Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2020. Május 26. Kedd, 13:34:05
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2018. Április 28. Szombat, 09:34:21 #0
Jimmi

Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Lelövöm a poént:
- aki lusta
- aki leszarja a saját és mások életét
- de mégis vágyik a másik nemre, de fejlődésre lusta, trehány
- közben nem ad a másiknak semmit, vagy sokkal többet vesz el, mint ad vissza
- még az is lehet, hogy olvasott sokat a felszedésről, hogy hogyan kell azt csinálni, akár pua irodalmat

Egy fiatal nő sztorija! velvetről!


"....nem telik el úgy nap, hogy ne jutna eszembe, mekkora barom voltam, mennyi időt vesztegettem el fölöslegesen egy nagy senkiért. Végre-valahára szeretném egy kerek történetbe foglalni azt a többévnyi küszködést, amin átmentem."

Zita álnevű olvasónk-levélírónk jó hosszú bevezetőt írt történetéhez, amihez nem is szeretnénk túl sokat hozzátenni, csak figyelmeztetjük önt, hogy minket még ez a bevezető sem készített fel az alábbi sztori összes fordulatára. Minden idők egyik legemlékezetesebb olvasói levele ez itt a Randiblog Inboxban, ezúton is köszönjük Zitának, hogy végül meggondolta magát és megírta nekünk a történetet.

„Egy kisvárosban nőttem fel. Tipikus jókislány voltam: rendesen viselkedtem, rendesen tanultam, illemtudó voltam, nem volt velem semmi gond, ugyanakkor nem is történt velem soha semmi érdekes vagy rendkívüli...

Iskolán kívül gyakorlatilag nem is jártam sehová, otthon belebújtam a könyveimbe, később a laptopomba, és éltem a magam egyszerű életét. Nem voltam (és mai napig sem vagyok) társasági ember, a szórakozóhelyektől pedig egyenesen lever a víz, így amikor megfogant bennem az érzés, hogy nagyon szeretnék egy társat, interneten kezdtem el ismerkedni.

Egy kezemen meg tudom számolni, hányszor ért el odáig a dolog, hogy egyáltalán személyes találkozásig eljussak bárkivel. Ezt betudtam annak, hogy nem vagyok elég izgalmas, elég titokzatos, nem használok rafinált női praktikákat, egyszóval baromi unalmas vagyok, ráadásul még naiv is.

Ugyanakkor furcsállottam, hogy miért én vagyok az egyedüli, aki nem kell senkinek. A barátnőim és távolabbi ismerőseim már túl voltak a sokadig találkozón, csókváltáson és minden máson, amit a sorrend megkövetel, de jártam már lakodalomban is, ami szimpla netes ismerkedésnek indult. Borzasztóan irigy voltam, mert nem éreztem úgy, hogy bármelyikük szebb/jobb/odaadóbb/izgalmasabb lett volna nálam, mégis, valahogy senkinek sem kellettem...

Nem adtam fel mindenesetre, és továbbra is a virtuális térben próbálkoztam. Néhány hónap elteltével megtörtént a csoda, amire vártam: találtam valakit, akivel maximálisan megértettük egymást (legalábbis én így éreztem). Ő már rengeteg csalódáson túl volt, az egész életét elmesélte a-tól cettig. Eleinte nagyon megsajnáltam, aztán én is a bizalmamba fogadtam, és minden történést megosztottam vele, a beszélgetéseink egyre sűrűsödtek. Megtaláltuk egymást iwiw-en is, és akkor ért az első döbbenethullám, mert sejtettem, hogy nálam idősebb illetőről van szó, de azt nem, hogy majdnem dupla annyi idős, mint én, aztán a másik hullám, mikor megláttam, hogy egy fél országgal messzebb lakik... Ekkorra viszont már késő volt hallgatni a józan eszemre, nagyon megszerettem őt.

Nagyon érett a személyes találkozás is, hihetetlenül vártam, hogy végre teljes valójában láthassam. Aztán jött a fejtörés, hogy ki látogasson meg kit. Én azt szerettem volna, ha ő látogat meg, mivel kettőnk közül ő volt az, aki önálló, független, és saját keresettel rendelkezett, én meg egy kiskorú kamasz voltam, akit soha nem lehetett otthonról kirobbantani, másfelől pedig csak a karácsonyi/szülinapi pénzével kalkulálhatott. Ő fordítva gondolkozott: egyrészt mivel kisebb városban élek, több az ismerős arc és a kíváncsi tekintet, és tisztában volt azzal is, hogy a szüleim nem repesnének az örömtől, ha tudomásukra jutna, hogy kiért vagyok odáig meg vissza. Ja, és én fél áron utazom, neki meg drága az útiköltség.

