Tartsunk szünetet!
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2020. Szeptember 21. Hétfő, 16:17:17
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2020. Szeptember 14. Hétfő, 15:28:44 #0
Claudio

Tartsunk szünetet!

Sziasztok, szeretnék segítséget kérni.

Május óta párkapcsolatban vagyok egy nagyon szép és okos lánnyal, én 24 már lediplomáztam, dolgozok. Ő 21 még egyetemen sulizik. Nem volt könnyű a kapcsolatunk indulása, nagyképűnek és arrogánsnak gondolt amíg meg nem ismert, így amíg meg nem ismert jobban eléggé offolt. Aztán minden nagyszerűen alakult, őszintén soha senkivel nem éreztem magam olyan jól az első pár randin mint vele.

A csajról tudni kell, hogy egy komoly kapcsolata volt eddig, ahol a palija lekorlátozta, nem engedte hogy beszéljen a fiú barátaival, ezért több baráti kapcsolata is megromlott a srác miatt. Illetve a barátnői is ilyen csávókkal voltak, de ott még ennél is durvább storyk mentek.
Ezek miatt a dolgok miatt végig a 4 hónap alatt hallgattam, hogy félti a szabadságát fél a kapcsolattól, de szeret ezért legyünk együtt. Próbáltam ezt a dolgot egyáltalán nem erőltetni.

Egy hete hétvégén nálunk voltunk és ébredés után borzasztóan összevesztünk, kiabáltunk egymással. Azt gondoltam megbeszéltük. De olyan fura volt utána kevesebbet írt, telefonon amikor beszéltünk nem kezdeményezett témát, ha én abbahagytam a dumát csak hallgatott. Belőlem egy régebbi kapcsolat miatti trauma miatt viszont sajnos előjött a féltékenység, elkezdtem nagyon durván nyomni kinek ír olyankor amikor látom, hogy fent van és nekem nem ír. Illetve ki ez meg az a csávó, aki az ismerőse lett. Ez csütörtökön odáig fajult, hogy leírta nem akar beszélni már az nap, de másnapra baráti társasággal levolt beszélve egy program, mondta oda persze menjünk el levan beszélve majd megdumáljuk.

Én másnap elmentem a kolijához, egy órával azelőtt ahogy le volt beszélve a program.  Gondoltam majd megdumáljuk a dolgot, erre lejött vizesfejjel, hogy ő még hajat mos öltözik, minek jöttem ide, megkért h ne jöjjek ide (valóban megkért h ne menjek oda, de azt hittem az az előző napra vonatkozik) és menjek el, mert nem akarja, hogy a barátai lássák a veszekedést. Mit is mondjak szörnyű volt így látni, hogy így viselkedik velem. Persze haverom mondta legyek türelmes, amit idegesen mondanak a nők azt nem is gondolják komolyan.

1 óra múlva jött le a bőröndjével és tette be az autómba. Mondom nálam alszol? - Hát gondolom igen. Mondtam okés persze. Elmentünk a baráti társasággal szabaduló szobázni egyet. Nagyon jól sikerült a program, többször megpuszilt, hozzámért, kereste a társaságom, gondoltam nincs semmibaj. A hidegzuhany akkor ért, mikor a program végén közölte, hogy vigyem vissza a koliba, gondolkodni akar, és tényleg ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy vége, de gondolkodni akar és tudja balhé lenne, ha átjönne.

Visszavittem, beszélgettünk egy félórát, elmondtam neki, hogy nagyon sajnálom a féltékenykedést, elmondtam engem mi zavart. Erre azt mondta, hogy szeret még persze, de már nem olyan, ez a dolog sokat elvett belőle, és azt érzi mint  az exénél szakításkor. Eljöttem nem engedte, hogy megcsókoljam, de azt mondta ,hogy sokat jelent neki, hogy megértem, hogy gondolkodni akar. Hazaértem a telefonon egy üzenet fogadott tőle egy szívecske és megkérdezte, hogy jól vagyok-e? Itt lehet f**z voltam, nem írtam neki vissza csak vasárnap hajnalban. Minden okés veled? Ez után flegma lett, majd közölte szünetet akar. Annyira vagyok már tapasztalt, hogy tudjam a szünet a szakítani akarok gyáva megfogalmazása, bár a baráti körömben láttam már olyat, hogy a szünet végén a csaj visszakönyörögte magát.

