Miért nem szeretem az embereket?
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2018. Május 26. Szombat, 16:40:31
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
2018. június 30. Szeminárium
Vadonatúj program, szeminárium! 2018. Június 30.
Jimmi, Szombat 10 órától 13 óráig


Jimmi, Szombat 14.00 órától 17.00 óráig

87. Puafesztivál SzemináriumBelépés 5.000 Ft/szeminárium
(Egy ismerőst ingyen hozhatsz!

Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2013. Április 02. Kedd, 22:54:44 #0
J.D.

Miért nem szeretem az embereket?

Azt vettem észre hogy az emberek egy nagyon kicsi részével tudom csak jól érezni magam. Vannak emberek akik jó arcok meg egy csomó barátjuk van tök szociálisak de engem mégis idegesítenek. Néha elkezdenek velem beszélgetni de nem bírom sokáig, mert unalmasak, vagy mert olyan a viselkedésük amit én "lenézek".

A baj az hogy akiket bírok (már erről írtam) azokkal nem tudok szorosabb barátságot kialakítani, és hogy nagyon kevés ilyen ember van. Persze a többi emberrel is próbálok jóban lenni.

Ez miért van? Én miért látom úgy a viselkedésüket/személyiségüket ahogy mások nem?
Miért nem bírom őket amikor kb mindenki más igen?

Remélem érthető amit írok.  Smiley
Nem elérhető  
Read 2013. Április 03. Szerda, 08:09:24 #1
Frézia

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Azt vettem észre hogy az emberek egy nagyon kicsi részével tudom csak jól érezni magam. Vannak emberek akik jó arcok meg egy csomó barátjuk van tök szociálisak de engem mégis idegesítenek. Néha elkezdenek velem beszélgetni de nem bírom sokáig, mert unalmasak, vagy mert olyan a viselkedésük amit én "lenézek".

A baj az hogy akiket bírok (már erről írtam) azokkal nem tudok szorosabb barátságot kialakítani, és hogy nagyon kevés ilyen ember van. Persze a többi emberrel is próbálok jóban lenni.

Ez miért van? Én miért látom úgy a viselkedésüket/személyiségüket ahogy mások nem?
Miért nem bírom őket amikor kb mindenki más igen?

Remélem érthető amit írok.  Smiley


Nem szeretnélek beskatulyázni, de nekem ez jutott eszembe, amikor elolvastam (én is hasonló vagyok)Smiley


"Az eredeti cikket Jonathan Rauch írta.

Van olyan ismerősöd, akinek minden nap szüksége van pár órára egyedül? Aki szereti a csendes beszélgetéseket az érzésekről, vagy ötletekről, és képes nagy közönségek előtt előadást tartani, de kínosan érzi magát ha kisebb társaságban van, és gyakran tapintatlan a beszélgetésben? Aki úgy kell elvonszolni a bulikba, és aztán beletelik napba, míg kiheveri? Aki morog, ráförmed, morcos azzal, aki csak kedves akart lenni hozzá?

Ha igen, szoktad neki azt mondani, hogy "túl komoly", vagy megkérdezni tőle, hogy "minden rendben van"? Bunkónak, zárkózottnak, arrogánsnak tartod? Megpróbálod ennek mindezek ellenére beszédre bírni?

Ha a kérdésekre igennek válaszoltál, akkor nagyon valószínű, hogy egy introvertálttal van dolgod - akivel nem bántál túl jól. Az utóbbi időben sok kutatás folyt az introvertált emberek szokásait és igényeit illetően Az agyról készített felvételek azt is bebizonyították, hogy az introvertáltak másképp dolgozzák fel az környezetük felől jövő információt, mint a többi ember (és ezt nem csak kitaláltam). Ha most hallasz ezekről először, akkor megnyugtatlak, hogy nem vagy vele egyedül. Sok introvertált van, mégis ők az egyik leg-félreértettebb embercsoport Amerikában, és valószínűleg az egész világon.

Tudom miről beszélek. A nevem Jonathan, és introvertált vagyok.

Évekig tagadtam. Végül is jók a szociális készségeim. Nem vagyok mogorva vagy embergyűlölő Általában. Nem vagyok szégyenlős sem. Szeretek nagyokat beszélgetni arról, hogy mit gondolok legbelül, vagy olyan témákról amik érdekelnek. Van önbecsülésem, és jól kijövök a munkatársaimmal. Ezáltal rengeteg félreértést és sztereotípiát kerültem el. Most viszont itt vagyok, hogy elmondjam, hogyan kezeld az introvertált családtagjaidat, barátaidat, vagy munkatársaidat. Ne feledd, hogyha valaki, akit ismersz, tisztelsz, és minden nap találkozol vele egy introvertált személy, akkor nagyon valószínű, hogy az agyára mész. Jó dolog, ha megtanulod felismerni a figyelmeztető jeleket.

Mi az introvertáltság? A szó mai jelentése az 1920-as évekre nyúlik vissza, először Carl Jung használta. Manapság minden személyiségteszt része, beleértve a sok helyen használt Myers-Briggs félét is. Az introvertált emberek nem feltétlenül szégyenlősek. A szégyenlős emberek aggódnak, megijednek, vagy emésztik magukat, ha emberekkel való érintkezésről van szó; az introvertáltakra ez általában nem igaz. Az introvertáltak nem embergyűlölőek, bár vannak köztünk olyanok, akik úgy tartják, "a pokol nem más, mint a többi ember a reggelizőasztalnál." Az introvertáltak inkább fárasztónak érzik mások társaságát.

Az extrovertáltak, ha társaságban vannak, tele vannak energiával, de egyedül nem érzik jól magukat. Unatkoznak, ha nincs társaságuk. Ha magára hagysz egy extrovertált embert, garantálom, hogy két perc múlva a mobiljáért fog nyúlni. Ezzel szemben egy introvertáltnak két óra aktív társasági élet után szüksége van némi egyedüllétre, hogy feltöltődjön. Nekem általában két óra egyedüllétre van szükségem két óra társaságban eltöltött idő után. Ez nem antiszociális. Nem a depresszió jele. Nincs szükségem orvosságra. Az introvertáltak számára az az idő, amit egyedül, a saját gondolataikkal töltenek olyan pihentető, mint az alvás, vagy olyan frissítő, mint az evés. A mi mottónk: "Én rendben vagyok, te is rendben vagy-de csak kis adagokban."

Körülbelül hány ember introvertált? Utánanéztem a kérdésnek egy gyors Google keresés erejéig. A válasz: körülbelül 25 százalék. Vagy: valamivel kevesebb, mint az emberek vele. Vagy - a kedvencem - "azt átlagemberek töredéke, de a tehetséges emberek többsége."

Félreértik az introvertáltakat? Nagyon is. Rengetegszer kell szembesülnünk ezzel. "Egy extrovertáltnak nagyon nehéz megérteni egy introvertáltat," írta Jill D. Burruss és Lisa Kaenzig. (Az előző bekezdés idézete is tőlük származik.) Az introvertáltaknak könnyű megérteni az extrovertáltakat, mert az extrovertáltak idejük nagyrészt azzal töltik, hogy magukról beszélnek, és gyakran nincs menekvés előlük. Körülbelül annyira rejtélyesek, mint egy kiskutya. Ez fordítva persze nem igaz Az extrovertáltaknak fogalmuk sincs milyen introvertáltnak lenni. Feltételezik, hogy a társaságot, főleg az övéket mindenki szívesen fogadja. El sem tudják képzelni, miért akarna bárki is egyedül lenni. Akárhányszor próbáltam ezt elmagyarázni egy extrovertáltaknak, sosem éreztem úgy, hogy tényleg megértette amit mondok. Egy darabig figyelt, aztán folytatta csaholást.

