A kommunikáció mestersége
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum

Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2012. Május 18. Péntek, 09:51:15
collapse
PUAFESZTIVÁL ROADSHOW ÉS KONFERENICA ROBOG!
Pécs, Május 26. Szombat 10 - éjfélig

Miskolc, Június 2. Szombat 10 - éjfélig

és még 8 másik városban!

Fizetni lehet a helyszínen is, de vedd figyelembe, hogyha nem jössz el, akkor legközelebbi rendezvényünkre lehet nem tudsz majd regisztrálni!
Ez egy zártkörű program, korlátozott férőhellyel, csak jelentkezés alapján vehetsz rajta részt!

PROGRAM:
- Domináns és sikeres férfi
- Ismerkedési és társasági zseni hogyan lehetek?
- Minitréning egy adott trénerlánnyal - Kiképzés azoknak, akik kommunikációs képességüket szeretnék fejleszteni
- Éjszaka pedig terepoktatás csak 2 fő részére

Üdvözlünk Magyarország Intelligens  Ismerkedős Fórumán!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!

Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2012. Január 30. Hétfő, 16:33:47 #0
Dorian Gray

A kommunikáció mestersége

Szerintem ez is a belső játékhoz tartozik. Sokat olvasgattam a fórumon, de ezzel kapcsolatban konkrét megoldást nem találtam. Tehát: vannak olyan emberek, akik alapvetően szimpatikusok másoknak. Akiket elhívnak pl. azok is, akiket egy hete ismert meg, mindig van társaságuk stb. Hogyan lehet ezt elérni?
Szoktam konkrétan figyelni azokat a srácokat, akiket kedvelnek, van társaságuk, tudnak hova menni, hívják őket stb. Az, amit mondanak, szinte semmiben nem különbözik az én szövegemtől. Tudatosan figyelek arra, hogy ne nyomjam a kritikát állandóan, igyekszem pozitívan hozzáállni mindenkihez. De valahogy nem változik a helyzet. Mit kellene tennem konkrétan? Ez a kommunikáció, társasági intelligencia képessége, ami nálam ezek szerint hiányzik. Nem azt mondom, hogy tökegyedül vagyok, mert ez nem igaz. Van egy haveri kör, amiben benne vagyok (félig-meddig, bár igazából a legjobb barátom hív le oda is mindig, ha ő nem lenne, esnék ki onnét is szerintem), van egy két ember, akivel tényleg igazán jóban vagyok (egy gimis jóbarát, még két srác csak velük a szockör a korkülönbség miatt nem olyan jó). Egyszerűen valahogy és valamiért nem érdeklem az embereket. Nem hívnak, nem írnak, nem foglalkoznak velem. Persze mondhatjuk, hogy magammal foglalkozzak, de ez így kissé frusztráló. Igazából a barátok száma oké. De haverjaim nem nagyon vannak, és ez a gond.

Ezen szeretnék változtatni. Épp a céljaim rendezgetem, és mikor ehhez a ponthoz jutottam ("Úgy döntöttem, fejlett szociális érzéket, társasági és érzelmi intelligenciát, és jó kommunikációs készséget alakítok ki magamban."), a "mit kell tennem ezért" részhez nem tudtam írni semmit. Ilyen könyveim nem nagyon vannak, tanfolyamokat nem ismerek.
Tehát a kérdés: hogyan? Köszi a válaszokat előre is. Most fogok felvételizni egy másik fősulira, tervezek tánctanfolyamra, meg küzdősportra lejárni, és nem akarom megint elszúrni a kapcsolatok kiépítését. Sajnos a social circle bővítésében nem igazán találtam használható válaszokat...  17
Nem elérhető  
Read 2012. Január 30. Hétfő, 17:40:21 #1
Zozi

Re:A kommunikáció mestersége

Akkor éred el a célodat, hogy hívjanak mindenhová, ha te is adsz nekik cserébe valamit. Nem szép dolog, de ezt is nézhetjük üzletnek. Egy barátságot sem fogsz tudni megvenni pénzért, de valljuk be, egy barátságban értéket adtok egymásnak. Ez lehet akár csak bizalom is, vagy az, hogy számíthattok egymásra a bajban. Ilyenkor is értéket cseréltek végső soron. Persze ez egy nagyon. NAGYON durván leegyszerűsített kép.

