Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2021. Február 27. Szombat, 16:15:18
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2010. Szeptember 03. Péntek, 04:26:23 #0
Jimmi

Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Legyen fuckbuddy, vagy ne legyen?Szexbarátság: egyre népszerűbb a kötődés nélküli kapcsolat

Az egyéjszakás kalandok mellett a fiatalok egyre gyakrabban kötnek úgynevezett "szexbarátságokat", amelyek elköteleződés nélküli laza kapcsolatot tesznek lehetővé. A szexbarátság több mint barátság, de kevesebb, mint szeretői kapcsolat, és olyan intim elemek is jelen vannak, mint a csókolózás.

A szexbarátság látszólag kényelmes félmegoldás mindkét félnek: a férfiaknak "könnyen jött szex", a nőknek pedig "esetleges jövőbeni elköteleződés". A férfiak részéről teljesen egyértelmű, miért választják ezt a kapcsolati formát: rendszeres szexhez jutnak, miközben nem kell sok energiát befektetniük a kapcsolatba. A nőknek általában más motivációi vannak: van, aki a figyelmet keresi, mások pedig csak szexuális szükségleteiket szeretnék kielégíteni.

Érzelmi indítékok

Tóth Emese szexológus szerint nem létezik olyan kapcsolat, amiben nincs érzelem. Már egy pillantást sem lehet venni a másikra anélkül, hogy abban ne lenne bizonyos fokú érzelmi töltés, egy hosszabb távú kapcsolatban meg még inkább, akkor is, ha csak laza kötöttségű szexbarátságról van szó. - "A szexkapcsolatokban is van bizonyos fokú érzelem, de nem terveznek sem rövid, sem hosszú távon. Nem folynak bele egymás életébe, teljességgel problémamentes az együttlét, kényelmes, és pihentető, nem jelennek meg egymás napi gondjai. Azért nem lehet teljesen érzelem-mentes egy ilyen kapcsolódási forma, mert a testünk, lelkünk és a szellemünk nem válnak el élesen egymástól. Viszont a szexbarátságban mindenképpen előnynek érezhetik azt a fiatalok, hogy nem terhelődnek le lelkileg, nem kell egymás problémáival foglalkozni."

Persze a szexbarátság nyitott abból a szempontból is, hogy mi sül ki belőle. Ha megjelennek a komolyabb érzelmek, és csak egyik részről, akkor valószínűleg szétválnak az útjaik, ha mindkét részről, akkor akár még házasság is lehet belőle. De eredetileg nem ennek indul, nem ez a célja, amivel már a kapcsolat kezdetekor mindkét fél tisztában van. "Ha egy ilyen kapcsolatok előbb-utóbb megterhelődnek magánügyi dolgokkal, először örömmel, később bánattal, akkor már nem lesz felhőtlen, átalakul a kapcsolat. Ilyenkor vagy szétválnak, vagy együtt maradnak, ez attól függ, szeretnének-e egy komolyabb szintre lépni mind a ketten" - mondta el lapunknak a szakértő.

Félnek a fiatalok a hagyományos randizástól?

Egyes vélemények szerint a fiatalokat elbizonytalanítja a hagyományos randizás, mert megijeszti őket az ezzel járó nyomás. Tóth Emese szexológus szerint azonban a szexbarátság nem azért népszerű manapság, mert a fiatalok félnének a hagyományos randitól. "Nem félnek a fiatalok a hagyományos randitól, csak megváltozott a világ. A régi randi szigorú forgatókönyv szerint zajlott, nincs már gardedám, szabad az élet, a keretek kitágultak, megértőbb lett az ember, a szexuális kalandozás már nem számít szégyenteljes viselkedésnek. Viszont az emberek féltik a magánéletüket, ami nem elítélhető, hiszen miért ne féltenék."

