Delfin: Testbeszéd értelmezése
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2020. Május 31. Vasárnap, 14:39:48
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2009. Október 22. Csütörtök, 18:49:57 #0
Jimmi

Delfin: Testbeszéd értelmezése

írta: Delfin

Ez nem a saját testbeszédedről szól, hanem a másik nonverbális jelzéseinek értelmezéséről. Ennek fejlesztése, tanulása azért lehet fontos, mert szociálisan érzékenyebbé válsz, hamarabb és megfelelően tudsz reagálni a lányra, le tudod olvasni, mikor mehetsz tovább, mikor szóltál rosszat, sőt, azt is mikor valós, vagy megjátszott az amit mond, tesz vagy mutat.

Először az arcról és a mikromimikákról írnék.

Az arc:

Az arc képes a legfinomabb és legösszetettebb izom együttműködésre, ennél fogva több százezer fajta kifejezést, mimikát ölthet fel. A mimikák részben reflex szerűek, részben tudatosan irányíthatóak, ezt mindenki tudja, ami viszont nem olyan régen ismert, hogy az érzelmek arckifejezése genetikailag kódolt , tehát ugyanazok az izmok lépnek működésbe a mosoly, a harag, az undor és a szomorúság érzésekor rassztól, kortól és nemtől függetlenül.

A csábítás szempontjából a legfontosabb érzelmek is ezek: öröm/élvezet, (meglepődöttség), harag/fusztráltság, undor, szomorúság/csalódottság, illetve még egy a megvetés/gúny.

Az arc területei:
- homlok, szemöldök, szemhély, szemek: Ezek ráncai, összehúzódása, pupillák.
- orrtő, ajkak, áll, pofacsont: Itt az izmok összehúzódása ennek kiindulópontja. Az ajkaknál a vastagságuk, szélességük, szimmetria, stb.

Leegyszerűsítve tehát, felső és alsóarc.

Az érzelmek megjelenése, jelei, időbeli hosszúsága és amit jelenthet

Öröm/élvezet:

Azt jelenti hogy tetszik neki ami történik. Tehát így tovább.
- Felsőarc: a tág pupillák jelenthetnek: izgalmat (szexuálisat is), vonzalmat, sötétet környezetet, vagy bizonyos drogokat. A felcsillanó szem, tehát hirtelen táguló pupilla mindíg öröm, vonzalom, pozitív izgalom.
A szemkülső sarkain ráncok jelennek meg a mosoly/nevetés közben. A szemöldök nem aktív. Ha a felsőarc nem vesz részt a fent leírt módon a mosolyban, az valószínűleg megjátszott. (vagy botoxos...)
- Alsóarc: A mosolyt a száj sarkainak széthúzása kelti. Az alsóajak lebiggyesztéséve egyfajta megadó, alárendelő mosoly. Az egyik oldali jelenthet megvetést, ha pillanatnyit rándul, vagy tudatos mosolygást (félmosoly). Ha a szájat a pofacsont izmai húzzák szét az bár formára hasonlít, síráskor van, szomorúságot jelent. A örömnél a száj mozog.

Meglepődöttség:

Esetünkben kevésbé fontos, a csábítás során nem sokszor fordul elő. A szemhéj felnyílik, a szemöldök felszalad, esetleg a száj is elnyílik. Az őszinte meglepődöttség mindig pillanatnyi és azonnali, a tettetett tart ki és késve jön. Általában mindig egy másik érzelembe fut át, ha annyira hihetetlen, akkor döbbenetbe, ekkor a szemöldök visszaereszkedik, a szem pedig maga elé mered. (ha lekapod és így néz akkor nem számított rá, de valószínűleg nem is jársz jól utána) Ha a szem mozog, a társaira néz, de a száj továbbra is tátva marad, az csak megjátszás.

