vissza az élménybeszámolókhoz!

Balatoni Puafesztivál 2009 élménybeszámoló

Lőrinc

 

 

Sziasztok!

Kevés időt töltöttem reportok írásával az elmúlt 1-2 hónapban, ugyanis sok esemény történt életemben… két hónapja elköltöztem szüleimtől, emellett új hobbiba kezdtem. Ezek mellett született pár eredmény, azonban nem láttam bennük újat, ami miatt érdemes lett volna őket megírni.

Sokakhoz hasonlóan engem is a PUA Fesztivál élményei hatnak át. Mivel a júliusi szabadságom korlátozott volt, nagy részét egy családi nyaralásra áldoztam, azonban sikerült megoldanom, hogy csütörtök este csatlakozzak a többiekhez.

A tábor előtt elég ramaty state-ben voltam… terepeztem, hogy a fesztiválon minél többet ki tudjak hozni magamból. A sargolás mégse ment jól, általában poof setek voltak, no meg kis mértékben lekötött a Volt Fesztiválos csókzárt csajszival való találkozás is.
Fesztiválos célkitűzéseim – ezeket kb. az indulásom előtti napon írtam meg- a következők voltak:
– szociális képességeim fejlesztése
– 2 k-close HB 9-cel
– egy hosszabb kaland (HB8+)
– Fun!

70 %-ban teljesültek …

Csütörtök
Nos, csütörtök este munka után úgy találtam vonatot, hogy csak röviddel éjfél előtt sikerült kisebb bolyongás után elfoglalnom a szállást. Utána csatlakoztam a többiekhez, akiket egyszerű volt a Woooo alapján megtalálnom, így pacsizgattam én is párat.
Kicsit szocializálódtam a többi táborozóval, az egyik sráccal elindultam dancefloorozni a Coke Beach melletti kis tánctérre. Itt megnyitottam egy két csaj-egy pasi setet a pasin keresztül, aki felfigyelt a kalapomra, így könnyen haverkodtam smile.gif A két 17 éves HB8-9-nek is bemutatkoztunk, hamarost pedig poof. Néhányat nyitottunk a tömegben, szerény eredménnyel.
Végül visszamentünk a tánctér elejére, itt egy hármas HB6-HB7-HB8 setet nyitottam. A HB7-nél kezdtem, vele táncoltam egy számot, majd bemutatkoztam a barátnőinek (azt hiszem, wingem nem volt ott). Dumáltam kicsit a 8-sal, ő is bejött, de igazából a 7-sel volt kedvem nüvelni, aki hamarost visszajött hozzám még egy táncra. Két-három számnyi beszélgetés és erotikus tánceszkalálás után elkülönítettem, és kéz a kézben kiültünk két napozóágyba a szomszédos stégen. 10-15 percet komfortoztunk, fele fluff talk, de felmerült kedvenc témája, a csillagászat, és megtaláltuk a Vénuszt a fényszennyezett égen. Éreztem, hogy ül a hangulat, ezért helyszínváltást kezdeményeztem. Amikor felkelt a targetem, szembefordítottam magammal. Már nem emlékszem, hogy mit mondtam neki, de minimális ellenállással lekaptam. Érdekes, csajtól sose kaptam olyat, hogy mennyire a lágy csókot szeretem… sztem egy nyelves ott volt. Aztán visszamentünk a tánctérre, és elvoltunk hajnalig. Annyira nem jött be a csaj (de domináns típus volt, lehetett rajta gyakorolni), ezért nem számzártam, hanem ő helyszínzárt engem.
Ekkor péntek hajnal volt, és a Bázison a többi PUA-val beszélgettem kicsit, majd hajnali 5-kor el aludni.

Péntek:

Délelőtt ébredeztem, délután a Balcsiban fürödtem, majd kicsit késtem a saját előadásomról. Szerencsére a többiek is smile.gif
Az előadás adott nekem egy olyan mindsetet, hogy naturalban gyakoroljak.

