Szexzárás másképp - A Cikk
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
 
Bővített keresés
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
2018. Május 26. Szombat, 16:42:59
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
collapse
2018. június 30. Szeminárium
Vadonatúj program, szeminárium! 2018. Június 30.
Jimmi, Szombat 10 órától 13 óráig


Jimmi, Szombat 14.00 órától 17.00 óráig

87. Puafesztivál SzemináriumBelépés 5.000 Ft/szeminárium
(Egy ismerőst ingyen hozhatsz!

Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában Téma Eszközök  
Read 2009. November 19. Csütörtök, 18:12:22 #0
Sycrupol

Szexzárás másképp - A Cikk

Bevezetés

Ez az idő is elérkezett. Sok ismeret, tudás és tapasztalat kondenzálódott bennem, itt az ideje hogy visszaadjak valamit a közösségnek, azért a nagyon sok jóért, amit Tőletek kaptam. Most ezt a cikket érzem a legalkalmasabbnak, de jönnek még mások is…

A cikk főleg magáról a szexzárásról (S3) szól. Mivel rengeteg layreport, cikk és elmélkedés született abban a témában, hogy kell idáig eljutni, ezeket nem is célom részletezni. Ezért maximum érintve lesz benne rengeteg egyéb téma, amiket úgy veszem a befogadó már ismer.

Igyekszem úgy megírni a dolgot, hogy a kezdőtől a haladóig, egészen azokig akik stabil párkapcsolatban (LTR) élnek mindenkihez szóljon legalább egy kicsit, mindenki találjon benne használhatót. Remélem annyi örömötöket lelitek az olvasásban, mint én tettem azt a megírásában!

Ajánlott irodalmak

Alan Roger Currie: Mode One (+Hardcore sexual version) (továbbiakban M1, nyelv: angol)

Őszinte, direkt szexuális kommunikációt tanító olvasmány. Azoknak ajánlom különösen, akiknek bármilyen problémát okoz még egy nővel közölni, ha épp szexisnek tartják vagy felizgultak tőle. Egy nagyon jó mindset-et ad, számomra egy hatalmas fordulat volt hozzáállásban, amikor elolvastam és elkezdtem használni.

Black book of female orgasm (továbbiakban BB, nyelv: angol)

Ez a kis kézikönyv az alapja a jó fizikai stimulációnak, ami pedig a jó szexnek. Egészen alapos leírást tartalmaz a női és férfi szexuális működésről, igen erős oldala a konkrét technikák, receptek megadása. Ezekkel gyors fejlődés érhető el kezdőbb szinten. Természetesen ezekből az elvek leszűrhetők, amik profiknak is nagyon hasznosak, amikből később a mesteri szexuális élethez építkezni kell.

Elnyújtott szexuális orgazmus (továbbiakban ESZO, nyelv: magyar)

Nagyon alapos könyv, a szex rengeteg aspektusával foglalkozik. Részben átfed a többivel (BB, SGM), a kezdőlépésektől (férfi és nő működése) egészen kiemelkedő haladó szintig megy (ESZO elérése). Párkapcsolaton kívül is használható tudást nyújt (intimtorna, alap szexuális ismeretek), de igazi előnye állandó FB mellett, vagy LTR-ben mutatkozik meg. Ugyanis magáig az ESZO-ig eljutni nagyon hosszú út (több hónap, minimálisan szerintem 3-4 körül), amit minden egyes partnerrel meg kell külön tenni, mindenkivel újra kell tanulni, hiszen minden ember más.

Sex God method (továbbiakban SGM, nyelv: angol)

A szex pszichológiai hátterében nagyon erős kifejezetten, mintegy a M1 kiterjesztése az ágyba. Természetesen alapvető fiziológiai ismereteknek sincs híján, de vállaltan nem ez a fókusza, ilyen jellegű tudásból jóval kevesebbet alkalmaz mint az előző kettő (ESZO, BB).

Mint a felsorolásból is látható ez a négy könyv kölcsönösen kiegészíti, támogatja egymást, más az erős oldaluk, fő alkalmazásaik. Természetesen az elérhető paletta jóval szélesebb az általam ismertetett irodalmaknál, de ha valaki ezeket már ismeri, és gyakorlatot szerez, az már tökéletesen elég bármelyik nőhöz.

Megjegyzés: A később ismertetett technikák egy része származik csak ezekből. Néhányat magam találtam ki eddig utam során, néhány mást meg ellestem nálam jobbaktól. Ezeket külön ott nem jelzem, de mindenki mindent csak saját felelősségre használjon, az én személyes tapasztalatom is torzít, tehát a mottó: Kalibráljatok!

Előzmények

Általános kondició (erről tervezek egy külön cikket a jövőben)

A szeretkezés (főleg ha jól csinálod) nem sétagalopp. Állóképességet, jó fizikai kondíciót kíván. A külső szempontjából sem utolsó valakinek milyen felépítése van, ennek a pszichológiai hatásairól később. Minél jobb az állóképességed, annál kevesebb a zavaró tényező, és több variációs lehetőség nyílik előtted (új pózok). Még komoly állóképességgel is igencsak meg lehet izzadni 1 hosszabb, intenzívebb menet után. Tartsátok hát kondiban magatokat! Ha ilyen alapvető gondjaid vannak, hogy nem bírod a szex közbeni megterhelést, akkor végezz aerob és állóképességet javító gyakorlatokat. Jellemzően a cardio ilyen mozgás (futás, kerékpározás – minimum 20 percig megállás nélkül vagy tovább). Bevállalósabbaknak ajánlom a kettlebell-t vagy harcművészeteket, küzdősportokat. Ha jól érzed magad a bőrödben a szex is sokkal jobb lesz!
Ezek felkészítésnek nagyon jók, ugyanakkor nem elég. Bizony a szex sok olyan izmot is megmozgat, amit más nem. Ezért a legjobb felkészülés egy kiadós menetre a sok gyakorlás Tongue

Intim kondíció (bővebb anyagok az ESZO-ban)

Eredetileg gyógyászati okokból fejlesztette ki az ún. Kegel-gyakorlatokat 1940-ben dr. Arnold Kegel. Ezek Az úgynevezett PC izmok (pubococcygeus) fejlesztésére alkalmasak. Mindenkinek tanácsos elsajátítani. A szexuális hasznokra fókuszálok most kizárólag, akit nagyon érdekel a téma bővebben, használjon keresőt. Maguk az alapgyakorlatok a következők:
Lassú szorítás: Préseld és szorítsd össze a PC-izmot úgy, mintha vizelet ürítését szeretnéd leállítani (aki nem tudja az milyen, nyugodtan próbálja ki ürítés közben, garantáltan rájön, de hosszú távon nehogy így végezze a gyakorlatokat Tongue) Tartsd így 3-5 másodpercig, majd lazíts.
Rezegtetés: Az előző gyors változata. Szorítsd össze és lazítsd el PC-izmaid amilyen gyorsan csak tudod sokszor egymás után (10-15 minimum).
Kitolás: Nyomj mérsékelt erővel kifele, mintha vizeletet vagy székletet akarnál üríteni.
A gyakorlatokra jellemző, hogy a korai fázisokban nem tudod különválasztani a PC-izmok mozgását a hasizomtól, de ez gyakorlással kialakul. Kezdd mindegyikből 10 darabbal szériánként, és csinálj egy nap 5 szériát. Előnye, hogy bárhol végezhető! Később hetenként növelheted a gyakorlatok számát szériánként 5-el, míg a szériánkénti 30-at eléred.
Miért jó ez neked? Erősebb, tartósabb merevedés a jobb vérkeringés miatt, teljes kontrollod alatt van az orgazmusod. Akkor mész el amikor kedved tartja: ha fel akarod pörgetni akkor szoríts, ha kitolást végzel akkor késlelteted. Magyarul te szabod meg a partnerednek mennyi izgalmat adsz.
Extra tipp: Ha már profin megy a gyakorlat, akkor érdemes eljátszani a képességeiddel. Szex közben pár másodpercre állj le teljesen, nézz a partnered szemébe, kezdjetek el csókolózni. Majd hirtelen szoríts egyet. Ha elég erősek az izmaid garantáltan elkerekedik a szeme az élvezettől. Még pár másodpercig maradj benne, és rezegtess, majd folytasd tovább a mozgást.
Ezeket nem csak te végezheted! Ha épp nem egyéjszakás kalandod van, hanem FB, vagy LTR, akkor tanítsd meg neki is a gyakorlatokat. Én a partnereimnek előjáték közben tanítom meg, miközben ujjazom elmagyarázom mit kell csinálnia, és mikor benne van az ujjam megkérem hogy szorítson. Így nyomban visszajelzést is adhatsz neki, hogy jól csinálja-e. Ne várj elsőre elsöprő hatást, ahogy neked is, úgy neki is még edzetlenek ezek az izmai. Ellenben néhány hét rendszeres gyakorlással ő is profivá válhat, és menet közben bármikor, akár még orgazmus közben is meg tud tanulni szorítani. Az eredmény pedig magáért beszél: szorosabbnak érzed a punciját, profibbak pedig még megtanulhatják masszírozni is a péniszt -> garantált intenzívebb orgazmusok.

Tesztoszteron (férfi nemi hormon) szint

Magas tesztoszteront szint segít abban, hogy alfább legyél terepen, dominánsabb az ágyban és legfőképp motivációt ad. Nem egyenlő a kanossággal. Érdemes tehát magasan tartani, de hogyan? Kutatások bizonyították, ha úgy viselkedsz, mint egy alfahím akkor utólag a tested fizikailag is alkalmazkodik, azaz nő a tesztoszteron szinted.
1. Vállalj kockázatot az életben (ilyen a lányok leszólítása is), mindig feszegesd a határaidat, egyszóval légy FÉRFI.
2. A megterhelő dinamikus gyakorlatok is jelentősen növelik, itt is mindig menj el a végsőkig, fáraszd ki magad (a mit kérdésre a válasz feljebb van)!
3. A zsírszövetek biológiai hatásuknál fogva hormonmegkötőek (lipidek). Tehát minél kevesebb zsír van rajtad, annál kevesebb hely, ahol kivonhatja a szervezet a forgalomból a megtermelt tesztoszteront (ami negatív visszacsatolás).
4. Valamint a legfontosabb a rendszeres szex. Épp ezért ellentéte a kanosságnak. Ha sokat szexelsz, a hormonszinted szárnyalni fog. Érezted már azt rendszeres szexuális élet megléte esetén, még 3-4-5 menet után is, hogy nem elégítettek ki? Pont ezért van! Használjátok ki, have fun and have sex. Természetesen, ha nincs állandó kapcsolatod, akkor a maszturbálás is jó ilyen szempontból. De érdekes módon, ahogy az orgazmus sem ugyanolyan úgy, a hormonszintre is csak kisebb hatással van.
(A kanosság jó motiváció a lányok leszólítására, hogy ne félj, vagy ha félsz is tedd meg, mert érzed, hogy belülről valami feszít. De csökkenti a hormonszinted, tehát a mi nézőpontunkból káros hatású!)

