Mit jelent számodra a high status?
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2020. December 01. Kedd, 15:52:21
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Szavazás: Milyen szerinted egy magas státuszú férfi/nő?
Poll Results Milyen szerinted egy magas státuszú férfi/nő?
Intelligens/művelt
Magas iskolai végzettsége van
Magas beosztásban dolgozik
Széles szociális körrel rendelkezik
Drága ruhák/kocsi/ház
Vonzó külső
Magas fizetés
Vonzó/híres/gazdag élettárs
Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2013. Február 10. Vasárnap, 15:21:59 #0
Matthew

Mit jelent számodra a high status?

Hogyan tudok olyan szavazást írni, amiben több opció választható? Na mindegy, remélem majd megszerkeszti aki ért hozzá.

Az alapkoncepció ami megfogalmazta bennem ezt a kérdést első sorban ezek a celeb csajok voltak. Debreczeni Zita, Bódi Sylvi, Zimány Linda stb. Számomra ők nem magas státuszúak, a modellkedés nem magas státuszú munka szerintem. Vagy szerencséd van fogantatáskor vagy nem. Ennyi. Most az, hogy megtanulod hogy hogyan kell menni a kifutón meg megfordulni, ugyan. Aztán összeállnak egy tényleg magas státuszú emberrel (Dzsudzsák szerintem az, mert nem csak születéskor dől el, hogy jól fog valaki focizni, hanem keményen kell edzeni is érte, többi barátját ne tudom ki) és végül ezek miatt magas státuszúnak tartja őt az átlagember és különlegesként kezeli a média.

Ha valaki foglalkozik a testével az becsülendő, bár inkább érdemes mindenkinek a saját egészségéért foglalkoznia vele. De nem tudom, számomra a modellkedés sosem volt státuszszimbólum. Van pár lányismerősöm akik "modellkednek" (vagyis készült róluk pár portfólió, meg voltak pár magyar versenyen) és akkor az átlag AFC szemében ők az istennők, hogy "uhh áhh ők a csodák és bárcsak az enyém lehetne".

Na de konkrétan a szavazás.

- Az intelligencia/műveltség/értelmesség fontos szerintem, hogy magas státuszba kerülhessünk. Persze nem szabad átcsapnia okoskodásba, vagy felvágni vele, vagy azt éreztetni a másikkal folyamatosan, hogy tudatlan. Ha intelligenciához társul egy jó vezetői készség, tisztelet és alázat a többi ember felé akkor majdhogynem garantált, hogy az illetőre fel fognak nézni és sokra viheti az életben.

- A magas iskolai végzettség relatív. Szerintem mindenki tud a maga köréből is példákat/ellenpéldákat mondani, önmagában nem sokat számít. Viszont vannak munkakörök, amelyekhez megkövetelik, illetve nagyobb mozgástere van az illetően magasabb végzettséggel.

- A széles szociális kör több üzenetet is tartalmaz mindkét nemnek a másikat illetően. Egyrészt, hogy az illetőt elfogadják az emberek, mint vezetőt, hogy biztosan normálisan bánik az emberekkel és érdekes, szórakoztató, stb., ezért szeretnek a többiek vele lenni, és jó kommunikációs készségekkel rendelkezik, amely rendkívül fontos az ember társas lényénél fogva.

- Tagadhatatlan, hogy valamelyest a drága cuccoknak van valamilyen szintű státuszértéke, de ez egy eléggé vékony határ és akár visszatetszést is kiválthat a másik nemből. Ez inkább egyéni kérdés, hogy valaki mennyire tartja fontosnak és státuszszimbólumnak a ruhákat, a kocsit, a házat, stb.

- A vonzó külsővel kezdtem gyakorlatilag. A vonzó külső önmagában szerintem nem jár automatikusan magas státusszal. Mondom, szerintem csak az AFC-nél, legyen fiú vagy lány, náluk is csak azért, mert igazából maguknak illetve az egójuknak akarnak bizonyítani azzal, hogyha össze tudnak jönni egy vonzó külsejű emberrel. Másik témában írtam erről hosszabban, hogy valamilyen szinten számít a külső. Ha valaki "szabályosabb" (hiszen a szépség/jóképűség gyakorlatilag arányosság) ahhoz a személyhez a többiek tudat alatt gyakrabban kapcsolnak jobb tulajdonságokat. Persze ez csak nagyon minimális, pillanatok alatt levágják a többiek, ha valaki egyszerű, mint a faék.