Elnyomják az introvertáltakat? Azt hiszem igen. Egy biztos, hogy a politikában az extrovertáltak vannak többségben, mert olyan szakma, ahol a bőbeszédűek tudnak igazán érvényesülni. Nézzétek csak meg George W. Bush-t, vagy Bill Clinton-t. Csak akkor "élednek fel" igazán, ha emberekkel vannak körülvéve. Nem sok introvertált van, aki eljutott a csúcsra a politikában - Calvin Coolidge, vagy Richard Nixon – ami nem meglepő. Az egyetlen kivétel talán Ronald Reagan, akinek a legendás zárkózottsága és titokzatossága valószínűleg az introvertáltság jele volt (azt olvastam, hogy sok színész introvertált, és sok introvertált érzi úgy, mintha színészkedne amikor társaságban van), egyszóval az introvertáltak nem nevezhetők gyakorinak a politikában.

Szóval az extrovertáltak uralják a közéletet, ami elég nagy kár. Ha mi, introvertáltak irányítanánk a világot, akkor kétség kívül egy nyugodtabb, ésszerűbb, és békésebb hely lenne. Ahogy Coolidge mondta, "Nem veszitek észre, hogy a problémáink 4/5-öde megszűnne, ha leülnénk és nyugton maradnánk?" (Állítólag ez az idézet is tőle származik: "Ha nem mondasz semmit, akkor senki sem fog megkérni rá, hogy megismételd." Ha van valami, amit egy introvertált jobban utál annál, ha magáról kell beszélnie, az az, ha magát kell ismételnie.)

Az extrovertáltak, a végtelen étvágyukkal a beszédre és a figyelemre a társasági életet is uralják, így ők szabják meg az elvárásokat. Extrovertált társadalmunkban az a normális, ha valaki kedveli a társaságot, ez az öröm, magabiztosság, és a vezetői képesség jele. Az extrovertáltakat jószívűnek, együtt érzőnek tartják, olyan embernek, aki tele van élettel. A "társas lény" jelző dicséretnek számít. Ezzel szemben az introvertáltakat olyan jelzőkkel illetik mint "tartózkodó", "magányos", "zárkózott", "hallgatag", "magának való" - kicsinyes, negatív szavakkal, amik a lelki szegénységre, és az egyéniség hiányára utalnak. Azt hiszem az introvertált nők szenvedhetnek a leginkább. Bizonyos körökben, például a közel-keleten, a férfiak még elboldogulhatnak, mert csendesnek és erősnek tartják őket; az introvertált nőket viszont nagyobb valószínűségeloszlás fogják beképzeltnek vagy visszahúzódónak tartani.

Az introvertáltak arrogánsak? Aligha. Azt hiszem azért terjedt el ez a tévhit, mert intelligensebbek, függetlenebbek, érzékenyebbek, finomabbak vagyunk, mint az extrovertáltak. Hajlamosabbak vagyunk az elmélkedésre, de nem szeretünk csevegni, amit az extrovertáltak a megvet. Végiggondoljuk, mielőtt kimondunk valamit, az extrovertáltak pedig hangosan gondolkodnak, amitől a találkozóik akár hat óráig eltarthatnak. „Az introvertáltakat megzavarja az extrovertáltak hangos gondolkodása. Nem szólnak érte, csak összeszorítják a fogukat, és magukban átkozódnak.” - írta Tomas P. Crouser egy új könyve kapcsán. Pontosan így van.

A legrosszabb az egészben, hogy az extrovertáltaknak fogalmuk sincs, mennyi szenvedést okoznak nekünk. Néha, miközben levegőért kapkodunk egy 98%-ban üres fecsegés közben, elgondolkodunk rajta, hogy az extrovertáltak egyáltalán hallják, amit mondanak? Ennek ellenére igyekszünk higgadtak maradni, és tűrni, mivel az illemszabályok – amiket kétség kívül extrovertáltak találtak ki – gorombaságnak tartják, ha a másik szavába vágunk. Csak remélni tudjuk, hogy egy nap majd megváltozik a helyzetünk, és nem lesz majd illetlenség azt mondani: "Introvertált vagyok. Te egy csodálatos ember vagy, és nagyon kedvellek, de most légy szíves fogd be."

Hogyan adhatom egy introvertált tudtára, hogy támogatom és tiszteletben tartom a döntését? Először is el nem az ő választása volt. Ez nem egy életstílus. Ez beállítottság.

Másodszor ha látod, hogy egy introvertált elmélyült a gondolataiban, akkor ne kérdezd meg tőle, hogy "Mi a helyzet?" vagy hogy "Valami baj van?"

Harmadszor: egyébként se mondj semmit. "
Nem elérhető  
Read 2013. Április 03. Szerda, 09:35:21 #2
Yeti

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Köszönöm Frézia!

Magamra ismertem.
Megy a karma.
Nem elérhető  
Read 2013. Április 03. Szerda, 13:23:40 #3
rghemond

Re:Miért nem szeretem az embereket?

És a témában egy remek előadás:

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=c0KYU2j0TM4" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=c0KYU2j0TM4</a>


moderátor: Kérlek, hogy egy videónak mindig a youtubeos verzióját tedd fel, ne a tedest. Köszi.


Moderátor 2: Youtube tag-et javítottam! Legközelebb figyelj a nyitó vagy lezáró tag formájára.


moderátor: Smiley Jól elbeszélünk, már épp javítottam volna, de thx. Smiley


Köszi moderátorok Smiley
Nem elérhető  
Read 2013. Április 03. Szerda, 15:14:59 #4
J.D.

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Nem hiszem hogy ilyen vagyok, bár sok tulajdonságom hasonló viszont vannak olyan emberek akikkel akármennyit tudok beszélni és kicsit sem zavarnak.

Azokat nem szeretem akik unalmas dolgokról beszélnek, nincs semmi értelmes témájuk, de azért beszélni akarnak és ezért mindig megismételnek egy elöző témát, vagy olyan dolgokat kérdezgetnek ami egyértelmű. Belegondolva kicsit én is ilyen vagyok, valószínű magammal sem szeretnék beszélgetni.  017
Nem elérhető  
Read 2013. Április 03. Szerda, 15:26:48 #5
Coolcat

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Én is így voltam/vagyok sokszor. A "lelki társam" ritkán találom meg beszélgetésben is, nem csak általánosságban. Ilyenkor ha mondjuk társaságban vagy, alább kell adni és esélyt adni másoknak. Ne ez befolyásolja a kedved. Érezd jól magad és szabadulj fel, akkor nem fog zavarni. Hidd el tudom.Smiley
Nem elérhető  
Read 2013. Április 03. Szerda, 15:55:04 #6
Infernal

Re:Miért nem szeretem az embereket?