Szabályok nélkül nem megy

A szexbarátságban vannak bizonyos szabályok, melyekkel mindkét fél tisztában van. Az egyik ilyen, hogy nem tartoznak egymásnak sem elszámolással, sem hűséggel, sem szabadidővel, sem figyelemmel. Abban az órában, míg együtt vannak, természetesen megpróbálják magukat a lehető legjobban érezni, és kielégíteni egymás vágyait, de ezek csak a pillanatnak szólnak.

Nincs helye a taktikázásnak. A kapcsolat lényege az őszinteség, a lazaság, a felszabadult, gond nélküli együttlét. Ha bármelyik fél érzelmileg mélyebben belevonódik a kapcsolatba, akkor felütheti a fejét a féltékenység, az elvárások, és elképzelhető, hogy megjelenik a taktikázás. Ám ez ebben a kapcsolati formában nem járható út, ha valamelyik többet szeretne, mint hosszútávú szexkapcsolatot, azt is őszintén meg kell beszélni.

Előnyök: érzelmi szabadság, stresszmentesség

A szexbarátságnak számos "előnye" van, már ha valakinek fontos az ilyesfajta érzelmi szabadság. A felelősségvállalás mellőzése mellett - ami főleg a férfiaknak lehet csábító - nem kell kötődni senkihez, megadatik a lehetőség, hogy lelkiismeretfurdalás nélkül léphessenek kapcsolatba másokkal, nem kell róla beszámolni senkinek. Nem kell elszámolni a szabadidővel, és el lehet kerülni azt a fajta stresszt, ami arról szól, hogy vajon tetszem-e a másiknak, akivel randizom, vagy sem. Nem kell a kapcsolatért dolgozni, épp csak annyi dolga van mindenkinek, hogy kiélvezze az előnyöket.

Ezekre a kapcsolatokra jellemző, hogy a szexbarátok ugyanúgy eljárnak moziba, koncertekre, vagy közös társasággal szórakozni, mintha csak barátok lennének, csak még ezek felett szexelnek is. Egyszerre több szexbarát is megengedhető, éppen ezért nincs szó romantikus érzelmekről, ez a kapcsolati forma több mint barátság, de kevesebb mint egy szeretői kapcsolat, a szerelemtől pedig nagyon messze áll.

A szexbarátságnak meg van az az előnye is az egyéjszakás kapcsolatokkal szemben, hogy a feleknek nem egy idegennel kell szexelniük, természetes módon adhatják magukat, ráadásul nincs akkora kockázata annak, hogy elkapnak valamiféle betegséget a másiktól, mintha egy vadidegennel bújnának ágyba.

Nem fenékig tejfel

Bár sok előnye lehet, hogy nem egy vadidegennel kell szexuális kapcsolatba bonyolódni, azonban soha nem lehet tudni, hogy milyen következményekkel jár az, ha a barátok átlépnek egy határt. A szex megjelenésével megváltozhat minden, felbukkanhatnak olyan elvárások, amelyek egy hagyományos barátságban szóba sem jöhetnek, és lehet, hogy a végén a felek elveszítenek egy jóbarátot. Ezért érdemes mindenkinek megfontolni, hogy mit nyerhet/veszíthet egy ilyen kapcsolattal, illetve nagyfokú önismerettel kell rendelkezni: távol tudja-e tartani magát érzelmileg akkor is a másiktól, ha fizikailag közel engedte magához.

Az egyéjszakás kalandokba bonyolódó lányokat általában elítéli a társadalom, míg a szexbarátság esetén ez nincs így. Azonban a lányok nem feltétlenül büszkék erre a kapcsolatra. A nők kötődésre vágynak, a szexbarátság ezzel szemben azt is jelezheti, hogy nem alkalmasak barátnőnek. Gyakran érzik úgy, hogy kihasználják őket, még akkor is, ha az elején ők maguk szerettek volna egy a laza kapcsolatot. Érdekes módon a nők mellett a férfiak is gyakran csalódnak vagy érzik zavarban, illetve kihasználva magukat.