Harag/fusztráltság:

Azt jelenti, hogy ami történik az nem tetszik neki. A haragnak fokozatai vannak, úgy szocializálódtunk hogy ne mutassuk ki nyíltan, ezért rejtett, átfutó jelei vannak (eleinte). Ha ilyet látsz változtass, ha tudod az okát szüntesd meg (remélhetőleg nem te vagy az).
-Felsőarc: A szemöldök belső csücske befelé és lefelé összehúzódik. A szem összeszűkül, vagy/és kimered, metszővé válik a tekintet. Az alsó szemhéj is részt vesz.
-Alsóarc: A száj összepréselőik, elvékonyodik. Valakinél az állkapocs előre áll, megfeszül. Sokaknál ennek a finomabb mimikája pusztán a koncentráció jele. A kézen látni melyik, hogy gondolkozik, vagy dühös-e.

Undor:

Visszataszítónak találja azt ami történik. A haragnál is rosszabb jel. Valószínűleg nem rád konkrétan, de ha valamilyen (korábbi, vagy akkori) cselekedetedre, vagy a környezetre irányul, sürgősen meg kell szüntetned, vagy tovább kell állnod. És azt is tudd hogy bármilyen hangulatban volt, valamennyire kizökkent, ha ez fut át rajta.
Felsőarc: Esetleg a szem összeszűkül, szemöldök összerándul, de inkább mint a fusztráltság kísérő jele.
Alsóarc: Az orrtőnél lévő izmok felhúzzák a felsőajkat, ettől az orr háta is összeráncolódik általában. Nem összekeverendő a haraggal.

Szomorúság/Csalódottság

Valami az elvárásainak ellentétesen történt. A szomorúság érdekes érzés ugyanis, különösen az empatikusabb, érzelmesebb emberek esetében, pusztán az érzelem kifejezése másokon is kiválthatja. Esetünkben általában a jelenléte fogékonyabbá teszi a lányt a közeledésünkre. Ha a kiváltó dolog ellentétét tesszük, örömöt okozunk. Pl. Mondjuk hogy nem jövünk a csoporttal tovább a következő buliba, ő azt mondja oké, de a szomorúság átfutó jeleit látjuk = IOI.)
Felsőarc: A felső szemhéj leereszkedik. A szemöldök belső végei be és felfelé összehúzódnak, miközben a szemöldök maga egyenes marad. Pár színész pl. Hugh Grant ilyen összehúzott szomorú szemű mosollyal grimaszolnak, ezzel empatikusabb, sebezhetőbb képet festenek.
Alsóarc: A száj csücsei lefelé konyulnak. Az alsó ajak alatt és az áll közötti gödröcske feljebb kerül. Az alsó ajak kicsücsörítése általában gyerekkorból hozott megjátszott mimika. A valódi érzelemnél a felső és alsó arc bizonyos jelei egyszerre, összhangban jelennek meg, általában rövid ideig. A megjátszott az alsó féltekre koncentrál és túlzó ahhoz képest hogy a szemek körül semmi nincs.
Pl. ugyenerre a példára a lány lebiggyesztve ajkait bólogat (esetleg a szemöldökét fel is vonva, de nem a belső felét hanem félkörívesen az egészet) és azt mondja: „Hát, sajnálom.” = IOD

Megvetés/Gúny:

Általában a felsőbbrendűség, magasabb pozíció kifejezésének jele. Amit mondtál neki már 1000-szer hallotta. Valószínűleg shit-teszt követi, vagy valamilyen leszerelő szöveg.
Felsőarc: A szemkörüli izmok mozdulatlanok, esetleg a felső szemhéj megereszkedik picit.
Alsóarc: Az egyik száj csücske élesen megemelkedik, mint egy pipa jel vége. Ha inkább oldalra húzódik hosszan, akkor félmosoly, ha röviden fel, akkor megvetés. Ha mindkét oldali, akkor inkább elfojtott nevetés lehet, ez mindig fél oldali.

Rejtett és kevert érzelmek:

A fent leírt jelek külön külön is az adott érzelem megjelenését jelentik, nyilván minél hangsúlyosabbak, minél több jelenik meg, annál erősebb, kevésbé véka alá rejtett érzelem. Az olyat mint az öröm/élvezet nem szoktuk elkendőzni, sőt sokszor rá is játszunk vagy tettetjük, csak hogy szimpatikusabbak legyünk, ellenben a harag, megvetés először mindig rejtetten jelenik meg. Nagyon rövid rándulása az arcnak, és sokszor csak az egyik vagy másik mimika mozdul. Ha egymás után látunk egy rövid gyors, aztán egy hosszú jól felfedezhető érzelem jelet, általában az első a reflexszerű, valódi, a második a megjátszott. Sokszor látni pl hetvenkedő fiúknál ezt: először átfutó bizonytalanság, félelem aztán hosszan kitartott megjátszott harag.