J.D.:

Még meg is szeretheted őket, ha nem vársz tőlük vérkomoly barátságot. Tudom miről beszélsz, de ezzel csak magadnak ártasz. Különben meg nem csak te látod a személyiségüket, vannak hihetetlen buta egyének akik azért éppen olyan jól látnak téged, mint te őket.
Kísérletezz, vágj jó képet, és biztos lehetsz benne, lesznek pozitív meglepetések.  PDT_Armataz_01_37X
Nem elérhető  
Read 2013. Április 03. Szerda, 16:16:49 #7
Frézia

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Köszönöm Frézia!

Magamra ismertem.
Megy a karma.

Köszönöm, csak a cikket másoltam be.

J.D.:
Idézet
Nem hiszem hogy ilyen vagyok, bár sok tulajdonságom hasonló viszont vannak olyan emberek akikkel akármennyit tudok beszélni és kicsit sem zavarnak.

Nem is kell magunkat korlátok közé szorítani.Smiley
Nekem is vannak "emberek" csak nagyon kevés. Van amikor próbát teszek "idegen" emberekkel, hogy "na jó beszélgessünk", de igazából belefáradok (nőkkel még nehezebben megy, főleg, ha csacsogni kell), mert......így meg nehezen alakítok ki új kapcsolatokat.

Idézet
Azokat nem szeretem akik unalmas dolgokról beszélnek, nincs semmi értelmes témájuk, de azért beszélni akarnak és ezért mindig megismételnek egy elöző témát,

Akkor neked kellene terelni a témát az érdekes felé.

Idézet
olyan dolgokat kérdezgetnek ami egyértelmű

...lehet, hogy csak kezdeményezni szeretnének, vagy megtalálni Veled a közös pontot, bár elég általánosan fogalmaztál, lehet nem is jól értem.

Idézet
valószínű magammal sem szeretnék beszélgetni

Smiley ez tetszett (aranyos).
Nem elérhető  
Read 2013. Április 03. Szerda, 17:43:04 #8
Yeti

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Neked is kösz rghemond!
Érdekes előadás.
Neked is dobtam egy karmát mert magamtól biztosan soha nem találok rá erre a videóra. Smiley
Nem elérhető  
Read 2013. Április 03. Szerda, 18:53:14 #9
J.D.

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Köszönöm a válaszokat  Smiley
Nem elérhető  
Read 2013. Április 03. Szerda, 21:11:30 #10
Csizmásmacs

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Azt hogy mondják, aki egyszerre introvertált meg extrovertált?


Három pillangó vagyok álmomban. Az egyik Csuang-Ce, a másik Te vagy, a harmadik a földkerekség összes többi embere.
Nem elérhető  
Read 2013. Április 03. Szerda, 21:43:53 #11
Yeti

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Azt hogy mondják, aki egyszerre introvertált meg extrovertált?

Ambivertált. Smiley
Nem elérhető  
Read 2013. Április 03. Szerda, 22:56:02 #12
Sabre

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Azt hogy mondják, aki egyszerre introvertált meg extrovertált?

Csak nekem tűnik úgy, hogy a kettő kizárja egymást?  Undecided - "Mostmivan?"


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
/2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2013. Április 04. Csütörtök, 01:40:22 #13
Skeffington

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Nem hiszem hogy ilyen vagyok, bár sok tulajdonságom hasonló viszont vannak olyan emberek akikkel akármennyit tudok beszélni és kicsit sem zavarnak.
Azokat nem szeretem akik unalmas dolgokról beszélnek, nincs semmi értelmes témájuk, de azért beszélni akarnak és ezért mindig megismételnek egy elöző témát, vagy olyan dolgokat kérdezgetnek ami egyértelmű. Belegondolva kicsit én is ilyen vagyok, valószínű magammal sem szeretnék beszélgetni.  017

Ezzel én is hasonlóan vagyok. Egyik sem illik rám egyértelműen.
Az extrovertált társaságban "töltődik fel", az introvertált pedig akkor, ha egyedül van (a másik meghatározás, hogy a tapasztalatszerzés, vagy az analizálás hajt-e valakit). Ebből következik, hogy mennyire kommunikatív. Nálam mindkettő előfordul, előbbinél viszont akadályoz a szoc. skilljeim hiánya, így eddig legkisebb ellenállásként a feltöltődés másik fajtáját szoktam választani.
Tehát szerintem sok átmenet van a kettő között, főleg, hogy ezek csak "vérmérsékletet" jelölnek, azt nem, hogy valaki pl. agresszíven, határozottan-és nyugodtan, vagy szubmisszíven viselkedik-e.
Engem 4-5 óra beszélgetés sem fáraszt le feltétlenül (és egyáltalán nem kell komolynak lennie), még akkor se, ha az illetőt épp akkor ismertem meg. De olyan is van, hogy egy félperces társalgásból már menekülni akarok. Olyanok társasága például eléggé zavar, akik nem nagyon viszik tovább a beszélgetést, de van egy kényszerhelyzet, amikor mégis "illik" egymással dumálgatni. Egy régebbi kollégiumi szobatársam volt ilyen, az ő jelenlétében állandóan feszült voltam. Általában félek attól, hogy a beszélgetés megakad, és nem jut mi eszembe. Barátoknál, és akik soha nem fogynak ki a témákból, nem áll fenn ennek a veszélye, ezért az ő társaságukban nyugodt vagyok. Laza és határozott (asszertív) emberek között nagyon könnyen fel tudok oldódni, mert átveszem tőlük ezt a viselkedést arra az időre (mindegy, hogy intro-vagy extrovertáltak). Ezért állt elő az a fura helyzet, hogy azokat az embereket szeretem, akik pont másképp viselkednek, mint én. Feszült emberek társaságában én is az leszek. És minél inkább idegen az illető, annál kevésbé kell feszültnek lennie ahhoz, hogy introvertált legyek a társaságában.

Azt hogy mondják, aki egyszerre introvertált meg extrovertált?

Csak nekem tűnik úgy, hogy a kettő kizárja egymást?  Undecided - "Mostmivan?"

Kizárja, persze, ha végletekben gondolkodunk. Egyszerre nyilván senki nem lehet Black Panthers tag és KKK-s (aki mégis, az biztosan érdekes személyiség Smiley ). De simán küzdhet valaki a feketék jogaiért úgy, hogy közben konzervatív.
Nem elérhető  
Read 2013. Április 04. Csütörtök, 09:10:50 #14
Frézia

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Idézet
Tehát szerintem sok átmenet van a kettő között, főleg, hogy ezek csak "vérmérsékletet" jelölnek

Igen, egy széles skálán helyezzük el magunkat, és ettől jóval összetettebb a dolog, mert úgyszólván ez csak egy paraméter. Egy ember "összképe" sokkal több dologból épül fel, csak mégis szerintem ez egy elég meghatározó tulajdonság (egyiket sem érzem jobbnak a másiknál).

Idézet
Engem 4-5 óra beszélgetés sem fáraszt le feltétlenül

Nálam sem úgy jelentkezik, hogy most lejárt az idő és innentől már egy szónak sem örülök, hanem szükségem van arra, hogy feldolgozzam. Pl.: messze lakom a munkahelyemtől és örülök neki, hogy egyedül vezethetek az úton haza, vagy ha nagy a káosz a munkahelyemen, kimegyek a konyhába pár percre. Szerencsémre önállóan kell dolgoznom, a saját ritmusomban, persze azért van számonkérés. Reggel felkeléstől számítva 20percig ne szóljon hozzám senki (sajnálom), gyerekkorom óta így van, ezt a legnehezebb elfogadtatnom.
Amikor megszületett a gyerekem féltem attól, hogy nem fog megtanulni beszélni, mert nem vagyok az a gagyogós anyuka és nem is beszélek feleslegesen (szeretek beszélgetni). Aztán olvasás lett belőle, így rájöttem a diszlexia is javítható (nagyon égtem először, de rájöttem, hogy Ő a saját gyerekem, feltétel nélkül szeret, mi szükség van "szerepekre") megfelelő tempó, gyakorlás....már szépen olvasok és nem is jövök zavarba, ha idegenek előtt kell, ha hibázok, akkor meg nevetek az egészen.