A lényeg, ha azt akarod, hogy mindenhová hívjanak, villants fel valamit te is. Pl elmentek 3-an haverok beülni valahová. Menj oda 3 csajhoz és vidd őket oda, vagy keríts 3 csaj mellett ülőhelyet és a haverokat vidd oda. Mutasd mit tudsz, mutasd mire vagy képes és tegyél azért, hogy ők is jól érezzék magukat. Ezt megjátszod párszor ezek az emberek mindenhová hívni fognak... Ezt megcsinálod több különböző haverral, naptárt kell majd vezetned, mikor, kivel mész partyzni...

Ez kicsit anyagias benyomást kelthet, amit írtam, de nem ez volt a szándékom. Új barátságot kötni, vagy a régit felerősíteni, party arccá válni így tudsz. Értéket viszel a kapcsolatotokba, mert a baráti kapcsolat is kapcsolat. Így leszel értékes tagja minden csapatnak. Tisztelni fognak és felnézni rád, ami mellesleg még DHV-is a külső szemlélő számára... Mondjuk az lenne a legdominánsabb, ha te szerveznéd a bulikat és arra menne el mindenki, de a kérdésedre ez a válasz... Én ezt csinálom több kevesebb sikerrel (azért nem vagyok akkora guru, hogy minden csajról lecsússzon a bugyi, de többnyire le tudok ültetni csajokat) , meg van az eredménye, minden buliba hivatalos vagyok, nincs kivétel.

"Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!"
Yoda
Nem elérhető  
Read 2012. Január 30. Hétfő, 17:53:17 #2
Dorian Gray

Igen, ez pl. nagyon jó, hogy a PUA tudást, mint értéket dobod be a társaságba. Ez tetszik. Köszi!  You_Rock_Emoticon Valaki még esetleg?
Nem elérhető  
Read 2012. Január 30. Hétfő, 18:14:16 #3
adrenalin

Zozi rátapintott. Nem az számít, hogyan beszélsz (persze egyrész számít az is) a tettek számítanak, amiket te teszel amit te művelsz attól leszel jó fej és hívnak majd másfelé is. Jobban körül írom. Tapasztalatom szerint én ahogy megfigyeltem azokat az embereket hívják mindenhova szórakozni, házibulikba, szórakozóhelyekre akikkel jól érzik magukat mert nem csak simán el lehet velünk beszélgetni, hanem minden ökörségbe benne van. Az eggyik haverom ilyen fej, ő nem csak az a srác akivel el lehet beszélgetni, és mikor a humorra kerül a sor akkor  bedob egy két viccet és annyi. Nagyon jól lehet vele szórakozni, úgymond vicces dolgokat csinál, mindenbe benne van, és mikor mások is látják akkor elmondják a haverjaiknak, hogy "hé ismered xy? neeem? nagyon nagy arc, multkor ezt és ez csináltam, annyit röhögtünk azt hittem be*osok. És mikor ezt meghalják akkor xy felé is úgy nyílnak, hogy "ez az a srác akiről a haverom beszélt, ismerkedjünk meg vele" vagy " őt hívjuk el a házibulinkba, tuti feldobja majd az estét"

Ne gondolkozz, gombolkozz.
Nem elérhető  
Read 2012. Január 30. Hétfő, 18:18:34 #4
Dorian Gray

De például miket? Ez a gond, hogy kissé visszahúzódó típus vagyok... :/
Nem elérhető  
Read 2012. Január 30. Hétfő, 18:39:18 #5
adrenalin

Ez attól is függ, hány éves vagy, mert lehet amit a 18 éves még érdekesnek tart az egy 24 évesnek már baromságnak.