- A magas fizetés csak úgy önmagában, tehát maga a pénz, semmit sem jelent. Majd később, a drága cuccok, persze az is csak azoknál, akik alapból fogékonyak rá. Maga a magas fizetés egy járuléka az egész ember tudásának, munkájának, emberi kapcsolatainak, stb.

- Vonzó, híres, gazdag élettárs. Ez egy másik érdekes kérdés. Ha az illető önmaga is magas státuszt ért el a tetteivel, eredményeivel az életében, akkor semmi probléma azzal, hogy egy szintén magas státuszú egyénnel szeretne összejönni. De az, hogy valaki más hátán akar felmászni....erről nem hiszem, hogy többet kéne mondanom, de a szememben ez egy hatalmas DLV.
Nem elérhető  
Read 2013. Február 10. Vasárnap, 16:20:42 #1
gabesz939

Re:Mit jelent számodra a high status?

Én, azokat az embereket "tisztelem", akik sokat tudnak. Tv-ben mikor látok ilyen műsort, akkor megszoktam nézni általában vagy ha netán olyan ember jön a társaságomba, akkor iszom szavait. Én nem vagyok ezen emberek közé sorolható, szerintem, ezért is "tisztelem" őket.
De azokat nem, akik bunkó, paraszt módján viselkednek.. Hiába tudnak sokat, műveltek, ha közben bunkók. Azokkal mást csinálnék.
Nem elérhető  
Read 2013. Február 10. Vasárnap, 22:50:30 #2
Skeffington

Re:Mit jelent számodra a high status?

Szerintem mindegyikből következhet akár magas státusz (lehet mondani általános megbecsülésnek, tiszteletnek is), de legkönnyebben a magas beosztásból. Persze csak azzal párhuzamosan, hogy mekkora jelentőségű a cég/szervezet, amiben dolgozik az illető. Ez alapból több dolgot is magával hozhat: Egy ponton túl tényleg fontos követelmény az intelligencia, a tapasztalat és a végzettség. Másrészt minél komolyabb a munka, annál magasabb a fizetés, így drága holmik is jöhetnek mellé, és a külső megjelenésen is könnyebb változtatni.
Nem elérhető  
Read 2013. Február 11. Hétfő, 21:31:30 #3
Hank

Re:Mit jelent számodra a high status?

Idézet
a modellkedés nem magas státuszú munka szerintem. Vagy szerencséd van fogantatáskor vagy nem. Ennyi. Most az, hogy megtanulod hogy hogyan kell menni a kifutón meg megfordulni, ugyan. Aztán összeállnak egy tényleg magas státuszú emberrel (Dzsudzsák szerintem az, mert nem csak születéskor dől el, hogy jól fog valaki focizni, hanem keményen kell edzeni is érte, többi barátját ne tudom ki) és végül ezek miatt magas státuszúnak tartja őt az átlagember és különlegesként kezeli a média.

Igazad van teljesen, viszont itt fontos különválasztani azt, hogy a high status és a valós teljesítmény, sose volt arányos. Szerintem a high status egész egyszerűen annyit jelent, hogy a szociális ranglétrán, milyen magasan van. A rendezvények ahová jár, olyan ahol celebek, politikusok stb vannak, vagy mondjuk évente egyszer elmegy a szülői értekezletre, de emellett önkénteskedik meg mittudomén milyen érdemi munkát végez. Megbecsülni az utóbbit ildomos, de mégis az előbbi a high status.

Összeségében tehát ami a high statust alakítja véleményem szerint: kapcsolati tőke, pénz/vagyon, és kis részben munkában elért teljesítmény.


"Can't is the cancer of happen"
Nem elérhető  
Read 2013. Február 12. Kedd, 12:34:29 #4
Muhammad Ali

Re:Mit jelent számodra a high status?

A tekintély, vezető, karizma, kisugárzás kulcsszavakra rákerestél már?
Hagyjuk most ezt a celeb, nem celeb témát!

Hogy lesz egy férfi magas státuszú?

Ha példaértékűen tud viselkedni
Ha példaként tud szolgálni mások számára
Ha értéket tud teremteni
Ha fel tudnak rá nézni
Ha a Nő felnéz rá
Ha valamiben kiemelkedik az "átlagból"
Ha jól tudja kezelni az erőforrásait, ha kezében tartja az életét
...

