad?
ÁFCS: Á, ja ú, hát mert a legjobb pólóm ki van mosva--------vége.
PUA: Á, örülök hogy tetszik:D
újra az egyszerű szabály. Ne kvalifikáld magad!.

Végül. Sose vágj fel azzal amid van, mint mondtam, az arrogáns ember vág fel. A magabiztos ember sosem dicsekszik.

Örülök hogy segíthettem.-=RP=-
Nem elérhető  
Read 2010. November 12. Péntek, 19:13:10 #1
Robi366

Re:Mi is a keret?

én itt ügyködök ezzel a keretezés átkeretezés dologgal ... nem szoktam nagyon finomkodni, de válaszul már egy csomószor aszt kaptam csajoktól hogy akkora arcom van meg hogy van ám egó meg ilyenek !  Grin-Vigyorog ... ez shit teszt ? vagy mi akar lenni ?  Grin-Vigyorog


---==> A rosszlányoktól vagyok ilyen rosszfiú ! <==---


Nem elérhető  
Read 2013. Október 14. Hétfő, 13:23:59 #2
John

Re:Mi is a keret?

Jó cikk!  PDT_Armataz_01_37


''Az ismerkedés képessége megvan mindenkiben, ahogy a szobor is ott van a megdolgozatlan sziklában, csak még nem került a felszínre.''
Nem elérhető  
Read 2013. Október 14. Hétfő, 14:01:40 #3
Azolix

Re:Mi is a keret?

akkora arcom van meg hogy van ám egó meg ilyenek !  Grin-Vigyorog ... ez shit teszt ? vagy mi akar lenni ?  Grin-Vigyorog
Attól függ hogyan mondja. Ha bájosan, akkor bók, ha morcosan, akkor shit-teszt simán lehet, ha testbeszéde érdeklődő.


"A lehetetlent a lehetségestől csupán az különbözteti meg, hogy mekkora elszántság munkálkodik az emberben." by James Thain (1973)
Nem elérhető  
Read 2013. Október 14. Hétfő, 16:40:41 #4
tzart

Re:Mi is a keret?

Jó cikk minden benne van ami kell  PDT_Armataz_01_37
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (4%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 8 (16%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 12 (24%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 16 (32%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 8 (16%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 0 (0%)
 • -
 • Összes szavazó: 49
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta gabesz939
[2020. Szeptember 14. Hétfő, 18:31:14]


Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2020. Szeptember 06. Vasárnap, 22:07:04]Calendar
szeptember 2020
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 [24] 25 26
27 28 29 30


* Havi top hsz.ó
metal
15 üzenet
Pityler
11 üzenet
Claudio Claudio
5 üzenet
Sabre Sabre
3 üzenet
AlfaRomeo
3 üzenet
Gary
2 üzenet
origer origer
2 üzenet
szex
1 üzenet
Jimmi Jimmi
1 üzenet
Süvi
1 üzenet
kdom
1 üzenet
Fenrir Fenrir
1 üzenet
Tuco12
1 üzenet
gabesz939
1 üzenet
glouby
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Szerinted jó, hogy kitettem a fotómat?
 • Pont jóhogy...
 • 35 (29%)
 • -
 • Pont naná
 • 40 (33%)
 • -
 • Pont nem, kérem vissza a négert!
 • 14 (11%)
 • -
 • Pont hagyjál már a faszságaiddal!
 • 18 (15%)
 • -
 • Pont Most fogok leiratkozni! Már nyomom is!
 • 11 (9%)
 • -
 • Összes szavazó: 117
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.659 másodperc alatt készült el 53 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.41s, 27q)

Google visited last this page Ma - 02:42:17