PUA tábor -avagy mit várhatsz tőle
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
2021. Szeptember 18. Szombat, 20:58:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
 
   Főoldal   Tréningek Anyagok Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: PUA tábor -avagy mit várhatsz tőle  (Megtekintve 11087 alkalommal) Bookmark and Share
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
Hunt
Elegant User
****

Segített (Karma): +51/-6
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 271« Dátum: 2020. Augusztus 04. Kedd, 21:22:19 »

Ezen poszt megírását motiválta pár hírlevél Jimmitől, ill. mivel kíváncsiságból ránéztem az árakra a weboldalán (ehhez meg kellett adnom az elérhetőségeimet), felhívott telefonon a táborral kapcsolatban.

Jimmi kedves és közvetlen volt mint mindig, azonban ami a tábort illeti: ugyan a telefonban azt mondtam, hogy ezt most nem engedhetem meg anyagilag, -ez kicsit így is van -kicsit viszont inkább az az oka, hogy egyáltalán nem vagyok meggyőzve arról, hogy megéri belefektetni. Kifejtem:

A cuki táncos promó videók nagyon aranyosak, ahol a díjból fizetett trénerlányok(kal) táncolgatnak -a felszedett nőket necces is lenne betenni a jövő évi promó videóba az engedélyük nélkül
-azonban ez (az élmény?) nem feltétlen van egyensúlyban a tréning  ígéretével.

Megnéztem mit is igér a tréning:
"Szeretnél sokkal jobban kommunikálni nőkkel?" (https://tabor.puafesztival.hu/)
Igaz ez nem állítja, hogy fogsz is Smiley azonban így látatlanban ilyesmit nem mernék igérni bárkinek, de rendben.

"Szeretnél jobban csajozni?"
Szintén nem állítja, hogy fogsz, azonban mindenképpen figyelemfelkeltő annak, akinek nincs nője, vagy mondjuk évek óta sikertelen. Cserébe totálisan általános és mellőz minden konkrétumot.

"Szeretnéd meghódítani álmaid nőjét?"
Na ez már elég merész állítás ha az!!! Szóval 5 nap alatt BÁRKINEK sikerül az ÁLMAI NŐJÉT megszereznie, ha elmegy a táborba??? Annak is, aki szűz, nem mer nőkhöz szólni és képtelen beszélgetésben maradni? Mert hát ilyen bemeneti feltételeket nem olvasni Cheesy  -Nem magamra értem, de hallottam olyanról, aki ismer olyat, aki ilyen.

"Szeretnél tuti csajozós szövegeket magadévá tenni?"
ööööö okeeee Szóval ilyesmit a neten is találsz félmilliót de rendben. Legrosszabb esetben a kezedbe nyomnak egy füzetet, hogy itt vannak 2019 legjobb csajozós szövegei! Különösképpen fontos lenne, hogy nem a szöveg ismerete számít, hanem az, hogy a 300 szövegből és témából megérezd, melyiket hozd fel éppen, meddig menj bele, és mikor válts témát. Mikor beszéltess és mikor fejtsd ki a saját véleményedet. Ezeket is ígéri a tréning, hogy menni fog a résztvevőknek?

"Szeretnél egyáltalán kicsit is fejlődni?"
Végre egy reális és hihető ígéret!


Kiemelném, hogy semmiképpen nem kötekedni szeretnék, csak egy álláspontot megfogalmazni, amire vagy lesz reakció vagy nem.
Sajnos sem a személyes trénerlányos dolog (jaj de kínos visszagondolni rá.. fizetni nőt azért, hogy eljátssza veled szerepjátékban a könyvben leírtakat, akkor már inkább egy csaj haverral végigvenném, mint idegenekkel), sem a személyes tréning a menj oda mennyi az idő, dicsérd meg a ruháját és köszönj el dolgok nem hoztak semmilyen sikerélményt, sem érezhető vagy tapasztalható fejlődést. Bár a DVD-k sem hozták a várakozásokat, tudnék még optimistán a táborhoz állni.

Újfent nem látom a pontos árakat, de 200-400e körül mozgott a pár nap. Ennyiből eltudsz menni kajakozni ÉS sielni ÉS ejtőernyővel ugrani ÉS bunjee jumpingolni, amik olyan tapasztalatot adhatnak, amitől magabiztosabb leszel, lesz sztorid amiket elmesélhetsz (szemben az "amikor a puatáborban odamentem egy targethez.." történettel).