Hány linket tegyek ide?

http://www.puafestival.com/forum/szemelyisegfejlesztes-mint-eletstilus/eleted-pillerei-amitol-konnyebb-a-csajozas-is/

http://www.puafestival.com/forum/cikkek/a-jofiu-a-rosszfiu-es-a-ferfi/

http://www.puafestival.com/forum/dominans-alfa-ferfi/mit-jelent-dominans-alfa-ferfinak-lenni/

http://www.puafestival.com/forum/szemelyisegfejlesztes-mint-eletstilus/tarsasagi-es-vezetoi-tekintely/

http://www.puafestival.com/forum/onfejlesztes-belso-jatek/a-sikeres-vezet-3-ismerve-will-smith/

http://www.puafestival.com/forum/cikkek/kisugarzas/

http://www.puafestival.com/forum/vonzalomepites-shitteszt-cold-read/legalapvetbb-vonzalomepit-'eszkoz'-dominancia/

http://www.puafestival.com/forum/cikkek/onmagad-megertese-mint-ferfi/

http://www.puafestival.com/forum/onfejlesztes-belso-jatek/a-ferfi-vonzero-alapkovei/

http://www.puafestival.com/forum/cikkek/logisztika-10-mod-ahogyan-nem-lesz-neked-baratnod!/msg52714/#msg52714

http://www.puafestival.com/forum/megnyitasok/elit-kategoria/És hogy egy nő mitől lesz magas státuszú? Talán ugyan ezeknek a női megfelelőitől... akkor, ha a nő (és férfi) társai szemében értéket tud teremteni... ha példaértékűen tud viselkedni mások előtt... ha a Férfi fel tud nézni rá...


"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen NEM LÉTEZIK."
Nem elérhető  
Read 2013. Február 12. Kedd, 22:27:35 #5
Hank

Re:Mit jelent számodra a high status?

Ali, én nem értek veled egyet!

Te a magas értékű embereket definiáltad, tökéletesen! A high status más! Egy valóvilágos nyomorék, aki az égvilágon semmi értéket nem adott, semmit nem tett le az asztalra, simán high statusu lehet, mert olyan rendezvényekre kap meghívást, ahová csak az elit, olyan embereket ismer, akiket nagyon kevesek, hogy úgy mondjam a telefonkönyvében biztos van pár név, akikkel más csak az újságok hasábjain találkozik.

Számomra legalábbis a high status ez. Amit te leírtál, meg a magas értékű, tekintélyes emberek. Benne is van: érték. A státusz, pedig csak egy állapot, amit valamiképp ellehet érni!


"Can't is the cancer of happen"
Nem elérhető  
Read 2013. Február 13. Szerda, 12:34:44 #6
Muhammad Ali

Re:Mit jelent számodra a high status?

Hank, megértem az álláspontodat, de nagyon rossz (ill. jó) példát hoztál föl...
Egy valóvilágos nyomorék, aki az égvilágon semmi értéket nem adott, semmit nem tett le az asztalra, simán high statusu lehet
Kinek, kiknek a szemében?
Számomra nem d030
Számomra semmilyen státuszt nem képvisel!
Számomra semmi értékeset nem tud nyújtani!
És más is jobban tenné, ha nincs miért felnéznie valakire, akkor így kezelné ezt!

Idézet
mert olyan rendezvényekre kap meghívást, ahová csak az elit, olyan embereket ismer, akiket nagyon kevesek, hogy úgy mondjam a telefonkönyvében biztos van pár név, akikkel más csak az újságok hasábjain találkozik.
Meghívást kapnak, hogy aztán röhögjenek rajtuk... hmmm.
Nem olyan egy-kettő, mint egy udvari bolond?
De semmi baj ezzel, jólétben szükség támadhat udvari bolondokra is Wink
Viszont akkor inkább egy olyan "stand-up"-os (ha valaki tud szórakoztatni, az érték, lásd az igazi stand-uposok, de aki magából csinál hülyét, hogy figyelmet kapjon, abban nem sok értékes van) legyen az, aki már egy kevés értéket képvisel.

A legfontosabb kérdés:
Milyen érték áll a státusz mögött?
A státuszának van szilárd alapja, vagy csak látszat, és csak annyi érték van az illető státuszában, amennyi figyelmet éppen az adott pillanatban kap a szemlélőktől. Van bármiféle érték mögötte (iskola, tanítás, cég, vállalkozás... eszmei érték, művészet... olyasmi, ami mások számára is tovább adható és maradandó), vagy a figyelem nélkül elvész minden értéke és a feledésbe merül?

A státusznak értéknek kell lennie, különben elvész!

Milyen státusz az, ami a béka segge alatt van?
Milyen státuszt képvisel, akinek a szavára csak az ostobább emberek hallgatnak?
És milyen státusz az, ami megunható?
Csinál-e egyebet a magamutogatáson kívül?
Értékes az élete?
Ha valaki számára követendő példa az, amit említettél, az az ő dolga… Csak akkor ne csodálkozzon majd rajta, ha a "példaképével" együtt ő is "kimegy a divatból".