Idézet
Feszült emberek társaságában én is az leszek. És minél inkább idegen az illető, annál kevésbé kell feszültnek lennie ahhoz, hogy introvertált legyek a társaságában.

Szerintem ez (nekem) természetes viselkedés.
Nem elérhető  
Read 2013. Április 04. Csütörtök, 10:10:47 #15
Frézia

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Azt hogy mondják, aki egyszerre introvertált meg extrovertált?

Pontosan nem tudom, hogy hol olvastam, de ez a leggyakoribb. Smiley Jól érzi magát társaságban, nem okoz gondot neki a szereplés, kommunikáció.....stb, viszont az sem okoz gondot, ha egyedül kell lennie, csendesen, elmélyülten tevékenykedni....
Nem elérhető  
Read 2013. Április 04. Csütörtök, 18:23:40 #16
Triumphant

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Azt hogy mondják, aki egyszerre introvertált meg extrovertált?

összetett személyiség Cheesy


Úgy kerek, ha én nyerek.
Nem elérhető  
Read 2013. Április 04. Csütörtök, 20:16:51 #17
Jimmi

Re:Miért nem szeretem az embereket?

J.D.: én sem szerettem az embereket, sőt kb. utáltam őket 20 éves koromig.

Ennek több oka volt, de a leginkább ezért:
- nem tudtam kommunikálni, ezért nem tudtam megismerni sem őket. Mindegyik egy külön világ, meg kell ismerni.
- meg kellett ismerni magamat, és másokat jobban.
Megismerve azt, hogy hogyan és MIÉRT viselkednek az emberek úgy, ahogy , olyan bénán, így jobban meg tudtam őket szeretni s elfogadni.

Illetve van még oka: az pedig az...

Mennyire veszel részt a társadalmi életben? Mennyire sikerülnek a dolgaid? Mennyire épülnek a pilléreid az életben?


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Április 04. Csütörtök, 22:04:45 #18
J.D.

Re:Miért nem szeretem az embereket?

....Mennyire veszel részt a társadalmi életben? Mennyire sikerülnek a dolgaid? Mennyire épülnek a pilléreid az életben?

Nem tudom hogy érted a részvételt a társadalmi életben.
A másik kettőre a válaszom hogy, egyenlőre nem igazán.
Nem elérhető  
Read 2013. Április 04. Csütörtök, 23:15:34 #19
Diamondship

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Szerintem baromság ez az introvertált meg extrovertált. Ki találta ezt ki? Ez csak egy kifogás, hogy "jaj, introvertált vagyok, ezért nem megy a kommunikáció". Inkább van félénk ember, meg kevésbé félénk ember. Aztán van olyan, akinek sok élettapasztalata van és érdekes életet él (tehát van beszédtémája is), és van aki kevésbé.

De a kettő között van átmenet, nem úgy van, hogy valaki "introvertáltnak" születik, és utána eláshatja magát. Szóval ez szerintem csak egy gyenge kifogás.

Az egyik külföldi PUA anyagait hallgatom, abban is mondja, hogy sokan azzal jönnek neki kifogással, hogy "jaj én introvertált vagyok", erre mondja ő, hogy "oké, maradj introvertált, csak akkor nem lesz csajod".
Nem elérhető  
Read 2013. Április 05. Péntek, 08:41:25 #20
Frézia

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Szerintem baromság ez az introvertált meg extrovertált. Ki találta ezt ki? Ez csak egy kifogás, hogy "jaj, introvertált vagyok, ezért nem megy a kommunikáció". Inkább van félénk ember, meg kevésbé félénk ember. Aztán van olyan, akinek sok élettapasztalata van és érdekes életet él (tehát van beszédtémája is), és van aki kevésbé.

De a kettő között van átmenet, nem úgy van, hogy valaki "introvertáltnak" születik, és utána eláshatja magát. Szóval ez szerintem csak egy gyenge kifogás.

Az egyik külföldi PUA anyagait hallgatom, abban is mondja, hogy sokan azzal jönnek neki kifogással, hogy "jaj én introvertált vagyok", erre mondja ő, hogy "oké, maradj introvertált, csak akkor nem lesz csajod".

Hát, én gondoltam erre, amikor J.D. kérdéseit olvastam, de azt hiszem Carl Gustav Jung.
Az introvertált nem egyenlő azzal, hogy nem tud kommunikálni.
A félénk ember inkább szorong, mert kevés az önbizalma, vagy annyi negatív hatás (TAPASZTALAT) érte az élet folyamán, hogy elbizonytalanodott, nem kapott kellő megerősítéseket adott időben, ezért bizonyítani akar, hogy valakitől megkapja a szükséges visszacsatolásokat. Vagy pusztán a környezete nem volt hajlandó elfogadni, hogy kicsit nem átlagos és állandóan az elvárt korlátok közé szerették volna kényszeríteni.
Nem csak a nagydumás, sztorizós embereknek van élettapasztalatuk, izgalmas életük, ugyan már.

Nézz utána, pont, hogy velünk születik, ennek ellenére nem érzem, hogy el kellene bárkinek is ásnia magát, mert olyan amilyen. Ismerje meg magát, fedezze fel és sokkal könnyebben tud boldogulni az életben, rengeteg kérdésre meg lesz a válasz és sokszor az is nagyon megnyugtató tud lenni, hogy nem bennem van a hiba, hanem nem a megfelelő emberekkel kerültünk kapcsolatba. Egyik sem jobb vagy rosszabb a másiknál, csak más.

Hogy kinek mitől lesz csaja vagy sem, független a beállítottságtól.
Nem elérhető  
Read 2013. Április 05. Péntek, 15:37:40 #21
Infernal

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Mindegy, hogy intro- vagy extrovertált valaki, ugyanúgy lehet szeretni való, és egy introvertáltnak is biztosan lesz nője. Nem gondolom, hogy bármelyik tábornak fikázni kéne a másikat.

Viszont vannak igazán műtrágya alakok, akikkel mindegy hogyan kommunikálunk, és rohadtul nem érdekel miért lett olyan amilyen. Nem hiszek abban, hogy minden a világon totálisan egyéni felelősség. Alapvetően én is utálom az emberek minimum (sacc/kb) 75%-át, ők is engem ez nem kérdés. Ezen nem lehet változtatni, szerintem azért, mert nem vagyok vak én sem és más sem, vagy működik a szimpátia vagy nem, ezen kár ezen idegeskedni. Jól érzem magam közöttük attól függetlenül, mert a jópofizás működik egy ideig, amíg nem a lét a tét Cheesy. Önfényezésből, egyéb érdekből valamelyest segítik egymást, ezt ki kel használni addig is, amit nyújthatnak, mert ha szarul áll a szénám, ott rohadhatok meg ahol vagyok, pocsék érzés lenne ennek bedőlni és hálásnak lenni.  Ezért gondolom, hogy felesleges kimutatni az utálatot, egy bizonyos szintig, mert a sok önimádó ratyi úgyis betesz egymásnak, majd megoldják ők a sorsukat.
 