A kevert érzelmek egyszerre jelentkeznek. A felső- és alsóarc ambivalens jeleket mutat. Pl. ha a szájon az undor és a félmosoly jelét is látjuk az ilyesmit jelent: „de szánalmas” Az összehúzott szemöldök+ mosoly egyfajta, „áh...tudtam hogy ez lesz”... Ezek csak példák. Mivel egyetemesek a mimikák, érdemes magunkat is figyelni, mikor milyen arckifejezést veszünk fel, nagy valószínűséggel másnál is hasonlót jelent.

Valódi és tettetett érzelmek:

Ahol konkrét példa volt rá ott kitértem fentebb, de általában elmondható hogy a valódi érzelmek mimikái spontánok és összhangban állnak mind egymással, mind a testbeszéddel, mind az elhangzottakkal. (ha pl. ismerjük a körülményeket, de azokkal nem kóser a lány reakciója, kereshetünk egyéb jeleket) A megjátszott érzelem mindig kicsit késve jelenik meg, tovább marad, aztán hirtelen ér véget. A valódi azonnal jelentkezik (kiül az arcra) aztán elhalványul.

És végül de legutolsó sorban: Mások érzéseire ösztönösen fogékonyak vagyunk, még akkor is ha nem tudjuk a fent leírt, tudatosan figyelt jelekből megmagyarázni. Szóval érdemes hallgatni ezekre a belső hangokra.

Delfin


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2010. Március 24. Szerda, 21:47:46 #1
Plasticin3

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

jó kis írás Cheesy

de én erre azt mondom h kezdjétek el nézni a hazudj ha tudsz nevű sorozatot Wink Smiley


Az igazi férfi két dolgot akar: játékot és veszélyt. Ezért akarja az asszonyt, legveszélyesebb játékszer gyanánt.
Nem elérhető  
Read 2010. Április 17. Szombat, 09:26:24 #2
Ricsikeee02

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Jimmi én az egyik állításodra rákontráznék! Teljesen elismerem amiket írsz, de pl nekem is írtad válaszba, hogy nem kell hangosan beszélni hanem hangsúlyosan! Én múltkor álltam 1 haverommal egy fullra terített buszon! Még a F***on se tudod felállni annyian voltak és beszélgettem haverommal! Hangosan úgy, hogy én most leszarok mindenkit mert én Alfa vagyok! Beszégettünk és ilyen viccese b dolgokról beszéltem haveromnak! És ilyan 3 méteres körzetbe mindenki rám figyelt és nevettek amikor valami vicceset mondtam...állt 4 csaj ilyen 1-2 ember távolsággal mellettem és mind mosolygott! Volt 2 csaj akik ilyen HB7-esek és beszélgettek őkis! Amikor az egyik barátnő elnézett a bnőjéről a másik meg rám nézett és mosolygott és ugyanez volt a másikkal is! És akármerre is néztem láttam, hogy amerre nézek ha a látószögembe volt 1 csaj, de nem ránéztem nézett és mosolygott rám! És ez majdnem mindegyik csajjal így volt! Volt 1-2 HB10-es csaj akik nem de több volt akik igen! Ezért szoktam azt mondani a többieknek, hogy nyugodtan legyél hangos! A leghangosabb! Mondjuk ez egy belém rögzült dolog mert én mindig, mindenhol, minden helyzetben én vagyok a leghangosabb és néznek és oda is jönnek hozzám ismeretlen csajok, hogy ismerkedjenek velem! Csak nekem a testbeszédem, a hangsúlyom, a kifejezőkésségem is különleges, vagyis inkább tanultam ezeket is! Ha valakit érdekel még ilyen helyzetbe a testbeszédem a felállásom vagy akármi írjon!
Nem elérhető  
Read 2010. Április 20. Kedd, 01:45:23 #3
Jimmi

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Jimmi én az egyik állításodra rákontráznék! Teljesen elismerem amiket írsz, de pl nekem is írtad válaszba, hogy nem kell hangosan beszélni hanem hangsúlyosan!