Végül én indultam útnak, valami nagyon átlátszó ürüggyel. Végigizgultam az utat, elképzeltem, milyen lesz az első találkozás, hogy szeretnék hozzábújni, megölelni, kizárni a külvilágot...Aztán amikor megláttam, akkor jött a még nagyobb döbbenet...Az életkor és a távolság után a méretben is jelentkezett némi többlet, legalább 30 kilóval nagyobb kiterjedésben jelent meg, mint ahogyan a képein szerepelt. (Frissen rakta ki őket, nem gondoltam, hogy minimum 5 éves képek fölött mélázok...) De már ez sem érdekelt. Tettünk egy nagy sétát a városban, rengeteget beszélgettünk, aztán elmentünk vacsorázni. Egy közeli Burger Kingbe vitt el. Nem voltak nagy elvárásaim, de azért kicsit nívón alulinak éreztem a helyet. Aztán amikor elmesélte, milyen rossz a helyzet a munkahelyén, és hogy nincs valami fényes fizetése, megint csak megsajnáltam, és nem panaszkodtam, zokszó nélkül álltam a részemet.


Egy-két hónappal később történt az újabb személyes találkozó, úgy éreztem, megbolondulok, ha nem láthatom. Kérleltem, hogy valamilyen köztes településen találkozzunk, mert oda-vissza csak az utazásom egy fél nap, és nem igazán tudunk minőségi időt eltölteni egymás társaságában... Újból felhozta, hogy nem igazán van most pénze, pedig nagyon szeretne látni. Azt sem ajánlotta fel, hogy akkor az én útiköltségemet kifizeti, de nem érdekelt. Felajánlottam, hogy állom az ő részét is félútig, csak találkozzunk. Nem kellett sokat várni a válaszra, egyből rábólintott, én meg örültem, hogy hurrá, csak mi ketten, távol mindenkitől...

Furcsa volt a találkozás, mert virtuálisan már nagyon messzire jutottunk, sorra jöttek az erotikusabb tartalmú SMS-ek is, személyesen meg olyan bénán éreztem magam, mintha mindig mindent újból kellene felépíteni. Persze bátorított, hogy „úgy” is közeledjek felé, de egy idegen településen az utca közepén nem sok romantikának volt helye. Ismét sokat beszélgettünk, összebújtunk, de hamar vége szakadt a napnak, és egyikünk ment erre, a másikunk arra. Egy lepukkant állomásról indultak a járatok, az övé 10 percen belül érkezett, az enyém akkor ment el… a következő járatig 2 órát kellett várnom. Természetesen nem várta meg velem, mert neki másnap korán kellett munkába mennie, és sűrű bocsánatkérések és pár „máris hiányzol” után felugrott a járműre. Persze, megértettem, lenyeltem ezt is.

Aztán jöttek az újabb találkozók, majd egy éven keresztül. Természetesen minden egyes alkalommal én fizettem kettőnk útiköltségét, az évek alatt összegyűlt pénzem egyre megcsappant, de nem zavart, otthon éltem, nem volt gondom semmire. Ő pedig elérte, hogy sajnáljam, és hogy meg akarjam őt menteni ettől a gonosz, kizsákmányoló világtól… Mindig hatalmasat beszélgettünk, ölelkeztünk, csókolóztunk is, kis híján le is tepert a vonaton. Komolynak éreztem a szándékait a pénztelenség ellenére (én hülye), és úgy voltam vele, hogy eleget várt, történjen meg, aminek meg kell történnie.

Az otthoniak is tudtak arról, hogy van valakim, bár nem tudták mire vélni, miért nem mutatom be nekik, mindenesetre nem mondtak se fehéret-se feketét, folytatódott a találkozgatás. Egy szűk év alatt eljutottam emberünk lakására, és ekkor jött a sokadik megdöbbenés: a lakás tele volt SZEMÉTTEL. Bokáig gázoltam a papírgalacsinokban, az ételes dobozokban, műanyag evőeszközökben. Irdatlan piszok volt a lakásban, és ilyet soha életemben nem láttam ezelőtt… De ismét nyeltem egy nagyot, ő pedig előadta, hogy nem tud takarítani, mert allergiás a porra (Huh?), és hogy amúgy is, itt fenn egyedül teljesen el van keseredve, munka után semmire nincs ideje. Újfent megsajnáltam, és kéthetente feljártam takarítani a lakását. Közben ő bőszen számítógépezett, de én mondtam neki, hogy nyugodtan pihenjen, eleget dolgozott a héten is, majd én segítek neki mindenben.


Amikor emberi életre alkalmas állapotba került a lakás, nem volt más hátra, mint összekucorodni az ágyon, és megtörtént, aminek meg kellett. Teljesen magunkon kívül voltunk mindketten, alig vártuk a hétvégéket, hogy újból megtörténjen a dolog. Közben persze voltak érdekességek, volt, hogy egy hétig nem tudtam telefonon elérni, ekkor közölte, hogy elromlott a telefonja. Szülinapjára vettem neki egy vadiújat. Amikor elvittem neki, adott egy puszit és órákon keresztül bűvölte a telefont, szinte rám sem nézett. De még mindig nem volt elég, hihetetlenül naiv voltam és hihetetlenül szerettem, a fél karomat odaadtam volna érte, mindenki hibás volt az elbaszott dolgaiért, csak ő nem, és ezt szentül elhitette velem.