Felhívtam mondtam neki este beszéljünk már ha ráér, este beszéltünk is telón. Elmondtam, hogy nem akarom ezt a szünet dolgot, ez semmilyen problémát nem old meg. Ha szakítani akar, tiszteletben tartom, nem fogom keresni, viszont partner vagyok abban is, hogy visszaveszünk nem alszunk egymásnál, de beszélgetünk esetleg talizunk is. Azt mondta rendben benne van, de tényleg nem tudja mit akar.

Elérkeztünk a mai naphoz, beszéltünk pár szót, de őszintén nem akarom erőltetni, sem az írást sem a telefont, pláne nem a talit.

Szeretném kérni a véleményeteket, mit tegyek? Két dologtól félek nagyon, az egyik ha megszüntetem a kommunikációt akkor végleg elhidegül, a másik pedig, hogy ezen idő alatt megcsal, és ezt nem tudnám neki megbocsátani.

Egyébként én ezt a féltékenykedős dolgot, tudom hogy tudnám kezelni és nem lenne több ilyen, sőt a vitákat is, viszont hiába mondtam el neki ezt kétszer is jól megfogalmazva részletesen, mint ha nem is érdekelné.
Nem elérhető  
Read 2020. Szeptember 15. Kedd, 20:20:31 #1
metal

Re:Tartsunk szünetet!

Szia

Alapból az is probléma lehet, ha másra vágytok. Mondjuk ha te már dolgozol és kevésbé érdekelnek már a bulik ő meg még egyetemista és ki akarja szórakozni magát, nem gondolkodik túl komoly dolgokban. Erről semmi nem derült ki az üzenetedből, csak felvetem, mint lehetőséget.

Az is érdekes lehet, min tudtatok ennyire összeveszni, mert ez nem egy átlagos veszekedésnek tűnik.

Ez a kérdőre vonás, kinek ír, ki lett az ismerőse, nagyon needy. Valljuk be, féltékeny voltál, de nagyon rosszul kezelted.
Értem én, korábbi csalódások, de akkor is.

Odamentél a kolijához elzavart, na ezt nem kellett következmények nélkül hagyni. De te nem csináltál semmit csak szó nélkül megvártad. Ebből is látszik, hogy nála van a dominancia.

Ezek után ő dönti el, hogy nálad alszik, itt is nála a dominancia.

Mégsem alszik nálad, vidd haza. Itt is ő dominál.

Most pedig arra vársz, hogy ő hogy dönt. Itt is nála a dominancia.

Ezek alapján én két dolgot látok, a dominanciád hiányát és önbizalom hiányt, amiből a féltékenységed ered. Jelenleg ott tart a dolog, hogy ha eddig nem is gondolt rá, hogy megcsal, te lassan belekergeted valaki más karjaiba.

A tanácsom, hogy vedd vissza a dominanciát, az itt mindennek az alapja. Sokaknak az elején megvan, utána összejönnek a lánnyal és átadják, needyvé válnak. Úgy hiszem veled is ez történhetett.
Hogy hogy lehet visszaszerezni a dominanciát? Csak úgy, hogy tököt növesztesz és úgy állsz oda, hogy vagy nyersz vagy elbuksz, de nem hagyod, hogy játszadozzanak veled.
Elmondom én mit csinálnék a helyedben, de garanciát ezért nem vállalok, hisz nem ismerlek se téged, se őt. Én a helyedben megmondanám neki, hogy szeretlek, de ez a mostani állapot nem tartható. Ha te is szeretsz engem, akkor béküljünk ki és beszéljük meg a dolgokat, ha pedig nem akkor ne húzzuk tovább az elkerülhetetlent. (Na ettől lesz tiéd a dominancia. Elmondod, hogy szereted, de mégis képes vagy otthagyni őt, ha úgy érzed nem jó irányba mennek a dolgok. De van egy csapda, csak akkor fog működni ha kongruens veled és el is hiszed amit mondasz.) Ha még nem késő nála és érez valamit irántad valamint kongruensen adtad elő, akkor ez rendesen meg fogja hökkenteni. És mivel eddig nála volt a dominancia furcsálni fogja ezt tőled és azonnal kapsz rá 1-2 shit tesztet. Ha ezeket tudod kezelni, akkor utána ő fog majd téged keresni, hogy béküljetek, beszéljetek. De itt csak óvatosan szabad engedned neki, nehogy rögtön a nyakába ugorj és azt gondold, hogy folytatjátok, mintha mi sem történt volna. Építsd fel újra a dolgokat vonzalom keltés stb. De ez már gyorsabban fog menni, mint először.