Hmm?

Ilyet nem hiszem, hogy írtam.
Legfeljebb, hogy nem muszáj hangosan beszélni...
A hangsúlyok fontosabbak lehetnek, mint a hangerő.
De néha a hangerő vagy annak halksága is lehet
lényeges.

Helyzettől függ.

Idézet
Ezért szoktam azt mondani a többieknek, hogy nyugodtan legyél hangos! A leghangosabb! Mondjuk ez egy belém rögzült dolog mert én mindig, mindenhol, minden helyzetben én vagyok a leghangosabb és néznek és oda is jönnek hozzám ismeretlen csajok, hogy ismerkedjenek velem! Csak nekem a testbeszédem, a hangsúlyom, a kifejezőkésségem is különleges, vagyis inkább tanultam ezeket is! Ha valakit érdekel még ilyen helyzetbe a testbeszédem a felállásom vagy akármi írjon!

Így van. Lehetsz hangos, ha például egy tömött
buszon vagy. Jah.

Plusz nagyon jól látod:
kell a testbeszéd, hangsúly, kifejezőskészség is.

Egyébként 17 évesen ennyi elméleti tudással, és
gyakorlati ismerettel fényévekkel megelőződ
a társaid, és egyből jól látod a jeleket, amiket a lányok
küldenek.

Gyere a Puafeszt táborba, hogy lássuk a kifejezőkészséged! Wink


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 17:18:18 #4
mologa

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Allan Pease - Testbeszéd:
" Ha olyasvalakire tesszük rá barátságosan a karunkat vagy fogjuk át a vállát, akit éppen most ismertünk meg, mozdulatunkkal negatív érzést válthatunk ki belöle, még akkor is, ha mosolyog és úgy tesz, mintha bizalmaskodásunkat örömmel
fogadná, mivel nem akar megsérteni. Ha azt szeretnénk, hogy az emberek kellemesen érezzék magukat a társaságunkban, kövessük az aranyszabályt: „tarts három lépés távolságot!" Minél meghittebb kapcsolatba kerülünk másokkal, annál beljebb hatolhatunk a zónáiba. "   


Viszont ha csajozunk akkor minnél hamarabb kell kinozni. Ez lehet akár egy érintés a karjára válára...stb.   Szoval ekkor nem váltunk ki negativ érzéseket a csajbol?!


"Ahol eltörtél, ott leszel erős. Ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen és ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen..!"
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 17:24:47 #5
Samee

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Idézet
Viszont ha csajozunk akkor minnél hamarabb kell kinozni. Ez lehet akár egy érintés a karjára válára...stb.   Szoval ekkor nem váltunk ki negativ érzéseket a csajbol?!

Nem, mert a KINO-nak is meg vannak a lépései. Ott sem öleled meg egyből.

van Vin DiCarlo - Eszkalációs Létra fordítás. Olvasd el! Smiley
http://www.puafestival.com/forum/kino-es-szexualis-eszkalacio/eszkalacios-letra-pontos-magabiztos-csabitas/


"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." (Stephen Dolly).

Attracting girls will be as simple or as complicated as you make it.

If you have more posts on any
single PUA forum than you have opened sets in your entire life, you are a keyboard jockey.

Nincs kudarc, csak visszajelzés....

A wise man once stated, “Amateurs study tactics. Professionals study logistics.”
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 17:30:08 #6
recko

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Samee!

Mologa jól írta, egyből kell kinózni, csak ahogy te is írtad nem egyből a megöleléssel kezdünk...Smiley


Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 17:35:13 #7
Samee

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Idézet
Mologa jól írta, egyből kell kinózni,...

Tudom, már a nyitás pillanatában KINO-ni kell, mert minél később kezded el annál furcsább lesz a csajnak az érintés..."Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." (Stephen Dolly).

Attracting girls will be as simple or as complicated as you make it.

If you have more posts on any
single PUA forum than you have opened sets in your entire life, you are a keyboard jockey.

Nincs kudarc, csak visszajelzés....

