Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ferfikom/public_html/puafestival.com/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ferfikom/public_html/puafestival.com/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ferfikom/public_html/puafestival.com/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ferfikom/public_html/puafestival.com/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3

Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /home/ferfikom/public_html/puafestival.com/forum/Sources/Load.php(225) : runtime-created function on line 3
 Csernus Imre - A Fájdalom Arcai
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2019. November 13. Szerda, 03:43:05
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2014. Október 06. Hétfő, 18:59:58 #0
L. Angelov

Csernus Imre - A Fájdalom Arcai

Az egyik célom volt, hogy minden Csernus könyvet kiolvassak. Sőt nem értem be ennyivel.  További cél volt, hogy mindegyiknél ki jegyzeteljem a fontos részeket. Így csak ezeket kell átfutnom, ha újra szeretném olvasni az egyiket.

Nos végeztem minden könyvel. Úgy döntöttem, hogy mindegyiknél az érdemi részeket berakom a fórumra is. Már csak ezekből az összeollózott gondolatokból is sokat lehet tanulni. Biztos vagyok benne, hogy lesz olyan akinek hasznos lesz. Ha az olvasottak hatására, csak egy ember azt mondja, hogy holnapról beletesz mindent az életébe, és megtesz mindent , hogy szembe nézzen a félelmeivel, és növelje az önbizalmát. Már megérte.
 
A Fájdalom Arcai

Belső béke: Mosolygós  emberré válok,és szeretem önmagam.

Önmagamra mosolyogni számomra azt jelenti, hogyha most meghalok, jó szájízzel halok meg, mert kiteljesedett életet éltem. Ez az igazi mosoly ! Ami csak akkor jön szívből, ha a félelmeimmel vívott csatában én győzök. Hiszen aki fél, az valójában a meghittséget, a kiteljesedett, békés, bensőséges kapcsolatot sem önmagával, sem az aktuális partnerével nem fogja merni/tudni megélni.

Önbizalom : Csak úgy lehet szerezni ha tudatosan ugrom bele azokba a megmérettetésekbe,amelyektől félek, és amelyek még újat jelentenek számomra, legyen szó akár emocionális, akár racionális konfliktusról.

Az önbizalomért nap mint nap meg kell dolgozni,mert hiába ettem tegnap, ha ma nem eszem,éhes maradok.

Az ember a mindennapjai során rengeteg olyan helyzettel kerül szembe, amelyben megijedhet. De valódi sikerélményt mindig csak egy új dolog adhat, egy új megmérettetés. Nagy megmérettetésből pedig nagy sikerélmény fakadhat, hiszel ezzel bebizonyíthatom magamnak,h beletettem mindent amit csak tudok. És ez kisugárzást ad, és mégis félünk,félünk az újtól.

Visszafogott, szótlan, iszonyú sok félelemmel, önbizalomhiánnyal. Ha ezeknek egy részét meglátom a másikban, vajon feltudok rá nézni? Képes leszek őt tisztelni? Megbecsülni?  Nem!

Bármi is legyen az utamon a soron következő állomás, annak pozitív és negatív töltetével, örömével és fájdalmával egyaránt jól megfogok tudni birkózni.

Harag :
Csak látszólag irányul a másikra, valójában a saját gyávaságukra haragszanak. Hogy mit keresnek még mindig ebben a helyzetben ? Hogy miért vannak még mindig ebben a kapcsolatban ?

Amikor tutira megy valaki, akkor kimarad az életéből egy sor megmérettetés, és az ezekkel járó izgalom. Belevágni valamibe úgy, hogy nem tudom mi lesz belőle? Ez az a pillanat amikor szabadon tudnak dönteni. És ezzel köszönt önökre a függetlenségük napja. Amikor szabadon eldöntik, hogy lépnek. Ez mindig csak egy lépéssel kezdődik, soha nem többel. És abban a pillanatban ugyanis megérzik, hogy önök képesek bármire. Bármire. És amikor ezt megérzik, akkor elfognak kezdeni mosolyogni.
Ha nincs mosoly, akkor miről szól az élet?A görcsölésről? Arról, hogy összehúz a félelem?


Tudom, hogy milyen jó érzés, amikor este mosom a fogam, belenézek a tükörbe, és tudom, hogy milyen jó napom volt. Hogy meghaltam a mai napon. Hogy amikor hazaérek és átölelem az asszonyt, akkor abba halok bele. Rengeteg ember el sem tudja képzelni, hogy az élet milyen törékeny. Éppen ezért én úgy élek, hogy szívvel - lélekkel beleteszek mindent, amit tudok. 

