vissza az élménybeszámolókhoz!

Balatoni Puafesztivál 2009 élménybeszámoló

Santino

 

Én is élménybeszámolok:)
Rohadt jól éreztem magam. Nem lehetünk elég hálásak Jimminek, amiért megrendezte nekünk ezt az egészet. Rengeteg nagyon jó arc embert ismerhettem meg, akikkel élmény volt esténként sargolni, illetve megvitatni a tapasztalatainkat.

A HB-k se voltak semmik. Az első nap úgy éreztem, hogy a nők Siófokon más dimenzióban mozognak szépség terén. Mert ha itthon nappal a belvárosban vagyok, vagy éjszaka a morrisonsban, rengeteg szép nőt lehet látni. Na de a siófoki éjszakához képest ez semmi. Első nap az egyik hostess csaj, akit csomóan próbáltak gamelni, olyan fincsi kis 10-es volt, amilyet azóta sem láttam.
Ezen a napon láttam egy kis édes csajt, aki a kezével “lelőtte” az egyik PUÁ-t, mert az fűzte a barátnőjét. Hatalmas és gyönyörű barna szemei voltak. Nem tudom mennyit beszéltünk egymással, de nagyon sokat. Eldöntöttem a táborban, hogy egyszerűen túl sokan vagyunk ahhoz, hogy bármelyik közismert rutint, vagy keretet, vagy pua beszólást elsüssem. Így gyakorlatilag teljesen natural stílusban beszéltem vele, és kiderült, hogy nagyon eredeti és vicces csaj. Az összes PUA poofolt a társaságából már, de ő tovább maradt velem. Végül a barátnői elrángatták, mert el kellett érniük az első vonatot. Számzárni akartam (msn jobb lett volna), de Archie szerint szarul kértem el tőle, amiben valszeg igaza is volt.
Az is vicces volt, amikor Metrókirály bevitt egy 6-os setbe, ahol csak és kizárólag 8+os csajok voltak. Annyira jól nézett ki mindegyik, hogy esélyem se volt targetet választani. Sikerült felkeltenem az érdeklődésüket, DHV-ztam is, látszott, hogy meg akarnak felelni nekem, de egyszerűen ennyi jócsaj nekem túl sok volt, elkélt volna még néhány PUA, így végül elmentek. Metrókirály azért kösz a lehetőséget (és ne felejtsd el elküldeni a fotót:))

Az estéket általában DAir-el kezdtem. Az ő laza, humoros és közvetlen stílusa remekül megalapozta a hangulatomat mindig. Konkrétan nem gameltünk, mivel mindkettőnknek van barátnője, de azért nem voltunk semmi jónak ellene. Egy dancefloor gamet mégis nyomattunk (és tánc!)smile.gif, aminek az eredményeként két csaj csak úgy dobálta az IOI-kat nekünk. Az egyiknek ráadásul olyan segge volt, és úgy rázta… Amikor freeze outoltuk őket még akkor is jöttek utánunk, pedig a másik oldalon jóval több hely volt. DAir szerint bármelyikünk k-closeolhatta volna a csajt, annyira be volt indulva. Külön élmény volt nekem DAir kabriójában, üvöltő zenével végighajtani Siófokon, ugyanis még sosem ültem kabrióban:) Szóval DAir, kösz mindent, ritka jóarc vagy, sokat tanultam tőled.
Ahogy a szobatársaimtól Kulcs.csabától és Poltergeisttől is, akik rengeteget segítettek nekem és tulajdonképpen nem volt olyan este, amikor ne sargoltunk volna együtt, miközben rengeteget fejlődtünk. Mi is és mindenki. Érdekes volt látni, hogy akik még életükben nem nyitottak, most rengeteg zárást csináltak. Akik nagyon fiatalon voltak ott, azoknak meg külön gratulálok, hogy ennyi idősen használni tudják sikeresen a PUA anyagokat, én 17-18 évesen még biztos fel sem fogtam volna ezeket. Nagy jövő áll előttetek.
Gyakorlatilag nekem egyetlen zárásom volt, egy szlovák csaj telefonszámát kértem el (itt is jobb lett volna az msn), de végül nem hívtam fel. Borzasztó aranyos csajok voltak mind és folyamatosan képeket csináltak rólunk. James Bond myvipzárta őket (majd megmutathatnád milyenek:)), amitől olyan statebe került, hogy az valami hihetetlen. De az a szlovák csaj… kár hogy ugyanúgy hívták, mint az anyámat:) Különben nagyon tetszett. Ezenkívül nem volt egyszerűen több zárásra motivációm, így hogy két remek csaj vár otthon. A tábor előtt lementem zpbe, csomót nyitottam, és 3 HB msncímét is megszereztem, de rájöttem, hogy ez is csak az egómnak tett jót.

