Hit és realitás by Delfin
Az Intelligens Csajozási Pua Fórum
2021. Augusztus 05. Csütörtök, 19:00:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.
Nem érkezett meg az aktivációs e-mail?

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: Kontakt telefon: +36/20-516-4576
Regisztrálási probléma, megosztani való: akkor kérlek írj az info@puafestival.com címre. Ha új topikot, témát nyitnál a fórumon: Kérdésed van, vagy segítséget kérsz, akkor ezt a topikot (katt!) mindenképp olvasd végig!

FULL Tréningre jönnél: Legközelebbi szabad "Intenzív Barátnőszerzési és Ismerkedési Tréningre": Jelentkezz most! Katt!
Jimmivel itt tudod biztosan felvenni a kapcsolatot:jimmi@puafestival.com.
 
   Főoldal   Tréningek Anyagok Súgó Keresés Naptár Bejelentkezés Regisztráció  
collapse
Üdvözlünk a PUA fórumon, Intelligens Csajozási Fórum!
Miért érdemes regisztrálni az Intelligens Csajozás Fórumra? 035
Avagy Amit Látogatóként, Vendégként nem láthatsz!

- ISMERKEDŐS, MOTIVÁCIÓS VIDEÓK!
- HALADÓBB FELSZEDÉSI PROBLÉMÁK KITÁRGYALÁSA
- ONLINE (IWIW, FACEBOOK, MSN) CSAJOZÁS, ISMERKEDÉS
- AZONNAL LETÖLTHETŐ ISMERKEDÉSI, ÖNFEJLESZTŐ KÖNYVEK, ANYAGOK, DVD-k!
- HITEK, TÉVHITEK AZ ISMERKEDÉSBEN, CSAJOZÁSBAN
- DOMINÁNS ALFA FÉRFI
- CSAJOZÓSTÁRS és WINGPARTNERKERESŐ FÓRUMRÉSZ
...
És Még legalább 10 IZGALMAS Fórumrész!
Szeretnéd, hogy meggyőzzünk? Katt!Csajozás Kezdőknek és Haladóknak!Oldalak: [1]   Le
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Hit és realitás by Delfin  (Megtekintve 61817 alkalommal) Bookmark and Share
0 Felhasználó és 1 vendég van a témában
8: Array to string conversion
Fájl: /home/ferfikom/public_html/puafestival.com/forum/Sources/Subs.php
Sor: 2407
Jimmi
Coacher
Férfi Tréner
Hero
******

Segített (Karma): +1243/-97
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 13 876


Jimmi H.


WWW
« Dátum: 2010. Június 08. Kedd, 21:36:26 »

Ez a cikk az önfejlesztéssel, önértékelés fejlesztéssel és belső kerettel foglalkozik David DeAngelo Advanced Series, Tad James: The Secret of Creating Your Future, Bandler és Grinder: Frogs Into Princes és Michael Hall: Mind Lines, némi agykontroll és Ericson társalgási hipnózis könyvének/videójának/munkájának gondolatait összegezve illetve értelmezve, saját tapasztalatokkal kiegészítve és előemésztve.

Elsősorban azoknak szánom, akik mostanában kezdtek csak a csábítással foglalkozni, és egyenlőre nem érzik túl vastagnak a lécet a lábuk alatt. Vagy magukénak de legalábbis ismerősnek érzik a következők valamelyikét:
- Átlagos fickónak tartom magam, akiket a szép nők nem vesznek észre elsőre.
- Alacsony/nagyfülű/kövér/vékony/szegény/stb vagyok, ezért eddig nem volt sikerem a nőknél, ezért a meg kell tanulnom kompenzálni ezeket más eszközökkel.
- Ha elég sok profival összebarátkozom, ők bevezetnek engem a gyönyörű nők ágyába.
- Egy két év és jó leszek a nőknél.
- Meg kéne szereznem valami nagy mester pár jó szövegét, amit nem használ senki más. Azzal aztán tarolhatnék.

Ezek a mondatok sokban a sajátjaim voltak, kis változtatással talán és megmondom öszintén nincs velük semmi baj, abból a szempontból, hogy a maga nemében mindegyik igaz. A baj az és ez általános visszatartó tényező minden sikertelen embernél, hogy abból a tényből, elfogadásból indul ki, hogy sikertelen. Ez pedig a látszólagos pozitív jövőkép dacára is káros. Visszatart, leblokkol, beszűkít.