Nem új dologról van szó

A szexológusok szerint mindig is léteztek olyan barátságok, ahol a felek például vigasztalásból feküdtek le egymással. Szexbarátságban általában a húszas éveikben járó szinglik élnek, az idősebbekre ez már nem jellemző. Ez azonban nem azt jelenti, hogy az emberek annyira megváltoztak, hogy már nem akarnak hosszabb távra, akár egy életre elköteleződni. Mivel a házasság időpontja egyre későbbre tolódik, a szexbarátságok segítenek kitölteni azt az időszakot, amíg az illető érzelmileg és anyagilag eljut odáig, hogy képes elkötelezni magát.


Forrás:
http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/szex/20100901-kapcsolat-kotodes-nelkul-egyre-nepszerubb-a-szexbaratsag.html


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 03. Péntek, 22:16:51 #1
jomagam2

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

A mainstreem társadalom benyelheti tövig. Cheesy


,,Jól pofán veri a nőt, a vidéki maaaan." Cheesy
Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 03. Péntek, 22:21:05 #2
Question

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Jól mondod, papa!  welcome
Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 03. Péntek, 23:29:23 #3
Jimmi

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Rövidebben? Cool

Srácok, ez így édeskevés...


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 04. Szombat, 14:22:34 #4
magnifico

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

A mainstreem társadalom benyelheti tövig. Cheesy
Csatlakozom! Cheesy
Amúgy meg a fiatalabb része a társadalomnak, és aki az idősebbek közül nem begyepesedett agyú álszent idióta az támogatja.
Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 04. Szombat, 18:07:40 #5
Jimmi

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Szeretném ha felhoznátok érvet, ellenérvet...


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 05. Vasárnap, 15:23:03 #6
Robi366

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

a nagyon komoly párkapcsolatot leginkább az AFCS-k igénylik, hogy legyen egy fix csaj akit magukhoz láncolhatnak akár néha kicsit erőszakos eszközökkel ( pl házasság  Grin-Vigyorog ) vagy olyan emberek mennek bele még komoly párkapcsolatba akik kicsit kezdenek ellustulni és nem akarnak még a mindennapi hajtás mellett még a női marhaságok miatt kínlódni hogy most "szeret-nem szeret" hanem legyen egy fix csaj akit elővehetnek az ágyalól ( felfújható vagy igazi az már részlet kérdés  Grin-Vigyorog ) vagy egyesek még fejben a rabszolga tartó társadalomban élnek ( -hé asszony ! a söröm nem fog a hűtőből a kezemig magától elsétálni ! ) és ezek még csak azok a helyzetek voltak ahol hellyel közzel a férfi viseli a nadrágot és nem pedig a csaj. Női szemszögből sok csajba belenevelték a szőke királyfi meséjét és nem igazán ébrednek fel a mátrixból. bár vannak csajok akik korán kiélik magukat néhány év alatt aztán átmennek fixre mert azért valami céljuk is legyen az életben ( gyerekgyártás ) és mai világban nem nehéz találniuk valakit aki szives örömest felneveli a kicsi zabigyereküket akinek néha nem is biztosan tudni hogy ki az apukája  Grin-Vigyorog , vagy miután már a 3. férjet is kéjesen elfogyasztották már nem tudják hogy mit akarnak

szóval ez komplikált téma és a csűrés csavarás az mindig megy, főleg hogy egyre kevésbé vannak szabályok.


---==> A rosszlányoktól vagyok ilyen rosszfiú ! <==---


Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 05. Vasárnap, 20:34:41 #7
Jimmi

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

a nagyon komoly párkapcsolatot leginkább az AFCS-k igénylik, hogy legyen egy fix csaj akit magukhoz láncolhatnak akár néha kicsit erőszakos eszközökkel ( pl házasság  Grin-Vigyorog ) vagy olyan emberek mennek bele még komoly párkapcsolatba akik kicsit kezdenek ellustulni és nem akarnak még a mindennapi hajtás mellett még a női marhaságok miatt kínlódni hogy most "szeret-nem szeret" hanem legyen egy fix csaj akit elővehetnek az ágyalól

Nem értek egyet, az hogy kezd elszexbarátoskodni
a társadalom, az nem azt jelenti, hogy az igazi
férfiak ne akarnának fix kapcsolatot, házasságot.