Este elmentem terepoktatásra Sabre-val. Első körben úgy éreztem, mint akinél behúzták a kéziféket… már az utcán nyithattunk volna seteket, melyeket az AA miatt elszalasztottam. Volt egy lúzer indirekt nyitásom, ahol Sabre majdnem megmentette a setet, hogy bejött direkt módszerrel, és mindkét HB8+ rá figyelt smile.gif Végül leléptek. Ilyen fél állapotban mászkáltam, míg nem kaptam egy szikrát, és behúztam táncolni egy 30 év körüli 3-as setet. Bemutatkozós megnyitás volt, és meglepetésemre mindegyik nő jó néven vette smile.gif Miután Sabre-t bemutattam, az egyiküket elkaptam egy táncra, és a csajok szemében tükröződött a fun smile.gif Kis talk után visszamentünk a szállásra megkeresni egy másik tanítványt.
A következő köröm hajnali 2 körül kezdődött, és ekkor megtaláltam már az egyik PUA-csoportot. Az egyik 30-as PUA társammal elindultunk a Spagettiházba sargolni, ahol megnyitottunk egy 3as setet, ahol a nők 25-30 évesek voltak. Annyira nem volt csinos set, de az egyik nővel jól kijöttem első körben, már ami a táncot illeti. Hamarosan poof lett, majd a következő setet nyitottuk meg, amely egy HB8-HB9 páros volt. Előbbivel jómagam foglalkoztam, és fel tudtam tartani addig, amíg társam elkülönítette a HB9-ét, a csajok meg is beszélték, hogy később találkoznak valahol. Utána nálam blow-out volt.
Javuló statemmel mentem még beljebb, találtam egy német nőt, akit egyből lekaphattam volna, ehelyett kivittem kis komfortra. Alig értettem valamit a nyelvéből, a vonzalom meg leesett, és végül mutogatással közölte velem, hogy ő a pulthoz megy, én viszont ne menjek. Megkönnyebbültem smile.gif Aztán nyitni akartam egy setet, de utamba került egy 30 év körüli nő, akivel EC után táncolni kezdtem. Kicsit én is meglepődtem, hogy tényleg pasizni jönnek a nők, mivel őt lazán lekaptam. Közölte a hangzavarban, hogy ő nem érzi komolynak a dolgot, inverbálisan viszont ölelt még smile.gif Úgyhogy bedobtam egy időkorlátot, és még egy számot végigsmároltunk. Ennyi nekem elég is volt, no meg diszkvalifikáltam magam, amikor megmondtam valós koromat.

Ekkorra már bennem volt a Wooo érzés, amire pár órával korábban nem is számítottam. Ekkor jött az est fénypontja: elmentem mosdót keresni, és a Hajó felé vezető sikátoron bedobtam a Badboy féle nyitást egy kettes HB8-HB8 seten a “nem tudtam elmenni mellettetek” formával. Megálltak, és bemutatkoztam, majd megpörgettem és átkaroltam őket. Hívtak táncolni a Spagettiházba, ami kétélű fegyver volt: egyfelől IOI, másfelől az ő keretüket fogadtam volna el. Kapóra jött feszülő hólyagom, mivel mondtam, hogy előbb “megyek púderezni”. Kiderült, hogy ők is toalettet kerestek, de 200 Ft-ba kerül. Mivel ismertem egy ingyenes WC-t, nem sokáig haboztak, amikor elhívtam őket WC-re a hajóra. Először a két csajt átkarolva indultam el, de aztán mutattam, hogy karoljanak belém, és felfogadtam őket házastársaknak vagy húgoknak. Hamarost belebotlottam 5 PUA-ba, akiket be is mutattam, és Csaba lett a wingem.
A WC mégse volt olyan sürgős, mert 5 percet még elvoltunk, majd a két nővel karonfogva felmentem a Hajóra. Fun volt, hogy a “nőim” kérdezték, hogy milyen mosolyt vágjanak a biztonsági őröknek, mire mondtam, hogy közepes fokozat még elmegy. gondolkodtam, hogy a férfi WC-be rántsam-e be őket, annyira követtek smile.gif Végül elengedtem kezüket, és mutattam nekik a női WC ajtaját. Dolgom végeztével a hajó előtt vártam meg őket, ahol már csak egy PUA társam fűzött egy csajt, és lefotóztam őket. Ekkor értek ide a “nőim”, így őket is bevontam egy háremfotózásba. A harmadik csaj elköszönt, így akadt egy új wingem. A vörös hajú adott egy-két k-close felhívásra utaló jelet… egyébként spontán beszélgetés volt, kiderült pár közös dolog (pl. francia nyelv smile.gif meg a lakóhelyemen fog dolgozni egy darabig), és bedobtam a mangó hurrikánt. A szemét becsukta, azonban a száját elhúzta, így a száma sarkára ment a puszi. Igaz, nem választottam el elég jól a barátnőjétől… Mentettem a helyzetet, mert elkezdtem keringőre tanítani, és 10 m-rel odébb kerültünk… itt már ment egy szolid szájrapuszi, összhang is megvolt de nem volt igazi a vonzalom.

A számelkérés azonban tanulságos volt! Tényleg a barátnő zavarhatta, ugyanis a számát nem volt hajlandó megadni, erre az akadály ENGEM támogatott, hogy én vagyok az első normális pasi, ráadásul táncolni is tudok rolleyes.gif Nem hittem el… És ez a csaj elvette a telefonom, és beírta a barátnője számát! Lecsekkoltam, és nem a nagyié volt. Utólag kiderült, hogy az első wingemnek köszönhetem sikerem! Hiperszuperül felépített engem az akadálynál.
Számzárás után még 5-10 percet elvoltunk a csajokkal. Kicsit needy voltam, mivel ők léptek le hamarabb barátaikra hivatkozva. Folytatás nem lett, azonban tök jó hangulatom lett péntek hajnalra, amelynek maradékát PUA társaimmal töltöttem.

