vissza az élménybeszámolókhoz!

 

Balatoni Puafesztivál 2009 élménybeszámoló

Norb

Sziasztok!

A puafesztiválon szerzett élményeket még most is alig tudom feldolgozni. Annyi minden történt, hogy nem tudnám felidézni, hogy mikor melyik nővel miről beszéltem:). Ami biztos, hogy a gamem jobban fejlődött ez alatt az öt nap alatt, mint az elmúlt félévben. Örülök, hogy végre találkozhattam a puákkal és láthattam őket terepen.

A négy nap során a következő területeken fejlődtem:
• kino
• wingelés
• csókrutinok
• cold reading és ezzel a sexuális feszültség növelése
• shit tesztek

Nehéz lenne felidézni az egész hetet, így csak egyetlen gamet írok le. Sabeeval nagyon sokat nyomtuk együtt. Csütörtök este nighgameben már kb. 30-at nyitottunk különösebb eredmény nélkül, amikor is a hajó formájú helyen (Captain Morgan Bulihajó) megnyitottunk egy 2-es setet, először azt hittem, hogy a Sabee csak wingel, de ahogy behúzta a csajt egyből megjött az intent neki is:). Nyitásnál valami olyasmit mondhattam, hogy „Megtetszettél, úgyhogy ide kellett jönnöm hozzád, hogy hívnak?” Megtörtént a bemutatkozás és kapásból kvalifikáltattam.
Aztán elkezdett kérdezgetni, tesztelni:
Hány éves vagyok? mert már őszülök (pff, na ezt még nem mondták, a sötétben rosszul látott, de mondtam neki, hogy elviszem holnap szemészhez)
Nekem hányadik ő ma este? Mert olyan nőcsábásznak tűnök smile.gif
stb.

Aztán pár perc tánc közben elkezdtem valami cold reading féle rizsát nyomni az alapján, amit aznapi előadáson Szentesipeti említett, ebből eszkaláltam szexuális témákra…és tényleg érzékeny volt a nyaka:). Ebből még nem lett meg a k-close, de a sexuális feszültség már megvolt, megcsókolni nem hagyta magát, de nyakát már puszilgattam. Mondtam, hogy dumáljunk egy kicsit, mert szeretném megismerni, kivittem a hajóorrhoz és ott játszottunk egy kis titanikosat:), ami mindketten nagyon élveztünk. Ezután nekidőltem a hajókorlátnak és odahúztam magamhoz és folytattam egy mm-ből vett rutinnal. Valahogy úgy van, hogy:
Norb: Tudod mit csinálnék holnap veled?
HB: El tudom képzelni…
Norb: Legszívesebben kimennék veled a strandra, te apácának öltöznél én pedig papnak…(ott van a karajaimban és nevet, érzem hogy már nincs messze a csók)…és képzeld csak el ott csókolóznánk mindenki előtt…(aztán bevillant, amit Sabre mondott, vmi szembenézős csókrutint és azzal végre sikerült megcsókolni)

Ezután 20 perc komfort, aztán eszembe jutott Sabee, hogy szegény meddig wingel, mivel a bnő még nem jött oda, hogy unatkozna. Aztán kiderült, hogy a Sabee összejött a barátnővel és a parkban csaptunk egy dupla randit a Sabeeékkal.

Másnap telefon és sms game, a day2-t áttoltam szombatra, mert pénteken akartam még egyet sargeolni, hátha szombatra lesz még egy választási lehetőségem. Pénteken megnyitottam Stifler mamáját, egy nagyon jó kis milf, akit számzártam és csókzártam. Szombaton inkább a csütörtöki hb-val találkoztam. Sabeeval együtt mentünk, de most nem dupla randit nyomtunk, hanem más-más irányba vittük a csajokat. Én a csajjal szereztem egy kokélt, amivel lementünk a partra, leültünk a padra. Sexuális feszültség az egekben, bugyi fölött simogattam ő pedig már elég intenzíven simogatta nadrágon keresztül a hancurlécet, így gondoltam behúzom szobára. Elindultunk a HQ felé, egészen a kapuig húztam, aztán megláttam, hogy a HQ kertjében a puák beszélgetnek, és meginogtam. Hogyan vigyem be a többiek előtt? Fel kellett volna kapnom és bevinni a hátamon:). Így aztán visszamentünk a sétányra, az f-close elmaradt.

Akkor egy kicsit bántam és igyekeztem ezt nem kimutatni, miután elköszöntünk és találkoztam a puákkal elég rossz kedvem volt, aztán egy tíz perc után rájöttem, hogy nincs miért rosszkedvűnek lennem, mert nem feltétlen csak f-closolni jöttem a táborba, annál sokkal többet adott, új embereket ismertem meg és rengeteget fejlődtem.

Nagyon jó arcokat ismertem meg azok személyében, akikkel a fesztivál alatt gameltem. Legtöbbet talán Sabeeval toltuk együtt, de a két szobatársammal Geee69-cel és egy Dávid nevű sráccal is elég jól nyomtuk. Mentem még pár kört Lőrincz-cel, Vimossal. Nyitottunk utcán, nyitottunk strandon, danceflooron és étteremben. Nyitottunk mindenféle setet: ülő, álló, fekvő, amogos, amog nélküli, anyukás setet…és még sorolhatnám. Egyszerűen megállíthatatlanok voltunk.

Jövőre ugyanitt találkozunk!

vissza az élménybeszámolókhoz!

 

 

Feliratkozás

Ingyenes Csajozási tanácsokra"23.000 Ft értékben" feliratkozás
 A személyes adataidat a legnagyobb biztonsággal kezeljük. Harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki azokat. Az oldalra való belépés feltétele hogy elmúltál 18 éves.
Részletes feliratkozás itt!