Tartsunk szünetet!
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2020. Október 20. Kedd, 00:52:15
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2020. Szeptember 14. Hétfő, 15:28:44 #0
Claudio

Tartsunk szünetet!

Sziasztok, szeretnék segítséget kérni.

Május óta párkapcsolatban vagyok egy nagyon szép és okos lánnyal, én 24 már lediplomáztam, dolgozok. Ő 21 még egyetemen sulizik. Nem volt könnyű a kapcsolatunk indulása, nagyképűnek és arrogánsnak gondolt amíg meg nem ismert, így amíg meg nem ismert jobban eléggé offolt. Aztán minden nagyszerűen alakult, őszintén soha senkivel nem éreztem magam olyan jól az első pár randin mint vele.

A csajról tudni kell, hogy egy komoly kapcsolata volt eddig, ahol a palija lekorlátozta, nem engedte hogy beszéljen a fiú barátaival, ezért több baráti kapcsolata is megromlott a srác miatt. Illetve a barátnői is ilyen csávókkal voltak, de ott még ennél is durvább storyk mentek.
Ezek miatt a dolgok miatt végig a 4 hónap alatt hallgattam, hogy félti a szabadságát fél a kapcsolattól, de szeret ezért legyünk együtt. Próbáltam ezt a dolgot egyáltalán nem erőltetni.

Egy hete hétvégén nálunk voltunk és ébredés után borzasztóan összevesztünk, kiabáltunk egymással. Azt gondoltam megbeszéltük. De olyan fura volt utána kevesebbet írt, telefonon amikor beszéltünk nem kezdeményezett témát, ha én abbahagytam a dumát csak hallgatott. Belőlem egy régebbi kapcsolat miatti trauma miatt viszont sajnos előjött a féltékenység, elkezdtem nagyon durván nyomni kinek ír olyankor amikor látom, hogy fent van és nekem nem ír. Illetve ki ez meg az a csávó, aki az ismerőse lett. Ez csütörtökön odáig fajult, hogy leírta nem akar beszélni már az nap, de másnapra baráti társasággal levolt beszélve egy program, mondta oda persze menjünk el levan beszélve majd megdumáljuk.

Én másnap elmentem a kolijához, egy órával azelőtt ahogy le volt beszélve a program.  Gondoltam majd megdumáljuk a dolgot, erre lejött vizesfejjel, hogy ő még hajat mos öltözik, minek jöttem ide, megkért h ne jöjjek ide (valóban megkért h ne menjek oda, de azt hittem az az előző napra vonatkozik) és menjek el, mert nem akarja, hogy a barátai lássák a veszekedést. Mit is mondjak szörnyű volt így látni, hogy így viselkedik velem. Persze haverom mondta legyek türelmes, amit idegesen mondanak a nők azt nem is gondolják komolyan.

1 óra múlva jött le a bőröndjével és tette be az autómba. Mondom nálam alszol? - Hát gondolom igen. Mondtam okés persze. Elmentünk a baráti társasággal szabaduló szobázni egyet. Nagyon jól sikerült a program, többször megpuszilt, hozzámért, kereste a társaságom, gondoltam nincs semmibaj. A hidegzuhany akkor ért, mikor a program végén közölte, hogy vigyem vissza a koliba, gondolkodni akar, és tényleg ez még nem feltétlenül jelenti azt, hogy vége, de gondolkodni akar és tudja balhé lenne, ha átjönne.

Visszavittem, beszélgettünk egy félórát, elmondtam neki, hogy nagyon sajnálom a féltékenykedést, elmondtam engem mi zavart. Erre azt mondta, hogy szeret még persze, de már nem olyan, ez a dolog sokat elvett belőle, és azt érzi mint  az exénél szakításkor. Eljöttem nem engedte, hogy megcsókoljam, de azt mondta ,hogy sokat jelent neki, hogy megértem, hogy gondolkodni akar. Hazaértem a telefonon egy üzenet fogadott tőle egy szívecske és megkérdezte, hogy jól vagyok-e? Itt lehet f**z voltam, nem írtam neki vissza csak vasárnap hajnalban. Minden okés veled? Ez után flegma lett, majd közölte szünetet akar. Annyira vagyok már tapasztalt, hogy tudjam a szünet a szakítani akarok gyáva megfogalmazása, bár a baráti körömben láttam már olyat, hogy a szünet végén a csaj visszakönyörögte magát.

Felhívtam mondtam neki este beszéljünk már ha ráér, este beszéltünk is telón. Elmondtam, hogy nem akarom ezt a szünet dolgot, ez semmilyen problémát nem old meg. Ha szakítani akar, tiszteletben tartom, nem fogom keresni, viszont partner vagyok abban is, hogy visszaveszünk nem alszunk egymásnál, de beszélgetünk esetleg talizunk is. Azt mondta rendben benne van, de tényleg nem tudja mit akar.

Elérkeztünk a mai naphoz, beszéltünk pár szót, de őszintén nem akarom erőltetni, sem az írást sem a telefont, pláne nem a talit.

Szeretném kérni a véleményeteket, mit tegyek? Két dologtól félek nagyon, az egyik ha megszüntetem a kommunikációt akkor végleg elhidegül, a másik pedig, hogy ezen idő alatt megcsal, és ezt nem tudnám neki megbocsátani.

Egyébként én ezt a féltékenykedős dolgot, tudom hogy tudnám kezelni és nem lenne több ilyen, sőt a vitákat is, viszont hiába mondtam el neki ezt kétszer is jól megfogalmazva részletesen, mint ha nem is érdekelné.
Nem elérhető  
Read 2020. Szeptember 15. Kedd, 20:20:31 #1
metal

Re:Tartsunk szünetet!