Archie-t hihetetlen élmény volt látni a terepen. Mikor utoljára találkoztunk M2-ben, akkor még hosszú ideig beszélgettünk, és ő kérdezgetett engem a tapasztalataimról, mert kicsit korábban kezdtem, mint ő. Most már esélyem nincs hozzá képest, ő maga az anti-AA, gyakorlatilag szerintem nem volt olyan HB, akit ne pörgetett volna meg. Miközben érezni lehetett rajta, hogy (átvitt értelemben) megkúrják a villámok, olyan state-ben van. Nem véletlen, hogy az egyik f-close épp az övé volt a táborban.
Az olyan apróságokat, minthogy végig csodálatos idő volt, a víz kurvajó, és hogy mennyit röhögtünk, szórakoztunk egymással, azt nem is részletezem. Az előadások fantasztikusak voltak, és nagyon hasznosak. Szentesipeti előadását emelném ki, aki szerintem még Zsedényiét is lenyomta. Kijegyzeteltem az egészet, úgy, ahogy van, telis-tele volt felettébb hasznos dolgokkal, rengeteg mindenre világított rá, amiben eddig hibáztam. Mex, West, és Misi előadása pedig egyrészt olyan dolgokról szólt, amiről tulajdonképpen nincs magyar anyag, másrészt viszont statebe hozta az egész társaságot az utolsó éjszakára, amikor már elvileg holtfáradtak kellett volna, hogy legyünk.
Olyan dolgokat láttam lent néhány embertől, amilyeneket eddig csak PUA videókban, vagy filmekben volt szerencsém. Lőrinc, ahogy az oldalán 2 nővel besétált, a captain morganbe… én meg low energyvel wingeltem a kissé ittas leányzót. Vagy Jimmi, ahogy lazán behúzta Siófok talán legjobb nőjét és bemutatta nekem… Ezen különösen meglepődtem, nagyon érti a dolgát.
Utolsó éjszaka pedig meg akart verni 3 nálam jóval nagyobb német turista, és össze kellett szednem minden német tudásomat (ami borzasztó csekély), hogy ne így legyen. 2 perc alatt azonban sikerült annyira összehaverkodnunk, hogy magukkal hívtak partyzni. Ezután futottam össze egy kedves osztálytársnőmmel, akivel eldumáltunk vagy fél óráig. Nagyon furcsa volt, hogy nem beszéltünk semmilyen amogról, targetről, meg ilyenekről. Bár Vilmost jóindulatának köszönhetően a wingelés azért szóba került.smile.gif

Mindent összevetve nagyon örülök, hogy ennyi PUÁt, megismerhettem és remélem még sokat fogunk kijárni terepre. Nagyon sokatokkal lógtam együtt, de nem tudok már mindenkit névről megemlíteni. Teljesen holtfáradtan, de mégis tele energiával jöttem haza, rengeteg élménnyel és tapasztalattal. Sokat vaciláltam kezdetben, hogy vajon megér-e ennyit pénzt a tábor. Megérte. Már csak az előadások miatt is. De csak miattatok is megérte. A HB-k miatt is. Az élmények miatt is… Sose fogom elfelejteni. Úgy éreztem, boldog voltam a táborban. Elértem a céljaimat. Olyan dolgokat tehetek meg, amik egy éve még elképzelhetetlennek tűntek. Úgy élek, ahogy akarok és remek emberekkel vagyok körülvéve. Most jöhetnek a hosszabb távú célok.

 
vissza az élménybeszámolókhoz!

 

 

Feliratkozás

Ingyenes Csajozási tanácsokra"23.000 Ft értékben" feliratkozás
 A személyes adataidat a legnagyobb biztonsággal kezeljük. Harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki azokat. Az oldalra való belépés feltétele hogy elmúltál 18 éves.
Részletes feliratkozás itt!