Balatoni Puafesztivál 2009 élménybeszámoló

Metrókirály

 

 

Én 3 órás sargolásokról is csomót tudok írni úgyhogy csinálok egy sok dolgot kihagyó tömör reportot inkább.

Mindenfelé új arcok mutatkoznak be, az volt a benyomásom hogy akik nicknevet mondanak azok a “haladók”, akik keresztnevet azok meg csakúgy valahogy odakerültek kezdőként. Örültem hogy 3 aktívan fórumozgató emberrel kerültem egy szobába, Sabréval Questionnal és Jomagam2-vel. Sabréból ömlöttek az érdekes csajozás storyk végig. Végigpásztáztam a bulizós sétányt, sok külföldi volt meg mozgó target és többször annyi fiú mint lány, a statem közepes, elég nehéz terepnek tűnt végig. Az volt egész tábor alatt jellemző hogy minden haladó puának volt jópár követője akik többnyire csak bámészkodtak és semmit nem csináltak. Gondoltam nincs kedvem ezek közé beállni inkább felváltva egyedül nyitogattam és néha-néha hozzácsapódtam másokhoz. Első nap kicsit meglepett hogy képes tőlem 3 méterre állni 4-5 “pua” és vakarózni úgy hogy senkinek nem jut eszébe hogy wingeljen amikor már több perce beszélgetek egy kettes vagy hármas settel, ez többször is előfordult úgyhogy gondoltam mivel a nightgame nehéz egyedül jobb ha másnap megpróbálok keríteni olyan winget aki aktív.
Másnap Rnb partyról jöttünk ki jókedvűen Ricoval, látom hogy ott egy 4-es egyedül, megnyitom aztán kicsit dumálunk de nem illettem össze vele. Elkezdett vele beszélgetni Rico erre megjelent egy barátnője egy másik 4-es, namondom magamba wingelek. Mondom csinálok rólatok egy fényképet, azt csináltam volna egyet de vmi hibát kiirt a fényképezőm, ezért csak megjegyeztem hogy “jó lett” és reménykedtem hogy nem kérik h mutassam meg és szerencsére így is lett.
Ahogy dumáltam a másik négyessel rájöttem hogy inkább 5-ös vagy 6-os, tök barna volt a bőre, az arca az átlagnál egy hangyányival szebb, de volt a csajon pár fölös kiló de nem vészes és nálam alacsonyabb. Pár szó a buliról majd kérdem honnan jött, debrecenbe jár egyetemre, nahmondom láttam a tekintedből is hogy az átlagnál értelmesebb vagy, van néhány szőke akik olyan buta arccal néznek hogy oda se megyek. Mondja mosolyogva köszi. Mondom helyes csaj vagy és a hátánál megöleltem és visszaölelt, aztán levittem a kezem a derekára erre ő is az enyémre amit erős ioinak éreztem, így maradtunk kicsit a beszélgetés közben, aztán a kezeit fogtam ujjainkat kulcsolva.
Meséltem nemrég voltam Szegeden bulizni meg Bpn-is, meg utazok külföldre is, látom ő nagyon jó barna. Mondja köszi de közben folytattam hogy azon gondolkoztam milyen lehet egy fekete afro-csajjal smárolni mert azoknak fura előreálló a szájuk. Meg volt egy török barátnőm az oolyan jól csókolt mondtam és beleéltem magam lelkesen, azt kérdi hol, mondom Berlinben, mondja jókedvűen az tök jó. Kérdem te milyen jól csókolsz 1-10-ig? Erre ilyet szól ma már ezt kérdezte egy fiú tőle, ez rohadtul meglepett de elrejtettem a meglepetésem smile.gif. Folytatta hogy hát ő nem tudja magával még nem csókolózott, mondom akkor megnézzük azt rámentem a k-closera és ő meg egyből visszacsókolt azt smároltunk kb egy percet aztán én hagytam abba, mondom ez egy 8-cas. Aztán vhogy beakadt a lemez nem vágtam k-close után miről kéne beszélgetni hogy továbbvigyem a dolgot, úgyhogy hogy időt nyerjek visszafordultunk Ricoékhoz akik úgy láttam barátit beszélgettek mert nem eszkalált. Nem jutott eszembe semmi, úgyhogy mondtam a targetemnek hogy lesz ingyenes salsa-oktatás másnap kettőtől (amit Jimmyék tartottak ha tartottak) és hogy jöjjön páromnak, mondta hogy hát nem tudja mondom nem nemtudod hanem gyere úgyhogy add meg a számod és felhívlak 1-kor. Megadta, aztán kis szünet nem volt nagy vágyam h továbbvigyem mert ígyis tökre örültem h végre egy k-close, 1 perc múlva elmentek vhova a barátnőjével. Másnap 3-kor keltem és nem hívtam fel sose a csajt ostoba módon, a tábor előtt is voltak ilyenek hogy elkérem a számukat és sose hívom fel vagy felhívom és ha nem veszi fel nem hívom fel újra, ezentúl nem lesz ilyen.
Másnap megnyitottam egy sétány közepén ülő 67-et és megkérdeztem hogy sziasztok melyik pasi tetszik nektek jobban, és a tőlük 2 méterre ülő Ricora meg még valamelyik puára mutattam aki már nem emlékszem ki volt. Elkezdték őket jellemezni de aztán iodolták őket, kicsit hülyéskedtem nekik meg megdícsértem egyiknek tényleg egyedi ruhája volt. Kicsit dumáltunk de a 7-es nem hagyta ölelgetni magát azt gondoltam a hatost megse próbálom mert rossz így az imidzsem. Kérdem amúgy mit csináltok. Mondják várják hogy egy pasi meghívja őket italra, kérdem keresitek a palit? smile.gif Keressünk nektek egyet, azt láttam egy magányosan üldögélő külföldit arra rásóztam a 6-ost és elkezdtek beszélgetni, a hetest pedig Rico kínálta meg, beszélgettek azt lett egy k-closejuk így elégedett voltam h visszawingeltem Riconak az előző napit.
Leugrottam a helyi pókerklubokba és levágtam a népet de ez off, meg belefutottam egy 30 fős társaságba a sétányon akikből vagy 6-7 embert régi suliból meg házibuliból ismerek kb 3-4 éve nem láttam őket őkis arra nyaralnak, benéztem a szállásukra. Amint megérkeztem elkezdtem nekik mesélni fun storykat amiken jót röhögtek eddig minden jó volt. Mióta találkoztunk hallották hogy sokkal sikeresebb vagyok náluk anyagilag erről kezdett két csaj kérdezgetni, erre mondom hogy áh a lányok mindig csak a pénzre mennek. Kb 4 csaj volt meg 12 fiú épp, amikor pénztől nem voltunk egy hullámhosszon. Meg aztán funoltam hogy nekem egy milliomos csaj kéne ellaknék a villájában meg világkörüli útra mennék stb, de ha irtó gazdag lehet egy pasi is stb azt kikvalifikáltam őket hogy nekem csak milliomos lányok jöhetnek szóba, de úgy éreztem nem kellett volna erről beszélni nekik mert ezzel csak növeltem a távolságot közöttünk, meg kicsit nagyképűre is sikeredett pár válasz és elbuktam 1-2 shittestet. Meg kiderült hogy kb a csoportban van 8 csaj és 20 fiú és mindegyik jár valakivel kivéve egy 4-est. Így nehéz becsajozni, úgyhogy miután megtudtam nem törődtem velük.

