Érzelem kontroll
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum

Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2012. Május 18. Péntek, 10:01:59
collapse
PUAFESZTIVÁL ROADSHOW ÉS KONFERENICA ROBOG!
Pécs, Május 26. Szombat 10 - éjfélig

Miskolc, Június 2. Szombat 10 - éjfélig

és még 8 másik városban!

Fizetni lehet a helyszínen is, de vedd figyelembe, hogyha nem jössz el, akkor legközelebbi rendezvényünkre lehet nem tudsz majd regisztrálni!
Ez egy zártkörű program, korlátozott férőhellyel, csak jelentkezés alapján vehetsz rajta részt!

PROGRAM:
- Domináns és sikeres férfi
- Ismerkedési és társasági zseni hogyan lehetek?
- Minitréning egy adott trénerlánnyal - Kiképzés azoknak, akik kommunikációs képességüket szeretnék fejleszteni
- Éjszaka pedig terepoktatás csak 2 fő részére

Üdvözlünk Magyarország Intelligens  Ismerkedős Fórumán!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!

Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 2 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2012. Február 06. Hétfő, 16:40:11 #0
ORoli

Érzelem kontroll

Üdv mindenkinek!
Most lett vége egy 3 hónapos kapcsolatomnak és az a baj hogy nagyon elengedtem az érzéseimet a lány iránt(mert megbíztam benne és nem bírtam kontrollálni az érzéseimet )és úgy érzem mintha lány dobott volna engem(nem voltam papucs).Tehát most teljesen kivagyok lelkileg nagyon rossz érzések kavarognak bennem.Hogyan szüntessem meg az érzést?A tanácsaitokra ,véleményetekre lenne szükségem!
Nem elérhető  
Read 2012. Február 06. Hétfő, 16:56:56 #1
Zozi

Re:Érzelem kontroll

Én annó otthon keseregtem egy jódarabig... Na ezt ne tedd! Ezért most sokan fognak engem megkövezni, de szervezd össze a haverokat, rúgj be, de rendesen!  singing

Holnap pedig, miután elmúlt a fejfájásod, gondolj arra, hogy megint csajozhatsz és nem számít megcsalásnak! Vége a diétának, jöhet a pörkölt és a sütemény!!!  Grin-Vigyorog

"Tedd, vagy ne tedd, de ne próbáld!"
Yoda
Nem elérhető  
Read 2012. Február 06. Hétfő, 17:01:24 #2
ORoli

De ,ha iszol akkor az csak rosszabb ,mert még jobban felkavargatja az érzéseidet és még jobban ki leszel ,másnap ismét műtrágya lesz!:S
Nem elérhető  
Read 2012. Február 06. Hétfő, 17:15:14 #3
rghemond

Menj el és fuss, amíg bírsz. Komolyan mondom, nekem amikor volt egy hosszabb (2,5 éves kapcsolatom), a szakítás után sok minden hülyeséget csináltam, de általában a kombinált futások (500 m-renként 20 fekvőtámasz\guggolás) raktak agyba rendbe.

(tudom, hideg van, akkor is az volt)
Nem elérhető  
Read 2012. Február 06. Hétfő, 17:21:47 #4
rghemond

Amit NE csinálj:

-ne hívd fel
-ne írj levelet
-ne chatelj vele (legjobb ha le is tiltod)
-ne hívd fel a barátait\családját
-ne nézegesd az FBn a profilejét
Nem elérhető  
Read 2012. Február 06. Hétfő, 18:03:14 #5
Muhammad Ali

Hogyan szüntesd meg az érzéseidet?
Sehogyan!

