KIKNEK KÉSZÜL? Ez a fesztivál és a honlap tartalma kétféle embernek készül. Lásd részletesen lentebb.

1. Akik járatosak a csajozás művészetében.

2. Akik a csajozásban teljesen, vagy szinte teljesen sikertelenek.

# Előzmények

A fórum előzménye Magyarország Csajozási Közösségének összekovácsolása volt, ami egy Puatábor megszervezésével kezdődött 2009. júliusában. Majd ez hamar kinőtte magát egy Pua mozgalommá.

   1. Jelenleg rendszeres csajozós (avagy csajozási) klubot működtet.
   2. Összefogja a különböző csajozós fórumokat, csajozási tréningeken résztvevőket.
   3. Ingyenes csajozási és párkapcsolati www.puafestival.com/csajozastippekkel szolgál.
   3. A legjobb és legnagyobb magyar csajozós művészek bemutatása és elismertségének növelése.
   4. Évente 2 nagy rendezvényt tart. Puafesztivál Konferencia Budapesten és a nagy sikerű Puatábor és Puafesztivál Balatonon 2010. augusztusában.

#  A tulajdonos, az üzemeltető és a felhasználók

   1. A Puafesztivál fórum és portál tulajdonosa és üzemeltetője a Puafesztivál Mozgalom.
   2. A Puafesztivál portált és fórumot minden felhasználó ingyenesen, saját felelősségére használhatja.
   3. Az üzemeltető az adatvédelmi törvénynek megfelelően kezeli és védi a felhasználók adatait. Sőt ezen túlmenően minden személyes információt megőrzünk.

# A tulajdonos célja a Puafesztivál portál létrehozásával

   1. olyan csajozós és csábító közösség működtetése, amelyben a férfiak, fiatalemberek önmagukat meghatározni tudó, és a közösség szabályait vállaló emberek tevékenykednek,
   2. a közösség folyamatos bővítése

 


Az egyes tipusba tartozó emberek megtanulták, hogyan kell csajozni. Szinte mind a 2. pontban említett embertípusba tartozott évekkel , hónapokkal ezelőtt, de most már jó úton haladnak, hogy bármely nőt megszerezzenek. Rengeteg energiát fordítottak arra, hogy önfejlesztő irodalmat olvassanak, egy jobb életstilust alakítsanak ki, amivel vonzóbbá tették éketüket. Ők most ezen a fesztiválon ünnepelnek, szórakoznak és magabiztosan csajoznak más társukkal egyetemben.

A második tipusba tartozó emberek még sikertelenek. De tudják, hogy tenni kell azért hogy a nőknél sikeresek legyenek. Ők olyanok, akik kedvességgel és jó szándékkal (avagy sehogysem) próbáltak meghódítani nőket, persze sikertelenül. Felismerték valami hiányzik és nem tudnak rájönni hogy mi az, vagy tudják csak nem tudnak mit tenni ellene (pl. félelem). Olyan pasik akiknek a „légy önmagad” és hasonló tanácsok nem segítenek semmit.

Ez a fesztivál, a mozgalom és ez a honlap még olyan embereknek is való akik a kettő közt vannak, vagy csak egy-két tippet vagy trükköt akarnak látni, hogy jobbá tegyék a csajozási képességüket, és mellette egy barimó jó és intelligens társaságban csajoznának.

Szervezők, és résztvevők: magyarország legjobb ismerkedőművészei. Főszervező: Jimmi.

 

Feliratkozás

Ingyenes Csajozási tanácsokra"23.000 Ft értékben" feliratkozás
 A személyes adataidat a legnagyobb biztonsággal kezeljük. Harmadik fél számára semmilyen körülmények között nem adjuk ki azokat. Az oldalra való belépés feltétele hogy elmúltál 18 éves.
Részletes feliratkozás itt!