A társas viselkedés és kapcsolatteremtés nem egy fizikai tréning mint egy tánctanfolyam, nem a fizikai törvények és szabályok vonatkoznak rá. Nem számolható ki, nem mondhatod, hogy ez és ez a tuti módszer, ez a titkos szöveg (bár lehet van ilyenjük már). Tegyél így és garantálom a -10kg-ot vagy a kockás hasat. Csajozásnál nem tudok ilyen szövegről vagy módszerről.


Ez a terület sokkal összetettebb és komplexebb megértésre épül. A területek és megértések pókhálószerűen kapcsolódnak össze, nem lineárisan, és nem logikus sorrendben. Szükséges megérteni a másik fél, a nő gondolatmenetét, érzéseit, vágyait, szükségletetit az adott pillanatban, és azokra mindig a helyzetnek megfelelően reagálni. Ez a terület nem a megtanítok neked 50 csajozós szöveget kategória! Messze nem olyan egyszerű, mint az angol nyelvtan, a fizika és a matek! Ezen oknál fogva, az ilyen jellegű tudás, megértés oktatását és segítését nem is angoltanár, matektanár órabérben mérik, hanem annak a többszöröséért.
Ezek tények.

Mindazonáltal ha bemész egy autószalonba, és kinézel egy bármilyen autót, jogos elvárásod, hogy az a kocsi hazavigyen. Ha megveszed, az autó gyártója garantálja, hogy x évig a gép menni fog. Ha az eladó a szalonban azt mondaná, hogy talán hazaérsz a kocsival, de garantálni nem tudjuk, akkor senki nem venné meg. Mert ha megveszed és nem működik, akkor jogosan követelsz egy másikat, vagy az elsőnek a szakszerű javítását.
Ilyenformán bár a nők csodálatos személyiségek, lelkek és egyediek, ezen a területen történő fejlődést ígérő tanfolyam/tréning/előadás/dvd/könyv azt ígéri neked, hogy mély megértésre teszel szert, át fogod látni az összefüggéseket, a különböző hangulatok és reakciók, jelzések és rejtett érzelmek között.

Vannak akik logaritmikus egyenleteket tanítanak óránként 2500ft-ért, vannak akik present perfect mondatszerkezeteket óránként 4000ft-ért, és vannak trénerek coachok, akik pedig a fenti területen megértést és sikereket ígérnek óránként 10-20+ ezerért. Az árazás viszonyul az oktatott terület  komplexitásához, az ígéret mindnél azonos: eljössz hozzám, hogy nem tudod, és úgy mész el, hogy tudod.

Az angoltanár vállaja, hogy fogod tudni az adott területet, amikor elmész tőle. A matektanár szintén. Ezesetben viszont, nehezebben elsajátítható tudást és megértést ígérnek VIP coachok VIP táborban VIP áron.
Garantálja-e a tábor, hogy ezidő alatt szerzett tudásoddal, ezidő alatt felviszel mondjuk legalább 3 nőt és lefekteted?
Garantálja-e a tréning, hogy a tudással és készségekkel amiket megtanítanak neked 1-2 havi fizetésért, 50 nyitásból legalább egy csaj felmegy veled a szállásodra?

Ha igen, miért nincs leírva, hisz akkor én is mentem volna Cheesy Összeszedtem volna hamar azt pénzt, ha garantált a fejlődés, és az eredmény
Ha nem, akkor mit ígér biztosan a "jó hangulaton" kívül?

Egy hasonló érdeklődésű barátommal beszélgetve tanakodtunk, hogy vajon vállalható-e garancia arra, hogy egy pua táborban felviszel nőt magadhoz?
Egyrészt ha nem, akkor mi fog, egy főző tanfolyam?
Másrészt ha nem, akkor mire vállal? Arra talán, hogy megtanulsz legalább 4 salsa lépést és 10 nyitószöveget?

Azért vannak ők, a trénerek, azért tartanak előadást meg tréninget meg gyakorlati képzést meg magánórát, hogy megértsd és elsajátítsd ami szükséges. Ha több nap vagy egy hét után még mindig nem érted,  nem tudod mit mondj, hogyan mondd, mikor hallgass mikor kérdezz, akkor az igenis az adott szolgáltatásnak lenne a hiányossága.