X
Nem elérhető  
Read 2013. Április 05. Péntek, 19:57:27 #22
Jimmi

Re:Miért nem szeretem az embereket?

....Mennyire veszel részt a társadalmi életben? Mennyire sikerülnek a dolgaid? Mennyire épülnek a pilléreid az életben?

Nem tudom hogy érted a részvételt a társadalmi életben.
A másik kettőre a válaszom hogy, egyenlőre nem igazán.

Ha nem épülnek az életed pillérei, nem sikerülnek dolgaid, akkor önbecsülésed sem lesz sok.

Ha nincs önbecsülésed, úgy érzed nem is vagy igazán hasznos tagja a szűkebb és tágabb társadalmi közegnek. Sem a baráti társaságodnak, sem Mo-nak például.

Így (mivel nem teszel másokért és magadért), ezért nem is kedveled őket. Azokat tudod igazán szeretni, akikért teszel, akikért harcolsz, akikért küzdesz. Ha teszel energiát abba, hogy ők jobbak legyenek, kapjanak valamit, akkor szuper vagy.
Ha dolgozol egy pékségben, és szívvel-lélekkel sütöd a kenyeret (jó adagokat csinálsz, amit lehet szeretni, nem köpsz bele, anyagokkal nem sprólsz), vagy mosolygva adod el (érzi a vevő, hogy ki van szolgálva, hogy többet kap a pénzéért, mint egy kifli vagy túrós batyu)Érzed, érted már miért nem szereted az embereket?


Talán fordítsuk meg még egy picit, ha nem lenne világos.

Ha bűnöző valaki, csal, lop, hazudik szemrebbenés nélkül...stb. : ők sem szeretik az embereket. Hiszen megkárosítják őket. Elvesznek energiákat másoktól.

Persze van visszaút, jóvá lehet tenni dolgokat. Bármikor.

De aki például a családja miatt lop, az maximum a családját szereti, a többi embert nem. Nehezére fog esni más embert szeretni.

Miért nem szeretjük a rendőröket például? Mert valamit elkövettünk... nem? Gyorshajtás, lehet lebukunk, vagy le is buktunk: máris szidjuk az anyját, meg milyen hülyék ugye a rendőrök. Legjobban kik utálják a rendőröket? A bűnözők... a köztörvényesek még jobban.

De úgy általában is azt látom, hogy aki bűnöket követ el, az nem szereti az embereket. Minél több hazugságon kapni valakit (vagy akár ha nem kapni hazugságon, az mindegy), annál mélyebben tudja gyűlölni az embereket. Ha néztél valóvilágot, lemodellezhető teljesen ott is, de ha éled az életet akkor megfigyelheted te is.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Április 05. Péntek, 20:40:57 #23
J.D.

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Gondolom tudnom kéne, de nem tudom mit tehetnék értük.
Életem pillérei? 16 évesen mit/hogyan építhetnék?  Sad
Nem elérhető  
Read 2013. Április 05. Péntek, 20:59:05 #24
Jimmi

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Gondolom tudnom kéne, de nem tudom mit tehetnék értük.
Életem pillérei? 16 évesen mit/hogyan építhetnék?  Sad

Ki kell gondold!

16 évesen már nagyon sok sikeres srác van. Nemcsak a nőknél...

Valamit kezdened kell. De időben vagy: olvass könyveket, önfejlesztés előre! Türelem!  victory


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Április 08. Hétfő, 00:29:38 #25
Skeffington

Re:Miért nem szeretem az embereket?

J.D.: Ki szoktad aludni magad?

Engem akkor szokott idegesíteni az emberek jelenléte (nem maga a személyük), ha fáradt vagyok. Ilyenkor általában lehet bárki nagyon kedves is, nem szívesen kommunikálok senkivel.

De amit Jimmi mondott, az is lényeges ok lehet, mert az értékadás (mivel jó érzéssel tölt el) egy fontos motiváció lehet a kommunikációban. "Értékadás" alatt értek minden munkát, ami energiabefektetést igényel, még az önmagunkon végzettet is, mert sokszor ehhez is szükség van másokra. Ha ez nincs, akkor a tudatalatti nem annyira érez késztetést a társas kapcsolatokhoz (csak egy idő után megérzi a hiányát).
Nem elérhető  
Read 2013. Április 08. Hétfő, 15:06:38 #26
J.D.

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Lehet a fáradtság is közre játszik, mert nem szoktam eleget aludni.
Nem elérhető  
Read 2013. Április 09. Kedd, 08:35:13 #27
Frézia

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Gondolom tudnom kéne, de nem tudom mit tehetnék értük.
Életem pillérei? 16 évesen mit/hogyan építhetnék?  Sad

A zenei ízlésedet tekintve, sokkal idősebbnek gondoltalak:)

Bocs, ha elhamarkodottan ítélnélek meg, vagy az írásom "nőies" lesz (végül is itt a virtuális világban elég nehéz néhány mondatból valakinek a pontos személyiségét kitalálni), de nem gondoltál arra, hogy a zenével foglalkozz (basszusgitárt simán eltudnám képzelni neked:)), vagy valamilyen művészettel (akár fotózás....).

(fordíts gondot az alvásra, a Te korodban nagyon fontos:), persze ezek csak "jó tanácsok" akarnak lenni)
Nem elérhető  
Read 2013. Április 09. Kedd, 19:45:45 #28
J.D.

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Az a baj hogy mindent hamar megunok. Már gitározok kb fél éve, de néha azt is hetekre elfelejtem.  :Smiley
Nem elérhető  
Read 2013. Április 09. Kedd, 19:49:36 #29
Jimmi

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Keményen kell dolgozz magadon. Olyan, mintha varázspirulát várnál tőlünk.

Ahhoz, hogy jobb legyél, hogy jobban szeresd az embereket, sokat kell változnod.

Kezdj el minden nap fél órát olvasni, pár év és meg lesz a hatása.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Április 10. Szerda, 16:31:19 #30
Frézia

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Az a baj hogy mindent hamar megunok. Már gitározok kb fél éve, de néha azt is hetekre elfelejtem.  :Smiley

Elolvastam a régebbi bejegyzéseidet (gitározás, veszek egy lottót:)) és amikor a barátkozásról írtál, az jutott az eszembe, hogy miért nem hívod fel Őket Te? hogy kinek lenne kedve valami "programhoz", vagy csak bócorogni suli szünetekben. A barátságot is ugyan úgy kell ápolni, mint bármelyik más társas kapcsolatot.
Nem elérhető  
Read 2013. Április 10. Szerda, 19:19:00 #31
gainward91

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Mi van ha te teszel is érte ,hogy mások előrébb legyenek, de te még is szarul érzed magad mikor le ugatnak. Mert nem úgy van, ahogyan ők ezt elképzelik, tehát nem csapatjátékosok, csak ugráltatnak meg leoltanak?
Nem elérhető  
Read 2013. Április 10. Szerda, 19:37:37 #32
Jimmi

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Mi van ha te teszel is érte, hogy mások előrébb legyenek, de te még is szarul érzed magad mikor le ugatnak. Mert nem úgy van ahogyan ők ezt elképzelik. Tehàt nem csapatjàtékosok, csak ugráltatnak meg leoltanak?