A wise man once stated, “Amateurs study tactics. Professionals study logistics.”
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 17:44:25 #8
king

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Delfin mindezt mi alapján írta? Forrás?
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 17:46:47 #9
mologa

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

" Ha olyasvalakire tesszük rá barátságosan a karunkat akit éppen most ismertünk meg, mozdulatunkkal negatív érzést válthatunk ki belöle, még akkor is, ha mosolyog és úgy tesz, mintha bizalmaskodásunkat örömmel fogadná"Nem ölelem meg persze. Smiley Csak mondjuk a válára teszem a kezem pár másodpercre. Az MM-videokban is Kosmo asszem ő, kiszemel egy csajt odamegy hozzá megnyitja s a csaj egyböl a pasi válára teszi a kezét.  Ha azt nézzük ez ÉJ. De viszont lehet kelemetlenül érinti a másik embert.  Mert mivel még idegen Smiley  


"Ahol eltörtél, ott leszel erős. Ahol vesztettél, ott leszel legyőzhetetlen és ahol el akarnak felejteni, ott leszel felejthetetlen..!"
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 18:04:52 #10
Samee

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Idézet
... mozdulatunkkal negatív érzést válthatunk ki...
Függ attól, hogy milyen a személyisége. Ismerek lányt, aki csak a barátja érintésétől nem idegenkedik.

Idézet
De viszont lehet kelemetlenül érinti a másik embert.  Mert mivel még idegen

Így van. Úgy is látod az arcán, hogy most mennyire zavarja vagy nem zavarja az érintésed.
Volt egy kis csaj, beszélgetés közben épp csak megérintettem az alkarját, a láttam rajta, hogy nem tudta hova tenni a dolgokat.... Smiley Cheesy


"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." (Stephen Dolly).

Attracting girls will be as simple or as complicated as you make it.

If you have more posts on any
single PUA forum than you have opened sets in your entire life, you are a keyboard jockey.

Nincs kudarc, csak visszajelzés....

A wise man once stated, “Amateurs study tactics. Professionals study logistics.”
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 21:59:02 #11
Jimmi

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Delfin mindezt mi alapján írta? Forrás?

Ahogy ismerem őt, saját anyag.
Persze sokat olvasott, de ő mixelte.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 22:00:38 #12
Jimmi

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Volt egy kis csaj, beszélgetés közben épp csak megérintettem az alkarját, a láttam rajta, hogy nem tudta hova tenni a dolgokat.... Smiley Cheesy

Akkor rosszul csináltad. Még az is lehet, hogy nem volt előtte szemkontaktus!


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 22:04:22 #13
Samee

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Idézet
Akkor rosszul csináltad. Még az is lehet, hogy nem volt előtte szemkontaktus!

Szemkontaktus meg volt. A beszélgetés későbbi fázisában volt az érintés.


"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." (Stephen Dolly).

Attracting girls will be as simple or as complicated as you make it.

If you have more posts on any
single PUA forum than you have opened sets in your entire life, you are a keyboard jockey.

Nincs kudarc, csak visszajelzés....

A wise man once stated, “Amateurs study tactics. Professionals study logistics.”
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 22:09:24 #14
Jimmi

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Akkor rosszul csináltad, kényelmetlen volt az érintésed, vagy nem illeszkedett a beszélgetésedhez.

Millimétereken múlik az, hogy úgy érinted meg, hogy kényelmes legyen az érintésed, vagy sem!

Tantrát javaslom! Vagy az én tréningemet! Wink


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 22:13:18 #15
king

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Delfin mindezt mi alapján írta? Forrás?

Ahogy ismerem őt, saját anyag.
Persze sokat olvasott, de ő mixelte.

Akiket érdekel a testbeszéd azoknak leírom:

Ezért kérdeztem:
http://www.paulekman.com/
http://hu.wikipedia.org/wiki/Paul_Ekman

Ő a világ legjobb arc- és mikrokifejezés olvasója. Összegyűjtötte az arc összes izomrándulását, és pontosan meg tudja mondani, hogy egy érzelemnél milyen izmok mozdulnak meg, amit a jó szem észrevesz. Van belőle tankönyv és kiadott 3 tréninget is, netről le lehet őket tölteni: van hozzá oktatóanyag; felvillan egy arc egy kifejezéssel és rá kell jönni, hogy milyen tanult érzelem jelent meg az arcon.