Azt tanácsolom, ha vissza szerzed ezt a lányt, ha nem, mindenképp folytasd a PUA tanulmányozását, különben nemsokára megint problémáid lesznek és segítségért kell folyamodnod.

A dominancia pedig az egyik legnagyobb vonzalomkeltő eszköz. Ez az egész game alapja és borzasztóan alul van értékelve.

Akárhogy is alakul a dolog oszd meg velünk a fejleményeket, hagy okuljunk belőle.


Reszkessen minden férfi, aki egy asszony kezét elnyeri és nem tudja fölkelteni annak szívében a legforróbb szenvedélyt. /Nathaniel Hawthorne - A skarlát betű/
Nem elérhető  
Read 2020. Szeptember 15. Kedd, 23:44:48 #2
Claudio

Re:Tartsunk szünetet!

lol, és bejött.. nagyon durván betalált, azonnal vissza írt rá, hogy köszöni hogy írtam, nagyon hiányzom és találkozzunk pénteken. Írtam, hogy nem biztos, hogy jó egyből feldobta, hogy akkor csüt v szombat is megoldható neki. Én inkább arra akartam játszani, hogy hagyok neki időt had gondolkodjon, de mivel az első bekezdésed az életfilozófiánkról telibe talált, így azt gondoltam lesz ami lesz, de legalább nálam lesz a nadrág. Bejött, ment a plusz. Természetesen a továbbiakról is írok amennyiben van rá igény.
Nem elérhető  
Read 2020. Szeptember 16. Szerda, 09:01:03 #3
metal

Re:Tartsunk szünetet!


nagyon hiányzom és találkozzunk pénteken. Írtam, hogy nem biztos, hogy jó egyből feldobta, hogy akkor csüt v szombat is megoldható neki.

Gondolom magadtól is ezt tervezted, de azért biztos ami biztos leírom, hogy azért válasz ki egy napot és találkozz vele a héten.

Én inkább arra akartam játszani, hogy hagyok neki időt had gondolkodjon.

Amikor ezt olvastam először arra gondoltam megírom, hogy így valószínűleg elvesztenéd őt. Aztán leírom az okokat, hogy miért. De aztán úgy döntöttem nincs kedvem ennyit írni. Ráadásul mások már jobban leírták nálam korábban.
A tanácsom bejött, de ettől még a dominanciádat fent kell tartani a továbbiakban. Ha tudsz angolul ajánlom neked az Attraction isn't a choice-t David DeAngelotól. Az ebben lévő gondolatok rövid és hosszú távon is nagyon hasznosak lehetnek a számodra.


Természetesen a továbbiakról is írok amennyiben van rá igény.

Nem beszélhetek mások nevében, de engem érdekel.


Reszkessen minden férfi, aki egy asszony kezét elnyeri és nem tudja fölkelteni annak szívében a legforróbb szenvedélyt. /Nathaniel Hawthorne - A skarlát betű/
Nem elérhető  
Read Ma - 15:29:52 #4
Claudio

Re:Tartsunk szünetet!

Nos a témát folytatva...


Pénteken találkoztunk, az elején higgadtan elmondtuk mindketten mi a bajunk, azt hittem ezzel meg is oldódott a dolog. Az én fő érvem az volt, hogy igen voltak viták nézeteltérések de 75%-ban ez egy jó kapcsolat és 25% műtrágya, de ez megváltoztatható csak viselekedjünk érettebben. Egyetértett..

 Elindultunk autóval közös programot csinálni, a kocsiban egy szót sem szólt elkezdett női bulls//teket tolni, hogy már nem is emlékszik anno miről beszélgettünk, amikor jó volt a kapcsolatunk, lehet ez csak fellángolás volt, a hibák már megtörténtek nem lehet visszacsinálni és egyéb irritáló dolgokat tolt. Tudod az érzés mikor azt érzed, hogy te mindent megteszel ő meg jön ezzel a sz/rral aminek semmi értelme, nos hát elég frusztráló...