Megyek hazafelé, vonaton alszok ott egy 8-cas is alszik meg két négyes beszélget. Egy harmadik kb 4-es bejött bocsi stb arra keltem, visszaaludtam, felkeltem azt megkérdezte az újonnan érkező hogy jót aludtam-e. Körülnéztem láttam hogy a többiek már elmentek ketten voltunk a vagonban, kb 30 éves, kicsit sápadt, az arca kb átlagos, az alakja jónak tűnt de hogy pl milyen melle hasa van azt takarta vmi közönséges ruha. Az alvástól mély, lassú, breakingrapportos nagyon jó hangon lett. Mondom neki nem készültem most csajozásra és visszafeküdtem. 1 perc múlva telefonált 2 percet és vmi bulit említett. Aztán perc múlva felkeltem és mondom neki amikor konkrétan csajozni megyek nem szokott menni annyira, inkább akkor amikor nem is van tervbe véve. Elmeséltem neki a lidós csaj esetét hogy mondjak egy példát és érdekelte, kérdezett 1-2 dolgot. Mondom ahogy mosolyogtál láttam hogy tök szépek a fogaid, helyes csaj vagy, és leültem vele szembe mert mellette a cuccai voltak. Kérdem buliban voltál, azt elkezdett vagy 5 percet aktívan beszélni hogy egy olyan randin volt hogy előtte beszélgetett a srác haverjaival akik tök gázak voltak. Meg hogy a 30 éves, és szerinte gázak a 30-35 éves egyedülálló pasik, a barátja is vmi szakmunkás úgyhogy nincsenek is nagyon céljai, meg a barátja nála lakik fehérváron 2 éve járnak ő meg használja a barátja kocsiját. Mondom én nemrég költöztem az új lakásomba. Mesélt tovább hogy gyereket akar a barátja meg nem és megmondta neki h vegye ki a hosszútávú céljai közül őt, mit szólok ehhez.
Kérdem és mit keresel 30 évesen egy olyan pasi mellett akinek nem kellessz hosszútávon. Mondja erre csak nemrég jött rá 1 hete. Hát mondom akkor pasizz. Vmit dumált meg kérdeztem hova megy, Camponába dolgozni, bemutatkoztunk, kérdezte hány éves vagyok mondom 100. Le kell szállnia, kérdem folytassuk ezt a beszélgetést, mondja igen, azt mig előkutattam a telefonomat kérdezte a nevemet bejelöl iwiwen, és előresietett ahol nyílik az ajó. Én utánamentem a telefonommal és megadta a számát és leszállt a Budatétényi Camponánál.
Jól éreztem magam minden frankó volt blabla megérte elmenni.


 

 

Feliratkozás

Ingyenes Csajozási tanácsokra"23.000 Ft értékben" feliratkozás
 A személyes adataidat a legnagyobb biztonsággal kezeljük. Harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki azokat. Az oldalra való belépés feltétele hogy elmúltál 18 éves.
Részletes feliratkozás itt!