Mondtam, hogy hagyjuk ezt a celeb, nem celeb témát.
Lehet róla velem vitatkozni, csak nem érdemes Wink


"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen NEM LÉTEZIK."
Nem elérhető  
Read 2013. Február 13. Szerda, 18:34:09 #7
Jimmi

Re:Mit jelent számodra a high status?

"Az alapkoncepció ami megfogalmazta bennem ezt a kérdést első sorban ezek a celeb csajok voltak. Debreczeni Zita, Bódi Sylvi, Zimány Linda stb. Számomra ők nem magas státuszúak, a modellkedés nem magas státuszú munka szerintem. "

Smiley

Nem a modellkedés miatt lesz (vagy sem) valaki magas státuszu.

Van egy enyhe fogalomzavar ekörül. Pedig itt már leírtam sok mindent: úgy látszik nem világos még teljesen.
http://www.puafestival.com/forum/cikkek/natural-game-vagy-pua-game-az-igazi-erteked

Vajon mi nem?


Jah, és aki kitalálja, hogy a fenti csajok miért magas státuszuak (legalábbis itt Mo-n), akkor az nyer egy hangszórót! Smiley


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Február 13. Szerda, 18:41:34 #8
Jimmi

Re:Mit jelent számodra a high status?

"Hogyan tudok olyan szavazást írni, amiben több opció választható? Na mindegy, remélem majd megszerkeszti aki ért hozzá."

Javítottam, és újraindítottam a szavazást. Most már többet is választhatsz!


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Február 13. Szerda, 19:18:14 #9
Hank

Re:Mit jelent számodra a high status?

Nagyon rövid és tömör leszek.

Definíció:

Státusz = Állapot, helyzet; egy társadalmi szervezeten belül elfoglalt hely.

Innentől fogva, még egyszer letudnám írni amit az előbb. Érték és státusz, NEM ugyanaz. Állapot, ergó változékony. Pl valamelyik ilyen megcsinált "celeb" egy darabig tényleg celeb, és high statusu, majd feledésbe merül. És utána nem lesz high statusa, mert a kutyát se érdekli, mégcsak udvari bohócnak se hívják sehova!

Értéket letevő ember? Rá emlékezni fognak, mindig! 15 perc ügyes stand up például, amin milliók nevettek, az érték, és az is marad, 40 év múlva is. Mert az érték, nem úgy változik, mint egy státusz.

Idézet
Jah, és aki kitalálja, hogy a fenti csajok miért magas státuszuak (legalábbis itt Mo-n), akkor az nyer egy hangszórót!

Hacsak nincs valami insider infód, szerintem egyértelműen annyi, hogy ennek az országnak szüksége volt/van (sajnos) ezekre a celebekre, köréjük meg szépen felépítettek egy imázst, kvázi komoly marketingjük van. És ugye innentől fogva sok mindenre használhatók, ruhákat eladnak, ezt azt promóznak ésatöbbi. Ugyanis sok más szép lány is van, de mégsem olyan híresek.


"Can't is the cancer of happen"
Nem elérhető  
Read 2013. Február 13. Szerda, 20:24:07 #10
Matthew

Re:Mit jelent számodra a high status?

Köszi, hogy megcsináltad a szavazást.

Hogy miért magas státuszúak? Azért mert mindig a megfelelő pélót cumizták?  Grin-Vigyorog Na nyertem?  Woot_Emoticon

A komoly tippem egyébként az, hogy elhiszik magukról, hogy magas státuszúak, ezért az egyszerű embernek tényleg úgy jön le, hogy ők valakik és magas státuszúak, így felnéznek rájuk, kíváncsiak rájuk stb.
Nem elérhető  
Read 2013. Február 13. Szerda, 21:02:30 #11
Jimmi

Re:Mit jelent számodra a high status?

Nagyon rövid és tömör leszek.

Definíció:

Státusz = Állapot, helyzet; egy társadalmi szervezeten belül elfoglalt hely.

Innentől fogva, még egyszer letudnám írni amit az előbb. Érték és státusz, NEM ugyanaz. Állapot, ergó változékony.

Értem az ellenvetésed. De: itt egy sajátos terminológiában használjuk ezeket a szavakat, és nem az értelmező szótári definicióban.

Szimplán ennyit értesz félre. A terminológa szerint értelmezzük, és nem az utcanyelv szerintiben.