Ez nem egy egyszerű triviális dolog, mint a simple past vagy a trigonometrikus egyenlet, nem olyan egyszerűen megérthető, és ennek alapján nem is az általánosan elfogadott árakkal dolgoznak.
Egy matek vagy angol tanár nem mondja, hogy 150e a 3 napos oktatás.
Itt a résztvevők kfizetik a prémium árat, egy összetett rendszer megértését ígérő tréningért/táborért és sajnos előfordulhat, hogy hiába.


Természetesen tudjuk, hogy vannak a reménytelen esetek, elismerem. Volt nekem is olyan, hogy magyarázok, bólogat, és közben látom a fején, hogy fogalma sincs hol van éppen.
Emiatt: lehetne bemeneti feltétel. Egy adott IQ szint vagy végzettség mondjuk minimum érettségi, vagy egy Jimmiék által összeállított tesztsor.
"Ha azt nem tudod abszolválni, akkor számodra ez a tréning hasztalan lesz, ezért nem javaslom."
Ezután pedig azoknak akik megfeleltek, biztosítva lenne, hogy az oktatás értelmes fülekre talál, és így vallálható lenne a garantált eredmény.

Kíváncsi vagyok pro és kontra véleményekre ezzel kapcsolatban, hátha még hasznos is kisül belőle.
Naplózva

MOSOLYOGJ, HALLGASS, ÉRTS EGYET!
aztán csináld azt, amit amúgy is kurvára csinálnál...
metal
Elegant User
****

Segített (Karma): +20/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 259


« Válasz #1 Dátum: 2020. Augusztus 05. Szerda, 18:09:13 »

Sziasztok

Hunt, lehet, hogy nem pont tőlem vártad, hogy reagáljak, de azért megteszem, mert hiszem, hogy érdekes lehet a mondanivalóm a témával kapcsolatban. Nem jártam még PUA táborban és nem is akarok. Viszont évekkel ezelőtt sok tréningen volta Jimminél. Ennek fényében megpróbálom objektíven leírni a tapasztalataimat - bár előre tudom, hogy ez néha nem fog sikerülni.


A cuki táncos promó videók nagyon aranyosak, ahol a díjból fizetett trénerlányok(kal) táncolgatnak -a felszedett nőket necces is lenne betenni a jövő évi promó videóba az engedélyük nélkül
-azonban ez (az élmény?) nem feltétlen van egyensúlyban a tréning  ígéretével.


Ez igaz, ugyanakkor a tréning ígéretét nem is nagyon lehetne beletenni egy promó videóba. Hogy ez táncolós dolog jó-e mindenki döntse el maga.


Megnéztem mit is igér a tréning:
"Szeretnél sokkal jobban kommunikálni nőkkel?" (https://tabor.puafesztival.hu/)
Igaz ez nem állítja, hogy fogsz is Smiley azonban így látatlanban ilyesmit nem mernék igérni bárkinek, de rendben.


Tapasztalataim szerint, ha nem vagy már amúgy is nagyon jó a nőknél (ha az vagy minek akarnál odamenni?) Vagy nem vagy annyira mélyen, hogy pszichológusra lenne szükséged, akkor fogsz. Sokkal jobban fogsz kommunikálni és nem csak nőkkel, férfiakkal is. Ez nem azt jelenti, hogy másnap becsajozol vagy ezek után rengeteg barátnőd lesz. És azzal jössz össze akivel csak akarsz, de határozotottan sokat fogsz javulni.


"Szeretnél jobban csajozni?"
Szintén nem állítja, hogy fogsz, azonban mindenképpen figyelemfelkeltő annak, akinek nincs nője, vagy mondjuk évek óta sikertelen. Cserébe totálisan általános és mellőz minden konkrétumot.


Erre ugyanazt tudom mondani, mint az előzőre. Ha nem vagy nagyon mélyen, akkor jobban fogsz. Megpróbálom érzékeltetni, hogy mit értek az alatt, hogy valaki nagyon mélyen van. Ha nézte valaki az Agymenőket na valahol ott a választóvonal ahol az Agymenők utolsó évadjaiban Stuart van.


"Szeretnéd meghódítani álmaid nőjét?"
Na ez már elég merész állítás ha az!!! Szóval 5 nap alatt BÁRKINEK sikerül az ÁLMAI NŐJÉT megszereznie, ha elmegy a táborba??? Annak is, aki szűz, nem mer nőkhöz szólni és képtelen beszélgetésben maradni? Mert hát ilyen bemeneti feltételeket nem olvasni Cheesy  -Nem magamra értem, de hallottam olyanról, aki ismer olyat, aki ilyen.