Ehhez kell megtanulnod jól kommunikálnod, hogy az hatásos legyen, és a kezedbe legyen az irányítás.

Lásd:
http://www.ferfikommunikacio.com/tarsas-intelligencia-ferfiaknak-cim%C5%B1-konyvem-tarsas-iq-ferfiaknak

http://www.ferfikommunikacio.com/tarsasagi-iq

Illetve egy alapcikkem:
http://www.puafestival.com/forum/cikkek/hogyan-kerekedj-felul-es-megis-maradj-rendes-arc"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Április 10. Szerda, 19:48:21 #33
J.D.

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Az a baj hogy mindent hamar megunok. Már gitározok kb fél éve, de néha azt is hetekre elfelejtem.  :Smiley

Elolvastam a régebbi bejegyzéseidet (gitározás, veszek egy lottót:)) és amikor a barátkozásról írtál, az jutott az eszembe, hogy miért nem hívod fel Őket Te? hogy kinek lenne kedve valami "programhoz", vagy csak bócorogni suli szünetekben. A barátságot is ugyan úgy kell ápolni, mint bármelyik más társas kapcsolatot.
Sajnos már nagyon hozzászoktam hogy mások találnak ki mindent, hogy mi, hogy legyen.
Nem elérhető  
Read 2013. Április 10. Szerda, 20:03:54 #34
Jimmi

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Az a baj hogy mindent hamar megunok. Már gitározok kb fél éve, de néha azt is hetekre elfelejtem.  :Smiley

Elolvastam a régebbi bejegyzéseidet (gitározás, veszek egy lottót:)) és amikor a barátkozásról írtál, az jutott az eszembe, hogy miért nem hívod fel Őket Te? hogy kinek lenne kedve valami "programhoz", vagy csak bócorogni suli szünetekben. A barátságot is ugyan úgy kell ápolni, mint bármelyik más társas kapcsolatot.
Sajnos már nagyon hozzászoktam hogy mások találnak ki mindent, hogy mi, hogy legyen.

Akkor másoktól függsz. Azaz másokon múlik mi lesz veled.

Azaz mások mondják meg mit csinálj.

Azaz szubmisszív vagy.

Azaz olyan áldozat gondolkodásod van, amivel nem lehet mit kezdeni, céljaid messze vannak.

Napi fél óra könyv, értelmes emberekkel vedd körbemagad, akik húznak előre.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Április 14. Vasárnap, 13:36:46 #35
Coolcat

Re:Miért nem szeretem az embereket?

És akkor mi van, ha mindig szinte csak én nyitok mások felé, és mások alkalmanként "díjazzák" ezt? Szilveszterkor pár ezer ft ot fizetnem kellett, hogy "haverokkal" legyek. A pénzt egyből elkérte a házigazda, jól éreztem magam, de annyi pénzt nem ittam nem ettem. Ha írok neki, csináljunk valamit, folyton elfoglalt.
Alig van 1,2 ember, akik keresnék a társaságom, többnyire mindig én keresem másét. Ha csinálok eseményt arra többnyire eljönnek, jól érzik magukat, megköszönik a meghívást, de utána minden a régi, ugyanúgy csak én keresem őket. Jó, elfoglaltak de ugyan már....egy "mizu" szöveges üzenet semmibe sem kerül. Néha jól esne.
Pedig nem vagyok se paraszt, sem negatív, társaságban esetek többségében központi alak, folyton jókedvet viszek bele stb. Nem értem...
Nem elérhető  
Read 2013. Április 14. Vasárnap, 16:28:45 #36
Paulus572

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Alig van 1,2 ember, akik keresnék a társaságom, többnyire mindig én keresem másét. Ha csinálok eseményt arra többnyire eljönnek, jól érzik magukat, megköszönik a meghívást, de utána minden a régi, ugyanúgy csak én keresem őket. Jó, elfoglaltak de ugyan már....egy "mizu" szöveges üzenet semmibe sem kerül. Néha jól esne.
Pedig nem vagyok se paraszt, sem negatív, társaságban esetek többségében központi alak, folyton jókedvet viszek bele stb. Nem értem...

Csodállak, hogy téged ez nem zavar. Nekem is hasonló gondom van: egyszerűen van egy csomó "barát", de a barátsághoz szerintem az is hozzátartozik, hogy keressük egymást, nem pedig csak mindig X keresi Z-t. Engem rohadtul idegesít, amikor csaj ismerőseimet csak én kerestem mindig, ők meg csesztek rám írni, de ugyanakkor megkaptam egy csajtól, hogy ugye írsz máskor is, de ő sosem írna rám. Szerintem az ilyen nem barátság, max haverság, szóval hanyagoltam is az ilyen embereket. Vélemény?
Nem elérhető  
Read 2013. Április 14. Vasárnap, 17:01:59 #37
J.D.

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Alig van 1,2 ember, akik keresnék a társaságom, többnyire mindig én keresem másét. Ha csinálok eseményt arra többnyire eljönnek, jól érzik magukat, megköszönik a meghívást, de utána minden a régi, ugyanúgy csak én keresem őket. Jó, elfoglaltak de ugyan már....egy "mizu" szöveges üzenet semmibe sem kerül. Néha jól esne.
Pedig nem vagyok se paraszt, sem negatív, társaságban esetek többségében központi alak, folyton jókedvet viszek bele stb. Nem értem...

Csodállak, hogy téged ez nem zavar. Nekem is hasonló gondom van: egyszerűen van egy csomó "barát", de a barátsághoz szerintem az is hozzátartozik, hogy keressük egymást, nem pedig csak mindig X keresi Z-t. Engem rohadtul idegesít, amikor csaj ismerőseimet csak én kerestem mindig, ők meg csesztek rám írni, de ugyanakkor megkaptam egy csajtól, hogy ugye írsz máskor is, de ő sosem írna rám. Szerintem az ilyen nem barátság, max haverság, szóval hanyagoltam is az ilyen embereket. Vélemény?
Szerintem pont azt írja hogy zavarja (vagy félreértettem?).
Nem elérhető  
Read 2013. Április 15. Hétfő, 13:55:42 #38
Coolcat

Re:Miért nem szeretem az embereket?

Persze hogy zavar, mert egy állandó baráti körre vágyom, hasonló értékekkel stb. De! Érdekes, hogy az esetek többségében mindig összeverődik egy társaság a végére, szóval nem panaszkodom. Nemrég pl egy olyan csajt hívtam el társaságba, akivel még nem találkoztam soha és nagyon jól elvolt a társaságunkba, szóval úgy néz ki benn marad. Úgy vagyok vele, hogy nyitni kell és keresni.
Nem elérhető  
Read 2013. Április 15. Hétfő, 18:35:17 #39
Jimmi

Re:Miért nem szeretem az embereket?

És akkor mi van, ha mindig szinte csak én nyitok mások felé, és mások alkalmanként "díjazzák" ezt? Szilveszterkor pár ezer ft ot fizetnem kellett, hogy "haverokkal" legyek. A pénzt egyből elkérte a házigazda, jól éreztem magam, de annyi pénzt nem ittam nem ettem. Ha írok neki, csináljunk valamit, folyton elfoglalt.
Alig van 1,2 ember, akik keresnék a társaságom, többnyire mindig én keresem másét. Ha csinálok eseményt arra többnyire eljönnek, jól érzik magukat, megköszönik a meghívást, de utána minden a régi, ugyanúgy csak én keresem őket. Jó, elfoglaltak de ugyan már....egy "mizu" szöveges üzenet semmibe sem kerül. Néha jól esne.
Pedig nem vagyok se paraszt, sem negatív, társaságban esetek többségében központi alak, folyton jókedvet viszek bele stb. Nem értem...