Szia

Alapból az is probléma lehet, ha másra vágytok. Mondjuk ha te már dolgozol és kevésbé érdekelnek már a bulik ő meg még egyetemista és ki akarja szórakozni magát, nem gondolkodik túl komoly dolgokban. Erről semmi nem derült ki az üzenetedből, csak felvetem, mint lehetőséget.

Az is érdekes lehet, min tudtatok ennyire összeveszni, mert ez nem egy átlagos veszekedésnek tűnik.

Ez a kérdőre vonás, kinek ír, ki lett az ismerőse, nagyon needy. Valljuk be, féltékeny voltál, de nagyon rosszul kezelted.
Értem én, korábbi csalódások, de akkor is.

Odamentél a kolijához elzavart, na ezt nem kellett következmények nélkül hagyni. De te nem csináltál semmit csak szó nélkül megvártad. Ebből is látszik, hogy nála van a dominancia.

Ezek után ő dönti el, hogy nálad alszik, itt is nála a dominancia.

Mégsem alszik nálad, vidd haza. Itt is ő dominál.

Most pedig arra vársz, hogy ő hogy dönt. Itt is nála a dominancia.

Ezek alapján én két dolgot látok, a dominanciád hiányát és önbizalom hiányt, amiből a féltékenységed ered. Jelenleg ott tart a dolog, hogy ha eddig nem is gondolt rá, hogy megcsal, te lassan belekergeted valaki más karjaiba.

A tanácsom, hogy vedd vissza a dominanciát, az itt mindennek az alapja. Sokaknak az elején megvan, utána összejönnek a lánnyal és átadják, needyvé válnak. Úgy hiszem veled is ez történhetett.
Hogy hogy lehet visszaszerezni a dominanciát? Csak úgy, hogy tököt növesztesz és úgy állsz oda, hogy vagy nyersz vagy elbuksz, de nem hagyod, hogy játszadozzanak veled.
Elmondom én mit csinálnék a helyedben, de garanciát ezért nem vállalok, hisz nem ismerlek se téged, se őt. Én a helyedben megmondanám neki, hogy szeretlek, de ez a mostani állapot nem tartható. Ha te is szeretsz engem, akkor béküljünk ki és beszéljük meg a dolgokat, ha pedig nem akkor ne húzzuk tovább az elkerülhetetlent. (Na ettől lesz tiéd a dominancia. Elmondod, hogy szereted, de mégis képes vagy otthagyni őt, ha úgy érzed nem jó irányba mennek a dolgok. De van egy csapda, csak akkor fog működni ha kongruens veled és el is hiszed amit mondasz.) Ha még nem késő nála és érez valamit irántad valamint kongruensen adtad elő, akkor ez rendesen meg fogja hökkenteni. És mivel eddig nála volt a dominancia furcsálni fogja ezt tőled és azonnal kapsz rá 1-2 shit tesztet. Ha ezeket tudod kezelni, akkor utána ő fog majd téged keresni, hogy béküljetek, beszéljetek. De itt csak óvatosan szabad engedned neki, nehogy rögtön a nyakába ugorj és azt gondold, hogy folytatjátok, mintha mi sem történt volna. Építsd fel újra a dolgokat vonzalom keltés stb. De ez már gyorsabban fog menni, mint először.

Azt tanácsolom, ha vissza szerzed ezt a lányt, ha nem, mindenképp folytasd a PUA tanulmányozását, különben nemsokára megint problémáid lesznek és segítségért kell folyamodnod.

A dominancia pedig az egyik legnagyobb vonzalomkeltő eszköz. Ez az egész game alapja és borzasztóan alul van értékelve.

Akárhogy is alakul a dolog oszd meg velünk a fejleményeket, hagy okuljunk belőle.


Reszkessen minden férfi, aki egy asszony kezét elnyeri és nem tudja fölkelteni annak szívében a legforróbb szenvedélyt. /Nathaniel Hawthorne - A skarlát betű/
Nem elérhető  
Read 2020. Szeptember 15. Kedd, 23:44:48 #2
Claudio

Re:Tartsunk szünetet!

lol, és bejött.. nagyon durván betalált, azonnal vissza írt rá, hogy köszöni hogy írtam, nagyon hiányzom és találkozzunk pénteken. Írtam, hogy nem biztos, hogy jó egyből feldobta, hogy akkor csüt v szombat is megoldható neki. Én inkább arra akartam játszani, hogy hagyok neki időt had gondolkodjon, de mivel az első bekezdésed az életfilozófiánkról telibe talált, így azt gondoltam lesz ami lesz, de legalább nálam lesz a nadrág. Bejött, ment a plusz. Természetesen a továbbiakról is írok amennyiben van rá igény.
Nem elérhető  
Read 2020. Szeptember 16. Szerda, 09:01:03 #3
metal

Re:Tartsunk szünetet!


nagyon hiányzom és találkozzunk pénteken. Írtam, hogy nem biztos, hogy jó egyből feldobta, hogy akkor csüt v szombat is megoldható neki.

Gondolom magadtól is ezt tervezted, de azért biztos ami biztos leírom, hogy azért válasz ki egy napot és találkozz vele a héten.

Én inkább arra akartam játszani, hogy hagyok neki időt had gondolkodjon.

Amikor ezt olvastam először arra gondoltam megírom, hogy így valószínűleg elvesztenéd őt. Aztán leírom az okokat, hogy miért. De aztán úgy döntöttem nincs kedvem ennyit írni. Ráadásul mások már jobban leírták nálam korábban.
A tanácsom bejött, de ettől még a dominanciádat fent kell tartani a továbbiakban. Ha tudsz angolul ajánlom neked az Attraction isn't a choice-t David DeAngelotól. Az ebben lévő gondolatok rövid és hosszú távon is nagyon hasznosak lehetnek a számodra.