Egyetértek. Ez egyértelmű túlzás. Legfeljebb akkor igaz, ha a lánynak már amúgy is bejössz, csak eddig nem tudtad mi a következő lépés vagy egyéb szerencsés körülmények esetén. De így, ahogy ez le van írva nyilvánvalóan nem igaz.


"Szeretnél tuti csajozós szövegeket magadévá tenni?"


Ezt nem is értem és szerintem nem is igaz. Mikor én tréningekre jártam ott is arról volt szó, hogy tuti csajozós szövegek nem léteznek. És azóta magamtól is csak ez a megállapítás erősödött bennem. Hisz egy betanult szöveg még nem lesz kongruens veled.

Szerintem ez a szöveg konkrétan csak marketing.


Sajnos sem a személyes trénerlányos dolog (jaj de kínos visszagondolni rá.. fizetni nőt azért, hogy eljátssza veled szerepjátékban a könyvben leírtakat, akkor már inkább egy csaj haverral végigvenném, mint idegenekkel), sem a személyes tréning a menj oda mennyi az idő, dicsérd meg a ruháját és köszönj el dolgok nem hoztak semmilyen sikerélményt, sem érezhető vagy tapasztalható fejlődést. Bár a DVD-k sem hozták a várakozásokat, tudnék még optimistán a táborhoz állni.


A trénerlányos gyakorlások a legjobbak, megéri velük gyakorolni és egyáltalán nem olyan, mint egy havercsajjal gyakorolni. Egész egyszerűen azért, mert ezek a lányok hosszú ideje csinálják már, tudják mit figyeljenek, mit tanácsoljanak. Az is igaz, hogy a trénerlányokkal való gyakorlás nem elég, csak nagy segítség. Ott megtanulsz dolgokat, de utána menni kell és gyakorolni olyanokon is, akik nem tudják, hogy te most a PUA dolgokat gyakorlod. Egyszerűen fogalmazva ki kell menni terepre. Ha gyakorolsz trénerlányokkal és utána nem mész ki élesben gyakorolni, akkor az hatalmas kihagyott lehetőség. Itt a táborban pont van lehetőség terepre menni, mert úgy tudom ez ott az esti program.

Itt most nem teljesen világos számomra amit írsz. Mintha arra céloznál, hogy jártál tréningen, de nem vagyok benne biztos.

A DVD-kről nem tudok nyilatkozni, nem láttam egyet sem.


Újfent nem látom a pontos árakat, de 200-400e körül mozgott a pár nap.


Drága. Jimmi ha válaszol biztos fűz hozzá magyarázatot, hogy ez is benne van meg az is. Szállás stb.
De ez egy átlagos magyar embernek akkor is sok pénz.


A társas viselkedés és kapcsolatteremtés nem egy fizikai tréning mint egy tánctanfolyam, nem a fizikai törvények és szabályok vonatkoznak rá. Nem számolható ki, nem mondhatod, hogy ez és ez a tuti módszer, ez a titkos szöveg (bár lehet van ilyenjük már). Tegyél így és garantálom a -10kg-ot vagy a kockás hasat. Csajozásnál nem tudok ilyen szövegről vagy módszerről.


Ahogy mondod ez nem egy egzakt tudomány. Vannak PUA eszközök, amiket használhatsz. De azt, hogy ezek közül mikor melyiket kell használni és hogyan, azt a tapasztalat és az érzés szüli, a PUÁ-k ezt hívják kalibrálásnak. Minden lánynál más és más. Vannak sémák és azokat tudod használni a másik reakció alapján.


Ez a terület sokkal összetettebb és komplexebb megértésre épül. A területek és megértések pókhálószerűen kapcsolódnak össze, nem lineárisan, és nem logikus sorrendben. Szükséges megérteni a másik fél, a nő gondolatmenetét, érzéseit, vágyait, szükségletetit az adott pillanatban, és azokra mindig a helyzetnek megfelelően reagálni. Ez a terület nem a megtanítok neked 50 csajozós szöveget kategória! Messze nem olyan egyszerű, mint az angol nyelvtan, a fizika és a matek! Ezen oknál fogva, az ilyen jellegű tudás, megértés oktatását és segítését nem is angoltanár, matektanár órabérben mérik, hanem annak a többszöröséért.
Ezek tények.