Kiadott pár könyvet is arcról olvasásról, hazugságokról:
pl: http://www.alexandra.hu/scripts/cgi/webshop.cgi/GetBook?BookID=706080&gclid=COiwh4Oi1qYCFcQH3wod43jHHA&TabSheet=book&SessionID=4F03292EF1C573F98D31CFD494EA3CBF1B06C82B36FF55F0DHGPCLQNNLSCQLSDNQBXFMAIDEOXCIABBCDIEHDIXE5C473F1ED040DFE2D91EB85D485AB141FA82460A9339FB2C3C4DEF2&CBStock=CHECKED&SrcOrder=o


Az ő munkássága alapján készítik a Lie to me/Hazudj ha tudsz c. arckifejezés-elemzős sorozatot.

Vizsgák között ezzel foglalkozom Smiley
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 22:21:23 #16
Jimmi

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Igen... Danny Blue írta? Mert ő csinál ilyen tréningeket!


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 22:23:18 #17
Samee

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Idézet
Ezért kérdeztem:
http://www.paulekman.com/
http://hu.wikipedia.org/wiki/Paul_Ekman

Ő a világ legjobb arc- és mikrokifejezés olvasója. Összegyűjtötte az arc összes izomrándulását, és pontosan meg tudja mondani, hogy egy érzelemnél milyen izmok mozdulnak meg, amit a jó szem észrevesz. Van belőle tankönyv és kiadott 3 tréninget is, netről le lehet őket tölteni: van hozzá oktatóanyag; felvillan egy arc egy kifejezéssel és rá kell jönni, hogy milyen tanult érzelem jelent meg az arcon.

Idézet
Az ő munkássága alapján készítik a Lie to me/Hazudj ha tudsz c. arckifejezés-elemzős sorozatot.

Vizsgák között ezzel foglalkozom

Mostanában én is erre gyúrok.... Smiley


"Aki meg akar tenni valamit, talál rá módot, aki nem, az talál kifogást." (Stephen Dolly).

Attracting girls will be as simple or as complicated as you make it.

If you have more posts on any
single PUA forum than you have opened sets in your entire life, you are a keyboard jockey.

Nincs kudarc, csak visszajelzés....

A wise man once stated, “Amateurs study tactics. Professionals study logistics.”
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 22:36:54 #18
king

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Danny Blueról eddig nem hallottam. Amiket belinkeltem, az mind prof. Paul Ekman.
Nem elérhető  
Read 2011. Január 25. Kedd, 22:39:47 #19
Jimmi

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Mondom Danny Blue van a képen is! A könyv címlapján!

2x is volt hozzá szerencsém személyesen. Plusz ugye a tv-ből.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2017. November 06. Hétfő, 20:36:08 #20
Johnny_Bravo

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

ha benedvesítem az ajkaimat és a szembejövő nő is ugyanezt teszi
vakartam az államat és a szembejövő (nő) is megvakarta szintén
akkor ez olyan mint az ásítás
tehát ragályos?


Ami szép, az nem mindig jó is: a szépség fogalma néha összekapcsolódhat olyan negatív tartalmakkal is, mint az önzés és a hiúság.

/Meskó Norbert/
Nem elérhető  
Read 2017. November 11. Szombat, 18:51:55 #21
Jimmi

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Vagy tükröz téged, ami azt jelenti, hogy vonzódik hozzád.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2017. November 11. Szombat, 22:47:35 #22
Johnny_Bravo

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

köszi a választ
Vagy tükröz téged, ami azt jelenti, hogy vonzódik hozzád.

lehetséges hogy egy ember magától vonzódjon hozzám pedig akkor lát először?


Ami szép, az nem mindig jó is: a szépség fogalma néha összekapcsolódhat olyan negatív tartalmakkal is, mint az önzés és a hiúság.

/Meskó Norbert/
Nem elérhető  
Read 2017. November 11. Szombat, 23:10:08 #23
Fenrir

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

köszi a választ
Vagy tükröz téged, ami azt jelenti, hogy vonzódik hozzád.

lehetséges hogy egy ember magától vonzódjon hozzám pedig akkor lát először?

