vissza az élménybeszámolókhoz!

 

Balatoni Puafesztivál 2009 élménybeszámoló

Sabee

 

Hey evribádi!

Glorius hét áll mögöttem, fantasztikus volt a hangulat, az előadások, a csajok, a part, a zene, de még az amogok is! biggrin.gif Az egész hetet nem lehet leírni, az nagyon hosszú lenne, így csak egy gameről reportolok.

A lányt csütörtökön nyitottam DF-n, szokásos spin&in nyitás, bemutatkozás, dance. Norb-bal voltam, ő a target bnőjét nyitotta meg és azt hitte, hogy csak wingelek. smile.gif A lány meglepően beszédes volt, a táncolás elég hamar laza lötyögéssé enyhült totál más ritmusra, mint amilyen zene szólt és közben beszélgettünk. Ezt nem tudom, meddig tarthatott, de egyszer csak láttam, hogy Norbot már nem látom, kimentünk mi is és sétáltunk kicsit a sétányon (baromi hosszú sétáló utca a part mentén, tele vendéglátókkal, szórakozóhelyekkel és emberekkel).
A sétány egyik végén volt egy park, végül bevittem oda a lányt, leültünk egy padra, clawba behúztam, kicsit duma. Kiderült, hogy apeh-nél dolgozik, és a padon ülve elkezdte mondani a munkahelyi szabályzatot vagy vmi hasonló unalmas fost, ami annyira nem tetszett, hogy inkább lesmároltam. biggrin.gif Utána még maradtunk kicsit a padon, beszélgettünk, smároltunk, közben megzavarta a romantikát Jimmi tongue.gif és Norb is keresett engem. smile.gif Itt rögtönöztünk egy dupla randit a parkban, még elvoltunk egy kicsit aztán reggel mentünk aludni.

Másnap csak sms gameltem a csajjal, ezúton is köszönet szentesipetinek a text game tanácsáért aztán este még telefonálon beszéltem vele.

Szombaton felhívtam délelőtt, 8-10 perc után abban maradtunk, hogy este majd talán összefutunk (én mondtam, hogy majd lehet telefonálok, ő meg mondta, mikor letette, hogy akkor hívjam majd smile.gif). Aznap sokat gondolkodtam, hogy felhívjam-e este, vagy inkább gameljek, de végül felhívtam, még volt egy kis harc a kontrollért, hogy mikor találkozzunk és hogy (megfázott egy kicsit és ezért éjfélkor ment volna már este haza) de miután közöltem vele, hogy 11 előtt nem indulok el itthonról, éjfélkor meg van egy közös program a bandával, ezért éjfél előtt nem fogok vele találkozni, mert fél órára nincs értelme, máris már csak kettőkor indult volna haza. biggrin.gif

Negyed 1kor tali, Norb is jött, 1 percig 4esben voltunk, aztán kézenfogva elvezettem. A lány úgy tervezte, hogy 2ig lesz, aztán a bnőjével megy majd haza. Végig jártuk a beachet, a parkot, a sétányt, szabadstrand részen is voltunk, aztán a beach szélén a balcsi parton leültünk, összebújva smárolás, csókolgatás fültől lefelé nyak, váll, cicik, comb simogatás tipi tapi stb.., javasolta, hogy keressünk egy sötétebb helyett. Ekkor majdnem sikerült leszopatni.
Vannak a parton piros Algida-s bódék, az egyik mögött fasza sötét volt, beálltunk mögé, egy “hozzáváglak ehhez a bódéhoz és itt foglak megdugni” szöveg után hozzávágtam a bódéhoz és folytattam, amit a parton elkezdtem, ütközben némi ellenállásba, merthogy hideg volt a bódé és fel kellett venni a kabátkát.. utána a csaj legugolt, majd fel, útközben a kezét ráhúztam a gloryrúdra, aztán vissza le, venném elő, ekkor jött egy hatalmas dörrenés a bódé túloldaláról. Csaj felállt, nézünk mi van, durr még egy. Oldalról aztán kiabált két szekrény, hogy “ricsi ne csináld ricsi lécci ricsi ricsi blabla”, aztán még egy durr, ez után elsprinteltünk onnan.

Csomót sétáltunk, hogy találjunk egy másik helyet, ami jó sötét, lehetőleg ülni is lehet, de sehol se találtunk. sad.gif Legközelebb (jövőre lol) előre feltérképezem a terepet, hogy hova lehet pullolni (a szállásra kellett volna vinni, de úgy éreztem, oda nem jönne el, nem volt meg a 100% belief).
Újra visszatértünk a parkba, leültünk egy padra egy játszótér mellett, amiben egy tucat fiatal bandázott, a pad is ki volt világítva (nincs egy tisztességesen árnyékos pad sem abban a városban dry.gif ). Egymással szemben ültünk le, a lábai szétrakva az én lábaimon. Az idilli romantikát a bnője zavarta meg, hogy már vár minket (ez már negyed 3kor volt). Ez a telefon nagyon jól jött viszont, mert bár rengetegszer elhúztam a kezem a punciján a ruhán keresztül, de pár mp-nél tovább nem tudtam ott maradni, most viszont a telefonálásra koncentrált és mire letette, már nem akarta, hogy elhúzzam a kezem, így megvolt a finger-close, emiatt a bnő meg még várt egy negyed órát. smile.gif
Tali után még szórakoztunk kicsit, a bnőjét felbéreltem fényképésznek és lefotóztattam magunkat, aztán búcsúztunk.

Mindent összevetve szavakkal nem lehet leírni, milyen volt ez a hét, tele funnal, hb-kkel, rengeteg nyitás, dancefloor game, fun, beach game, cool arcok a forumról, a szervezésért pedig külön köszönet jár Jimmi-nek. Asszem, ezt a hetet sose fogom elfelejteni. smile.gif

vissza az élménybeszámolókhoz!

 

Feliratkozás

Ingyenes Csajozási tanácsokra"23.000 Ft értékben" feliratkozás
 A személyes adataidat a legnagyobb biztonsággal kezeljük. Harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki azokat. Az oldalra való belépés feltétele hogy elmúltál 18 éves.
Részletes feliratkozás itt!