A nagy nap: Szombat!!
Ezen a napon több olyan előadás is volt, ami nagyban segített az előttem álló estére felkészülni. Továbbá bennem volt az “utolsó este a legjobb” hangulat. Előszedtem minden pávás cuccomat (az általam fuxnak nevezett nyakláncom, karkötő, világos gatya, elegáns világos ing, és a lényeg: kalap + Jäger füzér).
Éjfélkor megint volt egy “Wooo” találkozó. Mindenki minket nézett, még a rendőrautók is nehezen jutottak át a sétányon smile.gif Az egyik PUA (Gszivacs?) seprűnyelet fogott, és hamar a tánctér középpontja lett a Coke Beachnél. Összefutottam a csütörtök éjjeli csókzárásommal is, pár szót váltottunk… Az elkövetkező néhány óra inkább tanulásra volt jó – kaptam egy nagyon durva blow outot egy kettes settől (“Nőjél már fel!”), ahol a nő valóban barátságtalan volt. Persze a kalapomat sokan akarták, így végül egy általam megnyitott HB8-nak behúzta wingem az e-mailjét a fotók kapcsán. 5-10-en mentünk Karaokezni, fun volt…
Aztán elszakadtam saját portyára. A Spagettiházban belépőt kértek, így az kimaradt. Kimentem az Aranypart végébe megnézni egy salsás helyet, amit bezártak. Itt megnyitottam egy vegyes setet, akik várpalotaiak voltak, s így közös téma lett a Pannon fesztivál. Tőlük is elszakadtam, bementem az egyik slágerteraszra. Itt nagyrészt 30-as nők voltak, egy-kettővel táncoltam, aztán poof.

És a fordulópont:
Eddig nem hozott túl sok élményt a game-em aznap… végül előjöttek az egyik előadáson hallottak, miszerint nyissam meg az n+1. setet is! Találtam egy másik slágerzenés táncteret, ahol kintről kiszúrtam egy hármas setet, illetve az egyiküket, aki HB6-7 volt, de feltűnően nagy méretei voltak… Beindult a Flawless Natural, mert odamentem, és dominánsan táncba vitte. Az arcára volt írva, hogy végre itt egy igazi férfi. A barátnőit (egyik egy magas HB 8, a másik egy alacsony HB 8,5) könnyen megszelidítettem azáltal, hogy párban megpörgettem őket. Aztán egyik csaj rámászott a kalapomra, amit nem hagytam levenni (később ez pozitívan hatott!), erre ők még jobban rácuppantak. Végül megadtam a csajoknak a páváskodás lehetőségét, mivel a nyakamban volt még egy Beaches villogó. Elkezdtek egymással erotikusan táncolni, mire én ügyesen belebújtam a szendvicsbe smile.gif
Olyan érzésem volt, mintha 5 mp alatt inverbálisan megosztoztak volna rajtam a csajok… A szendvics szétszakadt, és a magas HB8 szemezett velem picit, aki a célpontom lett, és táncolni kezdtünk. Nem sok verbális rész volt, talán mondtam, hogy “Kurva szexin táncolsz!” És annyira a jelenben voltam, hogy egyszer csak lekaptam. 0 ellenállás! És ez még csak a jéghegy csúcsa volt. Ami ezután történt, azzal megerősítettem magamban egy elméletet.
Két számot táncoltam még vele, közben smaci, csaj részéről IOI-k. Azon majdnem behaltam a röhögéstől, amikor feltette a kérdést, hogy “Gyakran jársz ide?” Hát érdekes lett volna elmondani, hogy miért is vagyok ott.
Rövidesen “elkértem” barátnőitől, akik könnyen adták smile.gif Kiültünk a közelbe a padokra. És ilyen sose tapasztaltam! Annyira egy hullámhosszon voltunk, mint ha két éve ismertük volna egymást smile.gif Elkezdtünk beszélni, ki mit csinál… Aztán kicsit a tánctér előterébe visszamentünk, és lecsaptam a magas labdát, mivel a táskámról kérdezősködött, amelyben fényképezőm lapult smile.gif
Olyan jól éreztem magam a komfortépítésben, hogy az f-close célkitűzésemet elvetettem, helyette a Balaton partján ücsörögtünk… mérsékelt petting volt részemről, egyébként a verbális szexuális eszkaláció még hátra van. Olyan jól elvoltunk, hogy életünk első közös napfelkeltéjét is megnéztük smile.gif f-close-ra nem találtam helyszínt, így ezt a témát elraktam későbbre.
Ja, holnap találkozom vele, visszaigényelem a kelepcekellékemet, már amelyik túlélte a bulit a barátnőknél biggrin.gif

Összességében azt mutatta meg nekem a tábor, hogy mennyi mindent tudok kihozni magamból. Továbbá összehasonlíthatlan érzés volt a nagyrészt avatatlan szoc. köröm helyett fejlődni kívánó domináns férfiakkal tölteni az időmet!

 

 

 

 

 

vissza az élménybeszámolókhoz!

Feliratkozás

Ingyenes Csajozási tanácsokra"23.000 Ft értékben" feliratkozás
 A személyes adataidat a legnagyobb biztonsággal kezeljük. Harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki azokat. Az oldalra való belépés feltétele hogy elmúltál 18 éves.
Részletes feliratkozás itt!