Most látom, hogy te már sokkal jobban megfogalmaztad azt, amit én próbáltam az előbb. Az angol nyelvtan szerintem egy nagyon jó hasonlat. Mert azt meg kell tanulni és kész, ez van. Viszont attól, hogy nem tudod tökéletesen a nyelvtant még tudhatsz angolul kommunikálni. Valahogy így van ez a csajozásnál is. Gyakorolni kell, nem lesz tökéletes de boldogulni fogsz vele. Könnyen lehet, hogy nem fogod felszedni álmaid nőjét, vagy ha igen, akkor nem az elején. Ha viszont nyelvtanfolyamra jársz és kimész angol nyelvterületre, akkor kis szorgalommal ragad rád a nyelv. Ha képben vagy a PUA elméletekkel és eszközökkel és gyakorlod, akkor pedig ez fog ragadni rád.


Az angoltanár vállaja, hogy fogod tudni az adott területet, amikor elmész tőle. A matektanár szintén. Ezesetben viszont, nehezebben elsajátítható tudást és megértést ígérnek VIP coachok VIP táborban VIP áron.
Garantálja-e a tábor, hogy ezidő alatt szerzett tudásoddal, ezidő alatt felviszel mondjuk legalább 3 nőt és lefekteted?
Garantálja-e a tréning, hogy a tudással és készségekkel amiket megtanítanak neked 1-2 havi fizetésért, 50 nyitásból legalább egy csaj felmegy veled a szállásodra?


Ahogy azt már te is leírtad ez nagyon nem olyan, mint egy autó, ami garanciálisan hazavisz. De azt is írtad, hogy akik a táborba tanulni mennek mind különböző szinten vannak. A lányok pedig mind önálló és megismételhetetlen személyek. Ennyi ismeretlen dolog esetén hogy is várhatnál garanciát arra, hogy egy csajt fel tudj vinni a szállásra. Biztos, hogy van ott egy csomó olyan lány, aki hajlandó felmenni valakivel a szállására, de nem biztos, hogy te vagy az a srác akivel ezt megtenné.

Az elején az volt a problémád, hogy olyan dolgot ígér, amit nem lehet minden esetben betartani. Most pedig az a problémád, hogy nem ígér valamit, amit úgyszintén nem lehet minden esetben megvalósítani.


Egy hasonló érdeklődésű barátommal beszélgetve tanakodtunk, hogy vajon vállalható-e garancia arra, hogy egy pua táborban felviszel nőt magadhoz?
Egyrészt ha nem, akkor mi fog, egy főző tanfolyam?
Másrészt ha nem, akkor mire vállal? Arra talán, hogy megtanulsz legalább 4 salsa lépést és 10 nyitószöveget?


Nem, nem vállalható erre garancia, hacsak nem fizettek egy prostit.
Erre semmi nem fog garanciát nyújtani.
De attól még fejlődhetsz és csinálod tovább, lehet hogy ott nem fogsz felszedni senkit. De ha folyamatosan fejlődsz előbb-utóbb menni fog. Pont olyan ez, mint a hogy szedj fel 3 nap alatt 10 kiló izmot. Sehogy. Ez egy baromság. De évek alatt kemény munkával meg lehet csinálni. Lehet, hogy az első csajt is csak 5 hónap múlva tudod majd felvinni magadhoz, de ez nem azt jelenti, hogy nem éri meg a befektetett munka.


Azért vannak ők, a trénerek, azért tartanak előadást meg tréninget meg gyakorlati képzést meg magánórát, hogy megértsd és elsajátítsd ami szükséges. Ha több nap vagy egy hét után még mindig nem érted,  nem tudod mit mondj, hogyan mondd, mikor hallgass mikor kérdezz, akkor az igenis az adott szolgáltatásnak lenne a hiányossága.


Amennyiben az ember átlagos képességű egyetértek. Ha pedig nem az, akkor nem szabad elfogadni tőle a pénzt és el kell küldeni másfajta szakemberhez segítségért.


Természetesen tudjuk, hogy vannak a reménytelen esetek, elismerem. Volt nekem is olyan, hogy magyarázok, bólogat, és közben látom a fején, hogy fogalma sincs hol van éppen.
Emiatt: lehetne bemeneti feltétel. Egy adott IQ szint vagy végzettség mondjuk minimum érettségi, vagy egy Jimmiék által összeállított tesztsor.
"Ha azt nem tudod abszolválni, akkor számodra ez a tréning hasztalan lesz, ezért nem javaslom."
Ezután pedig azoknak akik megfeleltek, biztosítva lenne, hogy az oktatás értelmes fülekre talál, és így vallálható lenne a garantált eredmény.