Természetesen a továbbiakról is írok amennyiben van rá igény.

Nem beszélhetek mások nevében, de engem érdekel.


Reszkessen minden férfi, aki egy asszony kezét elnyeri és nem tudja fölkelteni annak szívében a legforróbb szenvedélyt. /Nathaniel Hawthorne - A skarlát betű/
Nem elérhető  
Read 2020. Szeptember 21. Hétfő, 15:29:52 #4
Claudio

Re:Tartsunk szünetet!

Nos a témát folytatva...


Pénteken találkoztunk, az elején higgadtan elmondtuk mindketten mi a bajunk, azt hittem ezzel meg is oldódott a dolog. Az én fő érvem az volt, hogy igen voltak viták nézeteltérések de 75%-ban ez egy jó kapcsolat és 25% műtrágya, de ez megváltoztatható csak viselekedjünk érettebben. Egyetértett..

 Elindultunk autóval közös programot csinálni, a kocsiban egy szót sem szólt elkezdett női bulls//teket tolni, hogy már nem is emlékszik anno miről beszélgettünk, amikor jó volt a kapcsolatunk, lehet ez csak fellángolás volt, a hibák már megtörténtek nem lehet visszacsinálni és egyéb irritáló dolgokat tolt. Tudod az érzés mikor azt érzed, hogy te mindent megteszel ő meg jön ezzel a sz/rral aminek semmi értelme, nos hát elég frusztráló...

Elegem lett a dologból, magamból kissé kikelve erélyesebben közöltem, hogy szakítok nekem ez nem kell, én nem ezt a nőt ismertem meg én nem vele éreztem jól magam.Itt láttam rajta, hogy megijedt programoztunk egésznap, de ő volt az aki nyomult rám, próbaltam elérhetetlennek látszani, nem reagáltam a bókjaira, kissé hideg voltam stb. A nap végét már a Gellért hegyen töltöttük összebújva és smárolva ahol közölte, hogy nagyon szeret csak bizonytalan volt.

Másnap tehát szombaton átjött hozzám aludni, mivel ezt előző nap megdumáltuk. No szex nem volt, mert épp piros betűs napok vannak, mondhatnám ,hogy ez is egy jól sikerült tali volt, de... Elmeséltem neki egy barátom megjegyzését a kapcsolatunkról, ő ezen a semmiségen annyira kifakadt, hogy hazaakart menni. Nem is ez lenne a legnagyobb gaz, hanem az ,hogy meg se akart hallgatni csak a fejemhez vágta, hogy hiba volt még egy esélyt adni mi nem illünk össze kész pont. Lehet itt hibáztam, de kb könyörögtem neki, hogy hallgasson végig. Miután végig hallgatott és kicsit helyre tettem a félreértését lenyugodott és maradt. Viszont megint őt hibáztattam magamban, hogy az ő érzelem kitörései és balhéi miatt nem stabil a kapcsolatunk Sad . Ezt követően tök jól elvoltunk ölelgettük, puszilgattuk egymást. Miután hazament én írtam neki 1-2x de csak ilyen egyszavas válaszokat adott, ő nem igazán érdeklődött, este 11 felé felhívtam mondom dumáljunk egy kicsit ne vádoljon azzal, hogy leszarom stb. Közölte ,hogy a barátaival van nem tud most beszélni, mondtam nekem később is jó. " áhh csocsózunk még kicsit utána alszom, holnap telefonálunk". Most eltekintve attól, hogy ez este 11kor volt és a messenger szerint 2 ig felvolt. Szerintetek keresett azóta? Cheesy


Itt várnék tippeket, ötleteket. Egyébként a régi féltékenykedésemet vagy bizalmatlanságomat, ahogy az előző posztomban is leírtam egy régi egyébként jól működő kapcsolatomból eredő frusztráció okozta. Ott pontosan ugyanezt éltem át, hogy a tökéletes dolgokból lassan nagyon lassan a kapcsolat biztos halála lesz. A tünetek pedig ugyanezek voltak, a hosszú részletes beszélgetések eltűntek, a lány nem is keresett. Mit lehet ezzel tenni? Én tudom, hogy szeretem a párom, és érdekel mivan vele, de ha ő nem keres és nem kezdeményez akkor azt látom egyedül nem tudom megmenteni ezt az egészet.
Nem elérhető  
Read 2020. Szeptember 22. Kedd, 17:29:16 #5
metal

Re:Tartsunk szünetet!

Jól működött a tanácsom, csak az a baj, hogy nem kongruens veled.

Elindultunk autóval közös programot csinálni, a kocsiban egy szót sem szólt elkezdett női bulls//teket tolni, hogy már nem is emlékszik anno miről beszélgettünk, amikor jó volt a kapcsolatunk, lehet ez csak fellángolás volt, a hibák már megtörténtek nem lehet visszacsinálni és egyéb irritáló dolgokat tolt. Tudod az érzés mikor azt érzed, hogy te mindent megteszel ő meg jön ezzel a sz/rral aminek semmi értelme, nos hát elég frusztráló...

Szóltam előre, hogy lesznek tesztek. Ez is az volt. Nem idegeskedned kellett volna, hanem kezelni a tesztet.

Elegem lett a dologból, magamból kissé kikelve erélyesebben közöltem, hogy szakítok nekem ez nem kell, én nem ezt a nőt ismertem meg én nem vele éreztem jól magam.Itt láttam rajta, hogy megijedt programoztunk egésznap, de ő volt az aki nyomult rám, próbaltam elérhetetlennek látszani, nem reagáltam a bókjaira, kissé hideg voltam stb. A nap végét már a Gellért hegyen töltöttük összebújva és smárolva ahol közölte, hogy nagyon szeret csak bizonytalan volt.