Másfél év után elköltöztem hazulról, és hozzá költöztem. Ekkor tisztult ki igazán a fejem. Hajnalokig a számítógép előtt ült, chatelgetett, játszott, aztán pár óra alvás után felkelt reggel, újból le a gép elé, és rendszeresen elkésett a munkából. Persze mindig a busztársaság volt a hibás, amiért elkésett. Számtalanszor be sem ment dolgozni, mert „rosszul volt”, de fel sem hívta a főnökét, csak sunyiban átküldött neki egy SMS-t és kikapcsolta a telefonját. Képezni sem akarta magát, úgy összességében elvolt magának. Velem sem foglalkozott, nem volt több lelkizés, több mélyenszántó beszélgetés, és testiség sem nagyon.

Egyszer, amikor elment munkába, felszabadultam a számítógépére. A létező ÖSSZES nőnemű ismerősétől meztelen képekért kuncsorgott (mint hogy anno tőlem is, amikor már bizalmasabb viszonyba kerültünk), félreérthetetlen utalásokat tett feléjük, miközben én lestem minden kívánságát, és rám sem nézett miután úgy érezte, megszerzett. Több száz képből álló galériát találtam a gépén, amin a hölgyismerősei szerepelnek meztelenül, és nem is mindet a hölgyek küldték át neki… Egyszerűen undorító volt.

Fel lehet-e abból állni, ha az embert otthagyják és teljesen egyedül marad? Olvasónk elmeséli, hogyan szállt szembe a magánnyal.

Szedtem a sátorfámat, és kiléptem az életéből. Fura volt, hogy sírt, aztán gondoltam magamban, hogy a pénzemet siratta. Siratta, hogy nem lesz, aki tovább hizlalja, aki telefont vesz neki, aki mindent kifizet helyette. Nekem egy fillérem sem maradt a hosszú évekig félrerakott pénzemből, ő meg röhögött a markába, hogy palira tudott venni ennyi időn keresztül egy naiv kislányt.

Olvasónk saját édesanyja életében sejtett meg valamit. Nem büszke arra, hogy hogyan, de bebizonyította, hogy jól sejtette.

Sajnos ezzel nem ért véget a kálvária. Mint utólag kiderült, keylogger programot rakott a telefonomra, és minden beszélgetésemet figyelte, annak ellenére, hogy rá sem néztem más férfira, amíg vele voltam. Miután újra képessé váltam randizni, és találtam egy nagyon aranyos fiút, folyamatosan kapta a zsaroló e-maileket a meztelen képeimmel. Követelte, hogy fizessen x-százezer forintot, és nem kerülnek nyilvánosságra a fotóim. Feljelentést nem tettünk, semmilyen bizonyíték nem állt rendelkezésünkre. Kamu IP címről, kamu e-mailcímről írogatott, én meg minden létező emléktől megszabadultam, ami rá emlékeztetett. Így teljesen eltűntem a virtuális térből egy jó időre. A képekkel kapcsolatban nem volt szégyenérzetem, fiatal voltam, naiv és hülye, az internet pedig tele van meztelen nők képeivel, úgy voltam, hogy még ha el is küldi valakinek, nem tud meghatni. Nem éltem pezsgő társasági életet, nem volt olyan személy, akinek ne tudtam volna szemébe nézni emiatt. Másrészt ismertem már ennyire, hogy túl kicsinyes ahhoz, hogy csakúgy közkinccsé tegye a képeimet...

Ezután csöndben eltelt egy év, a keylogger továbbra is ott volt a telefonomon, és erre a következő incidens után jöttünk rá. Éppen hazafelé tartottam, és a fiúnak, akivel kezdett kialakulni a kapcsolatunk, megírtam, melyik járattal érkezem, hogy elém tudjon jönni. Elég korán indultam, a kocsi, amiben ültem, szinte teljesen üres volt. Aztán az egyik megállónál pont velem szemben ült le egy férfi. Nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Aztán egyszer csak megszólított, és előadta világra szóló kalandjait. Nagyon szórakoztató volt, sejtelmem sem volt róla, hogy mi (pontosabban ki) informálta, hogy ezen a járaton leszek, és hogy hogyan kell velem kommunikálni, hogyan férkőzzön a bizalmamba. Az út végén e-mail címet cseréltünk, és kéthetente érkezett tőle egy levél. Semmi olyan dologról nem írt, ami személyesebb lett volna, szórakoztatónak is találtam, megválaszoltam a leveleit.

Persze nem kellett sokat várni, nem sokkal később már érkeztek a kétértelmű üzenetek, találkozót kért, és monitorozta, meddig vagyok hajlandó elmenni. Belementem a játékba, hitegettem, hizlaltam az egóját... Nem is kellett sokat várni, ismét jött egy levél kamu IP címről, kamu e-mail címről a fiúm „postaládájába” screenshotokkal és beszélgetésfoszlányokkal (olyanokkal is, amiket nem én írtam), hogy megint átvert engem, és hogy nagyon meg fog dugni ez az illető, és ha-ha-ha, hogy beleszart a lecsónkba és ez őt örömmel tölti el.

Az akkori fiúm (aki azóta a vőlegényem) megtalálta a keyloggert, és letörölte a telefonomról. A beavatott férfi még próbálkozott párszor, mindenféle szerelmes üzenetekkel bombázott, éves szinten üzent nekem, jelenleg körülbelül 6 különböző profilja van felvéve a tiltólistámra, és együtt röhögünk rajta.