Tudok olyan esetről, amikor Jimmi azt mondta valakinek, hogy rajtad mi itt nem fogunk tudni segíteni, fordulj szakemberhez.

Összességében a tábor hasznos lehet, de drága. Hogy megér-e ennyi pénzt azt én nem tudom megmondani.
Anyagi helyzettől is függ. Néha én is elgondolkodok rajta, hogy nekem megérte-e a tréning. De mindig arra jutok, hogy szerintem igen. Ehhez mondjuk az is hozzátartozik, hogy jelenleg nincsenek anyagi gondjaim.

Leginkább csajozni nem tudó átlagos képességű milliomosoknak tudnám ajánlani a tábort. Ők szinte csak nyerhetnek a dolgon.

Néhány plusz dolog, ami még nem volt vagy csak nyomatékosítani szeretném.

Nyelvet is tanulhatsz magán úton, könyvekből, filmekből stb. De ott is el szoktak menni tanárhoz.
Erre jó egy tréning vagy tábor. És nem is feltétlen Jimmi miatt, a trénerlányok miatt (tudom, őket is Jimmi tanította be), rengeteget lehet velük fejlődni és ez nem ugyanaz, mintha megkérnéd egy barátnődet. Ahogy az angol tanár se ér sokat ha nem csinálod meg a leckét, nem gyakorolsz stb. A trénerlányok sem elegek, terepre kell menni.
És erre a tábor megfelelő, mert ha nem mersz odamenni lányokhoz, a többiekkel az este folyamán mégis oda fogsz menni, mert sokkal könnyebb úgy, hogy a többiek is csinálják és egymást biztatjátok. Még csak nem is kell szóban, látod a másikat és nem akarsz lemaradni. Ha ő megtudja csinálni akkor te is. Ráadásul pénzed is van jócskán a dologban.

Találkozol olyan emberekkel akik hasonló cipőben járnak, mint te és lehettek egymás wingjei.

Ami még megdöbbentő volt számomra, hogy vannak PUA eszközök amikről az ember azt gondolja tudja őket használni. Nekem egy csomó volt, amiről ott derült ki, hogy habár azt hittem, nem tudom őket használni. Volt amit meg korábban teljesen félreértettem.

Egy tanács, ha valaki elmenne tréningre vagy táborba. Sok hasznos dolgot lehet ott tanulni, de egy csomó olyat is ami tévútra visz. Ha ott vagytok tartsátok szem előtt, hogy Jimmi nem isten, hanem csak egy ember. Próbáljátok ki amit mond, aztán ha úgy látjátok, hogy a ti nektek ez nem jön be vagy erkölcsi aggályaitok vannak dolgokkal, akkor nem kell csinálni.

Én nekem voltak olyan dolgok, amikre azt mondtam, hogy ez nekem nem fér bele, vagy szerintem ez hülyeség és azokat nem csinálom. De kezdő lökésnek jó volt a tréning.
Naplózva

Reszkessen minden férfi, aki egy asszony kezét elnyeri és nem tudja fölkelteni annak szívében a legforróbb szenvedélyt. /Nathaniel Hawthorne - A skarlát betű/
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Válasz #2 Dátum: 2020. Augusztus 21. Péntek, 12:32:33 »

Kedves Hunt!

A tábor honlapjára építő kritikát vettem. Már rég tervezzük annak szövegét is felújítani. 7 év óta a látványt tudtuk újítani csak, szövegét nem. De sajnos/szerencsére annyi weboldalunk van, hogy nem volt idő még frissíteni.


Másrészt tények:

Idézet
"Sajnos sem a személyes trénerlányos dolog (jaj de kínos visszagondolni rá.. fizetni nőt azért, hogy eljátssza veled szerepjátékban a könyvben leírtakat,"
1. 5éve voltál nálunk, akkor is csak neked (haveroddal együtt) adtam egy olyan kedvezményt, hogy 2 órában kipróbálhattad a trénelányos oktatást.

Te (haveroddal) voltál az egyetlen, akinek ezt megadtuk a 10 év alatt. Mai napig bánom. Mivel 10 óra, de minimum 3 óra a minimális idő, ami tréningen szükséges.