Vissza szerezted a dominanciát, megint megy minden, ahogy kell.

Másnap tehát szombaton átjött hozzám aludni, mivel ezt előző nap megdumáltuk. No szex nem volt, mert épp piros betűs napok vannak, mondhatnám ,hogy ez is egy jól sikerült tali volt, de... Elmeséltem neki egy barátom megjegyzését a kapcsolatunkról, ő ezen a semmiségen annyira kifakadt, hogy hazaakart menni. Nem is ez lenne a legnagyobb gaz, hanem az ,hogy meg se akart hallgatni csak a fejemhez vágta, hogy hiba volt még egy esélyt adni mi nem illünk össze kész pont. Lehet itt hibáztam, de kb könyörögtem neki, hogy hallgasson végig.

Megint elvesztetted a dominanciát.

Miután hazament én írtam neki 1-2x de csak ilyen egyszavas válaszokat adott, ő nem igazán érdeklődött, este 11 felé felhívtam mondom dumáljunk egy kicsit ne vádoljon azzal, hogy leszarom stb. Közölte ,hogy a barátaival van nem tud most beszélni, mondtam nekem később is jó. " áhh csocsózunk még kicsit utána alszom, holnap telefonálunk"

Nincs meg a dominanciád, needy vagy, nincs következménye annak, hogy nem foglalkozik veled.

Itt várnék tippeket, ötleteket. Egyébként a régi féltékenykedésemet vagy bizalmatlanságomat, ahogy az előző posztomban is leírtam egy régi egyébként jól működő kapcsolatomból eredő frusztráció okozta. Ott pontosan ugyanezt éltem át, hogy a tökéletes dolgokból lassan nagyon lassan a kapcsolat biztos halála lesz.

Lehet, hogy az elején jól működött az a korábbi kapcsolatod, de aztán elromlott. Tehát téged igazából nem egy jól működő kapcsolatban értek sérelmek. Téged egy már egy ideje nem jól működő kapcsolatban értek azok a sérelmek, akkor is, ha valamikor korábban az egy jól működő kapcsolat volt.

Tippem a következő, kezdj el fejlődni és olvasgatni a témában, mert jelen állapotodban képtelen vagy megtartani ezt a lányt. Az pedig, hogy mások mondják meg mit tegyél hosszú távon nem jó. Egyrészt, mert az nem te vagy ezért nem is lesz kongruens másrészt mert nem lehetünk ott mindig, hogy megmondjuk mit tegyél vagy mondjál.

Én nem mondhatom meg, hogy mit csinálj, azt mondhatom csak meg, hogy miben kéne fejlődnöd. Dominánsabbnak kéne lenned és nagyobb önbizalmat kéne szerezned, shit teszt kezelésnek, jutalmazásnak és büntetésnek is nézz utána.

Azt értsd meg, hogy itt nem egy varázs mondatról vagy tettről van szó, amit egyszer előadsz és akkor mindent csinálhatsz úgy mint korábban és a kapcsolat jó lesz. A lányhoz/lányokhoz való hozzáállásodon kell változtatni úgy, hogy az folyamatosan fenntartható és kongruens legyem veled. Neked kell változnod. (Nem megváltoznod, csak fejlődnöd.)


Reszkessen minden férfi, aki egy asszony kezét elnyeri és nem tudja fölkelteni annak szívében a legforróbb szenvedélyt. /Nathaniel Hawthorne - A skarlát betű/
Nem elérhető  
Read 2020. Szeptember 23. Szerda, 17:44:23 #6
Claudio

Re:Tartsunk szünetet!

Köszönöm a tanácsokat, valóban fejlődnöm kell a dominancia megtartásában a kapcsolat során. Egyébként milyen következményekre gondolsz, amikor úgy érzem nem keres eleget? Ne keressem én se?
Nem elérhető  
Read 2020. Szeptember 23. Szerda, 23:24:08 #7
Claudio

Re:Tartsunk szünetet!

Illetve metal, írtad többször, hogy tetszel. Amikor a kocsiban azt mondta, hogy már nem tudja mit érez, a hibákat nem lehet visszacsinálni, nem emlékszik régen miről beszéltünk, ezek mindenkéépen csak shit tesztek lehetnek? Nem lehet ,hogy tényleg így érez?

Illetve a shit teszt kezelés miben különbözik egy párkapcsolatban, attól amikor ismerkedtek. Jimmi régebben írt erről, hogy van különbség, de már nem találom a topicot.
Nem elérhető  
Read 2020. Szeptember 24. Csütörtök, 18:02:29 #8
metal

Re:Tartsunk szünetet!

Egyébként milyen következményekre gondolsz, amikor úgy érzem nem keres eleget? Ne keressem én se?

Telefonon ez kicsit nehezebb, mert nem vagytok egymás közelében, nem tudja, hogy te mit csinálsz.
A lényeg itt a jutalmazás, büntetésnél a megfelelő nagyságú szint kialakítása. Az a lényeg, hogy olyannak kell lenned aki még épphogy elérhető neki. Ha könnyen elérhető vagy needy leszel, ha pedig túl nehezen, akkor nem fog veled foglalkozni, mert elérhetetlen vagy. Mint a kutya futtatásnál a nyúl. Nincs lerakva a kutya elé, futnia kell érte, de a kutya tudja, hogy ha elég gyorsan fut, akkor elkaphatja. És el is kapja. De nem lehet alapból a ketrecében egy nagy kupac nyúl, mert akkor nem lesz éhes és nem fogja érdekelni. Ha pedig úgy csinálnák, hogy nem kaphatja el, akkor egy idő után nem futna érte, mert megtanulná, hogy úgyse kaphatja el. Térjünk vissza az emberekhez.
A PUA alapja, hogy a férfi a jutalom. Amit törődés, figyelem, érintések, kedvesség, bók stb formájában adhatsz a lánynak.
Ezeket adhatod jutalomnak vagy vonhatod meg tőle.