Sőt épp ellenkezőleg, a Férfi igényli a stabil
hátteret maga körül.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 06. Hétfő, 11:42:05 #8
Question

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Én se értek egyet Robival, egy idő után normális esetben szerintem egy monogám kapcsolat, majd házasság a cél. Mivel elég fiatal vagyok, nekem még nem ez áll a középpontban, de pár év múlva nagy valószínűséggel ezt fogom keresni, főleg, hogy gyereket is akarok majd (jó, azért ez elég messze van még... Grin-Vigyorog).

Viszont a cikk úgy állítja be a szexkapcsolatokat, mintha a nő rosszul jönne ki belőle - a szerzőnek az a kerete, hogy a nő adja a szexet a férfinak, ami eléggé elhibázott elképzelés.

Hogy igényli-e egy igazi férfi a stabil hátteret maga körül? Ebben nem vagyok olyan biztos. Lehet, hogy igényli, de nincs rá szüksége.
Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 06. Hétfő, 19:39:10 #9
Jimmi

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Question: nézz meg bármelyik nagy férfit, aki
sokra vitte... tudsz olyat, aki mögött nem volt
egy nő, egy hitves?

Ha igen, egyből mondok 100 másikat, aki mögött ott volt!

Másik: az hogy van szexbarátod, az kizárja azt, hogy
monogám légy?


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2010. Szeptember 07. Kedd, 19:47:24 #10
JhonnyB

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Emberét válogatja ki miben hisz és kinek mire van szüksége.

Van aki megnősül, utódokat nemz, de ugyan úgy ledönti
bármelyik útjába kerülő csajt, ha lehetőség adódik rá, mert ő ezt
az élet filozófiát követi és ezt konkrétan világosan be is vallja a
barátainak.

Akinek pedig több érzelemre van szüksége, mert neki ez kell
a teljes élethez és boldogságához az nyilván egy
egy stabil kapcsolatot keres.

Persze mindkét változatnak 1000 000 féle alváltozata létezik,
de Én egyiket sem  ítélném el. Mindenkinek szuverén joga eldönteni
mit kezd az életével.

Ahány ember annyiféle világnézet. 

Aki érzelmes típus az nyilván nem fog szexbarátokat tartani, mert
abban a kapcsolatban semmi helye a romantikának és egyéb
érzelmi töltetű dolgoknak, különben ott lesz vége az egész
szexbarátságnak. 

Viszont annak az embernek minden elismerésem, legyen az
nő vagy férfi: aki totálisan képben van azzal, hogy neki milyen
kapcsoltra van szüksége és bármennyire is lesz szerelmes egy
szexbarátba, ha neki érzelmi kapcsolatra van szüksége nem
futkározik felesleges köröket a szexbarát után.

Ismerek olyat is, aki nagyon díjazta a szexbarát kapcsolatokat,
de az idő múlásával - mindenki megöregszik egyszer - csak pislog
nagyokat, mert nincs normális kapcsolata és bizony csak jó lenne
most egy komoly társ idősebb korára. Komoly társat kicsapongó
életmóddal megtartani nem nagyon lehet.

Továbbá a férfiaknak és nőknek nem ugyanaz az IMAGE-ük
lesz szexbarát kapcsolatok esetén. Ha egy nőnek több
palija van az a társadalom szemében egyszerűen csak egy k.rva,
de ha ugyan ezt egy férfi csinálja az egyszerűen csak férfi.
Nem elérhető  
Read 2011. Február 19. Szombat, 19:46:30 #11
Jimmi

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Csak Szexre Kellesz c. film! Most van premieren!
Nézzétek meg!

Tudtátok, hogy a munkacíme: FuckBudy volt?
Csak így szimplán?


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2011. Február 19. Szombat, 22:16:06 #12
kamikaze

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Csak Szexre Kellesz c. film! Most van premieren!
Nézzétek meg!