Olvasd el kérlek (újra) a linkelt cikket, abban a LEGESLEGELEJÉN leírtam világosan! "státusz avagy érték, ki hogyan mondja... valami hasonló. De ugyanaz!"

Ha a cikket végigolvasod, akkor olvashatod, hogy később említésre kerül, hogy ki a magas értékű (státuszu) férfi? És abban van 6 pont, amiből az egyik (csak az egyik) szól a szociális státuszról. A többi az értékről.

Idézet
Pl valamelyik ilyen megcsinált "celeb" egy darabig tényleg celeb, és high statusu, majd feledésbe merül. És utána nem lesz high statusa, mert a kutyát se érdekli, mégcsak udvari bohócnak se hívják sehova!

Értem: mutasd meg, hogy az általam linkelt cikk melyik sora mutat összeütközést ebben!?

Egyébként nem értek ebben egyet maradéktalanul. De majd ezt később kifejtem, lehet lesz egy teljesebb cikk, hogy a homályt végérvényesen eloszlassam.

Kezdésnek annyi: az a celeb nem attól lesz magasabb státuszu, vagy értékesebb, hogy elhívják, vagy sem valahová.

Idézet
Értéket letevő ember? Rá emlékezni fognak, mindig! 15 perc ügyes stand up például, amin milliók nevettek, az érték, és az is marad, 40 év múlva is. Mert az érték, nem úgy változik, mint egy státusz.

Értem: viszont amiről te beszélsz az a szociális státusz, én pedig simán státuszról/értékről. Ezt választjuk külön. Ilyen értelemben igazad van.


Idézet
Idézet
Jah, és aki kitalálja, hogy a fenti csajok miért magas státuszuak (legalábbis itt Mo-n), akkor az nyer egy hangszórót!

Hacsak nincs valami insider infód, szerintem egyértelműen annyi, hogy ennek az országnak szüksége volt/van (sajnos) ezekre a celebekre, köréjük meg szépen felépítettek egy imázst, kvázi komoly marketingjük van. És ugye innentől fogva sok mindenre használhatók, ruhákat eladnak, ezt azt promóznak ésatöbbi. Ugyanis sok más szép lány is van, de mégsem olyan híresek.

Csak hogy akkor világos legyen akkor mindenki számára! A fenti csajok magas értékűek. Igen a szociális státuszuk is magas, de én úgy értem, és értettem korábban, hogy az értékük is magas. Tehát: ÉRTÉKET tesznek le az asztalra!

Tehát még mindig várom a jelentkezőket a hangszórókért! Smiley

Csak egy elgondolkodtató kérdés: ha a fent említett hölgyek nem magas értékűek, akkor alacsonyak?


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Február 13. Szerda, 21:41:05 #12
Skeffington

Re:Mit jelent számodra a high status?

Csak hogy akkor világos legyen akkor mindenki számára! A fenti csajok magas értékűek. Igen a szociális státuszuk is magas, de én úgy értem, és értettem korábban, hogy az értékük is magas. Tehát: ÉRTÉKET tesznek le az asztalra!

Tehát még mindig várom a jelentkezőket a hangszórókért! Smiley

Csak egy elgondolkodtató kérdés: ha a fent említett hölgyek nem magas értékűek, akkor alacsonyak?

Hmm... Ha nézzük a natural games cikkből a core értékeket, akkor az említett celebek közül ezeket tudom velük kapcsolatba hozni (ha megfordítjuk, és nőkre vonatkoztatjuk): Pre-selection, vagyis sok férfi akarja őket; figyelnek a kinézetükre; "kiemelkedettnek" számítanak a többi nő között, ami akár bizonyíték lehet a szociális intelligenciára (vagy az önmagukba vetett hitre, ha sok munkájukba tellett elérni, amit elértek), vagy lehet rá következtetni. A többihez többet kéne róluk tudnom, vagy akár személyesen ismernem őket.
Fogalmam sincs, milyen a mindsetük, miben hisznek, hogyan fejezik ki az érzelmeiket, milyen a humorérzékük, stílusuk, stb.
Nem elérhető  
Read 2013. Február 13. Szerda, 21:52:50 #13
Jimmi

Re:Mit jelent számodra a high status?

"A többihez többet kéne róluk tudnom, vagy akár személyesen ismernem őket."

Na: ez már előrelépés: nem is kevés. Wink

Amikor Debreceni Zitával készült a "híres" felszedési videóm, nekem sok sztereotipiám omlott össze a celebvilágról. Sejtéseim voltak... Onnan indult, aztán még eltelt 1-2 év, és mélyére ástam ezeknek az értékeknek.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Február 14. Csütörtök, 01:42:44 #14
Hank

Re:Mit jelent számodra a high status?