Elegem lett a dologból, magamból kissé kikelve erélyesebben közöltem, hogy szakítok nekem ez nem kell, én nem ezt a nőt ismertem meg én nem vele éreztem jól magam.Itt láttam rajta, hogy megijedt programoztunk egésznap, de ő volt az aki nyomult rám, próbaltam elérhetetlennek látszani, nem reagáltam a bókjaira, kissé hideg voltam stb. A nap végét már a Gellért hegyen töltöttük összebújva és smárolva ahol közölte, hogy nagyon szeret csak bizonytalan volt.

Másnap tehát szombaton átjött hozzám aludni, mivel ezt előző nap megdumáltuk. No szex nem volt, mert épp piros betűs napok vannak, mondhatnám ,hogy ez is egy jól sikerült tali volt, de... Elmeséltem neki egy barátom megjegyzését a kapcsolatunkról, ő ezen a semmiségen annyira kifakadt, hogy hazaakart menni. Nem is ez lenne a legnagyobb gaz, hanem az ,hogy meg se akart hallgatni csak a fejemhez vágta, hogy hiba volt még egy esélyt adni mi nem illünk össze kész pont. Lehet itt hibáztam, de kb könyörögtem neki, hogy hallgasson végig. Miután végig hallgatott és kicsit helyre tettem a félreértését lenyugodott és maradt. Viszont megint őt hibáztattam magamban, hogy az ő érzelem kitörései és balhéi miatt nem stabil a kapcsolatunk Sad . Ezt követően tök jól elvoltunk ölelgettük, puszilgattuk egymást. Miután hazament én írtam neki 1-2x de csak ilyen egyszavas válaszokat adott, ő nem igazán érdeklődött, este 11 felé felhívtam mondom dumáljunk egy kicsit ne vádoljon azzal, hogy leszarom stb. Közölte ,hogy a barátaival van nem tud most beszélni, mondtam nekem később is jó. " áhh csocsózunk még kicsit utána alszom, holnap telefonálunk". Most eltekintve attól, hogy ez este 11kor volt és a messenger szerint 2 ig felvolt. Szerintetek keresett azóta? Cheesy


Itt várnék tippeket, ötleteket. Egyébként a régi féltékenykedésemet vagy bizalmatlanságomat, ahogy az előző posztomban is leírtam egy régi egyébként jól működő kapcsolatomból eredő frusztráció okozta. Ott pontosan ugyanezt éltem át, hogy a tökéletes dolgokból lassan nagyon lassan a kapcsolat biztos halála lesz. A tünetek pedig ugyanezek voltak, a hosszú részletes beszélgetések eltűntek, a lány nem is keresett. Mit lehet ezzel tenni? Én tudom, hogy szeretem a párom, és érdekel mivan vele, de ha ő nem keres és nem kezdeményez akkor azt látom egyedül nem tudom megmenteni ezt az egészet.
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (4%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 8 (16%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 12 (24%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 16 (32%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 8 (16%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 0 (0%)
 • -
 • Összes szavazó: 49
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta gabesz939
[2020. Szeptember 14. Hétfő, 18:31:14]


Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2020. Szeptember 06. Vasárnap, 22:07:04]Calendar
szeptember 2020
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 [21] 22 23 24 25 26
27 28 29 30

Nincsenek naptári események.

* Havi top hsz.ó
metal
11 üzenet
Pityler
9 üzenet
Gary
3 üzenet
Sabre Sabre
3 üzenet
AlfaRomeo
3 üzenet
Claudio Claudio
3 üzenet
origer origer
2 üzenet
szex
1 üzenet
Jimmi Jimmi
1 üzenet
Süvi
1 üzenet
kdom
1 üzenet
Fenrir Fenrir
1 üzenet
Tuco12
1 üzenet
gabesz939
1 üzenet
glouby
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Melyiket szereted jobban/melyiket használod és miért?
 • Pont Direkt
 • 48 (30%)
 • -
 • Pont Indirekt
 • 29 (18%)
 • -
 • Pont Vegyesen
 • 77 (49%)
 • -
 • Pont Egyéb
 • 3 (1%)
 • -
 • Összes szavazó: 154
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.258 másodperc alatt készült el 52 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.125s, 27q)

Google visited last this page Ma - 15:30:56