Megszerezhetem azt a kisugárzást ami a hallatlan önbizalomból származik. Ezt mindig csak úgy lehet elérni, hogy tudatosan olyan megmérettetésbe ugrok bele, amitől félek. Mert amitől félek az ismeretlen. Csak azt tudom, hogy nagyon jó is lehet belőle és nagyon fájdalmas is. De egyik sem riaszt vissza, belemerek ugrani. Hiszen nem az a lényeg, hogy nagyon jó vagy nagyon rossz lesz, hanem az a lényeg, hogy a végén eltudjak számolni önmagammal. Hogy a mai napon megtettem mindent amit tudtam, ami rajtam múlott. Ezt hívják úgy: mertem élni.

A jó hírem viszont az, hogy megfogunk halni. Ez azért jó hír, mert aki ezt megérti és elfogadja, az megkérdezheti önmagától, hogy valóban beletesz-e mindent a saját életébe, és mosolygósan tudja-e lezárni az adott napot.

Hiába értem el mindazt,amit tegnapig elértem – az már a múlté, ha ma nem teszek bele mindent, amit tudok.

A legnagyobb önbizalmat úgy lehet elérni, hogy tudatosan ugrom bele olyan kihívásokba, amelyektől félek.


Számomra az az ember a csicska, akinek, mondjuk így, az élet összes területét tekintve tíz egység képessége van, de ebből mindössze egyet vagy kettőt használ, a maradék nyolcat pedig eltékozolja, elhanyagolja, lustálkodik, téblábol, kifogásokat keres.

Mindig az ember bensőjében zajló háború eredményezi a háborút a másikkal.

Én úgy szeretnék élni, hogy amikor eljön az órám, mosolyogva tudjak meghalni, mert megtettem mindent, amit tehettem, és mertem felnőni.

Nem rohanok, nem görcsölök, és egy idő múlva megfogom látni azt, aki hasonló vonásokkal rendelkezik, mint én, és akkor azt a valakit halálunkig lehet tisztelni. És halálig fellehet rá nézni.

A gyávaság azonban újra meg újra felfogja ütni a fejét, nem lehet végleg megoldani. Mert holnap újra szembesül magával az ember. És holnapután megint. És újra és újra megmérettetik.

Én azért szoktam mondani, hogy szép a világ, mert nap mint nap dönthetünk. Kezünkben van az életünk, érzelmi szempontból és racionális szempontból is.

Figyeljék meg, hogy az az ember, aki szívvel-lélekkel teszi a dolgát, és mer élni nap mint nap, az tud mosolyogni. A többiek nem.

Nyugalom. Béke. Mosoly. Büszkeség. Tartás. Gerinc. Ezt fogja elérni az, aki meri megmérettetni önmagát.

Amikor az ismeretlenbe ugrom bele, akkor nem tudom, hogy ami következik, az jó lesz, vagy rossz, egyet azonban biztosan tudok : hogy mind a jóval, mind a fájdalommal hajlandó leszek szembenézni. Akár pozitív, akár negatív élményben lesz részem, mind a kettővel elboldogulok, mert önmagamban elfogadtam a jót és a rosszat is. A sikereket és a kudarcokat is feltudom dolgozni, meg tudom oldani, sem az örömtől, sem a fájdalomtól nem félek. A legfontosabb, hogy amikor beleugrom az ismeretlenbe, érezzem, hogy merek élni – mert az élet szép.

A haldoklónak általában van egy nagyon fontos élménye : ez pedig sokszor a belső elégedetlenség. „ Mi lett volna, ha én ebben és ebben az élethelyzetben, 25 évvel ezelőtt bátor lettem volna? Ebben, ebben, ebben. „ Brutális érzés a gyávaság. A meg nem valósított álmok, amelyek önmagam miatt nem valósultak meg, mert gyáva voltam fejest ugrani ? Brutális frusztráció.

De amikor ott fekszem, tudom és érzem, hogy nincs több időm, akkor rettenetes lesz belegondolni, hogy lehetett volna mosolyogva, hittel is élni, vállalva az érzéseimet. Az élet nagyon törékeny.
Számomra csak a mai nap létezik, mert mindig a mai nap dönti el, hogy milyen lesz a jövőd.
Nem elérhető  
Read 2015. Február 24. Kedd, 16:06:40 #1
sztonesz