Idézet
Értem az ellenvetésed. De: itt egy sajátos terminológiában használjuk ezeket a szavakat, és nem az értelmező szótári definicióban.

Szimplán ennyit értesz félre. A terminológa szerint értelmezzük, és nem az utcanyelv szerintiben.

Olvasd el kérlek (újra) a linkelt cikket, abban a LEGESLEGELEJÉN leírtam világosan! "státusz avagy érték, ki hogyan mondja... valami hasonló. De ugyanaz!"

Ha a cikket végigolvasod, akkor olvashatod, hogy később említésre kerül, hogy ki a magas értékű (státuszu) férfi? És abban van 6 pont, amiből az egyik (csak az egyik) szól a szociális státuszról. A többi az értékről.

Innentől fogva akkor nincs is értelme a "vitának", hisz Te úgy értelmezed, és használod a high statust, ahogy leírtad a cikkedben. Én meg úgy, hogy összetettem a két szót, és a hagyományos jelentésüket vettem alapul. Smiley

Nem akarok trollkodni, viszont akkor nem értem, mi értelme a státusz szót használni, ha alapvetően mást jelent? Lehetne akkor high value ember  Wink


"Can't is the cancer of happen"
Nem elérhető  
Read 2013. Február 14. Csütörtök, 14:03:54 #15
Jimmi

Re:Mit jelent számodra a high status?

Nem akarok trollkodni, viszont akkor nem értem, mi értelme a státusz szót használni, ha alapvetően mást jelent? Lehetne akkor high value ember  Wink

A pua terminológia egy sajátos nyelvezet. Ebben az esetben (a státusz szó) keveredik az angol (és nem magyar) "status" és a pua közösségben használt "value" "érték" kifejezés.

Ha majd kész lesz a szótáram végleges verziója, akkor tisztázva lesz ez.

Illetve ahogy ígértem lesz egy cikk is majd.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Február 14. Csütörtök, 22:26:35 #16
Robi366

Re:Mit jelent számodra a high status?

Státusz a saját véleményem szerint:

Ez egy alapjaiban negatív tulajdonság, leginkább a "státusszimbólum" fogalmához tudnám kötni, nagyzolás és sznob dolgokat jelent, amikor olyan dolgoknak adnak magas értéket aminek a reál értéke alapanyag plusz előálítási költség valójában alacsony de úgynevezett "eszmei értéke van" a dolognak így státusszimbólum ha egy üveg ritka bort 20millió forintért meg vesz valami gazdag figura. most 1 üveg bor a teszkóba akár 500 forint de valaki egy jobb minőségű márkás borért milliókat ad az már a józan realitás határain túl van.

- Magas a státusza annak aki elért már valami nagy dolgot aztán hátradől és "gőgösen felvágva" élvezi annak gyümölcsét.
- Továbbá státusza annak van aki bele született a jólétbe, például angol király sarj és életébe egy fűszálat nem kellett arrébb tennie, ő már úgy van vele hogy nem teheti meg hogy kínaiba vegyen ruhát, neki előkelő ruha kell saját szabóval, nem engedheti meg magának hogy a státusza alatti "por nép" szintjére lealacsonyodjon. Gyakran kerülnek politikusok magas státuszba, azaz több fizetés flancosabb kocsi, több testőr ugrálja körül őket, de aki túlságosan felvág, az ellen kampány megindul a választások idején mire is költik az adófizetők pénzét.

Státuszszimbólumok a legdrágább autók például a Lamborgini vagy a BMW ... ha megnézünk egy BMW-t olyan emberek veszik akik nem értenek a kocsikhoz hanem virítani akarnak mások előtt hogy az ő kocsijuk "márkás" most egy Lamborgini 300 millió forint körül van, és 30 litert eszik százon, sűrűn kell járkálnia a gazdájának a benzinkútra, de sokaknak csak a garázsban porosodik a többi méregdrága "Diszletsportkocsi" mellett, ki sem használja igazán, csak van mert jól néz ki.

Státusznál még van egy másik fogalom. A Stílusmajmolás, például gazdag nők nem engedhetik meg maguknak hogy kétszer felvegyék ugyan azt az estélyi ruhát a bálba. muszáj a legdivatosabb puccosabb ruházatokban virítaniuk, és mindig a legújabb drága ékkővel kirakott topánkájukban sétálni.

összefoglalva a státusz, olyanért fizetni olyan összegeket nagyzolásból melyeknek valódi tárgyilagos értékük nincs, csak írígység keltési szándékkal hogy ők azt megengedhetik maguknak.