Ne gondolkozz, gombolkozz.
Nem elérhető  
Read 2012. Január 30. Hétfő, 18:48:42 #6
Dorian Gray

19 vagyok. Nem vagyunk szürke egerek, én sem, csak nagy állatságokat én speciel nem szoktam csinálni. Meg nagyon berúgni sem.
Nem elérhető  
Read 2012. Január 30. Hétfő, 19:29:56 #7
JhonnyB

Szerintem sokk függ attól is hogyan állsz a világhoz. Ha mondjuk holnaptól az összes
iwiw-es vagy facebook-os ismerősödet felköszöntöd privát levélben, a születésnapján
és névnapján, már mindenkinek az lesz a fejében, hogy foglalkozol vele.

Engem csak emiatt kétszer hívtak meg olyan születésnapra, amin egyébként soha nem
vettem volna részt. Azokat akiken keresztül ismerem ezt a srácot nem hívta el, engem
meg nem ismert annyira és elhívott.

Nézhetem különféle aspektusokból, hogy két év alatt kétszer történt ilyen és ez mennyi
munka minden nap írni...de ha jobb valakinek magában elmélkedni a világ baromságain, akkor
nem kell ilyet csinálni.

Nyilván be kell vállalni, hogy ha elhívnak egy ilyen szülinapra, Te az ünnepelten kívül senkit
nem fogsz ismerni.

Persze, ha annak igazolását várod, hogy emberek egy éves köszöngetésed hatására
sem nyitnak feléd, meg lesz amit vársz. Ha azok a mondatok hagyják el a szádat, mint
"senki sem ír rám, senki sem hív fel magától", nyilván ezt fogod kapni.

Ha meg jössz mész ahol laksz és mindig többet szólsz emberekhez egy köszönöm vagy
egy sziá-nál, és próbálod fent tartani velük a kommunikációt, meg lesz az eredménye.

Igazándiból csak arra kell koncentrálni, hogy megint szólj egy idegenhez és csak
azt kell számon tartani ki az akihez még nem szóltál, ha többször is látod. Nem az
eredményre kell koncentrálni, hanem a minőségi kommunikációra.

Persze, ha valakivel elbeszélgettél jövőhéten menj vissza és köszönj rá, ha alkalom
adódik ismét dumáltok, de az is lehet, hogy csak ráköszönsz, de tudni fogja, hogy
ki vagy. Azután már a többszöri beszélgetések után kialakul a kapcsolat.

Régen azt az elvet vallottam, hogy ha valaki nem fordul felém Én biztos
nem fogok neki köszönni. Ma már elég ha látom, hogy 1-2 méteren belül van
vagy az út másik oldalán ráköszönök hangosan.

Nyilván az útjaidat arra kell intézni napközben, ahol már valakit megismertél és
tudod, hogy Ő ott lesz...és nem filózni azon, hogy a saját világomban frusztrált
gondolatokkal be legyek zárva, hanem menni, dumálni, köszönni, nyitni a
világ felé.

Én is ismerem azt az érzést, hogy látok valakit, de nincs kedvem oda menni, de
ez az érzés legyem mellékes csak menj és szólítsd meg.

Nyilván, hogy ha nem vagy ilyen dumálgatós ez némi erőfeszítést vesz igénybe,
de ha belegondolsz nem egy Málenkij robot, mennyiségű erőfeszítés.

Amíg vannak olyan emberek a világon, akik a nulláról emberek százezreit ismerik meg,
addig számomra is nyitott az az út és Én is képes vagyok idegen embereket megismerni
és új baráti kapcsolatokat kialakítani.

Valaki vagy eljut "az engem nem hív senki és ezért Én sem hívok senkit" mondatokat
boncolgatva arra a logikus következtetésre, hogy nem kell embereket megismerni, nem kell
emberekkel a kapcsolatokat jobbá tenni, mert: "NEM !!! "...ezért meg azért
(ki.aszott jó érveket lehet kitalálni miért NEM, de tényleg a legmeggyőzőbb történések
és sérelmek előjöhetnek) vagy nem is boncolgatja magában az előbbi mondatot megy és nyit
a világ felé.  
Nem elérhető  
Read 2012. Január 30. Hétfő, 20:37:13 #8
Dorian Gray