Tudtátok, hogy a munkacíme: FuckBudy volt?
Csak így szimplán?
<a href="http://www.youtube.com/watch?v=LUjqaKb_QJc" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=LUjqaKb_QJc</a>


"Az, aki nem tudja értékelni a kis dolgokat, soha nem fog véghezvinni nagyokat."

"A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést."

"Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is present."
Nem elérhető  
Read 2011. Február 22. Kedd, 20:10:19 #13
Kardmen

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Megnéztem a barátnőmmel a moziban. Eléggé együgyű film. Egyszerű a forgatókönyv... és tipikus a vége.

Mindenesetre...  a filmben felvázolt és kialakult helyzet jól példázza azt, hogy az ilyen jellegű kapcsolatok, hogyan működnek/ működhetnek egyáltalán.

kellenek a szabályok, működik is egy ideig... de az egyik egy idő után, mindig mást / többet akar. Smiley


A napokban töprengtem el azon, hogy pár hónapon belül mennyire frissülhet a körülöttem levő lányok személye. Akivel akkor úgy voltam, hogy abszolút folytonos része az életemnek, hip-hop elkerülhetünk egymás mellől, akivel úgy voltam hogy éppen, nem kedveljük egymást... most...


Durva néha, hogy minden mennyire megváltozhat rövid idő lefolyása alatt Smiley Persze sokminden ugyanaz marad. Csak rajtunk Múlik, Hogy mihez kezdünk az életünkkel Smiley

Jófelé kell terelgetni... Cheesy


Primus inter pares;  Si duo idem faciunt, saepe non est idem.
Nem elérhető  
Read 2011. Február 22. Kedd, 23:05:06 #14
rausch87

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Maga a film tényleg nagyon egyszerű, de inkább a tartalom a lényeg. Van egy látszólag és az elején még egy nagyon szerencsétlen kiskrapek. Majd miután felnő láthatóan azzal foglalkozik igazán amivel akar (a kocsija 1 romhalmaz, pénz meg nem érdekli). Közbe meg van egy látszólag szerencsés fazon akinek látszólag mindene megvan...és ő maga is azt hiszi.  sign0023 a lényeget nem lövöm le Wink

Aki ezt a fórumot olvassa annak egy kötelező darab! szerintem


Day és night game-re keresek társat előre egyeztetett időpontban. Én folyamatos műszakban vagyok így egy nappal előtte kell írnod minimum, hogy egyáltalán tudjak róla.
"Park" a vágóhídnál (amikor ingyenes a belépés) és MR2 vagy ha ismered a B2-t akkor az is lehetséges éjszakai helyszín. Időpontnak nappal a 8 és 13 óra közötti időpont lenne jó nekem.
Nem elérhető  
Read 2011. Március 16. Szerda, 14:00:20 #15
adrenalin

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

"távol tudja-e tartani magát érzelmileg akkor is a másiktól, ha fizikailag közel engedte magához."   

Erre mér rég kivéncsi voltam,hogy ha fizikailag közel engedünk valakit magunkhoz akkor hogyan lehetne távolt tartani érzelmileg, hogy véletlen se szeressünk bele?


Ne gondolkozz, gombolkozz.
Nem elérhető  
Read 2011. Március 16. Szerda, 14:48:04 #16
Jimmi

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Úgy, hogy elmondod neki minden alkalommal őszintén, hogy mi a felállás.

Ha erős férfi vagy, megteheted, de tény sok férfi és nő nem tud érzelmileg
nem közel kerülni!
Ehhez erős egyéniségre van szükség.

A másik: FB poszt nem jelenti azt, hogy nincs érzelem.
Csak nem megy párkapcsolati vízekre. Az a járás fogalma.
Megegyezünk dolgokban, hogy ez a kapcsolat ilyen lesz. Le KELL Fektetni a szabályokat...
És ahhoz tartani, de ettől akár még szerelmesek is lehetünk belé.