---==> A rosszlányoktól vagyok ilyen rosszfiú ! <==---


Nem elérhető  
Read 2013. Február 15. Péntek, 00:36:43 #17
Hank

Re:Mit jelent számodra a high status?

Off:

Bocsi, de emellett nem tudok elmenni.

Idézet
ha megnézünk egy BMW-t olyan emberek veszik akik nem értenek a kocsikhoz hanem virítani akarnak mások előtt

Hátsókerekes kocsit, pont azok vesznek akik értenek az autókhoz, élményként tekintenek a vezetésre.

On:

Remélem a postod többi részére reagálnak majd, mert bajok vannak, én viszont mostmár álmos vagyok, főleg miután tisztáztuk, hogy pua terminológiában miképp is használatos a status, mert én se tudtam jól.


"Can't is the cancer of happen"
Nem elérhető  
Read 2013. Február 16. Szombat, 13:37:59 #18
Robi366

Re:Mit jelent számodra a high status?

A High Status és a High Value között abszolút semmilyen összefüggés nincs !

Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni ! Ki szereti a politikusokat ? ki szereti a gazdagokat ? tehát szociálisan értékük sokkal alacsonyabb az átlagembernél, csak egy nagyon szűk társadalmi réteg aki jóba van velük csak azért mert társadalmilag alárendeltnek érzik magukat hozzájuk képest, magyarul talpnyalók.
Ez a kapitalizmusmodell.

A másik meg az MLM model, amikor valakiből csak akkor lehet gazdag ha magas az emberi értéke, (High value) és éppen ezért követik őt, példaképként tekintenek rá, mert az MLM alapja a másolódás, aki nem példakép értékű annak nincsenek semmilyen sikerei az MLM-ben.


---==> A rosszlányoktól vagyok ilyen rosszfiú ! <==---


Nem elérhető  
Read 2013. Február 16. Szombat, 14:19:51 #19
Jimmi

Re:Mit jelent számodra a high status?

A High Status és a High Value között abszolút semmilyen összefüggés nincs !

Nem tudom mit nem lehet ezen megérteni !

Én pedig azt nem tudom mit nem lehet azon megérteni, hogy a pua terminológiában más jelentések halmozódnak fel.

Akkor ez alapján a susztermatt is egy sakklépés. Mit nem lehet ezen megérteni? Wink

Ja és olyan, hogy kiss klóz nem léetezik, mint fogalom. Hiszen csókot zárni nem lehet. Maximum a szádat kinyitod. Wink


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Február 20. Szerda, 15:55:02 #20
Matthew

Re:Mit jelent számodra a high status?

Várható volt, hogy a műveltség, az ismeretség és a magas beosztás nyer, én is így gondolom és ezeket is vártam az első 3 helyre a szavazásnál.

Ami meglep, hogy a vonzó külső ott van egyből a 4. helyen, kicsit lemaradva a 3.-tól. Én még mindig nem látom az összefüggést a magas státusz és a vonzó külső között, akinek van ötlete azt megköszönném, ha felvilágosítana. Nem értem, hogy fér össze.

Azért nem értem, mert a státuszt elérni kell. Születéskor az ember nem művelt, nincs széles szoc. köre és nem dolgozik magas beosztásban. Ezeket mind el kell érni, ami csak úgy lehetséges, hogy az illető egyszerűen átlag feletti, szorgalmas, normális, stb. Kiérdemli a magas státuszt, a megbecsülést.

Biztos mindenki ismer olyan srácot és csajt, aki habár jól néz ki, de sem nem értelmes, nem ért el semmit se, nem tud felmutatni semmit, röviden egy senki. De jól néz ki, és erre fel nem csak, hogy magát gondolja valakinek, hanem más ember is azt mondja, hogy ő valaki, akire fel lehet nézni. Miért?

Most itt nem kell arra gondolni, hogy frusztrált lennék a külsőm miatt és azért írom, vagy valami, nálam mindig is gondolkodásmódilag voltak akadályok, sosem külsőleg. Szimplán nem értem az összefüggést a 2 dolog között.
Nem elérhető  
Read 2013. Február 20. Szerda, 19:18:59 #21
Victor92

Re:Mit jelent számodra a high status?

Szerintem ezek összefüggnek egymással Smiley
Intelligens vagy és művelt> magas iskolai végzettség> magas beosztásban dolgozol>magas fizetés>drága ruhák/kocsi/ház>híres/vonzó élettárs...
Nem elérhető  
Read 2013. Február 20. Szerda, 19:32:39 #22
Matthew

Re:Mit jelent számodra a high status?