Persze.


,,Aki elpusztít egy életet, olyan bűnös, mintha az egész világot pusztította volna el; és aki egy embert megment, az egész világot menti meg."
Nem elérhető  
Read 2017. November 15. Szerda, 21:49:37 #24
Johnny_Bravo

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Persze.

persze tudom hogy lehet
csak az hogy velem...
na ez a meglepő


Ami szép, az nem mindig jó is: a szépség fogalma néha összekapcsolódhat olyan negatív tartalmakkal is, mint az önzés és a hiúság.

/Meskó Norbert/
Nem elérhető  
Read 2017. November 15. Szerda, 22:27:12 #25
Shancee

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Nekem is meglepő volt egy időben. Aztán egy idő után elhittem.

2009-ben így jöttem össze az első barátnőmmel. Szemezett velem a suliban, ahova jártunk. Elmondtam ezt a legjobb barátomnak, aki azt mondta: "Persze, majd pont téged néz a folyosón". Smiley

Ennek ellenére eszkaláltam, felvettem iwiw-re meg msn-re (Érdekes, ezek ma már retró platformok... Rohan az idő.), ahol találkozót beszéltünk meg.
Ott meg haladtak előre a dolgok, és össze is jöttünk.

Igazából baromi nehéz volt, mert nagyon sok blokkom volt a dologgal kapcsolatban. Nem mertem egyszerűen elhinni. De Isten és az akarat segített. Smiley
Nem elérhető  
Read 2019. Június 27. Csütörtök, 21:08:51 #26
Sys

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Vagy tükröz téged, ami azt jelenti, hogy vonzódik hozzád.

Szia Jimmi!

Köszönöm hogy tagja lehetek a fórumnak!
Az is tükrözésnek számít, ha egy lány akivel sokat szemeztünk élőben, ugyanolyan színösszeállítású ruhát vesz fel, mint amilyet én hordtam előtte?
Úgy értem, szinte teljesen ugyanazok a színek vannak rajta, csak a női ruháján
Nem elérhető  
Read 2019. Június 27. Csütörtök, 22:26:35 #27
Sabre

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Vagy tükröz téged, ami azt jelenti, hogy vonzódik hozzád.

Szia Jimmi!

Köszönöm hogy tagja lehetek a fórumnak!
Az is tükrözésnek számít, ha egy lány akivel sokat szemeztünk élőben, ugyanolyan színösszeállítású ruhát vesz fel, mint amilyet én hordtam előtte?
Úgy értem, szinte teljesen ugyanazok a színek vannak rajta, csak a női ruháján


Ez attól is függ, hogy előtte mit beszéltetek le. De ha, csak chaten dumáltatok, és véletlen esett így (előzetes erre utalás nélkül) akkor ebből kihozhatod, hogy mennyire hasonlóak vagytok. Meg mennyire egyre gondoltatok.

Találkán, hogy ment a testbeszéd?

mi volt amúgy az előzmény?


"Ez nem egyszerűen a pickup szeretete... ez szenvedély... ez túlmutat a szereteten és a hobbin... ez egy életforma. A NŐ nélkülözhetetlen az életemben." /Sabre/

Mielőtt PMben kérdeznél tőlem, olvasd el!

"Azt beszélték róla, hogy visszafogott csávó,
de egyre inkább látszott, hogy terepen tornádó!"
- Tbor /2016.12.26./
Nem elérhető  
Read 2019. Június 28. Péntek, 10:19:04 #28
Sys

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Vagy tükröz téged, ami azt jelenti, hogy vonzódik hozzád.

Szia Jimmi!

Köszönöm hogy tagja lehetek a fórumnak!
Az is tükrözésnek számít, ha egy lány akivel sokat szemeztünk élőben, ugyanolyan színösszeállítású ruhát vesz fel, mint amilyet én hordtam előtte?
Úgy értem, szinte teljesen ugyanazok a színek vannak rajta, csak a női ruháján


Ez attól is függ, hogy előtte mit beszéltetek le. De ha, csak chaten dumáltatok, és véletlen esett így (előzetes erre utalás nélkül) akkor ebből kihozhatod, hogy mennyire hasonlóak vagytok. Meg mennyire egyre gondoltatok.