Arra viszont a mai napig nem sikerült rájönnöm, milyen indíttatásból lesz valaki kicsinyes pszichopatává, miért akar valaki mindenáron manipulálni, tönkretenni másokat ahelyett, hogy azon igyekezne, hogy önmagát fejlessze, rendbe tegye az életét. Én elbuktam az életben, majd leporoltam magam, és mentem tovább. De ezek az emberek, úgy érzem, örökre a múltban ragadtak.""Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2018. Április 28. Szombat, 12:50:47 #1
Robi95

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Nagyon tetszik az írás, bár nem azért, mert megtörtént esetet ábrázol, hanem inkább azért, mert számtalan dolgot tanulhatunk belőle Smiley

De teljes szívemből tudom sajnálni a történetben szereplő lányt, hogy ilyet kellett átélnie. De a naivitás már csak ilyen sajnos.

Sajnos meg elég sok ilyen van manapság is.
Sajnálom is ezektől az emberektől a nőket, férfiakat.

Tegnap is egyik ismerősöm, vagyis az egyik barátnőm volt barátnője, ki 17 évesen terhes lett, kirúgták az iskolából és a barátja a drogok miatt a börtönbe került, míg ő maga akt fotókkal pakolta teli az internetet és hisztiket rendezett a környéken, közzétett egy facebook posztot, amiben a ideális pasit részletezik.

Én meg csak sajnálkozom, hogy mégis hogyan várhat el egy minden téren értéktelen nő egy igazán értékes pasit magának.
Ő elvárja, hogy a férfinak legyen pénze, jövedelme, hogy haladjon valamerre az életben. Elvárja a lakást és az autót is, meg minden mást, míg ő semmit sem tud felmutatni.

Ebben a helyzetben is valami hasonló dolog adott, csak most egy férfinél.
És sajnos vannak ilyenek itt is a fórumon bőven... és sajnos lesznek is.

Mindig lesz olyan emberke, ki bort iszik és vizet prédikál, vagy ki sokkal jobbnak mutatja magát mint amilyen valójában.
Én csak sajnálni tudom ezektől az emberektől a társadalmat, de mivel változtatni nem igazán tudok ezen, egyszerűen csak annyit tehetem, hogy az életemben szereplő embereket, köztük nőket is a lehető legboldogabbá teszem. Smiley


One hundred ways for a better life

it's a not pick up women, it's a building life.
Nem elérhető  
Read 2018. Április 28. Szombat, 13:29:07 #2
Sabre

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Magam is ámulok, hogy egyes embereknek micsoda szerencséjük van, hogy ennyi hiba után ilyen sokáig kitartott mellette a csaj. Másik oldalról amellett, hogy Zita nagyon akart valakit, eltudom képzelni, hogy esetleg nem is egy top modell, és nyilván tudta, hogy nehezen találna magának mást. Leginkább csak erre tudok gondolni.

Mert nekem az a tapasztalatom, hogy ennyi hibának már az első 3-5%nál úgy faképnél hagyták volna a csajok mint annak a rendje. Sőt, lehet hogy a találkozóig sem jutnak el.

Azt már totál nem kommentálnám, hogy ott lakik a csaj testiség semmi, csak gépezik a csávó, meg más csajok mesztelen képeit gyűjti. Pontosabban ez részemről megint azt támasztja alá, hogy Zita valószínűleg nem épp egy kincsescica (jó HB). Hiszen melyik férfi nem élt volna a lehetőséggel különben?

A történet a végére nagyon eldurvult, bár ez tette igazán érdekessé.

Érdekes volt nagyon, köszönet Zitának és Jimminek is a megosztásért.
"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2018. Április 28. Szombat, 13:57:54 #3
Pityler

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Nehéz elhinni a sztorit, de mindenesetre simán filmet lehetne belőle forgatni. Smiley

Valószínűleg tényleg nem túl jó nő lehet a főhősnőnk, de ez akkor se sok mindent magyaráz, a csávó beteg. A pszichopaták általában jók karrierépítésben, szóval valami más baja van, nem vagyok pszichiáter, nem tudom, mi lehet.
Nem elérhető  
Read 2018. Április 28. Szombat, 15:46:51 #4
Jimmi

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Szerintem pedig jónő. Nem biztos, hogy a legjobbak közül van, de simán ilyen van.

Van most a csapatomban egy álomszép trénerlány, aki színésznő is. Mégis Tinderen jön össze csávókkal. Smiley Kettővel eddig, amiről tudok.

Illetve a tavalyi 9-ik siófoki puafesztiválon egy srác felszedte, bár az nem tartott sokáig (kb. 3 hónap).

Az, hogy valaki jó nő, jó hb, az még nem jelenti azt, hogy nincs párkeresési problémája.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2018. Április 28. Szombat, 16:52:23 #5
Sabre

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Szerintem pedig jónő. Nem biztos, hogy a legjobbak közül van, de simán ilyen van.

Van most a csapatomban egy álomszép trénerlány, aki színésznő is. Mégis Tinderen jön össze csávókkal. Smiley Kettővel eddig, amiről tudok.