Re:Csernus Imre - A Fájdalom Arcai

Nos, szeretnek Csernusról egy kis véleményt írni, hisz ha már a könyveinél, előadásainál tartunk valóban nem ír,mond rossz dolgokat viszont szerintem nagyon egoista lett es ez a médiának köszönhetö. Hogy miért lett egoista?Most ha belegondolunk, 1 óra terápia 10000-forint nála a másik csak van valami valóságalapja annak. hogy sokan ócsárolják szerintetek nem?Ott volt Popper Peter egy magyar pszichológus a sok közül sokkal több erteket adott az embereknek szerintem az előadásaival,könyveivel, mint Csernus Imre es mellesleg tapasztaltabb is volt. Most nem akarom Csernust kritizálni meg mindenkinek szíve. Joga milyen könyveket olvas, előadásokat néz pszichológia témakörben De amiket en eddig olvastam, néztem dolgokat Csernusról nem voltak rosszak, de mint fentebb írtam sokkal nagyobb pszichológusok, pszicho terapeuták is vannak tőle, akik szinten szerepeltek a médiában, de, nem estek át a ló túlsó oldalára Smiley
Nem elérhető  
Read 2015. Február 25. Szerda, 22:12:55 #2
Hunt

Re:Csernus Imre - A Fájdalom Arcai

Jó kis összefoglaló, ma kezdtem olvasni, így egy összefoglaló pont jó volt előtte. Tetszik, hogy ilyen röviden foglaltad össze, sikeresen lényegretörő!  victory

Hogy miért lett egoista?Most ha belegondolunk, 1 óra terápia 10000-forint nála a másik csak van valami valóságalapja annak. hogy sokan ócsárolják szerintetek nem?Ott volt Popper Peter egy magyar pszichológus a sok közül sokkal több erteket adott az embereknek szerintem az előadásaival,könyveivel, mint Csernus Imre es mellesleg tapasztaltabb is volt. Most nem akarom Csernust kritizálni meg mindenkinek szíve. Joga milyen könyveket olvas, előadásokat néz pszichológia témakörben De amiket en eddig olvastam, néztem dolgokat Csernusról nem voltak rosszak, de mint fentebb írtam sokkal nagyobb pszichológusok, pszicho terapeuták is vannak tőle, akik szinten szerepeltek a médiában, de, nem estek át a ló túlsó oldalára Smiley

Számomra az, hogy 10 000ft egy terápia (nem tudom, elhiszem, hogy annyi) azt jelenti, hogy értéket tud adni, aminek megkéri az árát. Persze mindenki eldöntheti, hogy kifizeti-e az adott összeget.

Sokan ócsárolják: Nem kötelező olvasni, nem kötelező elmenni hozzá előadásra, terápiára. Szerintem az az oka ennek, hogy senki nem szereti, ha a szemébe mondják az igazságot. Ezt valóban nyersen teszi, de ez gyakran szükséges, hogy a páciens fel is fogja, amit mond.

Nyilván van nála jobb pszichiáter is, a Csernus sem félisten. De jókat mond, ezért szeretjük Smiley


MOSOLYOGJ, HALLGASS, ÉRTS EGYET!
aztán csináld azt, amit amúgy is kurvára csinálnál...
Nem elérhető  
Read 2015. Február 26. Csütörtök, 12:25:21 #3
Jimmi

Re:Csernus Imre - A Fájdalom Arcai

2 éve néztem, Csernus 30.000-et kér 1 óráért.
Akkor most nem megy neki?


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2015. Március 08. Vasárnap, 20:16:27 #4
Hunt

Re:Csernus Imre - A Fájdalom Arcai

Pszichiátriai szakorvosi vizsgálat - dr. Csernus Imre: 30 000 Ft

http://bhc.hu/arlista/szakrendelesek/pszichiatria/


MOSOLYOGJ, HALLGASS, ÉRTS EGYET!
aztán csináld azt, amit amúgy is kurvára csinálnál...
Nem elérhető  
Read 2015. Május 19. Kedd, 12:28:46 #5
sztonesz

Re:Csernus Imre - A Fájdalom Arcai

Akkor is drága szerintem. De kinek, mi
Nem elérhető  
Read 2015. Július 09. Csütörtök, 22:23:30 #6
Leon

Re:Csernus Imre - A Fájdalom Arcai

Ezt a könyvet most olvastam el nemrég, és meg kell hogy mondjam, rendkívül jó olvasmány volt, nekem nagyon tetszett. Azoknak az embereknek, akik küzdenek a félelmeikkel, nagyon ajánlom, mert olyan gondolatokat találhatnak benne, amik segíthetnek annak legyőzésében, és ösztönöznek a küzdelemre. Dr. Csernus Imre zsenialitása ebben a könyvben is megnyilvánul, hiszen kitűnően látja a felszín alatt zajló játszmákat, legyen szó párkapcsolatról, vagy családról. A fájdalom arcai számomra egy olyan könyv, amit egészen biztosan el fogok még olvasni többször is.  13
Nem elérhető  
Read 2015. Július 10. Péntek, 22:17:08 #7
Hunt

Re:Csernus Imre - A Fájdalom Arcai

A legjobb könyve a Csernusnak, amit olvastam eddig.