Például azt mondja a telefonban, hogy most nem ér rá, mert a barátaival van. Akkor te megvonod a figyelmed tőle azzal, hogy azt mondod, rendben érezd jól magad. Szia. Ő is elköszön és lerakod. (Ha azt mondod neki, hogy neked később is jó, az jutalmazás;  pont azt a viselkedést jutalmaztad ezzel, amit el akarsz kerülni.)Esetleg még gyorsan hozzáfűzöd, hogy te meg mindjárt mész ide vagy oda a haverjaiddal. A legjobb, ha olyan helyre mész, ahol lányok is vannak és ezt ő is tudja. (Ezt csak akkor csináld, ha tényleg igaz.) Akkor tulajdonképpen megvonod tőled a figyelmed és másnak adod. De a legfontosabb az egészben, hogy ne legyél sértődött, durcás, mert akkor rosszul fog elsülni. Úgy kell csinálnod, hogy érezze, hogy téged nem zavar. Ha ezt meg tudod csinálni másnap valószínű ő fog keresni.

Ha amúgy te szoktad keresni mondjuk minden nap, megteheted, hogy most csak két naponta keresed. De az, hogy te egyáltalán nem keresed túl nagy büntetés lehet. Be kell lőni a szintet.

A legrosszabb, hogy ha te úgy érzed nem keres eleget és ezért egyszercsak elkezded büntetni, de ő nem is tudja miért kapja a büntetést. Az nem fog jól elsülni. Nyilván nem szabad megmondani neki, hogy te most ez csinálod. Úgy kell csinálni, hogy ha valamit csinál, akkor arra azonnal kapja a jutalmat vagy a büntetést.

Ha eddig nem keresett, de most végre keres, akkor nem szabad büntetni érte, mert az az ellenkezője lesz. Felhívott és keresett és te bünteted. Ilyenkor kis jutalmat kell kapni, hogy legközelebb újra keressen.

Ha pedig csak simán szeretnéd, hogy többet keressen, azt már kvalifikálással kell megoldani.

Ez az egész csajozás úgy működik, hogy sokan azt gondolják, állandóan keresni kell a lányt, bókolni neki, mondogatni mennyire szereted, hogy tudja. De akkor abba a hibába esel, hogy ezek a dolgok elértéktelenednek. (Mint a kutyának az egy darab nyúl, amikor úgyis tele van velük a ketrece.) De néha bókolni kell neki, keresni, és elmondani, hogy szereted, mert különben ridegnek és érzéketlennek fog gondolni és előbb-utóbb nem fog foglalkozni veled. (Mint a kutya, aki sose kapta el a nyulat.  De ha dominánsan kiállsz és kifejezed, hogy ő fontos neked utána pedig elengeded akkor vissza fog jönni. És ha vissza jött, akkor kapja a jutalmat.

A legjobb, ha utána olvasol kicsit az operáns kondicionálásnak. Mert még rengeteg mindent lehetne róla írni.

Illetve metal, írtad többször, hogy tesztel. Amikor a kocsiban azt mondta, hogy már nem tudja mit érez, a hibákat nem lehet visszacsinálni, nem emlékszik régen miről beszéltünk, ezek mindenkéépen csak shit tesztek lehetnek? Nem lehet ,hogy tényleg így érez?

Illetve a shit teszt kezelés miben különbözik egy párkapcsolatban, attól amikor ismerkedtek. Jimmi régebben írt erről, hogy van különbség, de már nem találom a topicot.

Ha nem shit teszt lenne már elhagyott volna.
Tényleg így érez, de ez ettől még shit teszt. A shit teszt, a nő ösztöneiből jön, nem gondolkozik rajta. Helyette úgy érez, hogy valami nem stimmel. Komolyan úgy gondolja és komolyan úgy is van. Ha nem kezeled a shit tesztet meg fogja erősíteni a korábbi gondolkodásában, ha jól kezeled, akkor elkezdi az ellenkezőjét gondolni. Nyilván nem egy darabtól, hanem többtől. Egyet jól kezeltél és kicsit elkezdi az ellenkezőjét érezni, idővel bedob még shiteket és ha ezeken szépen átmész, akkor az egész megfordul. De ezek után ezt fenn is kell tudni tartani!

Nem tudok róla, hogy shit teszt kezelésben lenne különbség párkapcsolat és ismerkedés között.

Egyébként olvasod a könyvet amit ajánlottam?


Reszkessen minden férfi, aki egy asszony kezét elnyeri és nem tudja fölkelteni annak szívében a legforróbb szenvedélyt. /Nathaniel Hawthorne - A skarlát betű/
Nem elérhető  
Read 2020. Szeptember 30. Szerda, 17:50:04 #9
Claudio

Re:Tartsunk szünetet!

Nos update,

ugye abban maradt a dolog, hogy az utolsó kéttalink a "békülés" után szép jó volt. Mindketten tudtuk és el is mondtuk, hogy a talik kurvak jók, csak a vitákat kéne csökkenteni, kevésbé éreztem bizonytalannak a lányt, majd ugye írtam, hogy nem ír annyit, de ez is változott. Hétfő, kedd tök sokat kezdeményezett- beszéltünk,

kedd este felhívtam mizu illetve úgy volt h szerdán v csüt nálam alszik, de mondtam h a csütörtök nem jó legyen már szerda. Na az nem lehet mert elígérkezett a buta barátnőjének, aki amúgy mindig ráér és amúgy is csütörtököt beszéltünk meg, de semmi gáz majd máskor(full úgy jött le, hogy ő nem is akarja, holott hétvégén még ő kezdeményezte ezt a szerdát), full flegma volt aztán mondta megint hogy ő alszik, kb 10percet beszéltünk, ahogy leraktuk leírta megint azt érzi ez nem jó hagyjuk egymást békén az lesz a legjobb. Ezt követően azt gondolom dominánsan kezeltem a helyzetet elmondtam neki ha ezt akarja, nekem sem jó ez így hagyjuk akkor egymást, csak kár h a talik amúgy meg jók, illetve irtam egy hasonlatot, hogy az eu is egy hibás intézmény mégsem a brexit a megoldás, hanem a mégtöbb európa.