Illetve a tavalyi 9-ik siófoki puafesztiválon egy srác felszedte, bár az nem tartott sokáig (kb. 3 hónap).

Az, hogy valaki jó nő, jó hb, az még nem jelenti azt, hogy nincs párkeresési problémája.

Nem amiatt gondolom, hogy nem jónő (szerintem átlag alatti lehet, nagyon maximum átlagos, de akkor nagyon alacsony önbizalommal, de inkább átlag alatti) mert neten keres társat. Ebben nincs semmi (rossz).

Hanem a dolgok hibatűrése miatt :
1. Már eleve az a nők hatalmas százalékánál kiveri a biztosítékot, ha kiderül h a pasi kétszer annyi idős (jó, van akinek bejön).
2. Van rajta 30kg plusz. Ez is lemorzsolja a nők nagy százalékát, az előző és a következő ponttal kombinálva ténylegmaximum 1% marad meg.
3. Az ország másik vége. Volt több távkapcsolatom, még egy átlagos csaj sem csinálja sokáig, pláne ha neki kell utazni, az annál jobbak meg végképp nem
4. szex előtt kitakarít. Nem riasztja meg a DLV lakás. Aztán még oda is költözik. Utána elnézi neki, hogy már szex sem nagyon van

Egy átlagos nő ezeket nem nézné el, már csak azért sem, mert van közelebb, korban hozzáilőbb, MÁSIK LEHETŐSÉG.
Egy átlagos nőt azért időnként megkörnyékeznek, a suliban/munkahelyen, szórakozóhelyen (jó ő ilyen helyre nem járt), könyvtárban, itt-ott fűzögetnek. Van több lehetőségük, több szál.
Talán esetleg csak akkor nem, ha nagyon kicsi faluban lakik, távol(abb) nagyobb városoktól, bár középiskolától jóeséllyel akkor is elkerül valami nagyobb városba.

Szerintem azért kötött ennyi kompromisszumot mert más udvarlója nem akadt. Nem volt senki aki konkurálhatott volna ezzel az illetővel.

Sőt a 3-4-es pont kifejezetten olyan dolgok, amiket egy nő akkor tesz meg amikor needy, és akkor needy, mikor az adott illető a legjobb választás/lehetőség a helyzetébe. Márpedig ha ez volt a legjobb választás akokr nem sok / színvonalas udvarlója lehetett.


Volt egy lány az életemben (még jóval a PUA előtt), akitől már elég hamar elhatároztam h nem akarok semmit maximum valami egyéjszakás kalanbdot, mégis sokáig mellette voltam, konkrétan azért mert nem volt egyszerűen senki más nem volt esélyes, hogy bármit is összehozok vele, és úgy voltam vele, hogy akkor legalább ez legyen, mert a semmitől még ez is több valamivel...


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2018. Április 29. Vasárnap, 01:16:35 #6
Krisz007

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

srácok, ezeket az újságíró írja, csak szólok. kevés gázabb férfigyülőlő blog van mint a velvet randiblogja.
több női narcisztikus pszichopata van egyébként, mint férfi. csak a mainstream narrativa elnyomja a férfi jogos panaszkodását.

ezek a velvetes sztorik a kihasznált nőkről komolyan... ahogy Roosh V mondja. Egy nő ma nem tud hibázni.

na jó, Amerikában. de nálunk is mindenképp igaz, hogyha egy fokkal szebb az ördögnél, akkor olyan elképesztő mennyiségű megkeresést kap instán faszen mhelyen a sok béta balfasztól, jaj szia mikor jössz ebédelni, jaj szia mikor jössz kávézni stb, ami az egóját gyakorlatilag az egekbe pumpálja. a mentalitását pedig mérgezi. egyfolytában pittyeg az ájfónja és 10-20 faszit simán talonban tart még egy 7-es is.

ezek a sztorik inkább sérült nőkkel fordulhatnak elő, v aki gyerekkorában kapott egy sokkhatást és az ilyen kihasználó szociopatákra kattan, minél bunkóbb annál jobban. de ez 5%, a többre a fenti igaz. a velvet meg a szorijai komolyan... nevetséges.

olvassátok inkább a Sorozatrandizót, az sokkal jobb, igazabb, valódi. rengeteg hasznos red pill infóval, Wolf elég jól nyomja. pedig inkább naturál.
Nem elérhető  
Read 2018. Április 29. Vasárnap, 13:12:16 #7
Pityler

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Számomra a sztori tényleg nem is a fickó miatt hihetetlen, mert nagyon könnyen el tudom képzelni, hogy ilyen létezik, hanem amiatt, hogy a nő ezeket a külön-külön is óriási hibákat, hazugságokat eltűrte, elnézte. Saját meg környezetem ismerkedési tapasztalatait figyelembe véve meg aztán különösen. És azt még meg sem említette Sabre, hogy mindenért a nő fizetett, ami szintén már önmagában kizáró ok, akárcsak bármelyik másik "hiba" a felsorolásban. Hajlok rá, hogy Krisznek van igaza, azt leszámítva, hogy itt igenis teljes mértékben a nő hibázott, és ezt szerintem valamelyest be is ismeri.