Kivel akarsz lefeküdni?

Csak a szexuális teljesítmény szempontjából vizsgálom meg a kérdést. Erre a célodtól függően két teljesen különböző válasz létezik.
1. Amennyiben egyéjszakás kalandokban utazol, akkor célszerűbb a legjobban szeretkező lánnyal, hisz néhány menet alatt ha tudnál sem változtathatnál rajta. Fókuszban: tapasztalat, nyitottság, bevállalósság. Itt például egyáltalán nem számít ami hosszú távon lényeges: kettőtök közel azonos szexuális étvágya. Ha fel van izgulva akkor úgyis dugható, a továbbiakban meg nem érdekel…
2. Ha FB keresel, vagy LTR-re gyúrsz akkor teljesen mások a szempontjaid. Nem számít a tapasztalat, mivel a legkezdőbb lányból is, ha jól instruálod és tanulékony, néhány hét alatt profi szerető válhat. Persze jó ha van tapasztalata, de nem ez az elsődleges szempontod. Fókuszban, és fontossági sorrendben tehát: nyitottság, örömmel elégítsen ki, nagy szexuális étvágy, és ne legyenek mélyen gyökerező bizonytalanságai/félelmei, tanulékony. Vigyázat: a nagy szexuális étvágy az elején megtévesztő lehet, főleg ha nem ismered a lány előéletét. Sok faktor lehet amitől kezdetben annak tűnik (nagyon fel van izgulva, rég volt pasival, stb.), de valójában mégsem neked megfelelő. A mélyen gyökerező bizonytalanságok/félelmek pedig meggátolhatják számodra vonzó (új) dolgok kipróbálását, valamint ezeket nagyon nehéz kigyomlálni (ha nem lehetetlen) és addig a lány gyakran teljesen irracionálisan viselkedhet. Jobb elkerülni, rengeteg egészséges lány van, válogass közülük!

Mentalitásod az ágyban

Legyél mindig mindenre nyitott, sose ítélj el egy lányt se a vágyaiért vagy fantáziáiért. Ezeket ezzel nem változtatnád meg, csak azt érnéd el hogy bezárkózik előled, nem meri többet ezeket elmondani neked. Márpedig legjobban kielégíteni valakit úgy lehet, ha pont ezekre a vágyakra játszunk rá!
Hajlandó légy bármit kipróbálni! A szexben nagyon fontos a változatosság, és ha egy lánynak olyat adsz először (anál szex, sorozatos orgazmus) amit még előtte senki, akkor téged garantáltan megjegyez és az új élményhez fog kötni.
Valamint ne feledd: a szex sosem az egod növeléséről szól. Szóljon az érzésről, magáról az élményről, minden más esetben igen hamar rájössz, hogy csak ürességet érzel magadban utána!
Minden nő egyedi, így a reakciói is egyediek. A kezdeti szakaszban mindig maximálisan hangolódj rá, figyeld minden rezdülését, értsd meg hogy működik! Ez tapasztalatlanok esetében eltarthat hónapokig is, profibbaknál néhány szeretkezés is elegendő. Ha már ösztönösen tudod melyik jelzése mit jelent, az későbbi kísérletezéseidben iszonyú sok segítséget jelent, hisz ha valamit rosszul csinálsz azonnal észreveszed és változtathatsz! Partnered orgazmusát előre látni fogod (a jeleiről bővebben lásd: BB), amit felhasználhatsz arra hogy még intenzívebbé tedd számára az élményt.

Alapelvek

I. Pszichológiai stimuláció mindig effektívebb mint a fizikai

Gondolj bele: egy nőt fel lehet izgatni akár msnen, vagy élőben szavakkal is, anélkül hogy hozzáérnél. Míg egy megerőszakolás esetén a fizikai stimuláció megvan, de a pszichológiai nagyon negatív (főleg) ezért olyan szörnyű élmény ez a nőknek. Ezen az elven alapszik az anticipáció is: tudasd a nővel mit fogsz vele csinálni. Súgd a fülébe, mély szinte hipnotikus hangon, hogy fogod a puncijába dugni a farkadat, garantáltan felizgul.
Extra tipp: én mindig használok NLP-t szex közben (persze utólag jöttem rá hogy ez NLP). Mielőtt elkezdem izgatni a csiklóját az ujjammal, akár előjátékként, akár menet közben, mindig látványosan megnyalom széles mosoly kíséretében a mutató és középső ujjam, majd lassan rátapadok velük a célpontra és eljuttatom a csúcsra. Első 1-2 szeretkezés alkalmával kialakítom ezt a horgonyt, később, pedig tetszőleges alkalommal előveszem, akár nem szexuális helyzetben is azonnali rá a reakció. A partner szinte csöpög a bugyijában… Alakítsd ki a saját horgaidat, azaz kapcsolj össze valamilyen tevékenységet az erős élvezettel, később pedig ezt a lány tetszőleges szituációban már ehhez fogja kötni. Nagyon hasznos!

II. Dominancia fontossága

A nők közül van aki tudatosan, de tudat alatt mindenképp vágyik egy domináns partnerre, az alfahímre. Tőle akar utódot, vele akar szeretkezni, és magához kötni. Tehát ha dominanciát mutatsz az pszichológiailag sokkal stimulálóbb a nő számára. Aki nem hiszi (pedig a PUA-ban is ez a célravezető mint tudjuk) az járjon utána. Próbálja ki néhányszor az ágyban, a módszer magáért beszél.

III. Az ösztöneid a technikai tudásod felett állnak

A szex ösztönös tevékenység. Bár itt nagyon sok információt megosztok veled, de a lényeg, hogy ne egyszerre próbáld meg mind alkalmazni és beépíteni az életedbe. Ha nem fogadod meg ezt a tanácsot, akkor folyton elemezni fogsz és elrontod a saját és partnered élvezetét is.
Ahogy a csillagok háborújában Yoda mondta: „érezz, ne töprengj! Hallgass az ösztöneidre!”

IV. Szex a legerősebb csábítási módszer

A csábítás nem a szexel ér véget (kivéve egyéjszakás kapcsolatnál), hanem ott kezdődik. Viszont fontos tudni, hogy szexhez képest minden más csábítási technika elhalványul. A lánynak ez az egyik legerősebb érzelmi töltet amit adhatsz, ha mesterévé válsz hihetetlen reakciókat tudsz kiváltani. Épp ezért óvatosan is kell bánni a nővel utána, lásd még az utójátéknál!
Néhány személyes tapasztalat: szex után nem bírja visszatartani az érzelmeit és elbőgte magát, rendszeresen megtesz érted mindent (ő hív fel és beszélgettek 0,5-1 órákat), rendszeresen keresi hogyan segíthetne rajtad (nekem mikor tudta, hogy állást keresek ontotta az ajánlatokat amiket kérés nélkül talált).

V. Túl sok egy jó dologból rossz

Bármelyik részét is élvezed a legjobban a szexnek, ne ess abba a csapdába, hogy túl sokat csináljátok. Mindent meg lehet unni, elveszti idővel a varázsát, az intim életedbe mindig vigyél változatosságot! Ennek különösen LTR esetében van jelentősége, később részletezem, hogy lehet elkerülni.

VI. Engedd el magad

Ez nem verseny. Nem azért dolgozol, hogy mindig kielégítsd a partnered, ne legyen se rajta, se rajtad teljesítménykényszer. Mindig fordított hatást ér el: elkezdesz stresszelni, amitől csak romlik a színvonal.  A szexuális problémák az esetek 95%-ban pszichológiai eredetűek. Ha nem áll fel, ha túl gyorsan elmész, azok mind ebbe a kategóriába tartoznak.

Építőkövek (bővebben kifejtve: SGM elején)

A jó szexnek négy alapvető építőköve van. Ezek hasonló fontossággal bírnak, aki a szexualitás terén profizmusra törekszik, egyaránt otthonosan kell mozognia mindegyik terén. Fejlődésed biztosításához alaposan olvasd el a következő részt, és vizsgáld meg magad. Mindig azt érdemes fejlesztened, amelyikbe a leggyengébb vagy.

