Siker vagy bukás, más kimenetelem nem lehet
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2021. Július 29. Csütörtök, 12:42:02
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2019. Június 19. Szerda, 23:00:06 #0
Békés_harcos

Siker vagy bukás, más kimenetelem nem lehet

Sziasztok!

A nevem egyik kedvenc filmem alapján választottam. Idén 32 éves leszek, csajozás tekintetében pedig max. a fele ilyen korúak szintjén tartok. Kinézetben meg mindig is néhány évvel kevesebbnek néztem ki, mint ami voltam.

Vidéki városban nőttem fel és onnan 28 éves koromig alig mozdultam ki. Egyke vagyok, édesanyám egyedül nevelt, férfi minta nem volt, életemet nagyrészt a megfelelni akarás jellemezte. Jó tanuló voltam, jó matekos, közgazdászként végeztem, most elemzőként dolgozom. Későn érő típus vagyok, a szociális jártasságom és a lányokkal való kapcsolatom sosem volt jó, tizes éveim második felében plátói szerelmeim voltak, 16-17 évesen addig jutottam, hogy egy lapra leírtam egy lánynak az érzéseim (egyáltalán nem emlékszem, hogy miket írtam) és izgulva odaadtam neki, hogy olvassa el, majd szélsebesen leléptem mellőle. Másnap megszólított és elmondta, hogy x éve párkapcsolatban él, teljes megsemmisülésként éltem meg. Neten ismerkedtem, amiből 2-3 randi is lett, ezek rendre kudarcba fulladtak (izgultam, néma csend). Egyetemi évek alatt is hasonlóakat éltem át. Ekkor még nagyon nem tudtam öltözködni sem, melegítőben és kínai holmikban, illetve néhány számmal nagyobb méretű ruhákban jártam. Elvétve kaptam csak kijózanító jelzéseket a külvilágból, de ekkor még jórészt dühvel, semmint belátással reagáltam. Emlékszem, hogy egyetem alatt egyszer 6 osztálytársnőmmel kerti party után egy szórakozóhelyre mentünk, engem pedig nem engedtek be a melegítős öltözetem miatt. Valamikor ez után kezdtem kicsit rendbe tenni ezt a területet.

Egyetem végén, 23 éves koromban találkoztam először a pua-val online, egy konkurens, MD tanításaival, valamint NLP témával. Akkor keveset értettem ezekből, a neg-elést visszagondolva sértegetésként sikerült kiviteleznem. K-close-om kb. 21-22 évesen volt buliban, az első munkahelyemen dolgozva pedig egyetemi bulikba jártam vissza (egyetem alatt nem is buliztam), ekkor buliban ismerkedve, 23 évesen, néhány randi után eljutottam F-close-ig. Ő 21 volt és mindkettőnknek a másik volt az első. 3 alkalom után megrémültem az érzéseimtől és elmondtam a lánynak, hogy nem akarok többet. Pontosabban egy olyan félelemérzetre emlékszem, hogy ha lekötöm magam vele, azzal elvágnám a lehetőségét annak, hogy újabb lányokkal ismerkedjek (pedig ennek nagy esélye azért nem volt). Nem sokkal utána leszólítottam egy lányt a buszon, akivel már napok óta szemeztünk, randi és nálam közös filmnézés lett, amit aztán elszúrtam. Olyan szinten akartam a lányt, hogy nem zavart a parfümje a mellkasán, őt viszont igen, amikor a csók során annak ízét érezte a nyelvemen. Smiley Ebből az időszakból még 3 lánnyal való első randizás rémlik és még néhány megnyitás, ezeknél csókig sem jutottam. Innen hiperugrás következik, mert sokáig nem próbálkoztam lányoknál, pua-t is hanyagoltam, eközben viszont lett pornófüggés és qrvázás (összesen kb. 10). 28 évesen Pestre jöttem munka miatt, de azóta sem sikerült élnem igazán a főváros lehetőségeivel.