Egyébként meg igen, átlagos meg a fölötti nőknek napi szinten tucatnyian írogatnak, bókolgatnak. Kizárt dolog, hogy ez a fickó volt az egyetlen választási lehetősége. Valahogy borzasztóan sántít ez a sztori. Smiley
Nem elérhető  
Read 2018. Április 29. Vasárnap, 17:08:50 #8
Robi95

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Szerintem amúgy nem feltétlenül sántít sztori, illetve nem is feltétlenül pszichopata az illető.

Ha azt nézzük, akkor átlagosan pszichopatáknak azokat a személyeket nevezzük, akik örökletes úton lettek pszichopatává, míg szociopaták azok a személyek, kik a külső behatásoknak köszönhetően viselkednek úgy, ahogy. Körülbelül az emberek 1-5% rendelkezik pszichopata jellemzőkkel, amik a magas karizma mellett, az empátia hiányát, a manipulatív viselkedést, illetve más dolgokat jelentenek.

Ám itt, mivel folyamatosan számítógépezett az illető, nem hinném, hogy egy pszichopatával van dolgunk, hanem inkább egy igénytelen, semmirekellő és lusta számítógépes kockával.

Ebből adódóan nem feltétlenül pszichopata az illető, ám persze könnyen lehet, ha tévedek.

A történetből az is kivehető, hogy az eseményeknél a lány rendkívül fiatal és naiv, kamaszkorú.
Ebből adódóan könnyebben is befolyásolható, illetve, ahogyan ő is leírja, választási lehetősége az elején nem igazán volt.

Most ha azt nézzük, akkor simán elképzelhető, hogy a két agyfélteke közötti konfliktus miatt maradt ennyit a férfi mellett.

Mivel mindenkinek alapvető igénye az, hogy fontosnak érezze magát, szerintem simán elképzelhető az is, hogy, mivel a történetben említett nő nem rendelkezett választási lehetőséggel, egyszerűen olyannyira akart kapaszkodni ebbe az egyetlen egy szálba, hogy mindent elnézett a másik félnek.

Ám az is lehet, hogy a férfi viselkedése valamilyen szinten vonzalmat keltett a nőben, minek következtében, ha tudatosan tudta is, hogy ez nem helyénvaló és hogy ez egy értéktelen férfi, mégis vonzónak tartotta a viselkedése miatt, vagy valami másnak köszönhetően.

Ezt nagyon sok minden befolyásolhatja, ám abban én is mindenképp egyetértek, hogy a nő is ugyanúgy hibás volt, mint a férfi.
Hisz egy nő, aki valamilyen szinten ad magára, vagyis már egy átlagos nő, nem feltétlenül nézi el ezen jeleket. Sőt, egy átlagos és értékes nő nem is fog társkeresőn ismerkedni, ahogyan egy normális férfi sem Smiley De ez más tészta.

Itt, ha mondjuk az Occam borotvája alapján vizsgáljuk meg a történteket, szerintem simán kimondható, hogy a legegyszerűbb megoldás a helyénvaló.

A történet szerintem nem kamu, hanem igaz, ám itt nem csak a férfi a hibás, hanem a nő is.
De mindegy, mindenki saját maga hozza meg a döntéseket.
Remélem tanult belőle. A férfi meg, a társaival együtt, kik hasonló cipőben járnak, vessenek magukra :


One hundred ways for a better life

it's a not pick up women, it's a building life.
Nem elérhető  
Read 2018. Április 29. Vasárnap, 21:17:12 #9
Pityler

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Attól még, hogy a hölgy érzelmi okokból cselekedett, szerintem ugyanúgy hibás, ez szerintem nem mentesíti a felelősség alól, sőt ...

Nyilván az hogy egy lusta és igénytelen kocka volt a fickó, az nem kérdés, ilyenből nagyon sok van, de van itt azért egy pár egyéb dolog is, amiből arra lehet következtetni, hogy mindenképpen beteg a pali. Például a keylogger meg a nőktől való meztelen képek kunyerálása. Mintha nem lehetne végtelen mennyiségű ilyen képet fellelni a neten. Itt nem a meztelen kép volt a lényeg. Ő kifejezetten ezt élvezte, hogy annak ellenére, hogy valójában egy nulla minden szempontból, mégis képes valamilyen szinten manipulálni embereket, rájuk kényszeríteni az akaratát, hatalmat gyakorolni felettük. Ilyen vágyai kizárólag betegelméjűeknek vannak. Már a kezdetek kezdetétől ez volt a célja ezzel a lánnyal is, mondjuk a lány is nagyon hülye volt, hogy ez összejött, de ez az alak nyilván elég ügyesen manipulálta. Ráadásul közvetve még 1 év múlva is beférkőzött az életükbe, aminek már a világon semmi értelme nem volt, szintén csak az, hogy a beteges hajlamait kiélje, hatalmat gyakoroljon.