A realitásunk az érzékelési képességünk és a múltbéli tapasztalásokból felállított paradigmák függvényében egy személyre szabott realitás: egy térképet nézünk a valós táj helyett. Ez gondolom senkit sem vág mellbe elsőre, továbbgondolva azonban jóval nagyobb jelentőségű: "a hiszem, ha látom ugyanis ennek következtében így működik: Látom, ha már hiszem. Fordítva: Nem látom, ha nem hiszem.
Az agy saját belső egyensúlya fenntartásáért makacsul véd mindent, amit korábban elfogadott, ha kell vak lesz, ha kell, átértelmez, de mindent elkövet, hogy igaza legyen. Ez pedig, minél inteligensebb vagy, annál hatékonyabb: az okos emberek azért nem tévednek, mert bármilyen kudarcról be tudják bizonyítani, hogy minden jel dacára anno igazuk volt.

Negatív keretek és a fejlődés határai

Az, hogy átlagos fickóként a nők nem vesznek észre: IGAZ, mert feltételezed, hogy átlagos vagy és hogy a szép nők az ilyenen átnéznek. Ha egy nő mégis észre vesz, azt mondod, mert már nem vagyok olyan átlagos, tanultam egyet s mást, vagy azt, hogy ez valószínűleg nem is szép nő. Ha egy másik átlagos csávót látsz, hogy sikere van, azonnal megcáfolod: valamit tud!
De a keret megmarad. És ez a későbbiekre nézve hatalmas veszélyforrás, ugyanis ha bármikor később, véletlenül akár, de egy lány átnéz rajtad, a megcáfolhatatlan keret visszarántja az addigra felfejlődött önbizalmad: akkor mégis egy átlagos fickó vagyok?

Soha nem tudsz eljutni oda, ahová szeretnél, ha elfogadod hogy valamilyen vagy, ami nem képes dolgokra. <- ez egy megjegyzendő mondat

Ehelyett kérdezd meg a következőt: Mit jelent az, hogy átlagos? Nem kiemelkedő külsejű/intelligenciájú/szövegű/akármi. Bármi olyan hátrányom van, ami nem fejleszthető, nem egy skálán mozog? Sosem láttam még szép nőt olyan férfival, akit ha önmagában megnézek a legjobb szó az, hogy átlagos? Ha így gondolom ezt, hogyan megyek tovább? Érdemes ezt megtartani? Nem. Akkor keressünk rá ellenpéldát!

A gyors tanulás tévedése: A paradigmáink, negatív előítéleteink 90% a hibáinkból (vagy másokéból) származik, és az abból való, sokszor téves általánosításból, ok-okozat kapcsolásból. Ingben mentem randizni, nem sikerült a randi, tehát legközelebb nem szabad ingben mennem. Felhívtam másnap rögtön, lekezelt, tehát nem szabad másnap rögtön felhívni. Így mentem oda hozzá: „Szia, nem láttál erre futni egy kék macskát?” Nem jött be neki, úgyhogy kipróbáltam, tanultam belőle, többet nem mondom.

Nos, nem a macskával volt a baj, sem az inggel vagy a túl hamar telefonnal. Talán nem is veled, hanem vele, a körülményekkel, ki tudja. Oké, ez így nagyon egó barát hozzáállás, de akkor hogy vonjunk le tanulságot? Mert, hogy a tapasztalatszerzés egyik alapköve hogy okokat és okozatokat keresünk, ha nincs száz ugyanolyan esetünk, akkor kettőből. Erre az első gyorstalpaló válaszom az, hogy a sikereket ismételjük, ne a hibákon változtassunk! Tovább pörgetem: A hozzáállásunk sikert keressen ne kudarcot! Saját és mások sikereit. Előfordult már veled, hogy egy buliban azon vetted észre magad, hogy (utálom az „áfcs” kifejezést) más tapasztalatlanabb srácok hibáit elemezgetted? Ez amilyen jól esik az egódnak (annyira, hogy meg is fog győzni hogy tanulsz belőle) annyira haszontalan. Képzeld el hogy választás elé állítanak: Egy éven át olyan buliba kéne járnod, ahol minden srác ügyetlen a csajozásban, vagy olyanba ahol a felső két százalék van. Melyikből tudnál többet tanulni? Még akkor is a másodikat választanám, ha esélyes hogy egy darabig kispados leszek. Egyik kedvenc vígjátékom a Groundhog day Bill Murrey-vel, aki egy kisvárosban reked és mindig ugyanazt a napot éli meg. (sokszor felhozzák példaképp pua irodalmakban, én csak a Andy MacDowell és az ötletes sztori miatt néztem)
Ha a főhős szemléletét, hozzáállását nézzük, először ő is, mikor el akarta csábítani a lányt, a saját hibáit javította ki újra meg újra. Aztán mert ez nem vitt sehová lassanként elkezdett a sikerein dolgozni és egyetlen nap alatt a lábai előtt hevert az egész város összes statisztája+Andy MacDowell. Ez a különbség a hibátlanságra és a sikerességre törekvés között. Andy MacDowell.