1. Tarts ki, és keress tovább csoportokat.

2. Alakíts te csoportokat.

3. Ne azt nézd, ők mit kapnak, hanem te mit adsz?


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Április 28. Vasárnap, 10:03:37 #40
Paulus572

Re:Miért nem szeretem az embereket?

És akkor mi van, ha mindig szinte csak én nyitok mások felé, és mások alkalmanként "díjazzák" ezt? Szilveszterkor pár ezer ft ot fizetnem kellett, hogy "haverokkal" legyek. A pénzt egyből elkérte a házigazda, jól éreztem magam, de annyi pénzt nem ittam nem ettem. Ha írok neki, csináljunk valamit, folyton elfoglalt.
Alig van 1,2 ember, akik keresnék a társaságom, többnyire mindig én keresem másét. Ha csinálok eseményt arra többnyire eljönnek, jól érzik magukat, megköszönik a meghívást, de utána minden a régi, ugyanúgy csak én keresem őket. Jó, elfoglaltak de ugyan már....egy "mizu" szöveges üzenet semmibe sem kerül. Néha jól esne.
Pedig nem vagyok se paraszt, sem negatív, társaságban esetek többségében központi alak, folyton jókedvet viszek bele stb. Nem értem...

1. Tarts ki, és keress tovább csoportokat.

2. Alakíts te csoportokat.

3. Ne azt nézd, ők mit kapnak, hanem te mit adsz?

A hármas pontra visszatérve szerinted akkor is érdemes olyan emberek után futni, akik rád se bagóznak kivéve a közös összejöveteleken, no meg ha véletlenül összefutok velük?
Nem elérhető  
Read 2013. Április 28. Vasárnap, 11:31:26 #41
Jimmi

Re:Miért nem szeretem az embereket?

És akkor mi van, ha mindig szinte csak én nyitok mások felé, és mások alkalmanként "díjazzák" ezt? Szilveszterkor pár ezer ft ot fizetnem kellett, hogy "haverokkal" legyek. A pénzt egyből elkérte a házigazda, jól éreztem magam, de annyi pénzt nem ittam nem ettem. Ha írok neki, csináljunk valamit, folyton elfoglalt.
Alig van 1,2 ember, akik keresnék a társaságom, többnyire mindig én keresem másét. Ha csinálok eseményt arra többnyire eljönnek, jól érzik magukat, megköszönik a meghívást, de utána minden a régi, ugyanúgy csak én keresem őket. Jó, elfoglaltak de ugyan már....egy "mizu" szöveges üzenet semmibe sem kerül. Néha jól esne.
Pedig nem vagyok se paraszt, sem negatív, társaságban esetek többségében központi alak, folyton jókedvet viszek bele stb. Nem értem...

1. Tarts ki, és keress tovább csoportokat.

2. Alakíts te csoportokat.

3. Ne azt nézd, ők mit kapnak, hanem te mit adsz?

A hármas pontra visszatérve szerinted akkor is érdemes olyan emberek után futni, akik rád se bagóznak kivéve a közös összejöveteleken, no meg ha véletlenül összefutok velük?

A dinamikát kell nézni és azt mi is a célod egy-egy emberrel. Kvalifikálni őket. Ha elolvasnád a társas iq könyvemet, akkor megértenéd pontosan.

Persze, ha valakit nem érdeklek sok idő után, akkor persze, hogy nem fogom törni magam. Ettől függetlenül a skilljeim épp elegek ahhoz, hogy megváltoztassam a nézőpontjukat velem kapcsolatban... Persze az időm 80%-a azon emberekre irányul, akik az érdeklődésük nagy felém is.

De itt van például a fórum. Tökre nem érdekel, hogy kit érdekel, vagy sem az egész fórum: én írok, írok, írok. A visszajelzések, és a tagoktól kapott IOI-k (és kritikák) alapján írok többet, mást.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2013. Április 28. Vasárnap, 12:02:48 #42
Paulus572

Re:Miért nem szeretem az embereket?

És akkor mi van, ha mindig szinte csak én nyitok mások felé, és mások alkalmanként "díjazzák" ezt? Szilveszterkor pár ezer ft ot fizetnem kellett, hogy "haverokkal" legyek. A pénzt egyből elkérte a házigazda, jól éreztem magam, de annyi pénzt nem ittam nem ettem. Ha írok neki, csináljunk valamit, folyton elfoglalt.
Alig van 1,2 ember, akik keresnék a társaságom, többnyire mindig én keresem másét. Ha csinálok eseményt arra többnyire eljönnek, jól érzik magukat, megköszönik a meghívást, de utána minden a régi, ugyanúgy csak én keresem őket. Jó, elfoglaltak de ugyan már....egy "mizu" szöveges üzenet semmibe sem kerül. Néha jól esne.
Pedig nem vagyok se paraszt, sem negatív, társaságban esetek többségében központi alak, folyton jókedvet viszek bele stb. Nem értem...

1. Tarts ki, és keress tovább csoportokat.

2. Alakíts te csoportokat.

3. Ne azt nézd, ők mit kapnak, hanem te mit adsz?

A hármas pontra visszatérve szerinted akkor is érdemes olyan emberek után futni, akik rád se bagóznak kivéve a közös összejöveteleken, no meg ha véletlenül összefutok velük?

A dinamikát kell nézni és azt mi is a célod egy-egy emberrel. Kvalifikálni őket. Ha elolvasnád a társas iq könyvemet, akkor megértenéd pontosan.

Persze, ha valakit nem érdeklek sok idő után, akkor persze, hogy nem fogom törni magam. Ettől függetlenül a skilljeim épp elegek ahhoz, hogy megváltoztassam a nézőpontjukat velem kapcsolatban... Persze az időm 80%-a azon emberekre irányul, akik az érdeklődésük nagy felém is.

De itt van például a fórum. Tökre nem érdekel, hogy kit érdekel, vagy sem az egész fórum: én írok, írok, írok. A visszajelzések, és a tagoktól kapott IOI-k (és kritikák) alapján írok többet, mást.

Kicsit OFF leszek:
A válaszaidból megértettem, hogy mi a gond velem. Adott a szitu, hogy van egy csaj, aki tetszett nekem annó, de összejött egy másik sráccal, ami az én hibám, de ezt most nem részletezném. Lényeg, hogy amíg csak barátként tekintettem rá, addig is idegesített, hogy ő sose keres engem, mindig én kerestem őt.

Ami azt illeti facen egész jól el tudtunk beszélgetni, de társaságban szinte soha nem igazán jutottunk egy mizu-nál tovább. Igaz, ő nyitogatott felém elég szép számmal,de a beszélgetés hiánya is az én hibám részben, hiszen az önbizalmam nem éppen van a toppon, ahogy az életem pillérjei sem, és pont nem igazán érzem magamat hasznos tagjának a társadalomnak. Múlt héten véletlenül összefutottunk és megkérdezte, hogy mi a helyzet, erre én egy negatív gesztikulációval "Minden a régi".