Találd meg számodra, mi volt ebben a kapcsolatban a jó, mi vált hasznodra és mi az, amiket tanultál!
Nem figyeltél az egyensúlyra! Egy kapcsolat olyan, mintha a nő és a férfi között lenne egy láthatatlan befőttes gumi. Ha az egyik fél jobban akar valamit, a gumi lassan megnyúlik. Ha a másik nem reagál és Te tovább húzod magaddal és az érzéseiddel, a befőttes gumi elszakad és vége a "fogócskának"! A saját érzéseidre jobban figyeltél, mint a lányéra! Nehéz megtalálni az egyensúlyt. Egyszer az egyik húzza a másikat közelebb, aztán fordítva, oda-vissza…

Valószínű, Te most jobban akartad Őt, mint Ő Téged. Ha Te általában jobban hallgatsz az érzéseidre, a szívedre és érzelmeidre, akkor nagyon észnél kell lenned!
Ha az érzéseid elragadnak, először csak az irányítást engeded ki a kezedből, ami önmagában nem lenne akkora baj. Majd elkezdesz függeni a nőtől, és lassan elveszted a dominanciát, megszűnsz kihívás lenni számára! Te hamarabb megfeledkeztél róla, a saját érzelmeidbe élted magad, és elkezdtél „repülni”. Csakhogy Őt önző módon a földön hagytad!

Ő most a tudtán kívül is, de megtanított valamire. Tedd föl magadnak a kérdést, hogy mire!
Ha most nincs semmi esély, lépj tovább és erősödj!
Fogadd meg Zozi tanácsát! Nem kell alkoholba fojtanod magad, de rendezz haverokkal programokat, tereld el a figyelmed, kapcsolódj ki, sportolj… és szórakozz!

"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen NEM LÉTEZIK."
Nem elérhető  
Read 2012. Február 07. Kedd, 14:20:19 #6
mologa

Lehet hogy pont azért tobott mert nem hagytad hogy papucsot csináljon belöled. Vagy mert pont papucsot csinált már belöled. Smiley VAgy látta hogy nagyon oda vagy érte.

MM:
" Lehet, hogy a csaj egy erős, alfa-hímre vágyik, de  ha  megkapja  nem  kizárt,  hogy  azonnal  nekilát  papuccsá  (bétává)  formálni,  apránként,  a  természetes  fészekrakó-ösztönét  követve.
Ha megszelídíti,  akkor  a  női  erejében  megerősítve  fogja  magát  érezni, ugyanakkor a férfi már kevésbé lesz vonzó  számára. "
Nem elérhető  
Read 2012. Február 07. Kedd, 17:17:34 #7
A Frici

Nahhh ha az előttem szólót a berúgásért megkövezitek akkor el sem képzelem az én stratégiámra mit fogtok csinálni... Cheesy De működik...

Szóval az elméletem alapvetően a számokon alapul...azokon, hogy a nőket számozzuk...ezen belül is azt hivatott mérni, hogy hány nő kell ahhoz, hogy egyet elfelejts

Szóval vannak azok a csajok akikhez elég 1 új csaj, hogy többet ne is gondolj rájuk...
          vannak azok a csajok akikhez elég 2 új csaj, hogy többet ne is gondolj rájuk...
          vannak azok a csajok akikhez elég 3 új csaj, hogy többet ne is gondolj rájuk...
          vannak azok a csajok akikhez elég 4 új csaj, hogy többet ne is gondolj rájuk...
          ....

Remélem érted a lényeget...szóval menj csajozz/ismerkedj/randizz...hidd el amire elérsz a 4. csaj utáni "..."-os részhez már gondolni sem fogsz az előző barátnődre...100%-ban tesztelve Tongue
Nem elérhető  
Read 2012. Február 07. Kedd, 18:17:03 #8
ORoli

fúúú Ali ezt most nagyon megmontad !!:D Te jobban tudod a szitut mint én:)

Idézet
Találd meg számodra, mi volt ebben a kapcsolatban a jó, mi vált hasznodra és mi az, amiket tanultál!
Nem figyeltél az egyensúlyra! Egy kapcsolat olyan, mintha a nő és a férfi között lenne egy láthatatlan befőttes gumi. Ha az egyik fél jobban akar valamit, a gumi lassan megnyúlik. Ha a másik nem reagál és Te tovább húzod magaddal és az érzéseiddel, a befőttes gumi elszakad és vége a "fogócskának"! A saját érzéseidre jobban figyeltél, mint a lányéra! Nehéz megtalálni az egyensúlyt. Egyszer az egyik húzza a másikat közelebb, aztán fordítva, oda-vissza…