De pl. ha valaki nem ír nekem sohasem, és mindig én keresem, az... nekem már azt az érzetet kelti, hogy én rohanok utána, meg én ráakaszkodom. Ami valljuk be, azért jogos. Van 500 rohadt ismerősöm a fészbúkon, szerinted írjak rá mindenkire (ezt most minden epés, rosszindulatú felhang nélkül, komolyan kérdezem, nyilván nem egyszerre), és ha ő nem ír soha, én keressem mindig (szintén)?
Nem elérhető  
Read 2012. Január 30. Hétfő, 20:50:59 #9
Moran

jól beszélsz JhonnyB!

nekemis van néha hasonló gondom. Nállam a legnagyobb gondot talán az egom okozza. És eléggé skizofrénnek érzem magam néha, van olyan nap mikor még a máv kalauzzal is eldumálgatok, de van mikor nagy ívben kerülök mindenkit.
Ilyenkor játszom a kemény macsót, aki tolyik mindenkire nagy ívben.
Mondjuk ez nem tudom miért van.
Ami van szocköröm, bár nem túl összetartó, de néha azért összejövünk, azt is annak köszönhetem, hogy ledobtam az egomat és hogy elég jól fel tudom dobni a hangulatot, sok hülyeséggel, meg az igazi önmagammal Smiley

jó lenne megváltozni...

"Ha annyiszor lennél terepen, mint ahányszor ide írkálsz, már háremed lehetne..."
Nem elérhető  
Read 2012. Január 31. Kedd, 00:48:27 #10
tibour

A WAA-t le kell küzdeni (warm approach anxiety), mert nagyon gonosz korlát! Szerencsére könnyű túlmenni rajta. "hé, veled találkoztam már a múltkor, csá, mi a helyzet?"

De pl. ha valaki nem ír nekem sohasem, és mindig én keresem, az... nekem már azt az érzetet kelti, hogy én rohanok utána, meg én ráakaszkodom. Ami valljuk be, azért jogos. Van 500 rohadt ismerősöm a fészbúkon, szerinted írjak rá mindenkire (ezt most minden epés, rosszindulatú felhang nélkül, komolyan kérdezem, nyilván nem egyszerre), és ha ő nem ír soha, én keressem mindig (szintén)?
David X-et idézve: Miért küzdesz valakiért, akit úgy sem tudsz lenyűgözni?

Van egy jó könyv: Andrew Matthews: Barátkozni jó!
A könyv tételmondata az a triviális bölcsesség, hogy ha barátokat akarsz, akkor először neked kell baráttá válnod..

A topik címről meg annyit, hogy az egész élet a kommunikációról szól.
És ha nem tudsz önmagaddal kommunikálni, hogyan tudnál másokkal? (ezt magamnak mondom:P)

Szerintem azzal is fejlesztheted a világodat, ha rászoktatod magad, hogy gyakran adj másoknak. Adni jó. Akit megszólítasz, annak adsz. Ha ismered, ha nem, mindenképpen adsz. Még akkor is adsz, amikor kérsz (van egy pzs-d?), de ne vidd túlzásba. Smiley

Most van az egyetlen pillanat arra, hogy változtass!
Nem elérhető  
Read 2012. Január 31. Kedd, 21:51:32 #11
JhonnyB

Nem olvastad el figyelmesen mit írtam. Egy évben szerintem 1X-er van valakinek szülinapja és névnapja.
Illetve van még a Karácsony és a különféle ünnepek, amikor szintén írhatsz az ismerőseidnek.

Az nem futás a másik után, ha egy évben egyszer ráírsz valakire és váltotok néhány mondatot.

Mindenkinek ki jár egy normális hangvételű jókívánság ami lehetőleg nem rövidítés, hogy: " HBD ! " (lásd Happy Birthday),
mert azért ez nem kommunikáció.

Én például soha nem írok verseket, mert mindenki azzal bombázza a másikat, személy szerint ezt Én
unalmasnak találom és ennél sokkal kreatívabb vagyok, de egy köszöntő versike nem olyan rossz
megoldás viszont abban nincs benne a Te személyiséged. Kimásoltad valahonnan és kész, még időt se
töltöttél a kigondolásával. Ez mondjuk a minimum, amit bárki el tud küldeni.