Mondom, nem feltétlenül pszichopata és nem is szociopata, még sok ilyen betegség van. Nyilván őt is valami kisgyerekkori sérülés vagy trauma érte, ami miatt ilyen lett.
Nem elérhető  
Read 2018. Április 29. Vasárnap, 23:50:36 #10
Sabre

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

hogyha egy fokkal szebb az ördögnél, akkor olyan elképesztő mennyiségű megkeresést kap instán faszen mhelyen a sok béta balfasztól, jaj szia mikor jössz ebédelni, jaj szia mikor jössz kávézni stb, ami az egóját gyakorlatilag az egekbe pumpálja. a mentalitását pedig mérgezi. egyfolytában pittyeg az ájfónja és 10-20 faszit simán talonban tart még egy 7-es is.

Pontosan ezért írtam azt, hogy Zita nem lehet valami jó csaj. Mert (főleg manapság amikor egy átlagos lányt is rengeteg távolabbi pasi tud elérni facebook/instagram miatt) akkor elnéz valakinek ilyeneket, akkor ennek a lánynak nagyon nem volt ám választéka.


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2018. Április 30. Hétfő, 20:22:08 #11
Jimmi

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Sabre: Nem tudhatjuk hogy néz ki. A lényeg, hogy nagyon sok évvel ezelőtt sokkal kevesebb volt az önbecsülésem, ma sokkal több. Ugyanúgy nézek ki, sőt: el vagyok hízva jobban. Smiley De amikor az volt, akkor sokkal jobban függtem én is egy nőtől! Majdnem úgy, ahogy a csaj. Ne mondd már, hogy nem ismersz ilyen srácot, aki így needy?!


A nőn az látszik, hogy alacsony az önbecsülése fiatalon. Ma már jobban átlátja a dolgokat. Ha igaz, hogy a sztori eredeti.

Többiek:

Méghogy nem igaz a sztori?

Tegyük fel nem.

Én majdnem ilyen lettem 23-24 éves koromra.... Egyben különböztem akkor: ambicíó dúlt bennem, és nem hagytam, hogy legyen főnököm. Ő ( a srác) hagyta ezt. És inkább gépezett, mintsem igazat mondott volna a főnökének!

A takarításról jutott eszembe!

Amikor sokat netrandiztam, akkor volt egy igazán bájos lány, aki nagyon kedvelt engem, fel is hívott számítógépet szerelni magához. Ami retek, és rendetlenség ott volt! Smiley El is ment a kedvem a továbbiakhoz. Pedig nagyon jó csaj volt! Egy rövidebb kapcsolatot nyomhattam volna vele, de csak azután évben ismertem meg a pua-t. Smiley


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2018. Május 02. Szerda, 22:03:36 #12
J.D.

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Idézet
...Ő kifejezetten ezt élvezte, hogy annak ellenére, hogy valójában egy nulla minden szempontból, mégis képes valamilyen szinten manipulálni embereket, rájuk kényszeríteni az akaratát, hatalmat gyakorolni felettük. Ilyen vágyai kizárólag betegelméjűeknek vannak...

Mindenkinek vannak ilyen vágyai, uralkodni, dugni, manipulálni, ölni, mindent magunkénak tudni egy világban ahol semmi sem a miénk. Haltamat akarunk szerezni erőszakkal. Legalábbis az egónk.
Csak nem mindegy hogy kezeljük állati énünket.

Ez az ember nem szerencsés, épp ellenkezőleg, egy szerencsétlen nyomorult. A csaj élt vele egy ideig, viszont a csávónak örökre magával kell élnie. Nárcisztikus fasznak lenni egy életen át tartó szenvedés. Néhány nő számára az elején vonzó lehet egy ilyen férfi, de az álarc mögött mocsok van.

Hogy hogyan lesz egy férfiből kicsinyes pszichopata?
Azt hiszem ha a szíve helyett az egóját követi és helyezi előtérbe.

Érdemes leszűrni a tanulságot, hogy emberek legyünk minden körülmények között és ne állatok. A nagyságunkat helyezzük előtérbe és ne kicsinyességünk uraljon minket.
Nem elérhető  
Read 2018. Május 03. Csütörtök, 11:27:07 #13
Sabre

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Sabre: Nem tudhatjuk hogy néz ki. A lényeg, hogy nagyon sok évvel ezelőtt sokkal kevesebb volt az önbecsülésem, ma sokkal több. Ugyanúgy nézek ki, sőt: el vagyok hízva jobban. Smiley De amikor az volt, akkor sokkal jobban függtem én is egy nőtől! Majdnem úgy, ahogy a csaj. Ne mondd már, hogy nem ismersz ilyen srácot, aki így needy?!


A nőn az látszik, hogy alacsony az önbecsülése fiatalon. Ma már jobban átlátja a dolgokat. Ha igaz, hogy a sztori eredeti.

Többiek:

Méghogy nem igaz a sztori?

Tegyük fel nem.

 Egyben különböztem akkor: ambicíó dúlt bennem, és nem hagytam, hogy legyen főnököm. Ő ( a srác) hagyta ezt. És inkább gépezett, mintsem igazat mondott volna a főnökének!

Abban igazad van Jimmi, hogy fiatalon alacsony az önbecsülésük (13-15 éves korban főleg) hiszen az első barátnőm is HB8 körül volt legalább és belülről egy 4-esnek hitte magát maximum (mindehhez volt kemény 15 éves).
Ha Zitát ilyen fiatalnak vesszük (amit azért kétlek, hogy a szülők 16 év alatt megengednék, hogy összeköltözzön bárkivel, pláne az ország túlvégére) akkor helytálló  lehet az elméleted. Én Zitát (nbem írta le pontosan csak utaélt rá) végig olyan 16-18nak kezelem a történetben.