Nyilván a cél az lenne, hogy egy jobb haveri kapcsolatot kiépítsek vele, de megmondom őszintén, hogy társaságban mintha lenne rajtam egy kis szociális fóbia, no meg a csoportdinamikában szerzett tapasztalatlanság sem éppen fest pozitív képet rólam.

A könyvedben egyébként konkrétan kitérsz rá, hogy a szociális skillek hogyan fejleszthetőek eredményesen?
Nem elérhető  
Read 2013. Április 28. Vasárnap, 13:26:22 #43
Jimmi

Re:Miért nem szeretem az embereket?

És akkor mi van, ha mindig szinte csak én nyitok mások felé, és mások alkalmanként "díjazzák" ezt? Szilveszterkor pár ezer ft ot fizetnem kellett, hogy "haverokkal" legyek. A pénzt egyből elkérte a házigazda, jól éreztem magam, de annyi pénzt nem ittam nem ettem. Ha írok neki, csináljunk valamit, folyton elfoglalt.
Alig van 1,2 ember, akik keresnék a társaságom, többnyire mindig én keresem másét. Ha csinálok eseményt arra többnyire eljönnek, jól érzik magukat, megköszönik a meghívást, de utána minden a régi, ugyanúgy csak én keresem őket. Jó, elfoglaltak de ugyan már....egy "mizu" szöveges üzenet semmibe sem kerül. Néha jól esne.
Pedig nem vagyok se paraszt, sem negatív, társaságban esetek többségében központi alak, folyton jókedvet viszek bele stb. Nem értem...

1. Tarts ki, és keress tovább csoportokat.

2. Alakíts te csoportokat.

3. Ne azt nézd, ők mit kapnak, hanem te mit adsz?

A hármas pontra visszatérve szerinted akkor is érdemes olyan emberek után futni, akik rád se bagóznak kivéve a közös összejöveteleken, no meg ha véletlenül összefutok velük?

A dinamikát kell nézni és azt mi is a célod egy-egy emberrel. Kvalifikálni őket. Ha elolvasnád a társas iq könyvemet, akkor megértenéd pontosan.

Persze, ha valakit nem érdeklek sok idő után, akkor persze, hogy nem fogom törni magam. Ettől függetlenül a skilljeim épp elegek ahhoz, hogy megváltoztassam a nézőpontjukat velem kapcsolatban... Persze az időm 80%-a azon emberekre irányul, akik az érdeklődésük nagy felém is.

De itt van például a fórum. Tökre nem érdekel, hogy kit érdekel, vagy sem az egész fórum: én írok, írok, írok. A visszajelzések, és a tagoktól kapott IOI-k (és kritikák) alapján írok többet, mást.

Kicsit OFF leszek:
A válaszaidból megértettem, hogy mi a gond velem. Adott a szitu, hogy van egy csaj, aki tetszett nekem annó, de összejött egy másik sráccal, ami az én hibám, de ezt most nem részletezném. Lényeg, hogy amíg csak barátként tekintettem rá, addig is idegesített, hogy ő sose keres engem, mindig én kerestem őt.

Ami azt illeti facen egész jól el tudtunk beszélgetni, de társaságban szinte soha nem igazán jutottunk egy mizu-nál tovább. Igaz, ő nyitogatott felém elég szép számmal,de a beszélgetés hiánya is az én hibám részben, hiszen az önbizalmam nem éppen van a toppon, ahogy az életem pillérjei sem, és pont nem igazán érzem magamat hasznos tagjának a társadalomnak. Múlt héten véletlenül összefutottunk és megkérdezte, hogy mi a helyzet, erre én egy negatív gesztikulációval "Minden a régi".

Nyilván a cél az lenne, hogy egy jobb haveri kapcsolatot kiépítsek vele, de megmondom őszintén, hogy társaságban mintha lenne rajtam egy kis szociális fóbia, no meg a csoportdinamikában szerzett tapasztalatlanság sem éppen fest pozitív képet rólam.

A könyvedben egyébként konkrétan kitérsz rá, hogy a szociális skillek hogyan fejleszthetőek eredményesen?

Igen. A tréningről írtam tulajdonképpen a könyvet is. Vagyis (mivel gyakorlati skillek beépítéséről van szó), amit a tréningen elmondtam többtucat tanulónak, az van benne a könyvben. (1-2 óra gyakorlás után, közben rá kellett szánni pár perc elméletet mindig, hogy jobban megvílágítsam a dolgokat. Annyira jó dolgokat mondtam (arcom van, mi? ), és annyira sokszor, hogy inkább leírtam könyvben, hogy a tanulóknak csak elolvasni kelljen. Ebből lett a könyv, amit bárki elolvashat ma már.)
http://www.ferfikommunikacio.com/tarsasagi-iq

http://www.ferfikommunikacio.com/tarsas-intelligencia-ferfiaknak-cim%C5%B1-konyvem-tarsas-iq-ferfiaknak


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2015

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Te kint voltál a körúton a 2016-os Magyarország - Portugália EB meccs után?
 • Pont Igen, de még nem volt számottevő PUA tudásom
 • 3 (20%)
 • -
 • Pont Igen, és erős PUA tudásom volt már akkor is
 • 1 (6%)
 • -
 • Pont Igen, tudásom is van, de épp kapcsolatban voltam
 • 1 (6%)
 • -
 • Pont Nem voltam ott, de van tudásom
 • 6 (40%)
 • -
 • Pont Lány vagyok és igen
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont Lány vagyok és nem
 • 1 (6%)
 • -
 • Pont Nem voltam ott és nincs tudásom
 • 3 (20%)
 • -
 • Összes szavazó: 15
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Pet bemutatkozása írta Pet
[2018. Május 24. Csütörtök, 21:32:32]


sageness bemutatkozás (szeged) írta Sabre
[2018. Május 15. Kedd, 21:08:14]


* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta metal
[Ma - 07:32:55]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta WildStyle
[Tegnap - 23:57:48]


Hogyan kérdezz tőlem - Sabre írta Pet
[2018. Május 23. Szerda, 23:32:37]Calendar
május 2018
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 [26]
27 28 29 30 31


* Havi top hsz.ó
Sabre Sabre
53 üzenet
metal
34 üzenet
Jimmi Jimmi
26 üzenet
szex
25 üzenet
Robi95 Robi95
22 üzenet
Krisz007 Krisz007
18 üzenet
Romeó Romeó
17 üzenet
Kerezsi
16 üzenet
Pityler
15 üzenet
Költő
15 üzenet
J.D. J.D.
14 üzenet
WildStyle WildStyle
14 üzenet
Pet
12 üzenet
Question!
10 üzenet
Fenrir Fenrir
9 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Mennyire vagy még Szűz?
 • Pont Még nem is csókolóztam!
 • 54 (21%)
 • -
 • Pont Csókolóztam már!
 • 27 (10%)
 • -
 • Pont Smár és Előjáték is volt
 • 35 (13%)
 • -
 • Pont 1x már összejött egy szeretkezés
 • 19 (7%)
 • -
 • Pont Élek/éltem szexuális életet
 • 122 (47%)
 • -
 • Összes szavazó: 255
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.304 másodperc alatt készült el 53 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.176s, 27q)

Google visited last this page 2018. Május 14. Hétfő, 23:49:12