Amúgy meg jól gondoltam, hogy ez Neked kissé terhes dolog. Mérlegelj és gondolkozz el
magadon.

Jelenleg más srác környezetét figyeled és hasonlítgatod a magadéhoz és megtetted
az a következtetést: Ő sem tol jobb szöveget és Őt mégis szeretik. Na innét kezdődik
majd a logikus frusztráltság kitalálása és egy általad kreált borús világ megalkotása...
ettől Én óva intelek, de ahogy érzed.

Azt hiszed a kommunikáció csupán jól összerakott mondatok összessége ? Az fel sem merül benned,
hogy az a srác az érzéseivel dacolva ledobja a büszkeségét egóját és spontán nyit a világ felé és
nem egy frusztrált világ megalkotásán fáradozik ?

Nézd ! Nekem mindig nagy dumám volt, de a belső egóm, mint ahogy MORAN is írta mindig
ezeket a logikus következtetésekből levont frusztrált világot kreálta. Amíg meg nem tanultam
a büszkeségemet bizonyos esetekben ledobni, addig soha nem kaptam mást.

Kell a büszkeség akkor, amikor valaki ki akar használni és megpróbál palinak nézni,
amikor meg akar anyagilag károsítani vagy meg akar alázni mások előtt. Akkor elő kell
venni az egót és oda kell ba.zni keményen, hogy lássák hol a határ.

Viszont van sok olyan eset, amikor el kell fogadni azt, amit a másik csinál és tudni kell
hová tenni az embereket és helyükön kezelni. Erről biztos hosszasan lehetne vitázni
mi az ami elfogadható mi az ami nem. Tágítani kell a határokat és szem előtt tartani
mi az ami "too much".

Erre volt egy nagyon jó példám egy másik fórumon, majd bevágom ide, ha akarod.

Ahogy MORAN is írta, ha ledobod az egódat és azt mondod, oké csinált valaki amit
csinált és nem írt soha vissza vagy nem hívott fel telefonon, de amikor találkozok
vele kiba.zott jól érzem magam, olyan környezete van, ami nekem nincs és új
felfogást nyer a világ, ha vele vagyok. Akkor igen is nem fontosak az én elvárásaim,
hogy: nem hívott vissza, vagy nem ír vissza. Ha viszont vele vagyok barátságos
tisztelet tanúsít stb.

Erről szól a személyiség fejlődés: a rossz érzelmek hatására másképp cselekedni és
a stabil vas elvárásokat, amikkel tulajdonképpel önmagadhoz lennél hű, el kell dobni.  

Meg károsított valamivel az illető ? Megalázott, tisztességtelenül beszél velem
mások előtt ? Nem !

Mi a bűne számomra ? Nem nyit felém és nem érdeklődik, viszont értéket találok
akárhányszor vele találkozok. Akkor meg ? El kell fogadnom olyan amilyen...

Ő egy ilyen ember. Nem arra való, hogy minden problémámat megbeszéljem vele,
hanem valami mást kapok tőle. Arra koncentrálok, ami az Ő személyiségében
meg fog és kész.

Nem elérhető  
Read 2012. Január 31. Kedd, 22:25:20 #12
JhonnyB

Most amiket itt olvasol, nyilván szokatlan dolgok és számodra egy
feje tetejére állított világ. Ezek nem fognak egy csapásra az értékeiddé
válni.

Hosszú ideig soha nem értettem a mások elfogadást és nem értettem
miért kéne az Én elvárásaimat eldobni.

Ahogy telnek a napok és egyre idősebb leszel és lesznek olyan nyugodt
pillanataid
, amikor képes leszel a dolgok elfogadására és tényleg feltétel
nélkül kezelsz embereket meg fog érni benned valami.

Azután lesznek megint rossz pillanataid és ugyan úgy fogod látni a világot
mint azelőtt, borúsan és elutasítóan. Viszont ha elgondolkodsz rajta, hogy
képes voltál elfogadni dolgokat és akkor igen is képes vagy nyitni a világ felé,
képes leszel arra is, hogy a borúból derűt varázsolj, mert eldobod azokat a
jelentéktelen elvárásaidat, amik a frusztrált világhoz kötnek. 