Két napig nem írtam neki, úgy voltam vele majd ír ha akar ő volt a hegedű. Sajnos közben behergeltem magam, hogy én mennyi mindent megtettem érte, ő meg egy normális telefonálásra vagy bocsánatkérésre sem képes. Csütörtök este felhívtam, mondtam neki, hogy nem viselkedett szépen, tök keveset beszélünk, akkor legyen normális. Erre azt felelte ő nem tud megváltozni ő ilyen, meg már elengedte a dolgot, van hogy nem is gondol rám stb stb. Rendben mondom szakítok akkor, ha ennyire nem vagy képes. Utána írt ilyen érzelmi zsarolós dumát, hogy ő csak időt akart és sajnalja, hogy így döntöttem stb stb. Másnap írt, hogy a ruháimat majd elküldi az anyjával, mondtam ő is visszaadhatja, de szeritne jobb ha nem lát, így könyebb. Illetve beszéltünk még egy kicsit, hogy semmit nem bántunk meg jól éreztük magunkat stb... Illetve azt mondta, hogy nagyon szeret.

Ugye ez csütörtök este történt, én is jobbnak éreztem kicsit egyedül lenni átgondolni a dolgokat, ezért nem is kerestem, nem akartam párhétig, de egyre jobban elkezdett hiányozni. Nem, nem írok neki gondoltam erős vagyok. Meg amúgy is rengeteg a dolgom, ami akkor is rengeteg energiát igényelne, ha minden rendben lenne köztünk.  Közben előfizettem egy angol nyelvű exvisszaszerző programra is, nyílván a no contact rule idő alatt majd lesz időm tanulni. Letöltöttem a tindert, láttam kitörölt, de hát nem is nagyon érdekelt, majd láttam, hogy láthatatlanra állította az ismerőseit, ez már furcsa volt, mondom mit nemakar, hogy lássak. Nos van egy közös ismerősünk, aki szivárogtatott infókat a csajról, ezért kb mindent tudok róla a mai napig. Ma írt, hogy tinderen megismert valami csávót, és mutogatta nekik, dumálnak messengeren. Persze tudom ez még semmit nem jelent, rengeteg pali volt régebben is, akivel flörtölt és kioffolta őket. Viszont rettenetes düh és harag jött ki rajtam, hogy ő máris túllépett, úgy hogy én rá sem tudok nézni más nőre. Az ismerestségi körömből is mindenki nagyon furának talátla ezt. Nos nem bírtam ki felhívtam és lecsesztem, hogy ez mi. Nem érzi ribancnak magát? Ezen kívül tök normálisan elmondtam, hogy mi ezzel a baj.

Undorító szandékosan sértő válaszokat adott, hogy ha van normális pasi is miért ne lépne tovább, illetve ő már az első hónapban májusban szakítani akart, csak nem mert, jaa de ez nem is volt kapcsolat, mert az egy évig tart. min Illetve a végén már csak kényszerből mondta, hogy szeret. Itt gyorsan tegyük hozzá, hogy a vége felé én sosem mondtam neki, ő mondta mindig magától, illetve a közös ismerősünkről úgy tudja, hogy már nem beszél velem (szándékosan) viszont az exem és ő dumáltak hétfőn és azt mondta neki még, hogy szeret, de hát kidobtam és ennek így kellett akkor lennie. Utána leírtam neki hosszan és higgadtan, hogy túlregálja nem kémkedtem, más szólt. Megfogalmaztam neki, hogy  a balhénk előtt miért voltam needy (családi, munkagondok stb.) stb. Teljesen korrekt voltam szerintem, viszont mindenhonnan letiltott illetve a barátai is.
Nem elérhető  
Read 2020. Szeptember 30. Szerda, 17:58:50 #10
Claudio

Re:Tartsunk szünetet!

esetleg ötlet? az ex visszaszerző tanfolyam még segíthet? Egyébként ezért vagyok ennyire needy és béta egy kapcsoaltban,m ert ezt látom mindenhol. A baráti körömben, a családomnál stb. Nos nem vagyok egy ronda srác, jó munkám van, sportos vagyok, intelligens, magas értéket képviselek. Sosem voltak gondjaim a vonzalomkeltéssel vagy egy szórakozóhelyi felszedéssel. A barátom is hasonló kaliberűek.

Hogy is fogalmazzam meg, ezért a lányért is megtettem mindent, külföldre vittem, szállodába, nem csaltam meg, ajándékokat vettem neki. Egyszer voltam csak needy és féltékeny és kegyetlenül büntetett. Lehetsz bármekkora pua és alfa, olyan nem létezik hogy ne legyen egyszer sem mélypont az életedben.  A rossztapasztalatok miatt, az előző kapcsolatomban sem és most sem tudtam egyszerűen elhinni, hogy a csaj 1 hónap után olyanokat mond, hogy sosem volt senki ennyire fontos, sosem szeretett senkire ennyit, szerelmes, nem csalna meg stb. Nem tudom elhinni most sem, mert most is bebizonyosodott, hogy a nők állati szinten létező ösztönlények. Pillanatnyilag érez valamit, elhiteti veled, aztán átlép rajtad, mint egy darab szaron. Pedig azt gondolom, hogy egy normális nőnek azt is megkéne értenie, hogy bizonyos élethelyzetekben needy vagy nem tudsz százszázalékig vonzó lenni stb.  És mindig ez van...