Egyébként tartom magamat, hogy Zita amúgy átlag alatti csaj lehet külsőre. Esetleg egy isten háta mögötti zsákfalu lakója, ahol korabeli srácok nem is nagyon vannak, vagy ha igen, béta mind. A lényeg, hogy NINCS VÁLASZTÁSI LEHETŐSÉGE ilyen vagy olyan okból.


Ebben a ne legyen főnököd dologban hasonlítunk egymásra Wink


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2018. Május 10. Csütörtök, 00:09:00 #14
Krisz007

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Sabre: Nem tudhatjuk hogy néz ki. A lényeg, hogy nagyon sok évvel ezelőtt sokkal kevesebb volt az önbecsülésem, ma sokkal több. Ugyanúgy nézek ki, sőt: el vagyok hízva jobban. Smiley De amikor az volt, akkor sokkal jobban függtem én is egy nőtől! Majdnem úgy, ahogy a csaj. Ne mondd már, hogy nem ismersz ilyen srácot, aki így needy?!

needység, vonzodás, érzelmek, függés, teljesen mást jelent egy nőnél mint férfinél (a la Rollo)

miért számít hogy hogy nézel ki?
max annyiban hogy ezért is tartanak hitelesnek.
de egy férfinél sokkal inkább a befolyás, fellépés, kisugárzás számit
vagy ennek sejtetése
meg a pénz - de csak annyiban h így tud saját törvényei szerint élni, amivel szintén bevonzza a nőt.
Nem elérhető  
Read 2018. Május 10. Csütörtök, 00:15:46 #15
Krisz007

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

hogyha egy fokkal szebb az ördögnél, akkor olyan elképesztő mennyiségű megkeresést kap instán faszen mhelyen a sok béta balfasztól, jaj szia mikor jössz ebédelni, jaj szia mikor jössz kávézni stb, ami az egóját gyakorlatilag az egekbe pumpálja. a mentalitását pedig mérgezi. egyfolytában pittyeg az ájfónja és 10-20 faszit simán talonban tart még egy 7-es is.

Pontosan ezért írtam azt, hogy Zita nem lehet valami jó csaj. Mert (főleg manapság amikor egy átlagos lányt is rengeteg távolabbi pasi tud elérni facebook/instagram miatt) akkor elnéz valakinek ilyeneket, akkor ennek a lánynak nagyon nem volt ám választéka.

egyetértek!
de egyébként sajnálom, ha megtörtént. nekem inkább a cikk és a rovat hangvételével van problémám, mintha ez bármilyen szinten általános lenne, vagy manapság égető probléma lenne.
és jaj szemét férfiak
holott ezek a sztorik általában fordítva történnek 99%-ban
valódi romantikus érzelmeket is inkább férfiak élnek meg, a nőknél manapság az érzelem a hipergámiájukból ered.

azt meg ugye elhallgatják h ez a sztori 7-es nőtől felfelé lehetetlen. Tongue
Nem elérhető  
Read 2018. Május 11. Péntek, 01:08:56 #16
Pityler

Re:Hogyan lesz egy férfi kicsinyes pszichopatává?

Mondjuk én talán inkább pont az erényének tartom az irománynak, hogy egyáltalán nem általánosít, hanem azt sugallja, hogy ez egy kirívó eset volt és lényegében ő is nagyon hülye volt, hogy a millió egyre súlyosabb jel ellenére is ragaszkodott ehhez a palihoz. Szóval én nem érzem, hogy azt sugallná, hogy ez egy általános dolog lenne és égető probléma lenne.

A többivel nagyrészt egyetértek. Smiley Bár a 99% talán túlzás.
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (5%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 7 (17%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 11 (27%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 11 (27%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 6 (15%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 0 (0%)
 • -
 • Összes szavazó: 40
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2020. Május 14. Csütörtök, 23:13:06]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta Sabre
[2020. Április 28. Kedd, 12:24:49]Calendar
május 2020
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 [26] 27 28 29 30
31


* Havi top hsz.ó
Jimmi Jimmi
6 üzenet
Sabre Sabre
6 üzenet
rboy81
1 üzenet
gabesz939
1 üzenet
Fenrir Fenrir
1 üzenet
Tapirusz Tapirusz
1 üzenet
SWEETBOY
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Nagyságrendileg hány idegen lányt nyitottál amióta gamelsz?
 • Pont 1-20
 • 52 (40%)
 • -
 • Pont 20-100
 • 29 (22%)
 • -
 • Pont 100-500
 • 19 (14%)
 • -
 • Pont 500-1000
 • 5 (3%)
 • -
 • Pont 1000 felett
 • 3 (2%)
 • -
 • Pont még nem mertem nyitni
 • 20 (15%)
 • -
 • Összes szavazó: 127
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 8.394 másodperc alatt készült el 53 lekéréssel. (Pretty URLs adds 6.941s, 27q)

Google visited last this page Tegnap - 14:20:04