Hol kezd-Hogy kezd?

Valamikor egy tanárom definiálta, hogy a fejlődés olyan haladás, aminek van iránya. Lehet, hogy azért emlékszem rá mert semmi értelme, vagy mert éppen egy padtársnőmet fűzögettem mikor összezavart vele, abban viszont biztos vagyok, hogy az önbizalom esetében a fejlődés-visszafejlődés egy spirálon mozog. Saját magát építi és leszel egyre feljebb vagy lejjebb. Mert minél jobb az önbizalmad, annál inkább hiszel abban ami vagy és amit csinálsz, annál nagyobb lesz az összhang a kisugárzásod, tetteid, szavaid és mások rólad alkotott képe között, annál inkább működni fog minden, annál több és komolyabb sikert érsz el, annál inkább tovább nő az önbizalmad, és így tovább. Tehát, mivel minden stáció körbeér önmagához: sikeres leszel, mert sikeres vagy, magabiztos, mert magabiztos vagy és működik, amit csinálsz mert ez a világ legtermészetesebb dolga.

De hogy kezd el és fordítsd a megfelelő irányba? Hiszen még nincs, tehát nincs, akkor nem fog és ezért még kevésbé lesz… Erre furcsa módon a fellelhető irodalmak nagy része azt a XXI. századi tipikus és lusta választ adja, hogy: képzeld el, tettesd, mutasd ki és aztán idővel majd lesz. Szóval figyeld meg, hogy viselkedik egy filmsztár és utánozd, rejtsd a történeteidbe, hogy sztrip táncos barátnőid voltak, meg egyébként is egy alfa hímnek (háháháhá) bármikor lehet csaja, úgyhogy hagyd a francba, aki után kettőnél több fűszálat keresztbe kell tenni.
Egy kicsit amikor ezzel találkozom, az a kép ugrik be, mikor valaki egy lerobbant régi Ladát akar beindítani és tolja le a lejtőn, fut vele. Néha beindul, idővel, de látványra akkor is vicces. A csomagtartóban van a szerszámos láda és egy Ferrari kulcsa.
Mennyivel jobb lenne, ha nem kéne kamuznod és minden amit mutatsz, mondasz, teszel és hisznek rólad megfelel, sőt alulról súrolja a valóságot. A titokzatosság akkor izgalmas, ha van titok is. Ha unalmas vagy, szegény kalózlány csak gödröket ás a homokban, amíg meg nem unja, te pedig, hogy ne menjen át tologatod utána a ládikódat amiben a szennyeseidet tartod. Amilyen hülye szituáció, olyan gyakran előfordul ez a felállás a való életben.

Szóval én azt mondom, bár ez a rész pusztán saját belátásra épül, hogy kezd hátulról. Kezd onnan, hogy értéket képezel, hogy életet teremtesz magad köré, olyat, ami izgalmas és vonzó. Persze hogyan, hiszen lehet, hogy szegény diák vagy, a szüleiddel laksz, furcsa a kutyád, éretlenek a barátaid, de akkor is a barátaid, stb. Nos, egy szóval sem mondta senki, hogy az érték csak az amit ezren megtapsolnak. Érték az, amit jobban tudsz, mint mások. Tehát képezd magad és gyakorolj. Ne reklámozd, csak tedd az életed részévé. Ha a zene az, ha a sport, ha bármi, de tedd bele magad, amit szeretsz és érj el sikereket. Ne reklámozd, csak érj el sikereket. És légy rá büszke. És fogadd el tényként, hogy tehetséges vagy és azt is hogy a tehetséged vonzó lehet mások számára. Ne reklámozd, csak fogadd el.