Valószínű, Te most jobban akartad Őt, mint Ő Téged. Ha Te általában jobban hallgatsz az érzéseidre, a szívedre és érzelmeidre, akkor nagyon észnél kell lenned!
Ha az érzéseid elragadnak, először csak az irányítást engeded ki a kezedből, ami önmagában nem lenne akkora baj. Majd elkezdesz függeni a nőtől, és lassan elveszted a dominanciát, megszűnsz kihívás lenni számára! Te hamarabb megfeledkeztél róla, a saját érzelmeidbe élted magad, és elkezdtél „repülni”. Csakhogy Őt önző módon a földön hagytad!

Igen így történt pontosan...ehhez nem nagyon tudok mit hozzáfűzni:S

De abban igaza van mologa-nak hogy már látta rajtam hogy már megkapott és már nem vonzódott annyira hozzám mint azelőt...sőt lehet ezt akarta hogy megkapjon....:S

Hát Frici most ezen vagyok minnél több nővel fogok lenni és szórakozni!!!:)
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  

Copyright: Puafesztivál 2010-2011

2012-ben a Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!

Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
  • Mennyire jön át neked a videóból az, hogy müködik a tréning?
  • Pont Semennyire
  • 5 (20%)
  • -
  • Pont Kicsit 2-es
  • 6 (25%)
  • -
  • Pont Közepesen 3-as
  • 7 (29%)
  • -
  • Pont Jól 4-es
  • 2 (8%)
  • -
  • Pont Remekül átjön az egész tudás, feeling és csapat
  • 2 (8%)
  • -
  • Pont Egyéb, írok a topikba
  • 2 (8%)
  • -
  • Összes szavazó: 24
  • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Bemutatkozás - Matthew írta Stux
[Tegnap - 21:35:02]

Bemutatkozok QD_Thrawn írta qdthrawn
[2012. Május 16. Szerda, 18:17:07]

Bemutatkoznék: AntilopÚr írta nemén
[2012. Május 16. Szerda, 14:43:52]

hogyan ne szúrd el az sms game-et? írta Hank
[2012. Május 16. Szerda, 09:30:05]

Calendar
május 2012
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 [18] 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Nincsenek naptári események.

* Havi top hsz.ó
Sabre Sabre
160 üzenet
Hank Hank
112 üzenet
Jimmi Jimmi
98 üzenet
tibour tibour
82 üzenet
Stux Stux
77 üzenet
Numero Numero
72 üzenet
Bandus Bandus
69 üzenet
king king
64 üzenet
konfucius
53 üzenet
bleah bleah
44 üzenet
Coolcat Coolcat
36 üzenet
Imperial Imperial
34 üzenet
rghemond
33 üzenet
Davide
32 üzenet
Moran
27 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
  • Feküdtél már le CA-ból?
  • Pont Még nem is csókolóztam senkivel!
  • 23 (14%)
  • -
  • Pont Csókólóztam, de nem CA-ból.
  • 25 (16%)
  • -
  • Pont Csók volt már CA-ból, de szex még nem.
  • 39 (25%)
  • -
  • Pont Lefeküdtem már, de CA-ból nem.
  • 20 (12%)
  • -
  • Pont 1-2 nő (akivel lefeküdtem már CA-ból.)
  • 30 (19%)
  • -
  • Pont 3-5 nő
  • 5 (3%)
  • -
  • Pont 5-10 nő
  • 9 (5%)
  • -
  • Pont 10 felett
  • 4 (2%)
  • -
  • Összes szavazó: 153
  • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.592 másodperc alatt készült el 51 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.422s, 26q)

Google visited last this page Ma - 06:05:22