i) Dominancia

Ez egy mentalitás. Talán ezt kell legkevésbé magyaráznom, hisz PUA szemszögből, főleg a direkt stílus kedvelőinél ez elengedhetetlen. Te irányítasz az ágyban is, a nők erre vágynak. Egy Férfira aki megadja nekik azt a biztonságot, hogy tökéletesen átélhessék feminin énjüket. De ne ess át a ló túloldalára, az hogy domináns vagy nem azt jelenti a partnerednek nincs beleszólása a dologba. Sőt: időnként hagyd hogy ő irányítson. Hiszen az is domináns, hogy te HAGYOD azt tegyen amit ő akar. Ez az egyetlen építőkő ahol fontos a külső is ~5 %-ban számít. Ha nagy kétajtós szekrény vagy az bizony domináns, mint ahogy a nagy farok is itt jön számításba. Fizikai stimulációból nem feltétlenül nyújt többet (az átlagnak sokszor még fáj is egy nagyobb szerszám méret), ellenben pszichológiai hatása igencsak vonzó. De aki külsőre nem egy viking állat az se kell aggódjon, vannak technikák amivel azon kívül, hogy te irányítasz (mikor, mit és hogyan csináljatok), segítenek.
Elfenekelés: Tipikus példa, hogy a pszichológiai stimuláció a fizikai fölött áll. Ez fizikailag nem lenne izgató (a szado-mazo beállítottságú nőket most elhagyva), ám pszichológiailag mivel nagyban növeli a dominanciát, amitől jobb lesz a szex. Hogy minimális (vagy semmilyen) fájdalomérzettel járjon kizárólag akkor ajánlott, ha a nő már erősen felizgult állapotban van. Ekkor az ember fájdalomérzékelő receptorai teljesen eltompulnak. Ezen felül kizárólag olyan felületen üssünk, ahol vastag az izomréteg (pl: fenék), így bármilyen sérülést el tudunk kerülni. Ne feledd: nem simogatás, fenekelés. Nem baj ha óvatosabban próbálkozol kezdetben, ezt is kalibrálni kell, de ne felejtsd el: itt a dominania a lényeg!
Manhandling: Amikor például falhoz vágod a nőt, és elkezdesz csókolózni vele. Apró trükk, de érdemes nem szilárd falnak vágni, elkerülendő a kellemetlen mellékhatásokat. Találj például egy ajtót, ami félig nyitva van, és lökd annak neki. A hanghatás és a dominancia érzését ezzel maximalizálod, egyúttal minimálisra csökkentve a fájdalom és sérülés veszélyét. Hasonló technika például, amikor forró csókolózás után rálököd az ágyra, az elvek ugyanazok.
Tépd le a ruháit: Szintén nagyon macsós tud lenni, de kell egy kis elővigyázatosság. Nincs kellemetlenebb, mint amikor a kiszemelt letépendő ruhadarab nem enged, és te meg csak vicsorogva erőlködsz. Érdemes tehát megfontolás után bevetni ezt a technikát. Nézz ki egy tipikusan könnyen eltéphető ruhadarabot, ami lehetőleg régi és már tudod hogy amúgy sem annyira szeretsz (jah és nem a legdrágább). Ilyenek például a (tanga) bugyik, harisnyák, hálóingként használt (vékony) pólók. Ha először csinálod még így is meglephet, arra is kell figyelned letépés közben nehogy sérülést okozz. Pl. bugyival, hogy maximális legyen a siker esélye, két oldalt fogd meg a derekánál (így minimális a sérülésveszély, és ha történik sem intim területen), egy határozott mozdulattal húzd szét a bugyit, amíg el nem enged.
Hajhúzás/torok megszorítása: Természetesen mindkettő normális kereteken belül. Nem megtépni és nem is megfojtani a célunk. Hajhúzás például kifejezetten effektív kutyapóz esetén, hátrahúzod a fejét és úgy tartod miközben egyre hevesebben szeretkeztek. Torok megszorításával különösen vigyázz, nem a gigánál markolod meg, hanem oldalt, ahol a fejbiccentő izmok húzódnak (ugyanis ezek nagyon masszívak) oda koncentrálod a szorításod.
Kikötözés: Ennél nincs dominánsabb, azt csinálsz vele, amit akarsz, ki van szolgáltatva neked. Fontos hogy alacsony bizalom esetén ne erőltessünk, tehát ne ez legyen az első dolog amit kipróbálunk a lánnyal!
Dirty talk: Alapszabály, hogy szex közben sose legyél csöndben. Gondolj bele: te mit élveznél jobban egy nőt aki végig egyet sem nyög, vagy akin jól hallod hogy éppen hogy élvez? Nyújts a partnered számára folyamatos pszichológiai stimulációt szóban is, erre kiváló eszköz ez. Figyelj a hangod tónusára: legyen mély, szenvedélyes, de mégis keltse azt az érzést, hogy abszolút kontrollálod. Néhány téma, amikről beszélhetsz közben:
1. Tudod hogy egy rossz lány, kis „ribanc” hiszen egész nap a szexre gondolt: mikor reggel felöltözött, munkában, a metrón, csak folyton el kell titkolnia, mert ez a társadalom elvárása. De te átlátsz rajta.
2. Tedd személyessé: hívd őt a Te ribancodnak. Ez domináns, ugyanakkor emocionálisra is épít, ezzel kiiktatod a félelmeit, hogy te valóban annak nézed.
3. Birtoklás: A te puncid, a te kedvenc melleid. Ha beleköt akkor kérdezz vissza nyugodtan. De hát ha nem az én puncim, akkor mitől ilyen nedves (természetesen közben meg ne állj a szexel Tongue)?
4. A hatalmadban van, olyat tehetsz vele amit nem akar: nyilván itt nem a megerőszakolást kell érteni. Megint minimális rombolással kell maximális dominanciát elérni. Például mondd meg neki, hogy micsoda kis ringyó, hiszen olyan nedves a puncija, és mindjárt el is fog élvezni. Természetesen ezzel azt váltod ki, hogy megpróbálja visszatartani az orgazmusát. Te pedig még erősebb fokozatba kapcsolsz, amitől ő elélvez, persze épp azért mert megpróbálta visszatartani sokkal intenzívebben, és még az akaratod is rákényszerítetted Wink

ii) Érzelmek

Aki lepedőakrobatává akar válni, annak az érzelemkeltés mesterévé is kell válnia. Az érzelmek olyanok mint egy hegyről elindított hógolyó. Te indítod el még mikor kicsi, majd egyre erősebb érzelmek keletkeznek a nyomában (ahogy tapad rá a hó nő a golyó), míg a végén a völgybe egy lavina érkezik meg. Itt is érvényes a go first szabály, azaz először te érezz egy bizonyos fajta érzelmet (pl: vágyat), a nő követni fog ebbe a világba. Fontos, hogy mindig tartsd fenn a vonzalmat, a hálószobán kívül is, és ne csak dobd elé az isteni szexet, hanem dolgozzon meg érte. Ha ő tesz az aktusért, akkor még több érzelmet visz bele, ami által még intenzívebb lesz, és már útjára is indítottad a lavinát. Fura, de az érzelmek természete (pozitív/negatív) erős izgalmi állapotban nem számít, csak erősségük, s ezt ki is használjuk. Ezért olyan kiváló a veszekedés utáni békülő szex is, hiszen az indulatok még dolgoznak bennünk.
Feszegesd a határait: Jó módszer az ilyen megdolgoztatásra, ha folyamatosan tágítod szexualitásának határait, rendszeresen próbáljatok ki új dolgokat. Egyrészt ekkor folyamatosan küzdenie, tanulnia kell, másrészt ez változatosságot visz ezen alkalmakba, arról nem is beszélve, hogy minden első alkalom különösen érzelemdús a nők számára.
Utójáték: Szex utáni pillanatok kiemelten fontos. Ekkor a nő sokkal sebezhetőbb, hogy még érzelemdúsabbá tegyük számára az együttlétet (és ezzel garantáljuk legközelebbre a még intenzívebb orgazmust) öleljük szorosan magunkhoz, bújjunk össze vele.
Incselkedj/ingereld: Mint említettem, csak az érzelmek erőssége számít, előjelük nem (csak erős izgalmi állapotban!). Viszont ekkor ha megfelelően húzzuk az agyát, incselkedünk vele, akkor az jelentősen növelni tudja az együttlét intenzitását. Lényegében a push-pull technikák is ezen alapszanak, csak felizgatott állapotban jóval erősebb technikák is megengedhetőek. Példák:
1. Az előjáték során már megfelelően felizgattuk, az ágyra löktük, majd hirtelen szó nélkül kiviharzunk a szobából magunk után csapva az ajtót. 20-30 másodperc szünet után visszatérünk, ez bőven elég ahhoz, hogy benne negatív érzelmek sora jöjjön elő, mi pedig a köztes időt arra használjuk fel, hogy a másik szobában megszabaduljunk minden felesleges ruhától. A szobába visszalépve pedig ott folytassuk, ahol abbahagytuk.
2. Lehet ezt az ingerlést egész estén keresztül is húzni. Előjáték során például eszedbe jut, hogy a kedvenc mozidban épp most játsszák a kedvenc filmed. Annak rendje és módja szerint elmondod a szituációt, hogy te nagyon kívánod, de van most ez a film, és elmentek. Közben végig fenn kell tartanod a magas izgalmi állapotot, így ez kezdőknek nem ajánlott! A film végére valószínűleg annyira fel lesz hergelve, hogy örülhetsz ha a wc-ig kibírod a nyomást Tongue Tanács: ilyen extrém eseteket csak ritkán alkalmazzunk, így még erősebb a hatásuk.
Tiltott gyümölcs: Mindenki tudja hogy a tiltott gyümölcs a legédesebb. Nagyon erős érzelmi töltettel bír tehát ha olyasmit csináltok amit nem szabadna a közerkölcs szerint. Például a legjobb barátotoknál házibulin az ő ágyában szeretkeztek. Vagy vallásos lány esetén templomban elkapod egy menetre, stb. A lényeg: végig az eszkaláció során mondd neki (persze játékosan), hogy ezt nem szabad, micsoda egy rossz ribanc, hogy ilyet megenged magának, hisz ez a legjobb barátotok ágya Wink Ezzel tökéletesen semlegesíted a racionális agyát.
Emotional talk: Az alapelvek ugyanazok mint fent a dirty talk esetében: a csönd tabu, figyelj a hangtónusra. Kiegészítem azzal, hogy nyugodtan mondd ki az érzéseidet a lány felé, nem attól leszel Férfi, ha egy érzéketlen szikla vagy, hanem ha uralod az érzemeidet (AMP Power of Presence: own your feelings). A nők nem az érzelmes faszikaikaikaikat nem kedvelik, hanem az érzelmes, de ugyanakkor nem dominánsakat, alias nyálgépek. Fontos, hogy a Nő felé nem tanácsos erősebb érzelmeket kommunikálnod, mint amiket már ő korábban megfogalmazott irányodba, szóval ha lehet egy kérésem akkor senki ne azzal kezdje az ágyban hogy szeretlek Tongue Itt is vannak segédtémák amiket felhasználhatsz emotional talk alapjául:
1. Birtoklás: Ugyanaz mint a dirty talknál, ennek a hatása kettős, egyszerre építi azt és ez emocionális részét is, épp ezért nagyon erős téma.
2. Milyen erős érzelmeid vannak irányába: A jelszó: őszintén! De azért a fenti kitétel áll, ne szaladj előre, olyan erőset (még) ne fogalmazz meg amit ő nem tett. Ebben segít a 3. téma.
3. Beszéltesd ő hogy érez irántad: Ha kimondja az irántad fellépő intenzív érzéseit, akkor nem fogja többet magában sem elnyomni őket. Amiért elnyomhatja, az a félelem hogy ha elárulja magát akkor sérülni fog, vagy elijeszt téged. Legkézenfekvőbb ellenszere tehát, ha te beszélsz az ő érzéseiről, pontosan tudod mit érez (írd le minél részletesebben). Innentől (persze ha eltaláltad, ebben segít némi empátia és sok gyakorlás) okafogyottá válik a további titkolózás, és magától fokozatosan meg fog nyílni előtted.
Még egy fontos tanács: Váltogasd a szex közbeni kommunikációd a dirty és az emotional talk között. Ezek egymást erősítik, egyre jobban felizgatják a partnered. Ne foglalkozz, hogy a váltásaid nem épp a legsimábbak, vagy néha teljesen logikátlan amit mondasz: ez csak neked fontos, a nőnek izgalmi állapotban, amikor az érzelmei a legerősebbek ezek semmit nem jelentenek Wink

iii) Változatosság

Ezt az építőkövet szeretném a legkevésbé ragozni, talán ez a legegyértelműbb mit jelent. Néhány gondolatot azért megosztok, hiszen ez pont ugyanolyan fontos alapköve a jó szexnek mint a másik három. Soha ne légy jó előre kiszámítható, néha csinálj olyanokat amit a partner egyáltalán nem várna tőled! Megjegyzés: ezt ne keverd össze az anticipáció elvével. Akkor ugyanis simán csinálhatsz abszolút az eddigiektől eltérő dolgot is, mindössze a nő felizgatása kedvéért előre sejteted, hogy mi fog történni. De maga az aktus attól még mindig más és más, ne legyen soha 2 ugyanolyan szeretkezésetek! Fizikailag és pszichológiailag is mindig próbálj ki új és új dolgokat, ami egyben segít a nő határait is kitolni (lásd korábban). Ha úgy érzed kezdesz kifogyni az ötletekből, használj fantáziákat, szerepjátékokat: ezekből van néhány sablon leírva a SGM legvégén (illetve egy sablon arra hogyan kreálj saját fantáziát). De ami nekem még ennél is jobban bevált, hogy megvalósítom az adott lány saját fantáziát kicsit felturbózva őket. Több benne a hibázási lehetőség, de mivel személyre szabott a hatása is sokkal erősebb! Új fizikai stimulációért sem kell a messze menni, ha már semmi egyéb pózt, vagy technikát nem tudtok kitalálni, akkor irány a legközelebbi szexshop, nézzetek együtt körül.