Hát igen.  Grin-Vigyorog

Ezért kérdem, hogy hogyan illik ide a vonzó külső?  Embarrassed
Nem elérhető  
Read 2015. Április 17. Péntek, 09:40:03 #23
püspök

Re:Mit jelent számodra a high status?

Csakhogy az összes opció a magas státusz egyértelmű jele. Így hogy szavazzak?
Nem elérhető  
Read 2015. Június 06. Szombat, 16:12:32 #24
Fefo

Re:Mit jelent számodra a high status?

"Az alapkoncepció ami megfogalmazta bennem ezt a kérdést első sorban ezek a celeb csajok voltak. Debreczeni Zita, Bódi Sylvi, Zimány Linda stb. Számomra ők nem magas státuszúak, a modellkedés nem magas státuszú munka szerintem. "

Smiley

Nem a modellkedés miatt lesz (vagy sem) valaki magas státuszu.

Van egy enyhe fogalomzavar ekörül. Pedig itt már leírtam sok mindent: úgy látszik nem világos még teljesen.
http://www.puafestival.com/forum/cikkek/natural-game-vagy-pua-game-az-igazi-erteked

Vajon mi nem?


Jah, és aki kitalálja, hogy a fenti csajok miért magas státuszuak (legalábbis itt Mo-n), akkor az nyer egy hangszórót! Smiley

A magas státuszhoz nyilván kell kvalitás, tehát biztos nem véletlen.
Mo-on a többség csóró és sok a történelmi negatív élmény. Így vágyunk a jó létre, a sikerre, a szépre, az ideálra,amit akár ezen nők megtestesítenek. Lehetnek ösztönzők számunkra (vagy megvetjük őket) Nálunk ezért fontosak a szépségversenyek is, hogy mi is ott vagyunk és megmutassuk a világnak. Szerintem pl. Belgiumban szarnak rá, hogy hányadik a belga szépségkirálynő a világversenyen ellentétben nálunk. A kisebbség tudatod kell kompenzálni. Ugyanaz, mint a magyar sportolók az olimpián.
Nem elérhető  
Read 2015. Június 06. Szombat, 21:03:50 #25
Jimmi

Re:Mit jelent számodra a high status?

Így van, kell kvalitás.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2015. November 11. Szerda, 18:46:49 #26
phenom

Re:Mit jelent számodra a high status?

Magas fizetés mellé dukál a magas iskolai végzetség is pl sebész
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.


Aktuális Témák Komoly Szakasz
topic Tartsunk szünetet!
[PÁRKAPCSOLAT - SZERELEM]
Sabre
2020. Október 05. Hétfő, 23:33:55
topic Hogyan kerekedj felül, és mégis maradj rendes Arc?
[KINCSESLÁDA - CIKKEK]
Jimmi
2020. Augusztus 28. Péntek, 18:01:05
topic PUA tábor -avagy mit várhatsz tőle
[PUA TÁBOR ÉS FESZTIVÁL]
Jimmi
2020. Augusztus 21. Péntek, 16:29:30
topic Insta date helyszínek Budapesten
[PARTYHELYEK, CSAJOZÁSI HELYEK - SARGOLÁS]
metal
2020. Július 15. Szerda, 16:09:16
topic Újra van night game
[PARTYHELYEK, CSAJOZÁSI HELYEK - SARGOLÁS]
Sabre
2020. Május 29. Péntek, 12:42:23

Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (3%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 8 (15%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 13 (25%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 16 (31%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 8 (15%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (1%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 1 (1%)
 • -
 • Összes szavazó: 51
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2020. November 04. Szerda, 12:14:13]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta gabesz939
[2020. Szeptember 14. Hétfő, 18:31:14]Calendar
december 2020
vas hét kedd sze csüt pén szo
[1] 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31


* Havi top hsz.ó
metal
5 üzenet
kdom
4 üzenet
Sabre Sabre
2 üzenet
Fenrir Fenrir
1 üzenet
Matifu Matifu
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Milyen DHV áll hozzád legközelebb?
 • Pont Segítség egy nőnek
 • 12 (23%)
 • -
 • Pont Egy kiskutya megmentése
 • 6 (11%)
 • -
 • Pont Szockör megsegítése
 • 18 (35%)
 • -
 • Pont Saját hőstett
 • 12 (23%)
 • -
 • Pont Egyéb(írd meg)
 • 3 (5%)
 • -
 • Összes szavazó: 51
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.98 másodperc alatt készült el 54 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.165s, 27q)

Google visited last this page Ma - 08:00:43