És akkor a jelen, illetve az elmúlt fél év. 2018 nyarán már nagyon rosszul éreztem magam amiatt, hogy nem tudok kiteljesedni életem ezen területén. Vékony, magas, 185cm/70kg vagyok, szeretem a munkám, nagyon jó kollégáim vannak, súlyzós edzést csinálok, túrázom, biciklizem, január óta úszni járok. Mindig mindent elértem, amit akartam, tizenévesen megtanultam biciklivel egykerekezni (sok esésbe került! Smiley), egy friss jogsival általam összetört autó után megtanultam kilinccsel előre menni, autót szerelni, autodidakta módon programozni. Most jól fejlődöm úszásban, vagy pl. túrázás során a kitűzött célig nem állok meg (utóbb 200 méteren 200 méter szintemelkedést kitűztem, azt megállás nélkül egyszerűen kipréseltem a fizikai énemből). Öltözködés, stílusban fejlődtem (van még hová, de alapokat már megszereztem), pornófüggésbe még vissza-visszacsúszok, qzás már nincs, 2 hónapja magam csinálom a kajám, egészségeseket eszem, inni ritkán, cigi soha (ez utóbbi kettővel mindig ilyen volt a viszonyom). Anyagi javak terén nem állok rosszul (pl. saját lakás 1 éve van), de ez azzal függ össze, hogy mindig is a lehetőségeim alatt éltem, sosem tudtam „élni”, nem voltam nagyvonalú magammal, sokáig sajnáltam magamra költeni a pénzt.

Fejlesztendő területeim:
1/ szociális kapcsolataim nulla, volt és mostani munkatársakon kívül semmi ismeretséget nem építettem Pesten, társasági eseményeken, beszélgetés alkalmával én beszélek a legkevesebbet, kiamogolnak, nem tudok nyitni az emberek felé, kapcsolatokat kialakítani
2/ csajozás: a legfőbb mostani gondom/célkitűzésem/frusztrációm okozója; tavaly ősszel voltam 1 napos oktatáson MD-nál, aznap jó volt, de megnyitásoktól most is félek; üde kivételek előfordulnak, pl. 2-es set-et kb. HB5 HB6 leszólítottam nappal, beszélgettünk, kaptam telefonszámot (nem vittem tovább, a lány Írországból látogatott haza); több irodalmat elolvastam (KAN, MM, The Game, D. Carnegie, Attraction Code, Brian Tracy, Keith Ellis, testbeszéd könyv, Tanulom magam, Csernus) és itt ajánlott pua filmeket, témába vágó videókat néztem; tudásom fejlődött, de máig elméleti, Pesten még nem volt randim, nem merek odamenni a nekem tetsző lányokhoz, miközben az elmúlt 3 napban legalább 4 esetben szemkontakt+visszamosolyt is kaptam tőlük; az elmúlt fél-egy év talán azért a legrosszabb eddigi életemben, mert már tudom, hogyan tudnám elérni, amit akarok, de rendre nem teszem meg a lépéseket. Fekete/fehérben látom a világot, így azon is elgondolkodtam, hogy így tulajdonképp mi okom van arra, hogy /a feketekörmű szavaival élve/ ne gyomláljam ki a génjeimet az emberiség génkészletéből. De még nem adtam fel, talán lakozik bennem a harcos, aki nem attól harcos, hogy feladja, amit szeret, hanem hogy szereti, amit csinál. Aki az érzései alapján cselekszik és tesz magáért.
3/ rengeteget vagyok a gondolataimban, ritkán vagyok spontán, ez biztonságos, de dögnyugalmat jelent
4/ gondolkodásmód, önbecsülés, önértékelés fejlesztése, mert bizony a béka segge alattiak
5/ határozottság, intelligens dominancia növelése
6/ nyitni emberek felé, nem itthon ülni
7/ ismerkedni az érintésekkel, mert kb. éveken át még csak meg sem érintettem senki kezét, vállát, mindig is idegen érzés fogott el, ha pl. engem megérintett egy munkatársnőm
8/ mindenekfelett: CSELEKEDNI, elkezdeni tapasztalatot gyűjteni