De még ezen túl, merthogy most konkrétan a csábításon belül beszélünk az önbizalomról, ajánlok még néhány specifikus témát, amiben, mint férfinek képezned kell magad. Kell. Túl azon, hogy az elmédet és a testedet pallérozod.
Az én értelmezésemben a csábítás ott kezdődik, amikor először megpillantod Őkelmét és ott ér véget amikor eldicsekszik a veled töltött éjszakáról a barátnőinek. Ez egy hosszú folyamat és az elejét még így is levágtam, mert valójában még hamarabb kezdődik. De vegyük csak végig kb. hogyan is zajlik optimálisan és átlagosan. Néha persze gyorsabb, vagy könnyebb, néha döcögősebb vagy nehezebb.
Megpillantod és tetszik. Észrevesz és flörtölni kezdetek, aminek egy pontján beszélgetés kezdődik egy másik pontján, pedig érintések. Tesztelgetitek egymást és vonzódni kezdtek egymáshoz, valahol e-között csókolóztok is. Megismeritek egymást és bízni kezdtek a másikban, ennek valamilyen pontján randiztok de legalábbis együtt csináltok valamit, félre vonultok, felmentek vagy hozzád, vagy hozzá. Intim viszonyt kezdtek egymással, ami olyan jól sikerül, hogy úgy érzi menten el kell dicsekednie milyen remek csávót talált és milyen színű orgazmusokat élt át veled.

Ez az optimális. Nagyjából rá lehet húzni a stációkra minden féle stílust, és persze mindegyiket sokat lehet mélységében elemezni, mi miért jó, mikor mire figyelj, de amit itt hangsúlyozni akarok az két dolog. Az egyik, hogy a szándékos szóismétlésekből remélem lejött, mennyire fontosnak tartom szem előtt tartani, hogy ez kölcsönös folyamat. Két (vagy néha több, inyenceknek) szereplős játék, egymást csábítjátok, tesztelgetitek és nem csak te őt vagy csak ő téged. Ezt fontos megérteni és könnyebb lesz minden ha megérted. Sokan kérdeznek olyat hogy „hogy érjem el hogy ő akarjon engem és ne én őt”, a kémia akkor működik ha mindketten akarjátok a másikat. Ezt kell elérned.
A másik hangsúlyozandó, hogy ellentétben sok stílussal, ami részletesen átrág mindent odáig, hogy beteszed neki, a dolog messze nem ér itt véget. Szex és szex között, másnap reggel és másnap reggel között ég és föld lehet a különbség. És mondanom sem kell a hosszú távú sikerességedre, vagy az önbizalmadra is abszolút hatással van, csak hogy az eredeti témánál maradjunk.

Úgyhogy, ha arra a mai fejemmel - visszagondolva 15 éves önmagamra - arra keresem a válasz hol és hogyan kezdjem el: a legvégén. Mi kellett ahhoz, hogy az együtt töltött éjszaka után úgy érezte magát, hogy lottót nyert? Olyat nyújtottam az ágyban, amit mástól nem kapott? Reggel jó volt velem ébrednie, együtt fürdeni, együtt reggelit főzni, viccelődni, nem csak olyan hívok taxit csá? Rádcsörgök, ha megint feláll.
Amikor eljött hozzám, otthon érezte magát? Olyan a lakásom, hogy egyből feloldódott, mindkettőnk fantáziája a szex körül járt?
(Privát levélben kérdezte valaki milyen hobbijaim vannak és írtam többek közt a lakberendezést. Na ezért. Színek, fények, formák, hidd el, van olyan helyszín, ahol a leghűvösebb nő is egy perc alatt felhevül és olyan is, ahol a legellenállhatatlanabb csábító is legfeljebb annyit érne el, hogy „menjünk inkább máshová”.)

És hát a szex. Hallottam egy felmérést, aminek véletlenül hiszek is: átlagosan 10 emberből 7 állítja hogy nagyon jó az ágyban, 2 hogy átlagos és csak 1 ismeri el hogy van mit fejlődnie. 10 emberből átlagosan 7 vallja, hogy a másik nem képviselőinek nagyrésze kifejezetten gyenge a szexben, és csak 10-ből 1, hogy találkozott már olyannal, aki eszméletlen volt, mesteri és húha. Valami különbözik itt akkor. Rád persze még sosem panaszkodtak, mondod, igaz is, nem is jelent semmit, de kösz, viszont ez még nem jelenti azt, hogy nincs hova tovább.
Szóval bármi egyébben is kezded képezni magad, a szex, erotika, vágyak és ami ehhez tartozik legyen közte. És ez alatt nem a netről letölthető „kecske a bambuszkarón” és hansonló ál-Káma Szutra pozíciók gyűjtésre gondolok, vagy a két nap alatt +20cm f***ra. Inkább arra, hogy amellett persze, hogy ebben is mint mindenben edzettnek kell lenned hogy tenni is tudd ne csak tudni és persze bőven olvass utána is a mit hogyannak, de tágabb értelemben is foglalkozz vele. A körülményekkel. Hangulatfény, illóolajok, masszázshoz kellékek, felmelegített törölköző hogy ha utána izzadtan heverésztek ne fázzatok meg, minőségi ágynemű, szexi fehérnemű, akár neki is, ha már visszatérő vendég a hálószobádban, stb. stb. És akkor az afrodiziákum, vagy legalábbis vérkeringés serkentő, vagy formája fogyasztásimódja miatt hangulat fokozó ételek és italokról még nem is szóltam. Vagy arról, hogy a rumba és az argentín tangó Magyarországon is tanulható.
Csak ez az utolsó lépcső, amit már akkor vársz mikor az elsőbe belekezdesz, beláthatod hogy kimeríthetetlen tudomány, kimeríthetetlenek a források is ahol utánanézhetsz, úgyhogy nem árt hamar bizonyos fokú jártasságot szerezni, megtérül.
Nincs annál rosszabb, mint mikor hosszas gyakorlás, meg rutin mesék, szépítés után végre egymás kezével a zsebekben hazakeveredsz egy gyönyörű, izgalmas lánnyal és bukik az egész. Valahogy megfagy a hangulat, felvesztek egy ilyen te próbálkozol ő nem hagyja szerepkört és ha még történik is valami petting féle, többet akkor sem látod. Aztán böngészheted a cikkeket az LMR-ről.