Ehhez el kell fogadnod, hogy igen... ez is egy jó kapcsolat.

Majd kifejtem, ha van igény rá!


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2011. Március 21. Hétfő, 15:48:01 #17
Sabre

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Csak Szexre Kellesz c. film! Most van premieren!
Nézzétek meg!

Tudtátok, hogy a munkacíme: FuckBudy volt?
Csak így szimplán?

Úgy érzem ezt a filmet látni kell Cheesy
Remélem nem hadarnak benne, mert akkor lassan már megértem Cheesy (angol tanulás rulez)


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2011. Március 21. Hétfő, 18:26:39 #18
rausch87

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Van rá igény Jimmi! Smiley


Day és night game-re keresek társat előre egyeztetett időpontban. Én folyamatos műszakban vagyok így egy nappal előtte kell írnod minimum, hogy egyáltalán tudjak róla.
"Park" a vágóhídnál (amikor ingyenes a belépés) és MR2 vagy ha ismered a B2-t akkor az is lehetséges éjszakai helyszín. Időpontnak nappal a 8 és 13 óra közötti időpont lenne jó nekem.
Nem elérhető  
Read 2021. Január 13. Szerda, 09:56:47 #19
florian11

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Kb. egy fél éve megismertem  meg egy lányt akivel egy szoc.körben vagyunk, többször találkoztunk már. A lány testbeszéde is éredklődést mutat, bókol is nekem, sőt nagyon kedvel ezt maga is bevalotta.
A közeledésemet azzal a kifogással utasítja el hogy nem nyitott, egyáltalán párkapcsolatra. 2 éve ért véget egy 5 éves párkapcsolata és azóta alkalmi, egyéjszakás kapcsolatai vannak. Ezt nem tőle tudom, ám nagyon rendes, erkölcsös lány benyomását akarja kelteni. Lehet hogy nem alkalmas barátnőnek vagy netán csak így akart lerázni? Esetleg nincs elég komfort?
Nem elérhető  
Read 2021. Január 14. Csütörtök, 01:23:49 #20
Sabre

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Kb. egy fél éve megismertem  meg egy lányt akivel egy szoc.körben vagyunk, többször találkoztunk már. A lány testbeszéde is éredklődést mutat, bókol is nekem, sőt nagyon kedvel ezt maga is bevalotta.
A közeledésemet azzal a kifogással utasítja el hogy nem nyitott, egyáltalán párkapcsolatra. 2 éve ért véget egy 5 éves párkapcsolata és azóta alkalmi, egyéjszakás kapcsolatai vannak. Ezt nem tőle tudom, ám nagyon rendes, erkölcsös lány benyomását akarja kelteni. Lehet hogy nem alkalmas barátnőnek vagy netán csak így akart lerázni? Esetleg nincs elég komfort?

Kicsit több infó kéne.
Szóval másokkal volt egy éjszakás kalandja,. a jól veszem ki akkor veled meg nem.
Na most a kérdés mégis meddig jutottatok? (csók? Petting? semmi?)
Hány évesek vagytok, és hol és milyen körülmények között ismerted meg?
Miben merült ki a "közeledésed"?


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2021. Január 14. Csütörtök, 21:45:34 #21
florian11

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

Kb. egy fél éve megismertem  meg egy lányt akivel egy szoc.körben vagyunk, többször találkoztunk már. A lány testbeszéde is éredklődést mutat, bókol is nekem, sőt nagyon kedvel ezt maga is bevalotta.
A közeledésemet azzal a kifogással utasítja el hogy nem nyitott, egyáltalán párkapcsolatra. 2 éve ért véget egy 5 éves párkapcsolata és azóta alkalmi, egyéjszakás kapcsolatai vannak. Ezt nem tőle tudom, ám nagyon rendes, erkölcsös lány benyomását akarja kelteni. Lehet hogy nem alkalmas barátnőnek vagy netán csak így akart lerázni? Esetleg nincs elég komfort?