2. Ez a tréning egy minimum 50 órás tréning. 2 óra kevés rá. Táncban javulást nem lehet elérni 2 óra alatt, 50 óra alatt jelentőset.

3. Kérdezek: táncot hogy tanulsz jobban? Tánctéren kezded? Vagy előtte tánctanár instrukciói alapján, egy partnerrel gyakorolva?

Küzdősportot hogy tanulsz jobban? Kocsmába lemész és verekszel egy sort? Vagy egy teremben felügyelet mellett?

Repülőt vezetni a legjobb pita mellett, sőt nagy repülőnél kell szimuáltor!

A trénerlányok pont a szimulátor érzést adják!

4. Ez a kifogás, hogy "szerepjátékban gyakorolni, és fizetni nőt. Kínos."
Pont ettől jó:
- kapsz visszajelzést, 3 óra alatt akár 50 visszajelzés. Profitól.
- az életben nem kapsz 2 év alatt ennek töredékét sem. Jelentős része ráadásul használhatatlan általánosság. "légy férfi!" és társai.

5. "akkor már inkább egy csaj haverral végigvenném, mint idegenekkel"
Próbáld meg, a teljes gyakorlatok nincsenek leírva a könyvben, Bár tudsz gyakorolni részeket, de felügyelet nélkül vesződség.

Szakmai részéről: Nem tudja a havercssaj, hogy milyen fokozaton kell nyomni. Könnyű eset legyen,nehéz, mennyire?
Háynszor kell gyakorolni? Van alulfuttatás, túlfutttatás. Ezt szakmai felügyelet nélkül a fejlődést nemhogy előre, hanem visszvetheti.

És ez csak pár szakmai dolog.

----------------------------------------------
Idézet
"Újfent nem látom a pontos árakat, de 200-400e körül mozgott a pár nap. Ennyiből eltudsz menni kajakozni ÉS sielni ÉS ejtőernyővel ugrani ÉS bunjee jumpingolni, amik olyan tapasztalatot adhatnak, amitől magabiztosabb leszel, lesz sztorid amiket elmesélhetsz (szemben az "amikor a puatáborban odamentem egy targethez.." történettel)"

60któl 330kig. 6 nap! Nyilván a tábor előtt 20 nappal már nincs ilyen nagy kedvezmény, akkor már 130któl indul.

Az ejtőernyőzés egy élmény. A Siófoki tábor egy önfejlesztő tábor... más kategória.


Idézet
"A társas viselkedés és kapcsolatteremtés nem egy fizikai tréning mint egy tánctanfolyam, nem a fizikai törvények és szabályok vonatkoznak rá. Nem számolható ki, nem mondhatod, hogy ez és ez a tuti módszer, ez a titkos szöveg (bár lehet van ilyenjük már). Tegyél így és garantálom a -10kg-ot vagy a kockás hasat. Csajozásnál nem tudok ilyen szövegről vagy módszerről."
A társas kapcsolatteremtés igenis a tánchoz(azon belül is a lazábbakhoz. pl. salsa)  hasonlítható legjobban. Ugyanúgy vannak törvények, és szabályok. Melyet ha mélyen megértesz és integrálsz magadba, akkor automatikusan jó válaszok jönnek könnyű vagy nehéz, összetett helyzetre.

Nincs titkos szöveg, így van. De a tánc is és a társas kapcsolat szabályokon alapul. Dinamikán, aminek a megértése ÉS HELYES CSINÁLÁSA változást hoz!