iv) Elmélyülés

Az alapkövek közül talán ezt a fajtát a legkönnyebb megérteni, mégis a legnehezebben megvalósítható. A lényeget, úgy lehet megfogni hogy ne legyenek gondolataid az ágyban. Az ösztöneid vezéreljenek, mélyedj el magában az érzésben és add át magad tökéletesen neki. Természetesen ugyanezt kell elérned a partnerednél is, hogy számára is teljes legyen az élmény. Minden gondolat szex közben valamilyen belső bizonytalanságod kivetülése. Igen még a pozitívok is! Jusson eszedbe: a korszakos zseni talán mondogatja magáról, hogy igen képes vagyok rá, meg tudom csinálni? Vagy gondolkodik azon mi lesz a következő lépés? Nyilván nem. Ahogy az egyik elv is hangzott: ne próbálj semmit görcsösen elérni a szexben, épp azért mert ezzel az elmélyülésedet veszted el. Mint ahogy az sem jó, ha egyszerre túl sok újdonságot viszel bele az aktusotokba, ugyanez a hatás: azon fog járni a fejed folyton, mi a következő lépés, mit tegyek hogy tökéletes legyen? Mivel ez valójában egy igen nehéz folyamat, rengeteg módszert kidolgoztak rá, mindenkinél más kombinációk célravezetők, kísérletezgessetek!
Tantra, jóga: mind-mind hatalmas segítség a belső nyugalom megteremtésében, ha pedig belül nyugalom van, és ki tudod üríteni a fejedből az összes gondolatot a fejedből, akkor egyszer csak azon veszed észre magad, hogy az elmélyülés természetesen jön.
Relaxáció, masszázs: Neked is és a partnerednek is könnyen alkalmazható, tanulj meg 1-2 relaxáló légzéstechnikát és/vagy az előjátékot kezdjétek masszázzsal, innen váltsatok intim masszázsra, majd folytassátok szexszel. A masszázs azért különösen jó, mert az izmokban a nap során felgyűlt stressz és feszültség oldható vele, a nők különösen rajonganak érte, de te se zárkózz el a kipróbálásától Wink
Füstölők, illatosító, zene: Ezek igazából kellékek. A relaxációt nem csak légzéstechnikával, hanem tökéletesen megnyugtató és kellemes háttérrel is elő lehet segíteni, ezek mind kiválóan alkalmasak erre. Ne becsüld le az értéküket soha, az ördög a részletekben bújik meg!
Dicséret: Hatalmas önbizalom növelő, egyúttal megnyugtató is lehet a partnerednek, ha valamiben úgy érzi nem tökéletes, vagy bizonytalan, akkor te pozitív megerősítést adsz számára. PUA körökben divatos ezt elfelejteni, pedig nagyon meghálálja magát. Ha rájössz egy lánynál, hogy nem elégedett a fenekével (márpedig sose feledd a legszexisebb nő sem elégedett magával tökéletesen!), akkor emeld ki magadtól Neked mi tetszik benne. Ha valaki bizonytalanul szop le téged, akkor az azért van mert nem tudja mi a jó Neked. Nyugtasd meg, hogy istenien csinálja, és mutass még neki néhány fogást, hogy mik a kedvenceid. Próbáld ki: a belévetett bizalmat a nő, úgy hálálja meg hogy még odaadóbb, tanulékonyabb szerető lesz, aki csak azt várja mikor elégíthet ki újra!
A 4 építőkő közül ez a legnehezebben megfogható is, ezért adok pár tippet miből tudod, hogy jó úton jársz. Ha a szex végeztével tűnik csak fel, hogy a térdeden van egy zúzódás, mert túl kemény volt a padló: akkor jó úton jársz. Ha nem érzed közben, hogy az izmaid fáradnának, de másnap iszonyatosan nagy izomlázad van: akkor jó úton jársz. Ezek mind annak a jelei, hogy a gondolataidból a zavaró tényezőket legalább átmenetileg kizártad!

Ha a fenti technikák használatával sem sikerül teljesen elengedned magad, és nem tapasztalod hogy az elmélyülésben előrébb jutnál, akkor minden bizonnyal valamilyen korlátozó hiedelmed van. Ezek nagyon sok félék lehetnek, ha túl mélyen gyökerezik, akkor érdemes pszichológust felkeresni, de általában egyedül is megoldhatóak. Lássuk a leggyakoribbakat:

1. Kicsi a péniszem
Férfiak esetében a túlnyomó többségnél a pénisz mérete, alakja, formája folyamatos belső bizonytalansági faktort jelent. Ezek közül is a leggyakoribb, hogy az ő méretük nem megfelelő ahhoz, hogy kielégítsenek valakit. Megnyugtatlak: nézz körül egy szexshopban, a vibrátorok túlnyomó többsége nem a kolosszális méretű kategóriából kerül ki. Maga a SGM method szerzője is bevallottan tökéletesen átlagos (14,5 cm) méretekkel rendelkezik, mégis élete során rengeteg nőt juttatott el a csúcsra sokkal intenzívebben, mint rengeteg pasi nála nagyobb farokkal. Sose feledd az első alapelvet: a fizikai stimuláció felett áll a pszichológiai. A fizikai csak az alapokat adja a házhoz a tető és a falak (tehát a túlnyomó része) már nem innen származik. Ugyanakkor ha az alap teljesen bizonytalan, akkor még baj lehet. Ha a partneredben a péniszed kotyog, és ő bevallottan semmit nem érez szex közben, még akkor is segíthet az intim torna, és ha ő megtanulja a hüvelyét ritmusosan szorítani. Azonban ha ezek sem segítenek, akkor ajánlom más partner keresését, ugyanis mint ahogy a férfiaknak is különböző a farkuk mérete, úgy a nők hüvelye is eltérő méretű, találd meg a hozzád illőt! (Megjegyzés: ennyire kis méretekkel a populáció 0,05 %-a rendelkezik, tehát igen kicsi az esélye, hogy te valójában ide tartoznál…)

2. A nők nem akarják, hogy domináld őket
A média agymosása. Ez egy igen egyszerűen eloszlatható, és PUA körökben kevésbé divatos hiedelem. Legegyszerűbb eloszlatni, úgy hogy fogod magad és kipróbálod hogy reagálnak rá ha domináns vagy. Ha még sosem próbáltad a hatás úgyis annyira lenyűgöz, hogy az magáért beszél.

3. Én ilyen vagyok, nem tudok változni
Baromság. Ajánlom mindenki figyelmébe szentesipeti egyik kíváló cikkét ami „Ez nem te vagy bullshit” címmel fut. Néhány gondolatot azért hozzáteszek. Senki sem profiként kezdte. Nem úgy született, hogy már szexisten volt. Lehet valaki naturál tehetség vagy sem, de kétségtelen hogy ez is egy képesség-csokor, tehát tanulható! Életed minden részében tanulsz nap, mint nap újat, miért épp itt lennél képtelen a fejlődésre?

4. Nők nem akarják a szexet
A 2. ponthoz hasonlóan a média agymosása ez is. Ahelyett hogy bekajálod, gondolj bele a nők folyton kiöltöznek, kelletik magukat a másik félnek, szinte minden szembejövő tükörben megnézik magukat, hogy minden tökéletes-e. Ha még ez sem győzött meg, akkor gondold végig hányféle női orgazmusfajta létezik, ide véve a sorozatos orgazmust, tehát sokkal intenzívebben, sokkal változatosabban képesek élvezni a szexet, mint te. Innen már csak 1 lépés belátni, hogy valójában nagyon is akarják, mindössze úgy tesznek mintha… Amúgy is a legjobb kezelése ennek, ha ismerkedsz, feltüzelsz lányokat, és megtapasztalod a valódi helyzetet. Nehéz ugyanis ebben hinni, ha folyton nedves bugyival másznak rád Tongue

Hogyan elimináld ezeket a korlátozó hiedelmeket? Olvasd végig többször azt amelyik úgy érzed rád vonatkozik (3-5x minimum), hogy észrevedd milyen szűrőn keresztül látod a világot. A későbbiekben ez megkönnyíti a felismerését, ha újra ezt a szűrőt alkalmazod, és a képzelt ok (pl. kicsi a farkam) helyeré gondolatban a valódi okot tudod tenni (valójában a teljesítményed épp hiedelmeid miatt korlátozott). Ahogy elkezded észrevenni a szűrő hatását és kijavítani azt (a helyére illesztett valódi okkal) egy pozitív spirálba kerülsz, azaz javulni kezd a teljesítményed, amitől még kevésbé lesz korlátozó a hiedelmed, és a probléma megoldódik.
Extra tippek: Az elmélyülés első szex alkalmával a leggyengébb közted és a partnered között. Ezt orvosolandó érdemes ilyenkor 2-3x annyi időt szánni az előjátékra, ez könnyen kompenzálja. Elimináld a nyomást a szex felé, jobb ha mindig eléred, hogy a nő másszon rád. Ekkor őt mentesíted az érzés alól miszerint te ezt elvárod tőle, és ez már sokszor előrelépés tud lenni az ő elmélyülése felé.

Fizikai(bb) stimulációk

Rendben a pszichológiai dolog nagyját letudtuk, na de minimális fizikai ingerek nélkül ez még mit sem ér. Bár nagyon profi szinten meg lehet tenni azt, hogy annyira felizgatod a nőt, mire az első fizikai hatások érik (pl beleteszed a farkad), azonnal elélvezzen, de ez nem mindig kivitelezhető és nagy gyakorlatot kíván. Minden más földi halandó kedvéért álljon itt jó néhány technikaibb jellegű gondolat, a hogyanról és miértről.
Megjegyzés: én hely, és idő hiányában csak néhány lehetőséget mutatok meg, amik fogódzót adnak. Ennél sokkal részletesebben ki vannak ezek fejtve az ESZO, és BB könyvekben (utóbbi csak erről szól).