Kicsit több infó kéne.
Szóval másokkal volt egy éjszakás kalandja,. a jól veszem ki akkor veled meg nem.
Na most a kérdés mégis meddig jutottatok? (csók? Petting? semmi?)
Hány évesek vagytok, és hol és milyen körülmények között ismerted meg?
Miben merült ki a "közeledésed"?

Mindketten 31 évesek, bringások vagyunk és egy Balatonkerülés alkalmával ismertem meg, azóta is találkoztunk véletlenül különböző eseményeken, bulikon. Jókat beszélgettünk és akkor már többször mondta hogy nem érdekli a párkapcsolat, a testbeszéde és egész kisugárzása azonban az ellenkezőjét mutatja.Nem volt semmi köztünk. Kávemeghívásomat is azzal utasította mikor mondtam neki hogy szeretném jobban megismerni hogy nem szeretne párkapcsolatot. Azonban azóta is szokott írni hetente. Erős a gyanúm hogy lelki okai lehetnek és fél a csalódástól.
Nem elérhető  
Read 2021. Január 15. Péntek, 01:41:07 #22
Sabre

Re:Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?

"már többször mondta hogy nem érdekli a párkapcsolat, a testbeszéde és egész kisugárzása azonban az ellenkezőjét mutatja. " Shit test. Ezen verekedd át magad, és akkor jó helyzetbe kerülhetsz.
Egyébként már az is IOI, hogy ő ír rád rendszeresen.


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.


Aktuális Témák Komoly Szakasz
topic Szexbarát - Fuckbuddy - Mit szól hozzá a mainstream társadalom?
[PÁRKAPCSOLAT - SZERELEM]
Sabre
2021. Január 15. Péntek, 01:41:07
topic Kockaság
[ÖNFEJLESZTÉS - BELSŐ JÁTÉK]
tibour
2021. Január 10. Vasárnap, 10:01:14
topic Tartsunk szünetet!
[PÁRKAPCSOLAT - SZERELEM]
Sabre
2020. Október 05. Hétfő, 23:33:55
topic Hogyan kerekedj felül, és mégis maradj rendes Arc?
[KINCSESLÁDA - CIKKEK]
Jimmi
2020. Augusztus 28. Péntek, 18:01:05
topic PUA tábor -avagy mit várhatsz tőle
[PUA TÁBOR ÉS FESZTIVÁL]
Jimmi
2020. Augusztus 21. Péntek, 16:29:30
topic Insta date helyszínek Budapesten
[PARTYHELYEK, CSAJOZÁSI HELYEK - SARGOLÁS]
metal
2020. Július 15. Szerda, 16:09:16

Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 8 (15%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 13 (24%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 17 (32%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 9 (16%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 1 (1%)
 • -
 • Összes szavazó: 53
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2021. Január 16. Szombat, 02:50:08]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta gabesz939
[2020. Szeptember 14. Hétfő, 18:31:14]Calendar
február 2021
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 [27]
28

Nincsenek naptári események.

* Havi top hsz.ó
Sabre Sabre
5 üzenet
LacHun
4 üzenet
Johnie Walker
3 üzenet
Foxrott
3 üzenet
metal
2 üzenet
Tomme94
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Melyik konferencia érdekelne, ha csak a cím alapján kellene döntened?
 • Pont A Férfi Konferencia
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont Sikeres Férfi Konferencia
 • 20 (68%)
 • -
 • Pont Hatékony Férfi konferencia
 • 1 (3%)
 • -
 • Pont Boldog Férfi Konferencia
 • 1 (3%)
 • -
 • Pont Csábító Férfi Konferencia
 • 4 (13%)
 • -
 • Pont Egyéb érdekelne, ha más lenne a cím, beírom a topikba
 • 3 (10%)
 • -
 • Pont Egyikre sem, nem érdekelne eléggé egyik sem
 • 0 (0%)
 • -
 • Összes szavazó: 29
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.808 másodperc alatt készült el 52 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.395s, 27q)

Google visited last this page Ma - 07:03:37