Céljaimat ez idáig nem írtam le magamnak, most ide írom:
- elsődlegesen a lányokkal való ismerkedésben fejlődni, eljutni addig, hogy mindent megteszek, amit a lelkem szerint szeretnék (megszólítani a lányokat akik nekem tetszenek, később megérinteni vagy szexelni vele, együtt aludni vele amiben pl. még soha senkivel nem volt részem), azaz teljesíteni és továbblépni Maslow 1. szintjéről; nem konkrétan kapcsolatot akarok, hanem vonzódást kiváltani lányokból, s ha valakivel úgy érzem, akkor majd belevágni egy kapcsolatba is
- másodsorban ismerősöket, barátokat szerezni, szociális képességeimet fejleszteni
- harmadsorban izmosságban fejlődni (a mostani 70 kg 60-ról indult, de régóta 70-nél stagnálok, vékony vagyok miközben egy kis hasi zsírom is van, min. 75 kg akarok lenni)

Üdv.
Nem elérhető  
Read 2019. Június 19. Szerda, 23:50:15 #1
Xnemorf

Re:Siker vagy bukás, más kimenetelem nem lehet

Látszik, hogy tudatos ember vagy. Pontokba szedve minden hibáddal és erősségeddel tisztában vagy.
Én annyit tudok javasolni, hogy amiket leírtál egy élet is kevés lenne, nem hogy egyszerre tökéletesítsd. Az első lépés, hogy elfogadod hibáidat és utána tudsz rajtuk változtatni. Állj rá a felsorolt porblémák közül az egyikre, azon legyen a fókusz és meglátod, hogy hozni fogja az eredményét, ami lavinaszerűen beindít egy önbizalomnövelő hatást és a többi is apránként jönni fog.

Nekem speciel a menjünk ki egymagunk és találjunk társaságot sosem volt énazonos, szóval etéren vannak tapasztaltabb fórumozók, de azt javasolni tudom, hogy a sporttal és hobbikkal kapcsolatos körökben beszélgess. Ez már alapból egy nagyon jó szűrő. Nyilván, aki hasonlóan gondolkodik -lásd azonos hobbi- szimpatikusabb benyomást kelt.

Itt a fórumon rengeteg cikket találsz, ami a szociális skillek erősítésére helyezi a hangsúlyt, fussd át és tényleg engedd el magad.
Amit pedig ide írtál magadról a fejlődésed következő lépcsőfoka, amihez csak gratulálni tudok.
Nem elérhető  
Read 2019. Június 28. Péntek, 16:25:16 #2
metal

Re:Siker vagy bukás, más kimenetelem nem lehet

Szia

Egyetértek Xnemorffal, olyan embernek tűnsz, aki nagyon pontosan megtervezi előre. hogy mit hogyan kéne csinálni.
(Egyébként én is ilyen vagyok.)

Az elején úgy tűnt, hogy az egész nagyon lehangoló történet lesz, de azért a végére elég sok pozitív dolog látszik.

Gratulálok, az eddigi fejlődésedhez és csak így tovább.

Elsősorban azért írtam, amit most írni fogok.
Ez most neked egy tanács, de egyébként kb mindenki megfogadhatja aki elolvassa:

Nagyon sokszor azt nézzük, hogy miben és mennyit kell még fejlődni. Ez jó és kell is, ha látjuk a lehetőségeket tudjuk merre menjünk. De van egy másik dolog is. Ne felejtsünk el vissza tekinteni és erőt meríteni abból, hogy meddig jutottunk. Ha esetleg valamikor úgy érzed nincs kedved energiát fektetni a dologba gondold végig, hogy mennyit fejlődtél.
Ugyanis én azt látom ebben sztoriban, hogy habár még mindig le vagy maradva az élmezőnytől, (egyébként én is jócskán) te hatalmasat fejlődtél az évek alatt. Gratulálok hozzá és meríts belőle erőt és önbizalmat a továbbiakra.