Előjáték

Itt bizony vaskos szerepe van a korábban már említett anticipációnak, pszichológiailag előre stimuláljuk a Hölgyet. Nálam abszolút bevált technika, hogy jó előre tudatom az illetővel: ma valami abszolút új élményben lesz része (horog), mondjuk ha este szexelünk, akkor még reggel, vagy előző nap, hadd álmodozzon csak. Persze érdeklődik, húzom a valóságomba, a kérdéseire reakcióként leírom mennyire fel vagyok izgulva a gondolattól, hogy mi fog történni este. Az sem gáz ha csöpögteted az információkat, de mindent ne árulj el! Legyen mindig valami apró meglepetés még ami maradt estére. Ez természetesen első alkalommal is működik a lényeg az elv: horoggal húzd, majd mondd el te mennyire fel vagy izgulva, és ezzel a go first elvét használva jön utánad és ő is érezni fogja. Használj sok sexual talkot, ez csak olaj a tűzre. Ha mindezt jól csinálod az izgalomtól már nedves mire egymás fizikai közelségébe értek.
Az előjáték során ugyanúgy eszkalálsz, ahogy a pick up során. Fokozatosság a jelszó, és húzd az agyát. Ha első alkalommal szeretkeztek, akkor mindig te adj előbb! Annál motiváltabb lesz a lány, mire sorra kerül. Ha ellenkezik, vagy bármilyen ellenállást váltasz ki (ez nem tipikus, inkább ennek örülni szoktak Smiley), akkor is te adsz előbb, tartsd meg a domináns kereted. (Megjegyzés: később ettől el lehet térni, nálam volt h a lány kérte, hagy szopjon le előtte, mivel az előjáték után már remeg a keze… Tongue) Csókolózás közben a falhoz szorítod és elmondod mit fogsz vele csinálni, részletesen, úgy hogy közben végig a szemébe nézel, mert a tudat még jobban fel fogja izgatni. Elindulsz lefelé: mellek, has, derék. Mindenhol ahol erogén zóna van (pl mellbimbó) nem térsz rá azonnal! Ugyanúgy eszkálálsz, először a környékén körözöl a nyelveddel, majd rátérsz a lényegre. Leértél a puncijához sem egyből belenyalsz, türelem a csaj már kezd megőrülni. Menj le a lábán a térdéig kb és indulj el a belső combján felfele egyre hevesebb nyelvcsapásokkal, amikor közvetlen a punci mellé érsz ügyelve, hogy ne érj hozzá. Átmész felette miközben a csiklóra finoman rálehelsz, ebbe tutira belebizsereg, még az is lehet hogy már rá akarná húzni a fejed a puncijára, mert már csöpög. Nem hagyod neki, tartod a kereted, te irányítasz! Végigmész a másik combon hasonlóan, majd a puncihoz érve a gáttól felfele indul a nyelved, de nem dugod be csak a nagyajkakat nyalod végig finoman, a punci kb 2/3-áig a csikló előtt mindenképp állj meg! Visszaindulsz a gát területnél időzz el pár másodpercig majd újra fel mostmár finoman belenyalva a csiklóba. Vegyétek észre, ez a játék teljesen hasonló ahhoz mind a pick-upban a push-pull, annak a hálószobai nonverbális verziója. Közelítesz egy erogén zóna felé (csikló), a csaj vágyik rá hogy rátapadj, de te otthagyod, kettőt visszalépve máshonnan folytatod az eszkalációt. Épp ez a dinamika segít abban, hogy nagyobb feszültséget keltve benne, élvezetesebbé tedd az orgazmusait.

Orális játékok, ujjazás

Nem kompenzálja, ha nem vagy jó az ágyban. Viszont iszonyatosan jó bemelegítésnek. Juttasd el a partnered nyelvvel az orgazmusig 1szer, garantáltan jobban fogja élvezni utána magát az aktust. Részletes mindenre kiterjedő technikákat a BB-ban találsz, én itt csak néhány apróságot említek meg amiket fontosnak gondolok.
Az hogy melyik nő mit élvez a szex során nagyon változó. Akkor csinálod jól, és nem is tudod nagyon elrontani, ha figyeled minden rezdülését. A nő mindig jelzi, hogy mire vágyik. Például amikor a csiklójához ér a nyelved legyen 1-2 ujjad a hüvelyében. Ne csinálj vele semmit, ez a mérőeszközöd. Mint egy hőmérő, csak az izgalom hőfokát méri. Amikor a csiklóját izgatod, különböző módokon szívod, más mértékű és helyű nyomást helyezel rá a nyelveddel, tapogatózol. Akkor csinálod jól, ha a puncija (tehát a PC izmai), illetve a lábában az izom kicsit megfeszül. Az ujjad körül egy pillanatra az érzés szorosabb lesz (ez állandósulhat közvetlen az orgazmus előtt). Nagyon hasznos kalibrációs segítség, élj vele! Egyszerűség kedvéért, ne azonnal kalibrálj mindent, hanem először a csiklóján a legérzékenyebb pontját, majd azt h milyen nyomásra reagál a legjobban, stb.
Ujjazásnál mindig figyelj oda, hogy nedvesek legyenek az ujjaid. Nincs annál kellemetlenebb dolog, mint amikor a nagyon érzékeny csiklót így felsérted, amatőr hiba, ne ess bele. Ugyanez a kalibrálás végezhető itt is. Az orális szex stimulálóbb természetesen a z ujjazásnál, mivel jóval több pszichológiai ingert produkál, illetve a nyelv sokkal érzékenyebb szerszám, sokkal finomabb érzetkülönbségek létrehozhatók. De légy változatos, ne korlátozd mindig csak az egyikre magad!
Extra tippek
Űr létrehozása: Amíg a csiklójával foglalkozol érdemes a középső és a mutató ujjaddal a nagy és kisajkakat a hüvely bejáratánál finoman szétfeszíteni. Ez a nő számára olyan érzést kelt, mintha hiányozna belőle valami. Ettől nagyon be fog gerjedni, hiába élvez el, még jobban fogja kívánni, hogy végre beléhatolj.Tongue
Csikló masszírozás: A csikló nagyon érzékeny, épp ezért érdemes rengeteg különböző módon stimulálni, a nő számára ez mind más és más élvezetet okoz, a változatosság pedig gyönyörködtet. Próbáld ki hogy a csikló környéki húsos bőrterületet (ami a csikló környékén a nagyajkakon is túl a szeméremcsont alatt van) összecsippented 2 ujjad (praktikusan a nagyujj és a mutatóujjal kényelmes) közé. Ezen keresztül kezdd el finoman, majd fokozatosan egyre erősebben masszírozni a területet, úgy hogy a bőr ne csússzon ki a kezedből. Minimális nedvesítéssel végezhető, és tapasztalataim szerint így ez az érzékeny terület még igen nagy nyomást is kibír (őszintén szólva nem tudsz komoly fájdalmat okozni csak ha már téped a bőrét). Épp azért különleges mivel nem közvetlenül, mégis intenzíven stimulálja ezt a gyönyörközpontot.
Gát izgatása: Fontos tudni, hogy a hüvelynyíláshoz közel a nagyajkakat lefele meghosszabbítva a végbél nyílásig, a köztes területen található a nőkön egy nagyon érzékeny erogén zóna ezt hívják gátnak. Mivel itt is rengeteg idegvégződés van, ezért ne hagyja ki senki orális izgatás közben, időnként érdemes ide is átlátogatni.
Ujjal dugás: Miközben kényezteted a nő csiklóját, sokszor érdemes a puncijával is foglalkozni, mivel egyszerre több helyen jelenlévő stimuláció növeli az élvezet szintjét. Ugyanakkor nagyon sok férfi ilyenkor csak szimplán ki be mozgatja az ujját, ami a nőkben egyáltalán nem olyan érzést kelt mintha épp valaki dugná. Ez a trükk épp arra jó, hogy ezt az érzést imitáld. Helyezd be 2 ujjad a hüvelybe (praktikusan a mutató és középső a legalkalmasabb), majd a tenyered nézzen lefele a föld felé. Amíg aktívan nyalod a csiklóját a bent lévő ujjaidat kezdd el közelíteni a gát területe felé. A hüvelyfal pontosan meg fogja mutatni meddig engedi, ne erőszakoskodj, csak amíg kényelmesen lenyomható. Ha ezt kalibráltad, akkor ezt a nyomást fenntartva a lefele néző tenyereddel simítd végig a hüvely alsó részét az egyik irányba, majd vissza a másikba, végül engedd fel a nyomást. Ezt ismételd sokszor. Ez nagyon hasonló érzést okoz a nő számára, mintha a hüvelye tele lenne, persze nem tökéletesen ugyanaz, de ez áll hozzá a legközelebb Wink
Tanítsd a partnered: Mint ahogy te is nehezen kalibrálod neki mi a jó, úgy nagyon valószínű, hogy ő sem azonnal jön rá. Ez nem szégyen, ha te sem úgy kezeled, és nem kioktatod, akkor még jó néven is veszi, ha segíted, megmutatod számodra mi a legizgatóbb. Ha tanulékony nagyon hamar bele fog jönni, sőt saját ötletekkel áll elő. Teheted ezt a „tanítást” nonverbálisan is, de amúgy is izgató a dirty talk, úgyhogy használd fel ezt az alkalmat arra, hogy verbálisan a tudtára adsz mitől olvadsz el (például szopás közben mikor a legjobb neked). Természetesen ez a szex minden részére igaz, csak itt ismertetem.

G-pont megtalálása, G-ponti orgazmus

A G-pont a hüvelybemenet környékén a hüvelyen belül körülbelül 12 és 1 óra közt található, könnyen felismerhető, szivacsos, kicsit göröngyös tapintású felület (kb diónyi a mérete). Azt mondtam könnyen felismerhető, mégis kevesen tudják hol van: mert rosszkor keresik. Ugyanis nemi izgalom hatására ez a terület is (mint a kis- és nagyajkak) megduzzad, minél nagyobb az izgalom annál nagyobbra. Ezért úgy praktikus megkeresni, hogy miután egy kiadós nyalással a partneredet orgazmusig juttattad, közvetlen utána nézel körül a hüvely elejénél, a szeméremdomb felé eső részen. A siker innentől garantált. Ez a terület szintén idegvégződésekben gazdag, és stimulációja különösen intenzív orgazmust okoz a nőnek. Amint megtaláltad és elkezded izgatni, azonnal visszajelzést tudsz kapni a partneredtől: a legtöbben ugyanis ha a G-pontjukat nyomják akkor vizelési ingert éreznek. Nem kell félni természetesen egy nő sem tud bepisilni ettől, de ha a partnered mégis aggódik, akkor menjen el wc-re és utána folytassátok (magas izgalmi állapotban az ember képtelen pisilni, próbáljátok ki Smiley). A stimulációnál figyelj arra, hogy ne legyenek nagyok a körmeid, ez a szövet ugyanis nagyon könnyen felsérthető. Masszírozd körkörösen, egyre nagyobb nyomást alkalmazva rajta, illetve két ujjad a gyere ide hívómozdulatot utánozva húzd végig rajta. Ezeket váltogasd, és ahogy közelít a partner az orgazmushoz érdemes egyre nagyobb nyomást kifejteni fokozatosan (ajánlott a szeméremcsont megtámasztása a másik kézzel). Ne lepődj meg, ha a nőnek még nem volt ilyen orgazmusa, akkor iszonyatosan intenzívnek fogja érezni, ez teljesen más mint a hüvelyi, vagy csiklói érzése. Sokszor még percekig utána finoman rángatózik a teste, és alig tud lábra állni, ezektől nem kell megijedni csak azt jelzi, hogy jól végezted a dolgod. Néhány nőnél előfordulhat G-ponti élvezés esetén női ejakuláció (más néven spriccelés) is, ettől nem kell megijedni, és leteremteni a partnert sem, ez teljesen természetes, nem összekeverendő a vizelettel (ez átlátszó és íztelen, összetételében hasonló a férfi előváladékhoz, amit a prosztata termel). Ezt természetesen csak sok gyakorlással (mind a te részedről az izgatás fajtáját illetően, mind a nő részéről a PC izmokat erősítve) lehet elérni, sokszor teljes nyugalom érdekében első alkalommal érdemes a fürdőszobában előhozni ezt belőlük, hiszen itt nyugodt lehet, hogy nem jelent semmilyen problémát, ha kiengedi ami benne van.
Ha már mindketten tisztában vagytok a másik testével tökéletesen, akkor aktus közben is tudtok olyan pózokat találni, amikkel jobban izgatható a G-pont, és ezzel a partner számára hatalmas örömöt tudsz okozni (pl: megemelt csípővel végzett misszionárius).