MOSOLYOGJ, HALLGASS, ÉRTS EGYET!
aztán csináld azt, amit amúgy is kurvára csinálnál...
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2019 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 11ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.

Új Tagok, Kezdő Kérdések, Aktuális Információk
topic Mystery,hogyan gondolja azt hogy nemfejezi be a törtenetet?
[Felszedési és Párkapcsolati Nehézségek Konkrét Lány Esetén - Segítsetek!]
Fenrir
2019. November 10. Vasárnap, 16:08:14
topic Vid: Deák téri CA este, bunkó(?) hölgyválasz, mi volt a hiba?
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
Jimmi
2019. November 09. Szombat, 15:41:56
topic Mi minden lehet dhv? Magas érték?hogyan kreáljak dhv storykat?
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
Jimmi
2019. Október 24. Csütörtök, 16:21:55
topic Mitől szexi egy férfi? Szerintetek igazat beszélnek a lányok?
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
szex
2019. Október 20. Vasárnap, 19:58:52
topic Hogyan kezeljek egy olyan lányt aki érdeklődik de mégsem ír?
[Felszedési és Párkapcsolati Nehézségek Konkrét Lány Esetén - Segítsetek!]
huncutpasi
2019. Augusztus 24. Szombat, 17:11:22
topic Szokszor előfordul velem hogy a csajok
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
Sabre
2019. Augusztus 19. Hétfő, 23:47:11
topic Siker vagy bukás, más kimenetelem nem lehet
[MUTATKOZZ BE]
Békés_harcos
2019. Augusztus 10. Szombat, 00:01:06
topic Kik a könnyen megdugható csajok?
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
szex
2019. Július 14. Vasárnap, 19:13:06
topic Lány meghívott italra, mit gondoltok erről? Fojtatas masodik resz
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
szex
2019. Június 20. Csütörtök, 16:30:41
topic tudtok valami könyvet ami a nökel valo beszelgetesrol szol,es hogy mirol hogya?
[KEZDŐ CSAJOZÓS ÉS ISMERKEDÉSI KÉRDÉSEK ITT!]
szex
2019. Június 20. Csütörtök, 15:54:05


Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (4%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (4%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 5 (20%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 5 (20%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 8 (32%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 4 (16%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (4%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 0 (0%)
 • -
 • Összes szavazó: 25
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Siker vagy bukás, más kimenetelem nem lehet írta Békés_harcos
[2019. Augusztus 10. Szombat, 00:01:06]


* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta metal
[Tegnap - 16:27:23]


Mi a hegedű van a fórummal? írta szex
[2019. Október 23. Szerda, 21:52:15]


Tegyük fel, hogy nyertél a lottón... írta Robi95
[2019. Augusztus 19. Hétfő, 12:57:41]


Nők félrelépnek? - megcsalás máshogy írta szex
[2019. Augusztus 17. Szombat, 22:56:24]Calendar
november 2019
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 [13] 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30


* Havi top hsz.ó
szex
7 üzenet
SpectraL
5 üzenet
metal
5 üzenet
Sabre Sabre
4 üzenet
Fenrir Fenrir
4 üzenet
angelcica
3 üzenet
Jimmi Jimmi
3 üzenet
huncutpasi
3 üzenet
J.D. J.D.
2 üzenet
Robi95 Robi95
2 üzenet
Question!
2 üzenet
Xnemorf Xnemorf
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Hogyan magyarosítanád a PUA-t, mint Pick Up Artistot...? Jelentését lásd lejjebb
 • Pont Ismerkedő Művész
 • 49 (24%)
 • -
 • Pont Csajozós Művész
 • 6 (2%)
 • -
 • Pont Csajozási Művész
 • 20 (9%)
 • -
 • Pont Csábmester
 • 31 (15%)
 • -
 • Pont Kódolt Srác
 • 7 (3%)
 • -
 • Pont Ismerkedő Mester
 • 9 (4%)
 • -
 • Pont Felszedő Művész
 • 79 (39%)
 • -
 • Összes szavazó: 200
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.245 másodperc alatt készült el 55 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.113s, 27q)

Google visited last this page Ma - 00:53:42