Nem elérhető  
Read 2012. Február 01. Szerda, 22:05:11 #13
JhonnyB

jól beszélsz JhonnyB!

"A Máv kalauzzal is eldumálgatok, de van mikor nagy ívben kerülök mindenkit.
Ilyenkor játszom a kemény macsót, aki tojik mindenkire nagy ívben. "

"Ami van szocköröm, bár nem túl összetartó, de néha azért összejövünk, azt is annak köszönhetem,
hogy ledobtam az egomat és hogy elég jól fel tudom dobni a hangulatot, sok hülyeséggel,
meg az igazi önmagammal Smiley "

Már mástól is hallottam és szerintem, ha pszichológia könyvet felütsz az aktuális oldalnál,
benn lesz, hogy minden emberben több személyiség lakozik. Azért a skizofrénia hidd el, komoly
betegség. Megnyugtathatlak akár rólam is szólhatott volna az a pár sor amit írtál.  Cheesy Cheesy Cheesy

Akkor nézzük mi a skizofrénia:

A skizofrénia (schizophrenia) tünetei nagyfokú változatosságot mutathatnak.
A beteg időről időre különbözőképpen viselkedhet. Néha nagyon izgatott vagy zaklatott lesz,
máskor egy transz-szerű állapotba kerülhet, megint máskor pedig mozdulatlan, válaszképtelen
állapot alakulhat ki (catatonia), ám az is előfordulhat, hogy az idő nagy részében teljesen
normálisan viselkedik.

* Téveszmék - nem a valóságból táplálkozó személyes hit,
       például paranoia (követnek valakit, összefogtak valaki ellen) vagy nagyzásos téveszme.

* Bizarr téveszmék - például valaki azt hiszi, hogy marslakók szabályozzák a gondolatait.

* Hallucinációk - nem létező dolgok észlelése, például képzeletbeli hangokat hallása.

* Inkoherencia (összerendezetlenség) - logikátlan gondolatok.

* Érzelemmentesség, vagy nem megfelelően kimutatott érzelmek.

* Folyamatos olyan érzés, hogy valaki figyeli.

* Munkahelyi, illetve társasági helyzetekben nem megfelelő viselkedés.

* Társasági izoláció.

* Problémák a személyes higiéniával.

* Ügyetlen, koordinálatlan mozgás.

Nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom annak idején Én is elgondolkoztam ezen.  Cheesy Cheesy Cheesy

Persze hamar rájöttem, hogy azért van különbség. Amiket ír a tünetekről, azok a
legszélsőségesebb esetekre írja. Tegyük fel mész az utcán és rosszul lépsz, majd
harmadik lépésnél megint, akkor is  koordinálatlan  a mozgásod, de ki az aki egész életében
tökéletesen lépett és soha nem botlott meg ?  Cheesy

Itt is az árnyalatok amik megkülönböztetik egymástól a pszichésen beteg és normális embert.
Igazándiból mindegyik tünetet végig csináltuk már mindannyian, de attól még nem vagyunk
skizofrének.  Smiley

Az ember valójában egy érzelmi hullámvasúton ül és hol így érez, hol úgy.

Egyszer beszélgettem az egyik biztonsági őr haverommal. Egy végtelenül szociális
srác, nagy  kereskedő volt régen, de valamiért lecsúszott és azóta biztonsági őr.

Olyan nemzetközi kapcsolatokkal bírtak, hogy az példa értékű. Na őt mindenki ismeri
a környéken, de engem mindig megállít és dumálunk egy jó 20-30 percet. Szóba jött a
konditerem és kérdezte, hogy: "na és ott is mindenkit ismersz már ?"

Ez az ember nap, mint nap azt a személyt látja, aki lazán dumálgat, röhögünk,
egyszóval hozom magam, mint ahogy fent is írtad. "Hozod magad és ez szórakoztató."

