JELENTKEZÉS

 Jelentkezz mihamarabb, nehogy lemaradj, részletes infó a főoldalon.

A Balaton Pua Fesztival-ra regisztrálni kétféleképpen tudsz.

1. Az alábbi weboldalra kattintasz!

2. Az alább letölthető jelentkezési lapnak az info@puafestival.com címre történő eljuttatásával lehet.

Jelentkezési lap letöltése

Jelentkezéseket hiánytalanul kitöltött regisztrációs űrlap csatolásával tudunk elfogadni. Tudjuk, hogy a bizalom lényeges összetevő, természetesen minden adatot titkosan, és bizalmasan tartunk nyilván, mind a fesztivál ideje alatt, mind utána. Nyugodtan jelentkezhet bárki, a cél közös: jól érezni magunkat, ismerkedni lányokkal, miközben egymástól tanulhatunk. Ha döntésed előtt szeretnél e-mail-en, levelezésen kívül  más formában akár személyesen/telefonon is érintkezni velünk, akkor írj egy levelet, adj egy elérhetőséget és felvesszük a kapcsolatot veled.

A szobatípusok (ill. belépő típusok) részletezésénél leírtaknak megfelelően, az elhelyezések kialakításánál igyekszünk figyelembe venni igényeiteket, amelyeket a regisztrációs űrlapon kérünk feltüntetni. Valamennyi szobában legfeljebb négy főt kívánunk elszállásolni. Külön kérés esetén természetesen a két-szobás apartmanokban lehetőségetek van bővítésre, mivel azok 3-4 fő elhelyezésére alkalmasak. Akik 2 ágyasra kérik az elhelyezést, természetesen oda mást nem helyezünk el.

Az áraknál feltüntetett, korai foglalásért járó kedvezmények a befizetés időpontjaira vonatkoznak.

A jelentkezéssel kapcsolatos további részleteket a regisztrációs űrlapok beérkezését követően küldött visszaigazolásban találsz.

Tekintettel arra, hogy a létszám korlátozott, a részvételi díj befizetésének sorrendjében tudjuk biztosítani a helyet Számodra!

A Balaton Pua Fesztival zártkörű rendezvény, azon kizárólag az érvényes karszalaggal rendelkező vendégek vehetnek részt, ill. tartózkodhatnak a szállás területén. Természetesen bárki hozhat magával tetszőleges számú vendéget, de külön ágyat nem biztosítunk. És ott aludni kizárólag hölgyvendég aludhat a meghívó férfival együtt. (Visitor látogató csak akkor aludhat a szálláson, ha hölgyvendéggel együtt van, és más látogató felajánlotta előzetesen a szobát, ill. az ágyat.)

A fesztivál férfiak és nők számára egyaránt elsősorban. Amennyiben esetleg nőnemű vendég jelentkezne, akkor kérlek előzetesen vedd fel e-mailben a kapcsolatot a szervezőkkel, írd le részletesen a helyzetet, hogy mi az oka a jelentkezésnek. De simán elfogadjuk.

Etikai és jogi kitétel: Senki nem hozhat magával olyan hölgyvendéget, aki fizetős szolgálatokra szakosodott. Kizárólag olyan hölgyvendéget hozhat be a szállás ill. a rendezvény területére, és saját felelősségére, akivel baráti ismerkedést folytatott előzőleg. A létszám korlátozott, a jelentkezők részvételi szándékuk megerősítéseként foglalót (előleget) fizetnek, amely a részvételi díj összegébe beszámít – jelentkezéseket a befizetések sorrendjében fogadjuk. A jelentkezők a regisztrációhoz szükséges foglaló befizetésével tudomásul veszik, hogy a foglalót (ill. részvételi díjat) kizárólag abban az esetben áll módunkban visszafizetni, amennyiben a foglalót befizetett jelentkező maga helyett egy másik – még nem regisztrált – résztvőt állít.