Ja és amire kiakartam térni és érdekelne, miért csinálja minden nő ezt, hogy ha kilép egy kapcsolatból 1 hét múlva már van más. 95%ban ezt látom. Én sosem lennék képes erre.....
Nem elérhető  
Read 2020. Október 01. Csütörtök, 06:43:38 #11
Tuco12

Re:Tartsunk szünetet!

Nekem úgy tűnik, hogy ez a lány sose vett téged igazán komolyan, sőt...viselkedéséből azt hittem 17-18 körül van, erre most látom, meglepődve az első posztban, hogy 21.
Szerintem hagyd és lépj tovább, műtrágya ilyenkor, de majd az idő megoldja.
Nem elérhető  
Read 2020. Október 02. Péntek, 14:54:32 #12
Pityler

Re:Tartsunk szünetet!

Az érződik, hogy érzelmileg eléggé mélyponton vagy, és szerintem te se gondolod teljesen komolyan ilyenkor, amiket írsz. Szerintem ne gondolkozz ilyesmiben, hogy hogyan próbáld visszaszerezni.

Ja és amire kiakartam térni és érdekelne, miért csinálja minden nő ezt, hogy ha kilép egy kapcsolatból 1 hét múlva már van más. 95%ban ezt látom. Én sosem lennék képes erre.....
Erre meg annyit tudok mondani, hogy erre nem nagyon sok férfi képes, mert ehhez egy érzéketlen tuskónak és/vagy pszichopatának kell lenni. Viszont azon kevesek, akik képesek rá, ők valami rejtélyes okból a legsikeresebbek közé tartoznak az ismerkedésben, sajnos ilyen elcseszett a világ meg a nők elég jelentős részének a rövid távú érzelmi igényei. Én mindenkit óva intenék attól, hogy az ilyenek példáját akarja követni, de egészséges érzülettel ez nem is nagyon fog menni.
Nem elérhető  
Read 2020. Október 02. Péntek, 16:22:15 #13
Tuco12

Re:Tartsunk szünetet!


Ja és amire kiakartam térni és érdekelne, miért csinálja minden nő ezt, hogy ha kilép egy kapcsolatból 1 hét múlva már van más. 95%ban ezt látom. Én sosem lennék képes erre.....


Láttam számtalan ilyet a környezetemben (20-as éveik közepén/végén lévő nők) hogy 2-3-5 éves kapcsolat után és ha nem is 1 hét múlva, de 2-3-5 hét múlva volt más.
Csak arra tudok gondolni, hogy mire eljött ténylegesen a szakítás pillanata, ezek a típusú nők előtte már hetekkel, hónapokkal előtte lezárták magukban az egészet és amikor már teljesen elhidegültek a másiktól, akkor mondták ki/jutottak oda a barátjukkal, hogy legyen vége.
Van egy közeli ismerősöm, ő amikor már egy kapcsolat vége felé van általában megkeres, hogy van-e kedvem szexhez, mert a szétmenőben lévő barátjával már nem csinálja,nem érdekli, de még nem szakítottak. Ekkor hetekkel később szakít, de rá pár hét múlva már mindig alakul neki vmi új.

Nem elérhető  
Read 2020. Október 04. Vasárnap, 01:31:13 #14
Sabre

Re:Tartsunk szünetet!

esetleg ötlet? az ex visszaszerző tanfolyam még segíthet?

NEM. szerintem a leírtak alapján ne is nagyon akard visszaszerezni.

Hogy is fogalmazzam meg, ezért a lányért is megtettem mindent, külföldre vittem, szállodába, nem csaltam meg, ajándékokat vettem neki.

1 hónap után? itt bactad el. Ha házasok lennétek más lenne. Ez így túl sok(k) volt részedről.
a nők állati szinten létező ösztönlények. Pillanatnyilag érez valamit, elhiteti veled, aztán átlép rajtad, mint egy darab szaron. Pedig azt gondolom, hogy egy normális nőnek azt is megkéne értenie, hogy bizonyos élethelyzetekben needy vagy nem tudsz százszázalékig vonzó lenni stb.  És mindig ez van...

Szomorú, de ez van Sad

Amióta kapcsolatban vagyok azóta tanultam meg h jóval nehezebb az élet és többet  kell PUAnak lenni, mint a csak "lemegyek és felcsípek valakit" élethelyzetben.


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Elérhető  
Read 2020. Október 04. Vasárnap, 08:52:42 #15
Jimmi

Re:Tartsunk szünetet!

Hello Claudio!

Írtad, hogy megy a felszedés, szórakozóhelyi ismerkedés...stb.

Az viszont nem megy (még), hogy átlásd a dominancia, vonzalom, kapcsolat, bialom, kontroll piramis megértése, és alkalmazása.

Ahogy írta metal, legtöbb esetben nem a vonzalomkeltéssel volt a gond, hanem a dominancia ment ki. Ezen a sok bizalompont csökkenés sem használt.

Én így látom.

Dominanciát kell gyakorolni:
- nyugodtabbnak lenni izgis helyzetekben
- kezelni a negativitás külső és belső játékban egyaránt.
- nem felvenni a vízet
- pozitívnak maradni
- kezdeményezőkésznek lenni.
... és még jópár dolog.

És persze kezelni jól a teszteket.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2020. Október 05. Hétfő, 23:33:55 #16
Sabre

Re:Tartsunk szünetet!