Az a helyzet, hogy konditeremben meg nem beszélgetek senkivel. Majd nem elkezdtem
Neki elregélni, hogy hát nem mindig vagyok Én ilyen és :

"van mikor nagy ívben kerülök mindenkit.
Ilyenkor játszom a kemény macsót, aki tojik mindenkire nagy ívben. "

Azután még sem mondtam el ezt Neki. Tudod miért ? Mert nem sokára mindenki
ismerni fog a konditeremben !

Mostanában meg már tényleg mindenkihez szólok pár szót, csak még valahol a régi
személyiség kísértget, de erről pont azért nem beszélek, mert nem akarok
önigazolást és megerősítést.

1 millió példát tudok a szociális személyiségemre és tudok példát a senkihez nem
szólok emberre is.

Bár ha belegondolok a konditeremben  is bontogatom a szociális személyiséget, de nyilván oda
gyúrni járok és talán erre koncentrálok. Ez viszont most már tudatosan másképp lesz,
amint elmúlik a zúzódás, amit az edzéssel sikerül összeszednem.  Cheesy

Ha van agy személyiséged az nem időleges, az Te vagy. Hogy mikor indítod az meg
csak tőled függ, mivel az Te vagy. Hogy a pillanatnyi érzelmek hatására mit érzel
az nem határozza meg a Te emberi tulajdonságaidat !

Van benned intelligencia, van humor érzéked és képes vagy eldumálni idegen
emberekkel. Rip-rop tovább lépsz a "frusztrált Én nem akarok most beszélgetni"
gondolaton és már is ott a szociális személyiség, aki valójában vagy.

Tudatosan kicsit bele kell tolni a kezdést , de szerintem ez Neked
nem probléma és jön minden magától: a változás, az új kapcsolatok, a fejlődés.
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  

Copyright: Puafesztivál 2010-2011

2012-ben a Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!

Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
  • Mennyire jön át neked a videóból az, hogy müködik a tréning?
  • Pont Semennyire
  • 5 (20%)
  • -
  • Pont Kicsit 2-es
  • 6 (25%)
  • -
  • Pont Közepesen 3-as
  • 7 (29%)
  • -
  • Pont Jól 4-es
  • 2 (8%)
  • -
  • Pont Remekül átjön az egész tudás, feeling és csapat
  • 2 (8%)
  • -
  • Pont Egyéb, írok a topikba
  • 2 (8%)
  • -
  • Összes szavazó: 24
  • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Bemutatkozás - Matthew írta Stux
[Tegnap - 21:35:02]

Bemutatkozok QD_Thrawn írta qdthrawn
[2012. Május 16. Szerda, 18:17:07]

Bemutatkoznék: AntilopÚr írta nemén
[2012. Május 16. Szerda, 14:43:52]

hogyan ne szúrd el az sms game-et? írta Hank
[2012. Május 16. Szerda, 09:30:05]

Calendar
május 2012
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 [18] 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nincsenek naptári események.

* Havi top hsz.ó
Sabre Sabre
160 üzenet
Hank Hank
112 üzenet
Jimmi Jimmi
98 üzenet
tibour tibour
82 üzenet
Stux Stux
77 üzenet
Numero Numero
72 üzenet
Bandus Bandus
69 üzenet
king king
64 üzenet
konfucius
53 üzenet
bleah bleah
44 üzenet
Coolcat Coolcat
36 üzenet
Imperial Imperial
34 üzenet
rghemond
33 üzenet
Davide
32 üzenet
Moran
27 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
  • Mennyire hozott lázba ez a videó?
  • Pont Most azonnal teszek valamit az életemmel, nőkkel kapcsolatban!
  • 7 (15%)
  • -
  • Pont Lázba hozott ma, vagy holnap alkotok valamit
  • 10 (22%)
  • -
  • Pont Jó volt...
  • 15 (33%)
  • -
  • Pont Elment
  • 5 (11%)
  • -
  • Pont Nem nagyon volt számomra hatással
  • 8 (17%)
  • -
  • Összes szavazó: 44
  • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.536 másodperc alatt készült el 50 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.395s, 26q)

Google visited last this page 2012. Május 06. Vasárnap, 01:50:56