Maga az aktus

Itt nem kívánok mindenféle pózok hogyanjaiba belemenni. Erre nincs időm, és fölösleges is, rengeteg könyv szól erről a témáról (pl.: Káma-szútra is egészen használható). Ellenben adok néhány, a mainstream irodalomban nem nagyon fellelhető tippet, tanácsot.
Először is: jó ha tudod az előjáték során, ha a partnered orálisan izgat, de nem visz az orgazmus határára, akkor a hiedelmekkel ellentétben tovább fogod bírni. Hasznos lehet azoknak, akik még nem urai teljesen a PC izmaiknak.
Én ha első alkalommal fekszem le valakivel, akkor az én adok először úgy néz ki, hogy először eljuttatom az orgazmusig orálisan (lásd fent), majd a G-pontját ingerelve (hiszen ekkor már könnyebb megtalálni), végül legalább 1szer együtt ingerelve a kettőt. Eddigre a nő már teljesen készen van és legtöbbször eléri a multiorgazmusos állapotot mire berakom neki a hancúrlécet. Ez az állapot abban különbözik a sima orgazmustól, hogy a nőknek lassabban esik le elélvezés után az izgalmi szintje, ha egy bizonyos küszöb alá nem engeded, akkor egyik orgazmustól a másikba esik. Ezt tipikusan úgy éli meg, hogy a menet után fogalma sem lesz hány orgazmusa volt, mert teljesen egybefolytak. Ezen állapot eléréséhez természetesen magas pszichológiai és fizikai stimuláció kell, tehát meg kell dolgozni, de nincs jobb élmény egy nő számára, mint amikor 5-10 percig folyamatosan csak élvez minden egyes döfésednél. Megéri dolgozni érte.
Egy nagyon fontos szabály: attól hogy a partnered eljut a csúcsra, még ne hagyd abba az izgatást. Ha orálisan izgatod például és érzed hogy már nem bírja sokáig akkor tapadj a csiklójára. Az orgazmus utáni pillanatokban mind a hüvely, mind a G-pont és a csikló iszonyatosan érzékennyé válik, így az eddig alkalmazott nyomáson mindenképp hirtelen enyhítened kell. De a stimulációt folytathatod, a partner oda lesz a gyönyörtől, nekem volt már esetem amikor annyira érzékennyé vált, hogy csak ráleheltem a csiklójára és újra elélvezett. Tehát nehogy abbahagyd, kövesd a vonaglását, és alkalmazz sokkal finomabb módszert, de folytasd amit eddig is csináltál. Így akár egy szimpla orgazmus is 2-3x olyan hosszúra nyújtható. Ez visszafele is igaz, tehát te is pontosan így működsz. Én ezért szeretem azokat a nőket akik lenyelik a spermát, mert az nem érdekel hogy valójában lenyelik-e, de így tudják folytatni a stimulációt, így én is sokkal hosszabban és intenzívebben élvezek. Mivel alapelv, hogy mindig told kifelé a partnered határait, így erre külön jó alkalom, hogy ha eddig ezt nem csináltátok, akkor próbáljátok ki!
Az egyszerre elélvezés különösen mély benyomást hagy egy nőn így érdemes dolgozni érte. A trükk egyrészt a PC izmok használatának megtanulása (ezzel kontrollálható mikor élvezel el), másrészt a megfelelő póz megtalálása. Mindig akkor válts pózt ha szükséged van rá: növeli a változatosságot, más stimulációt nyújt, vagy valamelyikőtöknek kényelmetlen a mostani helyzet (az elmélyülést ez teljesen lerombolhatja), esetleg dominancia miatt. Ha pedig váltasz, válts okosan: ha te messzebb vagy az orgazmudtól olyanra kell, ami számodra nyújt több stimulációt, ha épp ő van messze akkor ami számára (ez egyénfüggő, de tipikusan a misszionárius, főleg G-pont ingerléssel például ilyen).
Általános észrevétel (orális szexre is vonatkozik), hogy mielőtt elmész, szólj a nőnek is erről. Megint csak az anticipáció elve miatt, ez egy plusz pszichológiai stimulációt nyújt, aktus közben ez sokszor lehet, hogy pont elég számára ahhoz hogy épp átlökje az orgazmusba.
A nők számára nagyon intenzív a szex során az orgazmus és a behatolás pillanata. Nem véletlen nyögnek fel legtöbben az utóbbinál is hangosan. Természetesen ez is még intenzívebbé tehető, fent is említettem már egy technikát az orális résznél (Űr létrehozása néven). Itt is domináljon a változatosság, hiszen ezt is rengeteg módon lehet csinálni. Amit fent már vázoltam az hogy elélvez (esetleg többször is) és közvetlen utána hatolsz be, azért jó mert ilyenkor különösen érzékeny a hüvely (kicsit szűkebb érzés is). De lehet ezt előjáték nélkül is, amikor csak nedves, de még nem csöpög, ekkor viszont szép lassan teszed be lépésenként, dirty talk-al kombinálva („Nem akarom beléd dugni a farkamat, hisz olyan szűk vagy, szerintem nem is férne be…”), egészen a pénisz hosszának feléig. Eddigre már a pszichológiai stimuláció hatására teljesen nedves kell, hogy legyen, add meg hát neki ami jár: innen egy mozdulattal bemehet a maradék Wink Nem csak ezek lehetségesek, légy kreatív, találj ki saját technikákat!
Amivel még bensőségesebbé teheted a szexet, ha dominánsan közlöd a partnerrel amikor elnéz vagy élvezet közben becsukja a szemét, hogy nem, nézzen rád. Mondandódat hangsúlyozandó, addig amíg nem néz rád abbahagyod a stimulációt. A hatás garantált, nyomban a szemedet fogja fürkészni. Persze a nőnek egyre nehezebb dolga van, ahogy közeledik az orgazmushoz, de ha mindig megállsz és megvárod amíg visszanéz rád, valamint kis gyakorlással, könnyen elérhető hogy az egész élvezés közben mélyen a szemébe nézhess. Ez nagyon bensőséges viszonyt, egy burkot tud létrehozni körétek.
Jó tudni még, hogy az orgazmus visszatartása (akár a PC izmokkal, akár közvetlen megszüntetve a stimulációt a csúcs elérése előtt) növeli annak az intenzitását, amikor végül elmész. Ez igaz mindkét fél esetében, így apránként korlátlanul fel lehet tornászni az orgazmusok erősségét.
Egy másik technika a spermaterítés is az orgazmus visszatartásán alapul. Akár orálisan kényeztetnek, akár menet közben vagytok, minél többször tartod így vissza az orgazmusod, annál több sperma fog a végén kijönne belőled.  Ez a mennyiség még kiéheztetéssel (azaz az aktus előtti 1-2 napig no szex és maszturbáció) is növelhető. Amikor pedig végül elmész, akkor a lányra élvezel el, és szinte beteríted a kijövő anyaggal, ez nagyban növeli a dominancia építőkövet. Megjegyzés: Nem ajánlom az arcra élvezést, ha a szemébe vagy a hajába kerül az nagyon kellemetlen számára.
Egy nagyon erős technikát hagytam a végére. Elalvás előtt izgasd fel a partnered annyira, hogy belé tudj hatolni. Hagyd elaludni így, hogy benne van a farkad, még ha alvás közben ki is fordulsz belőle, számára ez egy nagyon eufórikus élmény lesz, főleg hogy valószínűleg előtted ez másnak még eszébe sem jutott.

Tanácsok LTR-ben lévőknek

Magam is voltam már hasonló helyzetben, pontosan tudom mik a szabályok. Kétségtelen, hogy az itt leírtak közül van néhány dolog, ami máshogy alakul egy hosszú távú kapcsolat esetén, ezeken futok át vázlatosan.

Pro

Garantáltan nem kell aggódnod az elmélyülésért, az összeszokással, ahogy megismeritek egymás testét, egyre mélyebbek lesznek az érzések köztetek, az elmélyülés garantálttá válik, valószínűleg a négy építőkőből ez válik a legerősebbé a szex közben. Egy idő után már hibátlanul, automatikusan értitek egymás testének reakcióit, amikre kezdetben még tudatosan figyelni kellett. Fontos hogy a mottótok maradjon a kísérletezés, hiszen magas elmélyülés esetén nem kell aggódnod azon, hogy a partner belemegy-e és ez segít a változatosság megtartásában. Egyben eltűnik a nyomás mindkettőtökről, hogy minden alkalommal fergeteges produkciót kell nyújtani, hiszen ha be is csúszik 1-2 kevésbé élvezetes menet, még nem történt semmi.