Találkán, hogy ment a testbeszéd?

mi volt amúgy az előzmény?


Szia Sabre

Köszönöm a választ!
Élőben isrtem meg, sok szemkontaktus volt, de csak beszélgettünk.
Írtad hogy csak feltételekkel lehet neked privátot írni.
Viszont annyira egyedi ez a történet hogy egy ismerőse simán ráismerhet és nem akarom kellemetlen helyzetbe hogyni, diszkrét szeretnék maradni.
Ha megengeded, privátban írnám le

Előre is köszönöm
Nem elérhető  
Read 2019. Június 28. Péntek, 11:39:24 #29
metal

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Nekem úgy rémlik, hogy 10 hozzászólás alatt nem tudsz privátot írni. De lehet, hogy tévedek.


Reszkessen minden férfi, aki egy asszony kezét elnyeri és nem tudja fölkelteni annak szívében a legforróbb szenvedélyt. /Nathaniel Hawthorne - A skarlát betű/
Nem elérhető  
Read 2019. Szeptember 06. Péntek, 16:49:00 #30
Jimmi

Re:Delfin: Testbeszéd értelmezése

Ha egy következő találkára ugyanolyan színű ruhát hoz, akkor lehet tükrözés. De sokat nem biztos, hogy jelent.

Rá kell kérdezni: "Látom... másolsz engem, máris elkezdtél követni, helyes." nagy széles mosoly.


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2020 / - / Csajozás, személyiségfejlesztés, életstílus már 13ik éve

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Mennyi pénzt keresel havonta? (Ft, nettó)
 • Pont eltartanak, nincs saját jövedelmem
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99 ezer Ft (minimálbér) alatt
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont 99-130 ezer Ft
 • 2 (4%)
 • -
 • Pont 131-200 ezer Ft
 • 7 (17%)
 • -
 • Pont 201-300 ezer Ft
 • 11 (26%)
 • -
 • Pont 301-500 ezer Ft
 • 11 (26%)
 • -
 • Pont 501 ezer -1 millió Ft
 • 7 (17%)
 • -
 • Pont 1 millió Ft felett
 • 1 (2%)
 • -
 • Pont a megtakarításaimból élek
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont külföldön dolgozom, külön válaszolok
 • 0 (0%)
 • -
 • Összes szavazó: 41
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Nem találhatóak hozzászólások.

* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta Sabre
[2020. Május 14. Csütörtök, 23:13:06]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta Sabre
[2020. Április 28. Kedd, 12:24:49]Calendar
május 2020
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
[31]


* Havi top hsz.ó
Sabre Sabre
5 üzenet
Jimmi Jimmi
4 üzenet
SWEETBOY
4 üzenet
rboy81
1 üzenet
gabesz939
1 üzenet
Fenrir Fenrir
1 üzenet
Tapirusz Tapirusz
1 üzenet
angelcica
1 üzenet
Szabee Szabee
1 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Legyen-e szerinted puatréning a fórum szervezésében? (kettőt is bejelölhetsz...)
 • Pont Ne legyen, csak romlana a színvonal a sok új embertől...
 • 11 (6%)
 • -
 • Pont Ne legyen, mert akkor tényleg pénzközpontú lenne a fórum!
 • 19 (11%)
 • -
 • Pont Legyen, hiszen vannak akik csak így tudnak fejlődni
 • 39 (24%)
 • -
 • Pont Én is fogok menni, ha nem lesz drágább 50.000 Ft-nál
 • 13 (8%)
 • -
 • Pont Biztos megyek, nem érdekel a pénz, csak az hogy fejlődjek...
 • 4 (2%)
 • -
 • Pont Néha talán én is elmegyek kisebbekre, ha 5-15 ezer körül mozog az ár
 • 47 (29%)
 • -
 • Pont Nem tudom, de felőlem legyen
 • 15 (9%)
 • -
 • Pont Nem tudom, de inkább minden maradjon a régi!
 • 13 (8%)
 • -
 • Összes szavazó: 111
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 3.603 másodperc alatt készült el 53 lekéréssel. (Pretty URLs adds 1.242s, 26q)

Google visited last this page Ma - 12:05:22