Idézet
"Ez a terület sokkal összetettebb és komplexebb megértésre épül. A területek és megértések pókhálószerűen kapcsolódnak össze, nem lineárisan, és nem logikus sorrendben. Szükséges megérteni a másik fél, a nő gondolatmenetét, érzéseit, vágyait, szükségletetit az adott pillanatban, és azokra mindig a helyzetnek megfelelően reagálni. Ez a terület nem a megtanítok neked 50 csajozós szöveget kategória! "
Sok részigazság van ebben. Igen komlex megértésre van szükség. Nem lineáris, ámbár teljesen logikusan, ha olvastad a könyvet.
Igen, szükséges megérteni a másik fél érzsiet...stb. ahogy írtad. Erre is van gyakorlat, hogy ez is jobban menjen. Mert vannak nehezebben nyíiló lányok pl.
És igen ez a terület nem 50 csajozós szöveg kategória! Nem is tanítunk ilyet!Idézet
"Mindazonáltal ha bemész egy autószalonba, és kinézel egy bármilyen autót, jogos elvárásod, hogy az a kocsi hazavigyen."
Igen jogos. De csak ha van jogosítványod. Mi nem autót, hanem jogosítványt adunk. x óra után. És ez egyéntől függő. Van aki 20 óra alatt szerez jogsit, van aki többszöri bukás után 200 óra után sem.
Tehát nemcsak mi kellünk, hanem a másik fél is.Idézet
"Egy hasonló érdeklődésű barátommal beszélgetve tanakodtunk, hogy vajon vállalható-e garancia arra, hogy egy pua táborban felviszel nőt magadhoz?"
Ilyen tábor nem létezik sehol. És nem is fog. Bárhol, ahol ilyesmit ígérnek, menekülni kell.
Mysterynél se volt, se Tylernél, se sehol ilyen. Az vicc lenne, ha teszthez, vagy/és iq-hoz köthető lenne. Hiszen ez sok tényezős dolog. Ugyanis ismertem nagyon jó csajozós fickókat, de ennek ellenére neki lehet nagy elakadás a kezdeményezésnél, vagy set mozgatásnál. És ez tesztnél nem bukik még ki.

Még Mystery sem biztos, hogy 1 nap alatt felvinne magához nőt (5 nap alatt biztos). Vannak rutinok ilyenekre egyébként, amiket régen tanítottunk. Csak ez nem hoz olyan változást, ami jó irányba terelné a dolgokat. Látszat sikerélményt ad. Ennek ellenére, egyéni a tréning, és a tábor előtt kérdőív alapján kijönnek az igények, és akkor ezt az "ósdi" gyakorlatot is beletesszük, ha valakinek ez az igénye.

Kezdésnek ennyi. ha van kérdés, tedd fel!
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Válasz #3 Dátum: 2020. Augusztus 21. Péntek, 16:29:30 »

Idézet
Idézet
"Szeretnél tuti csajozós szövegeket magadévá tenni?"

Ezt nem is értem és szerintem nem is igaz. Mikor én tréningekre jártam ott is arról volt szó, hogy tuti csajozós szövegek nem léteznek. És azóta magamtól is csak ez a megállapítás erősödött bennem. Hisz egy betanult szöveg még nem lesz kongruens veled.

Szerintem ez a szöveg konkrétan csak marketing.

Így van. A tábor szövegében bennemaradt, ki lesz véve, van már jobb marketingszöveg, de még nem volt idő átírni.

Ez 7-8 éve került bele, azért mert sok embert ezt trigerrelte. Akik a kapszulára vágynak...
Aztán a tréningen/táborban majd elmagyarázzuk, hogy a szövegek kezdetben maximum mankók, ehelyett sokkal haladóbb és jobb, ha nem bemagolt szöveget tanul be.

Persze ez is fontos, hogy elsőre valaki makóval járjon, de aztán dobja el. Nyílván ez más célcsoportot szólít meg.

Ettől függetlenül nem hazudunk, ezek "csak" figyelemfelhívó:
Szeretnél sokkal jobban kommunikálni nőkkel?
Szeretnél jobban csajozni?
Szeretnéd meghódítani álmaid nőjét?
Szeretnél tuti csajozós szövegeket magadévá tenni?
Szeretnél egyáltalán kicsit is fejlődni?

Ezek kérdések, triggerek, amit ígérünk az ez utána:
- Mi nem adjuk fel!
- Tudjuk, hogy meg tudsz változni: tudsz fejlődni!
- Rengeteg, de tényleg sokféle ember volt nálunk!

"Ahol a Nőkkel és a Csajozással Kapcsolatos Álmaidat Valóra Váltod "

Az nincs leírva, hogy hol és mikor! Smiley

Kb. mintha egy autóiskola lennénk, és azt mondanánk:
"Ahol az autóvezetéssel kapcsolatos álmaidat valóra válthatod!"

Aztán ez lehet sima jogsi, vagy haladó vezetéstechnika, avagy profi autóversenyzés?

Pénz és idő kérdése!

De mint mondtad, írtam lesz más szöveg, mert ezek már elavultak!
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Oldalak: [1]   Fel
  Nyomtatás  
 
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2019 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 11ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.

Új Tagok, Kezdő Kérdések, Aktuális Információk
8192: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead
Fájl: /home/ferfikom/public_html/puafestival.com/forum/Sources/Load.php(198) : runtime-created function
Sor: 3