Contra

A kiszámíthatóság a jó szex ellensége, márpedig egy párkapcsolatban hajlamos az egyébként igen jól teljesítő egyén szexuális élete rutinná válni. Ezt minden áron el kell kerülnöd. Ehhez hasznos lehet, ha:
1. Kevésbé fókuszáljatok a rutinszerű szexuális együttlétekre (pl: mindig este elalvás előtt). Ha nem jön adott esetben épp akkor természetesen, akkor inkább aludj el, hosszú távon jó befektetés.
2. Vállaljatok magasabb kockázatú szexet, ez izgalmasabb. Nem feltétlenül kell, hogy valóban meglegyen a kockázat, mint a hamis időkorlát esetében te is létrehozhatod. Például azt mondod ha 8-ra kell beérned a munkádba/suliba, hogy ma fél 8-ra kell. De előtte még felizgatjátok egymást és szeretkeztek egy hatalmasat (aktus közben mond neki hogy milyen rosszlány, miatta fogsz elkésni). A kecske is jóllakott és a káposzta is megmaradt. Hasonló kockázatos ötletek lehetnek még: a barátotok házában szexelni, míg ő kiugrott a boltba, publikus helyen (mozi wc-je, csak vigyázz a kidobókkal Tongue), vagy hogy felveszitek az aktust kamerára.
3. Sose erőszakoskodj, ha ő épp nincs szexre hangolva. Hosszú távon csak nyomást helyezel rá ezzel és kevésbé fog kívánni…
4. Esetenként izgasd fel, de ne szeretkezz vele! Ez nagyon fel tudja spanolni a nőket.
5. Fogadd el, hogy párkapcsolatban vannak időszakok, amik váltják egymást. Időnként szinte állati vonzódást éreztek egymás iránt, míg máskor az úgynevezett regenerálódás időszaka van. Ez a természet rendje. Utóbbi esetben könnyen előfordulhatnak gyengébb menetek is (nyilván az eddigiekhez képest).
6. Szeretkezzetek rengeteg helyen a hálószobán kívül is, segít megtartani a nyitottságot, változatosságot.
7. Használjatok segédeszközöket, szexjátékokat, fantáziát szerepjátékokat. Ezek kifogyhatatlan tárházat biztosítanak a sablonosság ellen.
8. Ünnepeljétek meg a különleges alkalmakat (évforduló, házasság, szülinap, karácsony) különleges szexel. Ilyenkor sose csináljatok olyat, amit a hétköznapokon is tennétek, tegyétek minél egyedibbé!
9. Próbáljatok ki tabu tevékenységeket is, ahogy fent is szerepelt: tágítsd a valóságának határait. Ilyenek az anális szex, hármas, és még rengeteg más dolog.
Elimináld a nyomást arra, hogy rendszeresen legyen szex. Ez megöli a vágyat. Nem baj ha rövidebb ideig szünetel, utána még nagyobb hévvel fogtok egymásnak esni. Az utolsó tanácsom pedig, hogy mindig állíts fel akadályokat, amiken átjuthat a szexhez. A jó szexet sose add ingyen, minél jobban megdolgozik érte, annál jobban értékelni fogja, és többet kíván majd belőle.

Végszó

Ha a végére jutottál az összefoglalómnak, akkor gratulálok, nem lett valami rövid. Ennek ellenére biztos vagyok benne, hogy fontos dolgokról csak érintőlegesen beszéltem, illetve biztosan volt olyan ami teljesen kimaradt. A későbbiekben ha valami fontos eszembe jut fenntartom a jogát, hogy kiegészítsem vele a cikket. Neked pedig kedves olvasó, a tanulás után jó kísérletezgetést kívánok!
Nem elérhető  
Read 2009. November 19. Csütörtök, 23:06:30 #1
Jimmi

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Ez aranytagságot ér! Gratulálok! Amikor megismertelek, már
akkor tudtam, hogy képes vagy ilyen cikkre! Csak így tovább!


"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
Nem elérhető  
Read 2009. November 20. Péntek, 01:13:00 #2
kutyabetyártündérbogár

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Hűha...

Ez tökéletes!!!! Minden elismerésem.Smiley


KbTb:)
"Egyetlen írás sem adhat igazságot, csak
eléd tárja a lehetőségeket.
Egyetlen írás sem mutathat valóságot, csak felnyithatja a szemed.
Ez a mű nem erőltet rád semmit, csak kinyitja a kapukat, ez a mű nem tilt meg semmit, csak megmutatja a végtelen utakat."
Nem elérhető  
Read 2009. November 21. Szombat, 21:58:22 #3
Sycrupol

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Gratulálok! Amikor megismertelek, már
akkor tudtam, hogy képes vagy ilyen cikkre! Csak így tovább!

Igazán megtisztelő, hogy már akkor bizalommal voltál felém, köszönöm!

Hűha...

Ez tökéletes!!!! Minden elismerésem.Smiley


Még jobban esik egy kalibrált nő kezétől ilyet olvasni (no offense srácok Tongue). Azért mégis más mikor a partnered (legyen az FB, vagy LTR, vagy egyéjszakás) jelez vissza, hiszen ő erősen elfogult Wink OFF: magát úgy is meg akarom lepni egy privát üzenettel, csak eddig türelmesen végig akartam olvasni a bemutatkozó topicját. De mivel maga épp olyan grafomán mint én (esküszöm ilyen hosszú hozzászólásokat, fáj néha a szemem Tongue), ezért lehet ettől eltekintek...

De korántsem tökéletes. Azóta eszembe jutott 2-3 téma, amit kifelejtettem, bele fogom őket szerkeszteni.

Valamint felmerült bennem 2 dolog is, amit én nem próbáltam (análszex, 3-as) viszont van 1-2 érdekes gondolatom a kérdéskörről. Nem tudom mennyire etikus ilyesmit beletenni, úgy hogy én magam még sosem teszteltem/kalibráltam a dolgot. Mindenesetre ha erre vetemedek, hogy ilyen irányú gondolataimat is megosszam, akkor feltétlenül odaírom nagy betűkkel, hogy ezekre semmilyen felelősséget nem vállalok, én magam még sosem próbáltam őket...
Nem elérhető  
Read 2009. November 22. Vasárnap, 22:31:52 #4
kutyabetyártündérbogár

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Gratulálok! Amikor megismertelek, már
akkor tudtam, hogy képes vagy ilyen cikkre! Csak így tovább!

Igazán megtisztelő, hogy már akkor bizalommal voltál felém, köszönöm!

Hűha...

Ez tökéletes!!!! Minden elismerésem.Smiley


Még jobban esik egy kalibrált nő kezétől ilyet olvasni (no offense srácok Tongue). Azért mégis más mikor a partnered (legyen az FB, vagy LTR, vagy egyéjszakás) jelez vissza, hiszen ő erősen elfogult Wink OFF: magát úgy is meg akarom lepni egy privát üzenettel, csak eddig türelmesen végig akartam olvasni a bemutatkozó topicját. De mivel maga épp olyan grafomán mint én (esküszöm ilyen hosszú hozzászólásokat, fáj néha a szemem Tongue), ezért lehet ettől eltekintek...

De korántsem tökéletes. Azóta eszembe jutott 2-3 téma, amit kifelejtettem, bele fogom őket szerkeszteni.

Valamint felmerült bennem 2 dolog is, amit én nem próbáltam (análszex, 3-as) viszont van 1-2 érdekes gondolatom a kérdéskörről. Nem tudom mennyire etikus ilyesmit beletenni, úgy hogy én magam még sosem teszteltem/kalibráltam a dolgot. Mindenesetre ha erre vetemedek, hogy ilyen irányú gondolataimat is megosszam, akkor feltétlenül odaírom nagy betűkkel, hogy ezekre semmilyen felelősséget nem vállalok, én magam még sosem próbáltam őket...Szóval szánsz nekem egy privi levelet??Smiley..Még nem jött meg...SmileyTongue
Meglepett a magázódó stíl..eddig ez számomra csak szentesitől volt elfogadott, őt már talán nem is tudnám tegezni..SmileyTongue
Igen, ha időm engedi, elég grafomán vagyok, most is éppen pótolni igyekszem az elmaradásomat.
De sok a meló, és zaljlk a magánéletem..SmileyTongue...ha lesz majd egy kis időm, és valakit érdekel egy extrémen kivitelezett első randi, akkor megírom a hétfőm történetét..Smiley..a megfelelő topicban.Smiley
A cikked kiegészítését kíváncsian várom, az említett dolgok még nekem sem voltak meg, vagyis az egyik részben, de azóta is köszi, nem. Viszont érdekes, ahogyan rendszeresen próbálnak meggyőzni arról, hogy miért ne tartsam magam a tiltakozáshoz..SmileyTongue


KbTb:)
"Egyetlen írás sem adhat igazságot, csak
eléd tárja a lehetőségeket.
Egyetlen írás sem mutathat valóságot, csak felnyithatja a szemed.
Ez a mű nem erőltet rád semmit, csak kinyitja a kapukat, ez a mű nem tilt meg semmit, csak megmutatja a végtelen utakat."
Nem elérhető  
Read 2009. November 23. Hétfő, 00:00:46 #5
minime

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Én is csak gratulálni tudok!
Alig várom, hogy topicod linkjét holnap elküldhessem az LTR partneremnek, és pár barátomnak, akiknek már meséltem erről a világról.
Mega respect Neked! Smiley
Nem elérhető  
Read 2009. December 01. Kedd, 14:23:47 #6
Sycrupol

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Szóval szánsz nekem egy privi levelet??Smiley..Még nem jött meg...SmileyTongue
Meglepett a magázódó stíl..eddig ez számomra csak szentesitől volt elfogadott, őt már talán nem is tudnám tegezni..SmileyTongue
Igen, ha időm engedi, elég grafomán vagyok, most is éppen pótolni igyekszem az elmaradásomat.
De sok a meló, és zaljlk a magánéletem..SmileyTongue...ha lesz majd egy kis időm, és valakit érdekel egy extrémen kivitelezett első randi, akkor megírom a hétfőm történetét..Smiley..a megfelelő topicban.Smiley

Elszóltam magam Tongue Igen szánok. Persze, hogy nem jött meg hiszem még meg sem írtam. Ritkán voltam netközelben mostanság, de ami késik nem múlik. A várakozással meg csak növelem az érdeklődését, hisz amúgy is tudja: izgalmas levél lesz Smiley

A magázós stíl meg nálam hangulatfüggő. Persze amit ír a jelenséget ismerem: legutóbb egy 30-as szőke mosolylány járt így velem. Annyit magáztam szegényt, hogy még 2 hétnyi tegeződés után is vissza-vissza csúszott a régi állapotba. Hiába az erős keret sokáig tartja magát Cheesy

A cikked kiegészítését kíváncsian várom, az említett dolgok még nekem sem voltak meg, vagyis az egyik részben, de azóta is köszi, nem. Viszont érdekes, ahogyan rendszeresen próbálnak meggyőzni arról, hogy miért ne tartsam magam a tiltakozáshoz..SmileyTongue

A kiegészítés még a hétvégén várható. A formája a következő lesz: írok ide egy hsz-t (vagy ebbe beleszerkesztem), ahol a kiegészítések elnevezései találhatók meg (ahogy eddig is a technikák elnevezései). Így egyszerűen a böngészőben kereséssel (ctrl+f legtöbb helyen) meg lehetne találni mindenkinek az új anyagot, ne kelljen már végigböngészni az egész cikket, hogy hova dugtam őket Smiley Aki meg újonnan olvassa annak meg úgy lenne kerek az egész.

Viszont: nagyon köszönöm tényleg a dícsérő szavakat, motiválóak. Szockörben is volt aki elkérte és hasonló jó véleményeket kaptam. Ami szuper, mert látom hogy elérte a célját, értéket adtam vissza Nektek. De nagyon örülnék némi konstruktív kritikának. Melyik része szerintetek a legerősebb/leggyengébb? Miről olvasnátok még szívesen bővebben? Esetleg milyen gondolatokat indított el bennetek? Mik azok amiket ti kipróbáltatok már, itt nem szerepel és nektek beváltak (itt főleg a Hölgyekre gondolok)?