Reszkessen minden férfi, aki egy asszony kezét elnyeri és nem tudja fölkelteni annak szívében a legforróbb szenvedélyt. /Nathaniel Hawthorne - A skarlát betű/
Nem elérhető  
Read 2019. Július 28. Vasárnap, 11:33:52 #3
Question!

Re:Siker vagy bukás, más kimenetelem nem lehet

Regisztrált: 2019. Június 19. Szerda, 17:39:02
Utoljára aktív: 2019. Június 19. Szerda, 23:13:44

Reméljük, azért még hallunk felőled.

---

A szex amúgy nem a Maslow-piramis 1. szintje, az csak az "állatias", testi kielégülés. Az érzelmek jóval magasabban helyezkednek el.
Nem elérhető  
Read 2019. Július 31. Szerda, 10:19:07 #4
Sabre

Re:Siker vagy bukás, más kimenetelem nem lehet

Regisztrált: 2019. Június 19. Szerda, 17:39:02
Utoljára aktív: 2019. Június 19. Szerda, 23:13:44

Reméljük, azért még hallunk felőled.

nem ő lenne az egyetlen aki nagy tervekkel megjön, aztán eltűnik mindenféle hír nélkül...


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2019. Augusztus 10. Szombat, 00:01:06 #5
Békés_harcos

Re:Siker vagy bukás, más kimenetelem nem lehet

Sziasztok!

Nem tűntem el, de a kritika jogos, csak a harmadik célomhoz kerültem közelebb, az első két célom tekintetében nem fejlődtem. Pontosabban elméletben igen (IBSZ-t olvasom, hamarosan végére érek), de a gyakorlatba semmit nem ültettem át, egy megnyitásom sem volt a bemutatkozó óta. A bemutatkozóra érkezett válaszokat néztem, köszönöm a fórumtársak válaszát. Illetve belépés nélkül egyéb szekciókat is olvasgattam. Nagyon durva azt realizálni, hogy majdnem két hónap alatt semmit sem cselekedtem, ha belegondolok, az elmúlt sok-sok év is így telt el csajozás témában.
Amit Xnemorf írt, az önmagában is egy külön célkitűzés lehetne számomra, pontosabban hogy tudjam a célokat kisebb célokra bontani és örülni, ha ezek a kis célok teljesülnek.
Jelenleg vidéken vagyok, de pár nap és megyek vissza Bp-re, a kis célom amit kitűztem, hogy akinél csak úgy érzem belül, azt megnyitom. A sikerkritérium nem az, hogy milyen visszajelzést kapok, hanem először az, hogy oda tudjak menni és egy Sziát mondani, ha ez megy, akkor Level2 egy Sziát + egy direkt nyitást el tudjak mondani (ha ez megy minden lánynál, aki tetszik, úgy érzem már sokkal jobbra értékelném magam, mint most). Ahogy írtam, nyitottam meg tavasszal 2 lányt egyedül direktben és pozitív reakciót is kaptam tőlük, úgyhogy döbbenet, de ennek ellenére nem megy a nyitás.

Köszönöm, ha elolvastad. Üdv.
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 8 (14%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 14 (25%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 18 (32%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 9 (16%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 1 (1%)
 • -
 • Összes szavazó: 56
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2021. Június 12. Szombat, 22:53:01]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta gabesz939
[2020. Szeptember 14. Hétfő, 18:31:14]Calendar
július 2021
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 [29] 30 31

Nincsenek naptári események.

* Havi top hsz.ó
Sansz
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Szerinted jó, hogy kitettem a fotómat?
 • Pont jóhogy...
 • 35 (29%)
 • -
 • Pont naná
 • 40 (33%)
 • -
 • Pont nem, kérem vissza a négert!
 • 14 (11%)
 • -
 • Pont hagyjál már a faszságaiddal!
 • 18 (15%)
 • -
 • Pont Most fogok leiratkozni! Már nyomom is!
 • 11 (9%)
 • -
 • Összes szavazó: 117
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 1.671 másodperc alatt készült el 52 lekéréssel. (Pretty URLs adds 1.098s, 27q)

Google visited last this page 2021. Július 24. Szombat, 06:07:30