Amiért ebbe belekezdtem, az az, hogy ha az önbizalmadat meg akarod alapozni, olyan dolgokat sajátíts el, amik értékkel bírnak, de emlékezz vissza, ne reklámozd, csak tudd, hogy tehetségesebb, gyakorlottabb vagy benne, mint a többség, és hogy ezt vonzónak fogják találni. Tudd és fogadd el. Ha tudod, hogy bármilyen más srácnál jobbat, többet tudsz adni az ágyban, ha bátran felhívhatod magadhoz vacsorázni a kiszemeltedet, mert megfelelő érzéseket közvetít ahol élsz, tudsz főzni, tudod tálalni, akkor ez a magabiztosság kellő alapot fog adni mindenhez, ami visszafelé van a sorban. Elkezdhetsz veszteni való nélkül azokkal is foglalkozni, talán közvetlenül utána a saját öltözködéseddel, külsőddel, divattal. És akkor még a megannyi végtelen tudomány a nonverbális-kommunikációról, még sehol sem volt. És végül, ha mindezekben kellő gyakorlatot szerzel (és ezzel már a férfi társadalom felső 10%-ka vagy, üdv) eljutsz oda, hogy mit is mondj éppen. Vagy hogy nyiss meg. Oda, ahol mindenki kezdeni akarja, önbizalom nélkül és semmi nélkül. Neked, valószínűleg csak úgy jönni fog. Láttál erre futni egy kék macskát, a lány nevet rajta, megdícséri az inget, amit viselsz, te másnap felhívod, és a haverjaid nem értik, hogyan csinálod. Azt kérdezik, mit mondjanak.

De nem igazán tudod, mert nem ezért voltál sikeres. Hanem mert volt önbizalmad talán. És ettől jobban hittél abban, amit csinálsz, jobb lett a kisugárzásod, működött minden és ettől még nagyobb lett az önbizalmad. Ésatöbbi.
Itt érkeztél el oda, hogy amiben te hiszel, az mindenki más számára a realitás. A lányok pedig mázlisták.

Delfin
Naplózva

"Nők megismerése és ünneplése - ez a kulcs!"

"be social!"

FérfiKommunikációs Cégem és Oldalam, katt!


Privát képzés és coach, érj el maximális sikert, minél gyorsabban! Most!


Küldhetsz sms-t is, ha valami sürgős: +36/20-516-4576
siraurelius
Elegant User
****

Segített (Karma): +21/-2
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 468« Válasz #1 Dátum: 2010. Június 09. Szerda, 10:30:52 »

Zseniális ez az ember! Bevallom egyik másik részen magamra ismertem...
Naplózva

Egyszer fent, egyszer még fentebb. Smiley
csupa-kabra
Special User
***

Segített (Karma): +5/-0
Nem elérhető Nem elérhető

Nem: Férfi
Hungary Hungary

Hozzászólások: 111


What Chupacabra..?


« Válasz #2 Dátum: 2010. Július 19. Hétfő, 13:36:13 »

Delfin cikkek nagyon jók! tényleg zseniális  PDT_Armataz_01_37
Ez a cikk inspirációnak se rossz Wink
Naplózva

Bármelyik férfi képes elejteni a kiszemelt nőnemű zsákmányt! csak egy jó puska kell!
/Hitch/