Ezen visszajelzések függvényében a későbbiekben ebből még kinőhet egy újabb cikk (akár valaminek a részletesebb kifejtéséből is, ha megérdemli a téma mélysége miatt). A szerepjátékok/fantáziák kategória például tipikusan ilyen, abba még nagyon sok minden beleférne amit kihagytam.
Nem elérhető  
Read 2010. Január 12. Kedd, 10:45:44 #7
Sabee

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Idézet
Elalvás előtt izgasd fel a partnered annyira, hogy belé tudj hatolni. Hagyd elaludni így, hogy benne van a farkad, még ha alvás közben ki is fordulsz belőle, számára ez egy nagyon eufórikus élmény lesz, főleg hogy valószínűleg előtted ez másnak még eszébe sem jutott.
Ezt próbáltam már töbször a bnőmmel, de nem sikerült kényelmes poziciót találni erre. Vkinek vmi ötlet?
Nem elérhető  
Read 2010. Január 12. Kedd, 14:34:16 #8
Santino

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Idézet
Elalvás előtt izgasd fel a partnered annyira, hogy belé tudj hatolni. Hagyd elaludni így, hogy benne van a farkad, még ha alvás közben ki is fordulsz belőle, számára ez egy nagyon eufórikus élmény lesz, főleg hogy valószínűleg előtted ez másnak még eszébe sem jutott.
Ezt próbáltam már töbször a bnőmmel, de nem sikerült kényelmes poziciót találni erre. Vkinek vmi ötlet?
Akkor csináld, amikor a csaj nagyon álmos... Grin-Vigyorog


,,Az milyen szép lehet, ha eljuthatsz a csúcsra,
lassan majd megszokod, de még egy kicsit furcsa
Most fogva tart,
majd rád szakad
újra, meg újra a VONZERŐ!!!"
Nem elérhető  
Read 2010. Január 13. Szerda, 21:44:12 #9
Sabee

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Hát akkor próbáltam, de én testhelyzetre gondoltam itt a kérdésemmel. Smiley
Nem elérhető  
Read 2011. Február 03. Csütörtök, 15:26:25 #10
DonÁldkacsa

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Elképesztően jó cikk!!! Nagyon hasznos és praktikus tanácsokkal You_Rock_Emoticon Woot_Emoticon
Nem elérhető  
Read 2011. Május 18. Szerda, 00:05:59 #11
Data

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Hát ez a cikk... eez  Shocked Még nem értem a végére, de valami hihetetlenül király!
Örülök neki Sycrupol, hogy megint aktív vagy a fórumon!
Nem elérhető  
Read 2011. Május 18. Szerda, 05:15:44 #12
Sycrupol

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Hát akkor próbáltam, de én testhelyzetre gondoltam itt a kérdésemmel. Smiley

Késtem több mint 1 évet a válasszal, de hátha még olvasod... Smiley Összekuporodtok, úgy mintha kiskanál-nagykanál (másképp: kiskifli-nagykifli) pozícióban akarnátok csinálni, természetesen te a nagykanál vagy. Így rakod be neki hátulról, majd finman átöleled és egymást szuszogjátok be az álomvilágba Wink

Többiek: örülök, hogy tetszett az írás és még jobban, hogy segített is. Jópofa volt ezzel a régi kövületemmel újra itt találkozni, ma már valószínűleg nem így írnám meg. Sok szuper haladóbb dolog kimaradt belőle, de ha meg az ember mindent belerak, kétlem hogy marad olyan PUA akit a puszta mérete nem riaszt el. Úgyhogy ne mondja nekem senki, hogy nem a méret a lényeg Tongue

Valamint mindig is meglepett, milyen kevés hozzászólás érkezik az ilyen hosszabb írásokra, kíváncsi vagyok, vajon nagyságrendileg ennyien is olvasták végig, vagy a többség lezúzta, csak annyira kereknek érzi, hogy fölösleges a komment.
Nem elérhető  
Read 2011. Május 18. Szerda, 21:47:19 #13
kamikaze

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Én is olvastam de ez az téma túl egyszerű és érthető!  Cool
Van viszont egy hasonló cikk, ebben felmerült egy dolog amit azóta kissé megcáfoltak (nem mintha érdekelne..de nem értek egyet). Ha van időd (kedved) akkor nézz be ide is :
http://www.puafestival.com/forum/szex-szexualis-elet-sex-sexual-life/delfin-hogyan-legy-jobb-szeret!


"Az, aki nem tudja értékelni a kis dolgokat, soha nem fog véghezvinni nagyokat."

"A félelem dühöt szül, a düh gyűlöletet, a gyűlölet pedig kínt és szenvedést."

"Yesterday is history, tomorrow is a mystery, today is present."
Nem elérhető  
Read 2011. Május 21. Szombat, 14:50:21 #14
Muhammad Ali

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Lenyűgöző, hogy ennyi szóval és ilyen részletességgel tudod definiálni, hogy mi az az ÖSZTÖN!

Nekem csak ennyim volt rá eddig (egy idézetből átformálva): A kérdés arra a kérdésre, hogy az ösztön miért létezik, az a válasz arra a kérdésre, hogy az ösztön miért létezik. Végül is érezni kell...!

Mindenkinek jó "kutatómunkát"! Grin-Vigyorog


"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen NEM LÉTEZIK."
Nem elérhető  
Read 2011. Május 21. Szombat, 18:20:22 #15
Sycrupol

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Én sajnálom, ha nem vagy képes átérezni azt, hogy vannak akiknek ez nem ösztönből megy. Ez a cikk nekik szól. Ezzel egyébként semmi baj nincs, Te is innen indultál, maximum annyira rég volt, hogy rég elfeledkeztél róla.

Természetesen a képlet így néz ki: ha már nem megy jól, akkor tegyél érte tudatosan, majd ahogy kezdesz kalibrálódni és hallgass közben egyre jobban az ösztöneidre. Amint ez megvan, felejtsd el a tudatos agyalást, ám amíg eleinte nincs mankó, nincs valami segítség addig ide nem tudsz eljutni. Így születnek a legjobb naturálok is, hogy eleinte még semmilyen skilljük nincs, csak egy jó háttérrel, vagy egy korai jó barátnővel elindulnak a kalibráció útján és mire te még mindig AFC vagy (14-15 évesen) ők már arra sem emlékeznek mi az hogy tudatosság - így később sem tudják modellezni mit csinálnak. Ami nem is gond, addig amíg nem jön az, hogy valahol szisztematikusan hibát követnek el, mert ott ez a képesség jó lenne Tongue

Tehát ne becsüld le, csak azért mert ez neked ösztönből megy. Akinek nem annak segít, hisz direkt ezért és így írtam. No meg valószínűleg Te sem úgy születtél, hogy tökéletese szerető voltál, hanem valahol útközben tanultad meg Smiley
Nem elérhető  
Read 2011. Május 21. Szombat, 18:50:43 #16
Muhammad Ali

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Félreértesz! Csak annyit mondtam: Le a kalappal előtted! Nem mindenkinek adatik meg, hogy pontosan le tudjon írni valamit, amit érezni kell. Valakinek tanulnia kell, valaki ráérez, valaki meglepődik, hogy mennyire igaz. Ez a cikk mindenkinek segítség!


"A lehetetlen csupán egy nagy szó, amellyel a kis emberek dobálóznak, mert számukra könnyebb egy készen kapott világban élni, mint felfedezni magukban az erőt a változtatásra. A lehetetlen nem tény. Hanem vélemény. A lehetetlen nem kinyilvánítás. Hanem kihívás. A lehetetlen lehetőség. A lehetetlen múló pillanat. A lehetetlen NEM LÉTEZIK."
Nem elérhető  
Read 2011. Július 18. Hétfő, 22:40:59 #17
Klunya

Re:Szexzárás másképp - A Cikk

Eszméletlenül jó összefoglaló! Remek ötleteket adott great
Nem elérhető  
Oldalak: [1]   Fel
Ugrás:  Copyright: Puafesztivál 2009-2015

Preexpertek vagy felfele Fórumrész: csak tagok láthatják
Nem találhatóak hozzászólások.Facebook Like! Smiley

* Üdv Újra itt!
 
 
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

* Szavazz!
 • Te kint voltál a körúton a 2016-os Magyarország - Portugália EB meccs után?
 • Pont Igen, de még nem volt számottevő PUA tudásom
 • 3 (20%)
 • -
 • Pont Igen, és erős PUA tudásom volt már akkor is
 • 1 (6%)
 • -
 • Pont Igen, tudásom is van, de épp kapcsolatban voltam
 • 1 (6%)
 • -
 • Pont Nem voltam ott, de van tudásom
 • 6 (40%)
 • -
 • Pont Lány vagyok és igen
 • 0 (0%)
 • -
 • Pont Lány vagyok és nem
 • 1 (6%)
 • -
 • Pont Nem voltam ott és nincs tudásom
 • 3 (20%)
 • -
 • Összes szavazó: 15
 • Témakör megtekintése

* Új Tagjaink Üdvözlése
Pet bemutatkozása írta Pet
[2018. Május 24. Csütörtök, 21:32:32]


sageness bemutatkozás (szeged) írta Sabre
[2018. Május 15. Kedd, 21:08:14]


* Legfrissebb OFF Stuff
Milyen kedved van Ma? - Esti kocsmafeeling - Bazi Nagy OFF-Topic írta metal
[Ma - 07:32:55]


Mit hallgatsz most éppen? - Napi Zene írta WildStyle
[Tegnap - 23:57:48]


Hogyan kérdezz tőlem - Sabre írta Pet
[2018. Május 23. Szerda, 23:32:37]Calendar
május 2018
vas hét kedd sze csüt pén szo
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 [26]
27 28 29 30 31


* Havi top hsz.ó
Sabre Sabre
53 üzenet
metal
34 üzenet
Jimmi Jimmi
26 üzenet
szex
25 üzenet
Robi95 Robi95
22 üzenet
Krisz007 Krisz007
18 üzenet
Romeó Romeó
17 üzenet
Kerezsi
16 üzenet
Pityler
15 üzenet
Költő
15 üzenet
J.D. J.D.
14 üzenet
WildStyle WildStyle
14 üzenet
Pet
12 üzenet
Question!
10 üzenet
Fenrir Fenrir
9 üzenet

* Nézd meg mire szavazol!
 • Melyik van előbb?
 • Pont Önbizalom.
 • 65 (69%)
 • -
 • Pont Siker.
 • 25 (26%)
 • -
 • Pont Mást gondolok, írok a topikba
 • 3 (3%)
 • -
 • Összes szavazó: 93
 • Témakör megtekintése

* FórumTagsági szintek
Elite - Legjobb, legtapasztaltabb fórumtagjaink
Pua Expert - 90%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad
Pua PreExpert - 70-80%-osan jó elméleti és/vagy gyakorlati tudással rendelkezik, és tanácsot ad, majdnem Expert.
Elegant - 200 hsz. felett, legtöbb jogot élvezi
Special - 100 hsz. felett
Power - 25 hsz felett
Részletesen katt!

Theme Update by Runic Warrior Originally created by m3talc0re
Az oldal 0.266 másodperc alatt készült el 53 lekéréssel. (Pretty URLs adds 0.117s, 27q)

Google visited last this page 2018. Május 21. Hétfő, 19:56:54