Ja és amire kiakartam térni és érdekelne, miért csinálja minden nő ezt, hogy ha kilép egy kapcsolatból 1 hét múlva már van más. 95%ban ezt látom. Én sosem lennék képes erre.....


Láttam számtalan ilyet a környezetemben (20-as éveik közepén/végén lévő nők) hogy 2-3-5 éves kapcsolat után és ha nem is 1 hét múlva, de 2-3-5 hét múlva volt más.
Csak arra tudok gondolni, hogy mire eljött ténylegesen a szakítás pillanata, ezek a típusú nők előtte már hetekkel, hónapokkal előtte lezárták magukban az egészet és amikor már teljesen elhidegültek a másiktól, akkor mondták ki/jutottak oda a barátjukkal, hogy legyen vége.
Van egy közeli ismerősöm, ő amikor már egy kapcsolat vége felé van általában megkeres, hogy van-e kedvem szexhez, mert a szétmenőben lévő barátjával már nem csinálja,nem érdekli, de még nem szakítottak. Ekkor hetekkel később szakít, de rá pár hét múlva már mindig alakul neki vmi új.
Egyrészt tényleg az, hogy le is zárja magában már előre, másrészt pedig az, hogy még egy átlagos vagy az alatti csajnak is özön mennyiségű lehetősége van.
Pár naponta ráírnak face-en vadidegenek, ha felmegy társkereső tele van levelekkel, esetleg utcán /szórakozóhelyen is leszólítják, vagy szockörből jön valaki.
Amikor visszakerül a "húspiacra" akkor hirtelen rengeteg lehetősége lesz, - és tapasztaltam már férfi oldalról is ezt - ilyenkor az ember mikor 2-3-4-SOK lehetősége van, hajlamos nagyon gyorsan felejteni, pláne, hogy esélyt lát egy jobb kapcsolatra. Minek is vesződne a régivel, mikor tálcán jön elé a sok a korábbinál akár sokkal jobb is?
Enenk a helyzetnek a kialakulásáért egyébként a sok "szemétevő éhes " srácnak is van felelőssége, akik nyálcsorgatva rohannak tucatjával minden felszabadult nőre. Lehet, hogy nem szedik össze, de királynői ego-t nevelnek belé, meg azt, hogy minek vesződni a régivel, mikor van új bármikor?

A topicot ismét átolvasva Claudio-nak azt tanácsolom. bármennyire is nehéz felejtse el ezt a csajt. Nekem az jött le, hogy amikor ide meg oda viszed, (és többet költöttél rá 4 hónap alatt, mint amennyit 1 év alatt kellett volna) akkor még jó voltál neki, aztán amikor jönnek a bajok akkor nem vagy jó.
24 vagy, jó munkával, egzisztenciával, tényleg egy ilyen... ilyet akarsz eltartani?


Mikor külföldön dolgoztam, akkor egyik héten a hotelünkbe jött egy orosz srác és csaj.A csaj orosz mércével is kicsit szebb volt az átlagosnál (az én szemem is megakadt rajta). Látszott az egészen, hogy a srác azért vonszolta el oda, hogy imponáljon a csajnak, meg elkényeztesse. A csaj full érdektelen volt testbeszédje alapján, és az volt az érzésem, hogy ha egy szobában is laknak akkor sincs még csók se. A csaj látványosan levegőnek nézte a srácot, miközben minden útbaesővel flörtölt. Nem is tudom miért jutott eszembe most ez a történet ...


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.


Aktuális Témák Komoly Szakasz
topic Tartsunk szünetet!
[PÁRKAPCSOLAT - SZERELEM]
Sabre
2020. Október 05. Hétfő, 23:33:55
topic Hogyan kerekedj felül, és mégis maradj rendes Arc?
[KINCSESLÁDA - CIKKEK]
Jimmi
2020. Augusztus 28. Péntek, 18:01:05
topic PUA tábor -avagy mit várhatsz tőle
[PUA TÁBOR ÉS FESZTIVÁL]
Jimmi
2020. Augusztus 21. Péntek, 16:29:30
topic Insta date helyszínek Budapesten
[PARTYHELYEK, CSAJOZÁSI HELYEK - SARGOLÁS]
metal
2020. Július 15. Szerda, 16:09:16
topic Újra van night game
[PARTYHELYEK, CSAJOZÁSI HELYEK - SARGOLÁS]
Sabre
2020. Május 29. Péntek, 12:42:23

Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 8 (15%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 13 (25%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 16 (31%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 8 (15%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 1 (1%)
 • -
 • Összes szavazó: 51
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta gabesz939
[2020. Szeptember 14. Hétfő, 18:31:14]


Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2020. Szeptember 06. Vasárnap, 22:07:04]Calendar
október 2020
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 [20] 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31


* Havi top hsz.ó
metal
11 üzenet
Claudio Claudio
5 üzenet
Pityler
5 üzenet
kdom
4 üzenet
Sparrow
3 üzenet
Sabre Sabre
3 üzenet
Fenrir Fenrir
3 üzenet
Tuco12
2 üzenet
Mach5
2 üzenet
glouby
1 üzenet
Jimmi Jimmi
1 üzenet
Süvi
1 üzenet
Gary
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Mennyire fontos számításba venni a ciklusokat ?
 • Pont 0% teljesen jelentéktelen tényező, semennyire
 • 6 (15%)
 • -
 • Pont 10% nem túl jelentős tényező, de érdemes lehet foglalkozni vele
 • 16 (41%)
 • -
 • Pont 20% jelentős szeszéjességi tényező
 • 7 (17%)
 • -
 • Pont 30% hosszú távkapcsolat esetén elkerülhetetlen tényező.
 • 10 (25%)
 • -
 • Összes szavazó: 38
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.475 másodperc alatt készült el 53 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.187s, 27q)

Google visited last this page Tegnap - 03:56:31